Report Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 136.4
Mean Score: 7.55
  • Total Entries3,117
  • Rewatched0
  • Episodes9,481
Anime History Last Anime Updates
Yuru Yuri
Yuru Yuri
Jul 4, 1:44 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Aoi Hana
Aoi Hana
Jul 2, 1:13 PM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 1.3
Mean Score: 8.06
  • Total Entries123
  • Reread0
  • Chapters225
  • Volumes27
Manga History Last Manga Updates
Yagate Kimi ni Naru: Saeki Sayaka ni Tsuite
Yagate Kimi ni Naru: Saeki Sayaka ni Tsuite
May 4, 3:25 AM
Plan to Read · Scored -
Maria-sama ga Miteru
Maria-sama ga Miteru
Sep 23, 2019 2:26 PM
Reading -/306 · Scored 10
Mahoutsukai Precure!
Mahoutsukai Precure!
Nov 10, 2018 10:43 PM
Reading -/12 · Scored -

Favorites

All Comments (1640) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Idol-Hakase Jun 18, 2:45 AM
Csak egy fanart, amit úgy találtam. Nem olvasom se a light novelt, sem a mangát. De örülnék egy ilyen végkifejletnek, nem tagadom. XD
Notifications Jun 11, 9:46 AM
Thanks, lmao.
Notifications Jun 11, 9:15 AM
Even though im replying to a comment from 2013 (from here https://myanimelist.net/profile/Deagle_zero) i agree angel beats was not great. Cant see it being higher than an 8 because the only good episode imo is the last one.
Idol-Hakase Apr 14, 11:21 PM
Hát nem érdemes, mert egyik széria sem kapcsolódik egymáshoz, csak annyi a közös, hogy ugyanazok azt állatok vannak benne meg hasonló az alapsztori.
Idol-Hakase Apr 14, 12:05 PM
Ha jól tudom csak a legelsőre nincsen, a többire már mind van. Pont sorban a második az egyik amit láttam, szerintem a legjobb is. Aranyos, nem unalmas és még a szerelmi szál is jól volt kidolgozva, az ötletes ellenségért pedig további pluszpont jár. Viszont az mindegyikre elmondhatom, meg látszik is, hogy a képi világa szerintem nagyon szép, főleg a mágikus világban. Imádom az ilyen rózsaszín fákat. XD
Idol-Hakase Apr 14, 11:32 AM
Én láttam 2 Jewelpet évadot meg még belekezdtem egy harmadikba is. Az a kettő amit láttam tetszett és ebbe is belenézek majd azért. Csak remélem nem lesz ez is ilyen 50 rész per évad, mert ha nem szezonba nézem akkor ez egybe lehet kicsit tömény lesz.
Idol-Hakase Apr 14, 9:18 AM
Milyen ez a Mewkledreamy?
Idol-Hakase Apr 11, 9:55 AM
Uh, ez elég komoly. XD Na és mi lesz a neve? :D A Cure Earth nekem valamiért nem passzol úgy a többihez.
Én ezt találtam csak róla instán.
https://www.instagram.com/p/B-1I9fiB6MX/?igshid=szk0mvdsfyc4&fbclid=IwAR3MfUzqqW8jTS7MZdAd2voWfUO7Q949TspjyHUCOh9j5SJYxilFz7jzKBU
Idol-Hakase Apr 11, 6:48 AM
Igen, én is így voltam vele, legalább animálták volna újra és kaptak volna új ruhákat a karakterek. Mert így kb hogy a régiket használták még olyan is, mintha azóta megállt volna az idő. XD És igen, egy Star Heart-nek nagyon örültem volna. Rakit én is szeretem, aranyos és örülök, hogy végül Wakaba lett a Friends társa.
Honnan lehet tudni a negyedik Cure nevét? És akkor valszeg lila színe lesz ha jól látom. Nálam is Hinata a fő kedvenc, de még Nodokát is szeretem azért.
Idol-Hakase Apr 11, 3:46 AM
Nem, inkább csak meglepődtem rajta.

Aikatsuról nem tudom mit gondoljak, már az On Parade is elég alacsony színvonal volt, úgyhogy ezen már meg sem lepődök annyira. Az viszont pozitívum, hogy legalább a henshint visszarakták, így egész nosztalgikus. Már csak azt remélem, hogy ezt az évadot nem régi stage-ekkel fogják telerakni. Többek között azt sem értem, hogy elvileg ma jött ki a 2. rész, de sehol semmi infó róla, mintha nem is lenne. Plusz még az új évadban reménykedem, amit ugye elvileg nyáron fognak bejelenteni.

Off, mintha megint kiszivárgott volna a negyedik Cure Precure terén, legalábbis elég valódinak tűnik. A kép sarkában Latte is látszik. Tavaly is már tök korán kint volt Cosmo.
Idol-Hakase Apr 2, 9:47 AM
Mint egyetlen ismerősömnek, aki otthon van Precure témában, bátorkodom megmutatni, hogy mivel is lettem végre kész. Őszinte véleményt szeretnék. :D
https://youtu.be/Oi9sdLDy0qA
Idol-Hakase Mar 31, 8:58 AM
Én mindenképpen megvárom az angol verziót, szerintem lassan az is fent lesz nyaa-n. Mindig onnan szedek le mindent. Én inkább a Mal adatlapot várom továbbra is. XD
Idol-Hakase Mar 28, 4:23 AM
Ez a csaj idegesítő is nagyon XD
Aikatsuról amúgy tudsz valamit? Mármint oké, ma jött ki az utolsó rész, de youtube-on láttam a Dream Story első részéből a staget, az hogy lehet? Egyszerre két részt adtak volna ki? És hogyhogy nincs itt adatlapja a Dream Storynak? Nagyon el vagyok most veszve.
Idol-Hakase Mar 27, 10:27 AM
Kellemeset csalódtam benne, eleinte kicsit féltem, hogy olyan szinten lesz pl a Kirakirához hasonló, hogy túlgondolják ezt az édesség dolgot. Nem mondom, itt is fontos szerepük van, de hát ezt nem is lehet mellőzni. Vannak benne ilyen furcsa jelenetek, a főszereplő nagyon naiv, viszont ezeken kívül csak jót tudnék írni róla. Ha nem zavar a fiúhárem akkor mindenképp érdemes próbát tenni vele, rég láttam ilyen jó shoujot, ami így lekötött volna. Tetszik, hogy minden szereplő hátterét megismerjük és, hogy a főszereplők viszonylag reálisan fejlődnek, azaz nem lesznek elsők rögtön mindenből. (bár ez utóbbi elsőre másképp tűnhet, ezért tovább kell nézni). Azt mondom még valamilyen szinten tanulok is belőle egy kicsit a cukrászat meg a sütik terén. Leginkább a Shugo Charához tudnám hasonlítani, nem tudom láttad-e azt.
Idol-Hakase Mar 26, 6:48 AM
Hali,
Most olvastam, hogy júniusban vége a Precure játéknak. Nem tudod miért? :c