Report littlekuma's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 147.9
Mean Score: 7.00
  • Total Entries913
  • Rewatched31
  • Episodes9,239
Anime History Last Anime Updates
Fruits Basket (2019)
Fruits Basket (2019)
May 22, 5:30 AM
Watching 7/25 · Scored -
One Punch Man 2nd Season
One Punch Man 2nd Season
May 22, 4:31 AM
Watching 5/12 · Scored -
Tate no Yuusha no Nariagari
Tate no Yuusha no Nariagari
May 22, 4:26 AM
Watching 19/25 · Scored 8
Manga Stats
Days: 31.7
Mean Score: 7.78
  • Total Entries304
  • Reread4
  • Chapters5,667
  • Volumes391
Manga History Last Manga Updates
One Piece
One Piece
Apr 6, 8:49 AM
Reading 920/? · Scored 10
Yakusoku no Neverland
Yakusoku no Neverland
Apr 6, 6:32 AM
Reading 130/? · Scored -
Bleach
Bleach
Apr 6, 6:25 AM
Completed 705/705 · Scored 6

Favorites

All Comments (361) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Samu-tan Sep 18, 2016 7:35 AM
Ik heb net de nieuweste ep van Rewrite gekeken, en mijn god, het is ZO slecht. Ze pakken een paar story elements van de VN, maar de rest is allemaal anime original gedoe wat echt ongeloflijk gerushed is. Ik word er gewoon verdrietig van ;_; Rewrite verdient echt een veel betere anime.
Alleen de eerste 7 episodes waren als de VN, en die waren ook niet eens geweldig.

En ik word nog verdrietiger als ik denk aan het feit dat vanavond de allerlaatste Re Zero episode is D:
Het is echt geweldig. Er MOET een seizoen 2 komen gewoon.

Ik vind het wel heel grappig dat we na al die jaren nog steeds dezelfde smaak in anime hebben ahahaha. Voor het grootste gedeelte dan, er zijn natuurlijk wat uitzonderingen. Zelfs nu we elkaar bijna nooit meer zien vinden we nog steeds dezelfde dingen vet hahaha
Samu-tan Sep 15, 2016 4:29 PM
Nou, wat vind je van Rewrite tot nu toe? Het cijfer op MAL is niet al te hoog ervoor hahahahaha. Ik vind het wel leuk dat je iig hebt onthouden dat je het moest gaan checken hehe
Samu-tan May 15, 2016 8:23 AM
Mijn god, Mayoiga blijft maar slechter en beter worden tegelijkertijd hahaha. Toch knap dat zoiets kan bestaan.
Samu-tan Apr 4, 2016 2:26 PM
Ik vond de anime ook soms nog wel eens heftig hoor hahaha. De eerste epi was idd niet geweldig maar ik vond het in de tweede helft van de serie wel een stuk leuker dan de eerste helft. :)

En OMG Tati, je moet even de nieuwe anime van White Fox checken die net begonnen is. De eerste episode was 50 min en echt fucking goed. En het is aangekondigd dat het 24-26 episodes krijgt!
Ik ga niks spoilen, maar het lijkt heel erg op 2 similar anime die jij een 10 en een 9 hebt gegeven hahaha
Samu-tan Mar 31, 2016 7:46 AM
Oehhh, ik zie dat je al lekker bezig bent met Gate! Wat vind je er van tot nu toe?
Samu-tan Oct 24, 2015 1:38 AM
En omg Noragami Aragoto is ook zo goed!!
Samu-tan Oct 23, 2015 12:57 PM
Ohhhh Tati... Charlotte is het zo NIET waard om te kijken hahahaha. Het begint echt heel goed, maar later wordt het echt een trainwreck. Na de laatste episode had ik mn cijfer van een 7 naar een 5 gemaakt. XD En ik had m eerst ook nog op een 8 staan zelfs.
Samu-tan Oct 17, 2015 11:41 AM
Ja, maar we mogen nu wel meer dan 5 favorites hebben :>

EN IK KAN NIET WACHTEN OP REWRITE. Ik hoop dat ze het niet verneuken D:
Samu-tan Oct 14, 2015 1:43 PM
Yoo! Kan ik de Kyoukai no Kanata films kijken zonder de serie te hebben gezien? Ik heb namelijk de serie gedropped maar ik ben wel heel benieuwd naar de tweede film. Dus ik vraag me af of ik gewoon de eerste film kan kijken ipv de hele serie te kijken
Samu-tan Sep 26, 2015 9:24 AM
Jaaaa, die moet je sowieso nog allemaal gaan kijken. Vooral Hibike wordt echt heel leuk :) en Oregairu Zoku is ook beter dan s1. Ik vond s1 ook wel verassend goed, ik had meer een standaard romcom verwacht haha.

OH MY GOD ER IS EEN ANIME VAN REWRITE AANGEKONDIGD AAN HET EINDE VAN CHARLOTTE.
AAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH YAAAAAAASSSSSSSSS
Samu-tan Sep 25, 2015 5:50 AM
Wattuuup Tati :D
Hoe gaat het met je? Ik zie dat je de laatste tijd wat minder anime kijkt. Druk met de studie of begint anime gewoon te vervelen?
Ik kijk ook een stuk minder hoor. Wat hadden we toch veel vrije tijd op de middelbare school he haha.
Samu-tan Jan 18, 2015 2:49 PM
OMG EP2 VAN DRRRx2 WAS ZO VET
IZAYA IMOUTOS <3
Samu-tan Jan 11, 2015 11:47 AM
Evangelion is sowieso niet slim om 's nachts te bekijken hahaha. Daar is het veel te ingewikkeld voor. Ik heb het bijgehouden door de Evangelion wikia mee te lezen tijdens het kijken van de anime. Dat hielp heel erg. Anders had ik het ook nooit gesnapt lol.

Wat er gebeurde in de flim was de evolutie van de mensheid. Eigenlijk een soort apocalypse, en dan heel erg symbolisch uitgedrukt en met heel veel metaforen. Dat vond ik persoonlijk heel vet. Ik vergelijk Madoka veel met Evangelion. Het begint allebei heel standaard voor hun genre (mahou shoujo en mecha), maar het wordt later veel duisterder en het krijgt een veel ingewikkelder en duisterder verhaal dan je initieel had verwacht. Vooral de psychologische aspecten vind ik echt extreem vet.
Ze worden ook wel de "deconstruction of the mahou shoujo/mecha genre" genoemd.

De eerste remake film is hetzelfde als de TV anime, alleen dan veel mooier geanimeerd en in full HD, niet 4:3. De tweede flim is bijna hetzelfde, maar door een plot twist aan het einde wordt het opeens heel anders en er wordt ook plotseling een nieuwe character geïntroduceerd. Dat was wel heel vet. Dan verwacht je dat de derde flim gelijk begint waar de tweede was afgelopen.

Maar nee, je wordt flink getrolled door de anime studio en de derde flim is echt HEEEEEEEEEEEEEEEEL erg anders. En niet in de positieve zin vind ik. Het viel een beetje tegen. Ik hoop dat de vierde film weer wat vetter wordt.

Alsnog raad ik de remake films aan. Alleen ik heb ze niet gelijk na de TV anime gekeken, ik heb een jaartje gewacht tot ik de remake films ging kijken. :)
Samu-tan Jan 11, 2015 3:46 AM
Ja, ik had het gezien, alleen ik denk niet dat ik ze nog ga kopen. Ik heb een maandje of 2 seizoen 1 opnieuw gekeken, omdat ik dacht dat we nooit de LNs zouden krijgen en S2 was aangekondigd. We krijgen rond de 36 eps voor S2, dus dan zijn ze bijna door al de source material heen.
Ik heb dan niet echt meer de behoefte om de LNs te lezen. Als ze het een jaar eerder hadden aangekondigd ofzo, dan zou ik het wel hebben gekocht. :/ De DRRR anime is ook echt heel goed, dus ik heb geen reden om die te skippen zodat ik de LNs kan lezen. Bvb SAO anime is echt heel kut vergeleken met de LN, dus ik ga de anime niet meer kijken en ik ga de LNs wel lezen haha
Samu-tan Jan 10, 2015 1:13 PM
Je moet nog wel de film van Evangelion kijken he!
De film speelt zich af tijdens de laatste 2 afleveringen. In de TV serie speelt het zich af in het hoofd van Shinji, tussen zijn fucked up gedachten.
De film speelt zich buiten zijn hoofd af, dus dan is het een stuk duidelijker en geeft het een mooier einde aan het verhaal. :)