Report Zack312's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 211.5
Mean Score: 6.65
  • Total Entries739
  • Rewatched1
  • Episodes12,536
Anime History Last Anime Updates
Great Pretender
Great Pretender
Aug 27, 8:27 AM
Watching 1/23 · Scored -
Violet Evergarden
Violet Evergarden
May 16, 4:08 AM
Completed 13/13 · Scored 7
Manga Stats
Days: 70.1
Mean Score: 7.31
  • Total Entries171
  • Reread0
  • Chapters12,616
  • Volumes713
Manga History Last Manga Updates
Burn the Witch
Burn the Witch
Aug 31, 11:29 AM
Reading 1/? · Scored -
JoJo no Kimyou na Bouken Part 8: JoJolion
JoJo no Kimyou na Bouken Part 8: JoJolion
Aug 25, 9:06 AM
Reading 99/? · Scored -
One Punch-Man
One Punch-Man
Aug 25, 9:05 AM
Reading 90/? · Scored -

Favorites

All Comments (634) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
bergdoll Jun 27, 3:39 AM
Din bästa hittills. Bra och lagom komplicerad premiss, lagom mängd exposition, nästan inga grammatik-fel, kompetent komposition och läsflöde, bra karaktärisering, passande mängd storyprogression för ett första kapitel osv.

En kritik jag har är att jag inte får något bra grepp om staden i sig, dess intro är i siluett och allt annat känns jättegeneriskt. Om staden i sig kommer vara relevant så kan det vara en bra idé att ge den mer karaktär dels för världsbyggandets skull och dels för att få intressantare bakgrundskonst som i nuläget är ganska trist.

Annars generellt bra start faktiskt. Som resten av dina oavslutade verk så hänger verkets kvalitet mycket på vart storyn och karaktärs-ark hamnar någonstans i slutändan dock. Men som ett första kapitel funkar detta och om du kunde rita professionellt och behärskade skrift bättre så skulle detta kunna publiceras i exempelvis Shounen Jump skulle jag vilja påstå.

Så det borde vara din nästa utmaning i min mening, öva mer på din engelska och utveckla din ritstil till den grad att den skulle kunna publiceras i SJ.

Tänkte också att premissen är ganska lik Catwoman, så om du vill ha inspiration så skulle du kunna läsa hennes tidningar.
bergdoll Jun 11, 9:38 AM
Skrev ju att jag skulle läsa Act-age härnäst lol. Tycker den är helt okej rent tekniskt men finner att manga är fel format för den här premissen. Skådespeleri framhävs ju inte ordentligt via text och stillbilder så en anime-adaption (eller live-action drama för den delen) är jag mer intresserad av.

Tänker läsa alla delar av Jojo ja.
bergdoll Jun 4, 11:59 AM
Jovisst. Har varit väldigt produktiv på manga-fronten den senaste månaden. Däribland Chainsawman som jag tycker är stundvis cool men är inte helt såld på story och karaktärer än.

Act-age kan jag pröva efter att jag läst klart Shamo. Tack för rekommendationen. I gengäld kan jag rekommendera The Climber, Thermae Romae och Survival som är några bra manga jag läst nyligen.
Li_Syaoran Apr 23, 8:39 AM
Kul att höra du också gillar Bernie. Hon är en av mina möjliga äktenskapspartners jag funderar på. Dem andra är Flayn, Ingrid och Lysithea.

Förvånar mig inte så mycket eftersom hon inte hade så mycket support i Awakening och Fates heller. Men har hon inte ens support med Byleth?
Li_Syaoran Apr 22, 11:18 AM
Princip alla verkar välja Black Eagles av någon anledning. XD
Jag själv valde Black Eagles eftersom jag tyckte det skulle vara intressant med en kvinnlig ledare och det var många karaktärer jag var intresserad av som Edelgard, Bernadetta och Dorothea.

Har du förresten köpt DLC till Three Houses? Det ska tydligen kommer med en hel del nya saker, som en ny story med nya karaktärer vilket inkluderar den välkända Anna, kläder, musik och mycket annat.
Har själv inte köpt den än, men ska nog göra det någon dag.
Li_Syaoran Apr 21, 12:04 PM
Black Eagles, men på grund av mina val så hamnade jag på den "hemliga fjärde väggen".
Vilket hus valde du först?
Li_Syaoran Apr 21, 11:43 AM
Har precis klarat kapitel 17, men jag vet inte hur långt jag har till slutet. Kan nog tänka mig att det inte är så långt kvar i alla fall.
Jag planerar också att spela dem andra väggarna.
Har du spelat Three Houses?
Li_Syaoran Apr 21, 11:02 AM
Kul att du spelar Persona 5 Royale. Jag älskar originalet, men jag själv lär nog inte köpa Royale eftersom jag är helt nöjd med originalet och känner inte att spela samma spel igen + för lite nya saker.
Skulle det komma till Switch däremot skulle jag nog överväga att köpa det.

Final Fantasy VII Remake är verkar helt awsome, synd bara att jag inte har PS4...
Men så tur kommer min kompis låna ut sin PS4 tids nog, då ska jag spela både Kingdom Hearts 3 och Final Fantasy VII Remake!

Kul att du läser mer manga. Känner själv att det är något jag borde göra, men är inte så förtjust att läsa på en dataskärm.
Jag är fortfarande sorgsen över att dem har slutat sälja manga på svenska, annars lär jag har läst mer själv. :(

När det gäller Steins;Gate 0 så är det inte så mycket du behöver se. Det enda du behöver se är första Steins;Gate (vilket du redan har gjort) och OVAn "Divide By Zero"
...Tror jag i alla fall. Jag har faktiskt inte sett Steins;Gate 0 själv, men jag har läst visual novellen. Om animen är lika bra så kan jag definitivt rekommendera den. Jag skulle till och med nästan säga att den är bättre än originalet eftersom Steins;Gate 0 har Maho, den bästa tjejen! XD

Japp, på senaste tiden har jag spelat Fate/Grand Order. Tyvärr så har jag inte så roligt med spelet längre. så jag lär nog sluta spela det. Tur så är mer anime serier- och filmer baserad på spelet på väg, så jag kan se resten av storyn på det sättet.
Sen spelar jag också Fire Emblem: Three Houses.
Li_Syaoran Apr 20, 7:38 AM
Hej Zack. Var ett tag sen.
Hur går det nu för tiden? Spelat eller sett något intressant anime på sistone?

Kommer du förresten någon gång se Steins;Gate 0?
Jag minns att du var rätt så förtjust i Steins;Gate så jag är lite förvånad att du inte har sett den än. XD
bergdoll Dec 30, 2019 12:27 AM
Mycket nöjd med adaptionen överlag, de fattade exakt hur de skulle framhäva viktiga story-moment på bästa sätt. Animationen kunde bli lite sisådär emellanåt, karaktärerna framhävdes som löjligt starka eller snabba emellanåt och den person som är ansvarig för Thorfinns Naruto-sprint bör få sparken men överlag kändes detta som bagateller i jämförelse. Min nia håller dock bara så länge hela storyn adapteras då framförallt Farmland arc är livsviktig för seriens teman och karaktärisering.
GreenSoap Nov 16, 2019 4:57 PM
tjena, goa favoriter du har ^^
petran79 Nov 7, 2019 10:52 AM
Hallo. You can find the Dark Horse version, available also digitally or in online manga reading sites, though panels are reverted in western comic format.
bakabt has it also.
Li_Syaoran Oct 25, 2019 2:05 PM
Tjena Zack312! Ursäkta att jag svarar så sent. Tyvärr så har jag tröttnat lite på anime, så jag hänger inte så mycket här längre.
Men jag tackar för tipset. Verkar vara en intressant serie.
bergdoll Aug 7, 2019 8:38 AM
Tyckte den var lika bra som animen vilken vi båda gav 8/10. Så en intressantare fråga är väl då varför du tyckte mangan var snäppet sämre än animen?

Min generella åsikt om GTO är ju dock att den fungerar mycket väl både som drama och komedi med välskrivna story-moment, minnesvärda karaktärer och hyfsad presentation.
bergdoll Jul 10, 2019 3:25 PM
För Attack on Titan så blev jag förtjust i att mysterie-box berättandet faktiskt följdes upp ordentligt och till synes tänktes igenom sedan seriens start för omväxlingens skull, så många verk som använder denna narrativa form misslyckas brutalt på att ge tillfredsställande och vettiga svar på alla mysterier de bygger på. Sen var striden denna säsong handlade om betydligt mer väl-skriven och spännande än i tidigare säsonger. En hög-punkt i en serie som lutar mer åt en sexa överlag.

Dororo hade inga speciella minus som drog ner betyget, men den har överlag inga speciella plus att ge den ett högre betyg för heller. Okej karaktärer, okej presentation och okej enskilda berättelser. Den har ju dock konkurrens från de mer stilistiska och väl-skrivna Samurai Champoo och Katanagatari, samt Vagabond, Lone Wolf & Cub och Usagi Yojimbo om man räknar manga och tidningar.

Själv då? Vad tyckte du om dessa två samt Your Name?