Leara's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 226.2
Mean Score: 7.16
  • Total Entries1,068
  • Rewatched26
  • Episodes13,481
Anime History Last Anime Updates
Uchouten Kazoku 2
Uchouten Kazoku 2
Yesterday, 12:52 PM
Watching 7/12 · Scored -
Natsume Yuujinchou Roku
Natsume Yuujinchou Roku
Yesterday, 12:33 PM
Watching 7/11 · Scored -
Shingeki no Kyojin Season 2
Shingeki no Kyojin Season 2
May 20, 2:10 PM
Watching 8/12 · Scored -
Manga Stats
Days: 33.3
Mean Score: 8.21
  • Total Entries243
  • Reread0
  • Chapters5,986
  • Volumes287
Manga History Last Manga Updates
Shingeki no Kyojin
Shingeki no Kyojin
May 21, 11:50 AM
Reading 70/? · Scored -
Fairy Tail
Fairy Tail
May 19, 11:46 AM
Reading 536/? · Scored 6
Kuroshitsuji
Kuroshitsuji
May 19, 11:42 AM
Reading 128/? · Scored 10

Favorites

All Comments (633) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Catrin Yesterday, 11:10 AM
Bele! Volt is egy kis seiyuu meglepődésem, mert egyáltalán nem figyeltem most az adatlapját...XD (korábban igen, de annyira régen, hogy elfelejtettem). Szóval Kamiya itt is? :D Nagyon örülök mondjuk, mert szeretem mikor ilyen kedvesen beszél, de Inoue Kazuhikón teljesen ledöbbentem. Másra számítottam, de így jobb, érdekesebb.^^ Oké-oké ráérsz vele. :D
Catrin May 14, 1:41 AM
Natsume? :D Jól látod, ezer éve halogatom, szóval teljesen jó, most motiválódom, köszi. :D Ha minden jól megy, jövőhéten vagy max. utána következőn elkezdem.
Catrin May 13, 11:58 AM
Örülök. :D Oké, teljesen jó két hét múlva vagy júniusban is, jó sorozatozást! Kíváncsian várom mit keresel nekem. :D YoI-ért akár hosszabbat is bevállalokXD, ahogy gondolod.
Catrin May 12, 11:26 AM
Leara! Mit szólnál, ha "kihívnálak" jurionájszozni (mert ez nem állapot, hogy még nem láttadXP). Hm, van kedved? Mit ajánlanál nekem cserébe? :) (Időpont nekem mindegy, de minél előbb, annál jobbXD - május, június?)
Mariko Apr 18, 1:24 PM
Köszi! ^^
KoizumiRisa Mar 20, 12:56 PM
Egyébként régebben gondoltam rá, hogy megnézem, és vszeg élveztem is volna, csak a Haikyuu nagyon magasra tette nálam a lécet, és azóta minden sportanimét hozzá mérek. XD Mondjuk ha jók a karakterek, akkor lehet, hogy egyszer teszek vele egy próbát. :D
KoizumiRisa Mar 13, 1:48 PM
Bocsi a rémesen lassú reakcióidőm miatt... OTL
Van. :D Az egyik ok az, hogy hosszú, a másik meg, hogy tartok a mindenféle special move-októl (mert úgy hallottam, vannak benne ilyenek, de szólj, ha mégse :D). A Haikyuu-t többek között azért szeretem annyira, mert shounenhez képest viszonylag a realitások talaján marad a sport ábrázolásában, és valamiért arra gyanakszom, hogy a PoT nem ilyen.
Catrin Feb 14, 9:36 AM
Ó, értem, örülök neki, jó hogy végül lett kedved :D (remélem megmarad, néha alig aktívkodunk XD)! Tényleg jót tesz az aoinak, ha többen összejövünk. És conra is gyere, az úgyis társasággal az igazi.^^
Catrin Jan 30, 3:00 PM
Okés, köszi. :D Ha majd odajutok, lehet akkor inkább a 20th CB-vel kezdem (vagy a Monsterrel, hogy mangában újrázzam^^).
Catrin Jan 29, 1:18 PM
Athrunék annyira idiótán viselkednek... nem is értem, hogy írhattak nekik ilyen szerepeket... aztán persze helyre jönnek, de a romantikájukból kb. semmit nem kapunk, sőt ott az a sok irritáló liba. Fú, de utálom.

Ó, már múlthéten elkezdtem a Keatont, pont az most a hétvégi sorozat. :D Mondjuk itt Urasawa csak a rajzért felelt, de mindegy, eddig az epizódok is hangulatosak. Animéi közül ugye még a Yawara lenne nagy falat... Időnként agyalok rajta, de sport, ráadásul hosszúúúú. Majd egyszer... előbb fogom valamelyik mangáját elővenni. Látom a Century Boys neked jobban tetszett, mint a Pluto, bár engem utóbbi kicsit jobban vonz. Mennyire vannak a Monster közelében?
Catrin Jan 28, 1:20 PM
Uhm, jobban. A Destiny kapásból szétbarmol mindent és totál unszimpatikus csapatot állít középpontba. Legjobban az fáj, ahogy Cagallit is Athrunt degradálj a cucc, sőt utóbbihoz még háremet is próbálnak kreálni (szerencsére sikertelenül), kapják be. Nálam egyedül Ramiusék szála mentette a cuccot a teljes utálattól, ami amúgy szintén wtf húzás volt az előző évad fényében, de végül az legalább érdekes, szimpatikus, szeretni való lett. Ja és persze még ott van Kira és Lacus, akik még mentik ami menthető, majd kellően rendet tesznek. Kb. ennyi is a felesleges értelme az egésznek. A zenék persze jók, a látvány szokásos, a mechák pedig táposabbak, de egyáltalán nem nézeti úgy magát, mint a Seed, inkább kiidegel.
Catrin Jan 27, 11:18 AM
Persze, megértelek. Nekem is csak növekszik a drama listám, de valahogy nem megy a beszorítása... (pedig az utóbbi három évben háromba is belekezdtem). XD Még olyan is van köztük, amit revaccsolnék. Igazán sorozat mániás szerintem nem is voltam, vagyis de, még a tévés-tinis korszakomban.XD Szóval le vagyok maradva, de nem baj.

Szép vegyes lista! :D Hajrá hozzájuk, sikerüljön minél több (javaslom a Seed Destinyt hagyd utoljára, mert szado-mazo a cuccXD)! Hm, a Noeint nekem sem ártana... a Fushigin is agyaltam, de arra még mindig nem hajlok. Code Geass revacs is jó ötlet! (vajon most mennyire élvezném?) Az FMP-hez viszont semmi kedvem nem lenne (talán egyszer majd nosztalgiából). :D
Catrin Jan 27, 8:47 AM
Gyors jelzem csak, hogy válaszoltam már múlthéten a blogodon, plusz azóta egyszer próbáltam még, de nem jelenik meg. Nem tudom, hogy az én böngészőmben van-e a hiba vagy a wordpress nyauzott be, csak gondoltam szólok, hogy nem hagytalak reakció nélkül. :D

Amúgy csak ennyi:
"Igen... jól esett volna még pár rész a Funéből. Nálam 8-as, de csak ezért a limitált terjedelemért nem adtam rá többet (pedig nagyon belezúgtam). Tipikusan olyan karakterek, akikből még több kéne az embernek, ilyen rövid idő alatt pedig alig lehet összemelegedni velük.^^

És pont a YoI ellenpélda, ami bár valami félelmetesen kapkod és zsúfolt, annyira jól kifejezi a karaktereket, hogy elvetemülten ráfüggtem. Azt vártam, hogy csak laza Free!-hez hasonló fanservice marhaság lesz, de durván többet ad! Szóval majd hajrá!^^

Élőszereplőst én ezer éve nem néztem, de megértelek, mert minimum öcsém és barátnőm által informálva vagyok a népszerűekről. Néha egész jól hangzanak, de végül nem érzek késztetést (anime függésem lankadatlanXD).

Régóta tervbe vett animék? :D Jól hangzik! Miket tervezel?"
Catrin Nov 3, 2016 2:44 PM
Rémes!! (Jaaajjjjj, az AC folytatását pótolnom kéne...) Általában rám is ez jellemző, megvannak a szilárd canon párjaim, ki is dekoráltam velük a mal listát.XD Viszont ott figyel legnagyobb ship fájdalmam is: ShizuoxVorona a Durararából. Annyira beteljesülésért kiált, hogy meghülyülök (még hentai doujinshit is kerestem belőlükXDXD).
Catrin Nov 3, 2016 12:12 PM
Megértelek :D, kár, hogy ilyen lehetőségeket ritkán vagy nem jól bontanak ki. Persze egyszerűbb eszköz, ha a karakter viszonyok alig változnak, de egy-két shipelni való páros őrjítő.