Report Naxel's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 69.8
Mean Score: 7.62
  • Total Entries284
  • Rewatched22
  • Episodes4,132
Anime History Last Anime Updates
Golden Kamuy 3rd Season
Golden Kamuy 3rd Season
Jan 26, 1:26 PM
Completed 12/12 · Scored 9
Golden Kamuy
Golden Kamuy
Jan 26, 1:25 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Gintama': Enchousen
Gintama': Enchousen
Nov 29, 2020 2:55 AM
Completed 13/13 · Scored -
Manga Stats
Days: 7.1
Mean Score: 9.55
  • Total Entries37
  • Reread0
  • Chapters998
  • Volumes142
Manga History Last Manga Updates
Katekyo Hitman Reborn!
Katekyo Hitman Reborn!
Sep 18, 2012 10:23 AM
Reading 110/411 · Scored -
No.6
No.6
Sep 17, 2011 3:32 PM
Completed 43/43 · Scored 10
Paradise Kiss
Paradise Kiss
Jul 23, 2011 2:18 PM
Reading -/48 · Scored -

Favorites

All Comments (68) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Dr-Faust Jan 3, 2012 3:55 AM
are you kidding me?!
i would build him a shrine lol
Dr-Faust Dec 13, 2011 2:12 AM
O: another one from israel~
and one that likes gintoki too
hey~
chibi_neko Nov 17, 2011 8:23 AM
heeeeeeellloooo :DDDD
ואני בטוחה שאת יודעת מיזוXDD
הוהו
-SeRg- Oct 10, 2011 12:06 AM
all great ty ;P u ;D ?
Nami Oct 23, 2010 10:53 AM



Newsletter

NekoDee May 30, 2010 1:57 PM
Hello ^^ I'm here to let you know that ~Ultimate Akatsuki Chat Fans~ club is now open to all of the Akatsuki fans<3
You'll find new stuff and the place where you can read the most funny and retarded Akatsuki chat :D!
Join and you won't be disappointed x) I promise! <333


Sorry for the random comment ~ >.>
KazeFalcon Feb 7, 2010 1:53 AM
Hello :)
If you love Gintoki,please join my Lord Gintoki FC:
http://myanimelist.net/clubs.php?cid=19023
See you there :D
reyjohn325 Sep 30, 2009 5:02 PM
WOULD YOU RATHER... (fill it out)
send this to 9 people .....hope i'm 1 of them...
whoever breaks this will live a year in despear

1. Be happy but poor?
Be miserable but rich?

answer: Be happy but poor

2. Be the most popular student in school?
Be the smartest student in school?

answer: Be the smartest student in school

3. Go without television for the rest of your life?
Go without junk food for the rest of your life?

answer:Go without junk food for the rest of your life

4.Be known as a thief?
Be known as a nerd?

answer:Be known as a nerd

5.Make headlines for saving somebody's life?
Make the headlines for being the youngest person to graduate college?

answer:Make the headlines for being the youngest person to graduate college

6. Live the life of a cat?
Live the life of a dog?

answer:Live the life of a cat

7.Walk through a cemetery alone at night?
Swim in a large pond that has snapping turtles in it?

answer:Swim in a large pond that has snapping turtles in it

8. Lose your best friend forever?
Have no contact with your family for a year?

answer:Lose your best friend forever

9. Wear glasses for the rest of your life?
Wear braces for the rest of your life?

answer:Wear glasses for the rest of your life

10. Have your favorite celebrity stay with you for a weekend?
Have a small (speaking) part in a Hollywood movie?

answer:Have your favorite celebrity stay with you for a weekend

11. Never have to go to school again but work a job that you don't like?
Finish school and get a job that you like?

answer:Finish school and get a job that you like


12. Stand in front of the whole school (on stage) and do a silly song and dance?
Shave your head completely bald?

answer:Stand in front of the whole school (on stage) and do a silly song and dance?

13. Never celebrate another holiday or birthday for the rest of your life?
Never eat candy or drink soda for the rest of your life?

answer:Never eat candy or drink soda for the rest of your life

14. Be considered good-looking?
Be considered a good person?

answer:Be considered good-looking

15. Have a pet monkey?
Have a pet seal?

answer:Have a pet seal

16. Spend a night alone in a supposedly haunted house?
Spend the night alone camping in a mountain forest?

answer:Spend a night alone in a supposedly haunted house

17. Live the rest of your live with no teeth?
Live the rest of your life with the hic-ups?

answer:Live the rest of your life with the hic-ups

18. Have the ability to fly?
Have the ability to become invisible?

answer: Have the ability to become invisible

19. Spend a year in jail for something you did?
Spend a year in jail for something you didn't do?

answer:Spend a year in jail for something you did

20. Make $100,000 per year digging holes with a shovel?
Make $30,000 per year playing your favorite sport?

answer:Make $100,000 per year digging holes with a shovel

21. Become healthy by maintaining a healthy diet?
Become healthy by "working out" regularly?

answer:Become healthy by "working out" regularly

22. Hold a non-poisonous snake for 10 minutes?
Sleep in a room that has three medium-sized spiders crawling on the walls?

answer:Hold a non-poisonous snake for 10 minutes
reyjohn325 Sep 30, 2009 4:44 PM
all those who knew and loved me ❤
I wish you well, all the rest may go to hell

send this to 9 people you love.....hope i'm 1 of them...
whoever breaks this will live a year in despear
reyjohn325 Sep 29, 2009 5:30 PM
I love you forever and a lifetime.....
Whoever stops this will suffer for 83 days....
Tell nine friends you love them.... I hope I'm 1!
reyjohn325 Sep 27, 2009 7:05 PM
how was it
reyjohn325 Sep 27, 2009 1:25 PM
happy birthday
Radiant-Howl Aug 7, 2009 7:00 AM
Ha ha that's okay :3
OMG ~ Yesh!
I'm nearing the end, but my brother erased a good six hours of my file, so now I'm not sure exactly where I am at. xP
Radiant-Howl Jul 10, 2009 12:04 PM
It's alright. :3
I'm doing pretty good, just hanging out at home and stuff. xD And you?
Hehe thanks x3 ~!
Ara_Lie Jun 29, 2009 8:53 PM
hi