Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 2 [3]
Nov 12, 2017 11:27 AM

Offline
Sep 2015
334
Hei vaan hei.
Olen Noora, taikka Mansikka, taikka Strawberry tai mitä näitä nyt on.
Turkulainen lähihoitaja joka rakastaa kaikkea otakujuttua!
Hyyyyvin paljon mahdollista että oon joskus kuulunu tähän ryhmään, jossain kohtaa lähin kaikista niin ei voi muistaa. Mutta hjuu!
Ööööö..... No, kiva tutustua uusiin ihmisiin ^3^
I live to anime, chocolate and strawberries!!!
Jan 7, 2018 1:28 PM

Offline
Jun 2012
691


Vois vähän päivittää yllä olevaa tarinaa näin reilu viisi vuotta myöhemmin :D Tai no historiahan ei ole muuttunut, Animea tosin tulee ehkä katsottua vieläkin tiheämmin kuin tuohon aikaan ...

Ikäkriisit oli ja meni, täytän 30 vuotta helmikuussa ja olen suorastaan hämmästynyt, kuinka vähän se tällä hetkellä ahdistaa tai viimeiset muutamat kuukaudet on ahdistanut. Ei lähes lainkaan. Oikeastaan odotan vain sitä hetkeä, että saan pyytää lupaa liittyä MALin ikääntyvien käyttävien ryhmään :'D

Kissa pyörii nykyään jaloissa, se on viiden vuoden takaiseen uutta. Toisaalta oma rasitteensa silloin, kun se tyrkkää persuksensa nenän eteen ja makoilee tyytyväisenä rintakehän päällä, kun itse yritän katsoa Animea (tai joskus harvoin tehdä kouluun liittyviä kirjallisia tehtäviä, hui kamala!)

Joopa, niin hulluksi sitä vajaan 6 vuoden työuralla fysioterapeurtin töissä tuli, että päätin sitten syventää ortopedista osaamista ja alkaa opiskella myös naprapaatiksi :'D Opetuksen taso on kyllä niin syvältä jostain, että ihan itkettää välillä. No, onneksi neljästä vuodesta enää kaksi ja puoli jäljellä. Ja onneksi saan tehdä myös fysioterapeutin töitä tässä ohessa omalla työpaikalla, siellä sentään voi vetää valot sammuksissa ja tavata työkavereita.
Eight-Man said:
Remember, be an artist, not an autist.

"If anything simply cannot go wrong it will anyway."

~ Murphy's 5th law
Jan 24, 2018 1:29 PM
Offline
Apr 2016
3
Hiiohoi halojatailtaa. Elikkäs oon vaan tällane porilaine Turun yliopiston opiskelijan irvikuva, jolle maistuu animut herkistä tunteista ja lämpimistä kähinöistä. Toisin sanoen shoujot ja moeanimut. Ajoittain leikin gonahtanutta yli-ikäistä psykopaattia ja kattelen psykologisempaa settiä, mikäli uskallusta on. Enimmäkseen kuitenkin hyvän maun söpöilypläjäyksiä. Hyvästä syystä voin toki katsoa mistä genrestä vaan, genrepuristiksi ei järki riitä.

Vaan mitä itse sarja- ja animehistoriaani tulee, voi sen katsoa alkaneen jo ennen aktiivikatselua lapsuudessa. Pokemonit, digimonit ja lohikäärmepallot tulivat tutuksi maikkarin, nelosen ja subin kautta. Hopeanuoli-fanivideoita katselin satunnaisesti, mutten juurikaan itse sarjaa. Ensimmäisen varsinaisen animeni katsoin vuonna 2014 tutustuessani Keijoihin eli K-oniin elinpiirini pakotuksen vuoksi. He kaivoivat oman kädenlämpöisen sopukkansa sydämeeni. Tämän jälkeen tutustuin Barakamoniin ja Shirobakoon, joista erityisesti jälkimmäinen on melkeinpä liian häikäisevä helmi aloittelevalle animeharrastajalle. (Ei minusta otakuksi ole ainakaan vielä vähän aikaan.) Näin tunsin ainakin kolmisen ja puoli vuotta sitten.

Nimeni on tosiaan vironkielinen, ja suomeksi kääntyisi ”vuotavaksi liekiksi.” (Meno vitun chuuni) Viroa ja ranskaa ”osaan” auttavasti, englantia vähän paremmin. Virkamiesruotsia sönköttäen.

Mielenkiinnon kohteita animun lisäksi eesti ja speedrunit. Animemusan lisäksi kuuntelen iskelmää, kraftvärkkiä, virolaista muusikkaa ja suomipoppia. Lisätietoja saa kyselemällä, ja voi sitä muutenkin ottaa yhteyttä vaikka yleisen rupattelun nimissä. Malia paremmin minuun saa yhteyttä Discordista, jossa heilun nimellä Lekke. Oon kuulemma ihan kiva tyyppi.
Nov 6, 2018 7:52 AM
Offline
Mar 2018
5
Hei vaan.

25v ukkeli Hyvinkäältä. Työt ja harrastukset liittyy nelipyöräisiin ajoneuvoihin suurimmalta osalta. Joskus tulee jotain anime ja weeb juttuja sekoiltua.

Soitelkaa<3
Feb 10, 2019 12:26 PM

Offline
May 2018
146
Heissunkeissun!

Täällä kirjottelee Mewwu, 23 vuotias neiti. Oon ollu MALissa lähes vuoden kirjaamassa kattomisia ja lukemisia ylös, ja nyt ajattelin rohkaistua ja ruveta sosiaalisoitumaan täällä päässä (animekavereita ei koskaan voi olla liikaa).

Alotin siis pienenä animen kahtomisen Muumeilla ja Pókemonilla, mangaa alotin lukemaan ystäväni kanssa 2007-2008, lukemisena olivat yleensä One Piece, Dream Kiss, Sugar Sugar Rune ja Kiss me Kill me. Myös saattaa olla muita, mutta ei muisti riitä sinne asti. :--D

Animea aloin seurata muutama vuosi myöhemmin, One Piece on edelleen suosikkina. Studio Ghiblin elokuvia on tullut katsottua ja ostettua omaan kokoelmaan. Muutamia lemppareitani ovat Rozen Maiden, Corpse Partyt, Fullmetal Alchemist ja No Game No Life.

Mangana luen tällä hetkellä One Pieceä, Akatsuki no Yonaa ja Nanatsu no Taizai:ta. Lisäksi luen muutamia lyhyempiä mangoja odotellessani uusia chaptereita.

IRL elämässä pelailen hyvin paljon Wowia ja Falloutteja. Omistan kissan. Eipä muuta. Kiitos hei. Saa ottaa yhteyttä ja tulla höpöttelemään, en pure ilman syytä.

Jul 4, 2019 3:24 PM

Offline
May 2016
59
Kait sitä vois esittäytyä täälläkin ja yrittää sosialisoitua.

Eli siis olen LunarPony. Keski-suomessa asuva kasa lihaa ja luuta, joka on iältään 20-v.

Jollei perus Digimonia, Pokemonia tai Yu-Gi-Oh GX: ää lasketa niin animea olen katsellut ala-asteelta asti kun jossakin törmäsin suomeksi subattuun Evangelioniin, jonka katsomisen jälkeen aloin etsiä muita japanilaisia animaatiosarjoja netin ihmeelliestä maailmasta. Mangaa aloin lukea muutama vuosi myöhemmin kun löysin Berserkin, josta tällä hetkellä menossa toinen lukukerta.

Lempisarjoja löytyy aika paljon, ja laidasta laitaan, mutta viimeisin sarja johon tykästyin kovasti oli Haikyuu, ja tällä hetkellä olen tykästymässä kovaa vauhtia Fate-franchiseen. Yleisesti ottaen pidän psykologisista sarjoista ja musiikin ympärille sijoittuvista sarjoista.

Animen ja mangan lisäksi harrastuksiani on videopelit (tällä hetkellä pelaamassa Danganronpa-pelejä PC: llä ja Fire Emblem: Awakeningiä 3DS: llä) musiikin kuuntelu ja levyjen keräily, kitaran soitto, piirtäminen, figuureiden keräily ja välillä aasialaisten draamojen katsominen.

Saa pyytää kaveriksi tai pistellä viestiä jos haluaa. Olisi mukava tutustua muihin suomalaisiin animen- ja mangan harrastajiin.
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (3) « 1 2 [3]

More topics from this board

» Animessa nahtyja 'suomalaisia' ( 1 2 )

Jerrez - Mar 6, 2010

78 by Korru »»
Sep 26, 2023 6:52 PM

» Viimeksi katsottua animea ( 1 2 3 )

Opal_Shrike - Jan 11, 2010

116 by Kuruwin »»
Aug 13, 2023 5:32 AM

» Animen katselun rajapyykit

Kuruwin - Sep 10, 2022

5 by sordos »»
Jul 27, 2023 10:13 AM

» Tracon

Jnn - Jun 9, 2010

15 by Hisokazzzz »»
Jul 28, 2020 12:04 AM

» Apua, Finland Club on kuollut!

Pakku - Jan 12, 2020

0 by Pakku »»
Jan 12, 2020 7:55 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login