Zack312's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 202.2
Mean Score: 6.65
  • Total Entries701
  • Rewatched1
  • Episodes11,983
Anime History Last Anime Updates
A.I.C.O.: Incarnation
A.I.C.O.: Incarnation
8 hours ago
Completed 12/12 · Scored -
Net-juu no Susume
Net-juu no Susume
Feb 20, 9:52 AM
Completed 10/10 · Scored -
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Jan 18, 8:15 AM
Watching 91/131 · Scored 6
Manga Stats
Days: 59.4
Mean Score: 7.39
  • Total Entries147
  • Reread0
  • Chapters10,682
  • Volumes551
Manga History Last Manga Updates
Hunter x Hunter
Hunter x Hunter
Mar 4, 7:33 AM
Reading 371/? · Scored 10
Samon-kun wa Summoner
Samon-kun wa Summoner
Mar 4, 7:32 AM
Reading 1/89 · Scored -
Dr. Stone
Dr. Stone
Feb 8, 11:56 AM
Reading 1/? · Scored -

Favorites

All Comments (591) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
bergdoll Jan 18, 3:30 PM
Märkte inte förrän nu att serien blev så pass populär. Borde ha kunnat lista ut det dock. Mysterie-box storyberättande + alternativ tecknarstil + chockvärde involverande ungar är ju ett prima recept för att få folk att förväxla känslor för djup, mogenhet och kvalitet. I grunden är det ju ett rätt ytligt fantasy äventyr där några ointressanta karaktärer utforskar ett redigt osammanhängande ekosystem och slåss med den lokala faunan emellanåt. Med tanke på att mangakan som gör original-mangan mest verkar intresserad av att rita coola miljöer och monster så tvivlar jag på att han redan planerat ut storyn och svaren till alla mysterier i förhand så de lär nästan garanterat bli icke tillfredsställande. Så nej tack, om jag vill ha något som utforskar diverse eko-system i ett djupt hål fast med någon slags mening till det hela så läser jag hellre om Gudomliga Komedin.
Li_Syaoran Jan 18, 10:29 AM
I första Xenoblade är deras namn samma i både språken vad jag har hört.

Att ändra om namn för ingen anledning alls är tyvärr något Nintendo gör för ofta nu för tiden...
Li_Syaoran Jan 18, 9:33 AM
Det är faktiskt brittiska röster. Men jag har lite blandade känslor för det engelska rösterna...
https://www.youtube.com/watch?v=AHH3s_wRvOw

Men det är inte så simpel att köra med japanska heller, eftersom undertexterna är baserad på vad det engelska rösterna säger och det är en del skillnad mellan namnen på karaktärerna och platserna mellan engelska och japanska. T.ex. heter tjejen med röd hår Pyra i engelska, men i japanska heter hon Homura.
Så om jag kör med japanska röster så kommer undertexterna fortfarande stå Pyra, men karaktärerna kommer kallar henne Homura...

Sen finns det också lite ändringar och censuring från den japanska versionen, så det betyder att vad det står i undertexterna stämmer inte alltid överens med vad som sägs i japanska. Här är en video om du vet lite mer vad som har ändrats:
https://www.youtube.com/watch?v=_M9xxoAQD5w&t=120s

Ja, jag kör oftast i den stilen också.
Li_Syaoran Jan 18, 8:36 AM
Nepp, har varit för upptagen med Super Mario Oddsey, Fate/Grand Order och Little Busters!. Men jag ska nog börja spela det snart nog.
Enda problem är att jag har svårt att välja mellan som jag ska spela på engelska eller japanska röster. XD
Li_Syaoran Dec 22, 2017 4:03 AM
Nej, inte så värst. Föredrar faktiskt den stilen mer. XD
Li_Syaoran Dec 19, 2017 2:59 AM
Så du hade det, nice.

Xenoblade Chornicles X är inte lika mästerlig som sin föregångare, men annars ett riktigt bra spel.

Påminner mig om att jag aldrig spelade klart Xenoblade Chronicles X och ändå har jag beställt hem Xenoblade Chronicles 2... XD
Har du några spel som du aldrig har spelat klart?
Li_Syaoran Dec 18, 2017 3:26 PM
Trevligt! :D

Några planer på att spela dess uppföljare, Xenoblade Chronicles X och Xenoblade Chronicles 2? Men du hade inte väl inte Wii U eller Switch om jag minns rätt?
Li_Syaoran Oct 22, 2017 4:52 AM
Ah yes, glömde nämna att den inte finns på den europiska App store eller Play Store av någon idiotisk anledning...
Men ingen fara, den fanns inte på min Anroids Play Store heller. Jag skaffade hem det genom att följa dessa instruktioner:
http://www.worldwithouthorizons.com/news/2017/06/25/how-to-download-and-play-fate-grand-order-outside-of-the-u-s/

Ah, Kingdom Hearts x. Jag hört lite om det spelet. Ska vara en prequel till hela serien. Enda anledningen jag inte har skaffat hem det är för att jag redan är för upptakten med tre andra mobilspel (Fate/Grand Order, Pokémon GO och Fire Emblem Heroes).
Du kan gärna reportera tillbaka när du har spelat lite om du tycker det är ett värt spel att ladda ner.
Li_Syaoran Oct 22, 2017 3:40 AM
Enligt denna länk ska det finnas på App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/fate-grand-order-english/id1183802626?mt=8
Li_Syaoran Oct 22, 2017 2:41 AM
Jag är också så med både anime och spel. Men som sagt så är det ett mobilspel, så det är lite annorlunda. För det första så har man en viss begränsning hur mycket man för spela per dag och alla kapitel är inte heller släppta. Såvida man inte betalar vill säga så kan man alltså inte maraton spela igenom det. Mobilspel brukar man mest bara spela lite då och då, t.ex. om man väntar eller är på bussen eller något sånt. Jag själv spelar bara lite då och då.

Så jag tror inte att det kommer komma i vägen i ditt vanliga spelande så mycket och jag tycker det skulle vara kul att du spelar också så jag får lite mer vänner i spelet. Funderar på saker i alla fall. Men om du absoluta inte vill så kommer jag såklart inte tvinga dig. ;)

Dem engelska är rätt så bra vad jag har hört. Ett stort plus är att dem är brittiska! Hur många spel brukar ha brittiska röster? Jag själv spelade igenom med japanska, men ångrar mig nästan nu.
Li_Syaoran Oct 21, 2017 6:09 AM
Det är väl inget som säger att du inte kan spela mer än ett spel? ;) Nice att du har skaffat Xenoblade, men tänk på att det är typ ett av det längsta JRPG någonsin. Räkna med att lägga till 100+ timmar om man ska utforska allt. Därför tror jag att det är bra att avrunda med ett lite mindre spel när du börjat känna lite trött på det som t.ex. Fate/Grand Order. Dessutom är det en Halloween event i spelet nu och jag vet inte hur länge det håller på och det är GRATIS så du har inga ursäkter! ;) Dessutom skulle det vara trevlig om jag kunde ha mer vänner i spelet så jag kan få mer Friend Points...

Men i alla fall, jag hoppas att min favorit JRPG kommer falla dig i smak. Kommer du köra med brittiska eller japanska rösterna?
Li_Syaoran Oct 20, 2017 7:43 AM
Jo, men det var ändå förvånande med tanke på att förra Fate/Stay Night mangan inte hade det.
Det känns ibland som att Type-Moon vill att vi ska glömma att Fate var ett porrspel i grunden. XD

På tal om Fate, har du något emot mobilspel? Om inte skulle jag vilja rekommendera Fate/Grand Order. Ett trevlig spel med en mix av Visual Novel och RPG med en hyfsad story for en mobilspel också. De flesta servanterna från Fate/Stay Night och Fate/Zero är med och också helt nya. Har du någonsin undrat hur Julius Caesar, Elisabet Báthory, Vlad III Dracula, Jack the Ripper, William William Shakespeare, Wolfgang Amadeus Mozart, Hans Christian Andersen och många fler historiska personer skulle se ut i Fate? I Fate/Grand Order får du svaret!

Det finns också en Anime OVA baserad på prologen från spelet. Den kan ge dig en bra smak på vad man kan förvänta sig i Fate/Grand Order.
https://myanimelist.net/anime/34321/Fate_Grand_Order__First_Order
Li_Syaoran Oct 19, 2017 1:00 PM
På tal om annat, som du kanske vet har Heaven´s Feel har äntligen släpps....i Japan.
Vi som undrade över hur dem skulle göra med sex scenerna så har jag hört lite om det. Om dem nu kommer ha med sex scenerna så kommer det inte vara med fören i andra eller tredje filmen, men som du kanske minns så hade Shirou en snuskig dröm rätt så tidig i storyn och det är med i första filmen.
Men vad jag har hört är det tyvärr ingen sex i första filmen, men drömmen var fortfarande lite sexuell. Så jag tror att detta bekräftar att det förmodligen inte kommer vara någon sex i filmerna...

Men däremot verkar mangan inte ha några bekymmer över det. 0_0
https://twitter.com/KaroshiMyriad/status/915474770019237888
Li_Syaoran Oct 19, 2017 12:14 AM
I see. Något jag kanske kollar in. På tal om så kallade "amerikanska anime", vad tycker om Avatar?

Yes, jag fann Kira är otrolig fascinerande. Han är ingen skurk som vill se världen brinna, utan mer en vanlig person som bara råkar ha en udda hobby.
Li_Syaoran Oct 18, 2017 12:29 PM
Nopp, är det något som är värt att se?

Kan man säga. Jag är så IRRITERANDE att dem fortfarande beter sig som att Adventure 02 aldrig hände. Takeshi och Hikari går för tusan i samma skola som Adventure 2-gänget gör och ingen undrar varför dem är försvunnen?
Meiko tillför inget till gänget och tar bara dyrbar screentime från andra karaktärer, det är så många OBESVARADE frågor kvar och det är bara en film kvar... :/