Zack312's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 200.8
Mean Score: 6.64
  • Total Entries692
  • Rewatched1
  • Episodes11,906
Anime History Last Anime Updates
Perfect Blue
Perfect Blue
Sep 10, 7:18 AM
Completed 1/1 · Scored 9
Boruto: Naruto Next Generations
Boruto: Naruto Next Generations
Aug 4, 10:05 AM
Watching 1/? · Scored -
Gintama.
Gintama.
Jul 9, 3:09 AM
Completed 12/12 · Scored -
Manga Stats
Days: 57.9
Mean Score: 7.35
  • Total Entries143
  • Reread0
  • Chapters10,430
  • Volumes541
Manga History Last Manga Updates
Kanojo to Kanojo no Neko
Kanojo to Kanojo no Neko
Yesterday, 3:30 AM
Completed 4/4 · Scored -
Vagabond
Vagabond
Sep 22, 11:21 AM
Reading 200/327 · Scored -
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter
Sep 13, 10:26 AM
Reading 368/? · Scored 10

Favorites

All Comments (574) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Li_Syaoran Sep 20, 3:37 AM
Alright, så vad är planen nu då? Har du köpt några av Awakenings DLC? Om inte, så skulle jag rekommendera Scramble Pack. Denna pack ger dig tre nya kartor att spela på och vissa karaktärer kan prata med varandra på dessa kartor. Många av dialoger på kartorna är mellan karaktärer som inte prata med varandra så mycket i vanliga spelet (som t.ex. Novi och Tiki). Dem ger dig dessutom nice fanservice och du som är en stort fan av Tharja kommer du nog bli nöjd. XD

...Eller om du är snål så kan du se det på Youtube. =)
Li_Syaoran Sep 17, 2:17 AM
Eftersom du sa att "Awakening är helt klart det bästa rpg jag har spelat förutom FF serien", betyder det att du har klarat av Awakening?
Li_Syaoran Sep 11, 7:35 AM
Xenoblade finns på New Nintendo 3DS också, men du kanske har vanliga 3DS?
Ett bättre idé är att köpa Wii U istället. Då kan du spela både Wiii U spel + Wii spel och Xenoblade Chronicles kan man skaffa genom eShopen på Wii U. :)

Intressant val, men jag skulle knappast säga att Tharja har en "soulmate"... Du vet säkert att Tharja är en stalker och är helt besatt i Robin/Avataren? Det är hon fortfarande även om hon blir ihop med någon annan. XD
Li_Syaoran Sep 10, 3:22 PM
Trevligt att du tycker så. :D Bästa RPG? Till och med bättre än Kingdom Hearts? 0_0

På tal om RPG, har du spelat Xenoblade Chronicles?

Det var med Lon'qu.
Li_Syaoran Sep 6, 11:48 AM
Som jag sagt tidigare, jo det tycker jag. Men dealen är för det mesta är Fate oftast alltid i hög kvalitet, kolla bara på Fate/Apocrypha. 25 avsnitt, vilket är ovanligt i dagens anime industri. Hade dem verkligen bara vilja mjölka det, så hade det bara varit en serie på 12 eller 13 avsnitt. Men dem tar tid med 25 avsnitt istället. Det visuella påminner starkt om Ufotables och även om det inte i samma nivå som Ufotables så är det ändå rätt så bra och nära nog.

Sen har vi Fate/kaleid liner Prisma Illya, trots att tecknar stilen såg lite konstig för vissa karaktärer i början (speciellt Shirou), men det blev bättre med tiden och det är bra animerat (speciellt i Yuri scenerna... LOL). Du som har åtminstone sett det två första säsongerna måste ändå erkänna att fighting scenerna är totalt awsome och kan till och med mäta sig med Ufotable?

Så jag har inga problem med att dem mjölkar, bara det är bra mjölk. :D Men visst hade jag hellre önskat att Type-Moons andra verk kunde få lite mer uppmärksamhet. Skulle inte förvåna mig om det flesta anime-tittarna bara känner till Fate av Type-Moons verk...
Om vi någon gång får en Tsukihime anime så drömmar jag om att Ufotable ska sedan göra en Justice League/Avengers-liknande film där karaktärer från Kara no Kyoukai, Fate och Tsukhime går samman för att slåss mot ett stort hot. Det finns faktiskt ett spel detta händer som heter Battle Moon Wars (totalt awsome spel förövrigt) och jag drömmar om att se det i anime också.
Li_Syaoran Sep 6, 10:22 AM
Själv är jag grymt inne i Fate nu. Ser på Fate/Apocrypha som sänds nu, är beroende av mobilspelet Fate/Grand Order och fundrar på att köpa Fate/Extella på Nintendo Switch. XD

Japp, det är en prequel av Illya serien. Men som sagt så är inte Illya eller något Magical Girl med i filmen trots sin titel och påminner mer om som en Route i Fate/Stay Night och dessutom har jag hört att Shirou i filmen är den bästa versionen av honom och du vet säkert hur mycket jag uppskattar hans karaktär. Det är därför jag är mer HYPAD på den filmen än Heaven's Feel främst också för jag inte vet hur storyn kommer gå där helt.

Du har förresten inte sett tredje delen av Illya-serien än? Det är den delen som serien verkligen börjar bli INTRESSANT OCH EPISK!

Första filmen av Heavens Feel släpps förövrigt om en måndag! Men bara på bio i Japan och USA.... Finns nog ingen chans i världen att den filmen skulle vissas i Sverige. :( Bara att vänta tills nästa år när blue ray-versionen kommer förmodar jag...

Jag är 99% säker att det inte kommer hända trots det är en film-serie. Dem kommer förmodligen ta "vampyr scenerna" från den mer barnvänliga versionen istället. :/
Li_Syaoran Sep 6, 9:36 AM
Jag körde på Casual också första gången. Men på det äldre spelen (undantag New Mystery of Emblem) så finns det ingen Casual, så då var Classic som gäller, så jag är van nu med Classic. Visst kan det vara tråkig att förlora en karaktär, men det är mer realistisk så och man bryr sig mer om karaktärerna på det sättet... Men så tur auto sparar inte spelet när en karaktär dör, så det är bara att starta om kapitlet om man mån vill hålla den karaktären levande.

Förvånar mig inte. XD Hon är den mest populäraste karaktären i Awakening, det finns spoilar över hela internet och hon har dykt upp i många andra olika spel utan att hålla sin identitet hemlig. Lite tråkig, eftersom hennes identitet ska vara en av stora tvisterna med spelet.

Har du förresten sett trailer för Fate/kaleid liner Prisma Illya filmen? Trots sin titel så verkar det inte finns någon Illya och hennes "magical girl" sak i filmen. XD
https://www.youtube.com/watch?v=VJ8_Rfgp9aQ
Det ser nästan bättre ut än Heaven´s Feel. 0_0 Faktiskt så är jag mer hypad på den filmen än Heavens Feel.
Li_Syaoran Sep 6, 9:02 AM
Jag gjorde samma sak med Gaius... Jag trodde att han skulle gå med mig i ett senare kapitel även om jag dödade honom, men det hände aldrig. XD

Kör du på Casual eller Classic? Och eftersom du kände till Tharja redan så kanske du redan har blivit spoilat vem "Marth" är?
Li_Syaoran Sep 5, 9:10 AM
Det var det. XD Faktiskt 8 månader sen... Japp, Fire Emblem är awsome.
Du vet säkerligen att karaktärerna kan gifta sig i spelet? Hittat någon du är intresserad av än?
bergdoll Jul 15, 9:20 AM
Hmm, inte helt dumt faktiskt. Att ha en protagonist som är helt tyst drar ju kraftigt ner på överflödig exposition och gör så att du måste förlita dig mer på storyberättande via bild snarare än text. Det funkar bättre för din del skulle jag säga. För en post-apokalyptisk Mad Max-variant så är det här en helt okej start också. Det jag funderar på bara är varför själva apokalypsen är så överkomplicerad? Ett svart hål i atmosfären skapar en storm som utplånar all civilisation och en gen som förändrar formen på jorden. Utöver att både svarta hålet och genernas påverkan på själva jordklotet är käpprakt omöjliga så ser jag inte riktigt vad i storyn som kräver denna premiss istället för exempelvis ett vanligt kärnvapenkrig eller global uppvärmning som orsak. Kristallerna och "materia" för tankarna till Final Fantasy, är något åt det hållet planen framöver? Sen så blir jag lite fundersam över att huvudkaraktären har med "fun" på sin att-göra lista, nog borde en post-apokalyptisk värld full med skurkar och banditer erbjuda nog med spänning i vardagen? Detta måste du expandera på framöver.
bergdoll Jun 21, 12:40 PM
Har du sett Avengers: Earth's Mightiest Heroes? Den rekommenderas varmt.
bergdoll Jun 21, 11:53 AM
Manga har fler riktigt tunga titlar som Berserk, Vinland Saga, Nausicaä, Alita, Akira osv, så manga vinner. Serietidningar är generellt för fokuserade på komedistrippar och superhjältar så högkvalitativt material kommer för sällan.

Så vilka tidningar brukade du läsa då?
sunfukung Apr 15, 7:25 AM
happy birthday
bergdoll Mar 15, 1:07 AM
Alltså, hade du något visst slut i åtanke så kör på det i så fall. Bara för att jag inte är förtjust i verklighetsflykter (escapism) av den här typen så betyder det inte att andra inte heller är det. Många romantikserier inom anime och manga kör lika simpla lösningar och inte är de mindre populära för det.
bergdoll Mar 13, 2:20 AM
Läste "Need A Need B Need C... Need Ä Need Ö" och det är i stort sett samma generella synpunkter som för dina förra verk. Stavar fortfarande som en kratta, bra flyt i bildsekvenser, amatörmässig tecknarstil, karaktärer definieras väl, oavslutad story gör det knepigt att komma med substantiella synpunkter på story och karaktärsark osv.

Nytt för denna gång är att du har photoshopat in en iphone. Tips från coachen, photoshopa inte in en iphone i nästa verk. Du kan tacka mig senare.

Storymässigt finner jag den inte särskilt intressant, visst är själva konflikten med en medioker spelskapare som känner sig underskattad och faller bakom i livet intressant men sättet du hanterar detta på är ju via ren verklighetsflykt. "Givetvis" stöter huvudpersonen på en het tjej som bara "självklart" är en stor spelnörd och tycker spelbolagen är dumma i huvudet för att inte uppskatta huvudpersonens spelkoncept (bra att hon gav lite nyanserad kritik dock) och som bara "råkar" känna till ett obskyrt spelbolag som absolut lär vara intresserade av hans spel. Vet inte om detta är medvetet missledande inför någon slags twist i tredje kapitlet men i nuläget känns det som att lösningarna till alla huvudpersonens problem serveras på ett silverfat. För enkelt och därmed otillfredsställande.

Sen är jag lite förvirrad över tidsperioden här. PSP 5, att huvudpersonen blev betald i ships (chips?) och monologen om hur spelindustrin har blivit en dominant kraft i samhället föreslår att detta utspelar sig i en nära sci-fi-framtid, men allting annat känns precis som dagens samhälle, så vad gäller?

Sist så måste jag ta upp stavningen igen. Jag finner säkert 3-5 olika grammatiska problem på i princip varje sida. Använder du ens något rättstavningsprogram? För många av dessa problem borde programmet enkelt snappa upp. "Dud", "game creacter", "what"s" osv.

Nja, ingen höjdare det här faktiskt. Keiko är ditt bästa verk i nuläget.