Report Haou-Judai's Profile

Watching this season

Last completed anime

Publishing manga

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 159.8
Mean Score: 7.54
  • Total Entries3,570
  • Rewatched0
  • Episodes11,441
Anime History Last Anime Updates
Akanesasu Shoujo
Akanesasu Shoujo
Nov 20, 6:49 AM
Watching 10/12 · Scored 8
Mai-HiME Specials
Mai-HiME Specials
Oct 7, 6:00 AM
Watching 19/27 · Scored 6
All Manga Stats Manga Stats
Days: 9.4
Mean Score: 8.56
  • Total Entries198
  • Reread0
  • Chapters598
  • Volumes61
Manga History Last Manga Updates
Jaku-Chara Tomozaki-kun
Jaku-Chara Tomozaki-kun
Oct 21, 11:18 AM
Reading 27/? · Scored 9
Class de 2-banme ni Kawaii Onnanoko to Tomodachi ni Natta
Class de 2-banme ni Kawaii Onnanoko to Tomodachi ni Natta
Sep 25, 10:20 AM
Plan to Read · Scored -
Super Cub
Super Cub
Sep 6, 10:59 PM
Reading 50/339 · Scored 8

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (10)
Character (10)

All Comments (1684) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Seri-senpai Yesterday, 11:04 AM
Ott azért inkább az édességek domináltak. De ebben azért látok lehetőségeket, mély témákat, Delicious-sel ellentétben. Idolos szériát azóta is várom. :c
Seri-senpai Yesterday, 10:52 AM
Itt van. Nem tudom jelent-e valamit, de eddig katakanával volt írva mindig a logo, de most meg hiraganával van, érdekes. Gondolom a Mahout is. Most is egyszerre megy a Hirogaru meg az Otona is.
Seri-senpai Yesterday, 8:19 AM
Mit szólsz az új Precure logohoz? Szerintem magában a címben nincsen túl sok fantázia, de ha így komolyabban foglalkozik majd az állatokkal az érdekes lehet.
Seri-senpai Sep 10, 3:12 PM
És végre FENT VAN! :D Ha esetleg nem láttad volna még xD
Seri-senpai Jul 20, 4:55 AM
Igen, bár mikor még a sorozatok is mentek, volt, hogy több napot vagy akár egy hetet is kellett várni a Mezashite féle angol feliratra, más angol meg nagyon nem is volt. Tudom, hogy egy film sokkal több munka, főleg, hogy ők elég szépen formázgatnak is benne, de ennyi idő alatt már tényleg kint lehetne :c
Seri-senpai Jun 9, 3:31 PM
Nem tudod egyébként hol tudnám megnézni az Aikatsunak ezt a 10. évfordulós filmjét? Tudom, hogy filmekre sokat kell várni de már elvileg Blu-ray en is kijött és kb mindenhol látok is belőle performance videókat, de egyszerűen sehol sem találom még rawban sem. Mozis verzió is jó lenne, csak hadd láthassam már. Januárban jött ki, már fent kéne lennie. :c
Seri-senpai May 22, 4:41 AM
Köszi, talán majd bepróbálkozom valamelyikkel. A Non Non Biyori is slice of life meg komédia nagyrészben, mégis nagyon tetszett.
Ennyire rossz lenne a White Album? Tudom, hogy nagyon semmi köze a kettőhöz, ami egyébként jó volt.
Seri-senpai May 19, 2:20 AM
Nos, lássuk csak. A Keijo alapötlete még tetszett is, mert szeretem a vizisportokat, de hogy ezt úgy tálalják, hogy végtelen mennyiségű csöcs meg segg jön a képembe, valahogy női szemmel annyira nem jön át. xD
Rayearth 1. évada jó volt, de a 2. már nagyon elment ebbe az űrhajós irányba, unalmas is volt, ráadásul volt benne az az új szereplő csaj aki elég yuri szálra hajazóan viselkedett, sőt ha emlékszem egyszer még le is kapta Hikarut. Hát kell ez nekem?
Tsurezure aranyos volt, de kb ennyi, túl sok szereplő, semmi történés.
New Game-mel asszem csak az volt a bajom, hogy unalmas volt az a pár rész amit láttam belőle.
Kono Bijutsu ugyanez, bár arra már egyáltalán nem emlékszem, miért kukáztam.

De ha a ptw listámból találsz olyat, ami tetszett, hallgatom. Tudom, más az ízlésünk de yurin és ilyen nagyon paródia jellegű komédián kívül azért általában vevő szoktam lenni mindenre.
Seri-senpai May 18, 1:02 PM
Nem rossz ötlet, lehet megpróbálok majd valami számomra váratlant behúzni.
Pl mégis mire gondolsz? Semmi nem került oda ok nélkül xD
Seri-senpai May 17, 12:36 PM
Megértem, bár én még annak csak a felénél vagyok. De már nagyon nehéz olyat találni ami úgy igazán lekötne és tudom darálni, mert egyszerűen már mindent láttam ami úgy a legkedvencebb műfajaimba tartozik. Mostani szezonban vannak azért amik lekötnek, de heti 1-1 résszel nem vagyok kisegítve. Ősszel kezdtem még el a Miraculous-t, de az nem anime hivatalosan.
Na ja, ott sem értem miért pont a Mahou tsukai annyi évad közül, mikor bőven vannak sokkal jobbak, de talán így lesz esélye valamit javulnia a szememben. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy ezek is 40-50 részes sorik lesznek.
Seri-senpai May 16, 10:47 AM
Hogyhogy? Nem mondanám rossznak, de az Amane szál után nagyon nehezen tudott lekötni, pedig az elején nagyon tetszett. Sok eredeti ötlet van benne pl Takumi meg Mary-chan is, de ebből a kajás témából nehéz annyit kihozni. Karakterek közül Rant nagyon vártam, de csalódás volt, nagyon szeleburdi, felelőtlen lett.
Én is örülök a felnőttes animének. Úgy látszik, a Toei is szereti a Yes-t. Hallelujah, hogy nem megint a Heartcatch-ot vették elő.
Seri-senpai May 14, 1:54 PM
Csak visszajött a Mal. Lehet, hogy minden lassú, de összességében számomra mindenképpen pozitív az egész évad. Egyedi, érdekes a témája, fun nézni és a karakterek is mind szerethetőek. Ellenben tavaly sajnos kb úgy kellett könyörögnöm magamnak, hogy megnézzem a heti részt.
Én is várnék már egy vörös leadert, ha már ennyire elkezdték ezt a nem rózsaszín leader dolgot, talán még felnőttesebbé is tenné az egészet.
Seri-senpai May 9, 8:28 AM
Ha valami színházas előadás lesz azt is szívesen megnézném, talán lesz majd róla valami felvétel. Tsubasát pedig nagyon szeretem, aranyos, bátor na meg a hangjáért is kimondottan odavagyok. Butterfly-ért kár, hogy csak ilyen későn adják oda, remek karakter, másik kedvencem a sorozatból.
Seri-senpai May 7, 12:33 PM
Szia. Valóban elég régen már. Láttam a képet róla, de nem is tudtam, hogy az rendes projekt lesz, azt hittem csak valami esemény Japánban. De egyébként nekem bejön, nem csak azért mert férfiak hanem szerintem tök sok potenciál lehet ebben, végre valami merészet vállalt a Toei.
SWAGFASCIST Jul 6, 2022 8:28 PM
L
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login