Forum Settings
Forums
New
Dec 12, 2012 8:51 AM

Sep 2008
4059
W tym temacie wrzucajcie profile bishów którzy są mniej znani/popularni lub myślcie, że nimi są.
Żeby było łatwiej osobą zapoznać się z bishem podajcie:
- zdjęcie (tylko oficjalne arty)
- imię i nazwisko
- serie z której pochodzi
- i parę zdań o nim...

Mile widziane komentarze :)

Jeśli dodajecie bohatera, wrzucie w klubowe komentarze zdjęcie i odnośnik do tego tematu, żeby temat i klub był w miarę aktywny :)
Reply Disabled for Non-Club Members
Dec 12, 2012 9:22 AM

Mar 2009
2058
`No dobra. To co, ja pierwsza. :D
Szczerze mówiąc miałam na początku pewne problemy z definicją, który jest mało popularny, ale w końcu wybrałam.. Trzech.
Mam nadzieję że ich nie znacie. >D XDD Starałam się kierować nie tylko wyglądem, ale także charakterem.

1. Shiina

Manga: Oumagadoki Doubutsuen (zakończona)
Kilka słów: Aby dokładnie zrozumieć czemu wstawiłam tutaj zdjęcie królika (nie to żebym miałam coś do królików, czemu nie, też mogą być bishami xD), trzeba by przeczytać przynajmniej kilka rozdziałów mangi. Albo ewentualnie obejrzeć jego obrazki na zerochanie. xD Otóż, jako jeszcze człowiek, Shiina podpadł pewnemu magowi (jeśli dobrze pamiętam x^x), który zamienił go w magicznego człowieko-królika. Stąd też jego nietypowy wygląd. Ale! Próbując odzyskać swoją dawną formę, nasz bohater nie spoczywa na laurach. W mandze od czasu do czasu pojawiają się "przebłyski" jego ludzkiej formy, więc.. Nom nom, jak dla mnie jest na co popatrzeć. :D

Focia:

2. Lee Eul, "The Magician"

Manga: Annarasumanara (zakończona)
Kilka słów: Tajemniczy, wychowany, a do tego opiekuńczy i troskliwy. Czego chcieć więcej? Jeden z trójki głównych bohaterów mangi, nawet do końca tak naprawdę nie ujawnia wszystkiego. Choć przeszłość ma cokolwiek... przykrą. Dodam, że zajmuje się czarami i całkiem dobrze mu to wychodzi. ;D Trochę dziecinny.

Obrazek:

3. Itsuki Kamiyama

Manga: Goth (zakończona)
Kilka słów: Mroczny (bo i taka jest manga, z której pochodzi), także tajemniczy, ale za to bardziej poważny. Może wydawać się emocjonalnie oziębły i bez skrupułów. Ale.. To już temat na dłuższą dyskusję. ;] Na pewno nie jest to rodzaj bisha który przytuli i pocieszy, ale jeśli będziesz ścigana przez seryjnego mordercę, to możesz liczyć na jego pomoc. ;D

Zdjęcie:

--
Huh huh, trochę się rozpisałam, jak to ja. Dx Ale mam nadzieję że o to chodzi.
I że troszkę przybliżyłam bishów mało znanych, choć niesprawiedliwie. Na razie tyle. ^^
Dec 12, 2012 9:30 AM

Sep 2008
4059

Hakka z "Akusaga"

Pójdę na łatwiznę i skopiuje opis z MAL'a xD
Dec 18, 2012 7:29 AM

Mar 2009
2058
Etto... temat jakoś zamarł. xD
Hej hej, nie znacie innych bishouenów, ludzie? Normalnie skandal. >o<
Przecież wystarczy wkleić zdjęcie i napisać choćby to jedno zdanie.
Zachęcam do udziału.

LittleStar - a nie lepiej by było gdybyś jednak poza tym przydługim angielskim opisem dała jakieś krótkie zdanie od siebie po polsku?
Nie chcę nic sugerować, ale tak jakby to polski klub.. Może nie wszyscy są obeznani z angielskim.. Dobra, wiem, czepiam się. Nieważne. T^T
--
No i żeby nie było że było... (może znany polskim czytelnikom.. :3)

Imię: Kouryuu
Manga: Wish

Diabełek z mangi Clamp'a, uosabia całkowicie diabelską naturę - lubi dokuczać i wtykać nos w nie swoje sprawy. :]
Dosyć uroczy, ale myślę że nikt nie chciałby być na miejscu tych, którym dokucza.
Dec 19, 2012 6:46 AM

Sep 2008
4059
Kamura z oneshotu "Mahoroba no Yobigoe" dodanego to mangi "Kamisama no Sonata"

Mój ulubiony bohater z serii oneshotów, stworzonych przez Ichinose Kaoru!
(w ogóle to jestem jej wielką fanką i tak właściwie to uwielbiam wszystkich jej bohaterów, jednak on jest moim ulubieńcem *.*
Wystarczył tylko raw, żeby mi się spodobał xD
)
Co by tu o nim powiedzieć?
W sumie nie wiele, bo to tylko postać z oneshotu,
więc może jeśli lubicie oneshoty, może skusicie się, żeby przeczytać "Mahoroba no Yobigoe" ze względu na wygląd bohatera :)
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Bishounen Sierpnia 2017 [WYNIKI]

miyotan - Aug 2, 2017

11 by miyotan »»
Aug 29, 2017 9:02 AM

» Bishounen Lipca 2017 [WYNIKI]

miyotan - Jun 24, 2017

10 by miyotan »»
Jul 26, 2017 8:12 AM

» Bishounen Czerwca 2017 [WYNIKI]

miyotan - Jun 3, 2017

18 by miyotan »»
Jun 16, 2017 10:10 PM

» Bishounen Maja 2017 [WYNIKI]

miyotan - May 4, 2017

22 by miyotan »»
May 23, 2017 5:58 AM

» Bishounen Kwietnia 2017 [WYNIKI]

miyotan - Mar 26, 2017

28 by Okularnik »»
Apr 15, 2017 3:55 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login