Report Shirayukin's Profile

Watching this season

Publishing manga

🌸 Hello! 🌸

Grew up with anime on TV, but my interest really blossomed around 2005 with shoujo manga, which is still a comfort piece of media for me. Began to watch seasonal anime in Fall 2009. Slowed down from 2013, and stopped watching anime by 2018. Slowly coming back in 2020 during the stay-at-home period. Currently into Nendoroid photography.

Please comment or send a message before sending a friend request, thanks and nice to meet you!

  • ranking item
  • ranking item
  • ranking item
  • ranking item

Preferences

🌸 genre: drama
🍒 have an overarching story
🌸 sets in modern era
🍒 modern shiny art style
🌸 detailed backgrounds
🍒 cute bishoujo character design

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 116.6
Mean Score: 6.47
  • Total Entries550
  • Rewatched14
  • Episodes7,003
Anime History Last Anime Updates
Yuru Camp△ Season 3
Yuru Camp△ Season 3
5 minutes ago
Watching 3/12 · Scored -
Hananoi-kun to Koi no Yamai
Hananoi-kun to Koi no Yamai
5 minutes ago
Watching 3/12 · Scored -
Wind Breaker
Wind Breaker
Apr 13, 7:59 AM
Watching 2/13 · Scored -
All Manga Stats Manga Stats
Days: 120.6
Mean Score: 6.24
  • Total Entries578
  • Reread1
  • Chapters14,107
  • Volumes1,727
Manga History Last Manga Updates
Renai Daikou
Renai Daikou
Apr 11, 1:14 PM
Reading 33/? · Scored 5
Kuroneko to Majo no Kyoushitsu
Kuroneko to Majo no Kyoushitsu
Apr 11, 1:14 PM
Reading 57/? · Scored 7
Kono Oto Tomare!
Kono Oto Tomare!
Apr 11, 1:14 PM
Reading 131/? · Scored 8

All Favorites Favorites

Anime (8)
Manga (10)
Character (4)

All Comments (892) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Fario-P Apr 7, 9:38 AM
Thanks for all your wishes! That being said, I guess I borrowed a few library books for the MAL Manga Reader's Choice this year. It might motivate me to get back into hobbies again.
Pinoffin Apr 6, 6:26 AM
Ohh thanks!

Btw, accept my FR! if you want. ^_^

Have a nice day!
Pinoffin Apr 6, 6:21 AM
Nyanpasu! My friend ^_^

Thanks for sharing your thought on my thread as always.
Fario-P Mar 31, 8:50 AM
That's great to hear about your local library, take advantage of what they have to offer!! I have to take a break from doing that though... need to get through college work/readings and to my actual collection!!! But one day...!

Ahahaha anyway how have you been? How's spring treating you?
Ink-ling Mar 19, 9:06 PM
Cute profile.
William03 Mar 4, 6:49 AM
Kalo dibayangin kayak KnY kayaknya agak jauh ya, KnY kan ga segan2 matiin karakter baik itu utama ataupun "npc" tapi di Shy ini ga ada karakter yang mati begitu. Jadi ya bener kalo aku bilang lebih friendly gitu. Mungkin kalo secara power lebih mirip MHA, tapi kalo secara story menurutku jauh lebih unggul MHA. Sebenernya kalo tanya ini worth atau ga, mungkin kalo buat kamu yang sibuk ya ini gak worth sih...

Semangat kok nonton Frieren, udah baca manganya juga kan soalnya, jadi pengen liat aja adaptasi nya kayak gimana, dan baru eps 1 aja udah mewek :D
Edocchi Mar 3, 8:28 PM
Hehe, good luck semoga bisa segera main. Dan semoga tertarik main lanjutannya juga. Fans Sophie & Plachta wajib main sih, konklusinya ada di sana semua.
Edocchi Mar 1, 3:45 PM
Jarang diskon + harganya muahal hahaha.

Aku main ini setelah namatin trilogy Fushigi: Sophie - Firis - Lydie & Suelle. Tapi meski rilisnya belakangan, Sophie 2 secara kronologis itu setahun sebelum Firis, jadi lebih recommended main Sophie 2 dulu. Semua game di trilogy ini bagus menurutku, bahkan aku kasih nilai perfect buat Lydie & Suelle. Tapi Sophie masih best girl :3

Yang kurang di Sophie 1 itu ceritanya yang agak hambar di kota kecil dan eksplorasi yang sempit. Nah Sophie 2 kebalikannya, di awal langsung dikasih premise besar, dan field/dungeon map design-nya jauh lebih besar dan seru buat dijelajahi. Dan yang lebih penting menurutku personally, it manages to land some emotional moments by the end.
Edocchi Mar 1, 3:37 AM
ayo main Atorie lagi kak, aku dah mau tamat Sophie 2 xD, bagus banget sumpah
William03 Feb 28, 5:29 AM
iya udah sehat sekarang hehe.


hahaha i see, good luck challenge nya

sekarang aku udah mulai semangat lagi sih nonton anime nya, aku lagi nonton Shy sekarang. Bukan anime yang gimana2 sih, cerita nya santai dan i think itu emang ditujuin buat anak2 SD-SMP... Jadi ya bukan anime yang wah banget, cuman sebagai pembuka buat aku balik ke anime, cukup ok sih... Abis ini kayaknya bakal nonton Frieren hehe
William03 Feb 24, 10:58 PM
Hi sorry, it's been a month since you replied, I as hospitalized for a week because of DBD. Selalu jaga kesehatan ya.

Hoo I see, ada challenge begitu ya, baru tau si wkwkw. Tapi kayaknya aku kalo ikut gituan udah ga bisa lagi sekarang
Tikvah-San Feb 22, 8:18 PM
Ok thanks!
Tikvah-San Feb 20, 11:01 AM
I just looked into the webtoon you recommended and it looks extremely interesting so I will be reading it soon! I also see it was made into an actual kdrama.
Tikvah-San Feb 15, 8:24 PM
Ok thanks I feel like I cant get into manga because most of what I would have read I have already watched, and it just wouldnt produce the same excitement. But I do read Manhwa and webtoons!
Tikvah-San Feb 12, 9:11 AM
Hi I was wondering where do u read manga at? Do you read it online or buy physical books? Thanks!
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login