End's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 132.2
Mean Score: 6.28
  • Total Entries1,157
  • Rewatched7
  • Episodes8,879
Anime History Last Anime Updates
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho
Jul 18, 12:34 AM
Watching 3/12 · Scored -
Tsuki ga Kirei
Tsuki ga Kirei
Jul 1, 11:44 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Demi-chan wa Kataritai: Demi-chan no Natsuyasumi
Demi-chan wa Kataritai: Demi-chan no Natsuyasumi
Jul 1, 11:42 PM
Completed 1/1 · Scored 6
Manga Stats
Days: 34.1
Mean Score: 6.22
  • Total Entries188
  • Reread0
  • Chapters6,134
  • Volumes543
Manga History Last Manga Updates
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
Jul 18, 12:38 AM
Reading 20/? · Scored -
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
Jun 30, 3:14 AM
Reading 20/? · Scored -
Tensei shitara Slime Datta Ken
Tensei shitara Slime Datta Ken
Jun 30, 3:13 AM
Reading 25/? · Scored -

Favorites

All Comments (890) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
AngelHana Jul 27, 7:54 PM
Yang kau gi tackle dia kenapa hahahaha. Budak2 skrang x mcm dulu bro xD
Alhamdulillah bagus lah.
Hahaha anime reverse harem yg best pun aku rasa Hakuoki ngan Kiniro no Corda: Primo Passo je. Yg lain hampeh, mc annoying. Tapi dalam game elok je mc dia. Tak tau asal dia buat dlm anime camtu.
Haha agak da :)

Tahniah dapat duit melalui game.
Hahahahahaha agak dah.
Ye, tu yg aku slow je nak habiskan citer ni. Byk sgt. (tak sebanyak Detective Conan. Yg tu sampai 1000 pun blum tentu abis). Wut citer ape kau tgok ni ishx3

xD
AngelHana Jul 26, 10:44 PM
hahaha panggil abg bomba padamkan api tu xD

Hahahahaha Jgn tok. Tu underage tu. Kena tangkap polis nanti. Harap tok tak minum ketum la ni.
owh baru tahu.
Otome tu kategori dating sim utk perempuan. Pernah dgr Otome sim date? Yg sorang perempuan ramai laki, game camtu la haha. Tho, mostly aku main sebab story line dia best nak mati. yg annoying nak mati pun ada tapi slalunye aku x habiskan biar tergadai camtu je
Pergh, kau beli tu sampai RM50? serius ar? xD

haah. Hahaha game diutamakan. Kalau kau, catch up balik tu da nampak dah.
Tapi Ikemen Sengoku ni diadaptasi dari game otome so I dont think so kau akan minat haha.
103 epi. Byk filler awal2 tu tapi once dah sampai main arc dia best la jugak.

:O
kalau yg under official MAL, mmg dia ade limit masa tapi yg dalam kelab ni punye kau nak amik masa bertahun pun boleh nak complete challenge dia. Mcm aku challenge yg aku join dlm tu da nak 2 tahun pun still tak complete lagi haha.

Byk nye stalker haha.
dhiyauddinzidane Jul 26, 12:07 AM
aku faham situasi kau
AngelHana Jul 24, 12:32 AM
hahaha intense en.

Betul tu, Tok Zulhelmi. Saya sokong 100%. Tapi kalau lawa + hati pun lawa, bonus la siapa yg dapat.
rydy? mende tuh?
Aku igt Zgirls tu sekadar iklan and x ramai org Malaysia yg main tapi sampai buat alliance ramai la jugak en yg main xD xpe la. terima kasih je. Aku minat main otome buat masa skrang xD
Kau beli apa RM 50?

Ada tgok tapi yg hot stuff mcm kakegurui, Made in Abyss, Ballroom e Youkoso and so on x layan lagi. Aku layan yg org tak tgok dulu mcm Jigoku Shoujo s4, Dive and Ikemen Sengoku (this one probably kau langsung x berminat nak tgok cuz its totally for girls) xD Plus, Aku nak habiskan D.Gray Man dulu. Season lepas pun aku x abis lyn :(
And congratz on that 1000+ anime. :O
Kau tak minat ke nak join Anime Watching Challenges Club? If you are up to anime challenges then feel free to join. Im not forcing anyway.

BTW AKU NAK MENTIONED YG RAMAI GILA VISIT KAU PUNYE PROFILE XD UUUUU DAK POPULAR.
dhiyauddinzidane Jul 24, 12:30 AM
aku akan tgk ANIME ikutlah kalau ada masa free and aku tgk sejak umur 5 tahun but aku tak familiar dgn anime yg lain sebab aku bergantung pada TV jer and aku tak pernah beli dvd anime tapi yg peliknya lepas SPM baru aku rajin BELI dvd anime and download anime dan sejak tulah aku jadi AVID WATCHER daripada yg biasa
dhiyauddinzidane Jul 23, 2:42 AM
Oh macam tu
dhiyauddinzidane Jul 20, 9:31 AM
Nak tanya sikit bro macam mana kau boleh catch up ANIME sampai 1000+ dan mengambil masa berapa lama utk menghabiskannya Aku rasa kalau nak tengok 1000 ANIME makan masa dlm beberapa tahun
dhiyauddinzidane Jul 20, 9:19 AM
Thank you
Juscha Jul 19, 9:10 AM
wait what

please let me know yes
dhiyauddinzidane Jul 18, 10:20 AM
Maybe you could teach me how to write a great review. Besides, I really like your review about Ore Monogatari. By the way, I'm Malaysian Guy.
APA KHABAR BRO
uhm Jul 11, 12:32 PM
Don't accuse me like that ):<
AngelHana Jul 10, 1:36 AM
*intense stares*


ala rilek la. Biasa la tu, memang fitrah manusia suka benda lawa2. Uish. Uish. Tu diaaaa.... Tok Zul da berbicara.
bila aq over, aq rsa tangan aq jdi tentacle pastu aq gerak laju2

Is this koro-sensei reference? xD
lol. Busy main game pon boleh.
Aku tanye kau dapat lagi tak duit raya tapi kalau kau nak bagi duit raya pun boleh. Dah kaya en. RM200+. boleh la tu kasi sikit xD

btw, sorry lambat reply. busy with club stuff
Juscha Jul 3, 2:09 PM
yeah man he got 4 eyebrows that´s all a girl looks for in a guy

please do so, and tell me how it went
uhm Jul 3, 12:09 PM
IT WASN'T SUPPOSED TO BE TENSE
Juscha Jul 2, 2:37 PM
damn youre hot af