Report Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 146.4
Mean Score: 7.56
  • Total Entries3,281
  • Rewatched0
  • Episodes10,218
Anime History Last Anime Updates
Miru Tights: Cosplay Satsuei Tights
Miru Tights: Cosplay Satsuei Tights
3 hours ago
Completed 1/1 · Scored -
Miru Tights
Miru Tights
3 hours ago
Completed 12/12 · Scored -
BanG Dream! Garupa☆Pico Fever!
BanG Dream! Garupa☆Pico Fever!
Yesterday, 12:03 PM
Watching 5/26 · Scored -
Manga Stats
Days: 2.6
Mean Score: 8.35
  • Total Entries133
  • Reread0
  • Chapters317
  • Volumes33
Manga History Last Manga Updates
Mememori-kun ni wa Kanawanai
Mememori-kun ni wa Kanawanai
Jul 4, 9:36 AM
Reading 10/? · Scored -
Ore ga Watashi ni Naru made
Ore ga Watashi ni Naru made
Jun 30, 11:53 PM
Reading 53/? · Scored 10
Swap⇔Swap
Swap⇔Swap
Jun 29, 7:34 PM
Plan to Read · Scored -

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (8)
Character (10)

All Comments (1672) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Dayface 10 hours ago
nah this aint it chief
Opticflash Feb 2, 7:42 PM
I just looked at some of your posts in that locked thread arguing with Thigh_Tide about p********* for fun, and my fucking god some of their comments were idiotic.

Imagine arguing with someone who says ridiculous things such as "being a disorder is what makes it morally wrong" (no psychologist with even a modicum of understanding of the condition would say this by the way), and thinking that people are morally wrong for being born with a certain condition that they were fortunate enough to not have. They do not even know the terms they were using, like "mental disorder" and "mental disease".

Don't want to be seen as a bad person? Don't be born with this condition then ¯\_(ツ)_/¯

Idiota.
RobertBobert Jan 3, 4:35 AM
LMAO, now you get it? Got it, damn you? Judging something superficially, let alone attacking it, is highly toxic and offensive. You see? Now do you understand what asshole you were?

"when i basicly said that i only hate Isekai+Harem+Ecchi." - You can go fuck yourself with your mental gymnastics, I think I've made that pretty clear already.
RobertBobert Jan 3, 12:46 AM
Not all yuri fans, just toxic fanatics who attack other genres but ignore the fact that their loved ones have the same as well.
RobertBobert Jan 3, 12:44 AM
Well yes, when 90% of female characters want to fuck a female MC it's on the harem. And yes, you mean you don't mind ecchi if it's not a harem? And after that, you deny the hypocrisy? Also, in an attempt to pretend you love harems, you still call SoL harems like Clannad. Nice try boy.

Dude, seriously, stop this mental gymnastics and just admit that you're trying to justify your subjective tastes by playing "objective reasons." I'm sick of assholes who first make generalizing toxic statements and then jerk off "well, that's different" when asked to argue for something.

"How many Isekai-Harem-ecchi you can say without any pointless fanservice? Or without generic male mc who get all the girl for no f*cking reason?" - how many CGDCTs are not objectification of female characters for virgin geeks jerking off on idealized 2D girls for not being able to get real? Or even without a strict formula at all?

"Or without generic male mc who get all the girl for no f*cking reason?" - says a man who likes to fantasize that every girl is a lesbian.
RobertBobert Jan 2, 10:45 PM
Cross Ange in favorites @ trying to complain about ecchi harems sexualizing women - oh shit man. I almost bought for your shit.
KasumiKawawa Dec 23, 2021 9:33 AM
Happy Birthday!
J_Tea Mar 7, 2021 2:47 PM
I'm committing a cardinal sin of yours, its called watching the dub of Ghost Stories and enjoying it :O
-Satine- Feb 1, 2021 9:34 AM
Azt hittem Kirakira nálad a legrosszabb. Nem tudom mi bajod van Dokidokival, mármint azt tudom csak, hogy Manát nem szereted. Nálam meg Aguri miatt vágta el magát. Healin meg csodálatos. Grace és Sparkle annyira jó karakterek. Itt a vége felé is olyan meglepetések voltak, le a kalappal. Tropicalt meg nagyon várom. Imádom ezt a tengeres témát, a sellő már most szimpatikus benne, remélem ő lesz majd az új Cure. Képi világa gyönyörű.
-Satine- Jan 31, 2021 11:22 AM
Hát igen, sajnálom is, hogy csak 45 részes lesz. Ami itt megint örök rejtély, hogy nincs beírva xD Kár érte, mert nálam kb az egyik legjobb évaddá nőtte ki magát, nem is értem ezt az alacsony ratinget. Viszont nem érzem, hogy a történet rovására menne a kevesebb rész. Ahogy elnézem és követem, eléggé befejezettnek tűnik és leginkább csak filler részek maradtak ki. Gondolok itt pl mondjuk karácsonyi és halloweeni részekre, ezek nem voltak de nem is érzem a hiányukat. Amúgy is uncsi és sablonos volt már, hogy mindig a Cure-ok segítenek a télapónak. Még 2-3 ilyen jellegtelen rész és már meg is van a szokásos mennyiség. Szóval a sztori kerek lesz szerintem, szereplőkön is látszik a fejlődés, nem tudom mi kéne még.
-Satine- Jan 22, 2021 1:42 PM
Most, hogy te már annál az évadnál tartasz, megkérdezem: szerinted miért esett vissza ennyire a Shokugeki ratingje?
-Satine- Jan 14, 2021 2:26 AM
Hát nem tudom, nekem bejött. Bár talán kicsit elfogult is vagyok. A live action résszel szerintem semmi baj nem volt, nem tudom miért szidja mindenki csak azért, mert nem rajzolt. Story tényleg nem nagy cucc, de amúgy ötletes szerintem. Mao tényleg nem dolgozott sokat érte, tök szerencse, hogy kapott egy ilyen avatart. És csak a ló miatt nyert ő, ahogy a végén Q-pit is mondta, erősebb volt a ruha témája vagy mi. De ahhoz, hogy folytathassa már tennie is kell érte. Ezt a leverek egy top idolt meg már máskor is ellőtték, nem nagy cucc.
-Satine- Jan 13, 2021 8:56 AM
Köztük én is. De ha nem is lesz fent, majd jelölöm máshol. Még MyDrama List-en is fent van xD Te megnézted már?
-Satine- Jan 13, 2021 4:46 AM
Jaja, már majdnem meg is néztem japánul, de mára végre felkerült angolul is. Szomorú, hogy kb minden létező ázsai nyelven előbb volt hozzá felirat, mint angolul. És ami még szomorúbb, hogy igen, nincs itt adatlapja. Bezzeg a hype animéknek már a bejelentés napján van. Amúgy ennek is van, ha nem az oldalon keresel rá kiadja, csak nincs engedélyezve. Hónapok óta ez van, régóta figyelgetem.
ZettaiRyouiki Dec 25, 2020 11:59 PM
I see then, mostly agree with that except for KiraKira as I feel other than having cute girls it has no redeemable traits! There are worse series out there but it's the only PreCure season I'd legitimately would consider not a good show. Mana is complicated since she's pretty bad but frankly there are worse ones, namely Haruka and Hikaru who are loud and obnoxious and overly favored! Mana is bad too, she encapsulates all the problems from DokiDoki namely how everyone is too awesome and it's like they forgot Cures are normal girls. Mana is just the worst from everyone and I call her the AntiCure because between her hypercompetence and her refusal to get help she's the exact opposite all the development from the franchise stands for!