Report Whatsifsowhatsit's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 28.0
Mean Score: 6.86
  • Total Entries121
  • Rewatched24
  • Episodes1,738
Anime History Last Anime Updates
Kanojo to Kanojo no Neko: Everything Flows
Kanojo to Kanojo no Neko: Everything Flows
Feb 21, 8:10 AM
Plan to Watch · Scored -
Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.
Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.
Feb 21, 8:05 AM
Plan to Watch · Scored -
Shigatsu wa Kimi no Uso
Shigatsu wa Kimi no Uso
Oct 16, 2018 4:55 PM
Watching 2/22 · Scored -
Manga Stats
Days: 1.1
Mean Score: 5.75
  • Total Entries15
  • Reread0
  • Chapters96
  • Volumes21
Manga History Last Manga Updates
Kira
Kira
Jan 26, 2012 8:26 AM
Plan to Read · Scored -
Petit Roid 3
Petit Roid 3
Dec 3, 2011 12:59 AM
Reading 5/17 · Scored -
½ Prince
½ Prince
Oct 12, 2011 10:20 AM
Reading 31/82 · Scored -

Favorites

All Comments (15) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
tiekel Mar 1, 2012 2:38 AM
Mmm... MMmmm! Wel, dat is ook wel wat ik denk, maar, die animes die je gedropped hebt zijn precies de animes die ik zo'n beetje tot m'n favorieten beschouw. Dat is dus waar ik in het licht stapte, want dit is duidelijk iets dat recht gezet dient te worden >:| In dit soort moeilijke situaties moet ik ertussen komen, en achterhalen wat er fout ging! Mijn eerste poging bood geen soelaas, maar er moet toch een reden zijn anders dan dat je ze niet goed vond, dat je ze in een gat gedropped hebt! (veel uitroeptekens, totaal niet opdringerig bedoeld :D)
tiekel Jan 16, 2012 11:58 AM
mm nee ik vind het nog steeds behoorlijk offensief:p Weet je zeker dat je met niet leuk bedoelt dat je er niet even voor in de stemming was? Dat zou ik namelijk nog net pikken, zeg maar, want iets niet leuk vinden is toch best wel een kwaliteitsoordeel! :p
tiekel Jan 16, 2012 2:08 AM
nja hoe kan je animes zoals elfen lied een 5 geven, ik denk dat je boos geweest moet zijn ofzo :0
tiekel Jan 11, 2012 4:19 AM
zo'n gewetenloze man!
Maaike Feb 24, 2010 8:08 AM
Volgens mij zijn we beiden wat ingedut wat betreft anime haha. Is Haruhi nog te pruimen?
Maaike Jan 24, 2010 3:28 PM
Ik post alleen in clubs. Misschien zijn die niet na te traceren? En wat vond je van Air?
Maaike Jan 18, 2010 1:08 PM
Het was óf leren, óf anime kijken. Dan is de keuze snel gemaakt :P En fijn dat Loveless leuk was. Ik kruip denk ik zo mijn bed in met volume 2 van Gravitation.
Maaike Nov 9, 2009 2:35 PM
Hmm in dat geval zal ik een poging wagen tot Puni Puni Poemi. Is Tales of the Abyss niet gebaseerd op een game? Ik heb ooit Tales of Symphonia gespeeld volgens mij
Maaike Nov 9, 2009 2:01 PM
je tekst is ook leuk hoor ;p ik moet er zelf ook nog een keer wat neer zetten. maar ik bedoelde eigenlijk je anime list ja.

Puni puni poemi... hoe kom je er uberhaupt bij het te gaan kijken? Naar mijn mening is dat zo'n serie waar je wel eens van gehoord hebt, maar nooit de moeite zal doen zelf te kijken
Maaike Nov 9, 2009 3:57 AM
Sorry voor de slome reactie... ik had 2 dagen geleden een hele lap tekst geschreven maar toen bleek ik niet ingelogt te zijn -facepalm.jpg-. De BreekWeek was leuk, ik heb me wel vermaakt. Ik vond de voorbereiding voor onze bonte avond act 1 van de hoogtepunten haha.

Verder... Bakemono lijkt me zeker wat. Ik denk dat jij je er ook wel in kan vinden; je vindt FLCL ten slotte leuk. Bakemono heeft ook een vrij random verhaal, aparte visuele stijl, goede OST en een onvoorspelbare heroine.

Leuke profielpimp trouwens =D
Maaike Nov 7, 2009 12:26 PM
Ik ben begonnen aan Bakemonogatari. Het is een aparte serie; net een geanimeerd schilderij. Gotta love SHAFT :D

Ik kan trouwens geen touw meer vastknopen aan je rating systeem. 5 cm/sec een 6, spirited away een 7, en FLCL een 8? wth :P. We zijn echt tegenpolen wat betreft anime smaak.
Maaike Nov 3, 2009 6:50 AM
Hoe ging het tentamen? Ik vond de open vragen best wel lastig. Ik ga voor de 6... hopelijk _0_ Gelukkig stond ik gemiddeld een 8 voor m'n huiswerk. Had je het niet koud trouwens? Ik zag je in tshirt zitten (het is 10 graden buiten XD)

De eerste 4 afleveringen van Lucky Star zijn best wel crappy. Daarna hebben ze er een andere regisseur op gezet en dan begint het pas echt leuk te worden. Dus als je de serie gaat kijken en je na 2 afleveringen denkt 'okay wth': houd vol :P

Bij FLCL kon ik geen 2e laag ontdekken... Ik denk ook niet dat ik die ooit zal ontdekken :P
Maaike Nov 3, 2009 2:22 AM
Lucky Star is een slice-of-life animeserie over de otaku Konata en haar vriendinnen. Het is een van de weinige anime met goede humor naar mijn mening. Dat komt waarschijnlijk omdat het allemaal erg herkenbaar is: na 5 minuten huiswerk maken een halfuur lang pauze om te gamen, alles tot het laatst uitstellen, visual novels, haruhi parodieen... (aah ik moet h'm een keer opnieuw gaan kijken).

Furi Kuri was puur eye-candy naar mijn mening. Het zag er allemaal erg awesome uit, maar het verhaal sloeg echt nergens op. En naja, dan kan ik het me niet over mijn hart verkrijgen hoger dan een 6 te geven.

Naja nog veel succes met leren onderweg. Als je goed heb opgelet tijdens de hoor- en werkcolleges gaat het vast prima (en voor zover ik weet heb je dat wel gedaan).
Maaike Nov 2, 2009 5:00 AM
Pullin' an all-nighter? Je lijkt Konata van Lucky Star wel :P En tussendoor stiekem Bleach kijken he... ik heb je wel door.

Ik ben nu ongeveer op de helft. Ik beperkt me maar tot het leren van de kernbegrippen, hoorcolleges en zaken die we hebben behandeld in de werkcolleges. Ik krijg nu wel het gevoel dat ik de helft over sla maar ik krijg onmogelijk al die teksten in mijn hoofd.

Maarja ik ga weer verder met leren. Good lak -shakes fist-
Maaike Nov 1, 2009 12:04 PM
Heyhey!
Hoe gaat het met leren? Komen de WH-traces en MRI scans je al de neusgaten uit? :P

Eigenlijk is dit meer een hyves bericht, maar je MAL profiel zag er zo leeg uit en schreeuwde gewoon om een comment...