Report holyverde's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 46.2
Mean Score: 7.68
  • Total Entries265
  • Rewatched57
  • Episodes2,611
Anime History Last Anime Updates
Natsume Yuujinchou Go
Natsume Yuujinchou Go
Nov 5, 2016 6:34 PM
Watching 3/11 · Scored -
WWW.Working!!
WWW.Working!!
Nov 5, 2016 6:09 PM
Watching 1/13 · Scored -
Diamond no Ace
Diamond no Ace
Aug 27, 2016 7:04 PM
Watching 34/75 · Scored -
Manga Stats
Days: 46.4
Mean Score: 7.59
  • Total Entries324
  • Reread8
  • Chapters6,205
  • Volumes845
Manga History Last Manga Updates
Given
Given
Aug 15, 2016 10:40 PM
Reading 4/? · Scored -
Detective Conan
Detective Conan
Aug 14, 2016 4:05 PM
Reading 969/? · Scored 9
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Aug 13, 2016 8:22 PM
Reading 79/? · Scored 8

Favorites

All Comments (237) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Yuki_91 May 22, 2016 6:24 AM


We back! Very soon we will have member cards and card edition!
So if you want receive newsletters from now on sing up in Newletter sing-up! new topic!
And if you want be part of the staff go to Staff Recruitment, I need lots of help :)
tamamakuroyuki Sep 29, 2015 6:58 PM
thanks 4 accept XD, Iam Tama, nice 2 meet u XD
LunaKaguya May 27, 2015 7:51 PM
[center]


Welcome to Card Dreamland's newsletter! (sorry for the weird heading, we'll be changing that) We will be sending out newsletters for new events, activities, goals that have been reached, and much more!

[u][i]Current Activities
Creation Card Contest
sign up to win cool prizes!
Birthday List
Ideas for Future Card Themes
request and see new & upcoming card editions

[u][i]Open Card Requests
Badges
Get your official club badge here!
Member Cards
Celebrating 500+ members
Tsundere LE
Who doesn't like that tsundere

[u][i]Current Events
Staff Recruitment

Click here to sign up for more newsletters

Thanks for taking the time for reading this!
karashimio Apr 3, 2015 8:15 PM
kirio-san.. maaf kalo kesannya menyindir, tapi saya bener-bener penasaran, apakah kirio-san masih aktif di WtN? ;;w;;
Shirayukin Mar 11, 2015 6:26 PM
ooh Ao Haru Ride aku baca manganya sih jadi ga ngikutin animenya hehe. hmm animenya bagus ya? pengen sih icip2 buat denger suara chara2nya
wwww demen shonen sport gitu ya berarti xD
aku emang gampang tertarik sama drama sih wkwk tapi pemakan segala kok hahaha asal enjoy nontonnya aku suka~

ww iyaa, sifatnya gemesin sih, perasaan sama perbuatannya ga sesuai :)) ikemen juga hahaha dan chara otaku selalu dapet nilai plus buatku xD
Shirayukin Mar 10, 2015 4:58 PM
sebenernya makin nggak aktif sih grup fb maupun akira/oniichan! jadi ga ketinggalan banyak kokk kayaknya
tapi akhir2 ini mulai aktif lagi oniichan! nya :D

sebenernya udah lama banget ga ke y!a, cuma baru2 ini aja iseng haha

sama ;__; ga banyak waktu nonton anime sekarang huhu. aku juga udah lama ga ngikutin anime..sepanjang 2014 cuma nonton mekakucity actors sama nozaki-kun :") baru season ini aja mulai ikut2 lagi.. iya shigatsu bagus, rekomen :Db kalo dari freyacchi ada rekomen? hehe
Shirayukin Mar 9, 2015 6:55 PM
kayaknya sih paling aktif di facebook masing2 haha
yg di Akira juga ada sih, aku sendiri aktifnya di sana. btw Akira ganti nama jadi Oniichan.us ayoayo main kesiniii xD

berubah penampilan sama sistemnya..aku juga bingung cara pakenya :"))
masa sekarang cuma bisa kasih 3 link kalau jawab :'< walau jadi gaul sih bisa munculin gambar sama video haha

freyacchi masih aktif ngikutin anime/manga?
Shirayukin Mar 9, 2015 3:09 PM
aaaaa iya kangeeeen lama tak bersua, kemana ajaaa? haha
y!a udah berubah banget, jadi males ke sananya :"
Shirayukin Mar 9, 2015 7:16 AM
freyacchiii
ingat aku kah? hehe
andika_aoshi Mar 9, 2015 5:55 AM
Sama2 ^^
andika_aoshi Mar 9, 2015 5:54 AM
Thanks for accepting my friend request : )
sawako13 Sep 16, 2014 11:23 PM
Konnichiwa~ :DDDD how are you my friend? <3
LunaKaguya Jun 13, 2014 6:12 PM


Hello members~

I have seen that the club seems a little down even if we are still active.
So I'm sending this newsletter to bump you up and invite you to pass by the club~
(He misses you ^.^)
There is gonna be a new change. It consist on opening a card theme ever WEEK. So go and pass by to ask for the card and not lose the change to collect it.
There is also the Creation Card Contest (C.C.C.), remember that if you win first or second place you are able to ask all the cards of an edition from linette (me ^^').
That's all, have a great summer and we wait for you in our club~
Reka-Azre Dec 31, 2013 6:33 PM
Otanjoubi omedettou to akemashite omedettoooou /o/
Wah sekalian ultah sekalian tahun baruan. c':
hisaki13 Dec 31, 2013 7:27 AM
Happy Birthday and Happy New Year :D
Wish you have an amazing years ahead :)
sorry, kinda busy recently so I didn't make any present >.<