Report Haou-Judai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 140.3
Mean Score: 7.56
  • Total Entries3,172
  • Rewatched0
  • Episodes9,738
Anime History Last Anime Updates
Tomodachi no Imouto ga Ore ni dake Uzai
Tomodachi no Imouto ga Ore ni dake Uzai
Jun 10, 2:56 PM
Plan to Watch · Scored -
Bocchi the Rock!
Bocchi the Rock!
Jun 10, 2:55 PM
Plan to Watch · Scored -
Hataraku Maou-sama! 2nd Season
Hataraku Maou-sama! 2nd Season
Jun 10, 2:54 PM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 1.6
Mean Score: 8.22
  • Total Entries129
  • Reread0
  • Chapters225
  • Volumes26
Manga History Last Manga Updates
Adachi to Shimamura
Adachi to Shimamura
Jun 8, 9:52 PM
Reading 3/? · Scored 10
Adachi to Shimamura
Adachi to Shimamura
Apr 25, 11:14 AM
Reading 1/18 · Scored -
Ano Ko ni Kiss to Shirayuri wo
Ano Ko ni Kiss to Shirayuri wo
Dec 29, 2020 4:44 PM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (1668) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
J-Tea-Chugger Mar 7, 2:47 PM
I'm committing a cardinal sin of yours, its called watching the dub of Ghost Stories and enjoying it :O
-Satine- Feb 1, 9:34 AM
Azt hittem Kirakira nálad a legrosszabb. Nem tudom mi bajod van Dokidokival, mármint azt tudom csak, hogy Manát nem szereted. Nálam meg Aguri miatt vágta el magát. Healin meg csodálatos. Grace és Sparkle annyira jó karakterek. Itt a vége felé is olyan meglepetések voltak, le a kalappal. Tropicalt meg nagyon várom. Imádom ezt a tengeres témát, a sellő már most szimpatikus benne, remélem ő lesz majd az új Cure. Képi világa gyönyörű.
-Satine- Jan 31, 11:22 AM
Hát igen, sajnálom is, hogy csak 45 részes lesz. Ami itt megint örök rejtély, hogy nincs beírva xD Kár érte, mert nálam kb az egyik legjobb évaddá nőtte ki magát, nem is értem ezt az alacsony ratinget. Viszont nem érzem, hogy a történet rovására menne a kevesebb rész. Ahogy elnézem és követem, eléggé befejezettnek tűnik és leginkább csak filler részek maradtak ki. Gondolok itt pl mondjuk karácsonyi és halloweeni részekre, ezek nem voltak de nem is érzem a hiányukat. Amúgy is uncsi és sablonos volt már, hogy mindig a Cure-ok segítenek a télapónak. Még 2-3 ilyen jellegtelen rész és már meg is van a szokásos mennyiség. Szóval a sztori kerek lesz szerintem, szereplőkön is látszik a fejlődés, nem tudom mi kéne még.
-Satine- Jan 22, 1:42 PM
Most, hogy te már annál az évadnál tartasz, megkérdezem: szerinted miért esett vissza ennyire a Shokugeki ratingje?
-Satine- Jan 14, 2:26 AM
Hát nem tudom, nekem bejött. Bár talán kicsit elfogult is vagyok. A live action résszel szerintem semmi baj nem volt, nem tudom miért szidja mindenki csak azért, mert nem rajzolt. Story tényleg nem nagy cucc, de amúgy ötletes szerintem. Mao tényleg nem dolgozott sokat érte, tök szerencse, hogy kapott egy ilyen avatart. És csak a ló miatt nyert ő, ahogy a végén Q-pit is mondta, erősebb volt a ruha témája vagy mi. De ahhoz, hogy folytathassa már tennie is kell érte. Ezt a leverek egy top idolt meg már máskor is ellőtték, nem nagy cucc.
-Satine- Jan 13, 8:56 AM
Köztük én is. De ha nem is lesz fent, majd jelölöm máshol. Még MyDrama List-en is fent van xD Te megnézted már?
-Satine- Jan 13, 4:46 AM
Jaja, már majdnem meg is néztem japánul, de mára végre felkerült angolul is. Szomorú, hogy kb minden létező ázsai nyelven előbb volt hozzá felirat, mint angolul. És ami még szomorúbb, hogy igen, nincs itt adatlapja. Bezzeg a hype animéknek már a bejelentés napján van. Amúgy ennek is van, ha nem az oldalon keresel rá kiadja, csak nincs engedélyezve. Hónapok óta ez van, régóta figyelgetem.
ZettaiRyouiki Dec 25, 2020 11:59 PM
I see then, mostly agree with that except for KiraKira as I feel other than having cute girls it has no redeemable traits! There are worse series out there but it's the only PreCure season I'd legitimately would consider not a good show. Mana is complicated since she's pretty bad but frankly there are worse ones, namely Haruka and Hikaru who are loud and obnoxious and overly favored! Mana is bad too, she encapsulates all the problems from DokiDoki namely how everyone is too awesome and it's like they forgot Cures are normal girls. Mana is just the worst from everyone and I call her the AntiCure because between her hypercompetence and her refusal to get help she's the exact opposite all the development from the franchise stands for!
ZettaiRyouiki Dec 25, 2020 12:56 PM
I can't believe so few people agree KiraKira is bad and Splash Star is really good!
Arisa-Toyama Dec 22, 2020 11:39 PM
Happy Birthday!
abystoma2 Dec 21, 2020 12:32 PM
Bruh just reread the conversation lol. I'm not reading something that starts with a paragraph of something that I've already responded to.
abystoma2 Dec 21, 2020 12:19 PM
How ironic, again.

"Even if i don't find you anwers and question are valid i atleast read it. "
Yeah and then you straight out ignore it, lol. That is why I have given up apon you. You write something, I write a response, you write the exactly same thing again ignoring what I've responded. You were not engaging in a conversation. I've only given up on you after you've ignored my response that many times, so you have no right to try and play the victing card here, crying how it's unfair.
abystoma2 Dec 21, 2020 12:08 PM
Oh, I cared about what you've wrote - at least enough to read it and think of an reply. But when my replies are repeatedly ignored and instead you're just writing the same thing all over again ignoring what I've written about it, it's just meaningless. I've pointed out enough times that you're only repeating yourself and ignoring what I've written, I tire of it. I'll just classify this as "another fanboy angry at my rating but unable to actually reason why".

"Not mention you not even refuted anything so far."
Yep, either you ignored what I've written or you lack a reading comprehension lol.
abystoma2 Dec 21, 2020 11:41 AM
Bruh you've literally just done it again, you've just repeated what you've written previously and what I've already refuted. I'm not even reading rest of this, it's just a broken record unable to reason. I wanted a conversation, not ad nauseam. You're the one who keeps ignoring what I've written, ironically.
abystoma2 Dec 21, 2020 10:04 AM
1. Databases aren't arbiters of genres. Yuri on Ice also isn't tagged as a shounen-ai on MAL. It doesn't matter if it doesn't have the genre on MAL, what matters is that it fits the definition. You are the one who has dodged my question. I'll even repeat it for you - "exactly how is "multiple girls interested in the protagonist" not a harem"?

2. No they aren't lol. They are the main cast. Why would you think they are a protagonists? Oregairu isn't a work with multiple protagonists. Most works aren't.

3. Why are you going in circles? Why do you keep dodging questions? Why do you keep repeating points that were already refuted? This is so tiring. Typical of Oregairu fanboy though, they can't actually explain anything, they can only repeat phrases with no actual points.

How is any of those "examples" even remotedly funny though? Also, nice job again dodging a questin. When asked for a specific example you just answer "every moment", like bruh, you're not even trying to actually answer those are you?

"Because i meet peoples like Iroha or Kaori many time in my life. "
Yeah I'm talking more about the hachiman here though.

"Did you know that basically writer wrote Hachiman"
Author self-insert lmao, now that's even worse.

"I find Hikki more like relateable then self-insert. "
Yeah because you're obviously the targed of thiis self-insert, of course you find him relatable.

"Whether they're aware of it or not, people hurt others just by existing."
Yeah that's just not true tho. How is some random hermit in the woods hurting someone? Those quotes are just not applicable once they claim something is true for "everyone". Anyway yes, that's exactly the pseudointellectual bullshit I was talking about. "When you feel you're hurting somebody, it shows that you care abouth them" yeah no it could also just mean you're noting that you're hurting somebody, it doesn't mean you care. Those are so easy to pick apart.