Report Junchi's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 269.4
Mean Score: 4.10
  • Total Entries1,053
  • Rewatched38
  • Episodes15,482
Anime History Last Anime Updates
Ousama Ranking
Ousama Ranking
Jan 17, 5:03 AM
Watching 13/23 · Scored -
Tsuki to Laika to Nosferatu
Tsuki to Laika to Nosferatu
Dec 20, 2021 1:15 AM
Completed 12/12 · Scored 5
JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean
JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean
Dec 13, 2021 11:13 PM
On-Hold 12/? · Scored -
Manga Stats
Days: 43.7
Mean Score: 5.18
  • Total Entries78
  • Reread2
  • Chapters6,173
  • Volumes475
Manga History Last Manga Updates
Chainsaw Man
Chainsaw Man
Aug 23, 2021 7:07 AM
Completed 97/97 · Scored 8
Oyasumi Punpun
Oyasumi Punpun
Jul 1, 2020 5:00 AM
Completed 147/147 · Scored 10
Highschool of the Dead
Highschool of the Dead
Apr 4, 2020 1:31 AM
Completed 33/33 · Scored 4

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (5)
Character (10)

All Comments (1093) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
SaiyaGin Dec 3, 2021 11:37 AM
Persze. (Spoiler: most már a második sorozat közepén járok, az eredeti is tetszett, és eddig a második is.)
Akosss Mar 13, 2021 6:33 AM
Azért is "furcsálltam", mert amúgy sem voltál olyan, aki jóindulatúan túlpontozta a kínai meséket, most meg már annyira sem, csak kicsit brutálnak tűnt a 4.07-es átlag. :D De érthető a döntés, én is szeretem ha egységesítve vannak a dolgaim. Majd egyszer én is átnyálazom az enyémet, mert ráfér.. Bár én baromira utálom a sajátomat, mert anno teleszórtam ezekkel a rövid trashekkel, amiktől átláthatatlan, úgyhogy az is lehet, hogy csinálok pl. Anilisten egy rövidített verziót, ahova csak a normál hosszúságú sorozatokat, filmeket meg OVA-kat (meg az olyasmit, amit érdemes) tüntetem fel és ha valaki kérdi, hogy miket láttam, akkor inkább linkelem neki azt.

Lehet idén előveszem az Ariát is és megnézem, ha már az az egyetlen 10-es cucc, ami megmaradt nálad. :D
Akosss Mar 12, 2021 7:46 AM
Most látom az új pontozási rendszered... you, Sir, are an absolute madman. :D
Matthew_Raynor Mar 7, 2021 5:03 AM
You are welcome)))
Matthew_Raynor Mar 6, 2021 3:29 AM

annarancs Feb 7, 2021 6:38 AM
Szia, azt a gyalázatos minőséget néztem meg. :D De azzal a két résszel nem kell annyira sietned, kapcsolódnak annyira a mozifilmhez, hogy érdemes legyen inkább az előtt megtekinteni.
KoizumiRisa Jan 25, 2021 10:36 AM
Megértem, én is óvatosan fogalmazok egyelőre, de az biztos, hogy elég egyedi cucc a mostani felhozatalban. :D Aztán majd még kiderül, mit tud.
KoizumiRisa Jan 24, 2021 11:03 AM
Nem akarom elkiabálni, de ígéretesnek tűnik. A szinopszis valóban elég utenás, de emiatt kicsit félrevezető, mert elég más az irány, de szerintem ez a koncepció is nagyon érdekes. Egy próbát megér szerintem.
Kyouma-D-Luffy Jul 14, 2020 10:00 PM
Thank You and apologies for the late reply! I was really pissed off when writing that review. lol I'm glad my review is getting noticed! Thank You again!
Ricz Jul 2, 2020 11:30 PM
A TM8.0-klónnal én kicsit bizakodóbb vagyok, mert a noitaminA projektnél nagyon a szenvedésre, mintsem a megoldásra fektették a hangsúlyt, pedig ha valamit ebben az esetben, akkor legalább az elsősegélynyújtást lehetett volna rendesen bemutatni, és máris van valami haszna. Plusz itt az olimpia miatt adja valamennyire magát egy közvetlen "bábeli zűrzavar" is. Minden esetre Aoira a first impressiont megírom úgyis, meg valahol a felénél, ahogy szoktam.

Amúgy ránéztem a rendező úr körüli hírekre, és most valszeg szándékosan lesz kommerszebb és talán picit informatívabb (elvégre mégis egy lehetségesen bekövetkező katasztrófa adja az alapot, amitől már pár éve tartanak a szeizmográfusok), mert a 2021-re tervezett filmje, az Inu-Ou így poszter alapján pár címet eszembe juttat. Egyrészt kicsit visszanyúl a Ping Pong és a Tatami látványához, másfelől meg a Sengoku Choujou Giga két évada jut eszembe, amit nem egyszerű háttér előtt valósítottak meg, hanem mintha korabeli tekercsen elevenednének meg a rajzok. Pár napja mondjuk a GKIDS licencelte Amerikába, szóval jócskán elképzelhető, hogy fiatalabbaknak szóló lesz, de ugyanúgy regény az alap. Ha az art lesz olyan trippy, mint amilyennek vélem, akkor megvan az újabb tétel arra, hogy mi okozhat egy fiatalnak rémálmot.

A Tatamit meg most emelem be, csak szedjem össze róla a gondolataimat, meg fordítsam le végre a Spring and Chaos-t (Miyazawa Kenji élettörténete arról, hogyan született a Ginga Tetsudou no Yoru műve), na meg holnap éljem túl a kis családi rendezvényt, mert oké, hogy az unokahúgomat fél kézzel kezelem, de az unokaöcsémmel együtt lazán úgy kifárasztanak, hogy másnap is nyögöm. Ez van, vén szar vagyok én is már. *lol*
Ricz Jul 2, 2020 4:52 AM
Yep. Jobban, mint a filmet, ami nem lenne rossz, de nagyon egyszerűre van faragva a szálak tekintetében, csak annyi újdonság van benne, hogy a srác teper, de a fekete hajú lány inkább az álmainak él, ami végül elkezdi felemészteni a korai kapuzárási pánik miatt. Legalábbis ezt olvastam ki a fősodorból, nem igazán foglalkozva a mellékszálakkal. Mondjuk nekem a Devilman Crybaby is tetszett, de annak speciel az az oka, hogy Yuasa vizuáljával van előadva a Nagai-féle történetmesélés, és ez utóbbi nagyon hézagos szeret lenni, de minimum abrupt. (Még mindig nem nagyon tudok megbocsátani neki a Devilman Lady manga vége miatt, hogy felhájpol arra, hogy hatalmas csata bontakozik ki végre a menny és pokol erői közt, majd azzal zárul a kötet egyetlen lapon: "...és akkor a Földön minden élő kihalt." Dude, na ez antiklimatikus a javából.

Yuasa most nyáron egyébként egy eléggé kommersz dologba vágta a stúdiójával a fejszét, ami Nihon Chinbutsu 2020 (2020 - Az elsüllyedő Japán) lesz és a már elhalasztott tokiói olimpián kitörő, 100 évente esedékes kantói nagy földrengések következője lesz a középpontban. Lényegében egy újrajátszott Tokyo Magnitude 8.0 a felütés alapján, szóval nincs magasan az a bizonyos léc.
Leara Jun 21, 2020 1:28 AM
Igen, ez elég nagy váltás volt, bár ahol tartok, ott épp hogy csak túl vannak a dolgon XD. Egyébként ez a bajom ezzel a mangával, olyan töményen ömlik belőle a depresszió, mintha amúgy nem is léteznének boldog emberek :'D. Szóval muszáj néha szüneteket tartanom benne, meg valószínűleg nem is lesz max pontos emiatt. Sachi pedig talán pont az egyik legérthetőbb és legkedvelhetőbb karakter az egészben.
annarancs Jun 18, 2020 3:30 AM
Spirit of Wonder: Shounen Kagaku Club: ezzel szemeztem korábban a havi kihívások kapcsán, de találtam más jelölteket is azóta... a pontozásod alapján mindenki jobban járt, hogy nem ezt szabadítottam rá a társaságra? :D
Leara May 2, 2020 3:46 AM
Most fejeztem be a 2. omnit, Yuuichi eléggé fucked upnak tűnt a végén, pedig úgy tűnt, Midorival végre normalizálódik a csávó XD.

Nem mondanám, hogy WTF volt az elején, mert olvastam előtte annyit a cuccról, hogy tudjam, kb. mire készüljek. Ha minden előismeret nélkül vágok bele, akkor biztos lett volna, de így a főszereplő kinézetét is hamar megszoktam :D. A belső gondolatok (ha lehet annak nevezni, mert inkább narrálások azok) pedig már az elejétől fogva kifejezetten tetszenek :D.
Leara May 2, 2020 3:02 AM
Bár továbbra is eléggé az elején járok, azt azért kijelentem, hogy nagyon megkedveltem Punpun nagybácsit :D.