Zack312's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 201.0
Mean Score: 6.64
  • Total Entries695
  • Rewatched1
  • Episodes11,913
Anime History Last Anime Updates
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series
Kino no Tabi: The Beautiful World - The Animated Series
Oct 25, 11:14 AM
Watching 1/12 · Scored -
Brotherhood: Final Fantasy XV
Brotherhood: Final Fantasy XV
Oct 24, 8:03 AM
Completed 5/5 · Scored -
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Oct 8, 9:15 PM
Completed 1/1 · Scored -
Manga Stats
Days: 58.6
Mean Score: 7.37
  • Total Entries145
  • Reread0
  • Chapters10,542
  • Volumes541
Manga History Last Manga Updates
Inuyashiki
Inuyashiki
Yesterday, 8:09 AM
Reading 10/85 · Scored -
Something About Us
Something About Us
Nov 5, 8:59 AM
Reading 1/101 · Scored -
Ashita no Joe
Ashita no Joe
Nov 4, 11:37 PM
Completed 171/171 · Scored 9

Favorites

All Comments (584) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Li_Syaoran Oct 22, 4:52 AM
Ah yes, glömde nämna att den inte finns på den europiska App store eller Play Store av någon idiotisk anledning...
Men ingen fara, den fanns inte på min Anroids Play Store heller. Jag skaffade hem det genom att följa dessa instruktioner:
http://www.worldwithouthorizons.com/news/2017/06/25/how-to-download-and-play-fate-grand-order-outside-of-the-u-s/

Ah, Kingdom Hearts x. Jag hört lite om det spelet. Ska vara en prequel till hela serien. Enda anledningen jag inte har skaffat hem det är för att jag redan är för upptakten med tre andra mobilspel (Fate/Grand Order, Pokémon GO och Fire Emblem Heroes).
Du kan gärna reportera tillbaka när du har spelat lite om du tycker det är ett värt spel att ladda ner.
Li_Syaoran Oct 22, 3:40 AM
Enligt denna länk ska det finnas på App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/fate-grand-order-english/id1183802626?mt=8
Li_Syaoran Oct 22, 2:41 AM
Jag är också så med både anime och spel. Men som sagt så är det ett mobilspel, så det är lite annorlunda. För det första så har man en viss begränsning hur mycket man för spela per dag och alla kapitel är inte heller släppta. Såvida man inte betalar vill säga så kan man alltså inte maraton spela igenom det. Mobilspel brukar man mest bara spela lite då och då, t.ex. om man väntar eller är på bussen eller något sånt. Jag själv spelar bara lite då och då.

Så jag tror inte att det kommer komma i vägen i ditt vanliga spelande så mycket och jag tycker det skulle vara kul att du spelar också så jag får lite mer vänner i spelet. Funderar på saker i alla fall. Men om du absoluta inte vill så kommer jag såklart inte tvinga dig. ;)

Dem engelska är rätt så bra vad jag har hört. Ett stort plus är att dem är brittiska! Hur många spel brukar ha brittiska röster? Jag själv spelade igenom med japanska, men ångrar mig nästan nu.
Li_Syaoran Oct 21, 6:09 AM
Det är väl inget som säger att du inte kan spela mer än ett spel? ;) Nice att du har skaffat Xenoblade, men tänk på att det är typ ett av det längsta JRPG någonsin. Räkna med att lägga till 100+ timmar om man ska utforska allt. Därför tror jag att det är bra att avrunda med ett lite mindre spel när du börjat känna lite trött på det som t.ex. Fate/Grand Order. Dessutom är det en Halloween event i spelet nu och jag vet inte hur länge det håller på och det är GRATIS så du har inga ursäkter! ;) Dessutom skulle det vara trevlig om jag kunde ha mer vänner i spelet så jag kan få mer Friend Points...

Men i alla fall, jag hoppas att min favorit JRPG kommer falla dig i smak. Kommer du köra med brittiska eller japanska rösterna?
Li_Syaoran Oct 20, 7:43 AM
Jo, men det var ändå förvånande med tanke på att förra Fate/Stay Night mangan inte hade det.
Det känns ibland som att Type-Moon vill att vi ska glömma att Fate var ett porrspel i grunden. XD

På tal om Fate, har du något emot mobilspel? Om inte skulle jag vilja rekommendera Fate/Grand Order. Ett trevlig spel med en mix av Visual Novel och RPG med en hyfsad story for en mobilspel också. De flesta servanterna från Fate/Stay Night och Fate/Zero är med och också helt nya. Har du någonsin undrat hur Julius Caesar, Elisabet Báthory, Vlad III Dracula, Jack the Ripper, William William Shakespeare, Wolfgang Amadeus Mozart, Hans Christian Andersen och många fler historiska personer skulle se ut i Fate? I Fate/Grand Order får du svaret!

Det finns också en Anime OVA baserad på prologen från spelet. Den kan ge dig en bra smak på vad man kan förvänta sig i Fate/Grand Order.
https://myanimelist.net/anime/34321/Fate_Grand_Order__First_Order
Li_Syaoran Oct 19, 1:00 PM
På tal om annat, som du kanske vet har Heaven´s Feel har äntligen släpps....i Japan.
Vi som undrade över hur dem skulle göra med sex scenerna så har jag hört lite om det. Om dem nu kommer ha med sex scenerna så kommer det inte vara med fören i andra eller tredje filmen, men som du kanske minns så hade Shirou en snuskig dröm rätt så tidig i storyn och det är med i första filmen.
Men vad jag har hört är det tyvärr ingen sex i första filmen, men drömmen var fortfarande lite sexuell. Så jag tror att detta bekräftar att det förmodligen inte kommer vara någon sex i filmerna...

Men däremot verkar mangan inte ha några bekymmer över det. 0_0
https://twitter.com/KaroshiMyriad/status/915474770019237888
Li_Syaoran Oct 19, 12:14 AM
I see. Något jag kanske kollar in. På tal om så kallade "amerikanska anime", vad tycker om Avatar?

Yes, jag fann Kira är otrolig fascinerande. Han är ingen skurk som vill se världen brinna, utan mer en vanlig person som bara råkar ha en udda hobby.
Li_Syaoran Oct 18, 12:29 PM
Nopp, är det något som är värt att se?

Kan man säga. Jag är så IRRITERANDE att dem fortfarande beter sig som att Adventure 02 aldrig hände. Takeshi och Hikari går för tusan i samma skola som Adventure 2-gänget gör och ingen undrar varför dem är försvunnen?
Meiko tillför inget till gänget och tar bara dyrbar screentime från andra karaktärer, det är så många OBESVARADE frågor kvar och det är bara en film kvar... :/
ArmodThoroddsson Oct 12, 11:02 AM
Np Hxh is on hiatus again fan
ArmodThoroddsson Oct 11, 1:56 PM
Hälsning fint dp förresten
Li_Syaoran Sep 20, 3:37 AM
Alright, så vad är planen nu då? Har du köpt några av Awakenings DLC? Om inte, så skulle jag rekommendera Scramble Pack. Denna pack ger dig tre nya kartor att spela på och vissa karaktärer kan prata med varandra på dessa kartor. Många av dialoger på kartorna är mellan karaktärer som inte prata med varandra så mycket i vanliga spelet (som t.ex. Novi och Tiki). Dem ger dig dessutom nice fanservice och du som är en stort fan av Tharja kommer du nog bli nöjd. XD

...Eller om du är snål så kan du se det på Youtube. =)
Li_Syaoran Sep 17, 2:17 AM
Eftersom du sa att "Awakening är helt klart det bästa rpg jag har spelat förutom FF serien", betyder det att du har klarat av Awakening?
Li_Syaoran Sep 11, 7:35 AM
Xenoblade finns på New Nintendo 3DS också, men du kanske har vanliga 3DS?
Ett bättre idé är att köpa Wii U istället. Då kan du spela både Wiii U spel + Wii spel och Xenoblade Chronicles kan man skaffa genom eShopen på Wii U. :)

Intressant val, men jag skulle knappast säga att Tharja har en "soulmate"... Du vet säkert att Tharja är en stalker och är helt besatt i Robin/Avataren? Det är hon fortfarande även om hon blir ihop med någon annan. XD
Li_Syaoran Sep 10, 3:22 PM
Trevligt att du tycker så. :D Bästa RPG? Till och med bättre än Kingdom Hearts? 0_0

På tal om RPG, har du spelat Xenoblade Chronicles?

Det var med Lon'qu.
Li_Syaoran Sep 6, 11:48 AM
Som jag sagt tidigare, jo det tycker jag. Men dealen är för det mesta är Fate oftast alltid i hög kvalitet, kolla bara på Fate/Apocrypha. 25 avsnitt, vilket är ovanligt i dagens anime industri. Hade dem verkligen bara vilja mjölka det, så hade det bara varit en serie på 12 eller 13 avsnitt. Men dem tar tid med 25 avsnitt istället. Det visuella påminner starkt om Ufotables och även om det inte i samma nivå som Ufotables så är det ändå rätt så bra och nära nog.

Sen har vi Fate/kaleid liner Prisma Illya, trots att tecknar stilen såg lite konstig för vissa karaktärer i början (speciellt Shirou), men det blev bättre med tiden och det är bra animerat (speciellt i Yuri scenerna... LOL). Du som har åtminstone sett det två första säsongerna måste ändå erkänna att fighting scenerna är totalt awsome och kan till och med mäta sig med Ufotable?

Så jag har inga problem med att dem mjölkar, bara det är bra mjölk. :D Men visst hade jag hellre önskat att Type-Moons andra verk kunde få lite mer uppmärksamhet. Skulle inte förvåna mig om det flesta anime-tittarna bara känner till Fate av Type-Moons verk...
Om vi någon gång får en Tsukihime anime så drömmar jag om att Ufotable ska sedan göra en Justice League/Avengers-liknande film där karaktärer från Kara no Kyoukai, Fate och Tsukhime går samman för att slåss mot ett stort hot. Det finns faktiskt ett spel detta händer som heter Battle Moon Wars (totalt awsome spel förövrigt) och jag drömmar om att se det i anime också.