Report Zack312's Profile

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 215.5
Mean Score: 6.67
  • Total Entries755
  • Rewatched1
  • Episodes12,757
Anime History Last Anime Updates
Sousou no Frieren
Sousou no Frieren
Oct 4, 10:15 AM
Watching 1/28 · Scored -
Vinland Saga Season 2
Vinland Saga Season 2
Jun 20, 8:32 AM
Completed 24/24 · Scored 9
JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean Part 3
JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean Part 3
Dec 3, 2022 3:47 AM
Completed 14/14 · Scored 10
All Manga Stats Manga Stats
Days: 75.1
Mean Score: 7.32
  • Total Entries177
  • Reread0
  • Chapters13,479
  • Volumes763
Manga History Last Manga Updates
One Punch-Man
One Punch-Man
Oct 26, 2022 10:29 AM
Reading 160/? · Scored -
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter
Oct 26, 2022 10:29 AM
Reading 390/? · Scored 10
Dandadan
Dandadan
Oct 26, 2022 10:27 AM
Reading 1/? · Scored -

All Favorites Favorites

Anime (6)
Manga (5)
Character (10)

All Comments (624) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Ashhk Apr 15, 6:00 AM
Happy birthday! :D
bergdoll Mar 20, 2:15 PM
Tjo du! Vad är det du spelat och läst i så fall?

Maria Bilee är helt okej. Är väl som vanligt amatörmässig tecknarstil och dialog/exposition som behöver slipas på men har inga speciella klagomål vad gäller story och karaktärer, ungefär vad jag väntar mig av en lättsinnig episodisk äventyrsserie. Kan väl påpeka att "chemical" felstavats på framsidan och en textruta felvänts på sida 2. Vet ej vilka tidningar du hämtat inspiration ifrån men jag får vibbar från spelen Beyond Good & Evil och Ratchet & Clank fast mer saturday morning cartoon-stuk på det hela.

Förresten, skulle du kunna tänka dig att samla kapitlen för dina serier i album? Tänkte så man kan läsa kapitlen mer sammanhängande och slipper scrolla ner och klicka en link för varje sida.
Ashhk Apr 15, 2022 3:33 AM
Happy birthday! :)
Li_Syaoran Dec 22, 2021 2:45 PM
Hej Zack. Det var länge sen, så jag kom hit för att säga hej.

Hur är det nu förttiden? Har du spelat något intressant spel eller sett någon intressant anime på sistone?
bergdoll Aug 22, 2021 1:43 PM
Nja, tycker inte den gav mycket av värde utöver det serien redan erbjöd annat än några coola action-scener. De var mer superficiella än serien fram tills sista där de överförklarade karaktärernas dilemman och sedan slutade på en meta-analys som håller tematiskt men blir en röra narrativt. Mari var också ett rätt dåligt tillägg som bara existerade för att göra en poäng på slutet.

Med "lång serie" menar du typ 100+ kapitel eller snarare att du tänker fortsätta rita den långsiktigt tills den är klar? Bara den färdigställs så är jag nöjd. Men för all del fungerar den än så länge. Språk och ritstil är fortsatt det som behöver slipas mest på.
Några punkter:
- Ch2 p4 - Vad är diskrimineringen här?
- "Our reactions take the entire moment to act". Är detta ett skämt?
- Är nöjd med Umas strid i kapitel 3, en tjuv ska givetvis använda stöld och flykt, du behöver dock inte beskriva överdetaljerat hur exakt hon stal dosan.
- Varför inga vakter på gatan utanför byggnaden? Känns skumt att hon kan stå parkerad på gatan utanför utan problem.
- De supernaturella elementen behöver expanderas på framöver, har noll grepp om hur pass magisk världen är utöver journalisten.
bergdoll Jun 6, 2021 12:15 PM
Tyckte den var helt okej. Inte lika minnesvärd som andra action-klassiker som Die Hard eller Terminator men ändå helt okej. Var ett tag sen jag såg den dock. Får spana in Soloist.
bergdoll Jun 6, 2021 6:49 AM
Jovisst. Hurså?
bergdoll May 20, 2021 7:51 AM
Definitivt. Slutet är en av de viktigaste delarna av en story. Karaktärsark, teman och storylinjer kan ju inte bedömas i sin helhet förrän de fått något slags avslut.
bergdoll May 20, 2021 12:59 AM
Jovisst. Suger ju riktigt ordentligt. Blir tvungen att dra ner min 10 eftersom att vara oavslutad är ett alldeles för stort problem för att ignorera.
Ashhk Apr 14, 2021 10:11 PM
Happy birthday! :D
Li_Syaoran Oct 9, 2020 6:58 AM
Hej Zack. Det var ett tag sen.
Hur går det nu för tiden?

Jag har förresten äntligen sett Kimetsu no Yaiba. En väldig bra serie, så jag tackar för din rekommendation.

Jag spelade klart Kingdom Hearts 3 för ett tag sen. Jag har hört att många var besviken på den, men jag var helt nöjd. Jag älskar dess gameplay, grafik och hur mer levande Disneyvärldarna är. Det var några saker som inte var perfekt såklart, så annars kan det mycket väl vara mitt favorit Kingdom Hearts-spel.
Vad tyckte du om Kingdom Hearts 3? Var det värt väntan?
bergdoll Jun 27, 2020 3:39 AM
Din bästa hittills. Bra och lagom komplicerad premiss, lagom mängd exposition, nästan inga grammatik-fel, kompetent komposition och läsflöde, bra karaktärisering, passande mängd storyprogression för ett första kapitel osv.

En kritik jag har är att jag inte får något bra grepp om staden i sig, dess intro är i siluett och allt annat känns jättegeneriskt. Om staden i sig kommer vara relevant så kan det vara en bra idé att ge den mer karaktär dels för världsbyggandets skull och dels för att få intressantare bakgrundskonst som i nuläget är ganska trist.

Annars generellt bra start faktiskt. Som resten av dina oavslutade verk så hänger verkets kvalitet mycket på vart storyn och karaktärs-ark hamnar någonstans i slutändan dock. Men som ett första kapitel funkar detta och om du kunde rita professionellt och behärskade skrift bättre så skulle detta kunna publiceras i exempelvis Shounen Jump skulle jag vilja påstå.

Så det borde vara din nästa utmaning i min mening, öva mer på din engelska och utveckla din ritstil till den grad att den skulle kunna publiceras i SJ.

Tänkte också att premissen är ganska lik Catwoman, så om du vill ha inspiration så skulle du kunna läsa hennes tidningar.
bergdoll Jun 11, 2020 9:38 AM
Skrev ju att jag skulle läsa Act-age härnäst lol. Tycker den är helt okej rent tekniskt men finner att manga är fel format för den här premissen. Skådespeleri framhävs ju inte ordentligt via text och stillbilder så en anime-adaption (eller live-action drama för den delen) är jag mer intresserad av.

Tänker läsa alla delar av Jojo ja.
bergdoll Jun 4, 2020 11:59 AM
Jovisst. Har varit väldigt produktiv på manga-fronten den senaste månaden. Däribland Chainsawman som jag tycker är stundvis cool men är inte helt såld på story och karaktärer än.

Act-age kan jag pröva efter att jag läst klart Shamo. Tack för rekommendationen. I gengäld kan jag rekommendera The Climber, Thermae Romae och Survival som är några bra manga jag läst nyligen.
Li_Syaoran Apr 23, 2020 8:39 AM
Kul att höra du också gillar Bernie. Hon är en av mina möjliga äktenskapspartners jag funderar på. Dem andra är Flayn, Ingrid och Lysithea.

Förvånar mig inte så mycket eftersom hon inte hade så mycket support i Awakening och Fates heller. Men har hon inte ens support med Byleth?
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login