Report MrBluebear's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 66.3
Mean Score: 9.16
  • Total Entries420
  • Rewatched13
  • Episodes3,852
Anime History Last Anime Updates
Date A Bullet
Date A Bullet
Yesterday, 1:16 AM
Plan to Watch · Scored -
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka III
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka III
Yesterday, 1:15 AM
Plan to Watch · Scored -
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II
Yesterday, 1:15 AM
Completed 12/12 · Scored 9
Manga Stats
Days: 0.0
Mean Score: 0.00
  • Total Entries0
  • Reread0
  • Chapters0
  • Volumes0
Manga History Last Manga Updates

No updates yet.

Favorites

All Comments (34) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Lynxeynx May 23, 7:22 AM
Okay, thank you! :D
Lynxeynx Apr 12, 10:46 PM
Hi, you're welcome.
Nice to meet you too ^^
AngelHana Nov 11, 2018 8:37 AM
Owh I see. Degree ke?
Ala lek la... Lambat grad is not everything. As long as you finished your studying, you still deserve a recognition. The important thing is what you have learnt. Semoga dipermudahkan segala urusan. ^^
Aku pun tengah final sem dip sekarang. Tengah nak final actually tu yang kejap hidup kejap tak hidup dalam ni xD Harap dapatlah berakhir dengan baik haha. Wish all the best to both of us.
AngelHana Nov 11, 2018 8:20 AM
Alhamdulillah.
Kau dah habis belajar ke? Lately macam aktif je dalam MAL
AngelHana Nov 11, 2018 4:58 AM
Thank you <3
Amin...
Moga kau sihat & success jugak ^^

Lama tak dgr khabar. Sihat?
nadia_nyaa Oct 6, 2018 11:01 PM
Haha yeppp
Wish I have the money to rewatch it 😂
Just have to wait for it to be posted online
AngelHana Aug 26, 2018 11:52 PM
Haah ada. Diorang buat ceritanya "What if Deku didn't encounter All Might, or All Might rejected him to be his sensei. Instead, Tomura met him". Since dulu Kacchan en kuat buli dia, dengan quirkless nya, so Deku ni mcm broken teruk. Which is nice haha sebab Deku jadi villain yg cunning and calculative. ( Plus, dia en Heroes nerd. So dia tahu all the information about heroes). Ending dia slalunya org buat antara dia keep on jadi jahat, or dia convert semua student 1A jadi jahat or dia berubah jadi baik.

AngelHana Aug 26, 2018 10:43 AM
Uit. tak tidur lagi ke?
Owh Alhamdulilah. Maka dengan ini aku bakal tengok cerita ni haha xD

Kaaaan. Aku pun suka gila dia. Selalunya watak2 crybaby ni aku kurang suka sikit, tetapi Deku ni lain lak. Lagi makin nak sorak utk dia. Kau ada baca mana2 doujinshi villain deku tak? (bukan yaoi lol. Ramai org slalu salah anggap, sebut doujinshi je ckp cerita yaoi) Atau tengok mana2 video fan animation pasal Villain Deku. Aku rasa alternate setting fans buat utk Deku jadi villain pun nice gak.
AngelHana Aug 26, 2018 6:34 AM
Owh nice2. Tapi ending tergantung ke? Gaya kau cerita macam tergantung.

Thank you. Minat deku gak ke?
Bnha nice cerita dia. Dah lama aku tak tgok cerita shounen action yg aku duk ternanti2 every epi.
AngelHana Aug 23, 2018 4:11 AM
Lube-san, welcome back :D

Kau tengok B: The Beginning :O
best tak? is it recommended?
tsuparkle Jul 30, 2018 8:09 AM
You're welcome!
WakanNya May 25, 2018 11:28 AM
Thank for accepting too :3
Atsu-Chan Aug 20, 2017 9:48 AM
waalaikumussalam~ sorry lambat terima req ^^' baru dpt online..
btw panggil atsu je xD
Zidanenvy Jul 1, 2017 11:34 PM
Selamat Hari Raya
Aku duk kat KL & keje sambil belajar

Genre ANIME yg aku minat :
1. DARK FANTASY | 2. PSYCHOLOGICAL MIND GAMES | 3. FANTASY (BEYOND OUR IMAGINATION) | 4. CYBER PUNK | 5. SCIENCE FICTION | 6. ROMANCE | 7. SLICE OF LIFE | 8. DRAMA & MELODRAMA
Zidanenvy Jul 1, 2017 11:19 AM
Bro nak tanya kau berasal drpd mana. Saja nak tahu.

Kalau kau ada sbrg soalan nak tahu pasal aku, just tanya jer kat aku