Forum Settings
Forums
New
Sep 22, 2008 1:31 PM

Jan 2008
32
Zdravím všechny členy COC. Rád bych provedl drobný průzkum a doufám že se všichni zúčastníte. Tak, otázka zní: Jak často sledujete anime? Možnosti jsou myšleny dlouhodobě, takže pokud opravdu sledujete anime každý den a pak chvíli vynecháte z nějakého důvodu, hlasujte pro "Každý den.". Totéž platí i o ostatních možnostech. Možnosti nejsou ideálně vystihující a pokud se najdou tací, kteří budou mít problémy se zařadit, a těm se samozřejmě omlouvám, ale zkuste se někam zaškatulkovat. Tak se nestyďte a hlasujte.
Reply Disabled for Non-Club Members
Sep 22, 2008 3:06 PM

Apr 2008
222
Já rozhodně patřím do první kategorie. Každý den se snažím shlídnout aspoň dvě tři epizody nebo třeba film. Vynechávám, jenom když musím dát přednost něčemu opravdu důležitému nebo když jsem hodně unavená a navíc se chystám na anime, na které jsem se už dlouho těšila a nechci si zkazit zážitek tím, že bych vůbec nevnímala, na co se to vlastně dívám. Jakmile ovšem nežádoucí okolnosti pominou, vyhradím si na sledování o to víc času.

Sep 24, 2008 2:51 PM

Jul 2007
1813
Tak já....si vybírám ten týden. Dřív jsem koukala tařka každý den ale teď už pár měsíců mám manga období kdy anime skoro nesleduji, jen pár oblíbených... Já většinou sleduju víc anime na jaře a na podzim když začínají nové série XD. (Letní a zimní nějak ne.....)
Need to make new sig. Soon. Maybe.
Sep 24, 2008 3:39 PM

Jan 2008
32
No, osobně se snažím co nejčastěji. Mám i jiné koníčky, tak se úplně každý den k anime nedostanu, ale i tak se s čistým svědomím můžu přidat do kategorie 2.
Sep 27, 2008 12:19 AM

Apr 2008
18
Ja sleduju anime kazdej den a pokud to neni anime (pouze obcas tak si ctu nejakou mangu) je pravda ze v hokne si pustit anime nemuzu ,... vona kdyz tam zacne najednou kecat japonstina tak sefo neni az tak blbej ale jinak manga de ,..... co se tice toho anime tak to podle casu obcas 1 dil, nekdy vic a pres vejkend zvladam cca 1-2 kousky (serky nebo nejaky filmy),.... ale ad delam co delam nemuzu nejak stihnout vsechno sledovat :(
Sep 28, 2008 11:20 AM

Jul 2008
12
Mám rád při sledování anime klid, potřebuju se na to soustředit. :D Tím pádem nemůžu sledovat anime každý den, jak bych chtěl. Kdyý mi do toho furt někdo kecá, tak to není ono.
Nov 15, 2008 9:59 AM

Jan 2008
141
Jasně, že bych se rád díval každý den, ale i tak 5krát do týdne je víc než dost:D Jsem dost náročný na podmínky při sledování, takže dřív jak v 10 večer si ho nepustím, a když člověk musí vstávat, nemůže to (vždycky) přešvihnout přes půlnoc^^.
Nov 24, 2008 2:22 PM

Nov 2008
70
Tak tady mi v té anketě nestačí možnosti :))
Ono totiž míra sledování u mě záleží na tom, zda jsem v období, kdy vůbec nějaká anime sleduju. Stává se totiž, že buď z důvodu časových, motivačních či jiných, se na nějakou dobu na anime přestanu dívat úplně. Však teprve před půl rokem mi jedna taková fáze skončila. Se přiznám, časové důvody nehraji moc roli, jelikož já ten čas mám, i když ho nemám... ale většinou mi místo anime zaberou hrané filmy či seriály, nebo asijská drama. Když vyčerpám něco z jednoho, tak to zas vystřídám tím druhým. Ale když jsem ve fázi, kdy to anime sleduju, a mám nějaké věci, které sledovat chci, tak aspoň večer si určitě něco pustím. I kdyby to byl jeden díl, a ještě k tomu raw(na což se chystám teď), tak je to prostě zapotřebí, po tom dnu...
Nov 24, 2008 4:14 PM

Oct 2008
53
Viz. sylvanesti - když to jde, tak skoro pořád (nedávno jsem dal komplet sérii o 40 dílech skoro v kuse), když je moc stříhání videa, tak skoro vůbec.
Jul 12, 2009 7:19 AM
Jul 2009
7
Vždycky mám spíš taková období, kdy mě nějaké anime chytne a dívám se na něj pořád, což je většinou o víkendech a různých jiných volných dnech. Ale pak jsou chvíle, kdy mě to vůbec neláká, třeba poslední měsíc jsem se jen každý týden koukala na novýho Naruta, nic víc, jelikož mě to nebavilo... Ale teď o prázdninách jsem zase najela na svoji anime šílenost.
Oct 17, 2009 10:25 AM

Jul 2009
36
Já jsem na tom podobně jako kumiko-chan. Občas jsem přímo posedlá a ve svých volných dnech trávím nad anime každou chvilku, občas se k němu nepřiblížím pár týdnu.
If you ever say that there's nothing between us again, I'll fuck you right where you stand - KnT by Shoowa
Oct 25, 2009 1:32 AM

Apr 2009
8
Na anime koukám, kdykoli to jde, takže dost nepravidelně a spíše nárazově, podle toho, kolik toho mám dělat do školy a jak mám na to klid. Na hluk kolem mě si nestěžuji, spíš mi vadí, když mi někdokouká přes rameno a dejchá za krk.

Oct 25, 2009 2:23 AM

Oct 2009
3
Většinou stihnu každý den tak dva, tři díly... Pokud mám ale nějaké období, kdy jsem doma, například nemoc, stihnu jich o hodně více, někdy po těchto dnech už myslím dvojrozměrně. :) Na podmínky při sledování příliš náročná nejsem, dokážu se soustředit i při velikém hluku. Ale někdy prostě není to správné rozpoložení na sledování. :)
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Aktuálně oblíbené anime

Twixinkaa - Jul 22, 2022

1 by machy871 »»
Aug 11, 2022 1:17 PM

» Anime watched in 2021

Tremy2002 - Dec 15, 2021

7 by Denixia »»
Jan 1, 2022 1:07 AM

»  

FiliCZ - Feb 12, 2020

2 by abystoma2 »»
Aug 16, 2021 3:36 AM

» The Best Openig/Ending

DGN - Apr 28, 2008

20 by N0neRain »»
May 9, 2021 3:20 AM

» Kdo je kdo? ( 1 2 )

Heartless_cz - Apr 16, 2008

66 by N0neRain »»
May 9, 2021 1:55 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login