Forum Settings
Forums
New
Oct 9, 2008 12:19 PM

Jan 2008
141
AKICON 08
21.11. 2008 18:00 - 23.11. 2008 13:00
Dokonce je tam už hrubý program, přece jen do conu zbývají ještě dva měsíce.
Reply Disabled for Non-Club Members
Nov 4, 2008 4:07 AM

May 2008
123
Máme tu konečně listopad a Akicon se nám pěkně blíží ^^

Kdopak se na něj chystá a kdopak z nás tam dorazí? *zvědavý pohled*

Já si asi nic nestihnu přichystat (třeba nějaký cosplay), ale s 90% pravděpodobností tam dorazím...
Nov 14, 2008 1:49 AM
Feb 2008
26
Já jdu na Akicon, juchůůů!! Cosplay asi nebude, není čas. Už by mohli zveřejnit podrobnější program...
Nov 15, 2008 5:02 AM

Jan 2008
141
Nov 23, 2008 9:33 AM

May 2008
123
Taaak... Letošní Akicon je již za námi a s tím přichází otázka, jak se vám na něm líbilo? ^^ Co jste pěkného viděli, čeho všeho jste se zúčastnili a co všechno jste si z něj domů odnášeli? ^_~

Pro mně osobně se Akicon velice vydařil. Poznala jsem několik milých lidí - mimojiné jsem se taky konečně setkala i s několika členy našeho klubu (konkrétně s dolphem, clione, Yue-chan a Heartlessem). Skoukla jsem několik filmů, z toho asi nejpůsobivější bylo Piano no Mori a Memories, a vyslechla jsem si přednášku o japonském jídle, designérovi postav Nobuteruovi a soukromou noční-ranní velice poučnou přednášku přímo od Greka o pramenech a příčinách velkého nadšení yaoi fanynek ^^' Ňyo...a taky jsem si zahrála Goxeso, něco vyhrála a domů jsem si pak v pazouře odnesla vlastní Mahora Goxeso a další drobnůstky proměněné za Akibony ^_^ Jo a málem bych zapomněla na legraci při aukci a skvělé soutěži Do posledního otaku!, ale o té vám určitě víc a barvitěji poví Heartless ^.~
Až na ten spánkový deficit (aneb jak jedna kamarádka kdysi výstižně poznamenala: "Na cony se přece nejezdí spát, ale bavit se!" ^^'') si z toho všeho odnáším docela dost pěkné vzpomínky ^^
TinmeNov 23, 2008 9:37 AM
Nov 24, 2008 11:03 AM

Jan 2008
141
Jóóó jóóó Akicon aneb můj poslední con, kam jsem jel jen tak na kukandu - příště beru spacák, i když jak říká tinmiriel, na cony se nejezdí spát;)

I přes důrazné přemlouvání sama sebe jsem dorazil až v sobotu dopoledne. Jak se všichni pohybují do sálů přes jednu halu nebo se tam jen tak baví a válejí, vytvářejí strašně pěknou pohodovou atmosféru.

Z anime jsem toho viděl ze všech 3 letošních festů (animefest,advík,aki) nejvíc- 1 epizodu Eureky, Piano no Mori a celý Dragon Half takže asi tak 3 hodiny;)
Přednášky a workshopy mě tolik neoslovují...pokud nejsou o jídle ^^ a na aukci jsem přišel pozdě, navíc začínali na strašně vysokých částkách.

Tak co jsem kruci na tom conu vlastně dělal?! V programu jsem se jako vždy zaměřil na soutěže a bohužel jich už tolik v sobotu nebylo (ale lepší než nic;) Do posledního otaku jsem se přihlásil s Tinmiriel a šťastnou náhodou to vyšlo. Co se týče soutěže - systém byl postaven na solidních základech, takže to pěkně odsýpalo; otázky standardní nic, co by jinde neměly; moderátor Grek šel z něch strach a smích zároveň, ale na slizkost Slavíkové neměl;) ; moje účast - ať si udělá každý obrázek sám...má tutlaná úchylka ukázat, co všechno vím někdy vypluje na povrch a to se tam stalo několikrát, ale jinak se ovládám (každopádně děvčata ješitnost je chlapům vlastní, že?)^^

K mé špatné odpovědi na otázku o jaký ostrov jde...Teď už si souostroví Rjúkjú s jeho největším ostrovem Okinawa nikdy nespletu ^^ Ano, není nad to si to pěkně zkomplikovat;) ale vítězství Sylvanesti přeju!

Ostatně jsme se potkali asi v jedenáct večer, když jsem čekal na promítání dívky s kaméliemi a tak nějak jsme se zakecali, že najednou byly asi dvě hodiny, pak asi čtyři a to jsme konstatovali, že už nemá cenu jít spát^^ Je pravda, že asi od šesti do sedmi jsem nebyl ten nejvýřečnější společník :D ale na druhou stranu se mi povedlo získat dalšího člena aniž bych ji ukecal k smrti;) Bylo to super, všude klid, všechni spali a my nad nimi drželi stráž:)

Ještě k soutěži v pojídání koblih - jsem rád, že jsem si nezasvinil marmeládou svý klubový tričko, který ale stejně potřebuje vyprat...no a Drobek n/c...to je tak vše;)

Já jsem se potkal jen s Tinmiriel, na kterou jsem se už dlouho těšil a vy ostatní, kteří jste se neozvali, že na con jdete, hanba vám!

Celkový dojem super, uvidíme jak se vyvrbí příští rok- já věřím, že to bude už jenom lepší.

Nov 24, 2008 11:30 AM

May 2008
123
Heartless_cz: Hmm...by mě zajímalo, kdepak ses na tu noc ulil, ty jeden společníku/uličníku? (^.~)' poněvadž jsem celou noc po Genius Party hlídala s Yue-chan (hádej, který org to byl) šatnu a měla jsem přehled o tom, kdo se pohybuje v celé té hale včetně prvního patra, kromě toho slepého místa nad námi (jak byl vchod do 2. sálu), přesto jsem tě nikde nespatřila (ledaže by ses zneviditelnil)...ale mám takový dojem, že jsem tvou červenou košili někdy v ranních hodinách na okamžik zmerčila někde naproti nám v prvním patře...a v neděli ráno jsem tě taky nikde neviděla (koneckonců jsem se utábořila v tom pohodlném koutě u staff/org dveří spolu s Yue-chan, Diou (jedna přednášející) a Paulem (její opora) a v tom jednom chumlu jsem zůstala až do konce)...ňyo, ani jsem se s tebou nerozloučila -_-'
Musím však přitakat, že v hale byla vskutku příjemná atmosféra, ať už tam bylo spousta lidí nebo naopak málo, zvláště v ranních/nočních hodinách ^^
TinmeNov 24, 2008 11:34 AM
Nov 24, 2008 12:10 PM

Jan 2008
141
Tak to je vážně legrační (víc než tahle věta), protože my jsme právě seděli nad vámi na tom slepém místě nebo- li u stolu před tím sálem, kde byla dražba :) Hele, měla si můj mobil, jsi se měla ozvat, ne?^^
Kolem čtvrté jsme se akorát zvedli, aby kolem mohl projet král ve své luxusní káře;)
Nov 24, 2008 12:16 PM

Nov 2008
70
Tak se s dovolením přidám do vašich řad tady na stránkách, o kterých mi barvitě povyprávěl Heartless, takže jsem se hned po Akiconu přihlásila, i když už jsem vzhledem k trochu unylému psychickému stavu(asi z nedostatku spánku) nedala dohromady žádný příspěvek, takže to napravuju teď.

Akicon se zase vydařil, jak jinak :)) Dorazila jsem z Teplic už v pátek, na Chodově mě vyzvedla skupinka z Manga-fanu a přišli jsme akorát včas na zahájení, na kterém nám jako obvykle vylíčili naše práva a povinnosti :)) Celý zbytek pátku se toho moc nedělo, žádné zajímavé přednášky se nekonaly, takže jsme se více méně tak do té jedné hodiny ráno vykecávali, a pak šli spát(což mi opravdu přišlo vhod na další den). Tedy, aspoň já jsem spala, jelikož v té naší tělocvičně bylo vzheldem k velmi aktivním diskuzním kroužkům docela hlučno. Ale jelikož já dokážu usnout za jakýchkoliv podmínek - ať už za světla, hluku, mluvení(obzvlášť toho na přednáškách), tak jsem odpadla hned potom, co jsem si našla pohodlnou polohu na té trochu moc tvrdé podlaze...
Další den už to bylo akčnější. Byli jsme na pár přednáškách, které se myslím vydařily(důkazem toho je právě ten fakt, že jsem neusnula), obzlvášť se mi zamlouvala ta od Hintzu, o asijských bishících, i když on sám prý se sebou spokojen nebyl, jak jsem se dneska na netu dočetla. Důvodem tomu bylo to, že soutěž Do posledního otaku jak se zdá docela významně přesáhla svůj časový limit, čehož jsem si opravdu nevšimla, jelikož jsem se jí zúčastnila a moc se u toho pobavila :)

Zábava začala už před soutěží, kdy nás osm soutěžících nahnali do VIP prostor(čtěte průchozí minikomůrka, kde vás neustále tlučou dveře, otevírané probíhajicími orgy s pivem, vařící vodou a jinými povinnostmi XD). Tam jsme se navzájem předháněli v tom, kdo z nás je větší idiot, a tudíž vypadne nejdřív. I když předpokládám, že navzdory tomu už každý v hloubi duše přemýšlel o tom, jak vyhrát XD Ba ne, v tu chvíli jsme se jen hrozili toho, že budem muset na tom jevišti před začátkem něco inteligentního ze sebe vyplodit.
Když už to bylo za námi, tak tréma konečně opadla a konečně jsme se mohli blýsknout svými (ne)znalostmi. Heartless sice říká, že ješitnost je mužská záležistost, ale já jsem asi výjimka, jelikož v týhle soutěži se u mě projevila taktéž naplno (btw Heartless, to bylo ta moje vlastnost, na definici které jsem tehdy v noci nemohla přijít XD).
Každopádně, účastníci jeden po druhém odpadávali, až jsme zbyli nakonec já a Heartless, a i když jsem na začátku posledního kola měla to štěstí odpovídat správně, u poslední otázky jsem si byla skoro jistá, že dojde na prodloužení, jelikož se Heartless v průběhu soutěže blýskl opravdu vynikajícími znalostmi japonských reálií(zatímco já jsem na tom v tomhle oboru opravdu bídně XD), ale jak se zdá, štěstí mi přálo i tady.
Ale musím říct, že jsem si díky dobrým znalostem ostatních soutěžících mohla vybrat cenu z nejvyšší bodové kategorie, takže jsem nyní hrdým vlastníkem originálního DVD setu s completní sérií Cowboy Bebop :)

Po soutěži jsme zůstali na Hintzuově přednášce, a na vyhlášení soutěží, kde jsem zažila menší zklamání, jelikož se narozdíl od minula nevyhlašovaly a nečetly první tři výherné sms a haiku fanfikce. Ale celkem jsme se pobavili u kreativních vystoupení orgů :) Ještě během toho celého se nám z átria donesla zpráva o Drobkově vítězství v koblihovém turnaji XD Nekteří šťastlivci dokonce pár těch koblih ssebou do sálu přinesli, bohužel jsem neměla možnost ochutnat, ale i když vypadaly dobře, tak bych opravdu netoužila jich do sebe nacpat tucet. Ani za vyhlídku dalšího tuctu jakožto vítězné trofeje XD

Pak někdy pozdějc jsem narazila na Heartlesse, a nějak záhadně jsme prokecali pár hodin, aniž bychom si toho všimli, načež jsme se tedy rozhodli, že i zbytek noci probdíme. Rozhodně příjemně ztrávená noc, až na tu zimu teda... na to, že bylo poblíž topení, jsme jaksi přišli až ráno XD To jsem se poprvé podívala na promítání, a když pominu Dragon Half, které mě svým vtipem ještě drželo jakž takž vzhůru, tak jsem u toho nesmyslu jménem něco něco Lodoss War měla konečně možnost na pár minut odpadnout XD

Pozdějc jsem se ještě podívala na přednášku Akiko, která jako vždy sršela vtipem, a musím říct, že Heartless, který asi v poslední minutě dostal z té tlupy yaoi fangirls strach, přišel o hodně :) Chtěla jsem se s tebou ještě po přednášce rozloučit, ale už jsem tě nezahlídla.

Toť zhruba tak vše, omluvte ten můj sloh, ale holt já když se rozepíšu... no však sami vidíte, jak to dopadá, takže vás tu předem na to upozorňuju XD
sylvanestiNov 24, 2008 12:43 PM
Nov 24, 2008 1:11 PM

Oct 2008
53
Heartless - proti tobě jsem soutěžil v druhém kole, to tempo bylo neuvěřitelné!
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Aktuálně oblíbené anime

Twixinkaa - Jul 22, 2022

1 by machy871 »»
Aug 11, 2022 1:17 PM

» Anime watched in 2021

Tremy2002 - Dec 15, 2021

7 by Denixia »»
Jan 1, 2022 1:07 AM

»  

FiliCZ - Feb 12, 2020

2 by abystoma2 »»
Aug 16, 2021 3:36 AM

» The Best Openig/Ending

DGN - Apr 28, 2008

20 by N0neRain »»
May 9, 2021 3:20 AM

» Kdo je kdo? ( 1 2 )

Heartless_cz - Apr 16, 2008

66 by N0neRain »»
May 9, 2021 1:55 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login