Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 2 [3]
Jan 2, 2020 7:37 AM

Aug 2009
288
JoshGimmeHotdog said:
Arkadaşlar, şu sıralar anime izlemekte zorlanıyorum. Nasıl yani derseniz şöyle: Beastars izliyorum vaay be çok iyiymiş diyerek. Ama gidişat çok yavaş gelmeye başlıyor. Shounen izlerken "Ben bunu daha önce izlemiş miydim lan" oluyorum. Çünkü shounenlerin çoğu birbirine benziyor. Aynı şeyi Shoujo izlerken de yaşıyorum ama daha sık. JoJo izlerken bile arada sıkılıyorum o derece yani. Şu anda severek izleyebildiğim animeler sadece BnHA (yeni bölüm geldikçe) ve Naruto. Arada seven deadly sins de izlemeye çalışıyorum ama malum elizabeth karakteri yüzünden animeden soğumaya başladım. Bunun çözümü nedir ????

Ben biraz animeye ara vermeni öneririm, belli ki severek izlediğin şeyler bile içten içe sıkıcı gelmeye başlamış.Tekrar döndüğünde bir süre yine aynı heyecanı korursun.Belirli anime doygunluğuna ulaştığında bu dediklerin malesef oluyo :/
Apr 30, 2020 5:46 PM

Apr 2016
17
Harem türünde yaptığım denemeler sonucu uzak durmayı seçenlerdendim.Ancak birazdan sayacağım farklılıklar acaba yenilerini izlersem klasik sayılanlar arasındaki konumlandırmamı nasıl şekillendireceği sorusunu gündeme getiriyor

Hatırladığım kadarıyla date a life'ın neden dxdten daha çok hoşuma gittiğini belirtmeye çalışacağım

-Karakterleri daha ilgi çekici.Aynı -dere ailesinden benzer davranışları gösteren Koneko ile Origami karakterleri arasında yapılacak tercih belli.Çekicilik remarkable olaylarla sağlanır.Bu noktada klişeleri işletmek yerine dengeyi bozmadan ne kadar daha cüretkar olabiliriz hakkında düşünmek önemli

-Konu yaklaşım biçimlerini belirleyebilir.İssei'in shounenlerde çok daha iyisini görebileceğimiz sıkıcı kahramanlık hikayelerindense kızlara çözülecek problemler üzerinden yaklaşılması yabancıların executive dediği şey.İçerik tabi ki haremlerin -dere kalıplarına hapsolmasının gereği kötü,biçimden kurtarıyor.Mondaiji-tachi serisini etkileyici yapan unsuru hatırlayın.Hayır,seslendirme sanatçısının yeri göğü inleten erabesi dışında
permanentistApr 30, 2020 6:01 PM
May 3, 2021 2:59 AM
May 2021
1
NatsuJun said:
Naruto genelde overrated bir anime olarak görülür ki ben de buna az çok katılıyorum ama sormak istediğim şey biraz daha farklı.Sizce Naruto'nun mangası mı daha iyi yoksa animesi mi daha iyi tabi neden böyle düşündüğünüzü yazarsanız memnun olurum-fillerlardan bağımsız olarak düşünün-.
bence animesi daha iyi
Sep 20, 2021 10:29 AM
Feb 2021
1
NatsuJun said:
Naruto genelde overrated bir anime olarak görülür ki ben de buna az çok katılıyorum ama sormak istediğim şey biraz daha farklı.Sizce Naruto'nun mangası mı daha iyi yoksa animesi mi daha iyi tabi neden böyle düşündüğünüzü yazarsanız memnun olurum-fillerlardan bağımsız olarak düşünün-.
tabikide animesi çok daha iyi
dxd en iyi anime
Jan 23, 2022 4:30 PM
Feb 2016
2
Geçenlerde Vanitas no Karte'yi izledim ve çok beğendim. Myanimelistte hak ettiği saygıyı yeterince almadığını düşünüyorum ve nedenini anlayamadım belki yeni yayınlanmaya başladığından olabilir. Umuyorum ki ilerde daha çok kişi bu animeyi izler ve serinin devamı gelir (şu an 2. sezonu yayınlanmakta). Bence bu anime gelecekteki en popüler animeler arasına girebilecek potansiyele sahip.
Feb 4, 2022 3:25 PM

Aug 2009
288
mangası iyi bir yerde anime izleyen kesim için hype önemlidir şuan öyle bir kitlesi olmadığından normaldir.
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 2 [3]

More topics from this board

» Favorileriniz?

NovasAnimeList - May 6, 2022

1 by Traotora »»
Sep 20, 2023 8:59 AM

Sticky: » Önemli duyuru - Lütfen okuyun

Cnon - Sep 17, 2023

0 by Cnon »»
Sep 17, 2023 7:23 AM

Sticky: » Anime / Manga Öneri ( 1 2 )

Cnon - Apr 7, 2015

82 by _Schiffer »»
Mar 28, 2023 8:25 AM

Sticky: » Kendinizi Tanıtın ( 1 2 3 4 5 )

Cnon - Apr 6, 2015

208 by removed-user »»
Nov 12, 2022 11:33 AM

» Grupta başka Neon Genesis Evangelion hayranı var mıdır?

Jerasu - Jun 2, 2019

5 by Bartu55555 »»
Jul 3, 2022 6:12 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login