Report Telnari's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 202.0
Mean Score: 7.20
  • Total Entries968
  • Rewatched4
  • Episodes11,827
Anime History Last Anime Updates
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Feb 2, 12:30 PM
Completed 1/1 · Scored 8
Loveless
Loveless
Feb 2, 10:22 AM
Dropped 2/12 · Scored 5
Shingeki no Kyojin: Lost Girls
Shingeki no Kyojin: Lost Girls
Feb 2, 10:18 AM
Completed 3/3 · Scored 7
Manga Stats
Days: 79.9
Mean Score: 7.59
  • Total Entries464
  • Reread0
  • Chapters11,006
  • Volumes1,606
Manga History Last Manga Updates
Akatsuki no Yona
Akatsuki no Yona
Sep 28, 2018 2:48 PM
Reading 158/? · Scored 9
Akagami no Shirayuki-hime
Akagami no Shirayuki-hime
Sep 28, 2018 2:48 PM
Reading 100/? · Scored 9
Oresama Teacher
Oresama Teacher
Sep 12, 2018 4:08 PM
Reading 128/? · Scored 9

Favorites

All Comments (130) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
Mikola Sep 7, 2016 1:56 PM
Hello! :)

Thanks for accepting my friend request! :D
kakarot117 Mar 22, 2015 6:22 PM
I didnt want to bump that thread so i will thank you here, up to you if you want to read haha

Thanks for the post in http://myanimelist.net/forum/?topicid=1364154

Gokusen sems pretty funny might give it a try, and yes you are correct I shouldn't avoid a manga just because its shojo but the reason I do is because they tend to have a pushy male lead that I cant relate to which puts me off thats all >. <
Moog Nov 5, 2014 2:07 AM
Vi får se. : >

Ja, det er ganske gøy og trivelig. Skype-gruppen startet egentlig på et annet forum for noen år tilbake, men etter at flesteparten dro så tok jeg over og begynte å invitere MAL-venner i stedet, og det skulle vise seg å bli en suksess! : ) Vi driver fortsatt på å lete etter nye members, og inviterer de som virker interesserte. De som kommer ser ut til å trives også.

Jeg har sett en episode nå, og den virker lovende! Føler meg ikke helt sånn engasjert ennå, men det endrer seg fort hvis serien fortsette å levere.
Åh, er den den litt vanskelig å sette seg inn i, kanskje? Har følt det lignende med andre anime-serier selv, men som regel handler det for det meste om å komme seg gjennom de første episodene, så går det bedre.

Jeg har sett 3 episoder av Texhnolyze nå, og den virker bra så langt. Jeg liker settingen og atmosfæren, men i likhet med Penguindrum så føler jeg meg ikke veldig engasjert ennå. Ser godt for meg at jeg kommer til og like den da, kanskje til og med mer enn Lain.

Hmm, greit! Skal huske på tittelen. Er den bra da?
Moog Nov 1, 2014 3:13 PM
Ah, høres litt kaotisk ut men noenlunde interessant! Jeg er definitivt litt curious. : )

Ja, det var det jeg tenkte! Det høres jo ut som noe som kan være gøy å delta på.

Jepp, Skype er ganske bra for å bli litt mer kjent, og siden det er utenfor MAL så snakker man heller ikke bare om anime, men andre random ting også.
Uff, IRC-kanalen på MAL er helt katastrofe >.< Jeg har vært der et par ganger selv, men det er umulig for meg å holde interessen, og mesteparten av tiden så er det bare random folk der som babler om deprimerende ting eller klager. u_u

Ja, den hørtes interessant ut! Haha, jeg hørte faktisk om den i en samtale relatert til pretentiøse anime-serier, men jeg syntes at den var verdt å ta en titt på. Håper at den er fin og litt thought-provoking. : )

Jeg har også tenkt å se på Texhnolyze, av samme årsaker. Jeg ser at du allerede har sett den. Den skal visst være ganske bra, har jeg hørt. Hva syntes du om den? Jeg regner med at den er ganske lik Serial Experiments Lain, som jeg syntes var grei nok. SEL ble litt for... eh, den var god, men jeg syntes at den ble litt for usammenhengende, kryptisk og pretentious. Har egentlig ikke så mye i mot disse sånn generelt, men jeg likte ikke utførelsen noe særlig. *overly critical*
Moog Oct 31, 2014 10:01 PM
Kampen mot latskapen is real!

Det kan jeg godt gjøre. Høres morsomt ut. : ) Siden du har vært på en (eller flere?) tidligere, hva gjør man egentlig på konvensjoner? Har egentlig ikke peiling hva som foregår på de. : 3

Å ja, episode-diskusjonsforumene er interessante, og jeg bruker å besøke de etter at jeg har sett ferdig en god anime eller lest en manga. Legger i blandt igjen en post jeg også, som kanskje fremtidige seere kan titte på. Ah, det er helt forståelig. : ) Poenget med reviewer er jo at man skal være så objektiv som mulige, så det kan være litt vanskelig å formulere seg riktig og bli fornøyd med resultatet, føler nå jeg i alle fall.

Åh, spennende. : o Fortell meg hvordan det gikk hvis du drar på onsdagen.
Takk for linken, skal sjekke dem ut.

Mhm, skjønner hva du mener. Jeg hadde flere venner som så på anime tidligere så var ikke noe problem, men etter at jeg begynte på universitetet så har jeg nesten ikke kontakt med noen i Trondheim som ser på anime, bortsett fra ca 2 stykker. Har alikevel MAL og en Skype-gruppe hvor jeg har samlet noen kule brukere herfra som jeg kan chatte med da.
Moog Oct 30, 2014 6:52 PM
Nice. Ja, vanligvis blir denne velfortjente pausen litt i lengste laget i mitt tilfelle, så jeg ender opp med å stresse igjen opp mot Desember. >.< Jeg har allerede begynt å lese litt nå da, så kanskje jeg får et godt utgangspunkt denne høsten...!
...Eller kanskje jeg gir inn til latskapen. (×_×;)

Ah. Ja, det er nok litt kjedelig å dra på sant alene og uten å kjenne noen, og som du sier så kan man alltids dra en annen gang. : )
Jeg kunne godt tenkt meg å dra på en konvensjon en gang, bare for å se hvordan det er. Kanskje det er gøy for alt jeg vet.

Jeg føler i blant for å skrive en review eller noe etter at jeg har fullført noe som jeg har likt. Det er nok fordi jeg liker å dele meningene mine og uttrykke hvordan jeg opplevde serien. Bedre enn å sitte igjen med tankene i hodet uten å dele dem med noen andre, synes nå jeg i alle fall, hehe.

Jeg går på NTNU, men det er første gangen jeg har hørt om en anime-klubb. Hmm, høres bra ut det da. Artig at det er anime-klubber i Trondheim og. : ) Det er så få folk å diskutere anime med rundt her.
Moog Oct 29, 2014 5:15 PM
Heia. Hyggelig. ^^

Det går greit. Har vært litt stresset med semesteroppgaver osv, men nå som jeg har fått de godkjent så kan jeg begynne å ta det litt med ro. : )

Nope. Jeg drar egentlig ikke på cons og lignende selv. Var du der? Jepp, jeg skrev til og med et lite review for Gekkan Shoujo Nozaki-kun. Jeg syntes at den var ganske søt og morsom. Ga den en solid 7-er, men ser at du ga den 9. : o

Ooh, regnet ikke med at det fantes noen anime klubb i Trondheim. Som jeg sa i sted så er jeg ikke så veldig involvert når det kommer til cons/klubber osv, men det er et artig funn ja. Hva heter den?
KlapKlap Jul 22, 2014 2:11 PM
Moog Jan 10, 2014 12:45 PM
Har ikke sett Nagi no Asakura selv. Kanskje jeg kan sjekke den ut også; den har en interessant synopsis og jeg liker serier som kan gi sterke intrykk. Har blitt lite av det for min del i det siste, desverre.

Hehe, nei jeg er nok ikke så god i japansk at jeg kan lese visual novels enda, men jeg spilte en fan translation. Teksten var ikke perfekt, men den var god nok. Jeg tror nok at jeg foretrekker den visuelle novellen fremfor serien, siden den hadde litt tregere pacing og det var litt lettere å leve seg inn i rollen som Okabe.

Ah, jeg skjønner. Ja det kan bli litt kjedelig med fri i lengden, og man blir jo litt mer opplagt når man har rutiner å følge, eller kanskje det bare er jeg som liker å være litt systematisert, hehe.

God bedring da. :) Regner med at du begynner å bli frisk allerede siden du nevnte at du starter på mandagen.
Moog Jan 9, 2014 4:50 PM
Jeg kommer nok definitivt til å se den selv. Jeg følte meg helt tom etter at jeg fullførte Steins;Gate, både animen og visual novellen, hehe. Det er nok en av mine all time favorittserier, så det ville vært dumt å ikke se filmen også. :)

Godt nyttår! Ja, nå er det tilbake til universitetet og vanlige rutiner. Det føles vel egentlig litt godt å komme igang igjen. Er du tilbake til den vanlige hverdagen din du og eller?
Moog Dec 22, 2013 2:05 PM
Ser ikke ut som det blir noen hvit jul i år nei, noe jeg synes er litt synd. Er veldig glad i snø og vinter, så jeg håper i alle fall at det kommer noe litt senere. :)

Har mye anime jeg skal få sett selv. Nei jeg har ikke sett Steins;Gate filmen ennå, men den høres veldig bra ut og jeg kommer sikkert til å gjøre det litt senere. Kanskje du kan fortelle meg hva du syntes om den når du har sett den? Synes Steins;Gate er en flott serie. :)
Moog Dec 17, 2013 8:58 AM
Jeg bor i Trondheim selv. : )
Og ja, jeg liker å bytte profilbildet til noe julerelatert når vi kommer inn i desember. Har alltid vært litt koselig det synes jeg. ^^

Moog Dec 16, 2013 6:04 PM
A fellow Norwegian!

Ville bare si hei siden man ikke så alt for ofte ser andre nordmenn på MAL. :)
Ilena Dec 9, 2013 3:23 PM
Glad you liked the song I posted. Here are a couple more of my favorites. Do you have any favorite Japanese dance songs? I started a thread here: http://myanimelist.net/forum/?topicid=702085

https://www.youtube.com/watch?v=yvcnWslhzZw
https://www.youtube.com/watch?v=1aq4LCGv1_s
http://www.youtube.com/watch?v=p3p9XPKiR4Q
sed_lex Aug 18, 2013 7:49 AM
Omg you failed again hahaha, you're so moe :p

Add a [/img] after this:

[img]http://img253.imageshack.us/img253/97/aboutmemc9.png

This will work.