Report Swenpai's Profile

Statistics

Anime Stats
Days: 50.1
Mean Score: 7.73
  • Total Entries291
  • Rewatched0
  • Episodes3,166
Anime History Last Anime Updates
Quanzhi Gaoshou
Quanzhi Gaoshou
May 20, 11:25 PM
Watching 5/12 · Scored 7
5-toubun no Hanayome 2nd Season
5-toubun no Hanayome 2nd Season
May 11, 1:39 AM
Plan to Watch · Scored -
Pokemon Sun & Moon
Pokemon Sun & Moon
May 1, 9:39 AM
Watching 43/? · Scored 9
Manga Stats
Days: 5.1
Mean Score: 8.11
  • Total Entries25
  • Reread0
  • Chapters913
  • Volumes75
Manga History Last Manga Updates
Shingeki no Kyojin
Shingeki no Kyojin
Jul 10, 2017 2:42 PM
Reading 95/? · Scored 9
Kuzu no Honkai
Kuzu no Honkai
Jun 22, 2016 9:24 AM
Plan to Read · Scored -
Strobe Edge
Strobe Edge
Jun 15, 2016 10:48 AM
Plan to Read · Scored -

Favorites

All Comments (482) Comments

Would you like to post a comment? Please login or sign up first!
MettatonEX Mar 29, 2017 9:35 AM
ja, zo is t leven.. i guess.... zucht
ik heb de hele tijd papers en scriptie en pffffft dus ik doe ook niet zo heel veel meer. af en toe een beetje tussendoor (en dan een hele dag lang als ik eindelijk tijd/zin heb) maar over t algemeen... niet echt. jongens ik ben gebroken.

jaaa het is... minder... maar nog steeds perma-stressen enzo. eigenlijk wil ik gewoon veel slapen.

jaja... ook daar weer succes mee, hoop dat die ook een beetje lukken!

same.. same.....
en weer, same... zoveel goede dingen, en zit ik dan met mn stomme scriptie die ik niet eens afkrijg. hohhhhhh.
thanks!! ik ga mn best doen om iig mn laatste vak te halen (eentje wéér niet gehaald.... waarom dit) want dan heb ik volgend jaar alleen mn scriptie + dan dat ene vak, en dat valt best wel mee dan

yes ik heb discord (zit ik overigens ook idd vaker op dan hier haha) dat is Amber#7797 (ik kan die van jou niet vinden op je pagina dus bij deze, ik zie vanzelf wel de invite verschijnen xD)
MettatonEX Feb 8, 2017 7:08 AM
ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen maar volgens mij ben ik allang overleden. van binnen tenminste. fysiek lijk ik nog te functioneren.

ik heb idd kunnen uitslapen en een beetje anime gekeken.... maar toen kwamen de deadlines weer en oh boy ik heb sinds 11 januari niks meer gekeken :")

ja ik kijk altijd veels te veel, want dan denk ik dat ik t bij kan houden want ik ben optimistisch ofzo, en dan komt uni weer van "jammer je moet 24/7 met ons bezig zijn anders haal je je vakken niet" "OH oké nou das fijn" huile enzo.

ahh goed om te horen dat je t hebt gehaald!!

haha same. zo excited voor AnE s2, behalve dat ik nIET VERDER HEB GEKEKEN DAN EP 1...... ik bedoel, oké, ik heb t gelezen dus ik weet al wat er gebeurt, maar toch!!
ik kan niet wachten tot ik klaar ben met mn scriptie en terug ben van stage weer eind juli en ik mn stageverslag heb ingeleverd en vervolgens niks meer hoef. hopelijk. als ik alles haal dit jaar. oh boy.
MettatonEX Dec 23, 2016 3:36 AM
HET IS ZO VER IK HEB EINDELIJK VAKANTIE tijd om op de grond te gaan liggen en niks meer te doen

ik wil graag meer over izetta zeggen maar aangezien ik niet verder heb kunnen gaan kan ik dat niet :c erg tragisch, dit. snel alles maar weer gaan inhalen, heb ik misschien nog iets zinnigs om toe te voegen.

is goed! ik zal m bij mn inhaalslag meenemen

hahaha, jij zegt dat je 2 weken afwezig bent... vervolgens ben ik een maand pleitte xD oeps?
hoe is t gegaan met je examens? en fijn om te horen dat t gelukt is met je stage! ^^
ik heb zelf nu eindelijk kerst vakantie; maar eigenlijk ook niet, want ik heb een tentamen, een hertentamen, en 3 paper deadlines in januari :c dus daar moet ik nu eigenlijk aan werken, maar.... ieuw.
MettatonEX Nov 14, 2016 10:49 AM
surprise surprise! misschien toch gehaald....? afhankelijk van hoe het meegerekend wordt.

ik loop al weer achter met alles dus ook met izetta, maar ik was idd heel geïnteresseerd en toen hadden mensen t over ineens fanservice? had ik niet verwacht.
zelf vindt ik het politieke deel op zich wel leuk want het is eens wat "serieuzer" maar idd soms moet je gewoon want tanks rond zien vliegen haha.

jaaa ik heb 1 ep gezien en een vriendin van me had het erover, hij klinkt echt briljant. vindt t wel zo lullig voor dr dat iedereen eerst zo naar was (op dr vriendinnen na) en toen werd ze slank en was ineens iedereen van "he je bent ineens interessant" xD

hahaaa.... vakantie..... @kerst schiet op ik wil uitslapen

de deadlines van mn twee papers had ik gehaald, maar nu weer allemaal andere wekelijkse opdrachten en nieuwe deadlines, boehoe.
succes met t leren voor je tentamen en met je stage!
MettatonEX Oct 25, 2016 5:37 AM
jaa ik weet ook nog niet helemaal precies hoe ik t ga doen... maar kheb de groffe lijnen dus hopelijk? komt t goed? misschien?
sommige dingen, zoals mn praktisch tentamen, zou ik volgend jaar opnieuw moeten doen. maar had t eerder over vakken in t algemeen. het zou niet de eerste keer zijn dat ik mn tentamen niet haal, en vervolgens mn her ook niet >v>;;;

hoop dat ie bevalt! zo ver vindt ik m interessant o: wel benieuwd hoe t gaat eindigen.

ahh die moet ik ook nog steeds zien. heb veel goeds over re:zero gehoord, maar ik stel zo veel uit xD;

vakantie? doe maar duur haha. ik heb de 28ste deadlines voor 2 papers... 1 heb ik af. nu die andere nog >>
MettatonEX Oct 8, 2016 5:44 AM
haha nee als je niet van t lezen bent zou ik niet de intense VNs gaan proberen xD

ik ga een ruimtelijke analyse doen van 3 grafvelden en deze dan met elkaar vergelijken indien er patronen te vinden zijn binnen deze begraafplaatsen. om t heel kort samen te vatten. xD;
jaa dt zeker wel, maar als je me vijf jaar terug had gevraagd waar ik nu verwachtte te zijn, dan was t niet hier o~o
ahh das wel kut dat iedereen dan in andere klassen zit :/ maar idd je kan wel zeggen dat je in 1 keer over bent gegaan.
pfft ja, ervanuitgaande dat ik t ook dit jaar in 1 keer haal >v>; als ik iets opnieuw moet doen moet ik dat volgend jaar doen, rip.

hmm.... bungou stray dogs seizoen 2 is begonnen, weet niet of je seizoen 1 hebt gezien? en haikyuu seizoen 3.... uhhh. op t moment kijk ik nog veel nieuwe seizoenen van animes...
oh, maar shuumatsu no izetta zag er wel heel interessant uit! o: hij wordt volgens mij maar 12 eps, maar ep 1 was interessant. ben benieuwd waar t heen zal gaan.
verder ga ik ook naar all out!! kijken, maar das meer omdat ik zelf rugby heb gespeeld en ik dus nieuwsgierig ben haha

blijkbaar? xD;
MettatonEX Oct 2, 2016 3:28 PM
ik zal t iig proberen een beetje samen te vatten uvu

jaa idd als je niks met horror hebt is t wellicht niks, het gaat veel in op het mystery aspect maar de horror speelt er best zwaar in mee (zo van... gaat het deze keer goed? of eindigt het alsnog in bloed)
snap ik xD soms haal ik er wel eens 1 omdat ik dan t verhaal daadwerkelijk interessant vindt klinken, maar t is niet dat ik ze allemaal af ga ofzo haha.

ik heb nu een onderwerp! ^^ of nou ja. voor mn scriptie. voor 1 van mn papers had ik een onderwerp maar die moet ik nog verbeteren anders is t niet goed... en die andere paper heb ik nog niks voor :s langzaam maar zeker....
ik zelf ook, maar ja, ik zal wel moeten TToTT ben blij dat t er bijna op zit. laatste jaartje (als ik alles haal tenminste...) en dan heeeeel even wat rust aan mn hoofd.
hahaha thanks. het was ook voor mij totaal niet de richting die ik verwachtte uiteindelijk op te gaan xD

en sure! tbh ik dacht dat ik je ooit al toegevoegd had..... nou. blijkbaar niet dus. oeps. >v>;;
MettatonEX Sep 24, 2016 3:43 PM
zal ik doen! nu mn salaris binnen is ga ik kijken waar ik de gewone novels kan bestellen (voor een.... ietwat redelijke prijs als t ff kan), als ik ze vindt stuur ik ze wel door (ik kan ze niet in hun geheel inscannen ben ik bang :c de tijd niet voor en de .. kwaliteit scanner niet voor. rip.)
jaaa dat dus. het lijkt me zo gaaf om t te kunnen lezen.. aangezien de gewone novels nu officieel vertaald en uitgegeven worden, als die klaar zijn, misschien de vervolgen ook...? we kunnen enkel hopen

oh uhm...... ik vind de higurashi VNs best goed, maar je moet weten dat je er letterlijk niks in doet. het is gewoon een verhaal lezen.
ik heb gehoord dat steins;gate een hele goede VN is? ik heb m nog niet kunnen kopen en uitproberen.
voor de rest... andere VNs die ik heb kunnen proberen waren otome games. ik denk niet dat je daar veel interesse in hebt hahahaha

arme bus chauffeur xD
hmm. bachelor 3 jaar was voornamelijk van "we zijn weer begonnen dus we doen net of er nooit vakantie is geweest! : D WAAR ZIJN JULLIE OPDRACHTEN?! ZIJN ZE AL AF?!" huilie. nu bezig met een scriptie onderwerp zoeken.... maar ik moet ook nog onderwerpen voorbereiden voor 2 papers die in oktober af moeten zijn :S en ik heb nog totaal geen informatie erover gekregen en dus ook geen idee waar ik t over zou moeten houden. bleh.
maar, moet wel zeggen dat osteoarcheologie me heel erg bevalt! elk bot in het lichaam leren klinkt eigenlijk lastiger dan het daadwerkelijk is? het kost wel veel tijd, maar... ik vindt t zover best goed gaan haha
MettatonEX Aug 30, 2016 2:37 PM
hmmm... ja, dat is idd ook een manier van de laatste ep bekijken. ik was zelf te druk bezig met emotioneel zijn omdat het nu echt afgelopen is hahahaha.
yup. izaya is idd uit de stad nu. hij heeft ook zijn eigen novel die afspeelt na drrr, maar zo ver ik weet is het nogal obscuur en zijn er weinig tot geen vertalingen. ik weet wel dat hij nu in een rolstoel zit. (of.... dat dacht ik begrepen te hebben. kan het fout hebben
jaaa. sh wil ik ook lezen.... gaat weer over drie nieuwe characters, en de vorige cast neemt een soort van mentor rol aan? maar ook daar kan ik geen vertalingen van vinden... huilie.

klinkt als een goed plan uvu
jaa klopt. en ze hebben op steam tegenwoordig nu ook VNs ertussen zitten o:
MettatonEX Aug 22, 2016 5:31 AM
light yagami en rechtvaardig. haha. ja nee dat uh, is inderdaad niet wat ie was. al helemaal niet meer aan t einde.
hrmm, ik ben op zich best oke met t onthouden van namen; iig van de main cast. en als ik t echt niet weet kan ik t altijd nog opzoeken later
zal ik doen! eerst even wachten op mn salaris..

jaaa precies. maar t zou ook zonde zijn om een 3ds te halen en dan blijkt dat je maar 1 spel leuk vindt; zo veel geld voor 1 spel...
maar zo heb je iig al een flinke lijst aan games die je leuk vindt dus dat scheelt enorm ^^ dan is het ook de investering waard enzo. ik haal meestal ook geen platforms als ik er minder dan 5 games op wil spelen (of als de games beschikbaar zijn op iets wat ik al heb, bv op steam ofzo)
MettatonEX Aug 16, 2016 5:34 AM
ik vond t juist interessant dat mikado zo was; in de novels is t (blijkbaar) duidelijker, maar het komt erop neer dat mikado dus nooit 'puur' was. zo deed hij zich altijd voor; de scene waar hij aoba door zn hand steekt licht (again, blijkbaar) veel dichter bij zijn, ja, natuurlijke gedrag, i guess. hij wilt juist de chaos; en is altijd al zo geweest
(ik ga ooit nog eens de novels halen, dan kan ik het zelf lezen in plaats alles van "horen zeggen" weten)

yup yup, idd om opzij te zetten zodat als ik een keer iets wil doen, wat wil halen, of ineens een boek nodig heb voor iets, ik het ook gewoon kan halen zonder dat ik elke maand panisch op mn stufi zit te wachten haha

hmm.... ik zou zeggen 'ja', maar alleen als er 5 of meer games zijn waar je daadwerkelijk in geïnteresseerd bent. games die ik zelf zou aanraden zijn bravely default, pokemon alpha sapphire of omega ruby (als je de originele sapphire en ruby nooit gespeeld hebt, OF als je die zo leuk vond dat je die graag ziet in betere graphics en met nog een extra stuk verhaal na de elite 4), bravely default (al ik zelf niet heel ver ben, de gameplay is in ieder geval leuk vindt ik), fire emblem: awakening, legend of zelda: majoras mask 3D, en devil survivor 2: record breaker.
ik zou ook fire emblem: fates aanraden, maar... de situatie om het spel is raar. het heeft 3 routes, waarvan er twee zijn birthright en conquest. maar die worden als aparte spellen verkocht, dus dan koop je er 1... en de andere twee (de derde is revelations) kan je dan met korting digitaal kopen... zit een beetje ingewikkeld. fire emblem: awakening is wat dat betreft makkelijker, das maar één verhaal haha.
maar sws zou ik je aanraden om eerst wat op te zoeken over die games om te kijken of je ze uberhaupt wel interesseren, want als er maar 1 interessante game is is dat t vaak gewoon niet waard. (en als devil survivor 2: record breaker je interessant lijkt, is er ook nog devil survivor: overclocked. behalve het principe van 'oh nee demonen en de wereld gaat naar de klote' en de gameplay mechanics zijn t twee losse games die verder niks met elkaar te maken hebben qua verhaal)

jaa precies. dan loop je 1 episode achter.... 'oh die haal ik wel in'. behalve dat je dat nooit doet en dan is de anime al afgelopen en moet je er ineens 9 inhalen
MettatonEX Aug 14, 2016 11:05 AM
jaaa agreed. ik vindt alle seizoenen leuk, maar 1 was idd mn favoriet.
dat vond ik wel leuk aan x2, hoe je mikado had die zon gewone jongen leek eigenlijk, maar dat dus uiteindelijk helemaal niet is. wtf die scene dat hij die pen door aobas hand heen ramt blijft me bij.

jaa idd was vakantiebaantje. 4 weken werken en dan in 1 keer veel geld binnenhalen eigenlijk, moet ik gewoon goed opletten met hoe ik t uitgeef.
nog niet? dus, uiteindelijk wel? dat zou wel tof zijn nmlk als je gewoon vanuit huis geld kon verdienen haha

yup 3ds. er zijn altijd wel flink wat games van nintendo die ik interessant vindt (zoals dus fire emblem en pokemon, maar bravely default ook enzo)
ik hoor juist niet zo heel veel over de nintendo NX, maar ik had sowieso de 3ds al dus ik kon gelijk aanhaken als er nieuwe games kwamen.

yupyup... soms heb ik dan wel dat ik ineens motivatie heb en kijk ik ineens in een week 7 animes af ofzo, dus dan schiet t ineens wel weer op. t makkelijkste is eigenlijk om gewoon elke week bij te blijven, maar omdat ik op stage ging enzo lukte dat niet zo goed...... en dan krijg je dus dit probleem hahah
ja precies. ik heb ook vaak dat ik op tv tropes eindig.... oeps?
MettatonEX Aug 14, 2016 2:22 AM
hahaha, het staat toch echt op mn profiel bij mn favoriete animes :'p
jaaa precies... en hoe vaak er meer achter een character zit dan je eerst verwacht... ik hoop ooit de novels te kunnen kopen en lezen, maar dan eerst maar even wachten op mn salaris.

yupyup. niet zulk zwaar werk gelukkig ofzo, maar toch elke dag om 7 uur op en dan erg saai werk doen. ach ja, het betaald goed, hehe.

ohhhhh o: jeetje dus t wordt nog erger.... nu moet ik m echt eens gaan lezen ahhh

ik heb fire emblem: fates gehaald en ik heb de derde route nog niet uit, dus dat wil ik nog wel doen deze vakantie. dan heb ik nog de tweede higurashi arc in VN vorm... en super dangan ronpa 2 op steam... en zoveel andere games die ik ook nog moet doen.
en qua plannen voor anime.... laat ik eens beginnen met alle afleveringen die ik dit seizoen heb gemist in te halen, en dan ook nog eens alles van de vorige twee seizoenen afronden..? dat is iig wat ik probeer maar ik raak telkens afgeleid door manga of youtube filmpjes hahaha. ik zie wel wat er van komt; hopelijk ben ik weer bij voordat colleges weer beginnen.
MettatonEX Aug 12, 2016 2:53 PM
yesss, durarara!! is één van mn favoriete animes. ik was zo blij toen er de x2 seizoenen kwamen. heb ze allemaal al gezien haha.

ik doe precies hetzelfde... nou had ik de laatste 4 weken werk dus ik moest om 7 uur mn bed uit, dus dan denk je, goh dan ga je om 11 uur naar bed toch. werd t toch elke keer weer kwart over 12.....
maar kan nu weer uitslapen. het goede leven.

jaaa hij. ik neem aan dat hij nog wel weer ergens terugkomt... goede stimulans om de manga te gaan lezen.

ikzelf ook niet, maar heeeel soms is t wel lekker om in de zee te zwemmen. (jammer van al t zand). ga zelf vaker naar t zwembad

ik heb vakantie tot 5 september, dan beginnen mijn colleges weer. dus heb nog zon 3 weken. kan ik mooi weer even uitslapen enzo en (misschien) nog wat anime kijken als ik eraan toekom haha
MettatonEX Aug 12, 2016 4:58 AM
(en wie is er weer eens laat? dat ben ik. alweer. vier weken niet achter je laptop zitten is.... raar.)

neem aan dat de jetlag nu weer over is? c:

JA ik heb bnha uitgekeken ja. ik vond t zo gaaf en de character zijn ook super interessant. die gozer met al die handen (ik... ben zijn naam vergeten) is doodeng. kan niet wachten op seizoen 2; maar wil hem sowieso ergens ook gaan lezen.

hahaha ja was heerlijk. heb ook idd alleen maar bij het zwembad gelegen (en twee keer bij het strand). ik wil weer terug.... weer is helemaal niet lekker meer hierzo nu xD