Report Tounis's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 248.2
Mean Score: 6.68
  • Total Entries1,632
  • Rewatched107
  • Episodes15,712
Anime History Last Anime Updates
Fireball Humorous
Fireball Humorous
Oct 17, 4:22 AM
Completed 3/3 · Scored -
Sword Art Online Movie: Ordinal Scale
Sword Art Online Movie: Ordinal Scale
Oct 10, 9:17 AM
Completed 1/1 · Scored 7
Boku no Hero Academia 3rd Season
Boku no Hero Academia 3rd Season
Oct 7, 2:37 AM
Completed 25/25 · Scored 8
Manga Stats
Days: 46.8
Mean Score: 8.00
  • Total Entries125
  • Reread0
  • Chapters7,480
  • Volumes936
Manga History Last Manga Updates
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Nov 7, 2017 12:50 PM
Plan to Read · Scored -
Gozen 3-ji no Muhouchitai
Gozen 3-ji no Muhouchitai
Jan 12, 2017 6:49 AM
Completed 15/15 · Scored 8
Tsurutsuru to Zarazara no Aida
Tsurutsuru to Zarazara no Aida
Jul 6, 2016 6:36 AM
Completed 49/49 · Scored 10

Favorites

All Comments (276) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Haideru Dec 13, 2017 5:48 PM
Älä kuuntele tätä miestä kun on vielä Pretty Rhythm Rainbow Livekin katsomatta.

p.s. olet hyvä poika, joko siitä huolimatta tai sen takia miten paljon nautit miehistä
Gorim Dec 13, 2017 5:45 PM
Oot sika söpö ;_;

Katoppas piirrettyi senkin ihana pieni poijjankoltiainen. Mitäpä jos tsekkaisit semmoisen teoksen kuin Hyouge Monon ja miksi et oo lisänny Re:Zeroa listalles! Senkin murmeliini.

TV-kaudet poliisirouvista voisit kanssa kattoa.
Deviante Apr 25, 2017 8:05 AM
Moro, mitä jäbä? Mitä puuhaat nykyään? :-D
Deviante May 22, 2015 7:16 PM
Onks kandi edenny/valmistunu? :D

Hmmm, kyl täst nyt ainaki viel 20+ päivää tulee, mut katotaan!
Deviante May 20, 2015 3:37 AM
Kommentti.

Mitä jäbä?

Peeäs. katon nykyään paljon animee! Päivitykset tosin kesken.
Gorim Dec 19, 2013 5:05 PM
Vai että kylmä kutonen napsahti Chrome Shelledille. En kyllä voi syyttää miestä, jos ei napannut. Tästä sarjasta ei paljoa voi nauttia mikäli sarjassa esiintynyt paras tyttö ei napannut.
Gorim Nov 1, 2013 8:01 PM
Aika kauan kun oon sen katsonut, mutta muistan ettei se juuri temmannut mukaansa tai edes laittanut ajattelemaan. Henkilökohtaisesti ei edes iske Tezukan taide tyyli. Vaikka elokuva oli katsottavan kelpo sen mitäänsanomattomuus ja henkilökohtaisten preferenssien kohdalla toivomisen varaa jättäneet puolet tiputtivat sen niukasti keskiarvon alapuolelle. Ei kai sille suurempia syitä tainnut olla. 4:sta en laske huonoksi arvosanaksi vaan verrattuna muihin näkemiini keskiarvoa alemmaksi.
MetalGearShake Oct 11, 2013 7:40 AM
Mikä sen sarjan nimi oli, joka mun piti kattoa?
Coldi Sep 29, 2013 6:45 AM
älä unoha dokidokii
Gorim Sep 25, 2013 4:17 PM
Huhhuh! Vai että 1000 tulee completeistä täyteen nyt. Congratulations, palkkisi ovat varsin vaikuttavat!
minttu May 8, 2013 11:25 PM
Se tais unohtuu o__O
minttu May 1, 2013 9:58 AM
╘(`・ω・´)╛
Gorim Mar 8, 2013 7:19 PM
Eipä sitä viitti antaa säälinumeroita sen enempää. Kun sarjan paras puoli on rimaahipoen Inferno Coppia parempi animaatio jälki on vaikea nähdä sarjan yltävän edes sinne keskiarvon rajoille.

Tässä nyt lisäilin paljon sarjoja joita joskus kattonut kun kaveri pakotti käymään MAL:issa päivittelemässä listaa loppuun sen kanssa animua katellessamme. Utaprincenkin olin unohtanut melkein kokonaan, sitten frendin kanssa pari jaksoa kateltiinkin loppupäästä. Taisi olla aikoinaan pari jaksoa jäännyt kattomatta mutta olin aivan yhtä varma scoresta nyt kuin varmasti silloinkin kun droppasin sarjan aikanaan. Kun sarjan 10 päähenkilöä ovat tälläisiä komeita, rikkaita, hyvästä suvusta kotoisin olevia, synnynnäiset lahjat omaavia puolineroja jotka harjoittelevat silloin kunhan itseään peilin edestä ihailemasta kerkeävät, ei juuri meikäläiseen iske. Jos bishounenit vaihdettaisiin edes söpöihin animutyttöihin voisi sarja tarjota edes sitä silmänruokaa jolloin henkilökohtainen viihdytys olisi nostanut hahmoista riippuen sen mahdollisesti jopa viitoiseksi.

Utaprincen positiivisin asia oli kyllä se, että se ei edes pyrkinyt oppimaan StarrySkyn virheistä vaan päätti tehdä samanlaisen fiaskon ja vieläpä häpeilemättömästi. Siinä missä reverse-harem ja harem sarjat yleensä kannattaisi tehdä itseironisella tavalla mukaillen Ouran High School Host Clubia jossa bishounenit ovat iskeviä, mutta eivät tyrkytä itseään kameralle pakonomaisen riivaamina. Komedian ja silmänruoan välinen tasapaino on herkkä eikä sitä pitäisi liian kauas OHSHC:n esimerkistä viedä - Utaprince kuitenkin onnistuu paitsi rikkomaan vaa'an myös samalla lattian. Nämä synkkäteemaiset darkherot bishouneneiden tarinat ovat lähes yhtä koskettavia kuin Code;breakerinkin olin lähes kyynelehtiä haukotuksessa kummassakin. Muistetaan kuitenkin että Code;Breakerissä bishouneneita oli vain 5(?), mutta tässä.. öö.. mestariteoksessa niitä on lähemmäs 10 toinen toistaan turhempia ja unohdettavampia. Perus hyvä tapa kertoa epäonnistuuko harem on se, että vertaa jaksojen lukumäärää ja tyttöjen/poikien kun suhde kuten tässäkin on lähempänä 1:1 kuin 3:1 ovat asiat hullusti.

Tälläinen sarja, joka yksinomaan nojaa laadussaan hahmojen tasokkuuteen on melkoisessa lirissä kun hahmot saavat Love Hinan hahmo kaartin vaikuttamaan Legend of Galactic Heroesin hahmokaartilta. Kun hahmojen traaginen menneisyys on luokkaa "Voi ei tuolla rikkaalla, aatelisella, laulajanerolla oli lapsuudessaan kissa jonka flunssaan sairastuminen sai tämän lopettamaan laulamisen." voin taata että en kyllä vuodata kovin suuria kyyneleitä. Kehitysidea Utaprincelle: Enemmän itseironiaa, vähemmän hahmoja, vähemmän melodraamaa, enemmän laatu komediaa, vähemmän hahmoja kiinnostumaan yksinomaan päätytystä. Ota mallia OHSHC:sta älä Starry Skystä.

Tuotantotiimiä johtaneen ohjaajan aikaisemmista töistä löytyy molempia esimerkkejä katastrofeja kuten ZnT s3 ja aivan mukiin meneviä kuten Giant Killing joten tuli lievänä pettymyksenä, että tälläistä shaibaa jaksettiin edes vääntää. Kaikin puolin vastenmielinen esitys jota en suosittelisi kenellekkään joka kaipaa muuta animultaan kuin söpöjä poikia. Fujoushit varmastikkin säälistä antavat pongoja - minä en.
minttu Mar 5, 2013 11:38 PM
Joo mietin samaa kun noita scoreja noille kahdelle ekalle iskin, että kannattaisi varmaankin olla ensimmäiseksi kaikki katsottuna, jotta saisi jonkinlaisen kokonaiskuvan koko sarjasta muodostettua ja pystyis sit pohtimaan scorejakin paremmin.
Voi olla että muuttelen noita arvosanoja lopullisiksi sitten kun oon nähny noi kaikki. Tähän mennessä oon kyllä tykännyt kovasti.
minttu Mar 4, 2013 10:05 AM
Tsekkasin sen ratingin, mut katon sen vissiin siitä huolimatta täs.