Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 104.9
Mean Score: 7.50
  • Total Entries2,768
  • Rewatched0
  • Episodes6,996
Anime History Last Anime Updates
Dragon Ball
Dragon Ball
8 hours ago
Watching 64/153 · Scored 9
Captain Tsubasa (2018)
Captain Tsubasa (2018)
Dec 13, 10:09 AM
Plan to Watch · Scored -
Jashin-chan Dropkick
Jashin-chan Dropkick
Dec 12, 10:07 AM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 1.3
Mean Score: 8.06
  • Total Entries120
  • Reread0
  • Chapters233
  • Volumes26
Manga History Last Manga Updates
Maria-sama ga Miteru
Maria-sama ga Miteru
Nov 19, 6:54 AM
Reading 8/306 · Scored 10
Gachagacha
Gachagacha
Jun 14, 4:49 PM
Plan to Read · Scored -
Girl Friends
Girl Friends
Jun 11, 8:56 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (1350) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
sayami Apr 27, 4:38 AM
Anilisten volt egy csomó változtatás az utóbbi pár hónapban ami számomra sokkal vonzóbbá tette az oldalt, mint MAL. Csak annyi problémám van vele, hogy az adatbázis nem olyan teljes mint itt, de idővel ez is javulhat.

Jah, próbálkozom újra szokássá tenni az animézést, minden nap nézek valamiből legalább 1 részt és eddig egész jól haladok. :)

Nekem nincs és nem is volt bajom a Clannaddal, habár az After Story sokban hozzájárult, hogy jobban értékeljem az első évadot. De azt is hozzáteszem, hogy majd 8 éve láttam, szóval... ^^"

Áh, igen. Maria-samát már nagyon régóta tervezgettem, de mindig volt valami más, ami elvonta a figyelmem. Nincs kizárva hogy megnézem valamikor, ha lesz hozzá hangulatom.

Nem untatsz, sőt. Jól esik már animékről csevegni ennyi idő után. :D Ha valamiről szeretnél még áradozni, csak nyugodtan ;)
sayami Apr 15, 10:54 AM
Elvagyok, dolgozgatok, semmi érdekes. Mostanában elég ritkán jártam fel ide, mert nem néztem semmit, plusz Anilistet használtam jobbára. Inkább olvasni szoktam, vagy játszok valamit, de valamiért egyre kevésbé érdekelnek az animék. Az újabbak közül csak nagyon kevés érdekelne, de sokszor azokhoz sincs kedvem, szóval nincs értelme itt lógjak.

És te? Látom neked termékenyebb volt az utóbbi pár hónap anime téren. :)
sayami Apr 9, 8:57 AM
Itt van mindkettő. Remélem működni fog a link, most próbálom elküldeni másodszorra >.<
A mappákban benne vannak a kódok is, csak a képek linkjeit kell értelemszerűen kicserélni. Nem nagy kunszt. :D
sayami Apr 9, 12:04 AM
Szia!
Bocs hogy csak most válaszolok. Sejtettem, hogy ez lesz, mivel a Dropbox megszüntette a Public mappát, így minden ami abban volt, most privát lett. Ha még kellenek a képek, esetleg át tudom küldeni és feltöltheted őket magadnak valahova. De azt is megértem, ha már nem kellenek. :D
Tebaldi Sep 27, 2016 11:56 AM
Hello!
sayami Mar 15, 2016 2:34 PM
Szia!
Bocs a lassú reagálásért, elég elfoglalt vagyok az utóbbi időben. Nincs túl sok időm animézni se :(
Haha, az nem csak neked volt fura, nekem is rögtön feltűnt honnan jönnek azok a Heartseed-ek. Szerintem jópofa xD
Viszont hogy nem unod meg nézni őket? Nekem 2 Precure sorozat elég volt hogy évekre félretegyem az egészet.

Én már el is feledkeztem azokról az új filmekről. Talán egyszer megnézem őket, hogy felelevenítsem a sztorit. Mondjuk először talán a Final Stage-et kellene befejeznem. ^^"
Jah, elég nehéz hozzászokni az új szereposztás gondolatához. Nekem valahogy egyik új seiyuu sem illik bele a képbe, még Miyano Mamoru sem, akármennyire is kedvelem a hangját. A régi hangok túlságosan egybeolvadtak a karakterekkel a fejemben.
sayami Feb 7, 2016 6:38 AM
Nagyon belahabarodtál a Precure szériába :D

Hehe, talán ha megint feltámad bennem a mazohizmus, lehet, hogy megnézem a GoGo-t is. Milk néha egy picit irritáló volt, de amúgy kedveltem és Syrup is érdekes karakternek hangzik. Van egy olyan érzésem, hogy Urarával jól kijönnek majd. Igaz? :D
Igazából leginkább csak a Nozomi iránt érzett negatív érzelmeim tartanak vissza attól, hogy megnézzem, mert a többiekkel nem volt különösebben gondom.

A Heartcatch miatt meg szerintem ne aggódj annyira, mert tényleg jó. A karakterdesign igaz, hogy egy kicsit fura az elején, de meg lehet szokni. A Casshern Sins és a Saint Seiya Omega köszön vissza róla, mert ugyanaz a karakterdesigner. És szerencsére a harcoknál és az átváltozásoknál is jobban odatették magukat az animátorok, mint a Yes! esetében.
sayami Jan 25, 2016 2:57 AM
sayami Jan 14, 2016 1:26 PM
Hát örülök neki, hogy neked tetszett és még nevetni is tudtál rajta. Én nem ragoznám tovább a véleményemet, mert úgyis csak sz@rnám a végére szóval megkíméllek tőle. :)

Én különvettem a movie-t a sorozattól, mert nekem egyértelmű volt, hogy nem lesz túl sok köze a fő történetszálhoz. Szerintem ez még SM-nél is így volt.
sayami Jan 4, 2016 1:02 PM
Annál jobb, ha tetszik mert akkor legalább nem szenvedsz rajta. Számomra azok a részek voltak a legjobbak, ahol új lány csatlakozott a csapathoz. Ezek a részek adták a legtöbb löketet ahhoz, hogy folytassam. :D

Okés, megjegyeztem. Valszeg úgyis a Futari-val fogok kezdeni, ha eljön az ideje, de mostanában valahogy semmihez sincs kedvem, ami anime. D:

Jah, és természetesen B.U.É.K.!!!
sayami Dec 27, 2015 8:07 AM
Coco és Nuts... hát jah. Azt hiszem egy életre a fülembe vésődött a nyivákolásuk. Különösen Coco. A hátamon is felállt a szőr, amikor megszólalt. Még Nuts-ot jobban bírtam, mert egy üveg mogyorókrém jutott róla mindig az eszembe. xD Mindenesetre mindkét karakter egy nagy nulla volt, semmire se voltak jók, csak lézengtek össze-vissza, de nem csináltak semmit.

A lányok szinkronja okés volt, nem túl kiemelkedő, de nem is rossz. Nozomié számomra is necces volt. Sanpei Yuuko általában fiúkat szokott szinkronizálni és a kevés lány karaktere közül amit eddig hallottam tőle, Nozomi nem igazán illett bele a repertoárjába. Legalábbis nekem nem jött be. Nozomi tényleg nem volt egy IQ-fighter és talán ez az egyik oka, amiért ki nem állhattam. Valahogy irritált minden amit mondott és csinált. Sokszor semmi logika nem volt a cselekedeteiben ráadásul folyton okoskodott és próbálta ráerőltetni a saját akaratát mindenkire. Ha ez nem irritáló, akkor nem tudom mi az. A többi lány sokkal érdekesebb volt.
sayami Dec 24, 2015 3:22 PM
Kösz :D Neked is Kellemes Ünnepeket!

Én egyenlőre félretettem a Precure franchise-t, de annak örülök, hogy te elvagy vele. Majd a Yes!-ről mesélj, ha elérsz odáig, mert azt már sajnos én is jól ismerem. xD
sayami Dec 23, 2015 7:19 AM
Boldog Szülinapot! Remélem kellemesen telik :D
Tebaldi Dec 23, 2015 3:33 AM
You're welcome! And I thank you again. :)
Tebaldi Dec 22, 2015 6:11 PM
Hey, man! Happy birthday for you! ><

Thanks for everything you made for me. I hope you can be more and more happy, healthy and cheerful. I wish I can give back all good words and moments that you deliver to me. I'm really glad.

I want your presence. Don't forget about your friends. ^^