Report Shin-Shitsuji's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 310.3
Mean Score: 8.34
  • Total Entries1,319
  • Rewatched1
  • Episodes19,441
Anime History Last Anime Updates
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai
Nov 3, 2018 5:22 PM
Plan to Watch · Scored -
Sword Art Online: Alicization
Sword Art Online: Alicization
Nov 3, 2018 5:21 PM
Plan to Watch · Scored -
Goblin Slayer
Goblin Slayer
Nov 3, 2018 5:21 PM
Plan to Watch · Scored -
Manga Stats
Days: 5.0
Mean Score: 9.17
  • Total Entries35
  • Reread0
  • Chapters856
  • Volumes99
Manga History Last Manga Updates
Claymore
Claymore
Oct 13, 2014 9:37 PM
Completed 159/159 · Scored 10
Shingeki no Kyojin
Shingeki no Kyojin
Jun 20, 2014 6:12 PM
Reading 58/? · Scored 9
Bartender
Bartender
Apr 18, 2014 11:26 PM
Reading 1/167 · Scored 9

Favorites

All Comments (2741) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Nel_ Apr 10, 2017 6:47 PM
From International SaiMoe League Club

Main Site | Site Forum | Voting Page | Mal Club | Mal Thread

Yuki_91 May 21, 2016 5:26 PM


We back! Very soon we will have member cards and card edition!
So if you want receive newsletters from now on sing up in Newletter sing-up! new topic!
And if you want be part of the staff go to Staff Recruitment, I need lots of help :)
Bleachway Feb 15, 2016 11:02 AM
Happy B-day!
Yuki_91 Jun 4, 2015 4:20 PM

Ecchi & Hentai! Club Quick Newsletter!

Member Cards now open here!!
And if you want to receive newsletters regulary sing up here!!

freduy5 May 9, 2015 11:53 PM
[center]
[/quote]
Sapphire-san Apr 27, 2015 4:48 AM



[/color]

xXDiaz Oct 12, 2014 9:31 PM
hai there! :3
Midnight-Jasper Aug 4, 2014 11:47 AM
Thank you :D (^・o・^)ノ”
Prisonhell Aug 2, 2014 10:14 PM
ada x jua sanku, p yang ku tau banar box CD atu fames tu d chong hock ah.
banar aku prefer meliat anime sub, aklau dub english or melayu atu, especially yang arah animax ah, payah kan mendangar rasanya hahaha. sana tah sja anime yg ku meliat tu kalau dub ah, kdg2 nda sub nya bah.

Haha pasal dulu kebaruan meliat anime ani yatah siok meliat, nda pandai stop tu meliat tapi masani ngaleh dah meliat laju2, banyak abis plg show2 yang siok bagi ku haha. yatah chill2 dulu and beraya lagi, lalah bah bejalan sana sni menziarahi orang ani ahha.

Hopefully someday dapat sampai 1k+, mau jua merasa list macam kau ah ahhaa atu baru ya banyak berabis.

yatah malas ku kn membuat review, kana takan not helpful saja karang aha sandi jua tu english lagi nda ku seberapa confident yatah.

Haha baru ku tau ada group otake brunei arah FB ah, dorang ada buat list arah MAl ani jua x? pasal kalau d fb anime2 apa atu nda ku mencek yatah haha. cuzen ku yang minat barang2 anime dari aku ani banarnya, yth tepakai ku kn membali figure2 ani. Ia ckp d fb ada page nya, p lum ku mncek haha. Atu nar
Prisonhell Jul 31, 2014 9:08 AM
haha atu nar, aku pun chill2 jua pasal kawin ani. nda payah rush2 xD

Kadai choong hock kali maksudmu ani (Kalau lurus lah spellingnya, p sabutannya kan sama pulang tu) Kalau anime dubbing macam arah animax atu bari watir eh, lain pulang perasaan ku mendangar walaupun melayu haha. Inda biasa meliat anime dub melayu, bek be sub tantu. Haha cali jua dub melayu sailormoon atu ah xD

awu baru2 minat taun ani, pasalnya 300+ atu gagas meliat luan iski kan anime2 yang baru kejumpahan pasal MAL ah. yatah kesiukkan ku p buleh langu jualah ulehnya meliat berabis atu. Masani chill2 ja ku meliat, busy raya jua lah haha.

Banar, aku tu kan membuat review p macam malas jua, sandi karang haha. Review2 orang gila2 baie precise banar cakapnya yang baik sama yang buruk atu. Mana ku berapa mahir tu mun meliat2 apa salahnya anime ah since aku baru jua haha.

Mun ada usin siok membali figure apa xD kadang2 jeles ku meliat gambar2 orang ada figure ani especially sapa yg ada gumdam atu. Mampu bisdorang and raget2 lagi tu.
At least kau ada figure lah walaupun chibi haha.

atu nar, sayang jua tu dibiar kosong haha, alang2 xD partner in crime banar haha
Prisonhell Jul 30, 2014 1:13 AM
Haha bekawin ah...
Chill sama relek2 dulu :P

Kalau Dragon Ball atu dari manga nya saja ku baca abis tu, kan bejual arah kadai mubarak apa dulu yang melayu nya ahha nda tau masa ani ah. Atu ja anime/manga yang abis ku liat. Sailormoon apa atu sikit2 ja kalau ada arah tv, sanku lah.

Masa Animax keluar dalam taun 2006 atu alum ku berapa minat anime haha p iski jua lah pasal ada channel khas untuk anime d astro atu.

Banar CD sam DVD masani yang ori2 bah sandi jua tu kan membali ahha.
Batah udah kan ku membali figure2 anime jua, besedia sudah tampat display tapi kusung jua masih haha, pakai ku taruh buku2 apa plg :P

Kalau wifi aku ok hehe pasal tiap hari makai + pirating from downloading xD

Btw Selamat Hari Raya :P
Prisonhell Jul 28, 2014 1:20 AM
Hahahaa atu nar, nda terasa tu 5 taun akan datang ah. Ku batah lagi eh.

Awal dah kau meliat anime tu eh mun anime atu dari 2001. Ku dalam 2005-2006 cmatukah baru tah ku start meliat haha.
Banar, dulu liat anime bali CD arah kadai sja ah, minjam2 arah kawan apa. Nda tau mana satu yang baru apa haha asal meliat saja. Mun inda tepakai, bazir duit saja.

Masani main download sja ahha, nda payah bazir duit :P
P ku harap dapat sokong anime industry ani jua lah macam bali ya punya DVD apa.
Prisonhell Jul 25, 2014 11:10 PM
atu nar batah sudah tu eh 2009 bukan lg setaun tu ahhahaha

Chill pulang sini ani kalau kan discuss sma cari anime apa
Ku baru2 start meliat anime taun ani lah, dulu nda berapa serious relek2 sja. Masa tejumpa MAL, baru ku tau mana satu anime yang lama sama anime yang baru haha.

Nda beupdate aku punya anime atu. Baru ku tau dorang makai season ani wah. Bagus jua lah haha
Prisonhell Jul 24, 2014 8:04 PM
Haha cool, batah sudah tu eh, orang lama MAL ni :p

Aku baru2 sja membuat account MAL, tebuat masa bulan 8, 2013 active dalam awal taun ani lah haha.
nda ramai orang Brunei makai ah iatah, di bawa kawan nda durang mau pedah nya haha.
Inda apalah, makai untuk keep track anime yang sudah di liat jua nganya. Supaya nda lupa + discuss sama orang2 sini xD
Prisonhell Jul 24, 2014 7:06 AM
Hello I was searching for a Bruneian club here and MAL and I found out you're the creator and it seemed that most of the people there were inactive.

But I'm glad to find a fellow country mate on this weird site >_>

and I'm not sure you're a malay or not haha.

I'll just leave my comment on english :P