Report WhyZigle's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 130.9
Mean Score: 6.74
  • Total Entries636
  • Rewatched0
  • Episodes7,736
Anime History Last Anime Updates
3-gatsu no Lion 2nd Season
3-gatsu no Lion 2nd Season
May 18, 2018 10:26 PM
Completed 22/22 · Scored 9
Sora yori mo Tooi Basho
Sora yori mo Tooi Basho
May 5, 2018 10:50 AM
Completed 13/13 · Scored 9
Boku no Hero Academia 2nd Season
Boku no Hero Academia 2nd Season
May 5, 2018 10:50 AM
Completed 25/25 · Scored 8
Manga Stats
Days: 18.5
Mean Score: 7.97
  • Total Entries49
  • Reread0
  • Chapters3,331
  • Volumes190
Manga History Last Manga Updates
One Piece
One Piece
May 5, 2018 10:52 AM
Reading 903/? · Scored 10
Fruits Basket
Fruits Basket
Jan 4, 2018 6:04 AM
Reading 13/136 · Scored 8
Solanin
Solanin
Nov 11, 2017 9:07 AM
Reading 5/28 · Scored -

Favorites

All Comments (235) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
amaanu01 Jun 17, 6:22 AM
rip :(
Edocchi Sep 22, 2018 5:49 PM
Xnovazero Jun 21, 2018 3:31 PM
It's been a long time. How have you been?
I'm doing well. I've missed you.
Xnovazero May 18, 2018 5:36 AM
You said once told me. "I will talk about it later".
Please tell me more about it.
Xnovazero May 16, 2018 4:32 PM
Thanks for your detailed opinion. Yeah. That is very simple.
In short, Everyone all have different ways of thinking. I know, right? And I like pizza :)

By the way, my personalities blog is almost truth. I have so many dark past.
I hated high school. Compulsion, Dictatorship, A lot of private talk students, Terrible and Liar Teachers.
It was so painful. It was so hard. I was bullied in school. I cried many times.
Now that I think about it, these are distant past. I'll forget the past and make a fresh start.

I have spiritual support like family and friends. Of course, the same to you.
TakesatoKeita May 16, 2018 12:20 PM
Aku padahal jarang banget lo masukin anime SoL ke daftar favorit, soalnya gampang ngantuk kalo nonton itu. Mungkin kecuali Saekano ama Hibike Euphonium lah wkwk. Emang magisnya bagus banget sampe aku masukin Sora Yori di spot 2 di atas~


Btw milih Shirase sebagai best girl karena alasan apa tepatnya? Semua ceweknya Sora Yori kan best girl pada hehe
Xnovazero May 16, 2018 7:48 AM
What do you think about I own anime? Blu-ray or DVD Anime that I bought. See my Blog Posts.
My elder brother once told me. "Anime that you thought good is good anime. It's not possible to determine by others. It can only be judged in yourself. Don't bound by public reaction. Think out of the box. It is best to watch the only anime you want to watch."
He has a point. The old me had wavering mind. Whether I was right I bought discs of the anime. It's different now. It is supremely fun for me to collect discs of my likable anime.
I would like to get your frank opinion. Please ignore other categories.
You may not like some anime. You may not know some anime. But I want your opinion.
Xnovazero May 11, 2018 7:57 AM
No problem :)
TakesatoKeita May 10, 2018 8:43 PM
Thanks for accepting my FR!

Gak ngira ternyata kalo masukin Sora Yori di daftar favorit, tumben ada orang Indo yang sukaannya sama~ (Shirase best girl, ofc)
Edocchi May 10, 2018 5:26 PM
Woo, udh di hdd ternyata. Tenang aja, kayak yg udah gw bilang, ga perlu nonton gundam apapun. Ini spin-off nya Gundam 0079, tapi kalo udh nonton itu pun paling cuma dapet "Oh, jadi si A ini federasinya jadi pihak antagonis di 0079" itu doang. Dan tokoh dari 0079 ga ada satu pun yg muncul atau bahkan disebut namanya di 0080 ini.
Soal robot2annya, lol. Gw aja ga peduli soal itu, I'm not a fan of the franchise. Di 0080 ini paling minim unsur mecha nya, makanya gw yg juga non-gundam fans ini bisa suka.
Xnovazero May 10, 2018 3:57 PM
Welcome back, bro.
Sorry for deleted comment. Because you didn't notice it.
Edocchi May 6, 2018 2:17 AM
Wait, wait... Situ baru balik login MAL kemarin tapi udah bikin gw kagum lagi
“Last Anime Updates : Sora yori mo Tooi Basho : 9/10” , >masuk fav anime plus Shirase masuk fav characters
Truly man of culture

Aight, gw simpen aja soal itu, entar jadi panjang kalo gw udah ngomongin anime ini, beneran, it’s my 2nd all-time favourite anime after all.

Bicara soal slice of life, pernah ada temen yg tanya. “Lu gak suka slice of life tapi suka Aria & Sangatsu”. Jawabnya simple aja sih. Itu ibaratnya kayak gw kebetulan nemu emas di dalam tumpukan pasir. Gak disangka-sangka tapi impact-nya gede bgt. Padahal Aria pace-nya slow juga, tapi cuma anime ini yg slow-nya beda dari yg lain dan bisa cocok gitu aja sama selera gw yang random ini.

Btw, hmm.. Ini mungkin kebetulan. Anime favorit ke-5 gw yg judulnya War in the Pocket juga sama2 tentang perang & efek yg dirasakan dari sudut pandang rakyat biasa. Yes it’s gundam, tapi ini gundam yg direksinya paling beda dari yg lain. Di genrenya pun gak ada action, soalnya ini lebih fokus ke dramanya. Gak kerasa kalo nonton gundam malahan. Kalo ada sol-fag yg ditanya seri gundam mana yg paling dia suka, kmungkinan besar dia akan jawab seri ini. It’s just… beautiful, in every sense of the word.
Dan ya, ini bisa ditonton tanpa sdikit pengetahuan pun soal seri gundam. Gw juga pernah rekomenin ini ke temen yg suka sol, dan mereka suka. Kali aja u tertarik gitu, boleh dicoba anime ini, wkwk, cuma 6 episode kok. Gak ada intensi tertentu, gw cuma pingin lebih banyak orang yg menyaksikan betapa indahnya anime ini. Message nya kurang lebih sama kyk In This Corner of the World.
RedSwordHeart Apr 27, 2018 4:24 PM
It's well worth a read. One of the best manga I've ever looked at.
heartwarming Apr 14, 2018 10:14 PM
Heyo! I just wanted to say I found your review of "In This Corner of the World" or "Kono Sekai no Katasumi ni" beautifully said. Thank you.
Demiurge_ Mar 20, 2018 9:50 AM
hey lol just saw ur message
doubt u will check this after a year but my guess from cr?