Forum Settings
Forums

Introduce yourselves please./Παρουσιαστείτε.

New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (24) « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last »
Apr 3, 2010 6:27 AM

Offline
Dec 2008
144
kalispera:)

kai pou emenes prin pas stin ksanthi?
Apr 17, 2010 11:40 AM
Offline
Apr 2010
2
Hi παιδες,Νικος το ονομα μου.Βλεπω anime αρκετα χρονια,αλλα πιο εντατικα απ το 2008...πλεον το εχω ψιλοκοψει το αθλημα και απλα απολαμβανω να διαβαζω τα manga παρα να τα βλεπω!Μονο τα samurai champloo και medarots η medabots βλεπω at the moment!!χμ επισης ειμαι 18χρονος και πρωτοετης φοιτητης στο προγραμμα ψυχολογιας του καποδιστριακου πανεπιστημιου αθηνων!

ΥΓ.metalcorας μεχρι το κοκαλο
Αυτα για την ωρα...και φυσικα να μην ξεχασω: Xαρηκα που μπηκα στην παρεα σας!
Apr 27, 2010 12:33 PM

Offline
Feb 2010
66
Γειαααααααα................
Απο οτι βλεπω δεν ειναι και πολυ active το club τωρα τελευταια..Κριμα.:(
Τεσπα με λενε Τασο ειμαι 16χρονων απο σήμερα( καλο?κακο? θα δείξει)..
Anime αρχισα να βλεπω απο τον Αυγουστο του 2008 επειδη δεν ειχα τι να κανω και επειδη με επριζαν να δω...Μενω Αθηνα - Πετρουπολη για οσους ξερουν...Αγαπημενα anime ειναι πολλα οποτε δεν εχει νοημα να γραφω κατεβάτα αλλα ΠΑΝΩ απο ολα Code Geass και Death NoteΓενικα μου αρεσουν τετοιου ειδους anime,εννοω με ιδιοφυιες(μιας και ειμαι μια απο αυτες :P)Τωρα manga διαβαζω online μονο και μονο επειδη σταματησε το anime και δεν αντεχα να μην μαθω τι γινεται στη συνεχεια.Δεν νομιζω να αρχισω να διαβαζω φανατικα μιας και δεν μου αρεσει το ολο στυλ του ασπρομαυρου..
Απο μουσκη ακουω jmusic(κυριως anime) και ελληνικα(κυριως γυφτικα για οσους ξερουν)
Απο του χρονου θα παμε θετικη και μαλλον οι 2 πρωτες σχολες που θα δηλωσω θα ειναι Ιατρικη και Ηλεκτρολος Μηχανικος...

Yoroshiku na...
lPhoenixApr 27, 2010 12:36 PM
Apr 28, 2010 6:49 AM

Offline
Apr 2009
1418
Χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στην παρέα Τάσο... για activity που λες όπως είναι στο δικό μας χέρι είναι και στο δικό σου... οπότε do sth. ;)

Υ/Γ Χαίρομαι που βλέπω πως δεν ξενερώνω μόνο εγώ με την ασπρόμαυρη φάση των manga.
Υ/Γ2 Να σε αρπάξω απο τα μούτρα με το LotGH... ιδού η απορία... μπα θα συγκρατηθώ για τώρα. :p
Alas86Apr 28, 2010 12:54 PM
Apr 28, 2010 9:40 AM

Offline
Feb 2010
66
Καλως σας βρηκα και θα προσπαθησω να τονωσω λιγο το club γιατι ειναι κριμα να ειναι τοσο inactive.Για Lotgh ειχα σκοπο να το βαλω στα plan to watch,μιας και εχει κατι σαν Mind battles - Chess Game,αλλα δεν ξερω κατι με χαλαει μαλλον ειναι τα low graphics στις εικονες που εχει το Mal ισως και οχι...Πατρα σπουδαζεις ε? Κατεβαινω συχνα Πατρα μιας και ειμαι απο εκει...Να κανονισουμε την επομενη φορα που θα κατεβω αμα ειναι να συναντηθουμε και να παμε για κανα καφεδακι...
Τελος παντων παω για καφεδακι και το βραδυ θα ξαναμπω να ανοιξω κανα καινουριο topic να δουμε τι θα γινει...
Apr 29, 2010 2:56 AM

Offline
Feb 2010
564
Καλώς ήρθαν όλα τα καινούρια μέλη (για να μην βγω off topic.....)

Alas86 said:
Υ/Γ Χαίρομαι που βλέπω πως δεν ξενερώνω μόνο εγώ με την ασπρόμαυρη φάση των manga.
Υ/Γ2 Να σε αρπάξω απο τα μούτρα με το LotGH... ιδού η απορία... μπα θα συγκρατηθώ για τώρα. :p


Στο 1ο ΥΓ να συμφωνήσω κι εγώ. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου πιο πολύ anime fan. Στο κάτω-κάτω από εκεί ξεκίνησα σαν πιτσιρικάς. Αν είχα ξεκινήσει να διαβάζω manga ίσως να είχα διαφορετική άποψη. Και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα ki eg;v χρώμα στα manga.....

Για το 2ο ΥΓ να πω ότι το LOGH δεν είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες Alas. Και σαφώς για όποιον θέλει state of the art γραφικά και animation μην το προτείνεις γιατί τζάμπα θα το θάψει. Συνήθως απευθείνεται σε κοινό μεγαλύτερης ηλικίας που θα εκτιμήσει και την όλη ιστορία και τον γραφικό του τομέα (πχ. εμείς που μεγαλώσαμε με anime του '70 και του '80 δεν έχουμε πρόβλημα συνήθως με παλιές σειρές συνήθως) Για τον ήχο του LOGH δεν λέω τίποτα καθώς είναι από τους αρτιότερους που έχω ακούσει ποτέ είτε μιλάμε για τους διαλόγους είτε για την κλασσική μουσική που έχει ως OST. Πάντως για να είναι ένα anime των τελών του '80 (η προβολή ξεκίνησε το 1988) σε όλα τα top-10 των anime sites στις πρώτες θέσεις κάτι δείχνει πιστεύω.
Apr 29, 2010 5:16 AM

Offline
Apr 2009
1418
Anakin1981 said:
Για το 2ο ΥΓ να πω ότι το LOGH δεν είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες Alas. Και σαφώς για όποιον θέλει state of the art γραφικά και animation μην το προτείνεις γιατί τζάμπα θα το θάψει. Συνήθως απευθείνεται σε κοινό μεγαλύτερης ηλικίας που θα εκτιμήσει και την όλη ιστορία και τον γραφικό του τομέα (πχ. εμείς που μεγαλώσαμε με anime του '70 και του '80 δεν έχουμε πρόβλημα συνήθως με παλιές σειρές συνήθως)
Δυστυχώς δεν έχεις και άδικο... όσο και αν ακούγεται κάπως ελιτιστικό και όσο κρίμα και αν είναι που δεν μπορούν συχνά οι νεότεροι να εκτιμήσουν αριστουργήματα για τεχνικούς και μόνο λόγους.
Apr 29, 2010 9:20 AM

Offline
Jan 2008
1476
ROSEN RITTAHHHH ROAAAAR
:v
Apr 30, 2010 3:23 AM

Offline
Feb 2010
564
Alas86 said:
Δυστυχώς δεν έχεις και άδικο... όσο και αν ακούγεται κάπως ελιτιστικό και όσο κρίμα και αν είναι που δεν μπορούν συχνά οι νεότεροι να εκτιμήσουν αριστουργήματα για τεχνικούς και μόνο λόγους.


Δεν το είπα για να διαφοροποιηθούμε από τους μικρότερους σε ηλικία anime fans βασικά. Απλά άμα τα πρώτα anime που έχεις δει είναι μερικά από τα Swan Lake, Nils Holgersson και Candy Candy στην ΕΡΤ 1 στα μέσα της δεκαετίας του '80 λογικό είναι να τα κρίνεις πιο αντικειμενικά και χωρίς να κρίνεις με βάση μόνο τον τεχνικό τομέα. Με λυπεί το γεγονός ότι παλιότερες δημιουργίες πέρνουν χαμηλές βαθμολογίες επειδή κάποιος το κρίνει με βάση το σήμερα. Κάθετι το βαθμολογείς ανάλογα με την εποχή του πιστεύω. Φυσικά υπάρχουν κι άτομα μικρής ηλικίας που μπορούν να δουν παλιότερες σειρές και ταινίες και να εκτιμήσουν την ποιότητα που είχαν για την εποχή τους και το πιο πολύ "συναίσθημα" που έβγαζαν. Για παράδειγμα τα Nausicaa, Arcadia of my youth και Macross είναι μερικά που μου έρχονται αμέσως-αμέσως στο μυαλό.
Apr 30, 2010 4:55 AM

Offline
Apr 2009
1418
Για το Macross Πάνο θα διαφωνήσω, όσο και αν μου αρέσει το όλο concept, όσο και αν αγαπώ το DYRL?, η original σειρά έχει πολύ μεγάλες αδυναμίες, αδυναμίες που πιστεύω πως και στην εποχή της θα έπρεπε να είναι εμφανής, όταν το συγκρίνω πχ με το Votoms η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης...
Apr 30, 2010 5:29 AM

Offline
Feb 2010
564
Alas86 said:
Για το Macross Πάνο θα διαφωνήσω, όσο και αν μου αρέσει το όλο concept, όσο και αν αγαπώ το DYRL?, η original σειρά έχει πολύ μεγάλες αδυναμίες, αδυναμίες που πιστεύω πως και στην εποχή της θα έπρεπε να είναι εμφανής, όταν το συγκρίνω πχ με το Votoms η διαφορά ποιότητας είναι χαώδης...


Επειδή το Macross το βλέπαμε παλιά ως Robotech (το 1ο από τα 3 μέρη του κολλάζ που έκαναν οι Αμερικάνοι ήταν το Macross) πίστεψε με δεν μπορώ να πω ότι δεν άρεσε. Απεναντίας μάλιστα! Θυμάμαι να κάθομαι ξημερώματα στην τηλεόραση και να πιάνω το αγγλικό Super (για όποιον θυμάται από δορυφορικά κανάλια τότε) για να δω Robotech. Μιλάω για το 1988 περίπου..... Κι όσοι το βλέπαμε τότε το θεωρούσαμε πολύ καλύτερο από σειρές της ιδίας χρονικής περιόδου όπως τα Transformers, Voltron, Thundercats, G.I. Joe κτλ. για να αναφέρω μερικά από τα κινούμενα σχέδια της εποχής (τα 2 πρώτα είναι anime κιόλας, εγκυκλοπαιδικά). Ναι έχω δει ότι το έχεις θάψει τελείως το SDF Macross..... Για anime που κλείνει σχεδόν 30 χρόνια την θεωρώ τελείως άδικη την βαθμολογία σου, αλλά αφού αυτή είναι η άποψη σου, δεκτή.
Apr 30, 2010 5:54 AM

Offline
Apr 2009
1418
Μα και εμένα μου άρεσε το Robotech κάποτε, μάλιστα το design των valkyries είναι απο αυτά που σαν παιδί μου είχαν μείνει πιο πολύ... αλλά όπως είπα ήμουν παιδί τότε και ούτως ή άλλως αμφιβάλλω πως σεναριακά είχε κάποια σχέση.... αλλά και πάλι είπα πως οι αδυναμίες της σειράς θα έπρεπε και τότε να είναι εμφανής, όχι πως δεν άρεσε το Macross, γούστα είναι αυτά και προφανώς άρεσε, ολόκληρο franchise δημιούργησε.
Όσον αφορά την βαθμολογία μου δεν την θεωρώ άδικη μιας και έχω αιτιολόγηση γι'αυτή, η σειρά έπασχε απο έλλειψη συγκέντρωσης ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί δεν ήξεραν που ήθελαν να το πάνε, είχε παιδαριώδες και εκνευριστικό chardev, γελοία plot devices και κυρίως ένα τελευταίο 3ο που δεν είχε λόγο ύπαρξης... πραγματικά μετά το 26-27o επισόδειο σιχάθηκα το σύμπαν... σκέψου πως μέχρι και την Minmay που τώρα τόσο αγαπώ στο original Macross την αντιπαθούσα, όχι πως δεν σωνότανε, αλλά δεν έκαναν αυτά που για μένα έπρεπε για να την σώσουν ούτε στο τέλος.

Υ/Γ Και BTW λίγα για το Voltron, όσο κακή σειρά και αν είναι(και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά κακή) σαν παιδί την λάτρευα...
Alas86Apr 30, 2010 5:58 AM
Apr 30, 2010 6:58 AM

Offline
Jul 2007
2780
Voltron :D

Πρέπει να έιχα δει το κάθε επεισόδιο ίσα με δέκα φορές :p Junior TV ολο επαναλήψεις έβαζε!!
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ αφτό
Όσο για το Lotgh έκανα προσπάθεια να το δω αλλα μέχρο το 18 που είδα δεν έιχε γίνει και τιποτα. Μου ειπανε μετα το 20 αρχιζει το καλο.... αλλά.. Θα προσπαθήσω στο μελλον να το ξανα δω.
Apr 30, 2010 7:19 AM

Offline
Feb 2010
66
Λετ'ς Ρολλ...
Σε μια σειρα δεν ειναι το παν να εχει μια καλη πλοκη στα γεγονοτα.Βεβαια αυτο ειναι το βασικο αλλα εκτοσ απο αυτο παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες οπως ο ηχος,τα graphics,τα openings-endings και πολλοι αλλοι παραγοντες που δνε εχει νοημα να τους αναφερω ολους.
Φυσικα οι νεοι,χμμμ...πολυ ανεβασαμε το επιπεδο :P, με τη σειρα τους 'χαντακωνουν' αυτες τις σειρες γιατι συνηθισαν στο HD και για αυτους,αυτο ειναι Ο Βασικος Παραγοντας και οχι τοσο η πλοκη μιας σειρας και δινουν μγαλυτερη βαση στο HD παρα στη πλοκη.Με λιγα λογια νοιαζονται να βλεπουν κατι παρα να καταλαβαινουν τι βλεπουν.Τωρα για εμενα και τους 'μυαλομενους' νεους που μας αρεσει το HD επειδη ετσι γουσταρουμε αλλα ΠΡΩΤΑ μας αρεσει to story μιας σειρας ειναι λογικο να μην βαζουμε υψηλα βαθμολογια σε σειρες παλιοτερης δεκαετιας.Αυτο γινεται γιατι χωριζουμε το ποσο καλη ειναι μια σειρα στη πλοκη και στο HD επειδη ετσι μαθαμε και ετσι συνηθισαμε.Δηλαδη παιρνουμε τα σημερινα HD για σιγουρα και συγκρινουμε με αυτα ολες τις υπολοιπες σειρες.Αυτο ειναι λαθος αλλα δεν μπορειτε να μας κατηγορισετε γιατι και εσεις συνηθισατε-αναγκαστηκατε να δειτε σε εκεινη τη Low ποιοτητα.
Επισης θα ηθελα να αναφερω και τον παραγοντα νοσταλγιας-συναισθηματος.Αυτο το αναφερω γιατι ισχυει για ολους.ΑΣ πουμε ολοι στα πρωτα anime που ειδαμε εχουμε συνηθως μια ιδιατερη αδυναμια και δενμπορουμε να βαλουμε Low score και μας τη δινει οταν οι αλλοι δεν καταλαβαινουν την αξια τους.Παραδειγματος χαρη εγω με το claymore του εβαλα 10 αν και το ξερω πως δεν αξιζει αλλα δεν μου παει η καρδια να του βαλω πιο κατω.(αντε κανα 8 να αξιζει κανονικα.)
Παρολο αυτα δεν ειμαι εγω το σωστο ατομο να βαθμολογω μια σειρα μιας και ολες οι σειρες που εχω στο pc ειναι 480p ++.Δεν εχω προβλημα να κατεβασω με πιο κακη ποιοτητα αλλα αλλο να bλεπεις 1080p(οποιος εχει δει σε 1920p με καταλβαινεi :D:D)
και αλλο να βλεπεις σε rmvb ή να λες οτι βλεπεις σε Avi ασ πουμε και λογο κακης ποιοτητας των τεχνικων που δημιουρησαν το anime να ειναι σαν να βλεπεις rmvb η ακομα πιο κατω.
Apr 30, 2010 7:32 AM

Offline
Apr 2009
1418
Μ'αρέσει που λες αυτά μεν αλλά στην λίστα σου τα πάντα σχεδόν είναι 2000 και δώθε...
Όσο γι'αυτό:
Επισης θα ηθελα να αναφερω και τον παραγοντα νοσταλγιας-συναισθηματος.Αυτο το αναφερω γιατι ισχυει για ολους.ΑΣ πουμε ολοι στα πρωτα anime που ειδαμε εχουμε συνηθως μια ιδιατερη αδυναμια και δενμπορουμε να βαλουμε Low score και μας τη δινει οταν οι αλλοι δεν καταλαβαινουν την αξια τους.Παραδειγματος χαρη εγω με το claymore του εβαλα 10 αν και το ξερω πως δεν αξιζει αλλα δεν μου παει η καρδια να του βαλω πιο κατω.(αντε κανα 8 να αξιζει κανονικα.)
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δεις στην λίστα μου anime που έχω δει πριν το 2007 περίπου(εκτός και αν τα ξαναείδα απο τότε), ούτε Dragonball θα δεις, ούτε Getter Robo, ούτε Saber Rider, ούτε Voltron, ούτε καν Pokemon και ας τα είχα λιώσει(ναι και το Pokemon).
Apr 30, 2010 7:43 AM

Offline
Feb 2010
564
Alas86 said:
Υ/Γ Και BTW λίγα για το Voltron, όσο κακή σειρά και αν είναι(και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά κακή) σαν παιδί την λάτρευα...


Δεν ήθελα να θίξω το Voltron ή τα υπόλοιπα που έγραψα. Ίσα-ίσα που τα έβαλα σαν αντιπροσωπευτικά δείγματα των κινουμένων σχεδίων της εποχής. Για μένα όλα αυτά τα κλασικά θα είναι πάντα στην καρδιά μου.


Cloudy-Sky said:
Voltron :D

Πρέπει να έιχα δει το κάθε επεισόδιο ίσα με δέκα φορές :p Junior TV ολο επαναλήψεις έβαζε!!
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ αφτό
Όσο για το Lotgh έκανα προσπάθεια να το δω αλλα μέχρο το 18 που είδα δεν έιχε γίνει και τιποτα. Μου ειπανε μετα το 20 αρχιζει το καλο.... αλλά.. Θα προσπαθήσω στο μελλον να το ξανα δω.



Ναι και το Voltes V κλασικό κι αγαπημένο!
Όσον αφορά το LOGH από το 26 (που έπαθα και το πρώτο σοκ) και μετά αρχίζει κι ανεβαίνει κατακόρυφα. Αν κι εμένα βασικά με είχε κερδίσει από την αρχή σαν fan των space operas που είμαι!
Apr 30, 2010 7:45 AM

Offline
Apr 2009
1418
Anakin1981 said:
Δεν ήθελα να θίξω το Voltron ή τα υπόλοιπα που έγραψα.
Το ξέρω ρε, πλάκα κάνω. :P
Anakin1981 said:
Όσον αφορά το LOGH από το 26 (που έπαθα και το πρώτο σοκ) και μετά αρχίζει κι ανεβαίνει κατακόρυφα. Αν κι εμένα βασικά με είχε κερδίσει από την αρχή σαν fan των space operas που είμαι!
Αυτό το τελευταίο που λες, ναι δεν λέω απ'το 26 και μετά το πράγμα ξέφυγε αλλά και εμένα απο την πρώτη στιγμή με είχε καθηλώσει, εντάξει όπως είπα και πριν γούστα είναι αυτά, ίσως το LotGH να μην είναι για σένα Cloud... κρίμα βέβαια...
Apr 30, 2010 7:54 AM

Offline
Feb 2010
66
Εχεις δικιο..Αλλα σου ειπα με ποιον τροπο τουλαχιστον εγω διαλεγω αν θα δω ενα anime και πως νομιζω οτι πολυ αλλοι θα επιλεξουν αν θα δουν ενα anime συμφωνα με αυτα που εχω δει και με σχολια-βαθμολογιες που βλεπω στο net...Δεν μπορω να πω τιποτα αλλο μιας και δεν εχω δει και πολλα εποχης 80-00 anime οποτε θα σταματησω εδω... :P(μαλλον XD)
Apr 30, 2010 2:20 PM

Offline
Dec 2008
144
RainBowStaRxD said:

Απο μουσκη ακουω jmusic(κυριως anime) και ελληνικα(κυριως γυφτικα για οσους ξερουν)


Καλώς ήρθες :)
Ε όλη η πετρούπολη γύφτικα ακούει -.-
Αλλά πως το συνδυάζεις με j-music?
May 1, 2010 3:42 PM

Offline
Feb 2010
66
Δεν τα συνδυαζω..Υπαρχουν φορες που θες να ακουσεις ελληνικα και αλλες που θες να ακουσεις κατι διαφορετικο...Οποτε εκεινες τις στιγμες ακουω jmusic...Βασικα τωρα τελευταια αρχισα να ακουω jmusic,επειδη το καινουριο Opening του KHR ηταν καλο οποτε κατεβασα και μερικα ακομη,αλλα αυτο γινεται σπανια.Ξερεις απο πετρουπολη? Μενεις κοντα?
lPhoenixMay 1, 2010 4:13 PM
May 2, 2010 7:43 AM

Offline
Dec 2008
144
RainBowStaRxD said:
Μενεις κοντα?


Χασιά μένω! ένα παιδί ξέρω προσωπικά από πετρούπολη αλλά γνωρίζω ότι όλοι από εκείνα τα μέρη ακούνε γύφτικα :/
May 2, 2010 7:58 AM

Offline
Feb 2010
564
Yasuhiro-chan said:
Χασιά μένω! ένα παιδί ξέρω προσωπικά από πετρούπολη αλλά γνωρίζω ότι όλοι από εκείνα τα μέρη ακούνε γύφτικα :/


Πηγαίνουν πολύ στο Αρτάνα γι' αυτό.....
May 2, 2010 8:27 AM

Offline
Dec 2008
144
Anakin1981 said:


Πηγαίνουν πολύ στο Αρτάνα γι' αυτό.....

΄
Δεν έχω πάει ποτέ εκεί και δε πρόκειται!
Εσύ από που είσαι?
May 2, 2010 9:04 AM

Offline
Feb 2010
564
Yasuhiro-chan said:
Δεν έχω πάει ποτέ εκεί και δε πρόκειται!
Εσύ από που είσαι?


Αν κάνεις τον κόπο και ψάξεις μερικά post πιο πριν θα με βρεις...... Σελίδα 10 για να σε βοηθήσω κιόλας. Μην γράφω τα ίδια πράγματα συνέχεια, σωστά;
May 2, 2010 9:08 AM

Offline
Dec 2008
144
Anakin1981 said:


Αν κάνεις τον κόπο και ψάξεις μερικά post πιο πριν θα με βρεις...... Σελίδα 10 για να σε βοηθήσω κιόλας. Μην γράφω τα ίδια πράγματα συνέχεια, σωστά;


Βασικά το σκέφτικα αλλά βαριόμουν να ψάχνω :P
May 2, 2010 9:09 AM

Offline
Dec 2008
144
Αααααα Καματερό ;)
May 2, 2010 9:46 AM

Offline
Aug 2009
2129
Hello! :P Με λένε Ναταλία και είμαι 23 - παίζει να είμαι από τους πιο μεγάλους εδώ μέσα- anywayz, σπουδάζω στο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, τελευταίο έτος (ελπίζω!)
Φανατικά με anime δεν ασχολούμε ούτε ένα χρόνο.. έχω δει τα κλασσικά anime μικρή, που βλέπανε όλοι, Αστρομαχητές, Sailor Moon κτλ κτλ..
αλλά κόλλησα πολύ πέρισυ το καλοκαίρι που είδα το Death Note! Μετά ξεκίνησα μαθήματα Ιαπωνικών, που ήθελα καιρό, αλλά φέτος βρήκα περισσότερο χρόνο.. κάνω από τον Οκτώβρη και είναι πόρωση! :P
Το αγαπημένο μου anime και manga είναι το Kuroshitsuji!!!!! Δεν ξέρω αν το έχουν δει πολλοί.. στα Αγγλικά λέγεται Black Butler.
Επίσης λατρεύω Death Note φυσικά..., Bleach, Code Geass, Fullmetal Alchemist BRO. Γενικά μ'αρέσουν περισσότερο τα shounen, fantasy και τα εποχής.
Τελευταία ακούω και πολύ j-rock.. χμμ αυτά για αρχή! :P Ααα θέλω να πάω πολύ και σε cosplay.. είχα πάει μια φορά, χωρίς να ντυθώ κάποιος χαρακτήρας όμως.
Yoroshiku minna san! :)))
“In a mad world, only the mad are sane.”Akira Kurosawa
May 2, 2010 9:51 AM

Offline
Apr 2009
1418
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ναταλία... έχουμε και πολλά κοινά, 23, πολυτεχνείο, τελευταίο έτος(ελπίζω!!!!!) μια χαρά... αλλά στις anime επιλογές μάλλον τα ψιλοχαλάμε, τεσπά, δεν έχει σημασία, όλοι οι καλοί χωράνε.
Have fun...
May 2, 2010 12:14 PM

Offline
Feb 2010
564
Yasuhiro-chan said:
Αααααα Καματερό ;)


Ναι.... Είδες τι βρίσκεις 2 σελίδες πιο πίσω; Χαχαχαχαχαχα......

JusticeUndone said:
Hello! :P Με λένε Ναταλία και είμαι 23 - παίζει να είμαι από τους πιο μεγάλους εδώ μέσα


Καλώς ήρθες Ναταλία. Αλλά να ξέρεις υπάρχουν και μεγαλύτεροι......
May 2, 2010 12:38 PM

Offline
Dec 2008
144
Γεια σου justice! Καλώς ήρθες :)
May 2, 2010 3:24 PM

Offline
Feb 2010
66
Καλως ηρθες Ναταλια...Και εγω σκεφτομαι το καλοκαιρακι να αρχισω μαθηματα..Ειναι παλουκακια η παλευονται??
Βλεπω πασιγνωστο το Artana..Αλλα προσωπικα πιστευω οτι Mulos CLub ειναι το καλυτερο...
lPhoenixMay 2, 2010 4:23 PM
May 3, 2010 12:30 PM

Offline
Jun 2008
547
Yasuhiro-chan said:
kalispera:)

kai pou emenes prin pas stin ksanthi?


8essaloniki :P (argisa ligo)
May 3, 2010 2:26 PM

Offline
Apr 2010
26
Helloo :)

Δεν είμαι από Ελλάδα αλλά από Κύπρο... Με λένε Κρυστάλω (or just Crystal), είμαι 22 και βλέπω anime περίπου τρία χρόνια τώρα, κυρίως μου αρέσουν τα post-apocalyptic, sci-fi/supernatural, psychological, mystery/thriller, slice of life κτλ...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν.. :)
May 3, 2010 2:33 PM

Offline
Apr 2009
1418
Τι σημασία έχει, κύπριος ή ελλαδίτης, το club είναι για όλους μας. So καλώς ήρθες στην παρέα Crystal... μένεις στην αγγλετέρα βλέπω... τι λέει εκεί πάνω;
May 3, 2010 2:44 PM

Offline
Apr 2010
26
Αυτή τη βδομάδα που πέρασε όλο βρέχει εδώ στο κεντρικό Λονδίνο.. Αλλά έτσι κι αλλιώς επειδή τελειώνω το masters μου φέτος (σε δύο μήνες) αναγκαστικά έχω κολλήσει σπίτι με μοναδική παρέα το MAL και το project μου :P

Χμμ, απ'ότι βλέπω έχουμε medium-high compatibility, Alas86. Not bad :)
May 3, 2010 2:55 PM

Offline
Apr 2009
1418
Γαμώτο ζηλεύω... εγώ έσκασα απο την ζέστη σήμερα όλη μέρα στους δρόμους... μακάρι να έβρεχε και εδώ λίγο...
Τι master είσαι αλήθεια...

Και πράγματι not bad, αλλά έχουμε και τις διαφωνίες μας. :p
May 3, 2010 3:05 PM

Offline
Apr 2010
26
Χωρίς διαφωνίες δε θα υπήρχαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις όμως. :D Μόνο λίγες μέρες είμαι στο MAL, άρα το προφίλ μου ακόμη είναι under construction, δεν έχω τελειώσει ούτε τη λίστα μου.. Όταν βρω περισσότερο χρόνο θα ξανακοιτάξω και τις βαθμολογίες που έχω βάλει και ίσως κάτσω να γράψω και αριθμούς επεισοδίων στα currently watching αλλά για την ώρα βαριέμε πολύ...

Σπουδάζω εικονογράφηση, illustration.
May 3, 2010 3:15 PM

Offline
Apr 2009
1418
Καταλαβαίνω, άμα έχεις δει κάμποσα είναι θέμα να φτιάχνεις απ'το 0 την λίστα σου...

Rei_otaku said:
Σπουδάζω εικονογράφηση, illustration.
Ενδιαφέρον ακούγεται... δλδ ψήνεσαι να μπεις στο χώρο του comics; Να κάνεις κανά graphic novel;
May 3, 2010 3:18 PM

Offline
Apr 2010
26
I'm actually making a graphic novel this year, but it is a lot of work and my artwork style might be a bit too detailed for graphic novels, I'm not sure. I'd rather illustrate books, picture books and album covers..
May 3, 2010 3:20 PM

Offline
Apr 2009
1418
Όχι όχι, εδώ ξέρουμε Ελληνικά, χαλάρωσε, βγες απ'το brit mode...
Καλή τύχη στο εγχείρημα σου.
May 3, 2010 3:53 PM

Offline
Feb 2010
66
Γουελκαμ,Γουελκαμ...Εχει φαση να γραφεις αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες ^^...
Δηλαδη παιζει να σε δουμε σε μερικα χρονια σε κανενα Novel-manga? ;O
Ξερεις θα ειμαστε απο τους τυπους που θα το αγοραζουν θα λενε αυτη τη ξερω... ^^ :P:P
πωωω 144days και ακομα να τελειωσεις το anime list...Δεν γινεται μαζι σου καποιος να μην εχει High...! ( Somewhat High Να φανταστεις και εχω να δω καινουριο anime κανα μηνα...).Βρηκα ατομο για suggestions ^^ ... Yoroshiku ne~!


1)P/S: Α.. ξεχασα Τασος χαρηκα ^^
2)P/S: Καλη τυχη,επιτυχια ή οτιδηποτε αλλο με το εργο-αριστουργημα σου (slourp :P)
lPhoenixMay 3, 2010 4:02 PM
May 4, 2010 1:06 AM

Offline
Apr 2010
26
Για να είμαι ειλικρινής, πήγαινα σε αγγλικό σχολείο και δεν έγραφα ελληνικά για αρκετά χρόνια και ανησυχώ μη τα κάνω σκατά με την ορθογραφία :P :P :P Αλλά οκ, θα προσπαθήσω να νικήσω τα λεγόμενα grenglish.

Yoroshiku Onegaishimasu ^^
Χάρηκα Τάσο! Και ευχαριστώ! :) Να σου δώσω suggestions άμα θες, μόνο να μου πεις τι είδος/genre προτιμάς, ή θα'θελες να δοκιμάσεις.
May 4, 2010 1:21 AM

Offline
Feb 2010
66
Μην ανησυχεις...Και λαθακια να κανεις δεν πιστευω να νοιαζεται κανεις.
May 4, 2010 4:05 AM

Offline
Dec 2008
144
Καλώς ήρθες Κρυστάλω :)
Έχεις πολύ ενδιαφέρον όνομα..
May 4, 2010 4:10 AM

Offline
Apr 2010
26
Hello Yasuhiro-chan! Ευχαριστώ πολύ!
Έχουμε αρκετά high anime compatibility φαίνεται.. :)
May 4, 2010 4:29 AM

Offline
Dec 2008
144
Με τόσα άνιμε που έχεις δει λογικό είναι XD
May 5, 2010 4:25 AM

Offline
Aug 2009
2129
Λοιπόν θα κάνω ένα μεγααααάλο ποστ για να απαντήσω σε όλους! :D
Thanks to everyone for welcoming me!! ^.^

Alas86 said:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ναταλία... έχουμε και πολλά κοινά, 23, πολυτεχνείο, τελευταίο έτος(ελπίζω!!!!!) μια χαρά... αλλά στις anime επιλογές μάλλον τα ψιλοχαλάμε, τεσπά, δεν έχει σημασία, όλοι οι καλοί χωράνε.
Have fun...


Thanks! ;D lol! Κι εσύ παλεύεις να τελειώσεις ε; Τι πίκρα κι αυτή! Αλλά και πτυχίο να πάρουμε... έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με τις δουλειές και όλα.. χλωμό το βλέπω το τοπίο! Ποπο είμαι full στην αισιοδοξία εε;;!! χαχαχα
Παρεπιπτόντως, σε πια σχολή είσαι στο Πολυτεχνείο; :)
Και γιατί στα χαλάω στις anime επιλογές; :'( Εσύ τι είδους βλέπεις συνήθως; Και κοίτα.. μ'αρέσει να βλέπω διάφορα.. έχω δει από Gantz μέχρι Ghost In The Shell και γενικά μ'αρέσει μια ποικιλία, αλλά με τραβάει το mainstream τι να κάνω;;; :PP



Anakin1981 said:

Καλώς ήρθες Ναταλία. Αλλά να ξέρεις υπάρχουν και μεγαλύτεροι......


Χεχε thanks! Και βλέπω... Το προδίδει και η ημερομηνία στο όνομα ;D Πάντως γενικά έχω δει πως πάνω από 20 είναι λιγότερες κοπέλες. Anyway, να μην νιώσω γριά δηλαδή ε; k.. joking! :P

Yasuhiro-chan said:
Γεια σου justice! Καλώς ήρθες :)


Arigatou Yasushiro-chan! Yoroshiku! :D

RainBowStaRxD said:
Καλως ηρθες Ναταλια...Και εγω σκεφτομαι το καλοκαιρακι να αρχισω μαθηματα..Ειναι παλουκακια η παλευονται??


Κοίτα.. η αρχή είναι η δύσκολη.. άπαξ και τα ξεκινήσεις, μετά τους πρώτους δύο μήνες όλα θα σου φανούν πιο εύκολα. Το δυσκολότερο είναι η απομνημόνευση των Kanji. Εμείς όλα κι όλα 200 έχουμε μάθει μέχρι στιγμής και τα ξεχνάμε. Το κακό είναι πως έχουνε πάνω από έναν τρόπο προφοράς ανάλογα πως τα βρίσκεις μέσα στις λέξεις.. και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Πάντως γενικά είναι βατά πιστεύω, και ειδικά σε θέματα προφοράς είναι εύκολα, καθώς μοιάζουν πολύ με την ελληνική προφορά, δεν έχει αυτά τα πνιχτά των Άγγλων. Τα άνιμε βοηθούν πολύ στο λεξιλόγιο πάντως και γενικά σαν εξάσκηση. Ααα επίσης το πιο σπαστικό είναι οι διάφοροι τύποι ευγένειας.. αλλά εντάξει ψιλοσυνηθίζεται κι αυτό.
JusticeUndoneMay 5, 2010 4:29 AM
“In a mad world, only the mad are sane.”Akira Kurosawa
May 5, 2010 9:24 AM

Offline
Feb 2010
564
JusticeUndone said:


Anakin1981 said:

Καλώς ήρθες Ναταλία. Αλλά να ξέρεις υπάρχουν και μεγαλύτεροι......


Χεχε thanks! Και βλέπω... Το προδίδει και η ημερομηνία στο όνομα ;D Πάντως γενικά έχω δει πως πάνω από 20 είναι λιγότερες κοπέλες. Anyway, να μην νιώσω γριά δηλαδή ε; k.. joking! :P


Όχι ότι θα την έκρυβα την ηλικία και χωρίς να φαινόταν η ημερομηνία στο username. Anyway.... Να μην νιώσεις καθόλου γριά για να μην νιώσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι ετοιμοθάνατοι! Χαχαχαχαχαχα.....

May 5, 2010 11:50 AM

Offline
Apr 2010
38
geia se olous! eimai h dhmhtra! eimai kainourgia edw! dn eimai pl ebeirh me to 8ema manga/anime(kyriws anime), akoma ma8ainw...
menw a8hna, eimai sth nhpiagwgwn
m aresei h zwgrafikh exw kollhma me ta comics kai etsi eftasa sta manga..
latrevw to asiatiko cinema..

eimai anoixth se recommendations gia manga kai anime!

ee.. ayta g arxh fadazomai! :)
May 5, 2010 12:33 PM

Offline
Apr 2010
26
Kalosorises Dhmhtra! ^^

Ki emena m'aresei i zwgrafiki, an einai na anoiksoume kapio thread edw na anevasoume kati osoi zwgrafizoume.. :)

Apo asiatiko cinema ti exeis dei? Vlepeis kai drama katholou?

Ki esi fan tou Monster vlepw :D To latreuw!
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (24) « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last »

More topics from this board

» Τι anime είδατε πρόσφατα;

Vilis - Mar 8, 2015

43 by Spykakos »»
Oct 13, 2020 8:12 AM

» Tί mangas διαβάζετε αυτή την περίοδο?

neratza713 - Jan 9, 2013

26 by Spykakos »»
Oct 13, 2020 8:08 AM

» The GreekZ Club Discord!

everynamestaken - Dec 11, 2017

10 by Texi »»
Apr 21, 2020 5:18 PM

» Greek Related Anime

Utellme - Nov 1, 2009

18 by Mikaya_Murasaki »»
Dec 20, 2016 9:21 PM

» Your Name Movie

eluhil - Dec 13, 2016

4 by NikkyCaptain »»
Dec 18, 2016 1:35 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login