tion74's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 125.0
Mean Score: 7.28
  • Total Entries522
  • Rewatched13
  • Episodes7,821
Anime History Last Anime Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

Manga Stats
Days: 26.4
Mean Score: 8.59
  • Total Entries116
  • Reread0
  • Chapters4,755
  • Volumes482
Manga History Last Manga Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

Favorites

All Comments (137) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Ricz Aug 10, 2017 2:07 PM
Persze, de a gúgel eleve az önkényességéről volt ismert. Kezdve a különféle jótyúkos baromságaikkal, ami ellen rengetegen felemelték a hangjukat, csak magyarok közül említve KenyTheOne, BenyoBoy, Visor, FreddyD... Illetve most is megy az adok kapok Nostalgia Critic és mások vezette WTFU-mozgalom (Where's The Fair Use?) miatt, amit totál az automatikára bíztak, ahogy a strike rendszert a jogvédett tartalomra. Az meg olyan, mint ők: önkényes. 30 mp-nél hosszabb jelenetet csak módosítással tudsz feltenni anélkül, hogy ne csesszen meg. De bizonyos korlát fölött meg nem jelzi. Vagyis neked leszedeti ugyanazt, amit később feltolok a saját csatornámra. És akkor még ott az Adsense nonsense, hogy a hibajelzés során vagy kapcsolatfelvételnél emberrel nem is beszélsz, csak az általános rizsát találod és kapod... Attól még hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lepett meg a tény, hogy felépítésükben is ilyenek.

Persze, mert nagyban dívik "az egyenlő esély program". Talán emlékszel, mikor meséltem hogy jelentkeztem a MOL műszaki könyvtárába, és hogy mi lett belőle. Ott azért tagadhatatlan volt a gazdasági oldala is, de azért enyhén szólva is bullshit, hogy csak azért nem foglalkoztatnak valakit. Valakinek a valakije volt, annyi szent, a kívülállónak meg annyi, hogy ott is diverzebb lett a közeg. (Bár így is vicces, hogy az iskolában és a bíróságon is főleg női kollégáim vannak, minimum 75%-ban.)

Fura ezt olvasni a fekete autós poén esete után. Amúgy nem véletlenül éltem ezzel a jelzővel: felülbírált elnöki döntést, munkatörvényt (pl. a cigiszünethez előírta, hogy ki és be kell csippantani a mágneskártyával, vagyis amíg kint dohányzol az épület előtt, nem vagy munkában, tehát aznap túlórázhatsz egy vagy több cigiszünetnyit; gépeket munkaidő vége előtt 5 perccel se lehet kikapcsolni, pontban munkaidő végén 4-kor kell; illetve erősen bele akart szólni a munkatársi kapcsolatokba, ebédidő beosztásba, és a már kialakult szolgálati rendszerbe, köztük egy spiclirendszert építeni), illetve erősen fenyegette az intézkedések be nem tartóit. Így aztán talán nem csoda, hogy a levél is kikerült, és elindult az ügy kivizsgálása is. Szóval igen, nem cseng jól se a szó, se az, amit ezzel illettek.
Ricz Aug 9, 2017 4:10 PM
Hallottam illetve olvastam a dologról, és hát... Igaz, nem politika elítélni egy elcseszett indoklással kirúgott személy foglalkoztatóját, mert leírta a véleményét, hogy a belső szokások mennyire nem a sugallt képet mutatják, illetve amit bemesélnek maguknak. Az elbocsátás annyiban lett volna valid dolog, ha azt mondják, hogy "megszegte a szolgálati utat" stb. De nemrég nálunk is volt ilyen, mikor a Gazdasági Hivatal (GH) új igazgatót kapott, és az első dolga az volt, hogy körlevélben értesített mindenkit, hogy bizony rákosista szigorral fog fellépni. Az Indexen találsz róla cikket, ami részletezi az alapfelállást. A dolognak folyozmánya egyelőre nincs. Külön pikantéria, hogy azzal az igazgatóval együtt jártam oktatásra, képzésre. Amikor megtudta, hogy a kis körleveléből sajtócikk lett, félnapot ezen bitchingelt.
Ricz Jun 24, 2017 7:56 AM
Ajánlottam egy VN-t, a Sickness-t. Angol csapat munkája, elég darkos sztori.
Umaitachi May 16, 2014 6:24 AM
Nisekoi 122. fejezet: LOL
Ezen behaltam, hatalmas fejezet volt. És megint Ruri vitte a pálmát, nagyon bírom a csajt. xD De a többiek se maradnak le tőle nagyon. Nem tudom behoztad-e már a lemaradásod belőle, de ha nem, akkor minél előbb tedd meg.
Umaitachi Mar 23, 2014 12:57 PM
Na, erről még nem is beszéltem. Nisekoi új fejezete, Ruri arc, ha mondhatom így. Nem csoda hogy ő a kedvenc nálam. Ez tetszett eddig a legjobban mind közül. Nagy franc az öregapó, kicsit sajnáltam is, de ez a lezárás így volt szép. Ez a Maiko gyerek meg gyanús nekem, nem ám lecsap az én Rurimra. xD
Egyébként ez a tanárnénis beleszeretős jelenet még korábbról megzavart kissé. Az elejétől azt hittem, hogy Rurival amolyan "se veled-se nélküled" kapcsolatban vannak.
Na majd kiderül.
Umaitachi Mar 17, 2014 7:40 AM
Hahh... annyit beszéltél a Nisekoiról, hogy tegnap óta beértem az animét és a mangát is. Ez mind a te hibád. Most megint mit fogok olvasni? xD
Egyébként ha már Nisekoi, akkor részemről: No1 - Ruri, No2 - Kosaki, No3 - Seishirou. Meg talán Chitoge, csak kevesebb tsun résszel.
rolandxx Dec 22, 2013 6:33 AM
Na a Naruto-t én is rühellem mint a szart. Az elsőt szériát csak végigszenvedtem valahogy és kapott tőlem egy 5/10 de a Shippuuden-t 10 rész után dobtam a kukába és látom hogy jól is tettem

A Love-ru-ba meg se kezdek, olyan az egész mint az Urusei Yatsura csak több ócska fanservice jelenettel.
rolandxx Dec 20, 2013 2:12 PM
Na látom feliratkoztál ismerősnek hozzám,köszi :)

Érdekes hogy eléggé egy véleményem vagyunk sok sorozattal kapcsolatban,bár azt még nem emésztettem meg hogy nem nagyon jött be a Fate/ Zero de hát ízlések és pofonok.

Mi a véleményed az én listámról ?

Ricz Jul 25, 2013 6:37 AM
Hamph, hamph, lassan jönnek a jó kis harci részek Fairy Tailben. A "HUGE DERPS CHOMP-CHOMP"-ban meg meh, jön a kilovaglós rész a Mária-falért. Kíváncsi vagyok hány halált és zabát fognak meganimálni.
Ricz Jul 12, 2013 2:50 PM
Már várom mikor áll majd a Fairy Tail mellett ez: "It's addictive, ze~" :D
Lady_Death_Cat Jun 19, 2013 9:58 PM
Delivery from Ai Ai Asa! fc =^.^=
Sorry for it taking so long m(_ _)m
balu01 Dec 26, 2012 1:05 AM
Na igen, a SAO... :D Nagyon túl van értékelve.
balu01 Dec 23, 2012 11:54 PM
Miután összegyűjtöttem elegendő energiát, a tegnapi nap folyamán végre be tudtam fejezni a Shana Final-t. :D Szerintem ennél rosszabb animét még sose néztem végig. Nem szokásom a túlzott lepontozás, de ez tőlem csak egy 3/10-et kapott...
Ricz Dec 22, 2012 11:56 PM
Hidamari Sketch megkezdve... *zombi mód* Zsibbad tőle a bal agyam...
Ricz Dec 15, 2012 11:47 PM
Be, s nekem nem is adott belőle a mocsadék... :D