Tak se s dovolením přidám do vašich řad tady na stránkách, o kterých mi barvitě povyprávěl Heartless, takže jsem se hned po Akiconu přihlásila, i když už jsem vzhledem k trochu unylému psychickému stavu(asi z nedostatku spánku) nedala dohromady žádný příspěvek, takže to napravuju teď.
Akicon se zase vydařil, jak jinak :)) Dorazila jsem z Teplic už v pátek, na Chodově mě vyzvedla skupinka z Manga-fanu a přišli jsme akorát včas na zahájení, na kterém nám jako obvykle vylíčili naše práva a povinnosti :)) Celý zbytek pátku se toho moc nedělo, žádné zajímavé přednášky se nekonaly, takže jsme se více méně tak do té jedné hodiny ráno vykecávali, a pak šli spát(což mi opravdu přišlo vhod na další den). Tedy, aspoň já jsem spala, jelikož v té naší tělocvičně bylo vzheldem k velmi aktivním diskuzním kroužkům docela hlučno. Ale jelikož já dokážu usnout za jakýchkoliv podmínek - ať už za světla, hluku, mluvení(obzvlášť toho na přednáškách), tak jsem odpadla hned potom, co jsem si našla pohodlnou polohu na té trochu moc tvrdé podlaze...
Další den už to bylo akčnější. Byli jsme na pár přednáškách, které se myslím vydařily(důkazem toho je právě ten fakt, že jsem neusnula), obzlvášť se mi zamlouvala ta od Hintzu, o asijských bishících, i když on sám prý se sebou spokojen nebyl, jak jsem se dneska na netu dočetla. Důvodem tomu bylo to, že soutěž Do posledního otaku jak se zdá docela významně přesáhla svůj časový limit, čehož jsem si opravdu nevšimla, jelikož jsem se jí zúčastnila a moc se u toho pobavila :)
Zábava začala už před soutěží, kdy nás osm soutěžících nahnali do VIP prostor(čtěte průchozí minikomůrka, kde vás neustále tlučou dveře, otevírané probíhajicími orgy s pivem, vařící vodou a jinými povinnostmi XD). Tam jsme se navzájem předháněli v tom, kdo z nás je větší idiot, a tudíž vypadne nejdřív. I když předpokládám, že navzdory tomu už každý v hloubi duše přemýšlel o tom, jak vyhrát XD Ba ne, v tu chvíli jsme se jen hrozili toho, že budem muset na tom jevišti před začátkem něco inteligentního ze sebe vyplodit.
Když už to bylo za námi, tak tréma konečně opadla a konečně jsme se mohli blýsknout svými (ne)znalostmi. Heartless sice říká, že ješitnost je mužská záležistost, ale já jsem asi výjimka, jelikož v týhle soutěži se u mě projevila taktéž naplno (btw Heartless, to bylo ta moje vlastnost, na definici které jsem tehdy v noci nemohla přijít XD).
Každopádně, účastníci jeden po druhém odpadávali, až jsme zbyli nakonec já a Heartless, a i když jsem na začátku posledního kola měla to štěstí odpovídat správně, u poslední otázky jsem si byla skoro jistá, že dojde na prodloužení, jelikož se Heartless v průběhu soutěže blýskl opravdu vynikajícími znalostmi japonských reálií(zatímco já jsem na tom v tomhle oboru opravdu bídně XD), ale jak se zdá, štěstí mi přálo i tady.
Ale musím říct, že jsem si díky dobrým znalostem ostatních soutěžících mohla vybrat cenu z nejvyšší bodové kategorie, takže jsem nyní hrdým vlastníkem originálního DVD setu s completní sérií Cowboy Bebop :)
Po soutěži jsme zůstali na Hintzuově přednášce, a na vyhlášení soutěží, kde jsem zažila menší zklamání, jelikož se narozdíl od minula nevyhlašovaly a nečetly první tři výherné sms a haiku fanfikce. Ale celkem jsme se pobavili u kreativních vystoupení orgů :) Ještě během toho celého se nám z átria donesla zpráva o Drobkově vítězství v koblihovém turnaji XD Nekteří šťastlivci dokonce pár těch koblih ssebou do sálu přinesli, bohužel jsem neměla možnost ochutnat, ale i když vypadaly dobře, tak bych opravdu netoužila jich do sebe nacpat tucet. Ani za vyhlídku dalšího tuctu jakožto vítězné trofeje XD
Pak někdy pozdějc jsem narazila na Heartlesse, a nějak záhadně jsme prokecali pár hodin, aniž bychom si toho všimli, načež jsme se tedy rozhodli, že i zbytek noci probdíme. Rozhodně příjemně ztrávená noc, až na tu zimu teda... na to, že bylo poblíž topení, jsme jaksi přišli až ráno XD To jsem se poprvé podívala na promítání, a když pominu Dragon Half, které mě svým vtipem ještě drželo jakž takž vzhůru, tak jsem u toho nesmyslu jménem něco něco Lodoss War měla konečně možnost na pár minut odpadnout XD
Pozdějc jsem se ještě podívala na přednášku Akiko, která jako vždy sršela vtipem, a musím říct, že Heartless, který asi v poslední minutě dostal z té tlupy yaoi fangirls strach, přišel o hodně :) Chtěla jsem se s tebou ještě po přednášce rozloučit, ale už jsem tě nezahlídla.
Toť zhruba tak vše, omluvte ten můj sloh, ale holt já když se rozepíšu... no však sami vidíte, jak to dopadá, takže vás tu předem na to upozorňuju XD |