Report alexxxxx89's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 54.4
Mean Score: 6.07
  • Total Entries196
  • Rewatched0
  • Episodes3,260
Anime History Last Anime Updates
Dogs: Bullets & Carnage
Dogs: Bullets & Carnage
Jul 13, 2009 4:00 AM
Watching 4/4 · Scored 6
Final Fantasy VII: Advent Children Complete
Final Fantasy VII: Advent Children Complete
Jul 10, 2009 2:18 PM
Completed 1/1 · Scored 7
Baccano! Specials
Baccano! Specials
Jul 10, 2009 2:18 PM
Completed 3/3 · Scored 9
Manga Stats
Days: 21.4
Mean Score: 5.89
  • Total Entries290
  • Reread0
  • Chapters2,347
  • Volumes431
Manga History Last Manga Updates
Gerard & Jacques
Gerard & Jacques
Jul 23, 2009 4:08 AM
Completed 12/12 · Scored 7
Basara
Basara
Jul 22, 2009 10:47 AM
Reading -/112 · Scored -
Doubt
Doubt
Jul 22, 2009 10:45 AM
Completed 21/21 · Scored 7

Favorites

All Comments (50) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
AlexWalker Oct 29, 2012 3:56 PM


Sok új és egyaránt régebbi, izgalmas témánk van!
Hagyj egy post-ot bennük!:D

Szabadszáj~
Bannold a feletted lévőt!
Ki a kedvenc (magyar) szinkronszínészetek?:)
Folytasd a történetet!
Nézted vagy nem?
Megeszed vagy elégeted?

vagy kérj kártyákat!:D

Music SE
SoulMission LE
Klubkártya LE

És ez csak pár izgalmas téma a klubból!:)
Lopika Oct 28, 2010 7:55 AM
Lopika Jul 31, 2010 2:55 AM
Morigan Oct 5, 2009 8:04 AM
Hali!

Bocs, hogy nem írtam hamarabb.^^"

"Nálam a gépet legalább negyed évente szét kell szedni, meg ismét összerakni, ráadásként meg egy kicsit megrugdosni, tehát ismerős :) Gerincbaleset meg jaj, remélem, már jobban vagy :( "

És tratratratatatram, ünnepélyesen bejelentem, most meg a nyomtatóm krepált be, pont amikor a legjobban szükségem volna rá...hiába, az élet mégis... szar. XD

Baleset: Köszi szépen.^^ Már sokkal, habár még a hátmerevítőmet viselnem kell.

"> suli: Még van egy fél évem hátra, ha nem jön közbe semmi.

Utána tanulsz még valamit? "

Nem hiszem, eljutottam arra a pontra, amikor már nagyon a könyökömön jön ki a tanulás. Egyedül a nyelvtanulásra fogok koncentrálni, azt még muszáj.

Ez a kredites-átpakolás meg, jó, hogy nem hagytad magad. :D

"Idén amúgy felvettem a spanyolt (volt spanyol, japán meg kínai... )"

Hm, miért nem akkor a kínait választottad? :D
Morigan Aug 21, 2009 4:40 PM
Szia!

Most én kérem elnézésedet, amiért eddig nem írtam vissza, de mostanság kicsit túlpörögtek nálam a dolgok vagy kedvtelen voltam éppen, emiatt hanyagoltam néha az ügyeimet, többek közt hogy neked is illene írnom. ^^" Mostanság volt egy újratelepítésem a gépem körül, meg egy gerincbalesetem is, így keveset vagyok a gép előtt.-__-

"Tényleg, neked még hány éved van hátra a suliból? Vagy ez volt az utolsó? "

Még van egy fél évem hátra, ha nem jön közbe semmi.

"Dettó, csak az a gáz, hogy ebben a dög melegben monitor elé sincs hangulata befenekelni az embernek :/ "

Ez nagyon igaz, de meleg ide vagy oda, a dögunalom jobban tud fenyegetni, így a kisebbik szenvedést vállalom.

"bár a filmeket még nem láttam, csak részleteket, de ha majd 1000ft/darabáras lemezekbe belebotlok, akkor majd meg is nézem. A harmadik részt nem csak elhalasztották? :( "

A filmeket berippelték magyar trackerekre is, én onnan szereztem meg, hogy meg tudjam nézni.^^"
Harmadik rész tudtommal már nem lesz, meg a második rész olyan lezárást kapott, ami bőven kielégítő, szóval nem kiált folytatásért.

"> Twillight

Ó, ha még csak a vámpírok átszabása lenne a könyv leggyengébb pontja, de azért mégiscsak fáj a kicsi szívem, hogy egykor pont azért szerettem bele a vámpírokba, mert igazi babibőrbe bújt szörnyetegek voltak. Ma pedig ott tartok, hogy az egyetlen vérszopis cucc, amit szeretek, az a Vassalord, minden másnál, amint az ismertetőben vagy a tartalomban meglátom a vámpír szót, hagyom az egészet a fenébe. (az az NW szerencséje, hogy az általam olvasott ismertetőkben ezt a részt nem említették X) "

Hamár vámpírok, ahány trend, annyi féle éppen jelentek meg. A Twilight egy tiniregény, amiben nem az a lényeg, hogy a két lábon járó koporsótöltelékek elég vérszomjasak-e, mert akkor a főszereplő iq-hiányos hősnő nem zúgna bele evidensen, hacsak nem mazochista. :D
Nem izgatnak a trendek, én a műfajt kedvelem és az írói stílust meg sztorit, ha ez a három passzol az ízlésemnek, akkor elolvasom vagy megnézem, esetleg mindkettő ami a művet illeti. Bár szerintem olyan hülyeség ízlésekről vitatkozni. :D
Morigan Jul 22, 2009 12:53 PM
Szia!

Annyira régen írtál, hogy már temettem azt az "opciót", hogy vmikor írsz újra....^^" XD De örülök, hogy visszaírtál. =)

Köszi szépen a gratulát! :D Amúgy átérzem a helyzetedet, én is ugyanebben toporogtam sokáig.^^" Azért csak ne add fel, egyszer csak végzel végre azzal is.
Nyárra abszolúte nem tervezek semmit, nincs pénz, így itthon fogok "döglődni" a gép előtt nagy részt, ami nem túlzottan zavar, így legalább lesz időm pótlásokra. :D

"Sergei Lukyanenkótól a Night Watch-ot (Éjszakai Őrség), ismered?"

Nem ebből készített Timur Bekmambetov filmet ugyanezen a címen, plusz folytatásként a Nappali Őrséget? Mert könyvben nem ismerem, de a filmeket láttam, azok bejöttek. :D
Kár, hogy harmadik rész végül nem készült el.

"Ja és: nem lehet már urban fantasy-t írni család-barát vámpírok nélkül?
....
a mai trendi vámpírok pedig egyenesen

~*csillognak*~ "

Úgy látom vkinek nagyon a torkán akadt a Twilight, meg vele együtt a Twilight-hisztéria. :D Részemről nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy annyiban örülök neki, hogy ennek a hype-nak a meglovagolásával más vámpír témájú művek is teret kaphatnak mostanság. Én személy szerint mindenevő vagyok, ha vámpír témáról van szó és nem hiszem, hogy Drakula volt az egyetlen épkézláb és valós vámpír széles e témában, amit a irodalomvilág megrágott és kiköpött. Pláne mivel eleve a vámpír mítosz egy képlékeny matéria, amibe ennyi erővel az egyes írók azt dobhatnak bele vagy vehetnek ki, ami nekik tetszett és ezt úgy turmixolhatják, ahogy fantáziájuk engedi. Max a végéről a műélvező dönt, hogy ez tetszett neki vagy sem. =)
Szóval részemről nem nagyon zavarnak az újabbnál újabb vámpír trendik, mert nem veszem vér komolyan a témát. :D
Morigan Apr 21, 2009 7:20 PM
"Idehaza a tehetségre nincs igény, szeretett kis országunkban csak a tömegtermékek kiszolgálói vannak felkarolva. Ez van :/ "

Nincs igény, mert nem teremtették meg rá. >>

"Kicsit illúzióromboló, mikor az amúgy veszett jó szám szövege mindenféle közhelyekből van összehányva."

Volt már hasonló nálam is, mondjuk legtöbbször inkább az fordult elő nálam, hogy a zenéhez nem passzolt a dal szövege.^^"

"Yuuko... már csak miatta is érdemes belevágni XD"

Akkor ne fogd vissza magad, nem semmi egy karakter. :D

"Engem se a történet fogott meg. A világok eleinte érdekesek voltak, meg a kis csipet csapatot is bírtam, aztán viszont jött a szokásos (és kötelező, mert miért is ne) angst zuhany, meg a "most mivan?!" momentek, és az én kedvem is valahogy elment :/ "

Elvileg ezek lennének a meglepetés fordulatok, csak mivel ezt elég sok műben eljátsszák, így az újdonság varázsa elszállt. Az angst-tengertől meg a falat tudnám kaparni, főleg ahol a végtelenségig húzzák a dolgot, nem egy sorozatot kaszáltam már emiatt.

"És én ezek közül egyiket sem láttam. Kulturálisan visszamaradottnak érzem magam :( "

Szerintem inkább nagyon szerencsés vagy, hogy ezek még nem rontottak el.=D Szívesen kitörölném az emléküket is, ha tehetném. XD

"Mindig. Amikor azt hiszed, ennél nagyobb szenny már nem jöhet. De mégis :D "

Igaz, de a szüleim a jó példa rá, hogy vannak akik sose unják meg nézésüket.^^"

"És naná, hogy a hazai TV adók egyik gyöngyszeme, a Cool az, aki kutya kötelességének érzi, hogy (feltételezhetően) súlyos pénzeket szórjon ki az ablakon egy ilyen vacakért, és ezzel sorvassza a fiatalság agyacskáját."

Hm, szerinted erre tényleg súlyos pénzeket költenek? =D Szerintem inkább az ellentettje, az ilyet olcsóbb vetíteni, mint vmely igényesebb, ne adj isten hype-osabb sorozatot.

"szóban forgó műsor egyébként a Csajok, Szilikon, ez lesz a Paradicsom!"

Erről olvastam, de hál'istennek nincs Cool-om, így megmaradt azaz élmény, hogy szimplán a címén elröhögcséljek, komolyabb vizuális sokkhatás nélkül. XD

"Húsvét nálatok hogy fog telni? Vártok sok locsolót? :) "

Nálunk úgy kezdődik, hogy pár nappal előtte már rágom anyám fülét, hogy zárkózzunk be és ne engedjünk be senkit Húsvétkor, persze csak a számat koptatom ezzel, úgyse hallgat rám. Viszont mivel apám az egészsége miatt már nem szívesen mászkál, így kevesen jönnek el, szóval megúsztam 5 locsolóval a mostani alkalmat. A nap végére így nem kellett beájulnom a pacsuli-szagoktól, mint régebben.^^" Délután meg ellógtam haverokkal
Morigan Mar 2, 2009 4:19 PM
"Nem igaz, már megint elfelejtettem,milyen rég jártam erre :/"

Semmi gond, én se toltam ide a pofám 1 hónapig. ^^"

"Na, hát azért, mert magyar valami, még nem jelenti automatikusan, hogy vacak is :) Bár, ha a mai hazai zeneipar alapján kéne minden zenészt meg zenekart meghatározni... eh..."

Én rémesen kritikus vagyok (és a magyar zeneipar vmi hihetetlenül gány úgy jópár éve, évtizede), plusz az is zavarni szokott, ha értem a dalszöveget, mert elvonja a figyelmem mástól, így jobban preferálom a külföldi zenéket.

"Nekem kicsit alulfejlett leányzóként szimpibb :D Veda-t egyébként már régóta szeretném elolvasni, csakhát Clamp a cuccos, Őket meg nagyon nem szeretem :/ Egyszerűen van valami a mangáikban, amitől rövid időn belül otthagyom az egészet, és vissza se nézek ^^"

Hm, nálam olyan fele-fele, egyes műveik jobban bejöttek és van ami nagyon nem, de a régebbi stílust jobban kedveltem mint ezt az új Tsubasa-vonalat, ebből az időszakból nekem csak a Holic és a Kobato nyerte el a tetszésemet.^^"

"Kivéve a Tsubasa, azt viszonylag sokáig bírtam, mostmár abba is csak alkalmanként lesek bele."

Nálam meg a Tsubasa-"bukott" meg, 5.kötetig bírtam, utána letettem mert nem bírt lekötni a történet.^^"

"Ó, Film+ az van!"

Akkor a filmes gyöngyszemek felé tettél egy igen határozott lépést. XD

"És az a pozitív értékelést az jelentette, hogy a film egy tízes skálán megütötte az egyet? :)"

A többi általam megnézett munkájához képest mondjuk adtam rá egy határozott 6-ost a 10-es skálában, mivel mint írtam, van tőle rosszabb, sokkal rosszabb rendező (ala film is).

"És óh, igen, az embernek elég csak a Dél-Amerikai sorozatok világába belevetnie magát, és a germán zseni máris más fényben tündököl :D"

Áh nem, nem erre gondoltam! :D A szappanszarok kész felüdülés ahhoz a pár filmhez, amihez balszerencsém volt összefutni. Gondolok itt olyanokra, mint pl.:
-A Halál völgye - Véres Bill bosszúja (színészi kvalitások esszenciája XD) vagy a
-Testrabló Idegenek (Stárvárszot alázó fantasztikus effektjei), ezt a filmet nekem semmise tudta eddig alázni, ennél lejjebb már nem találtam olyan zs-kategóriás filmet, ami ennyire szar lett volna, mint ez. :D Szóval ha összefutsz velük, nézz bele és hidd el, ezek után Boll egy zseni lesz a szemedben. XD
Morigan Feb 4, 2009 2:30 PM
Mjúzik: "Oomph-tól az Augen Auf nagy kedvenc"

Nekem is. :D

"Együttesek közöl egyik kedvencem volt a Nox, ma már nem annyira."

Nox nálam nem kedvenc, de el kell ismernem, hogy tetszettős zenekar annak ellenére, hogy magyar.

Offspringet régebben hallgattam, mostanság már nem veszem elő a számaikat.^^" Billy Talent rulz, Sonata Arctica-tól meg csak egy Depeche Mode feldolgozást szoktam hallgatni, "World In My Eyes ", b*szott jó lett. :D

Volt egy sejtésem, hogy Ashura-tól lettél "nemi-identitás-zavaros". :D Nálam (nem újság) az RG Veda az egyik kedvenc sorozatom, a 2 főszereplő meg pláne.^^ Én amúgy túlzottan csinos arcú fiúként gondolok rá, úgy érdekesebb lesz tőle az egész szereposztás. XD

"Hm, ezt benéztem. De mivel szeretnéd, hogy a Te polcodon is egy 10+ centiméter magas Konoe fiigura pislogjon, így a zoofíliás vita ugyanott tart ^^ "

Szerintem nem így van, zoofilia akkor fenyegetne, ha teljes értékű állatokról lenne szó, na de Konoe mióta az? Max van füle-farka és szereti a halat tejjel, minden más emberi. :P Ennyi erővel minden nekomimi-fan egy perverz disznó. XD

TV: Áh, Psych, egy ideje hanyagolom, de néztem a kezdetek-kezdetén és nagyon tetszett. :D

"Néha pedig, ha nagyon olyan a hangulatom, kifejezetten vadászok a ramaty filmekre meg sorozatokra :D "

Kár, hogy nincs Hálózat TV, Film+ v. Movie 24 -ed, egy álomadó lenne neked ilyen érdeklődés után.

Uwe Boll "sensei", huh, tőle egyedül a Király nevében filmet bírtam pozitívra értékelni. :D
Habár láttam olyan filmeket, amikhez még hírből se volt köze, mégis a "Világ legnagyobb f*stalicska" címkéjével illettem. Ergo, még tőle is van lejjebb. XD

"És gratula a vizsgáidhoz :) " Köszi szépen!^^

"Nekem... mondjuk úgy, "adminisztrációs" hiba miatt az összes kimaradt ebből a félévemből ^^"

Ha a TO tett be neked, akkor atomot nekik!
Morigan Jan 1, 2009 8:48 AM
BUÉK neked is!^__^

"Szilvesztered milyen volt? Amolyan "otthon ülök a családdal és várom az éjfélt" fajta (itt emelem a kezdem ^^), vagy végig lett mulatva az éjszaka?"

Gondoltam először válaszolok erre. :) Amúgy veled emelem a kezem, nálunk is az üldögélős szilveszter volt, nem szoktunk bulizni. Amikor éjfél van, olyankor van egy közös pezsgős-narancsleves koccintás nálunk, majd kimászunk a hidegbe környékbeli tűzijátékot nézni és ennyi.

"Kik a kedvenc előadóid? (vagy bandáid)"

Huh, ez ált. kissé nehéz kérdés nálam, mivel elég sok minent meghallgatok és ha az együttes fanja nem is leszek, de kedvelni fogok tőlük 1-2 esetleg több számot. :D Összemásolgatok (jó)pár nevet, hogy kiktől van most fent zeneszámom a gépemen:
A Perfect Circle, Afi, Avril Lavigne, Black Light Burns, Breaking Benjamin, Bush, Candlefuse, Charon, Creed, Decyfer Down, Demon Hunter, Depeche Mode, Disturbed, Down Below, Dredg, Egypt Central, Emma Shapplin, Eowyn, Evanescence, Fatboy Slim, Fivespeed, Flyleaf, Garbarage, Funker Vogt, Goo Goo Dolls, Groove Coverage, Hinder, Hoobastank, Limp Bizkit, Linkin Park, Lost Prophets, Lovex, Machinae Supremacy, Mutemath, Nickelback, Nightwish, Number One Gun, Oomph, Placebo, POD, Poets of the Fall, Rammstein, Red, Simple Plan, Skillet, Soilwork, SR-71, Story of the Year, Submersed, The Veronicas, Theory of a Deadman, Crossfade, Arash, Chris Corner, Crystal Metode, Damone, Foo Fighters, Full Blown Rose, Good Charlotte, Korn, Lordi, Sum 41, 30 Seconds to Mars, Falling Up, Hypnogaja, Amorphys, Anberlin, Celldweller, Dope Stars Inc, Echo Image, Shiny Toy Guns, Imogen Heap, Lacuna Coil, Papa Roach, Paradise Lost, Ramallah, Spoken, The Birthday Massacre, Within Temptation.... ésatöbbi. :D
Japán együttesek közül csak pár jut most eszembe, High and Mighty Color, Abingdon Boys School, Back-On, D'espairsRay, Kotoko, Hyde, Two-Mix, angela, Hitomi, Buck-Tick, Eiko Shimamiya, L'Arc~en~Ciel, Move, Nami Tamaki, FictionJunction Yuuki, Gackt, Olivia, Utada Hikaru, Koda Kumi, See-Saw, Ayumi Hamasaki, Yui, T.M.Revolution, Acces, UVERworld, hm, a többi nem ugrik be, így biztos ki fogok hagyni még pár nevet.^^"

"Csak?" Csak. :D Melyik Tsubasa karaktert nézted nőnek amúgy?

"Amúgy látom már, mire megy ki a játék: produkálsz, hogy aztán Te, mint ügyeletes Photoshop művész meg nagymester, majd jól leszólhass, hogy "hö-hö, Paint!". D: Nem fogom nekem ezt az örömet megadni, de nem ám!"

Milyen kár. :(

"Amúgy meg helló, ha már zoolífia, kinek a polcán is csücsülget egy 10+ centiméter magas Konoe figura~? "

Hát nem az enyémen, az biztos, de ismerek olyan személy(eket), akik voltak olyan mázlisták és időben vettek maguknak. :(

"Vicces, egyébként, hogy amúgy Watase műveivel engem a világból ki lehetne kergetni (ha te szereted őket, bocsi ^^"), és hogy pont egy BL-t csináljon úgy meg, hogy az nekem tetsszen..."

Watase-vel én olyan so-so helyzetben vagyok. Nem minden munkáját ismerem behatóbban, amiket igen azok közül volt ami nagyon bejött, volt ami kevésbé nyűgözött le, szal rajongója nem vagyok, de kedvelem pár munkáját. Ezzel a Sakura Garival viszont most tarolt nálam. :)

"Egyébként sorozatokon kívül mi mást szoktál még nézni a TV-ben?"

Általában flangálok az ismeretterjesztő adók közt, vagy ritkán megnézek 1-1 filmet, ha épp olyan hangulatban vagyok, hogy tűröm a 10 perces reklám megszakításokat. Elvétve híradó és időjárás jelentés és ezzel kifújt nálam a tévézés.^^"
Darkline Dec 31, 2008 4:21 AM


I wish you for this new year some money, the health, to find the love if it is not made and a good continuation in your life.
Morigan Dec 28, 2008 6:17 PM
"annyira nem vagyok beleásódva a JRock témába"

Annyira én sem, ismerek pár bandát/énekest, akiknek tetszik pár számuk és ennyi. Detto ugyanígy a Jpop-nál. Inkább amerikai, angol, vagy más nemzetiségű zenészeket hallgatok gyakrabban.

"Kompletten már ott tartok, hogy én mostmár mindenkit nőnek feltételezek, amíg az ellentetje be nem bizonyosodik, így nem érhetnek meglepetések :D (annyira)"

Ilyesfajta meglepetések nem nagyon értek, talán 1x-2x, de ott az volt a szívatás, hogy rá is játszottak a készítők, női szinkront kapott az amúgy is nagyon nőies karakter (mind ruhában, mind kinézetileg) és csak később néztem egy sort, amikor megtudtam, hogy mindezek ellenére pasas.^^"

"Szóval légy résen, jöhetnek még azok a rózsaszín Kittykék ;)"

Ha nagyon unatkozol...felőlem. XD Legfeljebb megnézem miket alkotsz paintben és így letesztelem az ügyességed, hahaha. :D

"De te jó ég, Paris Hilton se volt elég az utolsó képen, hogy megtörjön?! D: "

Az a vicces, hogy nem idegesítenek a szőke, nem szőke celebek, szóval a többséggel ellentétben nem fogok kapni sikítófrászt, mert annyira lesz*rom.^^"

"Maradjunk a perverz visszahúzódóban (bár az akkor nem mégiscsak otaku? O.o)"

Ha éjjel-nappal másra e gondolsz, mint kigyós-bishiken, akkor kezdhetsz aggódni. XD

"Egyébként a Kedvencek listát a mangáknál frissítetted?"

Meg az animéknél is, mert ott annyira nem tudok dönteni, így az még nem végleges. >__>

"Csak mert a Sakura Gari-ra nem emlékeztem, hogy ott lett volna (bah, abból is de várnám már az új fejezetet, csak ne vagy négy havonta jönne ki a magazin, amiben publikálják :/"

Hát igen, a Nabarinál sokkal, de sokkal jobban megkedveltem Watase új bl történetét. Az első megjelenéstől olvasom, szóval veled együtt én is türelmetlenül szoktam várni az új chaptereket.^^"

A többi meg PÜ-be. :)
Morigan Dec 28, 2008 12:16 PM
"Pont hogy nem zárták ki, épp ezért, mert nyakig vannak a lecsóban, de ha nem lenne szükségállapot, akkor szegény héroszunk gondolom ott rohadna valamelyik pincezárkában ^^"

Jah ééértem, elsiklottam a gyászhuszár jelenlétén, annyira beleéltem magam a kis Allen szomorú helyzetébe. -____-

"De ok, elhiszem, hogy sok japán férfi eleve olyan, hogy is mondjam... androgün beütésű, de akkor is már XD "

Évekkel ezelőtt az első sokkom ezzel kapcsolatban, "Gackt pasi"? mármint képek alapján, hiába az első kedvenc máig első kedvenc. :)

"Hát, ha ez téged erősebbé tett XD "

Úgy van, amúgy akkor lett volna halálos csapás, ha a Kitty kommandód még rózsaszínű is lett volna, mert a belinklet képek inkább japán pirosak. Ez a ziccer kimaradt, majd legközelebb. :D

"Hatósági bizonyítvány pecséttel, meg aranyozott szegéllyel, meg a köztársasági elnökbácsi aláírásával ellátva?"

*Mélyről jövő sóhaj* Tudtam én, hogy ez lehetetlen...=_=

"Jaj már, annyira azért nem vagyok tragikus :P "

Pedig tragédia lefestésben nagyon jó vagy. XD Én annak fogtam fel. :P

"Inkább kérdezgesd csak meg őket, hátha az enyémnél valamivel egészségesebb hozzáállásuk van a dologhoz :) "

Vagy nem, és akkor olvashatnám a burkolt kígyó-nyelvhez fűződő vonzalmakról...azért annyira nem vagyok kíváncsi. XD

"Egy szociopata tán' nem fantáziálhat :( "

Ez egy kicsit sok, nem? Most akkor szociopata vagy, vagy perverz visszahúzódó? :D Nekem az utóbbi a szimpatikusabb.^^

"Hm, a bondage, S&M meg a gruppi is elég humánus ebből a megközelítésből :3 "

Mondtam, hogy nem megyek bele ebbe, de msn-en hajlandó vagyok kifejteni. :)

"Amúgy a YA-nak és Runaways-nak melyek voltak az utolsó fejezetei, amiket olvastál, mármint hol tartott a történet?"

YA-t végig olvastam, az 12 fejezetből áll és nincs több, végig le van magyarra fordítva, és DDL-ben lehozhatod, ha még érdekel. Runaways történet: vhol ott zárult a történet, hogy kis időre időgép segítségével, amit a béka masinába szereltek, átugrottak a XIX. szd.-ba, ott összefutottak az időutazó ősökkel, meg voltak egyéb zűrök, mielőtt visszatértek a saját idejükbe.

"The Necromancer teljes: Torrenten vagy DDL-ben?"

Az előbbi, de ha érdekel, akkor felnyomom vhova DDL-be vmikor.

"Fene, most jut eszembe, régen találtam egy nagyon faja kis külföldi honlapot..."

Ha meglesz, várom a címet.^^
Morigan Dec 28, 2008 6:13 AM
Halihó! Köszönöm az Allen spoilereket. :) Soraidat olvasva az a gondolat kerülgetett, hogy a Rend nagyon nem gondolta át dolgokat, amikor Allent kizárták a harcokból. Emberhiánnyal küszködnek és egy olyan Noahtól tartanak, aki maga is a Gróf ellensége, lol. No mindegy, a Jump szerkesztősége csak tudja tán, hogy mit akarnak ebből kihozni.

"És jáj, de imádom, ahogy Kanda újabban kinéz:D
(mondjuk már a sorozat elején is el nem tudtam képzelni, hogy nézheti bárki is lánynak O.o)"

Előfordul. :D Ebben a műfajban sose lehet tudni. Mondjuk ezt ne vedd Kanda-elleni kampánynak, számomra is elsőre egyértelmű volt, hogy a hímek-táborát erősíti, de vannak akik ezt benézik.

"Én nem :( Ha meg akarnálak ölni, akkor nem szóban; vizuálisan terrorizálnálak, és ilyen képeket küldözgetnék neked..."

Jelentem, Morigan hősiesen túlélte a lelki terrort. Ami meg nem öl meg...

"csak hogy én elhagyjam a házat, az nekem egy igazi lelki felkészülést igényel XD"

Adnék én hatósági bizonyítványt, hogy nem harapok...olyan nagyon, de lehet az se segítene meggyorsítani ezt a felkészülést...o_O

"de majd valahogy csak összehozzuk :)"

Remélem még az életemben. XD

"(egyébként nem vagyok valami retardált otaku vagy egy elvakult remete, csak kicsit szociálisan visszahúzódó ^^")"

Nem vagy vele egyedül.^^"

"Az őrült tudósfajták eleve bejönnek, valamint van egy elcseszett fétisem a kígyófélék iránt, ebből ered, hogy bármilyen hüllővonásokkal felvértezett humanoid szereplő tűnik fel a vásznon, nálam egy nagy pirosponttal indít XD"

Költői kérdés: Vajon az összes orochi-fanra ez lenne jellemző? Majd elfilozofálgatok rajta.^^"

"És ha már perverzkedés: csak képzeld el, mi mindent tud művelni azzal a több méter hosszú nyelvével, csak képzeld el... (áh, el se hiszem, hogy ezt leírtam XD)"

Jaja, így nyilatkozik egy "szociálisan visszahúzódó" alkat. XD Nekem nincs kígyó-fétisem, a perverzkedősebb dolgaimat szeretem humánusabb oldalról megközelíteni, de ezt most inkább nem fejtem ki. =D

Amúgy köszönöm a nácis-vámpíros-gothos képregényt, amint lesz időm elolvasom.^^ Hamár képregények, a Young Avengers és a Runaways (ameddig fent volt, vol.2 ch. 30 + az extrák) kivégezve. Tetszett mind2, olvastam volna még tovább, ha lett volna folytatás.^^
Jahm, a keresgélésnek hála, megtaláltam a The Necromancer teljest is (amit korábban ajánlottam a hálózsákról, ott sem erőltették meg magukat a fordítással), így végre azt is ki tudtam olvasni.

Runaways:"Hát, rajzolással csak az a baj, hogy gyakran váltakoznak a rajzolók, ezáltal a stílus is :/ Van, amelyik nagyon szép, mások viszont olyan "elmegy" kategória."

Ezt vettem észre, nekem főleg az elején volt fura az art stílus (míg a borítók azzal a Jo Chen munkákkal marha jók voltak), de Vol. 2-re már elképesztő haladáson ment keresztül a sorozat, pozitív irányba, habár volt 2-3 olyan szám, ahol fájdalmas volt nézni azt a gyenge manga utánzat rajzolást.^^"