Forum Settings
Forums
Pages (106) « 1 2 [3] 4 5 » ... Last »
Must be a Club Member to Reply 
Feb 27, 2008 2:00 AM

Offline
Joined: May 2007
Posts: 84
I tried to play the files again, but this time it didn't happen, so I'm quite sure it's just random when it happens.

Anyway my computer details are:

Windows XP Professional SP2
AMD Athlon 64 3500+ Processor
2.19 GHz
2GB RAM
NVIDIA GeForce 6200 Se TurboCache

 
Feb 29, 2008 1:40 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 1674
I've noticed in the new version that it reports all unrated series as 1 instead of 0 as it did in previous versions. Since episode number is always updated separately from episode score, this isn't an issue and it never seems to overwrite my non-rating, just wasn't sure if you were aware of this.

Now I'm not sure if this one has been addressed already, so feel free to ignore it if it has, but it also seems that series with an unknown total number of episodes it

Nevermind, I just figured out how it worked and why, not a bug ;)
 
Feb 29, 2008 1:52 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Yeah, mal ratings are 1-10, so it wouldn't be right to update an entry with 0
 
Feb 29, 2008 3:19 PM
Offline
Joined: Oct 2007
Posts: 656
after i updated it doesnt seem to detect when things are played through zoom player, works with wmp
 
Feb 29, 2008 3:28 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
Doesn't detect media player classic anymore.
 
Feb 29, 2008 3:33 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Nerull said:
after i updated it doesnt seem to detect when things are played through zoom player, works with wmp


hmm right, found the bug. ill post a beta in 1-2 days with that fixed
 
Feb 29, 2008 3:33 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
SamuraiTom said:
Doesn't detect media player classic anymore.


home cinema edition?
 
Feb 29, 2008 3:35 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
Kotori said:
SamuraiTom said:
Doesn't detect media player classic anymore.


home cinema edition?


Maybe? I'm not sure. What's that? MPC got editions?
Modified by Happy, Feb 29, 2008 3:40 PM
 
Feb 29, 2008 3:39 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
where did you download it? the normal mpc works,. there is some other edition derived from the original
 
Feb 29, 2008 3:41 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
I downloaded it from filehippo.com
 
Feb 29, 2008 3:45 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
hmm that's the classic one, it should work

can you take a screenshot of mpc playing a video?
 
Feb 29, 2008 3:48 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464


I tried other vids like bamboo blade and shigofumi, but no luck.
Modified by Happy, Feb 29, 2008 8:11 PM
 
Feb 29, 2008 3:52 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
hmm why are all the words in uppercase?
 
Feb 29, 2008 3:53 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
It's just my visual style.
 
Feb 29, 2008 3:56 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
That's the problem. I can fix that anyway, expect a beta tomorrow morning
 
Feb 29, 2008 3:57 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
Thanks!
 
Feb 29, 2008 4:55 PM
Offline
Joined: Aug 2007
Posts: 173
Umm...so I went to go change my skin to that new Fuko one. (Dunno if it's a skin issue or my computer just being retarted) When I clicked Apply Theme in the settings, it said Corrupted Theme and closed MAL Updater. And now I can't get it back open...I dunno what to do. :9

[I also didn't know if this belonged here, but I gave it a shot. xD]


Nevermind, I got it.

I just had to uninstall and re-install, but I did it like 5 times and it didn't work...so I just kept doing it until it did. xD


But still, there are more skins that it happens for, just so you know, 3 to be exact:

Fuko, Sailormoon, and Belldandy. If you try to apply them, you get this message. (or maybe it's just me, dunno. xD)



Just thought I'd let you know. :9
Modified by Vince, Feb 29, 2008 5:08 PM
 
Feb 29, 2008 5:19 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
download this beta to fix zoom player and mpc (any player) with that special visual style

http://myanimelist.net/forum/?topicid=14135
 
Feb 29, 2008 5:29 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Vince said:
Umm...so I went to go change my skin to that new Fuko one. (Dunno if it's a skin issue or my computer just being retarted) When I clicked Apply Theme in the settings, it said Corrupted Theme and closed MAL Updater. And now I can't get it back open...I dunno what to do. :9

[I also didn't know if this belonged here, but I gave it a shot. xD]


Nevermind, I got it.

I just had to uninstall and re-install, but I did it like 5 times and it didn't work...so I just kept doing it until it did. xD


But still, there are more skins that it happens for, just so you know, 3 to be exact:

Fuko, Sailormoon, and Belldandy. If you try to apply them, you get this message. (or maybe it's just me, dunno. xD)



Just thought I'd let you know. :9



I'm rebuilding all the themes with a new theme feature set. I put some measures in place so it wouldn't happen so I don't know why it could have failed. I will upload them all now with the new standard. If it ever happens again, just delete the themes folder or redownload/unzip them.

edit: when that happens, the theme is reseted to non-theme version so you can start the app again
Modified by Kotori, Feb 29, 2008 5:36 PM
 
Feb 29, 2008 5:51 PM
Offline
Joined: Aug 2007
Posts: 173
Alright, just making sure you know. :)
 
Feb 29, 2008 5:56 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
 
Feb 29, 2008 6:45 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
I figured out the problem. My anti-keylogger program popped up a warning about mal updater and I must have hit deny access on accident. :X
 
Feb 29, 2008 7:03 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
That's probably because of the VLC detection routines (it tampers with VLC's allocated handles and memory in a kinda nasty way, very different than how the other players are detected, but I found no other way to detect it, guess some security apps could see that as intrusive/suspicious)
 
Mar 1, 2008 4:16 AM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 261
Hi, good morning from EST (7:12 AM). I just installed the new version and there are a couple of typos in the pop up bubbles at the top left corner when you mouse over them. Top left button: "richt" should be "right"; 2nd from left button: should end with close parentheses.

(This is for v. 1.15.)

That's it. Thanks.


 
Mar 1, 2008 4:25 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
thanks, first one is corrected in beta 1.16, didn't see the 2nd one.
 
Mar 1, 2008 4:46 AM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 261
For some reason the Settings selection in the drop-down(?) menu from the minimized in tray icon doesn't do anything. (Did I describe that adequately?). Thanks.



 
Mar 1, 2008 5:06 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
You are right, will fix that. Thanks again!
 
Mar 1, 2008 12:40 PM

Offline
Joined: Sep 2007
Posts: 464
I don't know why I got so many problems but... it seems like mal updater is causing my laptop to restart incorrectly or I should say...not at all. Whenever I have mal updater in my tray, my laptop simply will not restart. I tested it out. Whenever I do not have mal updater in my tray, I exited it out completely, then my laptop restarts normally. If I let mal updater sit in the tray and try to restart, my computer won't do anything.

?
 
Mar 1, 2008 2:08 PM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 281
SamuraiTom said:
...

Same here, logout and poweroff are not working.

And one more ;) 'Minimize to tray on Start up" doesnt work and every time I turn on MALU when 'Minimize..' is checked minimize and exit buttons are not working they start to work when i click 'Main Window' from tray icon ;f
 
Mar 1, 2008 3:16 PM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 689
Just restarted my laptop for the first time since the update and:
SamuraiTom said:
I don't know why I got so many problems but... it seems like mal updater is causing my laptop to restart incorrectly or I should say...not at all. Whenever I have mal updater in my tray, my laptop simply will not restart. I tested it out. Whenever I do not have mal updater in my tray, I exited it out completely, then my laptop restarts normally. If I let mal updater sit in the tray and try to restart, my computer won't do anything.

?

Ditto
Ledoke said:
And one more ;) 'Minimize to tray on Start up" doesnt work and every time I turn on MALU when 'Minimize..' is checked minimize and exit buttons are not working they start to work when i click 'Main Window' from tray icon ;f

Same :P
 
Mar 1, 2008 4:12 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
hmm k, fixing that, I guess you have the option to minimize to tray on? could you try without that?
 
Mar 1, 2008 5:03 PM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 689
Yeah, minimize to tray is checked when the problem occurs. When it loads it doesn't even show in the task bar, kinda weird. When you load it with the minimize to tray unchecked it works fine.
 
Mar 1, 2008 6:12 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
I see. I'm fixing that atm, keep an eye on the "Release Notes" thread, I post about betas there. I should have one for tomorrow with some fixes and more features like this

 
Mar 1, 2008 11:30 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Ledoke said:
SamuraiTom said:
...

Same here, logout and poweroff are not working.


fixed.
 
Mar 2, 2008 3:44 AM
 
Mar 2, 2008 3:49 AM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 6964
Downloading...
 
Mar 2, 2008 4:57 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Both fixed in Beta 117 (ready to download)

Konfig said:
Just restarted my laptop for the first time since the update and:
SamuraiTom said:
I don't know why I got so many problems but... it seems like mal updater is causing my laptop to restart incorrectly or I should say...not at all. Whenever I have mal updater in my tray, my laptop simply will not restart. I tested it out. Whenever I do not have mal updater in my tray, I exited it out completely, then my laptop restarts normally. If I let mal updater sit in the tray and try to restart, my computer won't do anything.

?

Ditto
Ledoke said:
And one more ;) 'Minimize to tray on Start up" doesnt work and every time I turn on MALU when 'Minimize..' is checked minimize and exit buttons are not working they start to work when i click 'Main Window' from tray icon ;f

Same :P
 
Mar 2, 2008 5:35 AM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 1462
I've only just found this program today, but I'm having problems. It installed fine, but when I open the program this happens:
Error 1
and then when after clicking ok this happens:
Error 2

I'm running Win XP with Service pack 2. I'm also running WindowBlinds 5
Modified by Akaike, Mar 2, 2008 5:38 AM

 
Mar 2, 2008 5:39 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
woah, that's weird..

can you try the last beta?

http://techsuki.net/MalUpdater117.exe

that error is a windowblinds DLL btw
 
Mar 2, 2008 6:29 AM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 1462
Hmm... that seems to have done the trick! :3

 
Mar 2, 2008 6:49 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
try loading any theme, I think that must be the problem.. windowblinds really likes to fuck up stuff :p
 
Mar 2, 2008 8:07 AM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 281
Kotori said:
Both fixed in Beta 117 (ready to download)

Um, I still have those bugs, but now when I loged out with MALU on tray i got that http://img217.imageshack.us/img217/3016/schowek01xi9.jpg
 
Mar 2, 2008 8:11 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
 
Mar 2, 2008 8:12 AM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
I'll have to try this in XP, it runs pretty well in Vista, so I might not be directly aware of some problems that happen only in XP
 
Mar 2, 2008 8:58 AM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 281
Kotori said:
using windowblinds too?

Well its the first time I've heard that name, so probably not ;p
I dont use any program to change themes, just patched UXTheme.dll
 
Mar 2, 2008 3:06 PM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 6964
The minimize on start-up option doesn't seem to work for me :/
Running Beta 117 on Vista ultimate.
 
Mar 2, 2008 3:21 PM

Offline
Joined: Dec 2007
Posts: 689
For anyone having issues and are running Windowblinds:

1. Update to Windowblinds 6. WB5 had quite a number of bugs.
2. Add a per application setting to not skin MAL Updater. Doing this will make WB completely ignore MALu and you shouldn't run into anymore issues caused by Windowblinds anyway :P
 
Mar 2, 2008 3:33 PM

Offline
Joined: Jul 2007
Posts: 3737
Ahh nice, thanks Konfig! I will add that to the FAQ thread

Aero8: 32-bit one? I'm also in Vista. When you start it stays visible without minimizing?
what options are enabled in "system settings"?

 
Mar 2, 2008 3:41 PM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 6964
32-bit and doesn't minimize when it starts up.

System settings= Checked
- minimize on start-up
- Start up with windows
- x button minimizes to tray
- Auto login
- Show anime/ep/score in msn
 
Mar 2, 2008 3:51 PM

Offline
Joined: Jan 2008
Posts: 6964
Just discovered with the above options checked, i shut down the program, opened it again didn't minimize again...but it does something weird. Just noticed that when i start the program, the main screen doesn't show up on front of my current window, but at the back on the desktop. It also doesn't have a tab in my taskbar, but it sits there on my desktop and then i try to click the minimize button...no response...click the X button...no response...
So i right click the MAL tray and close it.

I open it again, does the same thing but this time i double click on the MAL tray and it brings the main screen to the front and it is responsive now...
 
Top
Pages (106) « 1 2 [3] 4 5 » ... Last »