Zacznę ;] Polecam szczerze, bardzo mi się spodobało już od pierwszego epa: Mononoke [nie Princess Mononoke, jakbyście to od razu kojarzyli xD] Dalej wy jedziecie ^^ |
ponieważ grozi mi straszna kara za nie udzielanie się to zacznę coś pisać^^ no to ja polecę 'Ga-Rei -Zero-' :) już pierwszy ep zostawia widza z otwartą buzią ;) po tej serii można się spodziewać wszystkiego: szybkiej akcji, walk, ecchi, romansu, komedii i dramatu. można powiedzieć że 3 pierwsze epizody różnią się od następnych, są bardziej dramatyczne? nieprzewidywalne? w każdym razie warto zobaczyć tą serię ;) |
Ja zaczęłam właśnie to oglądać, ale jakoś zaprzestałam, a jeżeli mi tak polecasz to może znowu się za to wezmę, o ile mi się cześć anime pokończy w końcu które oglądam, bo już nie wyrabiam na zakrętach z tymi, które teraz wychodzą i mam takie zawiechy w niektórych, że powinnam po 5 epów dogonić, ale u mnie to norma ;] Kolejne dobre anime, które właśnie przed chwilą skończyłam oglądać to Le Portrait de Petit Cossette. Anime podchodzące jak dla mnie pod horror, szukałam właśnie takiego ze strumieniami krwi, i jakoś przez przypadek na to natrafiłam ^^ Ogólnie to fabułka jest całkiem całkiem ;] Są tylko 3 OVA więc nie ma się na czym nudzić ;] |
Kuroshitsuji - pewno i tak każdy ogląda no ale cóż ^^ Lokaj o imieniu Sebastian, który bardzo często powtarza "watashi wa akuma desu..." ^^ tak naprawdę jest demonem i jednocześnie sługasem, młodzieńca, który został głową rodziny, jedna z najstraszniejszych komedii jakie widziałem - dosłownie.... ^^ dużo czarnego humoru, podtekstów yaoicowych<lol2>, a oprócz tego walki, dosyć śmieszne rozwiązania etc.:D polecam |
A to ja w takim razie szczerze polecam Monster. Ponad 70 epizodów, ale jak dla mnie to po prostu majstersztyk i anime no.1 jakie widziałem. Tylko nie wolno się zniechęcać, bo mniej więcej w przedziale 28-32 czy coś takiego robi się nudno, przynajmniej ja wtedy miałem przerwę, a potem to mnie tak wsiąkło, że oglądałem non stop aż skończyłem pewnego ranka o 2 ;) W tym anime jest najlepszy czarny charakter z jakim się spotkałem, poza tym pełno akcji, przemocy, tajemnic i ... no to trzeba zobaczyć samemu! :D |
Time to life forever,baby! |
» Konwentyradience - Dec 19, 2008 |
4 |
by -Karma-
»»
Jan 18, 2009 6:36 AM |