AngelHana's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 241.7
Mean Score: 7.23
  • Total Entries1,133
  • Rewatched55
  • Episodes15,540
Anime History Last Anime Updates
D.Gray-man
D.Gray-man
Today, 5:24 AM
Watching 76/103 · Scored -
Hanasakeru Seishounen
Hanasakeru Seishounen
Yesterday, 11:00 AM
Plan to Watch · Scored -
The iDOLM@STER
The iDOLM@STER
Yesterday, 11:00 AM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 68.8
Mean Score: 7.54
  • Total Entries377
  • Reread39
  • Chapters9,870
  • Volumes1,309
Manga History Last Manga Updates
Takane to Hana
Takane to Hana
Jul 18, 9:26 AM
Reading 28/? · Scored 10
Crash!
Crash!
Jul 18, 9:01 AM
Reading 44/73 · Scored -
Namaikizakari.
Namaikizakari.
Jul 18, 1:05 AM
Reading 53/? · Scored 10

Favorites

All Comments (5246) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
YourImoutoYuki 9 hours ago
:D angelchan o/
LukaD12 10 hours ago
thanks
DarsH_SaLaH Today, 5:42 AM
what should i do to take anyone of them ??
riho88riho Today, 5:42 AM
Thank youzzz~! ^___^
End Yesterday, 10:15 PM
aah smpai berapi jugak lah aq ni haha

hish bonus cmtu mmg elok, tok pun tgh cari yg bonus cmtu xpi entah lah yg slalu dtg dkt tok mude2 semuanya. Yg terbaru bdk texas 10 thn, pm me non stop lol. 10 TAHUN dan bila aq x reply, die hantar I KNOW U THERE! just wow
rydy tu nme samaran tok la, rydiaz - rydy
aahh rmai yg dok men tu, sbb tula best jugak, otome tu game apa?
aq beli aiskrim, vico, tweeties, tea, coklat kacang and etc

ouh yg siri bru kuar ea? aq xdan tgk stu pun lagi, sibuk siak dok dlm game, buat duit lebih la katakan hahaha. Nnti aq pun nk catch up balik.
kekadang yg cite aim dkt girls pun aq tgk, sbb neutral xpi kalau feminine sgt mybe x la haha
aq x penah tgk gi d gray man, 50+ epi kan?

haha 1000+ tu dah lama, aq xdan update list aq bebetul sbb malas lak nk cri sume yg aq dah tgk huhu
ouh aq ade tgk diorang dok masuk events tu, i just haven't got a time actually, idk but so busy LOL

yg flag ke? hahaha dah lame uh yg tu, die naik wktu aq tulis review yg dpt 400+ votes dlu tuu, pstu aq delete sume, reupload and delete again and goes on until now lol
jyuushimatsu Yesterday, 8:03 PM
Thank you! :)
TheMaxPhoenix Yesterday, 4:51 PM
Ty for the card!
Dragonsbait Yesterday, 4:07 PM
thank you!
Onodera_Riku Yesterday, 12:16 PM
Thanks! :D
FlorianYuzuriha Yesterday, 11:25 AM
Thank you very much for the card! :3
MegaManBK7 Yesterday, 8:54 AM
Thank you!
Nezumi_EVE Yesterday, 8:52 AM
Thank you for the delivery :)
MizoPro Yesterday, 8:40 AM
Thanks for the cards ^^
Gwathgor Yesterday, 8:27 AM
Thank you! :3
SheyCroix Yesterday, 5:48 AM
Hey Angel, thanks for the delivery and cards ♥