Report Maaike's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 35.7
Mean Score: 6.71
  • Total Entries214
  • Rewatched12
  • Episodes2,033
Anime History Last Anime Updates
Ginga Eiyuu Densetsu: Waga Yuku wa Hoshi no Taikai
Ginga Eiyuu Densetsu: Waga Yuku wa Hoshi no Taikai
Sep 10, 1:10 PM
Completed 1/1 · Scored -
Kenpuu Denki Berserk
Kenpuu Denki Berserk
Sep 9, 10:14 AM
Completed 25/25 · Scored -
Fruits Basket (2019)
Fruits Basket (2019)
Jun 21, 1:03 PM
Watching 11/25 · Scored -
Manga Stats
Days: 12.2
Mean Score: 6.67
  • Total Entries57
  • Reread0
  • Chapters1,518
  • Volumes243
Manga History Last Manga Updates
3-gatsu no Lion
3-gatsu no Lion
Jul 22, 2011 12:56 PM
Reading 19/? · Scored -
Cat Street
Cat Street
Feb 25, 2010 4:03 PM
Dropped 14/36 · Scored -
Fruits Basket
Fruits Basket
Feb 23, 2010 5:10 AM
Completed 136/136 · Scored 10

Favorites

All Comments (108) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Veronin Apr 25, 2017 4:44 PM
No problem. Thanks for reading it!
TaquishaJohnson Dec 29, 2010 12:44 PM
Thank you :D Your profile picture is adorable.
Nerdo Oct 24, 2010 8:11 AM
Ik zou echt niet weten waarom ik Nana O zo geweldig vind. De manier van denken denk ik? :P Het is niet zo dat ik precies hetzelfde heb meegemaakt als haar. Nana K vond ik in het begin leuk maar toen het einde naderde minder. Niet persee dat ik een hekel aan haar heb. Ik vond het gewoon zo jammer toen ze bij Takumi bleef, Nobuo liet stikken en dat kind hield (alhoewel dat kind best lief is :p).

Ooh da's trouwens ook grappig - ik was inderdaad van plan Nodame te gaan kijken. Meer omdat de genres "drama" en "muziek" waren, dus ik dacht in eerste instantie aan Nana maar het bleek dus meer van H&C weg te hebben. Muh, nu weet ik niet of ik het ga kijken. Denk het wel.

Wat betreft elektronische muziek: ik ben nog een beetje bezig met het uitbereiden van m'n muziek :P. Daarom ben ik zo blij met m'n Last FM account: die heeft allemaal reccomendations op een rijtje staan.. daardoor ben ik echt achter hele goede artiesten gekomen. Ik luister dus elektronisch en pop, maar soms luister ik ook andere stijlen. Ik luister geen klassiek, r&b en top 40 dus :P.

Your musical compatibility with m-ts is Very Low

Music you have in common includes Gorillaz, The xx and Florence + the Machine.
Nerdo Oct 23, 2010 9:28 AM
Haha, ik ben gewoon heel slecht met talen. Waarschijnlijk omdat ik nooit oplet en dus de uitleg van grammatica niet hoor.

Nana vind ik juist super gaaf omdat het soap achtig is, maar ook weer realistisch en ik kan me ook goed met de personages inleven. Maar Nana Osaki is toch wel het beste personage ooit gemaakt (maar da's mijn mening :p). Ik vond Honey and Clover erg leuk, maar soms gebeurde er niet heel erg veel en wat er gebeurde was ook niet echt schokend of zo :p. Alhoewel ik de rustige sfeer juist heel erg leuk vond en de humor van de schrijfster is gewoon cool.

Wat betreft de soundtrack: ja de nummers van Nana zijn gewoon heel erg mooi. Erg dramatisch en de stemmen van de personages zijn ook heel mooi ingezongen. Ik heb een keer hun albums gedownload en ben er helemaal weg van - terwijl ik normaal nooit echt rock en j-muziek luister. Hou meer van elektronisch :D.

En nee hoor, lange comments maken het juist leuk om te lezen :p. Deze is ook behoorlijk lang.
Nerdo Oct 21, 2010 9:40 AM
Haha inderdaad jammer. Hoe beviel Nana je? Niet goed aan je cijfer te zien? Het is echt mijn lievelings serie, ik vind alles super goed geschreven. Toch wel opvallend, omdat het een bijzonder populaire drama serie is - en sommige het vergelijken met Honey and Clover en zo.

Uhh wow, leuke studie :p. Ik heb echt een hekel aan grammatica.. maar dat zal waarschijnlijk zo komen omdat ik echt super slecht ben in grammatica.

En ja, dat moe en troep gedoe is ook niet echt iets voor mij. Ik vind het een beetje pedo, en soms zie ik echt hele oude mensen hier op MAL met plaatjes van kleine anime kinderen (loli's).. ik snap niet waaorm ze daar zo op zitten te geilen. Ik vind dat echt verkeerd.

Oja: en Monster is gewoon mooi. Ik heb tot deel 5, niet heel veel dus.. maar ben van plan meer te kopen en de anime ooit nog af te kijken. Ik vind het niet zomaar een drama serie... je leeft echt met de personages mee.. en het is heel mooi dramatisch in elkaar gezet dat je soms echt kippenvel krijgt.
Nerdo Oct 21, 2010 3:28 AM
Oh met mij gaat het super goed. Ik zal eens gaan kijken! Ik vond Lucky Star toch nog best leuk, alhoewel ik dat in het begin niet zo vond :p. Ik denk dat je echt moet wennen aan de Japanse humor.. en daar ben ik nu wel een beetje aan gewend. Maar ik moet zeggen dat ik niet echt de "typische" series kijk.. zoals Naruto en Bleach (zoals elk andere jongen van mijn leeftijd kijkt). Ik ben meer geïnteresseerd in Nana achtige series.

Uhh, ik heb verder in 1 jaar ongeveer 50 volumes gekocht bij een manga winkel bij mij in de buurt -_-. Lol, ik schaam me er achteraf wel een beetje voor :p, dat is echt zo duur.. maar ik doe het nu niet meer. Ik koop alleen de Bakuman, Nana en Monster manga :-).

En ja ik heb mijn about ingevuld :p, beetje vol met Engelse fouten maar ik heb mijn best gedaan in ieder geval!

En ik zit inderdaad niet meer op het Websitemaker forum.. ik zit heel af en toe een beetje op de AniWay forum te posten en op de MyAnimeList forums. Ik ken eigenlijk geen leuke forum waar je van alles en nog wat kan bespreken :(. Die nieuwe forum, street23 of zo boeit me niet zo veel en daar zitten alleen maar meisjes op die debiel zijn.

En hoe gaat het met jou? Je studeert toch al? Wat doe je allemaal in het leven?
Nerdo Oct 20, 2010 9:51 AM
Oh, lijkt me best leuk. Volgens mij heb ik er ook over gelezen in de AniWay of zo..
Nerdo Oct 18, 2010 6:30 AM
Haha mooizo! Ik kijk de laatste tijd ook minder, dus ik ga alleen maar de betere series kijken.

Kuragehime gaat ook over een groep jongeren die hetzelfde aparte ent wonen, zelfde humor.. ook door Noitamina gemaakt.. dus spreekt wel voor zich. Wat was dat festival dan voor iets?
Nerdo Oct 18, 2010 1:53 AM
Wooh, je leeft weer -stalker-

Ik zou als ik jou was Kuragehime gaan kijken. Is josei, net als Honey & Clover. Het heeft een beetje een dromerige sfeer.
Whatsifsowhatsit Feb 24, 2010 10:05 AM
Ja ik heb toevallig gisteren weer een hele set afleveringen gekeken van Haruhi gekeken... Endless Eight, ik heb er nu 6 afleveringen van gezien, die verhaallijn. Ik vind het nog niet eens vervelend worden eigenlijk :) haha, of ze nog te pruimen is? Bedoel je haar zelf of de anime? De anime in elk geval wel, en ach ja Haruhi ook best wel, ik vind 'r soms wel vervelend maar daar is ze schier almachtig voor hè, dan 'mag' dat.

Heb alleen Honey and Clover al even niet meer gekeken, dus dat moet ik ook weer eens gaan doen. Maar ja tis alleen, de laatste tijd wil ik steeds zoveel dingen leren enzo, Japans, topografie, dingen voor school en dan wil ik me eigenlijk ook eens eindelijk gaan verdiepen in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, astronomie, biologie... kennis!

Maar goed, hoe komt het bij jou, de anime-dut? Misschien moet ik er je gewoon weer af en toe eens op aanspreken?
Nerdo Feb 13, 2010 3:40 AM
Maaike, hoe heet dat nummer dat jij op je Kokoro site hebt staan, die automatisch afgespeelt word? Die is zo mooi!
Nerdo Feb 1, 2010 10:26 PM
Ik vind de humor JUIST wel leuker. Bij al die andere anime's is het zo standaard enzo. Ik hou ook niet echt van die Lucky Star humor enzo.

en hagu is zo schattig, haha
Nerdo Jan 29, 2010 3:16 AM
Hé! Ik ben nu bezig met Honeya and Clover! Die is echt leuk!
Whatsifsowhatsit Jan 25, 2010 11:13 AM
Dat dacht ik ook inderdaad, dat het daar misschien aan zou kunnen liggen... dat zal het dus wel zijn.

Ik vond Air wel leuk, iets minder dan Kanon wel maar ook zeker de moeite waard. Ik ben nu The Melancholy of Haruhi Suzumiya begonnen, maar denk dat ik daarna Clannad maar eens ga kijken om de drie-eenheid af te ronden. Moet ik overigens nog wel de Air movie kijken. En eigenlijk misschien ook Kanon (2002), al zei je dat die minder de moeite waard was hè? (Ik geloof dat je de woorden "echt slecht" of zo gebruikte :P) En natuurlijk de bij-dingen bij Clannad, maar dat komt achteraf.

Weet je wat, ik ga nu de Air movie kijken ^.^ nou ja, eerst nog wat muziek luisteren en Mijnenvegeren, maar daarna.

Je bent ook met nogal wat anime bezig tegenwoordig hè? Verleden week al vier verschillende bijvoorbeeld (al kwam dat misschien door het tentamen toen :P). Welke is de leukste?
Whatsifsowhatsit Jan 24, 2010 2:47 PM
Hé, wat ik me trouwens afvroeg hè... hoe kan het eigenlijk dat er bij jou op je profiel staat dat je 15 forum posts hebt, maar als ik zeg "Find All" hij er niet één vindt?

O en heb ik al verteld dat ik Air + Air in Summer (dus dát bedoelen ze met een "Special") afgekeken heb (die laatste zojuist dus dat had ik sowieso nog niet verteld)?