Report Amin-kun's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 97.2
Mean Score: 6.71
  • Total Entries458
  • Rewatched0
  • Episodes5,897
Anime History Last Anime Updates
Spy x Family Part 2
Spy x Family Part 2
Dec 27, 2022 6:17 AM
Completed 13/13 · Scored 8
Bocchi the Rock!
Bocchi the Rock!
Nov 27, 2022 10:17 PM
Watching 6/12 · Scored 9
Spy x Family
Spy x Family
Nov 27, 2022 8:06 PM
Completed 12/12 · Scored 8
Manga Stats
Days: 23.3
Mean Score: 8.84
  • Total Entries109
  • Reread0
  • Chapters4,000
  • Volumes223
Manga History Last Manga Updates
Usogui
Usogui
Mar 16, 2022 7:43 AM
Reading 1/541 · Scored 7
One Piece
One Piece
Sep 29, 2021 10:14 AM
Reading 700/? · Scored 9
Berserk
Berserk
Sep 15, 2021 9:40 AM
Completed 380/? · Scored 10

All Favorites Favorites

Anime (1)
Character (10)
People (5)

All Comments (2163) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
syizel Dec 29, 2022 9:17 AM
dekat belah atas kanan profile tu ade about me design. edit kat situ. boleh letak fav characters tapi malas nk buat hahah
Zidanenvy Dec 29, 2022 7:48 AM
Macam mana ya nak terangkan, aku judge based on art, tu pertama aku tengok intensity art manga Spy Family

Pastu kenapa aku kasi rating 10/10 sebab memang solid untuk aku, so dgn kata lain, aku bagi markah based on keseluruhan dari segi plot & klimaks + art, like I said before

kalau dibandingkan dengan anime, production project terlalu suka sgt split anime ni, buat anime spy family ni part by part, jadi judgement aku nak kasi rating utk anime Spy Family menjadi rendah, sebab tak meliputi secara keseluruhan, tak ke pelik if aku kasi rating Spy Family anime 10/10, sebab tu manga Spy Family lagi deserve dapat 10/10
Teijy Nov 25, 2022 6:53 AM
Bocchi "Dwayne Johnson" The Rock
Kryptoleaf Nov 11, 2022 9:04 AM
bro back lessgoo
Zidanenvy Oct 15, 2022 10:12 PM
yes, antara sports paling rare yg pernah ditunjukkan dlm anime/manga
Zidanenvy Oct 13, 2022 1:52 AM
kau dah layan chihayafuru.... cool
Kryptoleaf Jul 16, 2022 3:40 AM
bro sorry for the super duper late wish, but happy birthday. life is just too packed up rn anyways sorry for being late. hope you enjoyed your birthday
N0bum3 Jul 13, 2022 3:53 AM
Thank you^^
RPWPA Jul 12, 2022 12:19 PM
happy birthday
Snow_Shovel Jul 12, 2022 7:22 AM
Happy birthday
Anime_Guy219 Jul 12, 2022 5:35 AM
Happy bday
N0bum3 Jul 12, 2022 3:45 AM
Pibeday twin!!
Ashhk Jul 12, 2022 1:52 AM
Happy birthday! ^^
Leelum Jul 11, 2022 10:10 PM
Happy birthday bro
KIOSHI_17 Jul 11, 2022 12:08 PM
Happy Birthday! :)