Report Saeba_Ryo's Profile

Watching this season

Last completed anime

Statistics

All Anime Stats Anime Stats
Days: 174.3
Mean Score: 6.68
  • Total Entries917
  • Rewatched28
  • Episodes10,752
Anime History Last Anime Updates
Hello World
Hello World
Jun 6, 3:22 PM
Plan to Watch · Scored -
Yuusha ga Shinda!
Yuusha ga Shinda!
Jun 25, 2023 2:05 AM
Completed 12/12 · Scored 6
Skip to Loafer
Skip to Loafer
Jun 20, 2023 11:21 AM
Completed 12/12 · Scored 9
All Manga Stats Manga Stats
Days: 89.3
Mean Score: 7.57
  • Total Entries315
  • Reread1
  • Chapters14,511
  • Volumes1,540
Manga History Last Manga Updates
Hajime no Ippo
Hajime no Ippo
May 7, 12:36 PM
Reading 1455/? · Scored 9
Berserk
Berserk
Sep 25, 2023 3:10 AM
Reading 374/? · Scored 10
Tada dewa Dakaremasen
Tada dewa Dakaremasen
Aug 12, 2023 3:39 PM
Plan to Read · Scored -

All Favorites Favorites

Anime (10)
Manga (10)
Character (10)

All Comments (87) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
ElemenT May 27, 2:35 AM
Hehe, trudim se. Imao sam jedan period kada nikako nisam uspeo da uklopim ni minut, ali sada već neko vreme se sklopilo manje-više sve, tako da uglavnom uspem da ispratim ili pročitam neke naslove :)
Šta ima god tebe?
DirtBound Sep 20, 2023 8:22 AM
Yo your taste is fire


Nice to meet a fellow slav
LucLuc19 Feb 2, 2023 1:52 AM
Thanks for accepting. How are you? ^^
corwinr Oct 6, 2020 1:32 AM
Uzaki je imao zabavne momente, ali je bio anime koji je sve igrao na jednu kartu. Pričao sam sa ljudima koji su oduševljeni time da su likovi za promenu studenti, a meni je delovalo kao da bi sve bilo potpuno isto da su likovi u srednjoj školi. Jedino što likovi ne bi mogli da piju alkohol, pa bi tu morala neka druga fora da popuni prazninu.

Princess Connect sam ocenio sa 6, iako je pri kraju naginjao ka nižoj oceni, zato što je u dobroj meri duhovni sledbenik Konosube. Naravno, i Konosuba nije bio nešto VAU, ali je dobro poentirao nekim forama i dinamikom likova, a solidno je i kreativan u vizuelnom pogledu. Mali plus ide i za originalnost, zato što anime promoviše igru za mobilne telefone, koje su uglavnom daleko od plodnog tla za neki iole originalni poduhvat.
Nikiforova Jun 22, 2020 11:43 PM
Za ovo prvo nazalost nisam sigurna, ali sto se tice animea - novi izlazi krajem ove ili pocetkom sledece godine.
Nikiforova Jun 18, 2020 11:22 PM
Koliko puta sam dobila ovaj komentar, ne bi verovao...
U sustini nisam zainteresovana za sport, ali mi se svidao svaki sport anime koji sam odgledala. Ippo sam odgledala relativno skoro (pre mozda 6-7 meseci) iz jako banalnog razloga - Madhouse je bio producent. Bukvalno mi se svidja svaki aspekt serije, od price, glavnih i sporednih likova, nacina na koji likovi komuniciraju. Pacing je dobar uprkos cinjanici da je u pitanju ogroman serijal.
corwinr Sep 8, 2017 9:22 PM
Šta da ti kažem, volim taj gurmanski podžanr. Interesovala me je franšiza, i rekoh pogledaću prvu sezonu pre nego što krenem da čitam mangu, i po svemu sudeći izgleda da je tu obuhvaćen najbolji materijal. Nije anime ništa izvanredno, još manje ako imaš gađenje prema standardnim mehanizmima jednog battle shounena, ali uzimajući u obzir kontekst, da je ipak reč o jako konkurentnoj profesiji u vrhu, i to da je manje-više u potpunosti svestan toga šta je, mislim da je odradio dobar posao. Posle toga dosta slabi, u drugoj sezoni već se pojavljuju ZLI kuvari. U mangi trenutno pokušavaju da spreče glavnog negativca da zatvori sve restorane u Japanu, što je iskreno, potpuno sranje. Ipak, dosta je impresivno to što autor praktično svake nedelje na repertoaru ima novo jelo, koje zapravo bude pripremljeno i probano u redakciji, da ne ispadne da zamazuje oči čitaocima kojekakvim splačinama. Tu je i toshov crtež, kome je izgleda prelaz sa crtanja najdosadnijih vanila h-mangi u Shounen Jump vode bio pun pogodak.
corwinr Apr 7, 2017 4:27 AM
Nije mi se činilo da sam ikada imao previše stroge kriterijume kada je u pitanju ocenjivanje, štaviše, uvek sam zaticao sebe da nekom animeu dam po ocenu više zato što mi se na potpuno subjektivnom nivou dopalo nešto u vezi istog, ili me je na neki način iznenadio.

Nisam pogledao dosta toga iz zimske sezone, ali recimo, ne vidim šta bi imalo da se zakera oko Zmaj-sobarica, sem ako ćemo da sitničarimo da su pojedini detalji odudarali od konteksta (anatomija Lucoe i Kanne, reakcija Kannine drugarice kao da je neki lik iz Hen Zemija i sl.). Isto tako, ne vidim razlog da neko oceni Kemono Friends sa manje od 6 recimo (ja sam ocenio sa 7), pošto je anime uspešan kao naivna putujuća avantura, a predstavlja ujedno i najpozitivnije iznenađenje koje smo imali u skorije vreme. Za Gabriel Dropout sam bio na klackalici između 5 i 6, ali sam ipak prelomio ka većoj oceni, zato što mi je za razliku od Umaru (za koji sam imao otprilike istu dilemu), bio nešto smešniji, a imao je i više dopadljivih likova + dosta sakuge za nešto što je "meme" naslov.

Ostalo mi je još nekih 7, 8 naslova iz zimske sezone koje bih pogledao: Kuzu no Honkai, Youjo Senki (verovatno kršina u najavi, ali će se gledati kao zabavan treš), Demi-chan, Gintama, ACCA, Rakugo, Onihei i verovatno onaj sa biciklističkim klubom. Najveća očekivanja imam za Rakugo i Gintamu, dok ostale cenim da će biti u domenu od 5 do 7, sa izuzetkom Youjo Senki kome možda dam i 4, u zavisnosti koliko je loš.
vopi Oct 31, 2014 2:12 PM
Pravo da ti kažem nije Chaika ništa posebno ali nije ni za bacanje. Sama Chaika je lol lik plus Toru (muški MC) je prilično racionalna nindža-like pojava a i zanima me kako će se priča završiti...
Sad, da li će biti vredno gledanja ili ne, naravno da ćeš ti najbolje znati kad overiš nekoliko epizoda.
sajber Jul 25, 2014 9:23 AM
Yo! Sve najbolje!
weendigo Jul 25, 2014 1:33 AM

sve najbolje =^.^=
vopi Jul 10, 2014 6:54 AM
jbg kontam koliko je stvar legendarna & all (zato sam i pokushao reda radi) ali nije ovaj mahou shoujo zanr za mene nikada bio, osim Madoke... Znash kad te neshto manje-vishe totalno odbija u tipa prvih pet minuta, nema tu dalje.
weendigo Jun 23, 2014 8:56 AM
arigato =^.^=
a znam..neodlučnost, neću više x)
corwinr Jun 16, 2014 9:56 AM
Nije bilo toliko nisko, oko 68% ako se ne varam, ali je u svakom slucaju lepo sto se popravila kompatibilnost izmedju nas dvojice. Cenim da ce vremenom stvari biti jos bolje.
BakiHanma Jun 5, 2014 12:36 PM
vala mi se popelo na glavu : "Ken,Ken KEEEEN!" :)
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login