Report pintergreg's Profile

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 188.0
Mean Score: 6.98
  • Total Entries1,119
  • Rewatched18
  • Episodes11,470
Anime History Last Anime Updates
Skip to Loafer
Skip to Loafer
Feb 3, 6:49 AM
Completed 12/12 · Scored 7
Rakuen Tsuihou: Kokoro no Resonance
Rakuen Tsuihou: Kokoro no Resonance
Jan 28, 1:15 AM
Plan to Watch · Scored -
Bubble
Bubble
Dec 17, 2023 8:02 AM
Completed 1/1 · Scored 5
All Manga Stats Manga Stats
Days: 31.7
Mean Score: 7.53
  • Total Entries87
  • Reread0
  • Chapters4,875
  • Volumes609
Manga History Last Manga Updates
The Breaker: Eternal Force
The Breaker: Eternal Force
Feb 17, 11:26 PM
Plan to Read · Scored -
Viral Hit
Viral Hit
Feb 17, 11:24 PM
Plan to Read · Scored -
Sayonara Eri
Sayonara Eri
Feb 14, 12:45 AM
Plan to Read · Scored -

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (3)
Character (10)

All Comments (19) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
tinshard Aug 22, 2023 4:31 PM
Végre valaki látta az eredeti Hellsinget is, nem csak az Ultimate-et! Nekem személy szerint az Ultimate az eredeti nyugodt tempója után nagyon idegennek hatott, inkább a régihez vonzódom.
Junchi Mar 18, 2022 12:29 AM
>watching
>LoGH
Nem semmi vállalkozás, keep it up!
Catrin Mar 4, 2020 1:37 PM
Vágom, gondoltam, hogy hasonlóan állsz hozzá, de örülök, hogy a vége tetszett. :D

Nem Makka (az egy téves elírás, és nem is hívták sose úgy, csak mondom, mert gyengém:D), hanem Matsuka.
És természetesen Matsuka és Keith nálam egyértelmű ship, sőt OTP. :DDD Ők a kedvenceim, de mindegyik karaktert imádom (plusz nálam az eleje is lazán WIN, bár ez a pontszámomon is jól láthatóXD).^^
Catrin Mar 3, 2020 9:50 AM
És látom azóta már végére is értél.XD Igen, a második fele sokkal pörgősebb. És hogy tetszett a zárás? Mert azt látom, hogy szumma nem a szíved csücske. :D
Akosss Mar 1, 2020 4:13 AM
Objektívan teljesen jó animének tartom a Gunbustert, de sajnos semmi nem fogott meg benne különösebben. Vártam, vártam, hogy majd a vége felé talán lenyűgöz, de a finálé sem tudott meggyőzni sajnos. Valami hiányzott belőle, de nem tudnám pontosan megmondani, mi az. Lehet csak túl sokat vártam tőle... Ami a legjobban tetszett benne, az az időeltolódás és az emiatti karakterekre nehezedő érzelmi súly, az, ahogyan megélik ezt az egészet azok, akik az űrben élnek és azok is, akik a Földön, ezt érdekes elemnek tartottam. Sajnos a karakterek nem fogtak meg, még Noriko sem, bár szép volt látni a fejlődését és azt, ahogyan össze kapta magát a végére. Jung folytonos rivalizálása meg kicsit irritáló volt, Amano-t meg nem nagyon tudtam hova tenni. Az akciójelenetek so-so, jó, hogy nem volt annyira shounenes, hanem inkább visszafogottabb, de úgy különösebben egyik sem volt "epic". Ezen kívül szépnek tartom az animációját, a látványvilágot, jól fel van építve, nincsenek benne üresjáratok, szóval tényleg nem tartom gyenge animének, csak... elmaradt a katarzis.
(Bocsi, hogy ilyen sokáig tartott válaszolni, teljesen megfeledkeztem róla. Ismét. ^^")
Catrin Feb 27, 2020 10:42 AM
Gagyi! :D Nagyon rövid, nagyon lassú, nincs ajándék vagy cukiság skillje sem.XD De van japános sztorija, japános emberekkel, így nézhetetlen szarnak sem mondanám. :D

Szerk.: és neked a Terra e...?????? :D <3
Akosss May 3, 2019 3:25 AM
Jaj, teljesen megfeledkeztem arról, hogy válaszoljak. Köszi, hogy írtál és örülök, hogy tetszett. :D
Én kedvelem a teljes szereplőgárdát, még Hagut is (viszont megértem, másoknak miért idegesítő), teljesen szívemhez nőttek mindannyian és mindenkiben volt valami, amivel együtt tudtam érezni, meg tudtam érteni a döntéseiket. Viszont Takemoto-t tudnám kiemelni, talán vele tudtam azonosulni a legjobban, amikor néztem. Az első évadot jobban szeretem, mert emlékeim szerint sokkal pozitívabb kicsengésű volt, míg a második drámaibb, viszont még így is imádtam és szerintem is teljesen illett hozzá a keserédes, nem túl konkrét befejezés. Nem is tudnék mást elképzelni hozzá. Nekem is újra kéne néznem már.
Akosss Apr 18, 2019 5:15 AM
Hali!

Ha befejezted a második évadot is, akkor majd írsz a HachiKuro-ról? Kíváncsi lennék a véleményedre, nekem az egyik legnagyobb kedvencem. :D
Utána meg nézz Sangatsut. XD Nem tudom, mennyire vagy benne az ilyesmiben, de én szívesen cserélek is érte.
Huss Feb 3, 2019 4:48 PM
thank you very much. your comment made me a little bit happier. i liked the show mainly because oof the characters' interactions. the show was not faker or was lazy and didnt have toxic fan service. the weird structure and the relationship between the main characters was very intersting,. i need to rewatch this show again. i want a third season lol. i liked both seasons.
Huss Feb 1, 2019 7:36 AM
Hello human. i have came in please. i apologies for coming in not invited to this holy place of yours. i have finish a show that ii really like. due to have few or not existing friends i needed people to talk about that show. i have went to the statistics page in the anime file in this site. i have noticed that you have completed the show relatively recently and you have a picture which means you care about your social status to some degree. i am a weird person. i am not an English native speaker. i am not an interesting individual. some think otherwise, but i do not think so, at least in terms ....ok i do not know what to say next so let us close on that. i like to discuss or at least share my appreciation of the show. i do not know how. every person is different and so not everyone is interested in talking the same way. luck is my only ally here. thanks and again i apologies. the show i am talking about is Uchuoten Kazoku, and in English it is called the eccentric family. have a good day. always drink water.
annarancs Dec 10, 2017 6:22 AM
Köszönöm. :) Eredetileg egy képből szerettem volna megoldani az egészet, de nem találtam megfelelőt, ezért ki kellett toldanom. Így legalább került bele egy mosolygós Natsume is. :)
AlexWalker Mar 31, 2013 2:13 PM
A "Számoljunk 1000-ig~" nevű játékban lettél az 567. ami pont nyerő szám.:P
Hát, ez egy fanart, bár nagyon hasonlít valakire... :|
Örülök, hogy tetszik.:)
AlexWalker Mar 29, 2013 5:35 AM
Remélem tetszik, és elnézést a késésért.:/ :)
Noalle Oct 17, 2012 1:23 AM
Szió! :)
Nézz be Hungarian Fans Honnan van topicjába és csodálkozz sikerélményeden :D:D:D
sayami Aug 28, 2012 12:14 PM
Szívesen máskor is :)
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login