Forum Settings
Forums
New
Jan 19, 2008 11:00 AM

Oct 2007
17
Evett, hazır burdayken bir konu açıyım dedim. Listemi sıralayım hemencecik.
Başta Claymore geliyor, her ne kadar ondan öncekileri çok sevsemde Claymore
bir numara benim için (mangası animesi son blümde beni sinir krizine soktu>.<)

Sonra Samurai Champloo, ahh ahh süper 2. favori arasında. Sonra Basilisk(her izlediğimde ağlarım:'()

Neon Genesis Evangalion zaten kült oldu. Bleach'ide istekle takip ediyorum.
Ergo Proxy, Black Lagoon ve DMC'ide unutmamam gerek.
Daha listeye eklerimXD
PragnoidDec 4, 2009 9:13 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (2) [1] 2 »
Jan 19, 2008 12:29 PM

Oct 2007
1050
İlk sıraya rahatlıkla Death Note'u koyabilirim sanırım. Claymore da hemen arkasından gelir. Animesinin devamının çıkmasını da ısrarla istiyorum, karın doyurucu bir son olmamıştı çünkü. ^_^ Fullmetal Alchemist'i de tamamlamadım henüz ama 3. sıraya koyabilirim. Bir de Final Fantasy'i hangi sıraya koyarım bilmiyorum ama gerek oyunundan gerek animesinden dolayı benim için ayrı bir yeri var.

Şu aralar da Hellsing güzel gidiyor, bakalım. ^^

Jan 20, 2008 9:45 PM

Oct 2007
233
Code Geass! her ne kadar mecha fani olmasamda cok superdi herkes hayatinda bikez izlemeli!

sonra Higurashi no Naku Koro Ni (ilk sezon)... gece yarisinda isiklar sonuk, kulaklikla izlemekten cok hosuma giden pek cok seey olmamisdir... nedense ikinci sezonda daha az korku wardi ama :P

Kanon 2006... hehe soylemesi ayip ama erkek olmama ragmen tutamadim agladim bayaa. bu animelerin Schindler'in Listesi gibi bisey yani

Berserk = Claymore'un babasi. daha fazla soylemeyim izleyin :)
Jan 21, 2008 2:31 AM

Nov 2007
115
Death Note beni anime izlemeye iten bir seri olduğu için yeri hep ayrı olacak.Ardından Elfen Lied ve Ouran Koko Host club :D Sonra da Claymore ve Fruits Basket.Şu sıralarda NANA'ya sardım.Gerçekten harika izlemenizi öneririm =)
Jan 24, 2008 4:34 AM

Jan 2008
318
Death note ( gelmiş geçmiş en iyi anime )
Bleach ( uzun bir anime olmasına rağmen çok sürükleyici )
Fullmetal alchemist ( her bir bölümünü ayrı seviyorum :) )
Jan 28, 2008 5:01 AM

Oct 2007
17
Wala Death note'u izledim ama sarmadı beni herhalde içinde fazla dövüş olmadıgı için sanırım. Ama genede konu itibariyle muhteşem bi anime.

Calengurth, Berseki duymuştum ama izleme fırsatım olmadı. Ama eger Claymore gibiyse hemen izlerim.^^

Bu arada Claymore'un ikinci sezonu olmucak sanırım.:( Zaten sonunu çok salakça bitirdiler, Allahtan mangası vr daonunla yetiniyoruz.^^

Mtv'de Hellsinge sardım, çok güzelmiş yaw^^
Jan 30, 2008 11:20 AM

Sep 2007
11
Hazal a katılıyorum genelde sci-fi animeleri sevmem ama bu BAŞKA
1 - TTGL
2 - D.grayman
3 - Mushishi
...
böle uzayıp gider...
Jan 31, 2008 3:26 AM

Oct 2007
17
Tengen Toppa
Hazal indiricem hemen!! Bende en son chrono crusade izledim. yani muhteşem bir anime.
Gerçekten izleyin özellikle Hristanlıki şeytan ve bilimum şeylere ilgi duyanlar mutlaka izlsein.
Feb 4, 2008 1:01 AM
Jan 2008
5
şu anda bir numaram kesinlikle BLEACH.
Ondan sonra Melancholy of Haruhi Suzumiya, Samurai Champloo, Ouran HC, Darker than Black, Naruto vs vs pek çok şey var ^^,
Feb 5, 2008 7:09 PM

Nov 2007
25
yeap arkadaşla birlikte final fantazi ile başladı sanırım hastalık arkadan depresif bi yaz ortasında nerden estiyse artık Naruto furyasına kapıldık zaten orda ipler koptu arka arkaya Bleach, Claymore, Elven Lied, DEATH NOTE, FULL METAL Alchemist,FULL metal panic, derken sanırım en sağlamları olanların bi kısmını elden geçirmiş bulunduk ufak tefek animeler dışında şu anda iNu Yasha nın işini bitirmek üzereyim ahh ahhh bi aralar fantastik kurgunun dibine batmıştık şimdi de dipsiz kuyu animelerle cebelleşioruz işte :P inş. kimse çekip kurtarmaz bu kuyudan :P bleach çok gaza getirir insan ichigo yırtındıkça yerinde sıkar yumrukları , elven lied te kan gövdeyi götürüp dumur ederken ana character ikinci kişiliği ile ortaya çıkıp nyu nyu der yarar ortadan ikiye adamı :P death note tam bi beyin fırtınası, claymore da aksiyon sevgi nefret fedakarlık herşey iç içe geçmiştir, full metal olmazsa olmaz hüzünlü bi başlangıç enteresan bi evren, full metal panic voltran ı anımsattı nedense böle robotlar mobotlar :P üff sabaha karı 5 te de amma abarttım zaten kim okur bu yazıyı :P peh peh
Feb 5, 2008 8:09 PM

Oct 2007
233
death note la full metal panic sevdiyseniz code geass izleyin gercekten guzel

robotlar + death note gibi beyin olaylari + super gucler + 1984 diye bi kitap vardi okuduum = super bisey
Feb 11, 2008 5:27 AM

Oct 2007
17
Elros wala okudum yazını:D
Aynen ahh sevgilim, yarim Ichigo'nun GETSUGa TenshoOUUU diye böğürmesi beni nasıl gaza getiriyo XD

Hemen hemen bahsettiğin bütün animeleri izledim, aynen dediklerine katılıyorum.
Özellikle Samurai Champloo ile Claymore yani. Cowboy bebop izleyen var mı aranızda? Çok güzel oldugunu söylüyorlar ama gel görki indircek yer bulamadım henüz:S
Feb 14, 2008 2:06 PM

Apr 2007
5
inuyasha diyeyim mi? hadi diyeyim.

Inuyasha
Bleach
Fma

hepsini yazmaya gerenk yok 150-200 küsür animenin
Feb 19, 2008 6:34 AM

Jan 2008
318
Hellsing bitti :( gerçekten ii bir animeydi..
Prince of Tennis'e başladım ve harika bir anime..21 bölüm izledim ve diğer bölümleri indiriyorum bir an önce bütün bölümleri indirip izlemem lazıım..
Feb 19, 2008 6:40 PM

Nov 2007
25
Asuka-san said:
Aynen ahh sevgilim, yarim Ichigo'nun GETSUGa TenshoOUUU diye böğürmesi beni nasıl gaza getiriyo XD

Özellikle Samurai Champloo ile Claymore yani. Cowboy bebop izleyen var mı aranızda? Çok güzel oldugunu söylüyorlar ama gel görki indircek yer bulamadım henüz:S

:D o m g :D biri yazımı okumuş heheh işte ödülün arkadaş kovboy bibop izlemiş beğenmiş şahsen adı biraz bana itici geldi ama neyse artık kılıfından yargılamıyım fazla... bana ya çekti ya da çekicekti o arkadaş onları bi ara bi dünya dvd cd çekip verdi de içinde o kdr çok şey vardıki ben bile tam olarak hatırlamıorum önümde bi kutu anime var %90 o kerata onu da çekti.. sırf senin için izleyip yorumlıcam madem zevklerde az çok uyuyo çok sıkışırsan ben nete upload ederim ordan çekersin... heyt be :D
Feb 20, 2008 12:44 PM
Feb 2008
5
Fullmetal Alchemist : Dramayla kurgunun son noktası başka ne diyim... 7. ve 25. bölümlerde hönküre hönküre ağladım...

Black Lagoon : Teması Sin City ile aynı (her türlü suçlunun toplandığı şehir) ama çok daha iyi. Karakterlerin her biri ayrı bir güzel işlenmiş.

Naruto ile Bleach de filler'lara kadar süperdi. Animasyonları şimdi olduğundan bin kat iyiydi. Şimdi animasyon çok yavaş gibi geliyor.

Death Note, Ghost in the Shell SAC, Basilisk, Monster, Code Geass... bunlar da beni koltuğa yapıştıran diğer animeler :)
Feb 20, 2008 12:50 PM

Sep 2007
11
code geass indirdim ama diğer animeler yüzünden hiç izleme şansına erişemedim ya
en yazkın zamanda izlemeyi planlıyorum.
Feb 20, 2008 12:50 PM

Oct 2007
17
ELRoSRoND said:
Asuka-san said:

:D o m g :D biri yazımı okumuş heheh işte ödülün arkadaş kovboy bibop izlemiş beğenmiş şahsen adı biraz bana itici geldi ama neyse artık kılıfından yargılamıyım fazla... bana ya çekti ya da çekicekti o arkadaş onları bi ara bi dünya dvd cd çekip verdi de içinde o kdr çok şey vardıki ben bile tam olarak hatırlamıorum önümde bi kutu anime var %90 o kerata onu da çekti.. sırf senin için izleyip yorumlıcam madem zevklerde az çok uyuyo çok sıkışırsan ben nete upload ederim ordan çekersin... heyt be :D

Domo Arigatou Gozeimasu Elroos!!

Bende bulmaya çalışıcam Covboyu, wala yorumlarını bekliyorum^^.
Feb 20, 2008 1:41 PM

Apr 2007
5
Cowboy Bebop'u geçen bize geldiğinde verecektim konusu geçmişti. Fakat "Bleach: Blade Battlers 2"ye sarınca uçtu gitti tabii. Ama istediğin bir ara alabilirsin benden ne de olsa kotasızım ve kotalı olanlara yardım etmeyi severim :D
Feb 21, 2008 7:26 AM

Jan 2008
318
Cowboy bebop güzelmi? ben filmini izlemiştim ve sevmemiştim dizisi dahamı iyi?
ya çok övülüyo kafam karıştı valla :s
Feb 22, 2008 6:12 AM
Feb 2008
5
new_cellie said:
Cowboy bebop güzelmi? ben filmini izlemiştim ve sevmemiştim dizisi dahamı iyi?
ya çok övülüyo kafam karıştı valla :s

Bence Cowboy Bebop güzel. Dizisi filmden kesinlikle daha güzel, ama bazı yerlerde biraz bayıyor. Yine de izlemeni öneririm.
Feb 22, 2008 8:15 AM

Apr 2007
5
Dizi çok süper müzikleri bile tek başına yeter.
Mar 4, 2008 2:27 AM

Jan 2008
8
benim için princce of tennis bir numara..sonra ouran high school host club ve kyou kara maou...ve tabiki death note...L was awesome...XDDD

Mar 6, 2008 10:09 AM

Nov 2007
42
benim favori animem Gundam Seed genelde mecha animeleri çok severim ve diğer favorileri sıralıycak olursam şöle bişey çıkıyor ortaya
2:Claymore(mecha olmayıpta listemde olan nadide animelerden :D)
3:TTGL
4:Code Geass
5:FMP
6:Death Note(sevmeyen yoktur herhalde) böyle uzayıp gidiyor
Mar 6, 2008 11:30 AM

Jan 2008
486
Üyeyiz ama hala postumuz mu yok hemen atalım^^ Ben de inanılmaz bir Fate/Stay Night hastalığı var, 5 kere izledim, utanmadan sıkılmadan bir 6. kez daha da izlerim açıkcası ^^
Yine geçenler de izleyip bittiğim mahvolduğum bir seri olan NANA... Herkese şiddetle tavsiye ederim, sonundan anlaşılacağı üzere de yeni bir sezon daha gelebilirmiş ^_^ Bir de Death Note var tabii listede onu yazmadıysam da siz anlayın...
Bu sıralar çok fazla sardığım Gankutsuou ve NHK ni Youkoso! serilerini daha tamamlamama rağmen bittiğim iki seri oldu, hele Gankutsuou'yu izlemeye kıyamıyorum, çok deliiiiiiiii :3
Mar 6, 2008 12:26 PM

Oct 2007
28
--One piece. Tek kelimeyle manyagıyım. Ayrıca sırf amerikalılar yuzunden naruto ve bleachten sogudukca one piece'e daha da yakınlastım.Böyle bir grup böyle karakterler baska hicbir animede yok bence.
--Lain. İlk animem:) evet ilk anime icin garip ama 99 yapımı bir anime icin inanılmaz iyi konu olarak bahsediyorum. Bu arada introsunada hastayım^^
--code geass. Tek sevdigim mecchadır. Yani genelde aram pek iyi deil ama izlerim. Code geass ozel kılan tabiki karakterleri. Lulu yu sevdigim kadar suzakudan da nefret ediyorum.
--slam dunk. Hayatımda hic bu kadar yarıla yarıla gülmemiştim :D:D
--ouran. beni ayrı bi dunyaya götürüyor. 6 defa falan izledim^^
Mar 23, 2008 10:34 AM

Mar 2008
15
Kesinlikle Bleach. Henüz bitirmemiş olsam da - ki sanırım bitirmeyi istemiyorum. - nefes kesici olduğunu söyleyebilirim. Onunardından Death Note geliyor sanırım. Onu da çok kısa bir sürede bayılarak izlemiştim. Ve, tam olarak bir yere yerleştiremesemde Elfen Lied'de oldukça hoştu. Ama işte Bleach bir numara. ^^

CC ~
May 7, 2008 12:55 PM

Apr 2008
3
KKJ azten vazgeçilmezimdi birde FMwS katıldı bu iki animeyi hiç bir animeey değişmem kesinlikle mükemmeller Arina serileri harika oluyor=P
May 23, 2008 11:11 AM
Mar 2008
1
pek gto hastası yok galiba türk anime severler arasında. hayatımın animesi diyorum ben onizuka'ya! onizuka! banzai!
May 31, 2008 12:09 AM
Feb 2008
4
Valla birinci sıraya tartışmasız Lovely Complexi koyarım ardından Code Geass gelir üzerinede az biraz Ruronin kenshin :D
May 31, 2008 5:59 AM

Mar 2008
316
Bastetiko said:
pek gto hastası yok galiba türk anime severler arasında. hayatımın animesi diyorum ben onizuka'ya! onizuka! banzai!

+1 harikadır.

Death Note .. ve D. Gray Man
Jul 2, 2008 7:32 AM

Jun 2008
5
En sevdigim animeler.
FMP, FSN, FMA, Claymore, Busou Renkin, Wedding Peach, İ my me Starawberry Eggs, H2O Footprint in the Sand, Clannad Movie, Shuffle!, Tsubasa Chronicle, Eureka Seven, Rurouni Kenshin, Ergo Proxy, Karin, Baccano, Mononoke Hime, Mizuiro 2, El Hazard Magnificent World
Jul 10, 2008 7:03 AM

Jan 2008
10
One Piece:Tabiki benim için ilk sırada yani ben böle bişi görmedim ya harbi harbi böyle bişi yok
D.Gray Man:Tek kelimeyle muhteşem bana ilk ing altyazılı anime izleten seridir herkes ilk başlar sıkıcı diyor ama ben şu ana kadar tek sıkıcı bi bölüm görmedim
Samurai Deeper Kyo:İlk animem harika bi seri benim için bana göre en yarartıcı samuray animesi herkes ii değil diebilir ama bence harika
Jul 10, 2008 8:01 AM

Dec 2007
320
Texhnolyze, Key the Metal Idol ve psikoloji bozmak amaçlı üretilmiş tüm animeler. xDDDD
Aralara birazda Gravitation, Loveless falan katın işte size benim listem...:3
Aug 12, 2008 2:30 PM

Aug 2008
22
berserk, samurai x, ninja scrool, one piece, texhnolyze, samurai champlo, neon genesis evangelion.

Seis Fleur
Aug 24, 2008 5:54 PM

Mar 2008
2674
çok klasik olsa da Naruto. İlk göz ağrım. O olmasa napardım.
Sonra yine klasik olacak ama Death Note. Bu kadar ilgiyi hak ediyor.
Lovely Complex var shoujo animede tek geçerim.
Code Geass herkesin izlemesi gerekir.
Zero no Tsukaima yeni favorim. Louise <33 aşık oldum bu kıza ya
Black Lagoon'u unutmamam lazım. Sabah 6-7'de izlemek için ideal. Tabi uyanık olmak gerek. :D
Aug 27, 2008 1:13 PM

Jul 2008
136
Bleach, D.Gray-Man, Ouran, Lovely Complex, biraz Full Metal ve Vampire Knight..belki X ve Zombie Loan da sayılır :)
Sep 1, 2008 8:11 AM

Jun 2008
5
Benim fovori animelerim
FSN, FMP, FMA,Claymore, Busou Renkin, Kenshin, Utawarerumono, H2o footprins in the sand, Wedding peach, Baccano, i my me strawberry eggs, Slam Dunk, Suzuka,Tsubasa Chrnoicle başlıcaları olur sanırım.
Oct 26, 2008 12:31 AM
Nov 2007
176
birinci sırada naruto var ancak bazen uyuz olmuyorum değil çok fazla tekrar veriyorlar animenin en başında aynısı bleach için de geçerli...

ikinci bleach, kuchiki byakuya-sama saolsun...

üçüncü sırada one piece, for the sake of all of my nakama...

dördüncü sırada cowboy bebop, sevenler için beşinci sırada trigun ı da tavsiye ederim...

altıncı sırada hikaru no go, sırası geri de olmasına rağmen sıkılmadan tekrar tekrar izleyebildiğim bir anime...

sonrasında death note, basillisk, berserk, air gear, black blood brothers, bakumantsu kikansetsu irohanihoheto, trinity blood, NANA
Nov 5, 2008 10:30 AM

May 2008
386
Gintama,Hitman Reborn,HunterxHunter,Code geass ^^
Nov 13, 2008 11:40 PM
Nov 2008
18
Cardcaptor sakura
xxxholic
tsubasa reservoir chnoricles
clamp yapımları die devam eder
ouran,furuba,lovecom,ghost hunt, ergo proxy,air gear,rec

falan filan böyle uzar gider seriler :)
Nov 18, 2008 11:36 AM

Jun 2008
5
GTO, Bleach, One Piece, Fate/Stay Night, Rosario to Vampire, Dragonball Z, Code Geass ve Death Note.

Nov 19, 2008 3:59 AM

Aug 2008
22
one piece, naruto - shippuden, berserk, rurouni kenshin, texhnolyzed, ghost in the shell, great teacher onizuka, slam dunk, covboy bebop, samurai champloo, ninja scrool, kekkaishi, saiyuki, requem from darknes, noein, ghost hound vs.

Seis Fleur
Jan 12, 2009 3:58 AM
Jan 2009
1
Merhabalar ,favorilerim ;
Berserk , Basilisk , Death Note , Angel Sanctuary , Ghost in the Shell ,
Hack / Liminality , Lain ,Wonderfull Days.
Jan 13, 2009 1:38 PM

Dec 2007
320
Son olarak Kuroshitsuji'ye takılmış durumdayım!
Kesinlikle izlenmesi gereken bi seri...^w^
Apr 4, 2009 12:18 PM

Dec 2008
84
Gundam 00, Code Geass, Vampire Knight, Clannad ~After Story~, 5 Cm Per Second, Kigeki, Cosette no Shouzou, Hantsuki, Piano no Mori, Nodame Cantabile şuan favorilerim sayılacaklar :D
May 21, 2009 2:30 AM

Mar 2008
120
umm.. sürekli değişiyo ama:

NHK ni youkoso! her daim 1.
sayonara zetsubou sensei.. yeni 2.
higurashi no naku koro ni ("koro ni kai" hikaye bakımından daha favorilik olsa da, ben 5. bölüm grişi için "koro ni" diyorum)
bleach (safi kastalık)
gintama (çok az bölümünü izleyebilmiş olsam da içlerdiği mizah beni mahvetti.. izledikçe yükseleceğine eminim)

bi de özel olarak GTO demek istiyorum.
E.C.O.T.S.W...
Aug 29, 2009 12:13 PM

Jun 2009
3
Türe göre daha bir çokları var ama kısa tutmak gerekirse ki "favorileriniz" diyor; BLEACH, Death Note, Furi Kuri, Gungrave tavsiye serilerdir. Bunun gibi Berserk, Basilisk: Kouga Ninpou Chou ve Hagane no Renkinjutsushi gibi kült seriler de mevcut... Atladığım seriler kesinlikle vardır ama benim bunların ötesinde en sevdiğim anime GTO: Great Teacher Onizuka 'dır. Kesinlikle atlamayın.
Oct 26, 2009 10:59 PM

Mar 2008
2674
An itibariyle;

Lovely Complex (3-4 kere falan izlediğim ama yine de gözlerimden yaşlar akıtan anime)
Death Note (piyasa olsa da herkesin sevgisini hak eden bir anime. Kira-sama!)
Detroit Metal City (Krauser-san'a taotığım, mükemmel bir live-actiona sahip olan, metalle olan alaylarına gülmekten kırıldığım anime. İkinci sezon istiyoruz.)
NANA (müzikler, karakterler, olaylar, dram, animasyon... her biri çok güzel. Özellikle de müziklerinin hastasıyım, Olivia ve Anna'yı ayrı ayrı seviyorum. ^^)
Nov 6, 2009 3:42 AM

Mar 2008
15
purplepaws said:
Son olarak Kuroshitsuji'ye takılmış durumdayım!
Kesinlikle izlenmesi gereken bi seri...^w^

+ kaç versem bilemedim. Birçoğu zorunlu, az bir kısmı gevşeklikten dolayı olan aradan sonra, dönüş yapar yapmaz Kuroshitsuji'yi doladım dilime. Henüz başında olsam da Sebasçııın! diyorum. ^^ Ah ah, sadece Sebastian'da değil kii, hepsi ayrı bir mükemmel. ^^ Ayrıyetten zamanında favorilerim arasında olan VK'yı da şiddetle kınıyorum, sırf Kaname'min içine ettiği için! Oo

CC ~
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (2) [1] 2 »

More topics from this board

» Animeleri dublajlı mı yoksa orjinal dili ile (ing. veya türk.)altyazılı mı izlemeyi tercih edersiniz?!?^?! ( 1 2 )

ELRoSRoND - Feb 24, 2008

57 by ramo-kun »»
Oct 11, 1:56 AM

» Animelere nasıl puan verirsiniz?

swordsman - Aug 28, 2008

22 by Kaneshi »»
Aug 2, 2024 12:02 PM

» Kızlar mı erkekler mi daha çok anime sever?

ataegemenc - Feb 25, 2008

18 by ataegemenc »»
Sep 12, 2023 5:30 PM

Poll: » One Piece vs Naruto vs Bleach

swordsman - Mar 6, 2008

46 by Gallardo00 »»
Apr 2, 2022 11:26 AM

» Anime indirmek veya indirmeden izlemek için kullandığınız kaynakları (siteler, ed2k, rapid linkleri) paylaşalım güzelleşelim.. ;)

ELRoSRoND - Feb 24, 2008

16 by efza »»
Sep 28, 2011 8:12 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login