Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (2) « 1 [2]
Jan 1, 2010 8:13 AM

Aug 2008
95
mi też nie :< Raito powinien zostać do końca życia Imperatorem!

@THE END OFFTOP! :D
Jan 1, 2010 8:35 AM

Nov 2008
127
moim zdaniem....

wszyscy powinni zginąć xD wszyscy.
Jan 14, 2010 11:48 AM

Nov 2009
45
Ojej, moi ulubiency trafili na czarna liste xddd

Nie lubie Kaname *idiota, idiota, idiota*. Jak to powiedziala pewna pani w temacie: rozstawia po katach, odgryzc glowe manipulantowi to za malo (mimo, ze on wyglada tak niewinnie smutno, po prostu ocieka czystoscia)

Lena nie lubie zbytnio z La corda D'oro (z jednej strony, a to dlatego, ze nienawidze osob ktore CIAGLE gadaja: None of your bizness, innymi slowy odrzucaja, a z drugiej strony wbijaja personalne szpile ktore wykraczaja poza ich interes *jak kazesz innemu odwalic sie od siebie to badz cholera konsekwentny i odwal sie od niego tez!* i sa po prostu okrutne, tak okrutne i plytkie.
Ta cecha, ta niesprawiedliwosc i udawanie madrzejszego ,wazniejszego niz jest sie w rzeczywistosci wkurza mnie w wielu postaciach.
A tak sie zaaferowalam, ze mi wiecej do glowy nie wpada xD
Jan 16, 2010 10:59 AM
Nov 2009
20
Suzaku I Kaname nie znoszę ich!!!
Jan 17, 2010 12:39 PM

Apr 2009
2983
Light (DN), Lulu i Suzaku (Code Geass, obydwaj byli pomyleni), Nakago (Fushigi Yuugi - do tej pory :D), Kaname Kuran (VK) oraz Sakujun (Saiunkoku Monogatari).

Osobiście, Kazehaya to jeden z moich ulubionych bohaterów. Jest idealny - dlatego go lubię :D
Jan 28, 2010 12:30 PM

Aug 2009
424
Czemu wszyscy pałają taką nienawiścią do Kaname? On jest fajny! xD

Ja osobiście nie znoszę Zero z VK (a jakby? ^^), Saska, Toshiro z Bleacha i Lighta z DN.
"Moje życzenia są piękne jak moje marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia..."
Jan 28, 2010 12:51 PM

May 2008
865
Sebastian i Ciel z Kuroshitsuji
Ciel jeszcze ujdzie, ale Seba i ten jego rybi r*j nie do zniesienia
Feb 14, 2010 8:54 AM

May 2009
1012
[VK]Szczerze mówiąc ja także nie znoszę Kaname (Yuki też, ale już nie będę offtopować x)! Brr... Od początku go nie lubiłam. Co innego Zero. ;P
[TMM]Aoyama... Nie znoszę kolesia pod każdą postacią! >.< Czy to rycerz, kosmita, uczeń - za każdym razem jest zbyt... idealny? Jest za bardzo ułożony, za miły, za sympatyczny... A gdzie ciemna strona?! (No dobra, Deep Blue nie był AŻ tak zły)
[DN]I tu mam mieszane uczucia. Uwielbiam L'a i z tego powodu nie znoszę Light'a i Near'a. Chociaż z drugiej strony Light ma fajne podejście, a Near na końcu też był extra. To chyba będzie tak: z początku nie lubiłam Near'a (potem mi przeszło), a Light'a lubiłam do pewnego momentu.
[Naruto]Sasuke, a jakże. Z początku mi się podobał, ale po walce ze swoim piękniejszym braciszkiem... szkoda gadac. =.= I ma koguta na głowie! xD
[PH]I się zastanawiam czy ja naprawdę nie lubię Vincenta. Z jednej strony jakoś mnie odpycha, ale z drugiej jego miłość do Gilberta jest boska. xD
Feb 16, 2010 5:02 AM

Oct 2009
2394
Ewidentnie Sasuke z Naruto. Kiedyś go kochałam, ale teraz... Kishimoto-san zabij go błagaaam -.-'
Pozatym - Suzaku z Code Geass, Anayami z 07-Ghost i Kaname z Vampire Knight.
I nie jestem pewna co do Rufusa z Pandory. Niby go uwielbiam, bo jest taki przystojny i ma świetny głos i w ogóle, oh ah i kisiel w gaciach, ale przy tym jest cholernie wredny i bezczelny!
Feb 16, 2010 8:16 AM

May 2009
158
Kaname z VK.. szczerze jestem pozytywnie zaskoczona że ma tylu hejterów ^^
i Kyouya z OHSHC.. Takumi z Nany.. hmm, no i jeszcze Wolfram z Kyou Kara Mao ;x
Feb 16, 2010 8:19 AM

Feb 2010
41
chyba najbardziej Kaname. działa mi na nerwy prawie od początku.

w Nanie najbardziej nie cierpię Shoujiego. on jest gorszy niż Takumi. sama miałam ochotę coś mu zrobić jak była akcja z tą Sachiko (chyba odcinek 12) ;<

jeszcze ten cały Rolo z Code Geass.

do Sasuke i Takumiego mam zmienny stosunek (teraz akurat mam fazę na Saska O_o).
Feb 16, 2010 1:20 PM

Oct 2009
2394
starfaker said:

O fakt. Rolo też działał mi na nerwy!
Feb 16, 2010 2:48 PM

May 2009
158
w sumie - Shouji był takim typowym tępakiem.. i ta jego kropla na czole..

A jeśli chodzi o chłopców z Naruto to ja wolałam Itachiego, był bardziej męski. Saske był fajny w sumie do momentu walki z Itachim.. a w mandze to już go konkretnie popierdoliło.
Feb 17, 2010 11:50 AM

Oct 2009
2855
Hao z Shaman King... oj tak...
I Light... i Kaname z VK... X__x
O i Yoh XD I Naruto... XD I Kyouya i bliźniacy hitahiin...
Chociaż Kyouya nie zawsze....
Feb 18, 2010 8:44 AM

Oct 2009
72
Jeśli chodzi o Nanę to zdaje mi się, że Takumi celowo został tak przedstawiony, żeby ludzi go nienawidzili i uwielbiali Nobu. Właściwie, to zawiodłam się na większości bishów z Nany. Nobu stał się skończonym kretynem, Takumi to zuo, Shouji również jest skończonym kretynem.
Sebastian jest dla mnie postacią średnią.
Nie lubię Mayamy z Honey & Clover. Po prostu nie lubię, odrzuca mnie w nim wszystko. Jeśli można go zaliczyć do biszuff, to nie lubię też Junty z DNA^2 (co jak co, ale pokaźny miał haremik). Jest jeszcze Romeo z Romeo x Juliet, którego teksty są żałosne i głupie jednocześnie. Młody gniewny się znalazł. ;d
Nie mam bisha, którego nienawidzę. :3
toutes les beautés contiennent,
comme tous les phénomènes possibles,
quelque chose d'éternel et quelque chose de transitoire
— d'absolu et de particulier.
Feb 18, 2010 10:36 AM

Dec 2009
1792
pszec said:
starfaker said:

O fakt. Rolo też działał mi na nerwy!

no co ty?! Rolo to przecież żer dla fanów shota, ten sam gatunek, co Honey, tylko mniej słodki i bardziej morderczy&homo. xD ale mnie wkurzał... ale żal było okropnie, kiedy *szpojler* umierał... *koniec szpojleru*

Jeśli chodzi o Takumiego, sama sobie się dziwię. Ostatnimi czasy dochodzę do wniosku, że Takumi, pomimo swojego chamstwa, jest bardzo sexy ;D poza tym, traktuje Hachiko z góry i nie do końca o nią dba - kogoś takiego potrzebuje, kogoś, kto ją wykorzysta - taki zimny prysznic, w końcu sama bd musiała się o kogoś starac.

Ogółem, z minuty na minutę zmieniają mi się gusta... la donna e mobile... ;P
Feb 18, 2010 10:44 AM

Feb 2009
39
Hehe ja tam Takumiego bardzo lubię, więc nie wiem czy to taka prawda, za to Nobu nie lubię bardzo, ale dla mnie Nobu nie zalicza się do bishów xD
Znienawidzony bish? Kurde ciężko stwierdzić... O Kaname z VK to na pewno! Luluś z CG choć na końcu nieco zaplusował xD Kanda z DGM, Shou z Skip Beat, Nightray Vincent z Pandora Hearts... E pewnie by się jakieś postacie znalazły, ale aktualnie nie pamiętam xD
Feb 18, 2010 12:08 PM

Oct 2009
2394
Kolejną osobą która działa mi na nerwy jest Sunohara! Na dodatek przypomina mi jakieś zwierze, jaką wydre czy łasice, co wkurza mnie jeszcze bardziej -.-'
Feb 18, 2010 1:32 PM

Aug 2008
586
Ej, wierzyć mi się nie chce, że tutaj nie pisałam O.o
No ale dobra, jest wiele męskich charakterów których nie lubie w animcach ^^

Rolo z Code Geass, Yunoki z La Corda, Takumi z NANA, Mytho z Princess Tutu, Tadase z Shugo Chara, Yamato z Suzuka, Touya z White Album (jeżeli ci czterej ostatni to w ogóle bishe... xD), Syaoran i Fai z Tsubasa Chronicle i... Ciel i Seba z Kuroshitsuji (nie przypadli mi do gustu, ale może nim skończe to anime to zmienie zdanie, jednak szczerze w to wątpie xD)

Pewnie więcej tych postaci jest, ale nie umiem sobie ich teraz przypomnieć xD
Feb 18, 2010 2:58 PM

May 2009
158
pszec said:
Kolejną osobą która działa mi na nerwy jest Sunohara! Na dodatek przypomina mi jakieś zwierze, jaką wydre czy łasice, co wkurza mnie jeszcze bardziej -.-'

Sunohara z Clannad'u? Jeśli tak, to się dołączam. Ogólnie dla mnie cały Clannad to porażka, jedno z najgorszych anime jakie mialam nieprzyjemnośc oglądać. ofc bez urazy dla nikogo :)
Feb 19, 2010 9:51 AM

Oct 2009
72
miyakosenpai said:
Ogólnie dla mnie cały Clannad to porażka, jedno z najgorszych anime jakie mialam nieprzyjemnośc oglądać. ofc bez urazy dla nikogo :)

[2]

Dziwna said:
Hehe ja tam Takumiego bardzo lubię, więc nie wiem czy to taka prawda, za to Nobu nie lubię bardzo, ale dla mnie Nobu nie zalicza się do bishów xD

Akurat Takumi jest dla mnie kimś obojętnym, bo nie mogę napisać że go nie lubię, ale też że lubię. *3* Dla mnie wszyscy blondyni z gitarami są smexowni, taki fetysz.
toutes les beautés contiennent,
comme tous les phénomènes possibles,
quelque chose d'éternel et quelque chose de transitoire
— d'absolu et de particulier.
Feb 20, 2010 4:04 AM

May 2009
1012
O! Jeszcze Tadase z Shugo Chary, ale tylko przed zmianą charakteru. xP
Feb 21, 2010 1:43 AM

Dec 2009
1792
Okichi said:
Dla mnie wszyscy blondyni z gitarami są smexowni, taki fetysz.

kurde, dobrze, że to nie tylko ja xD
Feb 23, 2010 11:43 AM

Feb 2009
39
Ja tez dodam, ze nie lubie Tadase. On mi przeszkadza w misji Amu x Ikuto xD
Mar 9, 2010 10:49 AM

Jan 2010
854
Chyba nikt mnie nie zabije, jak powiem, że wszyscy faceci z VK? ^^' [oprócz tego kaiena crossa czy togi yagariego].

Z takich bardziej 'bishowych' facetów to na pewno jeszcze Spinzaku z CG i Soubi z Loveless. Ich po prostu nie trawię.

Oprócz moich ulubionych bishów resztę traktuję jako dzieciaki (Sasek...) albo po prostu widzę ich jako nieszkodliwych ^^'
Mar 9, 2010 12:10 PM

May 2009
158
japangirl1995 said:
Okichi said:
Dla mnie wszyscy blondyni z gitarami są smexowni, taki fetysz.

kurde, dobrze, że to nie tylko ja xD

offtopek*
mi wystarczy, że mają gitary, nawet odpuszczę blond włosy. plus, jak palą papierosy to już w ogóle. dlatego boski Shin z Nany to mój ideał - gitara + fajki + piercing <3 chociaż ostatnio mnie wzięło na Lulusza z CG, rewatching przywrócił dawne odczucia widocznie :P
po offtopku"

a z takich których nie lubię to Gilbert Nightray z Pandora Hearts. niech mnie fanklub zje, ale nie cierpię gościa *_*
Mar 10, 2010 10:38 AM

Jun 2009
174
ohoh, paru się znajdzie o,O

Labrador z 07-ghost (wtf, kwiatki? ==)
Rolo, Spinzaku z Code Geass (obydwaj irytujący)
Kira aka Light z Death Note (jak można go lubić za to co zrobił L? :n)
Takumi z Nany (cham jakich mało, brr. chociaż ładniutki, ale uroda to nie wszystko!)
Honey z Ouran High School Host Club (rozmemłane to i za słodkie >.>)

I jeszcze Mamoru z Sailor Moon i Vegeta s Dragon Balla D:
Satte itta anta nanka wa Bai bai bai
Tte itai kedo ienai no wa Nande? Nande?
Anta nanka mitakunai no sa eien ni
Tte ietakedo omottenai no wa Nande? Nande?

Mar 11, 2010 10:12 AM

Aug 2009
2839
hmmm 8o

Clannad - Sunohara
Code Geass- Rolo, Suzaku
Death Note- Mello
Junjou Romantica - Usami (tylko nie zabijajcie D: ale on mnie naprawdę przeraża o_o)
NANA - Takumi, Shouji
Saiunkoku Monogatari - Eigetsu
Mar 11, 2010 10:28 AM

Oct 2009
2394
Aamu said:
Labrador z 07-ghost (wtf, kwiatki? ==)

Nie lubisz go? ;D na początku wydawał mi się straszna pierdołą i to jego zamiłowanie do kwaitków było dość śmieszne, ale ajk zobaczyłam jak walczy to byłam pod wrażeniem ;D

Chey___ said:
Clannad - Sunohara
Code Geass- Rolo, Suzaku
Death Note- Mello
Junjou Romantica - Usami (tylko nie zabijajcie D: ale on mnie naprawdę przeraża o_o)

Co do Sunohary, Rolo, Suzaku (chociaż były momenty w których naprawdę go lubiłam i miałam nadzieję, że się nawróci, to jednak nie...), Mello.
Usami faktycznie jest trochę dziwny, ale lubię go, bo kojarzy mi się strasznie z Sanzo z Saiyuki (fioletowe oczy, fajka). z Junjou Romantica nie przepadam za Kamijou i Nowakim -.- obie to takie pierdoły ostatnie...
Mar 11, 2010 10:54 AM

Aug 2009
2839
pszec said:

Usami faktycznie jest trochę dziwny, ale lubię go, bo kojarzy mi się strasznie z Sanzo z Saiyuki (fioletowe oczy, fajka). z Junjou Romantica nie przepadam za Kamijou i Nowakim -.- obie to takie pierdoły ostatnie...

haha akurat ja to tylko i wyłącznie dzięki nim obejrzałam to anime do końca X"D
Mar 13, 2010 1:57 PM

Apr 2009
102
Mm, Mayama z Honey & Clover, ciepłe kluchy i ciągnęło go do takiej bezbarwnej baby. Nieczuły drań.
Nobu z NANY, kretyn i tyle XD Tak beznadziejnie rozegrał to z Hachi, że myślałam, że go szurnę oglądając...
I oczywiście Hanabusa Aidou z VK -.-
Sunohara z Clannada, nie lubię idiotyzmu, dlatego też ten pan...
Tamaki Suoh z Ourana - samo zuo. Och, jaki jestem piękny... To samo, co Hanabusa.
Eigetsu z Saiunkoku Monogatari, a Sakujun to jedna z moich ulubionych postaci ^ ^
Takumi z NANY... Oglądając miałam mieszane uczucia, ale podsumowując pasował do Hachi.
Haha, i lubię shotowatego Gilberta Nightray ^ ^ Jak był chłopcem miał taki słodki głos <3
Poza tym bliźniacy z Ouran też nieszczególnie przypadli mi do gustu. Pełni wyrachowania -.-
Mar 15, 2010 12:56 PM

Nov 2009
43
najbardziejnajbardziejnajbardziejnajbardziej nie znoszę/nienawidzę:
- sebastian michaels (kuroshitsuji) - muszę tłumaczyć? irytujący koleś, tyle.
- kaname kuran (vampire knight) - to samo co wyżej.
oboje myślą, że są tacy pro-elo (jednak nie w ten fajny sposób, co myśli grimm, zresztą, on ma prawo, bo naprawdę jest pro-elo~) i nikt im nie podskoczy. i w ogóle się nie denerwują! to wkurzające, jak tak można?! to nienaturalne.
Mar 16, 2010 2:01 PM

May 2009
158
ja po pewnym zastanowieniu dodaję do mojej listy Ciel'a Phantomhive'a i George's z Paradise Kiss.
Ciel'a nie lubię za wszystko.
George'a nie trawię za:
"Yukari: George, przestań, nie wejdzie..
George: No poczekaj, wejdzie, nie jest taki duży!"
chyba nie trzeba tego komentować. *_*
Mar 17, 2010 3:15 AM

Nov 2009
43
jeszcze dodam saska u. z naruto.
co dziwne, czasem go nawet lubię o.Ó. (ale tylko czasami i tylko za to, że nie lubi sakury 8D) nvmd.
irytuje mnie, normalnie drugi seb i kaname, myśli, że jest cudny i w ogóle, klękajcie przed nim i chwalcie go i jego fryzurę na kurczaka. że już nie wspomnę o tym,

nie wiem po co naruto ciągle za nim lata. to, że zdradził wioskę, to już jego problem.
vampireharuMar 17, 2010 10:41 AM
Mar 17, 2010 5:37 AM

May 2009
158
Haru a czytasz mange Naruto? ;>
Mar 17, 2010 6:12 AM

Nov 2009
43
yup. (właściwie to oglądam obrazki, ale cicho, i tak wiem o co chodzi XD')
Mar 17, 2010 9:32 AM

May 2009
158
bo w mandze to Saske jest już kompletnie popieprzony,
i w tym nowym chapterze tzn z tamtego tygodnia strasznie mnie wkurza
Mar 17, 2010 10:13 AM

Oct 2009
2394
zgadzam się, Saskłacza mocno popierdzieliło.
Haru też go za to nienawidzę ToT
Mar 17, 2010 10:21 AM

May 2009
1012
Choroba jasna, czemu mi te spoilery nie działają?! Pewnie znowu coś źle napisałam... =.='
A ja mam wobec Sasuke dziwne odczucia. Z jednej strony go nie znoszę,

jednak w niektórych momentach aż umieram z radości, że go widzę.
ItakoMirtaMar 17, 2010 11:39 AM
Mar 17, 2010 10:42 AM

Nov 2009
43
@miyakosenpai - zgadzam się =='. ja rozumiem, że trzy czwarte konohy się w nim podkochuje (kaszalot, naruto, sakura, ino itp. itd.), ale mógłby już oszczędzić nam widoku swojej gęby i umrzeć. kurde, szkoda, że go już deidei nie zabił wtedy, spokój by był i przynajmniej nie straciłabym moich bishów!

a ja lubię karin, ha :p. lepsza od sakury. i ma ładne włosy i lubię, jak się kłóci z suigetsu, który notabene jest strasznie słodki *.*
Mar 17, 2010 11:38 AM

May 2009
1012
Hai, Suigetsu jest słodki (ach, te jego włosy, ach te jego oczy... *o*), ale Karin nie lubię, bo się jakoś dziwnie do Sasuke podwalała i... przypomina mi na pewien sposób Ino, której także ścierpieć nie mogę. >.< Chociaż kolorek włosów to ma niezły...
BTW. Schodzimy lekko z tematu.
Hmmm... Kogo ja tam jeszcze nie lubię... Pisałam już o tym, ale NIENAWIDZĘ Kaname. Wrrr... Jego twarz doprowadza mnie do szału. >.<

No i coraz bardziej wkurza mnie Lulu, ale to chyba tylko dlatego, że uważają go za bardziej inteligentnego od mojego kochanego L'a (jaka Ela? xD) =^='
Mar 17, 2010 1:30 PM

Oct 2009
2394
Suigetsu bardzo lubię *.* za Karin jakoś nie przepadałam, ale nie chciałam, by umierałą (a moze to dlatego, że założyłam się z kumpelą o lizaka ;D ja byłam pewna, że Karin nie umrze, a ona, ze to Sasuke ją zabije - wygrałam!)
a jej kolor włosów mi sie nie podobał, o.
*koniec offtopu*

nie lubię Nowakiego z Junjou Romantica -.- nie nadaje się na seme, jest tak samo pierdołowaty co Kamijou i to jego ciągłe "Hiro-san, Hiro-san", dżizas! w ogóle w JR lubię tylko Misakiego i Usamiego, są najlepszym paringiem. no i są hot *yaoi fangirl mode on*
Mar 17, 2010 1:50 PM

Nov 2009
43
w jr nikogo specjalnie nie lubiłam. imo zbyt wielkie pierdoły. ale nie tak, żebym ich nienawidziła, o nie, na pewno żaden nie zalicza się do moich znienawidzonych bishów.
ale skoro mowa o shounen-ai to wspomnę o soubim z lovelessa. cóż, nie lubię seme, ale on to już w ogóle mi działa na nerwy 8D.
Mar 18, 2010 3:18 AM

May 2009
158
mnie w JR w sumie nikt nie denerwował, ale też nikogo jakoś bardzo nie lubiłam.
każdy miał jakieś cechy na + i każdy miał jakieś -.. np. Usami mnie denerwował bo był próżny i był egoistą ale lubiłam go jak przytulał te miśki XD
Misakiego za jego niezdecydowanie też lubiłam.
a Nowakiego i Hiro to ledwo pamiętam szczerze mówiąc, jakoś się nie skupiłam na tym paringu, nawet nie pamiętam który to który. XD
ale strasznie mnie wkurzał ten "senpai" Misakiego, o ! >.<
Mar 18, 2010 12:50 PM

Apr 2009
102
miyakosenpai - jeszcze do Twojej starszej wypowiedzi: skąd Ty znalazłaś takie tłumaczenie "Yukari: George, przestań, nie wejdzie..
George: No poczekaj, wejdzie, nie jest taki duży!" ? O.O W oryginale polskim jest to zupełnie inaczej zapisane (tak się składa, że mam wszystkie toniki). Aż spojrzę do mangi ;)
Treści erotyczne XD :

No, więc za tą sytuację to akurat nie ma powodu by go nie lubić, chociaż po tym jak ja ogólnie traktował to...

Suigetsu mnie irytuje -.- W tych jego obcisłych ciuszkach prezentuje się jak primadonna wręcz. Kishi mógłby się bardziej postarać wymyślając i rysując stroje, chociażby dla żeńskiej części czytelników XD

Ja z JR niespecjalnie w sumie przepadam za Hirokim i Shinobu... Ale Nowakiego właśnie wprost ubóstwiam XD Jest taką słodką pierdołą i z tym swoim stoickim spokojem podchodzi do życia. ^ ^ Ten cały Hiro w niego książkami, a ten nic.

Nabrałam ochoty by po raz setny przeczytać Paradise Kiss o.o Kreska Yazawy jest nieziemska.
Mar 20, 2010 2:23 PM

May 2009
158
to tak z pamięci z anime, oglądałam je gdzieś pewnie z pół roku temu. gome za "lekkie" odchylenie :D
w każdym razie było coś o dużym penisie i pamiętam że wtedy stwierdziłam, że go nie lubię ;x
Mar 21, 2010 10:56 AM

Oct 2009
350
Suzaku z Code Geass! Egoista i... i... no nie lubię go i już! ;p

Mar 23, 2010 8:04 AM

May 2009
158
ja nie cierpiałam Suzaku po pierwszym obejrzeniu CG. Po rewatchingu się do niego przekonałam. I piękna była ta końcowa scena z nim i Luluszem w rolach głównych <3
Mar 25, 2010 12:30 PM

Mar 2010
43
Mi tam Suzaku nie przeszkadza :P Nawet go lubię.

Nienawidzę Sasuke - Mister Mhroczny się znalaz. Sebastiana - cały czas mi się wydawało, że on nie ma własnej osobowości i jak już wcześniej było powiedziany jest zbyt idealny. Oraz (i tu większość zadziwię) Squalo. Działają mi na nerwy te jego ciągłe wybuchy złości i "wwoooooooooiiii!!!" czy jak to tam leci.
Mar 25, 2010 1:11 PM

Jan 2010
854
Oraz (i tu większość zadziwię) Squalo. Działają mi na nerwy te jego ciągłe wybuchy złości i "wwoooooooooiiii!!!" czy jak to tam leci.

w takim razie ja chyba jestem w tej większości. Akurat Squalo lubię, można się z niego pośmiać XDD Jak dla mnie momenty, gdzie dostaje kamieniem czy szklanką podchodzą pod epickie XDD

Nienawidzę Sasuke - Mister Mhroczny się znalaz
a tu się zgodzę :PP

hymhym... offtop... no, to żeby nie było, dodam coś z nowo odkrytej, nieznanej i dziwnej mangi - Gokujou no Koibito. Chociaż jeszcze całości nie przeczytałam, od początku wkurza mnie Yoshimi Suda. Fakt, niektóre jego ujęcia są ładne, ale nie lubię charakteru. Po prostu synek tatusia xD
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (2) « 1 [2]

More topics from this board

» Bishounen Sierpnia 2017 [WYNIKI]

miyotan - Aug 2, 2017

11 by miyotan »»
Aug 29, 2017 9:02 AM

» Bishounen Lipca 2017 [WYNIKI]

miyotan - Jun 24, 2017

10 by miyotan »»
Jul 26, 2017 8:12 AM

» Bishounen Czerwca 2017 [WYNIKI]

miyotan - Jun 3, 2017

18 by miyotan »»
Jun 16, 2017 10:10 PM

» Bishounen Maja 2017 [WYNIKI]

miyotan - May 4, 2017

22 by miyotan »»
May 23, 2017 5:58 AM

» Bishounen Kwietnia 2017 [WYNIKI]

miyotan - Mar 26, 2017

28 by Okularnik »»
Apr 15, 2017 3:55 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login