Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 [2] 3 »
Oct 20, 2012 7:56 AM

Offline
Jan 2009
145
Sword Art on sellaasta aivot narikkaan animea. Ei voi liian kriittiseseti katsella, mutta viihteenä ihan ok. Ja tapahtuihan se juonenkäännekkin viime jaksossa ;)
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Kokeilkaa jos haluatte sellasta sopivan järjetöntä menoa, sopii otakuille just hyvi :D En ikinä tunnistanu ittestäni tätä puolta, mutta ilmeisesti jokin raja on tullut ylitettyä kun tietää mistä puhuvat :D Enpä ajatellut 15v:nä että 10 vuoden päästä seuraisin vieläkin piirrettyjä... Hauska sarja, ei syvällinen tai järkevä, mutta hauska :D
Oct 20, 2012 3:50 PM

Offline
Jun 2012
691
Slayers Next on kesken tällä hetkellä. Se vähän tökkäsi jossain kohdin niin, että jätin hautumaan ja jatkan, kun on se fiilis taas. Katsoin tossa välissä alusta loppuun Wedding Peachin kokonaisuudessaan melko ahmimalla, kun se kuitenkin on kohtalaisen lyhyt sarja (päälle 50 jaksoa). Inuyasha on kai kolmannella uusintakierroksella mulla, kolmoskaudella se on kesken ja nyt on tarkoitus kyl katella se viimeisin kausi ja lopetus.
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
Oct 28, 2012 5:32 AM
Offline
Oct 2011
6
Edellinen loppuun viety on mulla Macross. Tämä oli pitänyt katsoa jo vaikka kuinka pitkään koska gundam vai macross gundam vai macross (hölmö vertailu loppujen lopuksi). Gundamiin meni hetki päästä sisään, Macross vei heti, mutta sanon silti että Gundam loppui vahvemmin, vaikka se lopetettiin ennen aikojaan kun taas Macrossia jatkettiin ihan hyvän masennustoiveikkaan kliimaksin jälkeen. Kaifun kirjoitettiin ulos minmayisteille lohdutuspalkinnoksi (kuinka saada Kaifunista vielä ärsyttävämpi? no vuvuzela olisi mutta alkoholismi vielä parempi - ihmeellisesti sai kuitenkin Minmayn näyttämään pahikselta) ja Macrossin kunto kamikazen jälkeen haisi plot armorilta. Siihen asti kuitenkin 5/5 sarja, sopiva blend vakavaa ja parodiaa.

Ihan jännää ettei frontierin Nihao Nyan olekaan aivan nonsense-rallatus. Olisi ollut mukavampaa tunnistaa Frontierista alkuperäisen lauluja eikä toisinpäin, mutta minkäs teet. En ole katsonut äffää enkä mitään muutakaan ensimmäisen jälkeen tehtyä, mutta biisit ovat tarttuneet sieltä täältä. Do you remember love on seuraavana jonossa, en tiedä siitä juuri muuta kuin että Kamjin axetaan juonesta suurimmaksi osaksi, mikä kylmää jo etukäteen, mutta muuten odotukset korkealla. Odotan ainakin yhtä hyvää kuin Encounters in Space.
Kamjin oli niin hieno moemoe. Kulttuuri? SE NÄHTIIN JO VIIME KERRALLA. Se lopun kahdeksan jakson pidennys oli pahin juuri hänelle.
Jatkan tuota vertailua, Macross 7 jännättää ihan vääristä syistä, tykkään nimittäin ZZ:stä aivan liikaa ja niiden roolit tuntuvat samoilta omissa nimikkeissään.
eevaleeOct 28, 2012 5:36 AM
Dec 21, 2012 1:56 AM
Offline
Oct 2012
1
Katoin eilen ski jumping pairsin, hullua kamaa. Sisältää sekä huumoria että äksöniä. Suosittelen kaikille
Jan 5, 2013 2:48 PM

Offline
Jul 2011
14
Viimeksi loppuun sain Great Teacher Onizukan. Ensi aloitin katsomaan sarjaa vähän negatiivisin tuntein kun olin kuullut siitä hirveästi hyvää, niin mietin onko se muka oikeasti niin hyvä mitä sanotaan. Kaikki epäilykset hälveni ensimmäisten kolmen minuutin aikana :D. Olin jo ihan GO Onizuka!! Päähenkilö oli mielestäni todella persoonallinen ja oli hauskaa ja mielenkiintoista katsoa kun hän ysi toisensa jälkeen voitti oppilaidensa luottamuksen.Juoni oli mielestäni todella hyvä, sillä vaikka se oli hauska ja sai minut naurmaan hyvin useasti (nauran harvoin ääneen yksin jotain katsoessa) mutta se oli myös vakava ja jännittävä. Hahmot edistyivät hyvin sarjan aikana henkilöinä eikä GTO:ta katsellessa minulla ei ollut koskaan tylsää.
Kaiken kaikkiaan annoin sarjalle 9/10 ja suosittelen sitä kaikille avoimille komedian ystäville!
Jan 7, 2013 7:05 AM
Offline
Mar 2008
33
Täältäkin pisteet GTO:lle. Itse annoin peräti 10. Tavallaan kaikki mitä loistavassa animessa täytyy olla.

30min sittte katoin The Legend of Black Heaven.
"Rockista vetäytyneet vanhat miehet palaa takaisin soittimien taakse pelastaakseen universumien/maapallon Mega-lasereilla, joiden teho perustuu heidän musiikista tulevaan soundiin " - juoni kuulosti aluksi todella tyhmältä. Itse asiassa sitä se olikin. Mutta, kaikkea ei tarvitse ottaa vakavasti. Todella hyvää huumoria. Ja sitäkin paremaa ROCK-musaa. Fiilis vei minut täysin mukanaan, ja lopuksi oli pakko todeta että: Musiikki voi pelastaa maailman!
Jan 15, 2013 10:45 AM

Offline
Mar 2012
229
Katson tällä hetkellä katson Shinsekai Yori:a. Aloitin katsomaan sitä koska ajattelin sen olevan söpö ja kiva anime, jota voisi ajan kuluksi katsoa.Mutta yllätyksekseni Shinsekai Yori osoittaitui paljon syvällisemmäksi animeksi kuin ajattelinkaan!Ekat jaksot oli tosi tylsiä, pelkkää selitystä mutta sitten kun juoni eteni pidemmälle, Shinsekai Yori:sta tuli todella mielenkiintoinen ja katoin sitä koko ajan! Synkkä ja muutenkin erikoinen anime. Paljon yllätyksiä esim. poikarakkautta ja tyttörakkautta :DD joita en olisi ollenkaan ajatellut tässä sarjassa olevan! :D
Musiikki on mielestäni hyvää ja hahmot omaperäisiä ja kivoja! Itse oon ainaki tähän asti tykännyt!
Tykkään erityisesti sarjan ED:stä!Hyvä juttu on myös se ettei ole (vielä ainakaan) OP:tä ja oon tällä hetkellä jaksossa 11.

Pisteet sille on tällä hetkellä 9/10.
Feb 23, 2013 6:30 PM

Offline
Jun 2012
4
^ Oi Shinsekai Yori on suosikkini nyt pyörivistä sarjoista, älyttömän hyvä. Mahtava juoni ja ihanat musiikit. Itseäni taas hieman häiritsee tuo poika- ja tyttörakkaus kun se on tuotu niin tyrkylle eikä novellien tapaan (kuulema) animessa edes mainita kunnolla tästä eräitten heteroitten suhteesta. :( Mutta muuten todella hyvä, paljon puhetta tosiaan, mutta minusta se on osa viehätystä. :)

Muita mielestäni mainittavia kauden sarjoja ovat Cuticle Tantei Inaba; todella hullua huumoria ja pidän hahmoista. Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke (huh huh mikä nimi) on myös todella hyvä ja sen voi katsoa vaikkei alkuperäistä ZKC animea olisi nähnytkään, itse ainakin ymmärsin kaiken hyvin ja olen ihan myyty. :)

Sitten Katekyo Hitman Rebornia on nyt tullut 140 jaksoa katsottua ja kyllä tykkään. :D On kyllä alkanut tulla jo vähän ikävä "normi elämä" jaksoja ne olivat niin leppoisia kaiken tämän mafiahössötyksen keskellä.
Mar 1, 2013 12:11 PM

Offline
Jun 2012
277
Annanpas tässä taas laajan päivityksen omista kokemuksistani. Kerron vähän sarjoista jotka on pistäny silmään:

Amnesia (3 ekaa jaksoa, jatkan): Ai että tätä käänteishaarem genreä. Joskus oikein sydäntä sattuu ja itkettää kuinka paljon miesten persoonia raskataan XD Jo pelkät haarem sarjat on syylistyny olemaan iso läjä p***** pelkän fanipalvelun määrän takia. En ole vielä kertaakan nähnyt järkevää ja intohimoista haarem sarjaa, joka on minulle suuri pettymys.
Amnesia on niin paljon vailla persoonallisuutta ja se ei osaa pitää (ainakaan minun) mielenkiintoa. Toivon että se kääntää asian pikinmiten tai joudun tiputtamaan. Tykkään erityisen paljon tyylistä ja ideasta, mutta ne eivät kestä pitkään.

Cuicle Tattei Inaban (4 ekaa jaksoa, jatkan): Henkilökohtaisesti, minä rakastan tällaista japsihuumoria. Se on niin perinteikästä kahjomaisuutta että täytyy vain nostaa hattua. Kritiikkiä annan liiasta "homo"-vitsailusta. Se lakkaa olemasta hauskaa jonkun ajan jälkeen. Tälläkin on pieni vaara tulla tiputetuksi jos siltä loppuu mielikuvitus.

Hakkenden: Touhou Hakken Inbun (3 ekaa jaksoa, jatkan): Bishonen animea tosissaan. Nyt on pakko sanoa että kiinnostus loppuu jos hahmojen välinen "viestintä" ei parane. En ole melkein ollenkaan kiinnostunut hahmoista. Pari kivaa seikkaa kyllä iskivät yllättävän kekseliäästi. Pojalahan on ikää :O lisää superluonnollista tavaraa, actionia ja persoonallisuutta niin hyvä tulee.

Inferno Cop (8 ekaa jaksoa, takuulla jatkan): Ei piru sentään. Camppi, hulluus, kekseliäisyys, ajoitus, ironia ja kaikki maan päällinen paska on tän sarjan parasta antia. Minä henkilökohtaisesti rakastan tätä sarjaa! Se ei välttämättä sovi kaikille, mutta suosittelen kaikkia kokeilemaan kahta ekaa jaksoa (kestävät alle 5min). Tämä sarjan ei ainakaan tipu. Sori muuten että en mene tarkemmin asiaan, mutta tämä täytyy nähdä itse.

Kotoura-san (3 ekaa jaksoa, jatkan): Nyt ollaan vaarallisilla vesillä. Tää sarja keikkuu pelottavan lähellä paska-altaan pintaa kultaisella vaijerilla. Rakastan draamaa ja ideaa. Hahmot ovat ihan hyviä, mutta sarja yrittää vaihdella huumorin ja totisuuden välillä tosi pahasti. Totisuus on liian totista ja huumori ei miellytä minua juurikaan. Tahdon pitää tästä sarjasta! Toivon sille parasta..... ja pelkään pahinta.

Maoyuu Maou Yuusha (5 ekaa jaksoa, jatkan): Sama juttu. Tämä sarja yrittää ratsastaa liikaa hyvän animaationsa ja Spice & Wolfin varjolla. En todellakaan pidä päähenilöiden kemiasta eikä ekonomiasta tule kiinnostuneeksi kun sarjassa on niin vähän moniulotteisuutta. Nyt pitää ottaa niskasta kiinni ja tehdä vähän oikeata draamaa eikä pelkästään cocktease pussailukohtauksia. Odotin myöskin enemmän toimintaa näin upealta näyttävältä sarjalta.

Shinsekai Yori (20 ekaa jaksoa, jatkan): Tämä sarja onnistui paranemaan merkittävästi sekä heilumaan typeryyden piirissä kymmenennen jakson jälkeen. Oboke oli oikeassa, ne tyrkyttää tätä homo asiaa vähän liikaa. Menee uskottavuus tuosta liioittelusta. Psykologisesti sarja on yksi parhaista mitä olen nähnyt ja odotan innolla miten tuon fiend ja queerats asian kanssa käy.
Muuten, toivon näkeväni vielä paljasta pintaa ;) Tämän sarjan tapauksessa se vain nostaa teemoja sekä tunnetilaa entisestään.

Senran Kagura (3 ekaa jakosa, tiputus): Jos tätä sarjaa vois kattoa 3D:nä, voisin vannoa että naamani tulisi tisseistä mukiloitua ainakin henkisesti. Ei ole mitään muuta mitä tästä sarjasta voisi sanoa mutta: Tissejä ja niin sanottua "ninjailua". Jos et aseta näitä kahta tarinan ja persoonallisuuden edelle, älä katso sitä.


Tuossa oli ihan tarpeeksi tällä kertaa. Älkää ottako minun sanojani faktana vaan vertailkaa ja miettikää itse. Menen tästä kattomaan Sasami-san@Ganbaranaita. Yksi toinen sarja jota uhkaa tiputus jos sureallisuus loppuu..... prkl
Welcome to club: Anime that Should Continue
http://myanimelist.net/clubs.php?cid=37045
Mar 1, 2013 6:48 PM

Offline
Feb 2012
3769
Itse olen katsonut uusista oikeastaan vain Beast Sagaa ja uutta Precurea. En tiedä, jotenkin tuntuu että vain näissä lastensarjoissa on enää sitä potkua jäljellä. No, ei ehkä juuri näissä kahdessa kun toista katson lähinnä vitsinä ja uusimmassa Precuressa en jotenkin tunne henkilökemioiden olevan kovinkaan viihdyttäviä ja muodonmuutoskohdat ym. tärkeä sälä tuntuu aika lässähtäneeltä verrattuna pariin edeltäjäänsä.

Katsoin tuossa myös Gundam 0079 elokuva trilogian. En halunnut myöntää, mutta itse asiassa se on parempi kuin se sarja. Core fighter -sälä ei suoraan sanottuna ollut oikein mistään kotoisin ja oli vain hyvä että se leikattiin pois. Jotkut muutokset taustamusiikkeihin häiritsi, mutta toisaalta siinä oli myös uusia lauluja ja paremmin järjestettujä kohtauksia. Huono puoli on että jokainen osa on yli kaksi tuntia ja sitä ei ole todellakaan tarkoitettu katsottavaksi niin kauan putkeen.

Mitähän muuta... no Major ykköskausi oli ihan kohtuullinen, joskin en edelläänkään ole baseball fani ja siinä oli aika karsea tyyli. Juuri sellaista digitaalihöttöä jossa ei ole hyvää taidetta, hyviä värejä eikä hyvää animaatiota. Mutta itse sarjasta olen nyt kuitenkin kiinnostunut, koska käsitin että päähenkilö kasvaa joka kaudessa vanhemmaksi. Toivottavasti seuraavat tuotantokaudet näyttävät jonkin verran paremmalta.

Eipä siinä. Menen katsomaan Akage no Annea ja saatan kirjoittaa siitä jotain tai en myöhemmin.
Mar 2, 2013 5:18 AM
Offline
Jul 2012
6
Clannad: After Storyn sain juuri katsottua, kun oli roikkunut pidossa jo useamman kuukauden. Melkoinen kokemus kieltämättä.
Apr 9, 2013 10:43 AM

Offline
Apr 2009
239
Sain katsotuksi Baccanon ja täytyy sanoa, että ei ollut mun mielestä mikään mestariteos. Tykkäsin saman studion Durararasta paaaljon enemmän. Baccanon aikahyppely alkoi vaan rasittaa tosi äkkiä, eikä kukaan lukuisista hahmoista puhutellut mitenkään erityisesti. Annoin kutosen ihan ok visuaalisuudesta ja parista ok naishahmosta, mutta muuten sarja oli vaan päänsäryn aiheuttava rymistely.
Apr 28, 2013 10:46 PM
Offline
Jan 2010
11
Eilen kävin katsomassa Steins;Gaten leffateatterissa. Ei voi muuta sanoa kuin loistavaa settiä.
Jul 21, 2013 10:07 PM

Offline
Jul 2013
1229
Code Geass Season 1

Ei kyllä ihan vastanut odotuksia ja tosissaan sellainen show jota katsoessa on vaan mentävä virran mukana.
Aug 16, 2013 9:03 AM

Offline
Nov 2008
421
Bakuretsu Hunters tuli tuossa jokin aika sitten katsottua lävitse. Sellainen itseeni ainakin sillä hetkellä tehoava 90-luvun fantasia sarja missä keskityttiin aika paljon toistamaan samanlaista huumoria (Päähenkilö jahtaamassa naisia, fanservua jne.) mutta toimi juuri kun satuin katsomaan. Pitäisi lisääkin näitä 90-luvun fantasia sarjoja katsastaa läpi ja mieluiten huumorilla maistettua sellaista. Eli piakkoin pitäisi ottaa ainakin Slayers katselmuksen alle näiden kesäkauden sarjojen kanssa.
Aug 23, 2013 4:43 AM

Offline
Jul 2013
1229
Slayersin toinen tuotantokausi tuli aamulla viimein katsottua läpi ja pettymyshän se oli. Liikaa keskityttiin siihen kliseiseen paskaan tarinaan ja sarjan oikea vahvuus eli huumori puoli jäi vähemmälle.
Aug 25, 2013 2:36 AM

Offline
Jul 2011
3921
Souten no Ken. Yllättävän hyvä sarja, innolla olen aloittanut katsomaan vanhempaa (jatkoa kummiki tolle edelliselle) Hokuto no Keniä :3

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Aug 30, 2013 9:06 AM
Offline
Jul 2018
564612
Toaru Majutsu no Indexin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden katsoin lävitse jokin aika sitten, omasta mielestäni ihan hyvä sarja. Suosittelen katsomaan jos yhtään tykkää toiminta, tiede ja/tai fantasia genren animeista.
Aug 31, 2013 7:28 PM

Offline
May 2008
51
^ Kannattanee kattoa sit railgunit kans.

Ite oon vittu kattonu QUEENS BLADEA viimeaikoina, sitten toki viikottainen Shingeki No Kyojin.

Tosin enemmän tonne 3D:n puolelle valuu tää touhu itselläni, paitsi sillon kun kausi just loppuu ja tulee se 10 sarjaa jotka voi sitten viikossa maratoonata jonka jälkee taas mietitään mitä kattois.

Vaik oisha tota vaikka mitä, ei vain jaksa miettiä ja latailla.
Sep 3, 2013 2:43 AM
Offline
Jul 2018
564612
^ Juu Railgunin ensimmäisen tuotantokauden olen jo katsonu ja toista tuotantokautta seuraan parhaikaan. On nuo Railgunit kanss ihan hyviä, unohdin ne tosiaan mainita tuossa aiemmassa postauksessa.
Jan 26, 2014 7:15 AM
Offline
Jul 2013
52
Senyuu. nauratti tai ainakin huvitti. Hyvin suositeltavaa jos on katsonut animea sen vertaa että tietyt asiat alkaa jo vituttaa.

Majokko Tsukune-chan... ei oikein. Pari hörähdystä irronnut mutta muutoin käyrä sileenä. Fansubbikin joko yrittää mutta ei tarpeeksi tai on vaan oikeasti vähän kähmäinen.

Crayon Shin-chan Movie 11: Arashi wo Yobu Eikou no Yakiniku Road yllätti. Ajattelin tsekata jotain Shin-chania randomilla ihan vaan koska halusin nähdä miten niin groteskin näköiset hahmot animoidaan ja äänitetään. Pieruhuumorinkin muistin vanhastaan jostain kirjasta. Ei se sitten ollutkaan ihan niin tiiviisti pakaroilla ja tuhnuilla pakattu kuin olisin luullut. Aikamoinen leffa oikeastaan. Vähän Miyazakin aiemman tuotannon tuntuista vyörytystä välillä. Hauska ja jopa sydäntä lämmittävä. Parhaat takaa-ajokohtaukset sitten Haisulin kurpitsaryöstön.
Mar 13, 2014 7:32 AM

Offline
Jan 2009
145
Kill la Kill ... Suosittelen! Tulee paljolti mieleen Tengen Toppa Gurren Lagann jota myös suosittelen jos on jotenkin uskomattoman ihmeen kautta päässyt ohittamaan!

Oli mukava pitkän taon jälkeen löytää jotakin mieluusti katseltavaa :)
Mar 23, 2014 1:42 AM

Offline
Apr 2009
239
Inari, konkon, koi iroha: Sanoisin että tämä oli enemmänkin tarina ystävyydestä kuin romance-tagin arvoinen sarja, mutta jos päähenkilö ei aiheuta negatiivisia tunteita (animen keskustelutopissa jotkut suorastaan vaahtosivat miten se heitä ärsyttää) niin suosittelen.

Log Horizon: Toisaalta mielenkiintoista poliittista peliä (mitä ei sarjan alussa osannut odottaa), toisaalta mukahauskoja tropeja, erityisesti alkupuolella. Parani loppua kohden, suosittelen niille, jotka pettyivät esim. SAO:n pintapuoliseen MMO-esitykseen. Kakkoskausi on tulossa syksyllä.
Mar 24, 2014 11:55 AM

Offline
Feb 2014
216
Juuri äsken sain Rozen Maiden Zurückspulenin viimeisimmän osan katsottua. Sarja oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen, ei oikeastaan mitenkään erityinen, mutta katsomisen arvoinen. Oli mukava saada jatkoa sarjalle, joka taisi silloin viitisen vuotta sitten olla ensimmäisiä animejani, mitä katsoin.

Uutta kautta odotellessa! Sanoisin, että jätti tilanteen edelleen aikalailla avoimeksi, olisin odottanut jo selkeää loppua. Mutta ei, sitä sitten pitkitetään yhä vain.. No, joka tapauksessa. Hyvä anime, ei siinä mitään.
Jun 5, 2014 9:53 PM

Offline
Jul 2013
1229
Denpa Teki na Kanojo

Ekasta jaksosta jäi aika paska maku suuhun mutta toinen jakso vioistaan huolimatta teki sarjasta ihan katsomisen arvoisen. Toisen jakson perusteella ymmärrän miksi tästä OVA sarjasta pidetään ja rahaa heittämällä tästä olisi varmaan ihan hyvä sarja tehty. Harmi että ei liiennyt enemmän ruutuaikaa.
Jun 12, 2014 4:24 PM

Offline
Jul 2011
3921
Tällä hetkellä katselen city hunteria, komediaa ja toimintaa :D

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Jun 20, 2014 9:08 PM

Offline
Jul 2013
1229
Koskaan ei tainnut tuota ensimmäistä Fullmetal sarjaa kokonaan katsottua joten sepä tässä on nyt ollut työn alla. Paljon parempi versio on kyllä kyseessä kun Brotherhood mutta draama on kyllä tässäkin välillä väkisin väännettyä eikä sarja itsessäni ainakaan kummemin tunteita herätä. Pisteitä pitää antaa kuitenkin siitä että sarja on tosi helppoa katsoa eikä kertaakan tulee kesken jakson tsekattua että joko se on lopuillaan niin kuin tapahtuu aika monen muun sarjan kanssa.

Higurashiakin on tässä tullut katsottua ja kyllähän se sarjan mysteeri puoli vetää mutta en ymmärrä miten kukaan voi tätä oikeasti niellä kauhusarjana. Kaikki ne "evil laughter" kohtaukset ovat enemminkin huvittavia kuin pelottavia.Kaikki ne kummat irvistykset myöskin mitä hahmot välillä vetävät naamalleen ovat vain huvittavia.

Harmi muuten että sarja on niin kamalan ruma. Tosissaan sillon kuin hahmot vaihtavat "creepy modeen" niin silloin hahmot näyttävät tyylikkäiltä mutta kaiken muun aikaan sarja näyttää niin saatanan typerältä.

Sarjasta myöskin tosissaan huomaa sen "visual novel" alkuperän.

Vioistaan huolimatta kestää tosin silti katsoa.
Sep 13, 2014 1:30 AM

Offline
Apr 2009
239
Älkää ikinä katsoko Kiniro Corda: Blue Skyta, huonompi reverse harem kuin Arcana Famiglia.
Nov 24, 2014 6:00 PM
Offline
Feb 2013
1
Hentai Ouji to Warawanai Neko. Ei hemmetti.
Aug 8, 2015 1:43 PM

Offline
Jun 2012
277
Katsoin juuri Kuro Basun ja Torikon loppuun. Siinä rinnalla katsoin viimeisimmät Ace of Diamond, Baby Steps ja Ore Monogatari jaksot. Erikoinen yhdistelmä, mutta sinne sekaan täytyy aina laittaa jotain muuta jottei saman sarjan kattominen muutu puiseksi. Tulihan tuossa katottua Torikoa lähes 80 jaksoa putkeen.... no, jokatoinen kerta katsoinjotain muuta sarjaa.

Kurobasu on aina ollu aika hyvin animoitu ja energinen sarja, mutta se on aina tuntunu turhan teennäiseltä. Hahmot osaa olla hauskoja, siisteja yms. mutta ne on myöskin suunnattu tyydyttämään fanityttöjen kiljumispisteitä. Ai niin, eihän sitä koripalloilua voi ottaa sitten millään tosissaan. Tuntuu välillä että sinne tungetaan jotain deus ex machina supervoimapalloilua. Vikoissa jaksoissa olisi tehny niin pahasti mieli vaan tehdä joku editoitu video jossa Taiga muuttuu SSJ2 muotoon tai vastaavaa.

Jos halutaan puhua kunnon urheilusarjoista, Ace of Diamond ja Baby Steps voittaa kurobasun siinä painissa. AoD on tason parempi kaikessa mitä kurobasu tekee, paitsi animaation kanssa. Draama AoD:ssä on niin paljon uskottavampaa ja parempaa. Baby Steps on vaan yleisellä tasolla niin paljon paremmin kirjoitettu ja jännittävämpi sarja myöskin.
Welcome to club: Anime that Should Continue
http://myanimelist.net/clubs.php?cid=37045
Aug 11, 2015 3:15 AM

Offline
Mar 2009
29
Shingeki no Kyojin taitaa olla viimesin mitä olen kokonaan katsonut ja nousi kyllä ykköseksi listallani ♥ Mangastakin olen kaikki chapterit lukenut jotka on tullut :D

Animen kakkoskautta odotellessa!
Sep 3, 2015 11:59 PM

Offline
Jun 2012
691
chayonja said:
Shingeki no Kyojin taitaa olla viimesin mitä olen kokonaan katsonut ja nousi kyllä ykköseksi listallani ♥ Mangastakin olen kaikki chapterit lukenut jotka on tullut :D

Animen kakkoskautta odotellessa!


Just lopettelin myös tuon ja kärkikastiin kyllä eka kausi ainakin nousi. Muutama vähän tylsempi jakso löytyy välistä, mutta se sai actionpainotteisemmat jaksot tuntumaan entistä intensiivisemmiltä kyllä. Kyseisellä animella sain ehkä koukutettua taas yhden ihmisparan animen maailmaan, voi että :) Toista kautta odotellessa, pakko kai se live action leffakin on sitten kattoa, kun ilmestyy. Toisaalta himottaisi ihan hirveästi alkaa lukea tuota myös, mutta tän sarjan kohdalla voi olla, että jännitys animen suhteen hälvenee, jos "tietää liikaa". Hmm.. valintoja, valintoja!

Muuten on kesken tällä hetkellä muutama ikuisuussarja kuten Fairy Tail, Dragon Ball Super, One Piece... ja muutama lyhyempi, joiden kesken on tullut jotain "parempaa" katsottavaa ja ne on vähän jääneet. Pitäisi lopetella niitä jossain välissä.
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
Oct 15, 2015 5:38 PM

Offline
May 2015
2
Gakkougurashi! Tarkoitus oli kattoa jotakin uutta vasta tullutta, eikä vanhempia sarjoja. Noh, pienoinen pettymys sarja oli.

Potentiaalia sarjassa olisi voinut olla enemmänkin, mutta liiallinen sentimentaalisuus ärsytti vähän väliä. Tietyissä asioissa mitä sarjassa oli, ei ollut oikein järkeä, ne tuntui todella tyhmiltä. Ja ärsyttävää myös oli, miten paljon sarjassa koko ajan perehdyttiin siihen koiraan, aivan liian paljon aikaa laitettiin siihen kiinni. Jonkin verran fans-serviceä myös oli, ja jopa pientä yuri meininkiä. Hohhoijaa. Mutta muuten tuntui aika perussarjalta. Edellä mainitut asiat vain tiputtivat niin paljon pisteitä että ei tää oikein muistettavaksi sarjaksi jää. Eli 6/10. Peruskauraa sarja. Paremmin toteutettuna luulen että olisi voinut hyvinkin 8 arvoinen sarja olla. Harmi ettei niin käynyt.
Feb 11, 2016 10:24 AM

Offline
Nov 2011
688
Tällä hetkellä on tullut seurattua talvikaudelta pelkästään Shouwa Genroku Rakugo Shinjuuta.

Ei mullista maailmaa, mutta onpahan sentään positiivinen yllätys DEENin suunnalta.
May 21, 2016 11:09 AM

Offline
Jul 2011
3921
The iDOLM@STER 22/25 menossa, ei kannata uskoa mitä sivuston pisteet sanoo sarjasta, vaan luottaa omiin aisteihin ja katsoa sarjaa mielenkiinnolla. Aivan mahtava sarja.

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Jun 1, 2016 5:24 PM

Offline
Feb 2012
3769
im@s on sitä parempi mitä enemmän siitä tietää. Harmi kun niistä itse peleistä ei ole moni käännetty. im@ster sp:tä voi pelata emulla englanniksi, tosin amimami ja azusa ei ole käännetty.
Mar 12, 2017 12:58 PM

Offline
Jul 2011
3921
Kindaichi putki menossa, harmi vain kun ekasta kaudesta ei ole kuin 101 jaksoa (+ jakso 104, eri tapaus kyseessä) tekstitetty enkuksi, laitoin holdiin kenties joskus pääsen taas jatkamaan? ;)

Nyt oon tässä välissä katsonut myös ekan kauden spessut ja ekan filmin, toista filmiä (deep blue massacre) oon yrittänyt etsiä enkuksi tekstitettynä mutta ei oikein löydy... myöskään OVA jaksoja ei löydy oikein (black magic massacre vai mikä onkaan...)

Mutta kesken en halua jättää kokonaan, siis siirryin katsomaan toista kautta, kyllä mul on ihan hyvä käsitys edellisestä kaudesta jo nyt, niin miksen voisi katsoa uutta kautta?

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Apr 30, 2017 2:51 PM

Offline
Jan 2009
145
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

Enpä arvannu että ahmisin pariin päivään molemmat seasonit sarjasta. Highschool comedy/drama.

Suosittelen kokeilemaan parit jaksot jos yhtään genrestä välittää.

Hyvää kevättä ja vappua kaikille :)
May 1, 2017 7:04 PM

Offline
Aug 2014
26
The Eccentric Family tuli vilkaistua. Sarja on vähän kuin Monogatarin ja Kyousougigan risteytys. Todella kauniit taustat ja paria poikkeusta lukuunottamatta todella hieno hahmokemia. Sarja lähtee kohtuullisen hitaasti käyntiin, sillä maailmaa ja hahmoja rakennetaan pitkin koko kautta. Suosittelen myös vilkaisemaan jaksokohtaisia keskusteluita, niin ei mene tavaraa ohitse.

Saint☆Oniisan leffa tuli myös pari viikkoa sitten katsottua. OVAt olivat hieman laimeahkoja, mutta itse leffa oli ainakin itselleni erittäin mukava kokemus. "Soul Healing" tyyppistä hyvänolon SoL-seikkailemista. Pitkästä aikaa teos, jonka katsomisen jälkeen tulee melankolinen ikävä hahmoja kohtaan.

KonoSuba S2:sta sanoisin jotain, jos voisin. Oli valitettavasti niin mitäänsanomaton kausi, ettei jäänyt paljoa mitään mieleen. Jos tästä jotain tulee muistamaan, niin varmaan meemitasolle tippunut hahmojen piirtämisen taso. Alkoi loppupäässä tuntumaan enemmän ja enemmän työltä itse sarjan katsominen. Sentään OP ja ED kappaleet olivat edeltäjänsä tapaan varsin kuunneltavia.

Ja luonnollisesti Gintamaa on ympärivuotisessa kulutuksessa. Vedetään nyt nykyinen rewatch pois ennen uusinta kautta.

Mauseleum said:
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru...

Pitäisi täälläkin laittaa toka kausi tulille. Jostain syystä vaan jäänyt huonot fiilikset koko tokasta kaudesta, vaikka en ole vielä jaksoaakaan kerennyt katsomaan.
JesusCucumberMay 1, 2017 7:19 PM


May 10, 2017 11:25 AM

Offline
Jan 2009
145
Itse en etsi animeista yleensä mitään kauhean syvällistä vaan sellainen mieltä nostattava keveä hömppäily on aivan parasta katseltavaa.

Naatiskelin tässä Konosuban molemmat seasonit putkeen ja pidin molemmista. Jotenkin erilainen anime ja huumori jota kelpasi katsella :D Sopivaa hömppää. Ehdottomasti tulen seuraamaan jos tulisi vielä jatkoa :D

Ja sama S2 Yahari no seishuniin. Sopivaa hömppää joskin menee S2 vähän totisemmaksi, mutta silti piti ainaki mielestäni hyvin kiinni humoristisesta tyylistään joka itselleni tärkeä.

Shounen puolelta F/SN: Unlimited tuli katsottua molemmat seasonit pariin päivään ja oli mielenkiintoista antia sekin. Joskin odotin enemmän koska F/SN oli aikanaan mielestäni aivan upea anime ja taistelukohtaukset veti selkää pitkin kylmiä väreitä. Fanina kyllä voi suositella katsomaan, mutta jos ei ole katsonut FSN:ää muuten niin ne kannattaa ennen unlimiteddia vahdata läpi :)
May 14, 2017 8:04 AM

Offline
Aug 2014
26
^ Hyvä että viihdytti. Lisää kausia on aivan varmasti toivottavasti tulossa.

Kimi no Na wa. sain viimeinkin katsottua. Huikeat visuaalit ja äänimaailma, välillä melkein pystyi haistamaan luonnon tuoksun tätä seuratessa. Hyvin rytmitettynä elokuva oli helppoa seurattavaa (kunhan jaksoi jatkuvasti vastustella kuvankaappauspainikkeen hakkaamista). Valitettavasti omalla kohdallani leffa kärsi tietynlaisesta "kylmän laskelmoivuuden fiiliksestä" ja täten koko elokuva säteili sellaista "sieluttomuuden" tunnetta. Eli paperilla kyllä aivan loistava leffa, mutta täyttää kymppiä en vaan pysty antamaan. No toivottavasti muut pystyvät eläytymään tähän paremmin ^^.

Hunter x Hunter (2011) aloin myös vihdoin ja viimein seuraamaan. 20 jakson perusteella sarja on niin perus shounenia (hyvää sellaista), kuin vaan voi olla. Eli kaavalla tollo päähenkilö + seikkailu + paljon tuuria ja mielenkiintoista logiikkaa. Adaptaatio on varsin mainio pois lukien Madhousen pari lievää kömmähdystä. Sarjaa on todella miellyttävää maratoonata, sillä tarinaa liikutetaan ihan hyvää vauhtia. Viihdyttävää ajantappoa.

THE IDOLM@STER laitoin myös seurantaan edellisten suositusten perusteella. 14 jakson jälkeen menee melko tasoissa Love Liven kanssa. Tosin näiden vertauksille en paljoa painoarvoa antaisi, sillä loppujen lopuksi sarjat ovat luonteeltaan varsin erilaisia. Im@s on vähän.... japanilaisempi? Paljon peukkua piirretyistä tanssiosuuksista! 👍

The Tatami Galaxy oli hyvää aikuistumistarinaa nimettömän kertojan ei-niin-luotettavasta perspektiivistä. Sarjan hypen takana on aivan selvästi päähenkilöön vielä samaistuva ikäryhmä, joten nuorille ja nuorille aikuisille suosittelen ehdotta. Teos kärsii hieman tekstityksestä, sillä nopeaa dialogia on tuskallista seurata hektisten visuaalien ohella. Jos tykkää luoda omia tulkintoja sarjoista, niin ei kun seuraamaan.
JesusCucumberJun 8, 2017 10:45 AM


May 18, 2017 2:42 PM

Offline
Jul 2011
3921
Koe no Katachi subeil, ei perhana kyllä nous paremmi tunteet itsellä pintaan kuin silloi mangaa lukiessa, parhaiten käytetty 2 tuntia pitkään aikaan.

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
May 24, 2017 10:27 AM

Offline
Jun 2012
691
Gaichi said:
Koe no Katachi subeil, ei perhana kyllä nous paremmi tunteet itsellä pintaan kuin silloi mangaa lukiessa, parhaiten käytetty 2 tuntia pitkään aikaan.


Mulla tää odottaa vielä sitä hetkeä, että saa rauhoituttua pariksi tunniksi (lue: koko päiväksi) paikoilleen nautiskelemaan. Traileri herätteli kyllä kovasti herkkyysnystyröitä, että mitenköhän käy katellessa leffaa :D

Hemmetti, että haluaisin kattoa Ranma 1/2:n taas uusiksi, mutta mun Anime Mobilessa on vaan enkkudubeilla se, ja vähä kökköä tabulla streamata :'( Tietokoneella vielä kökömpää..
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
May 26, 2017 6:04 AM

Offline
Jul 2011
3921
Nyt on menossa GitS putki, tällä hetkellä katsomassa 2nd GiG, paljon parempi kuin ensimmäinen SaC, ainakin vielä.

Taas näitä "must watch" sarjoja, jotka olisi pitänyt jo katsoa aikoi sit.

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Jun 7, 2017 6:34 AM

Offline
Jul 2011
3921
GitS sarja katsottu kokonaisuudessaan (ekasta leffasta tuohon 2015 leffaan asti, spesiaalijaksot jätetty välistä), sitten katoin Elemental Geladin (Eremendar Gerad), ja nyt olen Witchbladen kimpussa (jakso 16), seuraavaksi varmaan yritän katsoa ongoing sarjoja kiinni.

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Jun 8, 2017 12:02 PM

Offline
Aug 2014
26
Ping Pong the Animationia tuli vuosi sitten koklaitua, mutta valitettavasti koko yritys kaatui sarjan visuaaliseen ilmeeseen. Nyt kuitenkin sain pakotettua itseni antamaan sarjalle ihan rehellisen yrityksen ja sarjahan onkin koristanut oman top 10 kärkeä jo ensimmäisestä jaksosta lähtien. Mulla tuppaa helposti palamaan näpit tälläisten "hype-sarjojen" kanssa, mutta ei tästä vaan voi löytää mitään valituksen aihetta. Ensimmäinen sarja, jonka katsomisen jälkeen tekisi mieli tiputtaa aikaisempia arvosanoja kahdella pisteellä. Kevyt 10/10. Ei voi mennä pingiksen peluu näin tunteisiin.

Koe no Katachi valitettavasti kärsi melkoisesti elokuvamuodostaan. Leffa hukattaa mangaan perehtymättömät jo ensimmäisten takaumien aikana, joten suosittelenkin jokaista lukemaan mangan ensimmäisen volyymin ennen itse elokuvan katsomista. Tämä tuntui enemmänkin fan serviceltä mangan lukijoille, jonka takia itselleni ainakin tuli melkoisen orpo olo tätä katsoessa.

Saraiya Goyou oli vallan mainiota samurointia mahtavan laahaavalla tunnelmalla. Hahmoihin tuli kiinnyttyä sen verran, että sitä suorastaan toivoi niiden vähäisten toimintakohtausten pikaista päättymistä. Sarja onkin melkein kuin samuraigenren "Soul Healing" -vastine. Hyvää settiä.

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka onkin myös edellä mainitun sarjan mangakan käsialaa. Ensimmäisten 9 jakson perusteella ei mielestäni aivan yllä Saraiya Goyoun tasolle. Sarjaa vaivaa hieman animelle tyypillinen "kuvallisen kerronnan laimeus", eli katsojiin luottamisen sijaan syötetään väkisin kaikki informaatio dialogin seassa. Helvetin loistava OP.

Edit:
ACCA katsottu. Puolivälin jälkeen kerronta parani melkoisesti verrattuna alkuun. Loppupäässä alkoi hieman huolestuttamaan sarjan suunta, mutta Saraiya Goyoun tapaan sarja olikin melko "aikuismainen" loppujen lopuksi. Oikein miellyttävä finaali, mitä nyt muutamia mutkia oiottiin vähän turhankin kevyesti. Natsumen BL tausta hieman huolestutti, mutta etenkin ACCA käsitteli ihmissuhteita yllättävän kypsästi. Taitaa tosin ihmissuhteet ja niiden rakentaminen olla melkoinen vahvuus yaoi/BL puolen kirjoittajien keskuudessa.


Pakkohan se on vielä Ristorante Paradiso tarkistaa! ^^
JesusCucumberJun 9, 2017 2:29 AM


Jun 11, 2017 7:34 AM

Offline
Jul 2011
3921
mardockin eka leffa oli kyl mahtava, selvästi parempi kuin toka mutta ihmettelen vain että miksi ei olisi voinut yhdistää 1 ja 2 yhdeksi? kolmannesta en vielä osaa sanoa mitään, varmaan muutaman tunnin sisään katson.

Edit: Kaikki 3 leffaa katsottu, ja nyt ihmetyttää vieläkin enemmän että miksi ei riittänyt vain yksi 3 tunnin leffa, vaan piti tehdä 3 tunnin leffaa :/

3 oli paras, ja aika sick loppua kohden mentäessä, hyvät taisteluscenet.
GaichiJun 11, 2017 4:03 PM

"A half moon, it has a dark half and a bright half, just like me…", Yuno Gasai
Jun 18, 2017 12:23 PM

Offline
Jun 2012
691
JesusCucumber said:

Koe no Katachi valitettavasti kärsi melkoisesti elokuvamuodostaan. Leffa hukattaa mangaan perehtymättömät jo ensimmäisten takaumien aikana, joten suosittelenkin jokaista lukemaan mangan ensimmäisen volyymin ennen itse elokuvan katsomista. Tämä tuntui enemmänkin fan serviceltä mangan lukijoille, jonka takia itselleni ainakin tuli melkoisen orpo olo tätä katsoessa.


Hyvä huomio mainita meille, jotka ei olla laiskuuttamme (kelläänhän ei ole kiirettä tai yleensäkään elämää) katsottu ko. leffaa vielä puhumattakaan mangan lukemisesta. Kerrankin MALissa joku noudattamisen arvoinen neuvo (oletan) :'D
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
Jun 19, 2017 4:20 AM

Offline
Aug 2014
26
^ Manga oli oikeasti aivan helvetin hyvä näin muutaman luvun perusteella. Valitettavasti koko formaatti ei vaan oikein jaksa kiinnostaa :|.

Tuli tuossa lauantaina maratoonattua muutamat lyhytelokuvat. Kuten blogissa mainitsin, suosittelen ehdottomasti vilkaisemaan yli 8/10 sarjat. There She Is!! varsinkin oli todella virkistävää vaihtelua (varmaan, kun ei ole varsinaisesti animea). Loistava muistutus, kuinka pitkälle pelkkä rakkaus formaattia kohtaan jaksaa kantaa.

Another oli kyllä kevyesti kevyin maratoonattava tähän asti. Sarjan alku oli todella tunnelmallinen ja se yhdistettynä loistavaan ED -tunnariin loi suorastaan hypnoottisen olotilan. Valitettavasti sarjan flow katkesi vähän väliä lapsellisiin ja tarpeettomiin gorekohtauksiin (nämä lienee näitä kohdeyleisön pakottamia paheita). Lopussa vedetään kauhulle ominaisella tyylillä kaikki rakennettu tunnelma pöntöstä alas ja korvataan animelogiikalla ja -fysiikoilla. Hölmöä animekauhua ihan OK alulla. Kyllä tämä vaan jotenkin nosti muistot pintaan niistä ajoista, kun anime oli vielä niin uutta ja ihmeellistä :'].

Gintaman rewatch on myös Enchousenin myötä loppusuoralla. Vähän poikkeaa normaalista Gintamasta, kun 3 juonikaarta survotaan 13 jakson kauteen ilman yhtään hengähdystaukoa. Joo on toimintaa ja juonta saadan viimein eteenpäin, mutta Gintaman pidemmät juonikaaret ovat jo ennestään melko itseään toistavia juonen kuljetukseltaan. Loistavia reaktionaamoja kyllä. Ja tietenkin viimeisen juonikaaren lopussa pärähti tippa linssiin.


Aug 12, 2017 3:16 AM

Offline
Aug 2014
26
Attack on Titan S2 toimi saumattomana jatkumona edeltävälleen kaudelle. Eli ekan kauden merkeissä mennään ilmassa pyöriskelyillä, sakkariinisilla taustamusiikeilla ja tietenkin sarjalle ominaisella kulmikkaalla kirjoituksella. Ainoa harmituksen aihe oli selviytymiskauhun älyttömän potentiaalin käyttämättä jättäminen ja ajoittainen mysteerielementtien outo rytmitys. Muuten kausi oli oikein kevyttä ja helppoa seurattavaa. Finaalin kliimaksi oli huikeeta katsottavaa visuaalisen ja musiikillisen ohjauksensa myötä ja siitä tulikin ehdottomasti koko kauden kohokohta. Draamaa palvelevasta kirjoitustyylistään huolimatta 12 jakson kausi oli miellyttävän tiivis pakkaus seurattavaksi ilman suurempaa ähkyä ja hiusten repimistä.

Vasta tämän viimeisimmän kauden myötä aloin todella arvostamaan sarjan alkuperäistä premissiä, tämän yleistä toteutusta ja sen tuomaa kohdeyleisön laajuutta. Muistuttaa melkoisesti Game of Thronesia lähestyttävyydeltään.

Ilmahyrräilyä ("Spoilaa" erittäin lievästi yhtä titaanitaistelua, mutta tämä paljastuu jo kauden OP:sta.)


Gintaman uusin kausi oli melko roskaa (Gintama-asteikolla). Okei joo, tiedostan että "SA arc" oli varsinaisesti Gintaman huipentuma ja nyt vaan hosutaan ne viimeiset langanpäät jonkinlaiseen pakettiin, mutta jossain kuitenkin mennään pieleen, kun komediasarja alkaa tuntua tahattomalta parodialta itsestään.

Tsuki ga Kirei kuvasi kohtuullisen realistista nuoruusiän romanssia vapaana kaikesta turhasta ihmissuhdedraamasta. Tällaisen pidättäytymisen ansiosta dialogi säilyttää painoarvonsa ja jaksaa pitää katsojan kiinnostuneena pitkin koko kautta. Kuten jo aikaisemmin tuli mainittua, sarja on saanut vangittua nuoruuden vaivalloisuuden todella hienosti. Hahmoihin on tuskallisen helppo samaistua ja koko henkilökaartin kirjoitus on yleisestikkin todella uskottavaa. Vaikka visuaalit eivät ole kovin suuressa roolissa koko SoL-genressä, niin siitäkin huolimatta hahmojen kiiltävyys ja turha, pahimmillaan surkea CGI-yleisö räsähtivät vähän väliä ikävästi silmiin. Tälläisistä sarjan budjettiongelmista (edellämainittu CGI, reppujen/laukkujen katoilu selästä/penkiltä, OP:n visuaalit kauden alussa sekä viimeisen jakson myöhästyminen) huolimatta sarja saatiin uskollisesti saatettua päätökseensä.

Animen kanssa on aina hieman masentavaa löytää itsensä kehumassa sarjaa tällaisistä ominaisuuksista.

Demi-chan wa Kataritai suosittelen ehdottomasti kaikille perus-unohdettavasta-ajantappo-SoL-hötöstä kiinnostuneille. Perus animemuotista poikkeava päähenkilö oli todella virkistävä yllätys ja hirviötytyt olivat yllättävän persoonallisia. Etenkin Kaedo Hondo veti mahtavan roolin Hikarin ääninäyttelijänä.

Keijo!!!!!!!! oli kevyttä shonen-/urheiluparodiaa astetta hienostuneemman maun omaaville. Sarjan visuaalinen ilme ei ole mitään maailmaa mullistavaa, mutta kaikki vähäisinkin energia on kohdistettu olennaiseen ( ͡° ͜ʖ ͡°). Hölmöä huumoria loistavan vakavalla toteutuksella, kunhan vaan omaa pienoisen toleranssin fan servicelle. Nämä on niitä yhteen konseptiin perustuvia sarjoja, jotka tulee kiirehtiä mahdollisimman nopeasti lävitse ennen viehätyksen katoamista. Todella hauskaa kevennystä pienenä annoksena, mutta toista kautta tätä tuskin enää jaksaisi seurata.
JesusCucumberAug 12, 2017 3:22 AM


Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 [2] 3 »

More topics from this board

» Animessa nahtyja 'suomalaisia' ( 1 2 )

Jerrez - Mar 6, 2010

78 by Korru »»
Sep 26, 2023 6:52 PM

» Animen katselun rajapyykit

Kuruwin - Sep 10, 2022

5 by sordos »»
Jul 27, 2023 10:13 AM

» Tracon

Jnn - Jun 9, 2010

15 by Hisokazzzz »»
Jul 28, 2020 12:04 AM

» Apua, Finland Club on kuollut!

Pakku - Jan 12, 2020

0 by Pakku »»
Jan 12, 2020 7:55 PM

» Esittely Topikki! ( 1 2 3 )

Mauseleum - Nov 26, 2009

105 by SpiritOfCoffeeMG »»
Jul 4, 2019 3:24 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login