MyAnimeList.net

xWendyx's Anime List | xWendyx's Manga List
xWendyx's Profile

xWendyx's Details
01-18-15, 1:47 PM
Female
July 4, 1995
Here. ;)
February 25, 2012
Member
693
398
202
5 (Find All)
Last List Updates
Kokoro Connect add
Watching at 5 of 13
Golden Time add
Plan to Watch
Barajou no Kiss add
Plan to Read

Anime Stats

Time (Days) 41.2
 
Watching 16
 
Completed 48
 
On Hold 1
 
Dropped 9
 
Plan to Watch 50
 
Total Entries 124
 

Anime compatibility with xWendyx is:
Unknown :(
 %

xWendyx's Random Anime

Manga Stats

Time (Days) 11.5
 
Reading 32
 
Completed 37
 
On Hold 3
 
Dropped 0
 
Plan to Read 52
 
Total Entries 124
 

Manga compatibility with xWendyx is:
Unknown :(
 %

xWendyx's Random Manga

About xWendyx


ON A BREAK :D XD


• Manga: Romance, Drama, School, Slice of life, Comedy. <3

• I'm that type of girl who still wants to believe in fairytailes, miracles and happy endings. Are you the one who will make those come true?

xWendyx

xWendyx's Comments
Displaying 15 of 187 Comments
Aukemon0 | 06-23-13, 2:04 PM
haha Ik ben Auke :)
haha ik ben laatste tijd heel actief geworden op MAL :)
maar ik ga binnenkort weer beginnen met werken

Aukemon0 | 06-23-13, 11:32 AM
hoi hoi :)
bedankt voor de accept. ben wrs beetje laat en had het niet gezien >_<"
hoe gaat het btw?

Hayama-Mizuki | 12-26-12, 8:11 AM


Merry Chrismas!!^^

maria_rochefort | 10-24-12, 12:24 AM

NEWSLETTER!
Hello everyone! it is after a very long time that we have recently activated the club.And now, we have a couple of activities going on.Fo starters, we have member cards,So you can go and request one!We are falling short of helpers, and we need some to help out in the club,.If you're willing to help us out, you're always welcome.We also have discussions going on about the anime. Just check it out here.Please be awake! cuz we have more fun stuff coming along, so keep visiting the club and have fun! XD

xJennifer | 09-11-12, 7:52 AM
Heeeey! Inderdaad superlang niet gesproken, leuk dat je weer eens een berichtje achterlaat! :D

M'n anime-activiteit staat echt op een laag pitje, haha. Ik heb het echt belachelijk druk, met m'n studie, met m'n studentenvereniging, met m'n kamer inrichten, met m'n werk, met m'n thuissituatie, alles! @_@ Ik sta echt op instorten, haha.

En inderdaad, het is alleen maar scheikunde.. Ik had uiteindelijk een 7,9 voor m'n scheikunde-examen, maar als ik deze stof dan zie, dan voel ik me echt heel dom.. :/ Dus t is balen inderdaad dat het zo veel scheikunde is, het staat ook zo weinig in verband met dieren, dus het interesseert me ook niet zo heel veel.

Wie is je vriend? Misschien heb ik hem al leren kennen de afgelopen weken.

K heb het echt superdruk, maar wel leuk om toch heel even weer berichtjes te schrijven. :)

Hoe is het met jouw eerste paar weken dit jaar?
Ben je nog aan animecons geweest? En wat heb je gedaan deze zomer?

x Jennifer

Miya_ | 08-27-12, 12:27 PM
Nee, heb eigenlijk nog nooit een rode gezien *o*, je profiel is ook rood! haha xd
Yep i should try it again.............sooooooooon.. =w=
YEA< ik heb Orange geprobeerd~ egt leuk,. ~~ beetje slowpaced, maar das original, dus dat maakt me niet veel uit,..
Vraag me af wanneer de volgende chapter uitkomt #.#

hallohallo | 08-27-12, 3:56 AM
Haha ik heb vandaag weer voor het eerst school gehad :) mn vriendinnen zitten allemaal in andere klas, maar we hebben een paar lessen samen. Ik heb eigenlijk niet zo'n hele leuke klas maar dat hou ik dit jaar wel vol :)

Je moet five gewoon ff proberen :) tis wel leuk, tzijn allemaal rijke jongens om haar heen dus dat is ook wel grappig ;)

Ik vond het idd wel zielig voor dat meisje, ik had wel echt een HEKEL aan die ikemen. ik kan er echt niet tegen als jongens zo zijn getekent. Hij was zoo cold. ughh. Maar de ending blijft leuk!! ;P

Ik hou ook van dit soort verhalen, De toekomst!!! haha idd die parall universum vond ik wel goed bedacht dus t klop wel :) Ik kan niet wachten :D ik had laatst een mnga gelezen en ik wist gelijk dat het van dezelfde mangaka was als die van orange, maar het verhaal was best wel slecht en de art was ook heel anders dus tis knap dat ze zo heeft kunnen veranderen!!

Mirai nikki was echt leuk, ik had alleen wel een hekel aan die jongen!! die zelfde mangaka heeft een andere manga gemaakt die Big Order heet. Is ook en goed verhaal en de hoofdpersoon is goedgekeurd :)

Ik lees altijd gewoon ff de laatste stukje van de vorige chapter, vind ik niet erg. Maar van goede mangas weet ik meestal wel wat er voor het laatst gebeurde dus daar heb ik nooit moeite mee.
Kujou is echt schattig, maar idd zoals jij zei, owee als ze yanagi verdrietig maakt!! ik ben het alleen verder gaan kijken door yanagi, hij is zo schattig, heeft een leuk persoonlijkheid( beetje gemeen maar toch lief)

ik heb pakket 3 NG/NT met ak frans en wiskunde B ik moet volgend jaar een profiel hebben, en dan kies ik waarscheinlijk N&G ik wil denk ik iets medisch doen in de toekomst, geen dokter ofzo maar onderzoeken doen naar ziektes enzo

hahah misa is idd best makkelijk om na te doen. t lijkt me wel grappig om cosplays in real life te zien maar ik zou het zelf nooit doen. Ik hou wel van anime maar ik ga nooit te ver. ik ben nog jong dus dat soort dingen doe ik niet :)

Miya_ | 08-23-12, 6:01 AM
Ohh, je pf is van Chihayafuru xdd, ik had de manga en anime gedeeltelijk gelezen, maar het was nog ongoing... hmm, orange sounds great,.. ikke ga uitproberen owo

Miya_ | 08-23-12, 5:59 AM
Okayz~~ Yep Yoro-SHIKU OnegaiSHIMASU *in a yakuza way said*
EN OMG< das hoog O_O het is rood! xDD

hallohallo | 08-23-12, 5:02 AM
Nieuwe chapter orange!!!! WAAAAAHHHHHH SUPER LEUK!!!

lolalalah | 08-22-12, 3:27 PM
Well, I guess I should have known then. Cosplay? That is... I have never tried it. I think it is great. What character role are you going to take (or are you going to improvise it?) ? By the way, is there a contest you are cosplaying for?

hallohallo | 08-22-12, 2:52 PM
Five is eigenlijk best wel leuk, de hoofdpersoon is echt leuk, Badass gewoon haha, dat is de enige reden dat ik het ben gaan afkijken ;) verhaal is idd niets speciaals maar als je leuke characters hebt heb je al een leuk verhaal :)

Itazura na kiss vond ik eigenlijk wel leuk, het heeft idd een slechte art, slechte characters, maar ik vond het wel interessant. Heb je het uitgekeken? ik vond het einde wel leuk. En zeg maar het getrouwde leven :) en ik vond de 2de ending leuk ^^

he maar ik bedoelde niet hibi chouchou, ik vind hibi chouchou een apart verhaal, maar het is super schattig <3 ik bedoelde hatsukare. een jonge die confesst tegen een meisje die hij op het station ziet en dan hebben ze verkering, tis best wel dom maar het verhaal, maar het is grappig dus ik ben het gaan afkijken :) eigenlijk is het een egt irritante verhaal -,-

Orange is top, maar het klopt idd niet, precieszoals jij zegt, zo denk ik ook!! maarhet blijft een top verhaal met geweldige art en een geweldig verhaal!! ik hoop echt dat die jongen niet dood gaat!! maar ik heb eigenlijk het gevoel dat hij wel doodgaat, kben benieuwd!!

Je moet ao haru ride gewoon lezen, NIET wachten!!! Gewoon lezen haha echt geweldig!!
Soms vraag ik me gewoon af wat kujou allemaal denkt, ik denk datze beetje bij beetje verliefd wordt :) ze moet alleen yanagi niet teleurstellen anders vermoord ik haar!! haha
trouwens diezelfde mangaka heeft een andere manga gemaaktdat heet Natsu no kakera, datmoet je echt lezen, tis een kort verhaal maar t liet mij serieus huilen!!

ja je onthoudt het idd wel sneller als iemand er vaak mee wordt aangesproken :) ik ben niet bng of ikde namen verkeerd heb gespelt, maar meestal of de namen welgoed zijn haha, ik onthoud ook niet altijd de hele namen :p soms dan praten ze over iemand en dan denk ik HUH, waar hebben zei het over, en dan een paar chapters later : Ooooh :O hahah

Economie stond ik vaak 6'en dat vond ik best want ik haat economie, ikheb ook ak gekozen inplaats van economie, geschiedenis gaat hetook niet zo goed, maar dat komt door de leraren haha :) ik ga dit jaar veeel beter mn best doen :) in hoop dat ik gogerdan een 6 sta op mn Rapport :P

serieus?? Ik zou dat nooit van mn leven durven :p waar is het trouwens??

Hahaha grappig van onze verjaardag :) gezellig dichtbij :)

hallohallo | 08-20-12, 2:51 PM
Haha ja boeiend ;) verhaal vond ik ook belangijk hoor!! Haha

Volgens mij heb je bij five alleen naar het plaatje gekeken, ik vond het plaatje oke maar als je ff de eersts chapter leest, grrrr die ogen zijn irri!!

jaa ik vind het ook beter als ze allebei niet populair zijn, maar ik heb laatst een manga gelezen waarin de hoofdpersonen allebei onpopulair achtig zijn, maar ze zijn de hele tijd verlegen en alles, en durfen niet te praten enzo, dat was best wel irritant dus de charaxters moeten een lief apart persoonlijkheid hebben :)

Vind jij orange ook leuk?? Echt een geweldige manga, ik heb de heletijd een beetje een brok in de keel, ookal is het nog niet zielig. Ik hou van manga en animw die net de toekomst enzo te maken hebben, een beetje een gecompliceerde verhaal zodat je meer nadenkt ;) he maa loop jij nou achter met ao haru ride of licht het Aan de lihst want er staat dat je bij 17 bent terwijl de scans al bij 20 zijn (ff checken, straks weet je het niet en dan heb je veel gemist en dat verdien je niet :) ) aahh last game vind ik zoo zielig, 10 years of unrequited love :'( ik hou zoo erg van Yanagi(de jongen) i gun hem alles!! haha

ik onthoud opzich alleen de name van mangas waar ik heeel erg van hou, mensen van wie ik hou, of mangas die heel lang zijn. Bij dengeki daisy zijn het teru en kurosaki btw ;p bij anime onthoud ik het meestal beter denk ik :)

ik ga nu naar 4 vwo, cijfers zijn okee, ik ben een beetje een wiskunde meisje :) daar haal ik goede cijfers bij, en bij de betha vakken haal ik meestal ook hoog, bij de rest heb ik ach ja, okee :p Je hebt dit jaar exames toch?? veel succes en niet teveel Mangas gaan lezen hè!! hahah

lolalalah | 08-20-12, 2:15 PM
Right, I have met someone from my country on this site, who I have never seen face to face, once as well. I am Laura. What's your name? (It isn't Wendy, right?-.- that would make me a fool)

hallohallo | 08-19-12, 4:26 PM
Haha had ik vroeger ook maar ik hou ontzettend veel van lachen. daarom vind ik animes als gintama heel leuk, ik heb nog nooit zo'n grappige anime gezien :p ook als er geen romance ib zit :p

ik vind art ook heel belangrijk, kare kano vind ik nog wel mee vallen, tis een oude manga dus de art is anders, maar ik vond m geweldig, ik had geen andere art daar willen zien :p maar ik heb ergere dingen gezien -,- als je nu ff de manga FIVE gaat checken dan ga je echt dood van de art!! Jemig hee die ogen zijn irritant!! Maar als je een manga heel leuk vind leer je van die art tevhouden :) tis opzich wel een leuke manga, de hoofdpersoon is badass, ik hou van dat soort hoofdpersonages :)

ik heb akogami volgens mij een paar x geprobeert te lezen, maar ik ben niet ver gekomen, ik hou dat nu wel langer vol dus ik ga het zoiezo lezen :)

kami nomi lijkt me wel leuk, maar als ie elke aflevering een andere meisje versierd vind ik het minder leuk, maar ik wil het proberen, t lijkt me grappig :)

idd romance is gewoon top!! Maar ik vind de mangas die jij leest wel.leuk hoor :)dus we zijn eigelijk wel hetzelfde ongeveer :P ik hou ook van stories met een verhaal :) daarom vond ik kare kano zo leuk :) het heeft zo'n beetje alles wat ik in een manga zoek :)

omg ik flipte m helemaal toen dat las :p ik dach Yeeess!! En voor chizu en ayame gaat get ook goed :) maar als er geen problemen zijn is er geen verhaal en gaat het stoppen dus er gaan vast nieuwe dingen gebeuren. Kan niet wachten :D i'm excited!!! Hahaha

favoriete koppels weet ik niet :S ii hou van aparte koppels, koppels waarin de jonge niet heel populair is en niet een fanclub heeft enzo. bvb koizumi en otani van lovely complex, of haru en shizuku van tonari no kaibutsu kun ofzo. Maar als ik het zo zeg vind ik die in manga leuker, Er is meer variatie daar :) how about you?? :)

btw hoe zit het met school met jou, wat doe je?? als ik vragen mag :)

Write a Comment
Help     FAQ     About     Contact     Terms     Privacy