Report Surci's Profile

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 183.9
Mean Score: 5.59
  • Total Entries850
  • Rewatched23
  • Episodes10,955
Anime History Last Anime Updates
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya (Zoku-hen)
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya (Zoku-hen)
Aug 18, 2022 10:13 AM
Plan to Watch · Scored -
Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 4: Walpurgis no Kaiten
Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 4: Walpurgis no Kaiten
Jun 12, 2021 12:15 AM
Plan to Watch · Scored -
Shingeki no Kyojin: The Final Season
Shingeki no Kyojin: The Final Season
Apr 11, 2021 5:51 AM
Completed 16/16 · Scored 7
All Manga Stats Manga Stats
Days: 39.3
Mean Score: 6.48
  • Total Entries114
  • Reread0
  • Chapters5,091
  • Volumes786
Manga History Last Manga Updates
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Apr 11, 2021 9:25 AM
Reading 62/? · Scored 7
Fukushuu Kyoushitsu
Fukushuu Kyoushitsu
Jan 15, 2018 5:48 AM
Completed 17/17 · Scored 5
Tenjou Tenge
Tenjou Tenge
Jan 14, 2018 11:34 PM
Completed 136/136 · Scored 5

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (9)
Character (10)

All Comments (42) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Catrin Jul 1, 2019 12:17 AM
LOL, oké. A színek és a seiyuuk tényleg vonzók, még tavasszal kezdtem el, csak félretettem az Ákos-Junchi üzlet miatt. Most igyekszem őszig megnézni az eddigieket.XD
Junchi Apr 25, 2019 5:40 AM
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy nincs különösebben semmi komolyabb bűne ennek a sorozatnak, de úgy igazán meg nem is emelkedik ki semmiben (kivéve talán a részletgazdag, stílusos grafikát). Hatchint amúgy jobban bírom, mint Michikót.

Btw SSR? Az nekem piszkosul betalált, kíváncsi leszek nálad hogyan csapódik le.
Junchi Jan 26, 2019 11:20 AM
Erről a Rágógumi Krízisről írsz majd Aoira pár sort? Egyszer már megfordult az én fejemben is, hogy elkezdem.
Junchi Oct 10, 2018 7:17 AM
Igen, amikor a legutóbbi részből próbálom felidézgetni, hogy mi történt, meg ilyen több napos, néha hetes késésekkel nézem mindig az aktuális epizódot, akkor ott már rég tudom, hogy gond van.

Őszintén szólva nem tudok semmi újat hozzátenni az eddigiekhez, mert szerintem ugyanaz az erőltetett, repetitív és lassú anime, ami eddig is volt + az sem valami jó ajánlólevél, hogy egyik karakter sorsa sem tud érdekelni, mert egyszerűen annyira hidegen hagy, hogy mi történik velük vagy egyáltalán mi történik ezzel a világgal, hogy azt elmondani nem tudom. Megpróbáltam, nem jött össze. Not my cup of tea.

Egyébként valahol sejtettem, hogy például annyira neked sem jön be, mert nem is nagyon posztoltál még Aoira egyik részéről sem. Meg van egy olyan érzésem, hogy az egész franchise-nak már nincs akkora fénye, mint akkor, mikor kijött az első szezon. Mindegy, hiányozni nekem nem fog.

Nem baj, a Goblin Slayer ideális választás volt mindkettőnknek. :D
supermario4ever Oct 9, 2018 12:36 PM
Szívesen. :) Remélem, tetszeni fog, majd kíváncsi leszek a véleményedre. Én megrendeltem magamnak a CD-t, izgatottan várom a postást, hogy megjöjjön.
supermario4ever Oct 9, 2018 3:20 AM
Szia! Nem tudom, mennyire vagy érdekelt Okui Masami zenéjében manapság, de ha igen, ajánlom figyelmedbe a legújabb albumát a HAPPY END-et. Sokkal jobb lett, mint az előző két albuma, változatosabbak a dalok, azt érzem, hogy megint önmagát hallom énekelni, és van néhány kifejezetten hatásos dala, amivel megint komoly üzenetet akar átadni. Tehát érdemes tenni egy próbát vele.
Junchi Dec 4, 2017 8:08 AM
Te jóságos ég, ezek a formák... xD Az ultimét verzió még egész oké, de ez a nekogrill valahogy nagyon furcsa és idétlen.

Meglátjuk, hogy mi lesz az LO-val, szal, ha esetleg még sem jönne be a natúr változat, akkor azért nem folytatnám, ha meg - épp ellenkezőleg - nagyon betalálna, akkor meg azért nem, mert nem akarnám lerombolni a képet. Egyelőre mondjuk tecc, ez a Hugós szakasz még jobb is volt, mint az előző. (És folyamatosan Ishida Akira hangja zengett a fülemben, valahányszor "megszólalt" a csávó.)
Junchi Dec 3, 2017 3:03 AM
Egy teljes értékű Alita adaptációnak akkor lenne értelme, ha a P.I.G. kapná, méghozzá a GitS-es banda. Bár a franc se tudja, hogy manapság milyen lenne, szóval egy az, hogy tele lenne CG-vel az egész (már látom is lelki szemeim előtt Alita fejét, ami hagyományos 2D-s rajz, de a teste már full CG), másrészt milyen plusz "kontentet" tennének bele pluszba, hogy egyáltalán fogyjon a cucc. A fullmoe Alita meg nem is lenne kizárt. :D

A Battle Orderről meg jól olvasom, kvázi az egész ilyen battle tournament arc? LOL, ha ez igaz.
Junchi Dec 2, 2017 2:12 AM
Te, egész jó ez a Gunnm eddig (kivéve, hogy az olvasási irány a nyugati képregényekből jön, vagy 8 oldalt elolvastam, mire leesett, hogy ezt nem is így kéne olvasni lol :D). Az art mondjuk nem lesz a kedvencem, de a világa valahogy nagyon magával ragadó (főleg a roncsváros fölötti "misztikus" utópia jelenléte tetszik, kíváncsi vagyok, ennek milyen metaforikus vagy valós zöngéi lesznek még később), az érintett témák sem szájbarágósak, Alita érdekes és szimpatikus, sőt még az is külön tetszik, ahogy a legnagyobb mocskokat is próbálja azért árnyalni, például az első kötetben Makakut.

Egyébként néztem, hogy van belőle anime is, de csak egy két részes OVA... Mi a fos? A YKK-nál is pont most prüszköltem magamban, hogy anno miért csak négy résznyi OVA-ra futotta, erre ebből is csak egy ilyen random reklámanyag van? Látom, ez azért régen sem volt másképp, a jobb mangákat valahogy luxus volt ignorálni, ha adaptálásról volt szó.
Junchi Jul 11, 2017 9:17 AM
Jah, már egy hete csapatom, bár a LoGH és a CCS mellett nem megy olyan gyorsan, mint szeretném.

Impressziók? Az első két rész rettenetes volt, aztán utána javult, most egész fogyasztható, mióta Lacus is felbukkant a White Base... izé, az Arkangyalon. A régi 79-es sorozat hatása mondjuk nagyon érződik rajta (az a Char-klón ipse külön szánalom), így a writing erősen lazy, meg csapongó, ráadásul jóvalta fanservice-esebb, mint a korai Gundamek. A karadesign és a színhasználat nagyon nem jönnek be, ráadásul miért szinkronizál Kuwashima Houkou két főszerepbe pakolt csajt is (Flay, Natarle)? Ezen nem tudom túltenni magam.

Szóval ilyen up and down eddig, egy-két jobb ötlettel.
KoizumiRisa Jun 12, 2017 6:52 AM
Jól van, elszánom magam lassan. :'D
KoizumiRisa Jun 12, 2017 5:58 AM
Ne gúnyolódj. XD
KoizumiRisa Jun 12, 2017 4:53 AM
Ohh, értem.

Lehet, hogy már előbb is lesz hozzám szerencsétek, mert ahogy most haladok, még beletelik egy pár hónapba, mire végzek a cuccal, és annál korábbi határidőt kaptam. :'D
KoizumiRisa Jun 9, 2017 1:37 PM
Tíz-tizenkettőt?? How? Még egy könnyebben emészthető cuccból se nagyon tudok megnézni egy nap ennyit, nem hogy pont a LoGH-ból. XD

Nem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy ennyire szeretnétek Aoin látni, de meghat a törődésetek. XD
Junchi Jun 9, 2017 10:32 AM
Ja, azt néztem, hogy az első sorozatot revaccsban toltad, inkább az overall összkép érdekel. Pölö hogy hogyan élted meg, hogy végre kapott egy NORMÁLIS zárást, alias S2 vége. (Fú, emléxem, mennyit prüszköltem, mikor és ahogy az első sorozat véget ért. Oké, végül is azt kapta Kaiji, amit megérdemelt és "kiharcolt" magának, ergo a saját hülyesége levét itta meg, de nekem valahogy akkor is hiányérzetem volt anno.)

Saji-kun meg jah, mondanám, hogy megérne a fickó egy önálló írásos értekezést, de annyi nincs benne, mert végső soron elintézhető egyetlen mondattal, sőt szóval: önellentmondás. Ebben profi, nah.
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login