Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 93.4
Mean Score: 7.48
  • Total Entries2,483
  • Rewatched0
  • Episodes6,179
Anime History Last Anime Updates
Yami Shibai 4th Season
Yami Shibai 4th Season
6 hours ago
Watching 8/? · Scored -
Kirakira☆Precure A La Mode
Kirakira☆Precure A La Mode
8 hours ago
Watching 3/? · Scored 7
Yu☆Gi☆Oh! Arc-V
Yu☆Gi☆Oh! Arc-V
Today, 3:00 AM
Watching 143/? · Scored 8
Manga Stats
Days: 1.3
Mean Score: 7.94
  • Total Entries112
  • Reread0
  • Chapters225
  • Volumes26
Manga History Last Manga Updates
Maria-sama ga Miteru
Maria-sama ga Miteru
Jan 20, 12:58 AM
Reading - · Scored -
Futari to Futari
Futari to Futari
Jan 6, 5:33 PM
Reading -/6 · Scored -
Yu☆Gi☆Oh! Arc-V
Yu☆Gi☆Oh! Arc-V
Sep 9, 2016 11:47 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (1346) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Tebaldi Sep 27, 2016 11:56 AM
Hello!
sayami Mar 15, 2016 2:34 PM
Szia!
Bocs a lassú reagálásért, elég elfoglalt vagyok az utóbbi időben. Nincs túl sok időm animézni se :(
Haha, az nem csak neked volt fura, nekem is rögtön feltűnt honnan jönnek azok a Heartseed-ek. Szerintem jópofa xD
Viszont hogy nem unod meg nézni őket? Nekem 2 Precure sorozat elég volt hogy évekre félretegyem az egészet.

Én már el is feledkeztem azokról az új filmekről. Talán egyszer megnézem őket, hogy felelevenítsem a sztorit. Mondjuk először talán a Final Stage-et kellene befejeznem. ^^"
Jah, elég nehéz hozzászokni az új szereposztás gondolatához. Nekem valahogy egyik új seiyuu sem illik bele a képbe, még Miyano Mamoru sem, akármennyire is kedvelem a hangját. A régi hangok túlságosan egybeolvadtak a karakterekkel a fejemben.
sayami Feb 7, 2016 6:38 AM
Nagyon belahabarodtál a Precure szériába :D

Hehe, talán ha megint feltámad bennem a mazohizmus, lehet, hogy megnézem a GoGo-t is. Milk néha egy picit irritáló volt, de amúgy kedveltem és Syrup is érdekes karakternek hangzik. Van egy olyan érzésem, hogy Urarával jól kijönnek majd. Igaz? :D
Igazából leginkább csak a Nozomi iránt érzett negatív érzelmeim tartanak vissza attól, hogy megnézzem, mert a többiekkel nem volt különösebben gondom.

A Heartcatch miatt meg szerintem ne aggódj annyira, mert tényleg jó. A karakterdesign igaz, hogy egy kicsit fura az elején, de meg lehet szokni. A Casshern Sins és a Saint Seiya Omega köszön vissza róla, mert ugyanaz a karakterdesigner. És szerencsére a harcoknál és az átváltozásoknál is jobban odatették magukat az animátorok, mint a Yes! esetében.
sayami Jan 25, 2016 2:57 AM
sayami Jan 14, 2016 1:26 PM
Hát örülök neki, hogy neked tetszett és még nevetni is tudtál rajta. Én nem ragoznám tovább a véleményemet, mert úgyis csak sz@rnám a végére szóval megkíméllek tőle. :)

Én különvettem a movie-t a sorozattól, mert nekem egyértelmű volt, hogy nem lesz túl sok köze a fő történetszálhoz. Szerintem ez még SM-nél is így volt.
sayami Jan 4, 2016 1:02 PM
Annál jobb, ha tetszik mert akkor legalább nem szenvedsz rajta. Számomra azok a részek voltak a legjobbak, ahol új lány csatlakozott a csapathoz. Ezek a részek adták a legtöbb löketet ahhoz, hogy folytassam. :D

Okés, megjegyeztem. Valszeg úgyis a Futari-val fogok kezdeni, ha eljön az ideje, de mostanában valahogy semmihez sincs kedvem, ami anime. D:

Jah, és természetesen B.U.É.K.!!!
sayami Dec 27, 2015 8:07 AM
Coco és Nuts... hát jah. Azt hiszem egy életre a fülembe vésődött a nyivákolásuk. Különösen Coco. A hátamon is felállt a szőr, amikor megszólalt. Még Nuts-ot jobban bírtam, mert egy üveg mogyorókrém jutott róla mindig az eszembe. xD Mindenesetre mindkét karakter egy nagy nulla volt, semmire se voltak jók, csak lézengtek össze-vissza, de nem csináltak semmit.

A lányok szinkronja okés volt, nem túl kiemelkedő, de nem is rossz. Nozomié számomra is necces volt. Sanpei Yuuko általában fiúkat szokott szinkronizálni és a kevés lány karaktere közül amit eddig hallottam tőle, Nozomi nem igazán illett bele a repertoárjába. Legalábbis nekem nem jött be. Nozomi tényleg nem volt egy IQ-fighter és talán ez az egyik oka, amiért ki nem állhattam. Valahogy irritált minden amit mondott és csinált. Sokszor semmi logika nem volt a cselekedeteiben ráadásul folyton okoskodott és próbálta ráerőltetni a saját akaratát mindenkire. Ha ez nem irritáló, akkor nem tudom mi az. A többi lány sokkal érdekesebb volt.
sayami Dec 24, 2015 3:22 PM
Kösz :D Neked is Kellemes Ünnepeket!

Én egyenlőre félretettem a Precure franchise-t, de annak örülök, hogy te elvagy vele. Majd a Yes!-ről mesélj, ha elérsz odáig, mert azt már sajnos én is jól ismerem. xD
sayami Dec 23, 2015 7:19 AM
Boldog Szülinapot! Remélem kellemesen telik :D
Tebaldi Dec 23, 2015 3:33 AM
You're welcome! And I thank you again. :)
Tebaldi Dec 22, 2015 6:11 PM
Hey, man! Happy birthday for you! ><

Thanks for everything you made for me. I hope you can be more and more happy, healthy and cheerful. I wish I can give back all good words and moments that you deliver to me. I'm really glad.

I want your presence. Don't forget about your friends. ^^
JeridTitans Dec 22, 2015 2:35 PM
Bocs, hogy csak most válaszolok.
Még a múlt héten elkaptam egy elég csúnya hasfájásos, fejfájásos vírusfertőzést, még animézni is alig volt energiám. De szerencsére már jól vagyok.
Egy próbát mindenképp megér nekem is a ViVid. Vivio-val nincs különösebb bajom, a Strikers két főkarakterével se volt, csak az nem tetszett, hogy miattuk túlságosan is háttérbe került Nanoha, Fate, és Signumék.

Ha egy rövid, de tartalmas, akciódús, sokféle karakterről szóló, kicsit poénos animét szeretnél nézni, nagyon ajánlom ezt:

:)


Az új SD Gundam PS3 játékos videó nagyon meglepett. :D
Elég sokáig azt hittem, hogy ezt a sorozatot már nem akarják folytatni. Örülök, hogy mégis. :)
Gondolom idővel újabb PV-k kerülnek fel, amik több tartalmat mutatnak be.
Az Overworld is annyira jó, hogy a mai napig szívesen játszom vele. Kedvenc stratégiai játékom.
JeridTitans Dec 16, 2015 2:09 AM
Szia!

Mi újság? Animekarácsonyon voltál?
Látom, neked tetszett az új Nanoha.
Én is kíváncsi vagyok rá, igaz, nekem már a Strikers se jött be annyira.
Tebaldi Nov 12, 2015 5:24 PM
Ignored forever... :/
sayami Nov 2, 2015 6:59 AM
Nem, Kokoro Connect inkább a Kyoto animation karaktereire hasonlít, amivel abszolút nincs semmi bajom. Key alatt a Clannad, Air, Kanon rajzstílusára gondolok. Az sem mondható éppen realisztikusnak. :) Amúgy egyetértek, a régi animékben tényleg élethűbb volt az emberábrázolás.

Jah, nem tudom a Vivid manga hol tart vagy most éppen mi történik benne. Talán később jön már valami izgalmasabb történetszál is.

Még szép! Már nagyon vártam a bejelentést. SC vége óta csak azért jártam fel ANN-re minden nap, hogy van e valami hír egy Part 4 adaptáció felől xD Ez a kedvenc részem. Óriási csalódás lett volna, ha pont ez nem kerül terítékre. Ráadásul a kedvenc Jojo karakterem is a Part 4-es Kira Yoshikage. Ennek meg kell történnie.