Report AngelHana's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 335.1
Mean Score: 6.63
  • Total Entries1,833
  • Rewatched39
  • Episodes21,472
Anime History Last Anime Updates
Ai no Wakakusa Monogatari
Ai no Wakakusa Monogatari
Jun 11, 6:35 AM
Watching 2/48 · Scored -
Juuni Kokuki
Juuni Kokuki
Jun 11, 6:34 AM
Completed 45/45 · Scored 6
Manga Stats
Days: 85.8
Mean Score: 7.47
  • Total Entries404
  • Reread39
  • Chapters11,258
  • Volumes1,648
Manga History Last Manga Updates
Sasaki to Miyano
Sasaki to Miyano
Apr 18, 8:58 AM
Reading 47/? · Scored 8
Rekka no Honoo
Rekka no Honoo
Jun 16, 2021 11:31 PM
Completed 330/330 · Scored 8
Junai Tokkou Taichou!
Junai Tokkou Taichou!
Jun 16, 2021 11:31 PM
Completed 53/25 · Scored 9

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (8)
Character (10)

All Comments (5998) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Shino May 24, 11:24 PM
Since we have friend circle which follows ACG even Japanese culture closely, I think it is just normal for him to be in the Vtuber hell. I am safe from it only because I have already dedicated all my limited free time on idol boys ( ̄▽ ̄*)ゞ My husband watches various of Vtuber streams, however he is especially into Miko from Hololive.

Hmm? Isn't it a normal thing for me to scroll through your stories when I have your IG? Not that I mind seeing people fangirling over things or even people they love to begin with.

I bet at one point she is happy to be clipping those videos too.... Even though I actually haven't been interacting with her much ever since my son was born. /sweats/ I only started to go out on a weekly basis after my son caught Covid previously, it certainly feels like I am losing track with the outside world.

Owh, I remember seeing this girl on your MAL profile for multiple of times too. I agree, sometimes these 'Japan only' merch kinda keeps international fans out from getting too deep into the fandom ☆o(><;)○ I will be supporting what you do as long as you are happy spending your money simping for your fav Vtuber~ I saw on your IG stories that you also made a short animation for him, that's really cool ngl.

STAPH CALLING ME SHINO-SAMA AT ONCE (ノಥ益ಥ)ノ
What I am saying is that my previous layout had this CNY vibes on it... OFC ANYTHING THAT CONSISTS OF IDOL BOYS WILL NEVER BE OUT OF SEASON REEEEEEEEE
Please don't mind me flexing this super dazzling Furuba layout which made by Shay bc I simply LOVE it way more than what I created myself. uwu

End May 1, 8:44 AM
aaaa okay okay

YEAHHHH BOI AHAHHAHAHAA itu pasal tanak lah aq depress lelebih nii hahaha sbb en ada discussion psl novel & manga imply somehow bad vibes mcm author dah tetapkan dhpun sapa yg mng senanya and aq malas lah nak tahu HAHAHA jdi terus ignore. Itulah aq geram sgt tuu, yg best boy/girl yg ada selalu ada wktu awal2 dgn main char selalu kalah. Mcm apamende la siaaaa buad mcm FIRST COME FIRST SERVE laaaa melaikankan diorang tu trash aaaaa haishh aq takleh aq . PANAS! ALSO, KANNNNNN! GG tulah aq rsa psl GT wehhhhh dgn dia punya tak consisten pairing peh mmg mengamuk sia aq wktu tgk cita tu. Boleh bagi darah tinggi like wtf

HAHAAHAHAH betul lah tu.. kalau tak complicated maybe tak hidup kot diorang skng haha.. orait kalau cmtu nnti aq mmg kena try cari la masa utk tgk hahaa. Mmg minat habis zaman2 setting shouwa ni, yg sets2 nobunaga apa semua tu lagi lah aq tgk haha cma skng mcm lebih prefer deep story-telling gitu plus dark dark sikit

Eh ye ehh, aq tak tahu pula atau mmg dah lupa lps diberitahu dlu. Sorry aq kdg blur sikit psl org ni (HAHAHA ;;) aaaaa tapikan ttp hebat utk utk buad research psl anime ni. Satu rss dia mmg limited and kdg society in general mmg tak boleh terima sgt anime ni beside thinking of it as carton. But really tho, aq rasa banga lak sbb kau dpt buad BUHAHAHA tahniah!

Ha'ah terlebih rajin actually, rsa mcm sia2 je haa. Haters jgn ckp mmg berlambak smpai pm inbox aq bgtahu tak puas hati psl reviews je hahhah. Skrng dah tak, actually acc aq kena banned atas reason tak pasti aq ni real user ke tak lol, around bulan 1 - 3 tahun ni and plus dpt jugak notice kata reviews aq dibot jdi semua reviews diremove dlm bulan mac. Ironi dia jgn ckp lah, aq gelak jela, dah la elok je aq tulis pumpang2 dri 2015 - 2021 takde pun apa2 kes. Tetiba tahun ni jdi cmtu, pstu aq direct tanya acc ni boleh dpt balik tak. Malas nak gaduh and mod ckp boleh je and nak reupload balik reviews lelama pun boleh selagi x botting. Kelakar gila botting apanya aq on9 pun on/off ikut bulan. So dpt balik acc and terus x sentuh dh reviews. Also, haah lah weh dah 10 tahun ek kau di sini HAHAHAH LAMA SIAA, betul2 senior member xd. AAAA yg ni aq jeles, nak jugak membe yg rapat mcm kau hada tuu, mesti best kan.. tpi at least korang still in touch lgi. Boleh la try tegur2 via status story apa semua hahaha. Rugi sbb dh kwn lama enn. Itu lah aq perasan jgk psl Shino, dia punya aura dh mcm set2 lvl mal punya founder.. aq dlu teringin nak chat dgn dia xpi tak berani smpai sekarang.. adela chat sikit2 tpi mostly asbab utk memuji je haha.. :'(

Haha kdg tak disengajakan, cuma itulah benda dh nak jadi xd ;;;;
Alhamdulillah okay setakat ni haha
AHAHAHAHA wehhhh kebetulan aq on ni wktu mlm raya XD (JADI SELAMAT HARI RAYA LAH YE HUEHUEHUEE)
Shino Apr 25, 12:14 AM
It's not really that surprising given that I have friends who follow Vtubers pretty closely irl with my husband included, besides I stalk your IG stories from time to time ufufufu σ( ̄、 ̄〃)
One of my friend is a really huge simp of Rikka from Holostars who would translates their videos whenever she has free time as well. :P
It's nice to know that you still have an interest you are being passionate with, aside from your job.


AND YES YOU SHOULD DEFINITELY WATCH I7 THIRD SEASON NAOOOOOO (ノಥ益ಥ)ノ Ngl I can't help but to think that my profile is so out of season kek
Shino Apr 22, 8:19 AM
Oh noes it seems that Hana-chan has felt into the Vtuber trap too Σ(°ロ°)

End Apr 22, 6:56 AM
hahahaha xpi okay lah smpai dpt pegi lvl cengini. Bukti jugak tu effort akan sentiasa berbayar. Nnti klau ko buad baru, meh aq spam nominate dng vote bertubi-tubi bagi diorang tahu hahaha

Ha'ah Shouwa Genroku. Ohh best la ek, aq minat jugak anime yg heavy themed maturity dia, either psl storyline, char or so on. Tu yg ad plan utk tgk actually, tapi masa x izinkan.. sumpah busy gila bila dh keje ni.. nk tgk anime pun malas.. manga boleh gagah lagi bila bab nak baca tu. Tpi hebat jugak eh kau punya influnce HAHA, ada juga bgi aq smgat utk cuba try tgk. Takpa nnti aq try cuba if ada masa. Boleh la kita sembang pumpang pumpang psl shouwa ni. Chihayafuru aq mcm turn off sikit sbb romance dia, jdi aq avoid terus utk tgk. Sbb vibes romance triangle dia mcm golden time and waifu aq support kalah sdgkan aq support dgn syg dia gegila so end up aq benci golden time sepenuh hati (HAHAHAA >.>) jdi tanak ah tgk. Aq rasa ni lah org kata bila dah matured ni, kau punya taste akan slowly berubah utk suka benda2 yg heavy2 dgn feelings apa semua. It's like a whole new world compared to our puberty teen taste lah gitu hahahh

Research paper psl anime? oh wowaaaaaa lec ko bagi eh? (SUMPAH RESPECT). Sbb majority tak kira la sebagus mana anime tu, lec tak berkenan utk dijadikan assignment even for movies report. aq suka juga drama2 ni, tapi lepas jumpa dengan golden time, aq benci gila drama HAHAHAAHA (ofc depends jugak dkt genre dia xd)

Lahhh seriously? jujur aq igtkan kalau dh level2 mcm tu.. at least mesti pernah dpt no 1 even sekali.. tapi no 4 pun tinggi siaaaaa, tahniah! kalau aq ni, mimpi jela even nak dpt top 5 pun HAHAHAHAHA (sad noise huehue)

Seyes beb! aq mana la ada ramai sgt kwn dlu, and mostly yg add sbb reviews je tu pun lps delete entah knpa masih dpt lagi frs(?)
AHAHAHAHA jujur la an, aq tak rasa aq pun akan stay lama dkt sini, lgipun byk yg betul2 rapat dah lama left mal.. and mal mcm jadi sepi sgt jadi nak on9 pun x smgat HAHAA
Wehhh ahahahaha takpa2, biasa lah kehidupan and ada aq check aq punya previous msg dlu2, byk weh org aq ada left on read gitu je HAHAHAHA jahat jugak aq ni dlu :'(, jdi okay je bila mula convo tu balik (hewhew)
Kedah mattt, kalau tak panas mmg tak sahhhhh. Jalan dlm rumah tapi berpeluh macam jogging 3 round. XD
Selamat berpuasa jugakkkkk! Dah masuk 10 malam terakhir dah haaaa
End Mar 29, 7:19 AM
AHAHAHAHA lucky je tu wehhh, rsanya kau punya lawa lagi aaaaaaa

oooo mesti gempak kan profile2 yg dah buad dlu tuu, takdan pula nak intai-intai jenguk hahaha, tapi faham sangat.. irl skng bila dah busy betul ni, susah betul nak cari masa nak on9 pun, tambah lagi nak terjebak dengan profile layout... Allahu mmg tak lah alkisah dia. Pernah nampak sikit2 pasal anime dia dkt tiktok rasanya, mmg best sgt ke?

ahahahahaha itulah, tapi bila kita dah first time buad ni kan, even hodoh pun nampak cantik gila dkt mata kita HAHAHA

Kiranya mmg banyak theme la ye.. aaa sorry lah aku pun noob sikit bila alah alah theme, yang aku tahu main pakai buad janji siap XD Tapi dia mmg skill mmg nampak sangat.. alah kita punya angelhana pun apa kurangya.. bukan setakat top 5, no 1 pun boleh dirembat kalau angelhana serius. Jangan memainn

KANNNNNN, dah la kau antara first kwn aku dekat sini wehhh, jgn leave tau nnti entah2 aku pun stop on9 kalau kau takde ahahaah
sumpah actually mmg tak expect untuk dibalas HAHAHA aku ingat kau mmg dah lupa so buad dunno jela kang nanti nampak desperate pulak
Alhamdulillah okay, haritu kl banjir teruk juga tapi tak kena tempat aq stay. Skang dh stay at kampung, lagilah okay cuma panas ya amat mcm sahara. Btw dah nak puasa niii mesti tak sabar ann haha
Bunnyama Mar 27, 3:25 AM
No problem Hana chan :D I'm glad you like it ! I'm really sorry for the very big delay hahaha /Sweats/
missdreamgirl501 Mar 18, 4:42 PM
O.O you're ok now right?
Oh and border's gonna open soon! Woots!!
Can travel dah~~ (And have to go to office soon TT_TT)
Zidanenvy Mar 13, 8:07 AM
Tengok aku punya fav, mesti kau akan add yg sama mcm aku
Zidanenvy Mar 13, 12:53 AM
saja nak kecoh kat kau, aku tak tahu pula MAL dah tambahkan fav utk section anime studio
Zidanenvy Mar 5, 9:43 AM
aku paling kerap replay lagu nyanyian Francissca Peter
Zidanenvy Mar 5, 9:16 AM
hahahahaha betullah tu
Zidanenvy Mar 5, 9:09 AM
in fact, kalau kau usha record link rateyyourmusic aku, semalam aku habiskan 2 album songs sheila majid
Zidanenvy Mar 5, 8:54 AM
update mcm lagu youtube fav aku and sedikit susunan template tu, ada sikit perubahan
Zidanenvy Mar 5, 8:38 AM
saja nak edit template profile ni sikit