Forum Settings
Forums
New
Apr 28, 2008 5:37 AM

Jan 2008
32
Musim se priznat, ze pokazde kdyz zacinam s novou anime se tesim cim me uvod resp. konec prekvapi, s jakym chytlavym songem, nebo kreativnim zpracovanim se autori vytasi. Bohuzel ve vetsine pripadu to tak udelam pouze u prvniho dilu a v dalsich je skipuju, ale nektere jsou prece jen docela kouzelne. Mate sve favority?
Reply Disabled for Non-Club Members
Apr 28, 2008 9:43 AM

Mar 2008
12
Jelikož jsem OST freak, tak mě nejvíc dostal OP z Ninja Scroll TV. :)
Ale jinak jsem koukal aspoň 100x na Op k Texhnolyze, to je prostě dokonalá kombinace hudby a obrazu. :)
Apr 28, 2008 10:21 AM

Jan 2008
32
PhyrexiaN said:
Op k Texhnolyze, to je prostě dokonalá kombinace hudby a obrazu. :)
Byl jsem docela zvědavej na něco co může být dokonalá souhra a je fakt že tenhle OP je nářez, i když dávám přednost klidnější hudbě např. OP k Higurashi no Naku Koro ni, nebo Air, ale opravdu komplet povedený Opening je k Ergo Proxy.
DGNApr 29, 2008 11:15 AM
Apr 28, 2008 10:32 AM

Jan 2008
141
Je to teda momentální dojem, páč na to právě koukám, ale opening Ergo Proxy je fakt úžasnej.
Jinak kvůli muzice se mi líbí 2.Opening ve Fate/stay night
A jěště rozhodně nesmím opomenoutHare Hare Yukai dance!
A nakonec, co mě tak napadá je Naruto Hero comes back. To jsem viděl suverénně nejvíckrát a pouštěl si to i jen tak bez seriálu. Ten motiv podané ruky je opravdu dokonalej.
May 5, 2008 1:03 PM
Apr 2008
4
Samozrejme Death note druhej opening a ending...Ty sou pro me na prvnim miste.Ted se mi taky calkem libi druhej op vod Code Geass a novyho Gundamu.Bleache a Naruta nepocitam,pac ty skoro nikdy nezklamou s kvalitni pisnickou a vizualizaci.Joa Tengen Toppa a Soul Eater :-P.Sem se nak rozepsal...Ale jeden jedinej op a en s zminit neda...
May 6, 2008 10:44 AM

Apr 2008
18
me se povedsinou liby skoro kazdej z tech znelek ,.... vybyra se to jeste hur jak 5 nejoblibenejsich anime ,..... ad jde treba o NGE , Inuiashu, Utawarerumono, Ranma, OMG, FMP, a spoustu jinejch ,....
Jun 9, 2008 1:54 AM
May 2008
4
Mě se líbí vůbec celý soundtrack z anime 'Le portrait de petit Cossette' jinak openingy byly dobrý u všech co jsem zatím viděla ;-) zmínila bych asi Air, FMP!, 5cm per second a sola..
Jun 9, 2008 8:33 AM

May 2008
123
flogiston said:
Mě se líbí vůbec celý soundtrack z anime 'Le portrait de petit Cossette'

Též můj oblíbený, stejně tak jako většina soundtracků od Kajiura Yuki (namátkou NOIR, Madlax, .hack série). Od ní je taky můj jeden z nejoblíbenějších OP k Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (zpívá to Yuuka).
Další skvělý OP je k Gin'iro no Kami no Agito od Kokia. A OP či ED od Sakamoto Maaya jsou také pěkné...
Ale souhlasím s DGN, Ergo Proxy má vskutku velmi povedený Opening, že jsem jej málokdy přetáčela :o)
Jun 9, 2008 1:36 PM

Jan 2008
141
flogiston said:
Mě se líbí vůbec celý soundtrack z anime 'Le portrait de petit Cossette'quote]
To anime bylo zajimavy, ale nenapadlo me se podivat na soundtrack coz rychle napravim;) Jinak v posledni dobe se mi pod kuzi z OST z Gankutsou coz je taky dost zajime prepracovani Hrabe Monte Crista. A taky dodatecne opening z Black lagoon, ale ta nezkracena verze je mnohem lepsi!
Jun 12, 2008 12:21 PM

Dec 2007
15
No najlepsi opening podla mna ma Cowboy Bebop, nehovoriac o soundtracku, no a opening z Hellsinga tiez nie je na zahodenie
Jun 12, 2008 3:20 PM
May 2008
4
Kajiura Yuki má výborné skladby. Líbí se mi jeho styl, stejně jako třeba nazpívané písničky od Mariny Inoue. A nevíte kde bych mohla sehnat NOIR? Ráda bych se na to koukla (a poslechla). Dík!
Jun 14, 2008 1:31 PM

Apr 2008
18
Noir se vali vsude na netu ,.... ale v tomto topivu je to mozna trosicku OT jinak skus nejake warez foum popripade torrent ,....
Jun 27, 2010 8:24 AM

Mar 2009
272
Tak říct tohle z fleku je pro mě dost těžký, anime jsem zhlédla už solidně dost a téměř u všech se mi líbí OST i ED s OP, takže nejlepší u mě asi neexistuje protože bych jich měla na prvním místě nespočítaně (a to nepočítám druhý, třetí, čtvrtý atd. místo XD). Můj playlist je přecpán nejméně 300 písniček z anime, takže vybírat z nich to nejlepší z OP a ED to ani nejde XD Zatím jsem nenašla OP nebo ED který by se mi vyloženě zhnusilo a já ho ani nemohla poslouchat, ale co se týče hudby jsem hodně nenáročný člověk XD
Dec 11, 2011 2:40 PM

Jan 2010
28
Mwahaha, topic pro mě >:] Považuju se za hudebního šílence, a to hlavně OST. Sice Zimmer FTW, ale i v anime se něco najde. Když už musí jít jen o OP a ED... tak musim zmínit Gintamu a písničku Donten, nevim, jestli to je op nb ed. Jedna z prvních v JP, co jsem znala nazpaměť :)
Uraboku má moc pěknou písničku (podobná Vampire Knight.. myslim, že umělec je stejnej? Nvm.), hodí se stylově k anime. Vizuální stránka.. no, Uraboku má pěknou grafiku, ale obsah nic moc (jen postavy). Já jdu ale po hudbě, tk co :D Ed tky fajn..
Náádhernej OP je Monochrome factor, škoda, že Asriel nemaj víc takovejch.
Fruits Basket je taky bomba, přesně jde k pomalýmu anime.
...a bomba OSTčko jsou Wolf's rain a Tsubasa. CDčka se neoposlouchaj. Tak Kajiura Yuki je mistryně svojeho oboru, Yoko Kanno taky nezaostává. Heaven's not enough je nejhezčí píseň z anime, co znám.
Nov 13, 2015 8:55 AM
Dec 2013
1
Jsem to samé, většinou se mrknu na op+en u první, druhé epizody a pak je skipuju, leda by mě extra chytly...momentálně jsem si zamilovala opening z Tokyo Ghoul, první série a ending z druhé série =>.<=
Mar 15, 2016 4:36 PM
Feb 2013
1
Tohle je vždycky těžká otázka.

Ale když si tak projdu na co jsem koukal a kdy jsem openingy / ending nepřeskakoval, tak to bude asi takhle...

Opening: Darker than Black: Ryuusei no Gemini https://www.youtube.com/watch?v=LePow0pZ3dQ ("Tsukiakari no Michishirube" by Stereopony)

Ending: Cowboy Bebop https://www.youtube.com/watch?v=llgFc3OUmhE ("Real Folk Blues" by Seatbelts)
May 17, 2016 12:48 PM
Nov 2015
8
tady je list mojich openingu

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Opening 4 and 5
Naruto Shippuden - Opening 6,7 and 13
Bleach - Opening 12,13 and 15
To LOVE-Ru Darkness Opening
Hyouka Opening 1
Guilty Crown Opening 1
Magi the Labyrint of magic Opening 2
Haikyuu Season 2 Opening 2
Kekkai Sensen Opening
Code Geass Opening 5
Fate/Stay Night Unlimited Blade Works 2 Opening
Aug 8, 2018 1:55 PM
May 2015
8
Za sebe musím říct, že mě velmi překvapil třetí opening k Black Clover anime...
- "Black Rover" by Vickeblanka
(nemluvím o samotném anime, větší guláš shonen klišé jsem snad ještě neviděl :D )

Osobně bych ale rád přihodil ještě Openingy k Overlord, nebo One punch man, případně Mob psycho 100.

Numero uno za mě ale bezkonkurenčně je první opening k One piece - "We Are! by Hiroshi Kitadani

:)
Sep 16, 2018 1:46 PM
Sep 2018
1
Řekl bych OP z Kiznaiver a souhlasím s postem nad.
Jun 17, 2020 5:24 AM
Dec 2015
6
OP a ED se daj max 1x, vetsinou ani to ne. pak vzdycky preskakuju.
Tada, tady je jedna jedina vyjimka: Easy Breezy!
https://www.youtube.com/watch?v=8-91y7BJ8QA
May 9, 2021 3:20 AM

Nov 2014
43
Higurashi no Naku Koro ni (2006) OP1 (BEST)
Fate/Zero OP2
Neon Genesis Evangelion OP
Serial Experiments Lain OP
Ergo Proxy OP
Steins Gate OP
Hyouka OP
Psycho-Pass OP1
Slayers NEXT OP
Bleach OP1&13
Clannad AS OP
Bokurano OP

Shinsekai Yori ED1 (BEST)
March Comes In like a Lion ED1
Fate/Zero ED1
Puella Magi Madoka Magica ED2
Bakemonogatari ED2
The Tatami Galaxy ED
After the Rain ED
Bleach ED1&30
Kaguya-sama: Love Is War ED
Clannad ED
Zankyou no Terror ED

N0neRainMay 9, 2021 9:12 AM
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Aktuálně oblíbené anime

Twixinkaa - Jul 22, 2022

1 by machy871 »»
Aug 11, 2022 1:17 PM

» Anime watched in 2021

Tremy2002 - Dec 15, 2021

7 by Denixia »»
Jan 1, 2022 1:07 AM

»  

FiliCZ - Feb 12, 2020

2 by abystoma2 »»
Aug 16, 2021 3:36 AM

» Kdo je kdo? ( 1 2 )

Heartless_cz - Apr 16, 2008

66 by N0neRain »»
May 9, 2021 1:55 AM

» Sportovní anime

LuxiusTado - Feb 10, 2018

4 by N0neRain »»
May 9, 2021 1:40 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login