Report NinetyBeats's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 143.6
Mean Score: 6.91
  • Total Entries669
  • Rewatched33
  • Episodes8,447
Last Anime Updates

Access to this list has been restricted by the owner.

All Manga Stats Manga Stats
Days: 7.2
Mean Score: 6.67
  • Total Entries42
  • Reread0
  • Chapters962
  • Volumes134
Manga History Last Manga Updates
Yakusoku no Neverland
Yakusoku no Neverland
Feb 10, 8:49 AM
Reading 34/181 · Scored -
Yumekuri
Yumekuri
Jan 6, 6:25 AM
Reading 3/41 · Scored -

All Favorites Favorites

Anime (9)
Manga (4)
Character (6)

All Comments (442) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
catgrl Oct 28, 2021 5:25 PM
luv the pfp, kitty girl supremacy =^.^=
ataraxial Mar 22, 2017 11:45 AM
I'm taking some time off from college so not quite done yet. Are you still working at the same job?

Agreed on Gate being cheap thrills. I know some people are bothered by its nationalism themes but I don't find it too intrusive. People are generally going to interpret what they see through their own biases anyways, so I don't think simply portraying Japan and the JSDF positively like Gate did is something to be concerned about. Personally, my main reason for watching was Lelei, I just really like her character, especially her design. You might have noticed that I had her as my profile pic for a looong time.

Well 3 years is a long time with lots of anime watched, but a couple of the notable recent ones are Monster and Code Geass.
ataraxial Mar 19, 2017 5:37 PM
Hey I noticed you're watching Gate. How are you liking it?
ohdomeafavour Mar 10, 2014 4:42 PM
oh no.... well...not yet... :p
ohdomeafavour Mar 8, 2014 4:38 AM
to be honest... I dont remember :p but I know some people from netherlands to other social networks i guess.
ohdomeafavour Mar 7, 2014 1:26 PM
haha, oh well...i'm a brazilian girl, i'm fashion designer and..i don't know what you want know about me :p and u?
ohdomeafavour Mar 7, 2014 11:55 AM
haha hello ;D
ataraxial Jan 6, 2014 9:38 AM
I'm studying computer science, so I'm looking to intern at a software company like Microsoft or Google. For my major at least, what generally happens is that people get a undergraduate degree (4 years) and sometimes a master's degree (2 more years) before going into industry. If they pursue a doctorate (4-5 years) then they're probably looking to do research / teach at a university.
ataraxial Jan 2, 2014 3:01 PM
I'm still in college (and going to be there at least a couple more years), but I'm home right now for winter break. I'm currently looking for an internship for the summer.

What kind of work do you do?
Mamelody Dec 31, 2013 2:46 AM
Haha,
Gelukkig nieuw jaar alvast!

Ja heb hetzelfde hoor, gebruik vaak profielfoto's voor maanden, of jaren. Ik sta liever zelf achter de camera :p
Maak vaak foto's en heb een spiegelreflex camera. Feestjes enzo foto's doe ik ook :)
Ach wel leuk als bijverdiensten.

Ook al Top gear :p Hoorde dat er laatst een speciale aflevering was? Volgens mij ga ik teveel met jongens om haha. Ik hoor ze er alleen maar over :p

Zuipen vooral.. Ik begin om half 6 al. Borrel met het werk xD Achja, je kan niet optijd genoeg beginnen, uh? :p
Heb er wel zin in vandaag. Gewoon even helemaal niks, komt toch maar eens per jaar voor haha.

Veel plezier vandaag en geniet ervan!
ataraxial Dec 26, 2013 9:13 AM
Yep, I'm back. Happy new year to you too!
How have you been?

The (Website) link to your blog is broken by the way.
ataraxial Dec 25, 2013 6:14 PM
Merry Christmas!
Mamelody Dec 25, 2013 5:17 AM
Eerst:
FIJNE FEESTDAGEN! ~
Ga je ook nog wat leuks doen deze dagen? :)

Nu even terug op je comment:
Starbucks is duur, maar ik heb het er voor over. Sowieso! :p

Gelijk heb je, ik vind kraanwater soms ook niet te vertrouwen. Al hoewel het goed zal zijn, maar je nooit weet hoe het zijn weg aflegt. Oh well, ik heb door Frankrijk een beetje water vrees :p.

Nee precies, wat is tegenwoordig nog wel privé? Alles word in de gaten gehouden zo langzamerhand. Ik plaats daarom liever ook niet foto's van mezelf. Zoals facebook is 1 grote bron van informatie EN foto's. Genoeg althans. Niet mijn ding :p

Mee eens, Nederland is en blijft boring.. Oh well.

Rotterdam :o Daar ben ik ook nog wel eens te bekennen. Mijn halfzus woont daar zowel. Wel leuk. Tennissen ;o interessant haha. Vriend van me kon het ook altijd goed. Weet nog wel dat ik het ooit heb willen proberen maar bij zat er geen talent in :p

Ik studeer en dans tegenwoordig het meest ja :P. Af en toe s'avonds kijk ik nog een episode voor het slapen gaan (standaard ritueel) maar voor de rest soms in het weekend iets meer.. Maar het word wel steeds minder.
Gelukkig is het nu vakantie en heb ik iets meer tijd, maar dat is voor een paar dagen.
Ik werk ook veel nog :P

Ehm.. nouja mijn vraag staat al aan het begin van de comment?
Wat doe jij met kerst en/of oud & nieuw? :)
Mamelody Nov 25, 2013 11:44 AM
Ja ik drink minstens 2x thee per dag haha. Ik ben meer een koffie fanaat eigenlijk, wat wel slechter voor je is (helaas!). En vlees zit er niet in voor mij, aangezien ik vegetarisch ben, haha.

Naja NS bussen zijn vrijwel normaal, het zijn eigenlijk gewoon van die tour bussen maarja. Ze rijden vaak de toeristische wegen en dergelijke, niet echt mijn ding. Ik heb het liever wat sneller :p

En ja mee eens een telefoon dat gewoon alles kan is het beste. Maarja ik ben zo'n persoon die gewoon alles wil.. Ofzo haha.

En ja mee eens met het water. In Frankrijk en 1000 andere landen kan je kraanwater niet eens drinken. En ja ik spreek zelf uit eigen ervaring. Frans kraanwater is zo vies.. ongelooflijk. Nee ik hou het liever bij water in fles :P

Achja, is niet erg toch? Als je maar antwoord krijgt haha. We moeten ook niet elke dag praten anders hebben we geen gespreksstof meer.. waarschijnlijk haha :p
Ja same hier, gelukkig nog wat leuke mensen tegen gekomen hier waar je prima mee kan praten :)

En nee inderdaad, internet is huge. Daarom hou ik ook niet van sociaal media, levert altijd weer ellende op. Nou.. In principe is niks privé op internet, als je het goed bekijkt. Ik vind het wel wat link soms. Vooral als je leest over inbraken via twitter of facebook waar mensen aangeven op vakantie te gaan. Ja dat is goed materiaal voor inbrekers, goed bezig dus :p

Nee ik ben ook nog nooit op conventies geweest. Weet ook nog niet zeker of ik wel ga. Maar er schijnen veel te zijn, alhoewel op z'n minst 4 per jaar. Maar het lijkt me toch allemaal leuker in Japan zelf of America of iets.. Nederland blijft toch Nederland uiteindelijk :p

Ik dans hiphop/modern maar heb ook streetdance en jazz gedaan.
Schaatsen heb ik wel mooi gevonden maar uiteindelijk viel ik toch altijd :P
Heb jij aan sport gedaan of doe je aan sport?
Mamelody Nov 17, 2013 10:33 AM
Ninetyy!

Nah vast niet. Ik heb zo mijn berekeningen soms :P
Vitamientjes is vaak niet genoeg voor mij maarja. Achja soms is het gewoon fijn om paar dagen achter elkaar alleen maar thuis te zijn en tot rust te komen.
Waarschijnlijk eet ik niet goed of iets, aan het bewegen ligt het inderdaad niet. Maar de ene heeft weer een betere weerstand dan de ander.. Niks aan te doen haha!

En ja klopt laten we dat maar niet doen. Ik ben ook niet zo'n fan van NS. Zodra ze bussen inzetten als het spoor waarmee ik reis weer onder werkzaamheden is haak ik al af. Erg vervelend.

Ik zit nu op 5,1 inch. Samsung Galaxy S4. Ik ben wel van plan ooit een tablet te kopen. Maar dan wil ik wel meteen een goeie. Ipad ofzo is wel duur maar valt te doen.. Ooit! Haha.
Ook handig voor school trouwens. Maarja dat is een laptop nog meer en dat is iets wat ik toch eerst ga kopen :p

En nee klopt.. Vanaf studiejaar 2014-2015 is het sociaal leenstelsel geplanned. Beetje jammer voor toekomstige studenten. Ik vind het een onrechtvaardige behandeling. Studeren weer voor de rijkere.. eh. Of naja de 'elite'.

Veel calo's ja maar ik kan het hebben gelukkig :p. Moet wel oppassen op z'n tijd, alles kent zijn grenzen op den duur. Wok to go :P klinkt erg fijn. En mwah ik ben niet zo van sushi eigenlijk. Weleens lekker maar rauwe vis maakt me vaak aan het braken. Het ziet er gewoon leuk uit en dan ga ik het toch eten.. Vervolgens regret ik het, achja :P

Haha weekje.. yup. xD
Ik ben echt sloom, is er niet iets van een melding als je een bericht krijgt op je profiel ofzo? Niet dat ik mijn email vaak kijk maar valt te proberen :p.
Directe omgeving.. Niet echt. Ik heb misschien 2 vrienden die van anime afweten en het zelf ook kijken, voor de rest houd het daar op.
Maar ik weet niet, niet iedereen is er zo openlijk over en ik trouwens ook niet. Op internet gaat alles gewoon makkelijker eigenlijk :p

En bij jou in de buurt? Ik denk dat anime wel meer speelt in de binnenstad maybe.. Ik weet niet echt :p


It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login