Report Homeless_Swallow's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 80.2
Mean Score: 6.76
  • Total Entries761
  • Rewatched21
  • Episodes5,059
Anime History Last Anime Updates
Mushishi
Mushishi
Jun 18, 6:39 PM
Watching 15/26 · Scored -
Wonder Egg Priority
Wonder Egg Priority
Jun 18, 6:01 PM
Watching 10/12 · Scored -
Genmu Senki Leda
Genmu Senki Leda
Jun 1, 1:28 PM
Completed 1/1 · Scored 8
Manga Stats
Days: 70.9
Mean Score: 6.71
  • Total Entries1,346
  • Reread0
  • Chapters9,602
  • Volumes1,418
Manga History Last Manga Updates
Grand Guignol
Grand Guignol
Jun 18, 8:37 AM
Completed 5/5 · Scored 5
Okane Ariki no Kankei desu ga
Okane Ariki no Kankei desu ga
Jun 17, 7:15 PM
Completed 6/6 · Scored 8
Mount Position!
Mount Position!
Jun 16, 3:36 PM
Completed 5/5 · Scored 6

Favorites

All Comments (1661) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
The_Shinjinator Oct 22, 2020 8:08 AM
juu jotenkuten :P, riittääkö sulla vielä Yaoita lukea? vaikka kait niitä aina lisää tulee
FateXBlood Oct 20, 2020 6:36 AM
Happy birthday!
The_Shinjinator Sep 19, 2020 9:34 AM
ooksie selvinny hengissä? XD
infieri Sep 16, 2020 12:46 AM
Sama, onnelliset loput on kivoja mutta joskus pieni angsti on hyvästä. Kattoisin enemmänkin näyteltyjä Bl-leffoja ja sarjoja, jos niissä olisi enemmän onnellisia loppuja :’D tuntuu että meno on monesti joko-tai. Kamalan traagista, jossa toinen päähenkilö lopuksi tekee itsemurhan, kuolee syöpään tms. tai sitten utopinen homoversumi *khröhm thaikkusarjat khröm*, jossa naisia ei ole ja kaveriporukan kaikki jäsenet ovat parisuhteessa keskenään ┐( ̄∀ ̄)┌

Toi Not equal on hyvä esimerkki mangasta, josta löytyy molempia! Insesti on semmonen asia, mitä oon BL:ssä tottunu jo hämmästelemättä lukemaan (eri asia irl), mutta yksi teema / kink, mihin ikinä en oo lämmenny on shotacon :s no thank you!

Ahh, oispa joku sukulainen joka asuisi jossain jännässä paikassa :D En normaalistikaan matkustele paljon ulkomailla, mutta nyt kun ei saisi niin tuntuu, että pää on täynnä reissusuunnitelmia. wtf, aivot?? ლ(ಠ_ಠ ლ) oliko sulla kuinka suuri kynnys lähteä au pairiksi niinkin kauas kuin Kiinaan, vai ootko muutenkin seikkailuhenkinen?

Ja heitän saman kysymyksen takaisin: ootko viime aikoina törmännyt mihinkään kivaan animeen tai mangaan, mitä voisit suositella? :)
infieri Sep 6, 2020 7:46 AM
UUuu mafiajututkin best... oikeastaan kaikki tropet, mitkä liittyy eriarvoisiin voimasuhteisiin hahmojen välillä tai "kielletty rakkaus" tuovat niin säväyttävän lisämausteen :D Sun suosikit on melko klassikkoja. Ootan innolla millon pääsee kattoo ton uuden Saezuru Tori wa Habatakanai-leffan *___*

Hhhhmmm mitäs kivoja sarjoja tässä on tullut seurattua... melko uusia hyviä mangalöydöksiä on Kusuriya no Hitorigoto ja Fushigi no Kuni no Bird. Molemmat ovat historiallisia seinen-sarjoja. Kusuriya no Hirotigoton tapahtumat sijoittuvat Kiinan keisarilliseen hoviin, jonne päätyttö Maomao pääsee vastentahtoisesti työskentelemään. Fushigi no Kuni no Birdissä taas seikkaillaan Isabella Birdin (oikea henkilö!) matkassa 1800-luvun loppupuolen Japanissa.

MALin Anime Watching Challengin myötä oon kattonu nyt tavallista enemmän leffoja, ja siltä puolelta voisin suositella paria: Kono Sekai no Katasumi ni ja Code Geass: Fukkatsu no Lelouch. Tota jälkimmäistä oon ehkä jollain tasolla vältelly - Gode Geass loppui niin täydellisesti, mitä hyvää jatko-osa voisi tehdä? Mutta kannattaa katsoa! All hail Leloch vi Britannia. Ja jos jatkosta ei pidä, niin ainahan voi teeskennellä, että sarja oikeasti loppui sillon vuosia sitten.

Pakko vielä mainita, että katoin vihdoin ja viimein, monta vuotta katsomislistalla olleen Shikin! 22-jaksoiseksi animeksi sen katsoi jotenkin hämmentävän nopeaksi, tosi koukuttava siis oli. OST oli upea, eikä haitannut ollenkaan, että "Eau de Vie" toistui lähestulkoon joka jaksossa :D taidan vielä katsoa noi kaksi spessujaksoa. Mitä oon lukenut, ne ilmeisesti täydentävät päätarinaa ja valottavat joidenkin hahmojen toimintaa paremmin.
infieri Aug 25, 2020 1:47 PM
Juu, Painter of the Night on yks lemppareista :D oon heikkona esimies-alaissuhdekuvioihin BL:ssä, artti on K-A-U-N-I-S-T-A ja sarjassa on homoilun lisäksi ihan oikea ~juoni~. Iso plus myös siitä, että on lajiltaan historiallinen.

Hah kuulostaa jo pieneltä myyntipuheelta, mutta lämpimästi suosittelen lukasemaan! Kerro sitten mitä pidit!

infieri Aug 21, 2020 2:47 AM
Niinpä! Mut suomalaisia fanejakin kyllä löytyy, jos conien BL-luentojen ihmismääristä voi mitään päätellä :'--)

Luekko sä ihan kaikenmaalaista BL'ää? Viimeisten 3-4 vuoden aikana oon ryhtynyt lukemaan aika paljon webtooneja, mm. tällä hetkellä tulevia sarjoja Love Shuttle ja Painter of the Night.
Username Oct 19, 2019 9:24 PM
The_Shinjinator Aug 18, 2019 9:09 AM
ihan okei yritän vaan paskoja manga sarjoja löytää ku mä törmään vaan mestariteoksiin, tai sitten mä vaan tykkään liikaa mangasta XP, mites sun koulu ooksä vielä siellä? :P

tuli kans mieleen ku sulle nyt kirjotan et mun piti hankkia se Danganronpa 2, mä tyystin unohdin XD, varmaan ku tuo EVO mikä on tämmönen esittely missä ne esittelee pelejä, on kato esitelly meijän kavereiden anime tappelu peleihin uusia hahmoja niin menny muisti muusta, BlazBlue Cross Tag Battle kato on tällanen erikoinen peli mihin ne yhistää useampia tappelu pelejä ja Senran Kagura pääs nyt siihen, niin mä hankin sen Senran Kaguran oman pelin ja oon nyt pelannu sitä XO
The_Shinjinator Aug 13, 2019 11:45 PM
no hyvä sulla on kädet täynnä sitte XD
The_Shinjinator Aug 13, 2019 9:24 AM
eiks sulta muka koskaan lopu yaoit kesken? XD
Dwarfking45 Jan 13, 2019 2:04 PM
Yeah, I hear ya. I got out of school not too long ago myself, and I am working now. It keeps me busy for the most part. I have been doing pretty well for myself, surprisingly. :D Have you seen any good anime lately?
FateXBlood Oct 29, 2018 9:27 AM
I hope as well. :)

It's okay. :'D Thank you so much.
FateXBlood Oct 24, 2018 11:32 AM
You're welcome. :'D

Seems tough. Hope you're having sufficient rest.

I'm doing good as well. Currently on vacation but it's gonna be over soon. ):
Xeleton Oct 20, 2018 1:12 PM
Happy Birthday! Hope your current year will be your best one so far!