Leara's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 225.3
Mean Score: 7.16
  • Total Entries1,060
  • Rewatched26
  • Episodes13,423
Anime History Last Anime Updates
Little Witch Academia (TV)
Little Witch Academia (TV)
Mar 27, 12:49 PM
Watching 12/25 · Scored -
Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen
Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen
Mar 27, 12:25 PM
Completed 12/12 · Scored 6
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season
Mar 27, 12:02 PM
Watching 24/25 · Scored -
Manga Stats
Days: 33.1
Mean Score: 8.17
  • Total Entries243
  • Reread0
  • Chapters5,957
  • Volumes287
Manga History Last Manga Updates
Fairy Tail
Fairy Tail
Mar 25, 11:30 AM
Reading 528/? · Scored 6
One Piece
One Piece
Mar 23, 2:32 AM
Reading 860/? · Scored 9
Kuroshitsuji
Kuroshitsuji
Mar 20, 11:36 AM
Reading 126/? · Scored 10

Favorites

All Comments (628) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
KoizumiRisa Mar 20, 12:56 PM
Egyébként régebben gondoltam rá, hogy megnézem, és vszeg élveztem is volna, csak a Haikyuu nagyon magasra tette nálam a lécet, és azóta minden sportanimét hozzá mérek. XD Mondjuk ha jók a karakterek, akkor lehet, hogy egyszer teszek vele egy próbát. :D
KoizumiRisa Mar 13, 1:48 PM
Bocsi a rémesen lassú reakcióidőm miatt... OTL
Van. :D Az egyik ok az, hogy hosszú, a másik meg, hogy tartok a mindenféle special move-októl (mert úgy hallottam, vannak benne ilyenek, de szólj, ha mégse :D). A Haikyuu-t többek között azért szeretem annyira, mert shounenhez képest viszonylag a realitások talaján marad a sport ábrázolásában, és valamiért arra gyanakszom, hogy a PoT nem ilyen.
Catrin Feb 14, 9:36 AM
Ó, értem, örülök neki, jó hogy végül lett kedved :D (remélem megmarad, néha alig aktívkodunk XD)! Tényleg jót tesz az aoinak, ha többen összejövünk. És conra is gyere, az úgyis társasággal az igazi.^^
Catrin Jan 30, 3:00 PM
Okés, köszi. :D Ha majd odajutok, lehet akkor inkább a 20th CB-vel kezdem (vagy a Monsterrel, hogy mangában újrázzam^^).
Catrin Jan 29, 1:18 PM
Athrunék annyira idiótán viselkednek... nem is értem, hogy írhattak nekik ilyen szerepeket... aztán persze helyre jönnek, de a romantikájukból kb. semmit nem kapunk, sőt ott az a sok irritáló liba. Fú, de utálom.

Ó, már múlthéten elkezdtem a Keatont, pont az most a hétvégi sorozat. :D Mondjuk itt Urasawa csak a rajzért felelt, de mindegy, eddig az epizódok is hangulatosak. Animéi közül ugye még a Yawara lenne nagy falat... Időnként agyalok rajta, de sport, ráadásul hosszúúúú. Majd egyszer... előbb fogom valamelyik mangáját elővenni. Látom a Century Boys neked jobban tetszett, mint a Pluto, bár engem utóbbi kicsit jobban vonz. Mennyire vannak a Monster közelében?
Catrin Jan 28, 1:20 PM
Uhm, jobban. A Destiny kapásból szétbarmol mindent és totál unszimpatikus csapatot állít középpontba. Legjobban az fáj, ahogy Cagallit is Athrunt degradálj a cucc, sőt utóbbihoz még háremet is próbálnak kreálni (szerencsére sikertelenül), kapják be. Nálam egyedül Ramiusék szála mentette a cuccot a teljes utálattól, ami amúgy szintén wtf húzás volt az előző évad fényében, de végül az legalább érdekes, szimpatikus, szeretni való lett. Ja és persze még ott van Kira és Lacus, akik még mentik ami menthető, majd kellően rendet tesznek. Kb. ennyi is a felesleges értelme az egésznek. A zenék persze jók, a látvány szokásos, a mechák pedig táposabbak, de egyáltalán nem nézeti úgy magát, mint a Seed, inkább kiidegel.
Catrin Jan 27, 11:18 AM
Persze, megértelek. Nekem is csak növekszik a drama listám, de valahogy nem megy a beszorítása... (pedig az utóbbi három évben háromba is belekezdtem). XD Még olyan is van köztük, amit revaccsolnék. Igazán sorozat mániás szerintem nem is voltam, vagyis de, még a tévés-tinis korszakomban.XD Szóval le vagyok maradva, de nem baj.

Szép vegyes lista! :D Hajrá hozzájuk, sikerüljön minél több (javaslom a Seed Destinyt hagyd utoljára, mert szado-mazo a cuccXD)! Hm, a Noeint nekem sem ártana... a Fushigin is agyaltam, de arra még mindig nem hajlok. Code Geass revacs is jó ötlet! (vajon most mennyire élvezném?) Az FMP-hez viszont semmi kedvem nem lenne (talán egyszer majd nosztalgiából). :D
Catrin Jan 27, 8:47 AM
Gyors jelzem csak, hogy válaszoltam már múlthéten a blogodon, plusz azóta egyszer próbáltam még, de nem jelenik meg. Nem tudom, hogy az én böngészőmben van-e a hiba vagy a wordpress nyauzott be, csak gondoltam szólok, hogy nem hagytalak reakció nélkül. :D

Amúgy csak ennyi:
"Igen... jól esett volna még pár rész a Funéből. Nálam 8-as, de csak ezért a limitált terjedelemért nem adtam rá többet (pedig nagyon belezúgtam). Tipikusan olyan karakterek, akikből még több kéne az embernek, ilyen rövid idő alatt pedig alig lehet összemelegedni velük.^^

És pont a YoI ellenpélda, ami bár valami félelmetesen kapkod és zsúfolt, annyira jól kifejezi a karaktereket, hogy elvetemülten ráfüggtem. Azt vártam, hogy csak laza Free!-hez hasonló fanservice marhaság lesz, de durván többet ad! Szóval majd hajrá!^^

Élőszereplőst én ezer éve nem néztem, de megértelek, mert minimum öcsém és barátnőm által informálva vagyok a népszerűekről. Néha egész jól hangzanak, de végül nem érzek késztetést (anime függésem lankadatlanXD).

Régóta tervbe vett animék? :D Jól hangzik! Miket tervezel?"
Catrin Nov 3, 2016 2:44 PM
Rémes!! (Jaaajjjjj, az AC folytatását pótolnom kéne...) Általában rám is ez jellemző, megvannak a szilárd canon párjaim, ki is dekoráltam velük a mal listát.XD Viszont ott figyel legnagyobb ship fájdalmam is: ShizuoxVorona a Durararából. Annyira beteljesülésért kiált, hogy meghülyülök (még hentai doujinshit is kerestem belőlükXDXD).
Catrin Nov 3, 2016 12:12 PM
Megértelek :D, kár, hogy ilyen lehetőségeket ritkán vagy nem jól bontanak ki. Persze egyszerűbb eszköz, ha a karakter viszonyok alig változnak, de egy-két shipelni való páros őrjítő.
Catrin Nov 3, 2016 10:19 AM
*.* Szép az új képed! Natsume, igaz? Társul hozzá konkrétabb romantika is vagy csak jó lenne/alakul/barátság?
Junchi Oct 1, 2016 11:59 PM
Ó, nem kell feltétlen oda kisregényeket írni, lehet nyugodtan, szolidan is értekezni. :3 Mindenesetre nekem ez az utolsó olyan animés fórum, ahol igazán jól érzem magam és érdemes még használni. AA-ra leginkább csak az Akame ga Kill spoiler-topic miatt járok, meg néha trollkodok kicsit egyik-másik agybajnokkal, U-n már nem is tudom, mikor voltam utoljára, a többi meg... lol van egyáltalán többi? :D

Con: nagy kár, akkor majd a tavaszin próbáljunk meg összefutni.
Mariko Oct 1, 2016 4:20 AM
Köszi, a Magi infót. ^^

A Mononokean egyelőre még csak a 37. fejezetnél tart, mondjuk legalább le van fordítva mind, és rendesen jönnek havonta az angol fejezetek is. Egy második szezonnak én is örülnék, de nem tudom mennyire esélyes.

A Kamisama Hajimemashita sajnos szinte esélytelen. :( Már bejelentették, hogy lesz még egy OVA, ami feldolgoz pár fejezetet a történet végéről, és azután nem hiszem, hogy még akarnának 3. szezont.

Én is egy csomó mangával le vagyok maradva, de az új Natsume és a Krushitsuji fejezeteket mindig elolvasom rögtön, amint kijönnek. ^^
Sasada szerintem is azért maradt a sorozatban, hogy növelje a női szereplők számát, mondjuk engem nem zavar a jelenléte. Én a Natsumét emlékszem, úgy kezdtem el nézni, hogy már futott a második szezon, és pont akkor értem be a sorozatot, amikor véget ért.
Junchi Sep 30, 2016 10:09 AM
Tervezek róla a napokban hosszabban is értekezni Aoi-n, szóval annyira nem akarok spoilerezni (hehe :D), de... noss, valami egészen egyedi és megismételhetetlen animés élmény volt, pozitív és valahol negatív értelemben is. Gyakorlatilag majd a teljes 10-es skálát bejárta menet közben, viszont ennyi érzelmet nem tudom, mikor váltott ki belőlem utoljára anime.

Btw Connal hogy állsz most? Tervezel kinézni? :D
Mariko Sep 29, 2016 9:00 AM
Azt nem tudod véletlenül, hogy a Magi mangát meddig dolgozta fel az anime?

Közben elfogytak a Mononokean fejezetek, és még egy hónap az újig. :(

Viszont még egy hét és jön a Natsume 5! Gondolom te is nagyon várod már.