New
Jul 9, 2010 5:19 AM
| Skratka ta forum je že puhno časa z nogo u grobu... najbrž je to zato, ker nas je slovencev malo in je slovenija tudi majhna, sploh pa ni veliko slovencev, ki gledajo animeje ali berejo mange, zato me zanima, s kje ste in kaj najraje gledate ali berete( odvisno ali imate raje anime ali mange) tako da bom jaz prvi...: sm iz gorice (nove, glede na to da je druga u italiji... :)), najboljša manga je.... hm, najbrž katekyo hitman reborn!, vendar sem začel brati mange šele pred kratkim, zato... najljubši anime pa je... najbrž nana, ali pa FMA... |
Reply Disabled for Non-Club Members
Jul 9, 2010 2:34 PM
| Sn že neki časa v clubo sam nisn najdo časa se oglasit kaj :( , tk da YOW! No, jaz sn iz Radelj ob Dravi. In kiri so moji naj anime manga... hmmm težka, recimo kak Death Note, Ergo Proxy, Darker than Black neki v tej smeri, sam gledam pa večino zvrsti animejev. Kar se pa mang tiče, uhh, jih niti ne berem tlk sam se občasno spravim co. Lenuh jaz O,.,O LP Yun |
Jul 9, 2010 3:58 PM
| no jaz sem iz posavja, berem vse kar mi pride pod roko, a večino kmalu pristane na neskončnem čakanju ali pa zmanka prevodov. Najrajši mam temačnejše mange, kjer je glavno vodilo zgodba, tako da zelo cenim claymore, record of fallen vampire in spiral. in predvsem tudi cenim unikatnost in nepredvedlivost. double arts (ena od bol unikatnih stvari, nažalost je bila ukinjena) |
Jul 17, 2010 3:06 PM
| Prihajam iz Nove Gorice, najraje gledam animeje, pri katerih je glavna tematika baseball (Major, Ookiku Furikabute),zelo se mi dopadejoi še Ghost in the Shell, 5 Centimeters per Second ter Neon Genesis Evangelion Med mangami pa so mi najljubše 20th Century Boys, Dragon Ball in Sayonara Zetsubou Sensei LP |
Aug 29, 2010 10:48 AM
| Mariborčan tukaj, Najljubse so mi komedije ala Gintama, Cromartie High School, SZS pa potem sci-fi... Gundam, Code Geass, GitS in podobno pa seveda kakšni ecchi... Strike Witches :P Od mang trenutno berem samo Yotsubo in Bakuman. |
Sep 8, 2010 9:08 PM
| Jaz sem pa iz Izole :)... Moji naljubši animeji so: One Piece, Hellsing Ultimate, Air Gear in Code Geass:), najljubše mange pa: Gantz, Psyren, One Piece... Ajd uživajte :D lp |
Sep 29, 2010 10:24 PM
| Lep pozdrav vsem skupaj! Lepo je vidt Slo anime fan-e na kup. Skratka gledam vse kar se splaca . |
Oct 1, 2010 10:48 AM
| http://forum.sloanime.org/index.php tu je zbrana večina slovenskih ljubiteljev animejev, mang, japonske... lp |
Jan 12, 2011 10:37 AM
| Živjo. Jaz sem iz Preserij pri Radomljah, ki ležijo v okolici Domžal. Gledam sedaj skoraj vse in je priporočeno, če je prisotna komedija. Najljubši animeji: Elfen Lied (čisto prvi anime, ki je začel evforijo), Higurashi No NakU Koro Ni vse 3 sezone, Sora no Otoshimono obe sezoni, One Piece in seveda Dragon Ball. Mange: Elfen Lied (več zgodbe, veliko boljši konec), One Piece, Higurashi mange Vse skupaj spremljam približno 8-9 mesecev in na dan pogledam vsaj 3 epizode (večinoma One Piece, če ni nič drugega). |
May 15, 2013 8:37 AM
| Kr pol leta ni noben nič postal bom js se mal poigrau.. če-če-če-če-čeBULA če-če-če-če-čeBELA že-že-že-že-žeBELJ itd..XD |
![]() |
May 16, 2013 7:19 AM
| Haha, kolikor gledam profile drugih smo še kar aktivni, samo nobenemu se ne da nič pisat ^^ . |
| (|__/) Never give up, aim for the top! (='.'=) Top wo nerae! o(")(") Anime music: http://myanimelist.net/blog.php?eid=777199 |
May 31, 2013 1:17 PM
| Živijo, mhm, da še jst kj napišm in malo prispevam h klubu... pa da ne bojo samo fantje pisal. Se najde tut kak bejba k gleda animeje =) jst gledam animeje... hmmm kaj pa vem kakih 5 let al pa kj več, začela sem jih pa zato, ker zadne čase tok malo dobrih filmov posnamejo, da mi je bolše kak anime pogledat =) zdele sledim Toriko, One piece, Hunter x hunter, Initial d... nakaj meni najbolših =) Drugače so pa top še kak Inuyasha, Death note, One outs, Slam dunk, Hajimeno Ippo (ne moreš, da ne bi zraven "počil od smeha"), pa še marsikateri vreden ogleda bi se našel =) |
saiaMay 31, 2013 1:27 PM
Jun 2, 2013 1:55 AM
| Dober izbor, imaš moj pečat odobravanja xD. |
| (|__/) Never give up, aim for the top! (='.'=) Top wo nerae! o(")(") Anime music: http://myanimelist.net/blog.php?eid=777199 |
Jun 27, 2013 3:55 AM
| Vidim, da je klub forum dobesedno "hin", na vsake pol leta je ena objava :D. Prihajam iz Maribora, anime sem začel gledat aktvino pred dvema letoma, drugače sem pa že gledal (pred parimi leti Narutoja, Pokemone pa take fore, drugega na rtl 2 ni blo xD). Vse kar je o meni potrebno vedet, če koga zanima, najde na mojem profilu. |
| Signature removed. Please follow the signature rules, as defined in the Site & Forum Guidelines. |
Jun 28, 2013 12:31 PM
| Hah, v MB ste srečkoti, ker lahko v Udarniku gledate animeje na velikem platnu ^^ . |
Jun 29, 2013 5:21 AM
Boltz said: Hah, v MB ste srečkoti, ker lahko v Udarniku gledate animeje na velikem platnu ^^ . Nikoli še nisem probal, vedno gledam doma na pcju al pa na tv prek hdmi kabla :D |
| Signature removed. Please follow the signature rules, as defined in the Site & Forum Guidelines. |
Sep 7, 2013 2:23 PM
| uhm .. sup :D iz Maribora, drugače pa so mi najbolši Naruto, One Piece, Blue Exorcist pa Shingeki no Kyojin P.S.: Kaj to je edini slo fanclub alkaj? pac sprasujem kr je samo 61 clanov:o |
Oct 7, 2013 6:29 AM
| yoyo sem is Ljubljane - centra Najljubša manga mi je - Shijou Saikyou no Deshi Kenichi, The Breaker 1-2 Anime pa - One Piece, FMA: Brotherhood, Steins;Gate |
Nov 29, 2014 2:15 AM
| Živjo, no jst sm pa zacela gledat animeje sele pred pol leta. Moj najlubši anime je No game no life. Moja naljuša manga pa Tokyo Ghoul^^ |
Dec 17, 2014 8:17 PM
| Wejla, pozdrav iz Izole. Katere animeje gledam? Se jih lotim kar na random, nimam še nekega najljubšega. Odvisno od žanra in trenutnega razpoloženja. Mang pa ne berem tako pogosto. Še najboljša mi je Dorohedoro. |
Dec 30, 2014 2:46 PM
| Ja, kar ti paše. Išči po ustvarjalcih in studijih in boš našel nekaj zase. Lahko pa klikneš na recommendations in ti bo pokazalo podobne animeje. Če klineš na moje ime lahko pogledaš tudi kaj imam jaz na profilu. |
Dec 31, 2014 10:21 AM
| Heeey, jaz sem iz Portoroza!! yeey haha, prva anime ki sm gledal je bila Sword Art Online, ki je tudi moja najljubsa :DD. Mange trenutno ne berem, saj jih nikjer ne najdem (se). Ajde ce vam je dolgcas se kr oglaste na mojem profilu :D |
yukiomishima123Jan 6, 2015 10:21 AM
| j |
Jan 2, 2015 6:03 AM
| Hojla, pozdrav iz Ljubljane! Anime gledam že kakšno leto in pol ampak se še nisem nič oglasila na forumih. Ponavadi spremljam kar vse ongoing animeje vsako sezono, drugače pa najrajši gledam rom-coms, SoL, Sci-Fi, serije z zanimivimi karakterji in dialogom, itd. Moj najljubši anime je že kar nekaj časa Nichijou, mang pa ne berem pogosto, rajši imam lahke romane (favoriti: Spice & Wolf, Haruhi, Bungaku Shoujo...). |
Jan 2, 2015 11:48 AM
| jst res obožujem anime :) če je gdo za klepetanje o animejih mi lahko piše :) |
Mar 10, 2015 1:27 PM
| A je čene že kdo prebral The Breaker-ja? Malo gledam kaka bi bla podobna manga, pa me nič ne neki tolko nauduši. Pač ti mainstream shouneni (Naruto, One Piece, Bleach...) se mi zdijo totalno nekonsistentni in brez kakršnekoli dobre zgodbe itd. Seveda ne me vzet narobe vsi fan-i teh del, to je pač subjektivno. Ne pritegnejo me :P Sicer pa ja, poskusu sm že marsikaj (tudi te ki jih navajam kot mainstream, da nebi mislili da kar tako govorim), večinoma pa pač zaman :P Tako da če mi lahko kdo kaj predlaga? :) |
Mar 12, 2015 4:07 AM
| Jaz sem ga bral nekaj časa. Je pa to manhwa (korejska manga), tako da boš verjetno moral iskat bolj v tej smeri. |
Mar 28, 2015 2:06 PM
| A ne se hecat?! Slovenski klub?! Sm mislu da sm edini, lol... Jaka, Ljubljančan,živim na Bledu par let (da me ne bo kdo napadu kje si kolega gorenc,haha,ne morem rečt da sm Blejčan! Bledčan? Mogoče Blejec, haha -bled!, še najbolš). Hm, najljubše Anime? Ghost in the Shell (S.A.C. in 2nd GIG), Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Afro Samurai, Juubee Ninpuuchou, Hotarubi no Mori e, Hoshi no Koe, Highschool of the Dead, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai., Byousoku 5 Centimeter, Nazo no Kanojo X, Psycho-Pass, Shigurui, vse od studia Ghibli in pa studia Production I.G. Nisem usekan (zgolj) na velke-učke-punčk-z-magičnimi-močmi ampak obužujem animacijo nasploh-tudi Anime ala Dead Leaves ali Aku no Hana... Tudi iz drugih celin, se ve; Dokler sem bil študent sem bil reden gost Animateke v Kinoteki, odkar sm kle pa nimam nobenga k bi šu z mano na Animateko, smrk, smrk. Klele se bolj spoznajo na krave fantje, hehe, jao meni če ker to bere?!? Bom prou zadovoljen če spoznam koga tule... Uživite v gledanju Animejev in branju(?) Mang! Aja, pa sprobal bi rad Visual Novels (a mamo slovenski prevod? ga še ne vem), tko da če ma kdo kakšen nasvet- udri miki. Ja pa zmeri sem tko dolg, ja, gobec otresat pa znam, brez problema... Ajde, ajde, že drugič, LP |
Apr 5, 2015 2:22 PM
| SLO klub? sm ga iskal že nekaj časa nazaj pa komaj danes našu? Sem Jan, iz Portoroža. Animeje gledam že od nekdaj, natančneje ko me je foter seznanil/spoznal? z Narutom. Gledal sem zgolj tega nekaj let, epizodo po epizodo pa komaj pred par leti ugotovil da bi lahko še kak drug naslov pogledal in nisem bil razočaran no :D... Najljubši anime, hmm težko bi rekel saj od zmeraj težko izberem zgolj eno stvar, poleg tega se naslovi v moji Fav. anime sekciji na profilu dokaj pogosto menjavajo i guess... sicer pa; Naruto, Tokyo ghoul, Golden time, Akame ga kill, Majou shoujou Madoka Magica, in Steins;gate ^^ mang pa ravno ne berem dosti, sicer si občasno izposodim kakšno iz lokalnega anime društva... Mogoče Blame? hja no :) |
Apr 13, 2015 10:49 AM
| Aja, pa eno vprašanje.. Kako izbiraste kaj boste gledali? Jaz grem dokaj na random. Pogledam anime, pogledam recommendatione in si v taskbar shranim tiste ki so mi zanimivi. Ko me prime volja gledat nek določen žanr, pogledam kaj imam shranjeno pod tisti žanr in izberem... in tako dalje. Mimogrede, če se vam da, čekirajte kaj moj profil pa mi kar priporočajte česa naj se lotim. |
Apr 29, 2015 12:04 PM
| 9gag če vidim kak zanimiv post, ki je velikokrat ecchi pogledam naslov pa si jo dodam na listo. Random folku pogledam fav. animeje, nekaj jih slučajno najdem, eh niti sam nevem, kar sami se dodajajo na listo haha... gledam pa jih tko kot mi zapašejo, pač rad gledam vse žanre ampak preprosto nemorem kar se lotit enega če vem da mi bo štufal... |
Jun 28, 2015 10:32 AM
| Uf. Grem pogledat kaj sem že pogledal iz tistega žanra, ko mi trenutno paše, potem pa pač od tam naprej preko recomendejšnov. Ali pa preprosto grem iskat nekaj preko advanced searcha in pač obkljukam kar mi trenutno paše. :) Sicer pa ja, bom težko kaj drugega najdu. In zdej sta si še avtorja vzela pauzo prej kot začneta pisat tretji del, tako da bo še to treba čakat :( |
Mar 25, 2017 6:47 AM
| yo =) sm iz Horjula (zahodno od LJ) in rada gledam animeje, ne berem pa mang =) |
May 8, 2017 8:39 AM
| živjo. sam javljam se. sem presenečen da nas je tolk kokr nas je. pa še to da mamo svoj klub. super :) |
Aug 12, 2017 5:46 AM
| pozdravljeni haha uglavnem jast sm iz ivančne gorice bližje v stični najrajš sm pa gledal re zero , code geass , your lie in april , one piece itd... bral pa najrajs black clover , food wars , hell"a kitchen , seven deadly sins itd... jp japonska je kul. |
Oct 3, 2017 9:32 AM
| oki pise da se kao javim sam nevem zake kr je toti forum tk mrtev ampak ke te češ aajaa pac sn s ptuja, moja top manga je black butler, anime pa yuri on ice al pa ouran high school host club nista glih objektivno da best ampak te že morta bit moji top če sn ju že tolkokrat glejala. drgač pa se ne omejujem na en žanr glejam karkoli mi pride pod roke |
killmeplisthnxOct 3, 2017 9:43 AM
Jan 5, 2018 4:06 AM
| Jaz sem iz Ptuja. Animeje sem gledal že tam od okoli leta 2001 na RTL II. Že takrat je Detektiv Conan postal hitro moj favorit in se še spomnim ko sem gledal prve epizode februarja 2002, ko so serijo prvič predvajali. One Piece, Ranma 1/2, Inuyasha so še bili ostali animeji, ki sem jih takrat spremljal. No ja, sicer sem gledal večino stvari, ki jih ej RTL II takrat predvajal. Po 2005 sem nekako izgubil interes. Potem pa sem okoli 2010 spet začel gledati te serije. Sicer nemški dub. VIVA je naslednje leto začela te serije tudi kazati in so bile po končno predvajane v necenzurirani obliki. Za tem sem začel gledati tudi angleške dube. Podnapisov sem se kar nekaj časa otepal, sem pa jih sedaj tudi začel gledati. Gledam pa skoraj vse, dokler so mi osebe v animeju zanimive. Včasih pa tudi gledam tudi takšne animeje, ki so tako zanič, da so komični. Moji favoriti: - Detective Conan - Good Luck Girl - Baccano! - Ghost Stories (angelški dub od ADV Films - umiram od smeha ko to gledam xD) - Hellsing OVA - One Piece - One Punch Man - Spirited Away - Angel's Egg - Nadia: Secret of Blue water - če ignoriram tiste filler epizode na otoku bi ta serija tudi imela oceno 10 od mene - pa še veliko drugih animejev je, ki so mi všeč. Redno posodabljam kaj trenutno gledam na tej strani in skozi leta se je kar nabral lep seznam. Sedaj ko pa sem začel v glavnem gledati krajše serije, pa bom skoraj vsaki teden nekaj novega ocenil. Aja, pa rad se pogovarjam o raznih animejih, tudi če se z mnenji ne strinjam. Priporočila so tudi vedno dobrodošla. Če kdo želi chat z mano pa me kar naj kontaktira. Večinoma se namreč pogovarjam z angleži, nemci in američani o tem. |
May 12, 2019 8:48 AM
| Pozdravljeni, sem iz Kranja, rad gledam raznorazne animeje, recimo Made in Abyss, Violet Evergarden, Steins;Gate, AoButa, KonoSuba, WataMote ,Your Lie in April, Spice and Wolf, Darker than Black itd. Vec lahko vidite na mojem seznamu. Sprejemam predloge za oglede in sem odprt za pogovore. |
Jul 23, 2019 6:32 AM
| Zdravo, sem že kar nekaj časa tukaj, vendar sem šele danes videl, da obstaja forum. Lepo je videti, da nas je nekaj našlo to stran. Gledam raznorazne zvrsti, v glavnem če mi je opis všeč bom gledal. Potem se pa tako vidi ali je to kar si pričakoval. Aja, sem iz Žalca, na tej sceni že vrsto let. Največ gledam animeje, sem pa zadnje dve ali tri leta začel brati tudi mange, če se mi zdi, da bi rad več kot mi je anime ponudil. Lep dan Tuti |
Jun 21, 2020 8:44 AM
| Serbus, tuki Jon. Med karanteno sm najdu čas da sm mi naredu pa zrihtu myanimelist. Drugač pa anime-je sm začel gledat v 8 razredu... nvm če vas to zanima :p. Pomojem sem navdih za njega dobu že pri kakšnih 5-6 letih ko sm pr sestriču prvič gledu pokemone na kaseti, pa se še zej po 11 letih spounem kk je Ash dobu heracrossa. Za najlubše anime-je moje bi pa reku Darker than black (1 sezona, ker nvm ka so ga v 2 polomli), pa tut obožujem "a certain" serio (index, railgun, accelerator). Mange še nisem kej preveč bral edino JoJo-ja sm cevga brebrav. Aja pa Clair Aoki iz Gleipnira je nasplošno best girl :p. Če ti kej ne paše se lahk zmenima :V Ugotovil sm da sm pozabu napisat da sm iz Velenja pa hodim v Šentjur v šolo ;) Če je še kir dokaj aktiven v temu clubu me nej adda pa se lahk še kej menmo |
Pidon_JonJun 21, 2020 8:57 AM
Mar 18, 2021 12:42 AM
| Hej. Učeri sm si naredu MyAnimeList pa sm se joinu sm not ker zakaj pa ne. Sem iz Medvod, anime pa gledam že ene pet let. Nvm kaj se dala na forumu ampak sm ready za kakšno diskuzijo. Ubistvu nimam fave animeja, sam pč mam ene par desetk k so mi res amazing; mogoče bi reku da se Beastars poteguje za 1. mesto. Moji najljubši characterji so Killua Zoldyc, Tatsuya Shiba(čeprav ima emocionalni razpon mrtve žirafe), Gojo pa Yuuji, Hisashi Suo iz Chihayafuru pa recmo še Yami iz Black Clover. Ubistvu mam dost random okus za anime, mam pa načeloma rad OP karakterje, tut kakšen trash isekai, nikoli se pa ne branim enga kvalitetnega shonen(npr. Jujutsu Kaisen, Demon Slayer...). Jup, to je to...hvala za pozornost. Aja pa še to-mange ne berem lih. Bom začel vrjetn z I want to eat your pancreas, ampak v svojem času. |
Apr 29, 2021 1:53 AM
| Dober dan. Jaz sem tudi z Mb, pa sem začel gledat anime pred tak pol leta. Sem se hoto joinat v neki club, pa sem pol sem prišo. Za enkrat mi je najboljši anime vrjetno your lie in April al pa Toradora, sam jih nisem še tak dosti niti gledo. |
Aug 5, 2021 2:37 AM
| Zivjo, sm z Ljubljane in sem kot osnovnosolc gledu animeje do enkrat leta 08 nakar sm nekak nehu. Okol leta 2019 mi je blo dougcajt pa sm reku nc grem ze spet mal precekirat animeje in od takrt ze spet gledam/berem dost redno. Moji favoriti so Konosuba, Aho Girl, Attack on Titan, Deathnote, Hunter x hunter, Gurren laggan, etc. Ce ste z lj al pa oklice, mi lah poslete mesidz pa se dobimo na kavi al pa kj pa kksno recemo |
Dec 8, 2021 8:28 AM
| Hej Hej Hej ! No moja najljubša anime serija je Code Geas Najljubša manga pa DanDaDan |
Aug 11, 2022 3:15 PM
| Pozdrav vsem skupaj. Nisem čisto nič aktiven na forumu, stran imam res samo za sledenje animejev na kateri sem že od daljnega leta '09. Sem pa goren'c (ne ta škrte sorte he-he), natančneje iz Kranja. Težko rečem, kateri anime bi mi bil najljubši saj imam za sabo že blizu 800 naslovov. Najbrž, če bi mogel res zbrati bi rekel Wolf's Rain. Uživam v bolj resnih, temačnih temah in pa dystopian/cyberpunk zadevah (Vse od AppleSeed-a pa do Violence Jack-a, Hokuto no Ken itd.). Seveda se vmes najde tudi malo romance na primer Fruits Basket. Mang niti ne berem, trenutno se še zmeraj navajam na tablico (ker sem pač eden od trmastih, ki mu je "papir držat' u rokah še zmer boljše : ) ) na kateri raje berem sci-fi kot so Alien, Predator, Terminator, Judge Dredd in podobne zadeve. Moj prvi anime je bil Dragonball in seveda Zenki (še zmeraj mam originalno VHS z slo dubi - nekoč boste dobil cele Ep na YT - work in progress thing) Trenutno uživam v Overlord 4 sezoni. See you space cowboy. |
GuzzolineAug 11, 2022 3:19 PM
Mar 24, 2024 2:38 PM
| Tole zgleda kar mrtvo, ampak glej... Novopečen weeb iz okolice Kranja, glede favouritov: - Anime: HxH, Ya Boy Kongming, FLCL - Manga: HxH, Chainsaw man Žanri pa koker je, se še mal usmerjamo :) |
Reply Disabled for Non-Club Members
More topics from this board
» Top 10 Animeposel123456789 - Apr 20, 2015 |
10 |
by BakuMHA77
»»
Dec 8, 2021 11:20 PM |
|
» NajAnimeji in NajMangeGrega - Oct 14, 2009 |
11 |
by nirvana_maniac
»»
Aug 12, 2017 5:57 AM |
|
» Na katerih internetnih straneh gledate anime/berete mange?linyka - Jan 2, 2010 |
14 |
by nirvana_maniac
»»
Aug 12, 2017 5:56 AM |
|
» Jesenski animejiGrega - Oct 14, 2009 |
11 |
by jakov
»»
Apr 11, 2015 1:32 PM |
|
» Dramebakaprincess - Dec 9, 2009 |