Report AngelHana's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 319.1
Mean Score: 6.65
  • Total Entries1,707
  • Rewatched55
  • Episodes20,475
Anime History Last Anime Updates
Kamichu!
Kamichu!
10 hours ago
Plan to Watch · Scored -
Ginga Tetsudou 999
Ginga Tetsudou 999
10 hours ago
On-Hold 70/113 · Scored 5
Tokyo Revengers
Tokyo Revengers
11 hours ago
Watching 10/? · Scored -
Manga Stats
Days: 85.7
Mean Score: 7.47
  • Total Entries403
  • Reread39
  • Chapters11,188
  • Volumes1,647
Manga History Last Manga Updates
Tokyo卍Revengers
Tokyo卍Revengers
Jun 1, 9:01 PM
Reading 208/? · Scored 6
Blue Period
Blue Period
May 6, 7:02 PM
Plan to Read · Scored -
Inari, Konkon, Koi Iroha.
Inari, Konkon, Koi Iroha.
Apr 29, 6:08 PM
Completed 53/53 · Scored 7

Favorites

All Comments (6022) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Heongjuna06 Today, 3:20 AM
I don't watch pd 101 japan. But I will try to listen to their song.
Heongjuna06 Today, 2:04 AM
Yes.

I watch every season and I like heongjun because he so cute.
haziqfirdaus Yesterday, 5:11 PM
damn tapi tak sure lagi.. ada benda lain lagi yg haziq minat.. macam biologi semua..
memang banyak kali jugak fikir tapi tak boleh nak dpt conclusion.. taktau nak amik apa..
haziqfirdaus Yesterday, 7:35 AM
yeah kinda tapi takdelah gempak sangat..
well that's to be expected sbb kakak pun amik course sama
Heongjuna06 Yesterday, 4:41 AM
hello

yes, it's Heongjun.
haziqfirdaus Yesterday, 1:39 AM
hmm haziq fikir nak amik architecture tapi belum tentu lagi haishhh..
haziqfirdaus Yesterday, 1:20 AM
hahahha tu betul.. well setiap platform atleast ada 2-3 acc.. and setiap acc kena guna email lain hmm..

yeay thank you!!
of course, plan nak sambung sampai degree sebenarnya
haziqfirdaus Yesterday, 1:07 AM
original username dah lupa dah.. kena buat username baru kalau buat acc hmm.. lagipun lain hari, lain taste username haha so kena ikut taste time tu lah..

hs lagi :D
AngelHana Yesterday, 1:06 AM
I need to get a grip and reply to Shino-sama and Mitsuki :'D
haziqfirdaus Yesterday, 12:58 AM
ohh kalau platform lain selalunya semua nama lain.. ig/tiktok/dc/games semua lain.. mal je guna nama sendiri haha.. actually xkesah sgt pasal username ni..

yep
haziqfirdaus Yesterday, 12:48 AM
emm aku xmain sgt game ni tapi kalau nak buat username maybe letak anime related.. sum like that.. maybe eren ke or oreki..
haziqfirdaus Jun 12, 7:00 AM
hahaha dekat je tuu
tu la tu masa aku first buat acc ni memang penat memikir nama hmm last last guna je nama sendiri
Rinarin Jun 12, 6:57 AM

Card delivery!
..or badge actually!

If there are any issues, let me know.


haziqfirdaus Jun 11, 9:36 PM
yep dia loyal uh
orang kl.. hbu?
haziqfirdaus Jun 11, 8:22 PM
chifuyu best boyy ✋
no problem!