Forum Settings
Forums
New
May 5, 2010 10:28 AM

Aug 2009
2839
W tym o to miejscu możecie wypowiadać się o klubie, wyrażać swoje opinie na temat jego i naszej despotycznej władzy.
Jeśli tylko macie jakieś ciekawe pomysły na zabawy Łan Pisowe, karty, bannery czy też inne bzdety, piszcie tutaj ^^
Jeśli też coś Wam się nie podoba, to także tutaj możecie wyrazić swoje niepochlebne zdania.
Ogółem będzie tu misz masz klubowy, żeby po prostu nie zaśmiecać innych tematów. Przy okazji może też wyjdzie coś pożytecznego z tego.

Na początek chciałabym się pochwalić że znalazłam daty urodzin niektórych bohaterów:

jeśli też znajdziecie jakieś daty, napiszcie. jak sądzę, z każdym bohaterem w dniu ich urodzin odbędzie się limitowana edycja kart więc - chyba im więcej tym lepiej.
Chey___Dec 7, 2010 12:48 PM
Reply Disabled for Non-Club Members
May 5, 2010 11:14 AM

Aug 2008
83
Trele morele ble ble ble i kilka jeszcze takich :)
No dobra napisałem do ciebie wiadomość Chey___ przed zaglądnięciem na forum i już nie chce mi się edytować tej wiadomości :).
Co tu napisać jeszcze, a mam takie szczęście i Vivi ma w tym samym dniu urodziny co ja, zawsze marzyłem o tym :) (sarkazm)
Co do władzy może być dopóki nikt nie będzie we mnie niczego wmuszał :)
I to wszystko. Czyli coś z brakiem sensu :P
May 5, 2010 12:19 PM

Apr 2009
58
Monkey D. Luffy - 5 Maja
Yeah, nawet o tym nie wiedziałem ^^. Swoją drogą proponowałbym załatwienie sobie kilku grafików, który by zrobili karty na jakiś wysokim poziomie. Nie koniecznie na stałe, po prostu żeby raz zrobili i dali obecnym grafiką (ev. osobą, które się tym zajmują) plik .png czy .xcf.
May 5, 2010 12:27 PM

Aug 2008
1362
Sugerujesz, że my robimy brzydkie? no wiesz co xD a może po prostu jesteś takim grafikiem który chciał by nam pomóc lub takiego znasz?

May 5, 2010 12:48 PM

Apr 2009
58
Nie mówię, ze brzydkie, ale jakieś genialne też nie są ^^. Poproś Kaori, może się zgodzi.
A jak nie to poszperać po innych klubach, jak przypasuje "dzieło" kogoś innego to poprosić o pomoc i tyle.
May 5, 2010 1:18 PM

Aug 2008
1362
Że Kaori albo Hincia robią świetne prace to ja wiem... ale one nie są w tym klubie... i nie oglądają OP i uważam, że ciężko by im było robić karty z czegoś czego nie znają (bo ja nikomu obrazków szukać nie będę xD )
A po za tym może ja lubię też coś zrobić sama...^^

May 5, 2010 1:21 PM

Apr 2009
58
Ja mogę pogadać z Kaori jak chcesz, może by się zgodziła zrobić raz kartę i dać w formacie .png. Kto wie. Obrazki to ja bym jej szukał ^^.
May 5, 2010 1:57 PM

Apr 2009
58
Moja wersja karty:

Ogólnie znowu mi coś nie wyszło, ale chyba aż tak źle nie jest. Mogę sobie ją ustawić w profilu? (jeżeli ci się podoba to mogę wysłać .xcf)
May 5, 2010 2:03 PM

Mar 2009
403
Synyster_ tu raczej nie chodzi o to, że Hime ma jakieś opory przed samym napisaniem do Kaorci, bo tak się składa, że się znamy wszyscy i z ty problemu nie ma. chodzi o to, że chcemy (sorki za liczbę mnogą, ale jakoś się czuję jakbym sie wypowiadała w imieniu jakiejś części tego klubu) mieć swoje karty, od swoich ludzi. wiesz, na zasadzie, że wszystko zostaje w rodzinie. ^.^
chyba? xD

i btw. nie uważam, żeby obecne karty były złe.
May 5, 2010 2:10 PM

Aug 2008
83
Aloo dobrze gadasz, w końcu klub powinien sam o siebie dbać a nie dodatkowe siły sprowadzać nie wiadomo skąd (nie chciałem urazić tymi słowami osoby o niku Kaori) może w klubie znajdą się osoby chętne i potrafiące coś zrobić. W końcu niech sie przydadzą a nie nabijają liczbę membersów :).
a co do kart to i tak tego nie czaje po co to komu :)
May 5, 2010 2:10 PM

Aug 2008
1362
Alu jesteś niesamowita ubrałaś w słowa to o czym myślałam *.* Ty...ty telepatko ;D

Tak więc powiem tak: na razie mamy swoje karty, jak przybędzie więcej członków i obecne nam się znudzą to możemy zrobić nową wersję (bo i tak aktualnie mamy sporo do wyboru, i wtedy jak nam nie wyjdzie to zwrócimy się o pomoc.

Co do twojej karty to fajna jest tylko... jest na nim sam Zoro a my jak na razie mamy zbiorowe a z pojedyńczymi postaciami będą wersje limitowane( i wtedy można by ją wykorzystac ^^ ) btw. możesz się z nią udać do naszego zaprzyjaźnionego klubu czyli do Polskiego FC Roronoa Zoro ^^

edit.

Troszkę jeszcze udało mi się znaleźć dat urodzin + wiek jak by kogoś to interesowało ;P

Shanks - 9 marca (37 lat)
Smoker - 14 marca (34 lata)
Tashigi- 6 październik (21 lat)
Califa - 23 kwietnia (25 lat)
Kaku - 7 sierpnia (23 lata)
Rob Lucci - 2 czerwca (28 lat)
Coby - 13 maja
Helmeppo - 16 lipca
Edward Newgate (Whitebeard) - 6 kwietnia (72 lata)

Poukładałam to troszkę:

styczeń:
1- Portagas D. Ace

luty:
2 - Nefertati Vivi
6 - Nico Robin

marzec:
2 - Sanji
9 - Shanks
9 - Franky
14 - Smoker

kwiecień:
1 - Usopp
3 - Brook
6 - Edward Newgate (Whitebeard)
23 - Califa

maj:
5 - Moneky D. Luffu
13 - Coby

czerwiec:
2 - Rob Lucci

lipiec:
3 - Nami
16 - Helmeppo

sierpień
7 - Kaku

wrzesień:

październik:
6 - Tashigi

listopad:
11 - Roronoa Zoro

grudzień:
24 - Tony Tony Chopper
Hime_chanMay 12, 2010 5:34 AM

Dec 5, 2010 8:59 AM

Aug 2009
2839
NABÓR NA ADMINÓW/OFICERÓW OTWARTY

Poszukujemy m.in. osób z pomysłami, chętnych do tworzenia kart do edycji limitowanych, roznoszenia wiadomości po profilach a także aktualizowania ogłoszeń klubowych. Chętne osoby niech piszą czym chciały by się zajmować (oczywiście może być to coś tu nie wymienionego ^^ ).
Hime_chanDec 6, 2010 3:17 AM
Dec 5, 2010 1:37 PM

Mar 2009
403
<nieśmiało podnosi rękę> To ja bym była chętna. Mogę rozsyłać te wiadomości, robić karty i postarałabym się wymyślić też coś od siebie, ale na razie mam pustkę w głowie. ;]
Dec 6, 2010 8:42 AM
Aug 2010
213
Od roznoszenia wiadomości chyba jestem ja, no nie ^^? Ja się na ro piszę na stałe ^^
Dec 6, 2010 10:20 AM

Nov 2007
1389
Ja się zgłaszam do ehm aktualizacji, pilnowania porządku to znaczy likwidowania spamu itd. chodzenie po tematach i patrzenie czy wszystko jest dobrze czyli to co nie każdy lubi robić^^
Chętnie zgłaszam się do robienia kart^^ Mogę sypać pomysłami ale niestety krucho z tym u mnie ale postaram się xD Mogą także zając się urodzinowymi kartami bo ehm chyba coś wam szwankuje z nimi^^ Ze swojej strony oferuje dobre usługi i miłą atmosferę xD
Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona^^
ps.Do końca roku będą rozsyłane zaległe karty urodzinowe z d gray man!
ps2. Rai-chan ^^ mam nadzieję, że ręka ci nie odpada od ilości rozsyłania^^
Dec 6, 2010 3:07 PM

Oct 2010
4
Hime_chan said:

Edward Newgate (Whitebeard) - 6 kwietnia (72 lata)

Ja tego samego dnia :D
Dec 6, 2010 3:56 PM

Nov 2009
308
To też się zgłoszę ^^ Mogę robić karty, aktualizować ranking i zająć się dawno zapomnianym Quizem wiedzy o OP (chyba, że zabawa już nieaktualna).
Dec 6, 2010 11:38 PM

Aug 2008
1362
Sleeker, a lat też tyle samo? ;P

O własnie quiz wiedzy dobrze, że o tym przypomniałeś ;D

Dec 7, 2010 12:25 AM

Aug 2009
2839
przypominam że jest jeszcze Boracik, nie możemy mu od tak zabierać całej roboty C: nie wiem, trzeba jednak wymagać od niego jakiejś systematyczności/aktywności. Ty do niego napiszesz czy ja mam to zrobić? xD nie chcę mu zabierać całej >władzy< bo chyba też ma tu coś do powiedzenia (też go nie bronię bo nie pamiętam kiedy go tu ostatnio widziałam)
Dec 7, 2010 3:25 AM

Aug 2008
1362
Pisałam do niego to mi napisał tylko, że nie może robić walk bo nie ma PS'a...(ja na to, że jest np. GIMP a on nic...). Został zdegradowany i nawet tego chyba nie zauważył bo nic nie napisał... jak by tu bywał to by chyba zauważył ;P
Ale jeśli chodzi o qiuz to nie wiem czy pamiętasz on sie miał tym zajmować ale.. mówił, że będziemy robić je na zmiane... tzn tak sobie to zaplanował nas nie informując....tak więc wydaje mi się, że nawet jakby dalej chciał to robić to może z kimś na zmianę.. tak więc spokojnie XazaX może przydzielony do tego quizu.
Co do kart mam nadzieję, że wszyscy których przyjmiemy zrobia czasem jakąś kartę ;)

Dec 7, 2010 3:30 AM

Aug 2009
2839
to trzeba mu przypomnieć o tym quizie. a no i planuję już edycję +250 członków więc jak coś to inni niech się też przyłączą ^^
Dec 7, 2010 3:53 AM

Aug 2008
1362
i do zimowo - świątecznej też ;P

Dec 7, 2010 11:21 AM

Aug 2008
1362
Mam dziwne wrażenie, że więcej już się nikt nie zgłosi ;P Teraz musimy zrobić selekcje xD
Chey proponuję byś wrzuciła tu swoje pomysły a może ktoś się zaoferuje czymś z nich zająć ^^

Dec 7, 2010 12:44 PM

Aug 2009
2839
haha spoko. tak więc, zarysowało się to jedynie w mojej głowie, potrzeba mi obiektywnej opinii czy ktokolwiek byłby chętny na takie przedsięwzięcie. z racji że kończą się wybory na najpopularniejszą postać, trzeba zapewnić inną rozrywkę. po pierwsze myślałam o konkursie dla użytkowników polegający na wykreowaniu nowego członka załogi słomianego (charakter, przeszłość, wygląd, owoc/moc itp.). można by też zrobić konkurs na największego maniaka OP ale w to szczerze wątpie, bo komu by się chciało przebierać tylko z tego powodu. ale to też by mogło polegać na odpicowaniu profilu/listy w stylu iście łan pisowym. można też inne konkursy np na najlepszą kartę itp. oczywiście jeszcze jest kwestia nagród, bo jakieś fajne to by się przydały. myślałam nad wejściówką na wybrany konwent, bo jakbyśmy się złożyli po 5 złotych każdy admin to by nikogo nie ubodło, ale Hime mi uświadomiła że więcej kosztowałoby przesłanie tej kasy xD tak więc liczę na jakieś zamienniki.
Dec 8, 2010 6:14 AM

Jan 2008
2091
Ja mam kilka podpowiedzi co możecie porobić, aczkolwiek niestety do niczego się nie zgłaszam, bo mam kilka innych klubów na głowie

- wybory najciekawszego/najdziwniejszego/najbardziej przydatnego Devil Fruit
- najsmutniejsza/najzabawniejsza chwila w M&A
- najsmutniejsza/najzabawniejsza historia życia
- ulubione grafiki
- pomysł z obmyśleniem kolejnego członka załogi jest bardzo fajny
- kto zajmie miejsce poprzednich Shichibukai
Dec 9, 2010 1:50 AM

Aug 2008
1362
Dobra kochani cała czwórka zostaje przyjęta ;D
teraz zadania ;P
Raimei zajmie się roznoszeniem newslettera ;) (tak więc na razie dostaje rangę oficera)
a reszta niech robi co chce xD tzn tak:
Aloo może prowadzić temat o tym nowym członku załogi (jeśli nie masz nic przeciwko zajmij się konkursem na największego maniaka lub cokolwiek chcesz innego ^^ - Chey), a także tematy o historiach życia czy owocach.
XazaX mógłbyś zająć się quizem (co prawda nie wiem czy będę chętni ale spróbować można ;) a także rankingiem.
red dragon wychodzi na to, że chciała byś być od wszystkiego ;P możesz zająć sie tymi kartami urodzinowymi a także wybrać coś z rzuconych tu pomysłów.

Oczywiście jeśli ktoś się chce zając czymś jeszcze albo czymś innym zamiast czegoś niech pisze ^^ a i starzy admini niech tez napiszą czym się zajmą ;)
Chey nikomu nie przydzieliłam tego pomysłu na konkurs(?) z tym odpicowaniem profilu w stylu OP czy innych jakiś grafik, wydaje mi się, że skoro to Twój pomysł najlepiej się nim zajmiesz ^^ ale wiadomo decyzja należy do Ciebie ;)

I pierwsze zadanie dla wszystkich:
Karty na 250+ ;D kto chętny ? ;>
Chey___Dec 9, 2010 6:37 AM

Dec 9, 2010 6:05 AM

Aug 2009
2839
jeśli już idzie o moje pomysły to wolałabym się zająć tematem o członku załogi, a nie konkursie na największego maniaka. ach jak coś to temat +250 otworzę gdzieś ok. 23 dzisiaj więc jak chcecie się dołączać to do tej godziny~
Chey___Dec 9, 2010 6:13 AM
Dec 9, 2010 6:18 AM

Aug 2008
1362
No to zajmij sie czym uważasz w końcu to Twoje pomysły i zrób podmiankę ;P

Dec 9, 2010 6:39 AM

Aug 2009
2839
a tak w ogóle to kiedy z tym ruszamy wszystkim? acha no i zastanawiałam się czy jest tu jakaś osoba która zna całkiem nieźle angielski bo w sumie niektóre konkursy można by poprowadzić w dwóch językach to by więcej osób się zaangażowało (bo nie ukrywajmy, ale w naszym klubie sporo jest osób zza granicy).
Dec 9, 2010 6:54 AM

Aug 2008
1362
Ja się znam ;P ale nie tylko ja w końcu Boracik mieszka w Anglii więc coś tam chyba umie ;P

a zaczynamy, nie wiem... jak zaczniemy ;P trzeba to jakoś ustalić... bo chyba, że każdy otowrzy sobie swój temat kiedy będzie chciał ;P

Dec 9, 2010 11:37 AM

Nov 2007
1389
Oh fajnie dzięki za przyjęcie xD Oki to się zajmę tymi kartami urodzinowymi, ale dobra od jakiego miesiąca mam zacząć^^ czy może od lipca^^ albo od listopada? Jeśli chodzi o postacie do tych kart to ja rozwiąże w ten sposób jeśli dana osoba nie ma nikogo z OP w ulubionych to daję całą wesołą gromadkę i już xD
Hmm jesli chodzi o ten pomysly^^ ja tak myślę, że bym mogła zając się tymi najsmutniejszymi i najśmieszniejszymi momentami w anime^^ i te wybory wybory najciekawszego/najdziwniejszego/najbardziej przydatnego Devil Fruit też ciekawie brzmią. Nawet mi przyszedł do głowy pomysł by zrobić konkurs na najciekawszy wymyślony Devil Fruits ^^ to by było ciekawe tylko kto by chciał to wymyślać xD
A z tymi 250+ oj Cheyuś ^^ ja nie wiem czy zdążę >_<
Himuś^^ jeśli chodzi o to stwierdzenie, że chce być panienką do wszystkiego no cóż fakt bo chce^^ proste rzeczy robię prawie od ręki nie wymagajcie ode mnie obsługi skomplikowanych kodów X_X bo nie umiem! Ale pilnować porządków w postach czy w komentach i upominać to mogę xD robię to od czasu do czasu^^ Czasami nawet robię rzeczy które nie są w moim worku zadaniowym^^ np.ukierunkowanie człowieka by po prawił swój post xD w sumie wtedy zrobiła to z czystej uprzejmości ot co xD
Też mogłabym pokusić się o przetłumaczenie konkursów, ale mój angielski będzie trochę łamany xD ale tak ogólnie jakoś się dogaduje^^ Mogłabym spróbować ale super efektów nie gwarantuje^^
Dec 9, 2010 1:55 PM

Aug 2009
2839
jeśli nie to możesz potem przerobić nazwę na +300 bo niewiele brakuje xDDD
a co do tego tłumaczenia to dobrze się zastanówcie bo to też idzie w drugą stronę (potencjalne zgłoszenia postaci itp.)
Dec 20, 2010 2:25 AM

Aug 2008
1362
Kto chętny do kart ze zwycięzcami najpopularniejszej postaci a kto do edycji zimowo świątecznej???? Albo to albo to i nie ma, że nie robię < dyktator-tyran mode on> xD
Chciała bym żeby obie edycje pojawiły się jeszcze w tym tygodniu~ (ta ze zwycięzcami powiedzmy najpóźniej w czwartek a ta druga najpóźniej w piątek xD )

Dec 20, 2010 10:57 AM

Nov 2007
1389
Jestem chętna do obu^^ jak nie zapomnę to zrobię xD
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» One Piece AMV

Pepees - Oct 18, 2012

5 by wodid »»
Oct 19, 2015 12:08 PM

» Zabawa - Ostatnia litera.. ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Hime_chan - Jul 4, 2010

303 by Yorunae »»
Dec 25, 2014 3:33 PM

Sticky: » Karty Klubowe v2 [OTWARTE]

Hime_chan - Sep 8, 2011

38 by jeshkun »»
Apr 24, 2014 10:06 PM

» Openingi i Endingi

Hime_chan - Apr 19, 2010

10 by blezio »»
Jan 10, 2013 12:51 PM

» Pomysły na prosperację klubu

DarkNighty - Nov 19, 2012

10 by DarkNighty »»
Dec 2, 2012 9:03 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login