Forum Settings
Forums
New
Nov 24, 2008 3:27 PM

May 2008
123
Napadlo mě, že bychom jakožto klub mohli mít nějakého maskota/y, které bychom mohli použít do bannerů a různých propagačních či klubových blbůstek, ať už textového či vizuálního rázu. Maskotem by mohla být nějaká postava z našich oblíbených anime/mang. Není podmínkou, aby byla nějak legrační či roztomilá. Může být klidně vážná či chladnokrevná. A také není podmínkou, aby byla jen jedna.

Takže vyhlašuji anketu na adepty pro post maskota našeho klubu, aneb oprašte své oblíbené tituly a vyneste zde na světlo svého kandidáta, v ideálním případě to proveďte v multimediální formě (text, obrázky statické či pohyblivé apod.). Já pak něco provedu s klubovou nástěnkou a vaše návrhy vyvěsím ^^'

A pokud někdo bude navrhovat stejného kandidáta jako jstem měli v úmyslu vy, tak nevěšte hlavu a hezky dejte zde vědět, že se též přikláníte k tomuto adeptovi - případně tak můžete učinit i dalšími doplňujícími multimediálními kousky ^.^
Reply Disabled for Non-Club Members
Nov 24, 2008 4:15 PM

Oct 2008
53
Navrhuje se otázka, jaký je vlastně COC, aby mu šel přiřadit nějaký typický maskot...

Nebo je to naopak a maskot ovlivní nás~?
Nov 24, 2008 4:23 PM

May 2008
123
No právě ^^' Nad tím jsem tak trochu uvažovala a přijde mi, že COC může být jedině takový, jaký jsou jeho členové... Čímž se nám naskýtá možnost ovlivnit jej prostřednictvím našich osobních či vlastních maskotů...ne? m^.^m
Nov 24, 2008 11:19 PM

Nov 2008
70
No, tohle je taková jaksi obtížná věc(aspoň podle mě), jelikož
za a) je zde přecijen trochu moc lidí, aby se dokázalo shodnout na jedné postavě(no, myslím, že někdy stačí pouze dva, aby měli úplně odlišné vkusy :))
za b) víc postav je podle mě neefektivní, jelikož maskot by přecijen měl být jeden, a i ty bannery jsou potom tím lepší, čím jsou jednodušší, tudíž skupinka různorodých postav by asi nebyla ono.

Tudíž bych řekla, že nejlepším řešením je buď nějaká "bezprizorní" postava XD, tj. prostě postavička v anime stylu, která ale nepatří do žádného anime, či potom doslova anime maskot, tj. nějaké to zvířátko apod, jelikož by se tím aspoň vyloučilo dilema, zda vybírat holku nebo kluka :)
Taky by bylo fajn, kdyby se tu našli nějací kreativní jedinci, co by dokázali něco prezentabilního nakreslit, aby to bylo vskutku originálním motivem tadytoho klubu(já se rovnou vylučuju, naposledy jsem něco kreslila na základce, a zrovna nejlíp to taky nevypadalo XD).

Budu o tom ještě přemýšlet, abych sem dala něco konstruktivního, a nejen samou kritiku XD, ale zatím opravdu nic jiného nemám.
Nov 25, 2008 8:47 AM

May 2008
123
Hmm... No, já měla na mysli to, že bychom každý někoho navrhli - ať už by to bylo zvířátko, holka či kluk, abychom viděli, jaký to vlastně máme vkus, aneb bychom se tak něco bližšího o sobě dozvěděli...

Potom by se mohla založit anketa, kde by se z těch návrhů vybral jeden či několik charakterů (podle toho kolik hlasů by získali) a na každý by se pak mohl udělat klubový banner (mně osobně to přijde zajímavější, když jsou různé bannery) - ale pokud ostatní se mnou souhlasit nebudou, tak se vybere jeden maskot ^^'

Ostatně mám dojem, že COC koneckonců maskota má - nekomimi moe shoujo ve školních plavkách, punčochách a topu školní uniformy (ještě jí chybí brýle a třeba maido čepeček a byla by dokonalá... ^^') v sexy poloze na klubovém obrázku...

Jestli chcete můžeme v těchto typicky otakuidních charakterech pokračovat - můžem navrhovat další moe (ve významu "turning on") shoujo, mně to vadit nebude ^.~. Ale možná dámské obecenstvo bude chtít i nějaké moe shounen charaktery - proti tomu taky nebudu nic mít ^^'
Nov 25, 2008 9:53 AM

Jul 2007
1813
...shodnout se je jedna věc, hlas většiny druhá..

Jak Tinmiriel řekla, anketa. Koneckonců se to tak tady i dělá ve většině klubů...nějaké charas se nominují a pak se hlasuje. Já osobně jsem taky pro spíše max. 2 maskoty, tj udělat třeba jednoho bishíka a jednu.. moe gal. 7.7

Ahem. Hlasuju proti té neko so je v klubovém obrázku pokud by měla být jediným maskotem. XD.
Need to make new sig. Soon. Maybe.
Nov 25, 2008 10:12 AM

Jan 2008
32
Se změnou maskota souhlasím - už jen proto, že součastná slečna je jako jediná na logu/tričku/videu... práce někoho jiného, kdo s COC nemá zřejmě nic společného . Popravdě s Hártlesem jsme již před nějakou dobou uvažovali o změně - vlastnoruční postavě. Mě by se nejvíce zamlouvala postava, vytvořená někým z našeho klubu. Klidně i podle jakéhokoliv vzoru, na pohlav, nebo druhu živočicha zas tak nesejde. Až bude dobojováno, rád předělám, nebo vytvořím nová loga nebo cokoliv jiného klubového, ale nebráním se ani tomu, že by se toho zhostil někdo jiný, s fotošopem se určitě kamarádí víc lidí než jen já.
DGNNov 26, 2008 10:01 AM
Nov 26, 2008 2:51 AM

Jan 2008
141
Je pravda, že se s faktem dominance žen v klubu musíme smířit :P Taky bych byl pro dvě varianty aneb genderová politika především. Naše současná modelka se mi moc libí, ale když někdo dokáže něco vytvořit, nejsem proti. Možná se může začít u mužského maskota, ať tu Gpolitiku děláme pořádně;)
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Aktuálně oblíbené anime

Twixinkaa - Jul 22, 2022

1 by machy871 »»
Aug 11, 2022 1:17 PM

» Anime watched in 2021

Tremy2002 - Dec 15, 2021

7 by Denixia »»
Jan 1, 2022 1:07 AM

»  

FiliCZ - Feb 12, 2020

2 by abystoma2 »»
Aug 16, 2021 3:36 AM

» The Best Openig/Ending

DGN - Apr 28, 2008

20 by N0neRain »»
May 9, 2021 3:20 AM

» Kdo je kdo? ( 1 2 )

Heartless_cz - Apr 16, 2008

66 by N0neRain »»
May 9, 2021 1:55 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login