Report Junchi's Profile

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 274.4
Mean Score: 4.16
  • Total Entries1,084
  • Rewatched38
  • Episodes15,731
Anime History Last Anime Updates
Alice to Therese no Maboroshi Koujou
Alice to Therese no Maboroshi Koujou
Mar 30, 9:51 AM
Completed 1/1 · Scored 4
Great Teacher Onizuka
Great Teacher Onizuka
Mar 27, 10:45 AM
Completed 43/43 · Scored 7
Kusuriya no Hitorigoto 2nd Season
Kusuriya no Hitorigoto 2nd Season
Mar 23, 11:11 AM
Plan to Watch · Scored -
All Manga Stats Manga Stats
Days: 49.1
Mean Score: 5.19
  • Total Entries81
  • Reread2
  • Chapters6,243
  • Volumes480
Manga History Last Manga Updates
Chainsaw Man
Chainsaw Man
Apr 30, 9:16 AM
On-Hold 164/? · Scored 8
Look Back
Look Back
Jan 19, 1:56 AM
Completed - · Scored 8
Shoujo Kakumei Utena: After the Revolution
Shoujo Kakumei Utena: After the Revolution
Oct 23, 2023 4:49 AM
Completed 3/3 · Scored 4

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (10)
Character (10)

All Comments (1132) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Hunor2002 Mar 6, 3:09 AM
Boldog szulinapot! \(^ヮ^)/
DreadfulControl Dec 31, 2023 3:04 PM
BÚÉK
Hunor2002 Dec 14, 2023 10:51 AM
Hali! Szivesen \(^ヮ^)/
supermario4ever Dec 12, 2023 11:26 AM
Húú, én még a testcserére sem emlékszem. Úgy néz ki, újra meg kell néznem a movie-t. ^^' Megteszem, már csak azért is, mert hátha most jobbnak fogom látni, és nem fogok bealudni rajta. :)
supermario4ever Dec 9, 2023 12:06 PM
Annyira jó tudni, hogy nem én voltam az egyedüli, aki utálta a Tenki no Ko-t! Onnan mérem le, hogy egy anime rossz számomra, ha az ellenoldalnak (jelen esetben a rendőröknek) drukkolok! Nincs ilyen! Egyszerűen nincs olyan, amiket a movie-jaiban megjelenít! Én azt gondolom, hogy Shinkai egy traumatizált ember, akinek a nagy szerelmei nem jöttek össze, és az anime fikciós elemeit felhasználva éli ki magát. Meggyőződésem, hogy ezért nem tudja átadni megfelelően az üzeneteit, mert a múltja vezérli.

Tényleg nagyon giccsesek a művei, a karakterei sem érdekesek. De én is megnéztem a moziban a Suzumét, hogy értsem, hogy mit szeretnek benne az emberek, de nem számítottam sokra, amikor láttam, hogy a Kimi no Na wa. is Shinkai munkája. Azon is konkrétan bealudtam... Valamit nagyon elront, az biztos.
supermario4ever Dec 8, 2023 8:21 PM
Oh wow, meglep a Suzume no Tojinari alacsony pontszáma. :) Én se voltam elájulva tőle a moziban, de kíváncsi lennék, hogy neked miért nem tetszett.
DreadfulControl Nov 9, 2023 10:58 AM
Nekem kedvcenc anekdotáim közé tartozik az, amikor még teljesen kezdőként kinőve az animaxos korszakomat (pontosabban megszűnt az animax) megnéztem az SnK első részét és utána nem volt kedvem folytatni, ez annak köszönhető talán, hogy a húgom nagyon bele volt buzulva, de olyan szinten, hogy egy idő után azt mondta, hogy Levi az ő "férje" (ma nyilván úgy fogalmazna, hogy husbandoja), de utána már eren x levi yaoi fanficeket kezdett el olvasni. Amúgy meg nekem is addig tetszett a cucc, ameddig a kiképzés tartott, utána a konstans artikulálatlan üvöltözés, az idétlen párbeszédek, az unalmas és irritáló karakterek és a sehova nem tartó történet betette a kaput (A Narutot most nem akarom ezen a téren bántani egyelőre, mert elsősorban gyerekkori emlék, majd megteszem, amikor elolvastam a mangáját :D).
DreadfulControl Nov 9, 2023 4:38 AM
Annak idején (pont amikor két éve véget ért a manga) az utolsó fejezetet én is elolvastam, mert Haseo kiakadt rá, de én meg kb. csak vállat vontam, mert akkor nem láttam az animét, csak idén nyár végén kezdtem el nézni és hát amilyen "élmény" volt, kissé megbántam. A végén már ott voltam, hogy mire eljött a Final Season, konkrétan teljesen tönkrement a sorozat Isayama gyökérkedése miatt, meg miután átvette a MAPPA a Wittől az adaptálást, technikai téren is brutálisan megindult az SnK a lejtőn, a Final Season Part 2 akciójelenetei konkrétan nézhetetlenek és azon a ponton már a sztorinak se volt már semmi értelme, annak a felvonásnak is szívesen megadtam volna az 1/10-et, csakhogy Floch az egyetlen karakter, aki tényleg rendesen meg volt írva, így kapott plusz 1 pontot. A lezárás pedig... azt inkább tényleg hagyjuk.

Tulajdonképpen én háromfajta véleménnyel találkoztam. Az egyik, ami kb. egyezik az én véleményemmel, hogy sose szerettem az animét, a végére meg egyenesen hitvány lett ez a mű, a második csoport azokból áll, akik a harmadik évad végéig szerették az AoT-t, de érthető okok miatt a Final Season miatt kiábrándultak az egészből és ott a harmadik csapat, amelyik teljesen kritikátlanul körbeajnározza ezt a vackot. Nyilván az első két álláspontot meg tudom érteni, a harmadikkal meg nem tudok mit kezdeni.

Ha már átlagpontszám, akkor gondolom nem árulok el azzal egy nagy titkot, hogy a MAL-os ismerőseim körében a 10-es és az 1-es a két leggyakoribb pontszám a lezárással kapcsolatban. :D
accidentalfloss Oct 28, 2023 7:33 AM
It was a miracle that mom could stay in labor for 15 years! You didn’t want to come out!
tinshard Oct 23, 2023 10:25 AM
*Azt a részt visszavonom, hogy nem használják ki a mozgókép adta lehetőségeket. A maguk elborult módján megteszik, csak éppen tudatosan ügyelnek arra, hogy az közelebb álljon az elborzasztóhoz, mint az élvezeteshez.
tinshard Oct 23, 2023 10:14 AM
Az Aku no Hana esetében a fő ok nekem is az volt, amit te mondasz. Egyszerűen mindent elkövetett, hogy a néző megutálja. És sikerült is neki. Az első epizód után még azt mondtam, oké, hogy bizarr a grafika, oké, hogy depressziós és érdektelen az egész, de én hinni akarok a pozitív kritikáknak. A második rész zárójeleneténél aztán úgy döntöttem, hogy nekem ebből elég.

Egyébként nálam a "kísérleti grafika" eleve egy vörös zászló, mert azt sugallja, hogy ez valami művészfilm lesz. Értsd: olyan, ami azt vallja, hogy az élvezeti értéket kizárólagosan a mélyebb tartalom határozza meg, ezért minden mást kidobhatunk a fenébe. Szerintem meg pont erre lenne való a mozgókép, hogy esetleg többet is nyújtsunk, mint az üres betűk. De nem is ez a legnagyobb gond. Az elgondolás működhet. Ha viszont a való életből merítesz, annak is a legmélyebb szakadékából, és nem adsz hozzá semmit, akkor a végeredmény nézhetetlen lesz.
tinshard Oct 23, 2023 7:54 AM
Látom a Flowers of Evilt te is hamar feladtad. :) És az X-et is, azt én tovább bírtam, néztem belőle 11 részt aztán meghúztam a vonalat. Bár az is igaz, hogy csaltam és dupla sebességen néztem, mert annyira nem haladt a cselekmény semmit. Meg egyébként sem az én stílusom ez a természetfeletti téma.

(Ja és köszi, hogy hozzájárultál a magyar csapat aktivitásához.)
DreadfulControl Oct 21, 2023 4:22 AM
Az első MD Geistnak két pozitívuma van: a borítója meg a zenéje. A második részét már csak angol szinkronnal voltam hajlandó megnézni, mert reménykedtem benne, hogy a gagyi angolnyelvű színészi alakítás legalább emel rajta. Végül mondhatjuk, hogy emelt, de inkább kínomban röhögtem rajta, meg egyszerűen alig bírtam felfogni, hogy a folytatás még az elődjét is sikeresen alulmúlta minden téren, de még vizuálisan is (sőt, abban sikerült leginkább), mindezt úgy, hogy kerek 10 évvel később készült.
DreadfulControl Oct 21, 2023 1:55 AM
Mindezt egy pokolian rossz animével elérve.
Leara Sep 23, 2023 1:30 AM
Ne is mondd, itt sakkoztam, hogy melyik anime legyen az :D. Volt még pár jelölt (pl. Ninja Scroll meg Yuru Camp mozi), de végül az Aria lett. Mondjuk talán ez tetszett a legkevésbé, Akiráék valahogy sosem voltak akkora kedvenceim, de a hangulat még mindig megvolt, szóval azért jó választás volt.
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login