Report Junchi's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 266.1
Mean Score: 4.99
  • Total Entries1,029
  • Rewatched36
  • Episodes15,332
Anime History Last Anime Updates
Deca-Dence
Deca-Dence
Sep 16, 10:04 PM
Watching 11/12 · Scored -
Kaijuu no Kodomo
Kaijuu no Kodomo
Jun 26, 1:06 PM
Completed 1/1 · Scored 6
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Kurenai Densetsu
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Kurenai Densetsu
Jun 22, 1:55 AM
Completed 1/1 · Scored 5
Manga Stats
Days: 39.5
Mean Score: 5.16
  • Total Entries77
  • Reread2
  • Chapters6,080
  • Volumes464
Manga History Last Manga Updates
Oyasumi Punpun
Oyasumi Punpun
Jul 1, 5:00 AM
Completed 147/147 · Scored 10
Highschool of the Dead
Highschool of the Dead
Apr 4, 1:31 AM
Completed 33/33 · Scored 4
Aria
Aria
Apr 4, 1:23 AM
Completed 67/67 · Scored 8

Favorites

All Comments (1085) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Kyouma-D-Luffy Jul 14, 10:00 PM
Thank You and apologies for the late reply! I was really pissed off when writing that review. lol I'm glad my review is getting noticed! Thank You again!
Ricz Jul 2, 11:30 PM
A TM8.0-klónnal én kicsit bizakodóbb vagyok, mert a noitaminA projektnél nagyon a szenvedésre, mintsem a megoldásra fektették a hangsúlyt, pedig ha valamit ebben az esetben, akkor legalább az elsősegélynyújtást lehetett volna rendesen bemutatni, és máris van valami haszna. Plusz itt az olimpia miatt adja valamennyire magát egy közvetlen "bábeli zűrzavar" is. Minden esetre Aoira a first impressiont megírom úgyis, meg valahol a felénél, ahogy szoktam.

Amúgy ránéztem a rendező úr körüli hírekre, és most valszeg szándékosan lesz kommerszebb és talán picit informatívabb (elvégre mégis egy lehetségesen bekövetkező katasztrófa adja az alapot, amitől már pár éve tartanak a szeizmográfusok), mert a 2021-re tervezett filmje, az Inu-Ou így poszter alapján pár címet eszembe juttat. Egyrészt kicsit visszanyúl a Ping Pong és a Tatami látványához, másfelől meg a Sengoku Choujou Giga két évada jut eszembe, amit nem egyszerű háttér előtt valósítottak meg, hanem mintha korabeli tekercsen elevenednének meg a rajzok. Pár napja mondjuk a GKIDS licencelte Amerikába, szóval jócskán elképzelhető, hogy fiatalabbaknak szóló lesz, de ugyanúgy regény az alap. Ha az art lesz olyan trippy, mint amilyennek vélem, akkor megvan az újabb tétel arra, hogy mi okozhat egy fiatalnak rémálmot.

A Tatamit meg most emelem be, csak szedjem össze róla a gondolataimat, meg fordítsam le végre a Spring and Chaos-t (Miyazawa Kenji élettörténete arról, hogyan született a Ginga Tetsudou no Yoru műve), na meg holnap éljem túl a kis családi rendezvényt, mert oké, hogy az unokahúgomat fél kézzel kezelem, de az unokaöcsémmel együtt lazán úgy kifárasztanak, hogy másnap is nyögöm. Ez van, vén szar vagyok én is már. *lol*
Ricz Jul 2, 4:52 AM
Yep. Jobban, mint a filmet, ami nem lenne rossz, de nagyon egyszerűre van faragva a szálak tekintetében, csak annyi újdonság van benne, hogy a srác teper, de a fekete hajú lány inkább az álmainak él, ami végül elkezdi felemészteni a korai kapuzárási pánik miatt. Legalábbis ezt olvastam ki a fősodorból, nem igazán foglalkozva a mellékszálakkal. Mondjuk nekem a Devilman Crybaby is tetszett, de annak speciel az az oka, hogy Yuasa vizuáljával van előadva a Nagai-féle történetmesélés, és ez utóbbi nagyon hézagos szeret lenni, de minimum abrupt. (Még mindig nem nagyon tudok megbocsátani neki a Devilman Lady manga vége miatt, hogy felhájpol arra, hogy hatalmas csata bontakozik ki végre a menny és pokol erői közt, majd azzal zárul a kötet egyetlen lapon: "...és akkor a Földön minden élő kihalt." Dude, na ez antiklimatikus a javából.

Yuasa most nyáron egyébként egy eléggé kommersz dologba vágta a stúdiójával a fejszét, ami Nihon Chinbutsu 2020 (2020 - Az elsüllyedő Japán) lesz és a már elhalasztott tokiói olimpián kitörő, 100 évente esedékes kantói nagy földrengések következője lesz a középpontban. Lényegében egy újrajátszott Tokyo Magnitude 8.0 a felütés alapján, szóval nincs magasan az a bizonyos léc.
Leara Jun 21, 1:28 AM
Igen, ez elég nagy váltás volt, bár ahol tartok, ott épp hogy csak túl vannak a dolgon XD. Egyébként ez a bajom ezzel a mangával, olyan töményen ömlik belőle a depresszió, mintha amúgy nem is léteznének boldog emberek :'D. Szóval muszáj néha szüneteket tartanom benne, meg valószínűleg nem is lesz max pontos emiatt. Sachi pedig talán pont az egyik legérthetőbb és legkedvelhetőbb karakter az egészben.
annarancs Jun 18, 3:30 AM
Spirit of Wonder: Shounen Kagaku Club: ezzel szemeztem korábban a havi kihívások kapcsán, de találtam más jelölteket is azóta... a pontozásod alapján mindenki jobban járt, hogy nem ezt szabadítottam rá a társaságra? :D
Leara May 2, 3:46 AM
Most fejeztem be a 2. omnit, Yuuichi eléggé fucked upnak tűnt a végén, pedig úgy tűnt, Midorival végre normalizálódik a csávó XD.

Nem mondanám, hogy WTF volt az elején, mert olvastam előtte annyit a cuccról, hogy tudjam, kb. mire készüljek. Ha minden előismeret nélkül vágok bele, akkor biztos lett volna, de így a főszereplő kinézetét is hamar megszoktam :D. A belső gondolatok (ha lehet annak nevezni, mert inkább narrálások azok) pedig már az elejétől fogva kifejezetten tetszenek :D.
Leara May 2, 3:02 AM
Bár továbbra is eléggé az elején járok, azt azért kijelentem, hogy nagyon megkedveltem Punpun nagybácsit :D.
Leara Apr 26, 10:50 AM
Igen-igen, az omnis kell, köszi :).
Leara Apr 26, 9:44 AM
Persze, az mindig jobb :D. Btw, azt megköszönném, ha megírnád nekem, hogy melyik kötet melyik fejezeteket tartalmazza. Mert a hivatalos kiadást olvasom, de lehet, hogy a digitális máshogy jött ki (legalábbis az 1. kötet tartalomjegyzéke 1-12. fejezetet írt, de az tuti nem tesz ki több, mint 400 oldalt :D). Molyon a 7 kötetes verzió van, azt jelölgetem, azért lenne nagy segítség, ha ezt elküldenéd nekem :D. Ahogy belelapozgattam, úgy látom, hogy a 1. kötet 1-23-ig van.
Leara Apr 26, 9:27 AM
Bizony :). Ideje volt, már ősidők óta csücsült a várólistámon :D.
KoizumiRisa Feb 2, 7:33 AM
Hát nem... és az eleje még istenes a végéhez képest... még mindig keresgélem a gondolatokat, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi volt a cucc üzenete, célja vagy úgy bárrmije...
AndoCommando Jan 31, 7:54 PM
Thankyou, I'm glad you enjoyed my take on it :)
Leara Jan 15, 2:04 PM
Hogy-hogy mégis letoltad a Kimi to, Nami ni Noretarat :D?
Ricz Dec 29, 2019 10:02 AM
KanColle-ból nekem is sok képem van meg, főleg Hibiki, Akatsuki, Kaga, Nagato, Prinz Eugen (Yuubari is totál érthető, BTW). De amúgy igen, az ottani dizájn elég sematikus és csak a doujinokból van a Betemius (Bacius), aki olyan elborult pofákat tud alkotni nekik, hogy már azért megéri olvasni az amúgy hentai-mentes darabjait.

A Haruhival ugyanígy vagyok. A dizájn tetszik, az anime meg a film kivételével celluloidholokauszt.
Ricz Dec 27, 2019 10:42 AM
Én is valahogy hasonlómódon találkoztam a dologgal, csak bennem volt annyi kíváncsiság, hogy kipróbáljam, ez mi. A játék iránt az érdeklődésem már jócskán aláhagyott, lehet már inkább törlöm is a játékot, haogy kijön az anime utolsó része. Utóbbinál megértem, kábé az első fele ad valamicske átívelős szálat, a második fele nagyon a belsős poénokról, mémelésrő, és a fejlesztési hibák, bugok paródiáiról szól.
Viszont nekem, ami karakterdizájnra bejön, mint karakter, az szintúgy Lee Enfield, az M1903 Springfield, a két Carcano, M4 SOPMOD II és a Kar98k, majd ennyi. Talán ez a leggyengéb (de legalábbis legkevésbé megtartó mobage, amit toltam.