W ankiecie na konkursy opowiadanie cieszyło się największym zainteresowaniem, a więc uwaga! rusza konkurs na opowiadanie o tematyce Kuroko no Basket :)
Mamy nadzieję, że wyrazicie chęć do zabawy i że pomysłów Wam nie zabraknie! ;3 Jednak prosimy o niezawieranie treści shounen-ai/shoujo-ai oraz yaoi/yuri. chyba, że by znalazło się więcej chętnych na takie opowiadania :P
Wszystkich chętnych prosimy o wpisanie się do tego tematu, aby móc potem Was powiadomić o szczegółach konkursu. Czasu na napisanie macie dużo - miesiąc.
Zapisy otwarte, so have fu~n!
To jak kusi, to się zgłoś! :P Sprawdzisz swoją kreatywność! poza tym to tylko zabawa, a im więcej ludzi tym lepiej, przynajmniej można by zacząć konkurs! :D szkoda, że w ankiecie głosowało na to więcej osób, a tylko tyle się zgłosiło :<
No doooobra... żeby nie było tak mało osób to może i ja się zgłoszę nie ma to jak poświecenie, hehehe...
Uprzedzam, że ostatnio pisałam opowiadanie (na j. polski) jakieś 8 lat temu ( o ile nie więcej), więc proszę nie śmiać z mojej totalnej amatorszczyzny ^^'' mam nadzieję, że miesiąc mi starczy na wymyślenie czegokolwiek xP
Zapisy zostały zamknięte!
(no chyba, że ktoś będzie się chciał dopisać, ale wtedy czas na napisanie nie zostanie dla takiej osoby wydłużony)
Przypomnę tylko:
~ czas na napisanie: 16.11
~ tematyka: dowolna (bez yaoi&yuri)
~ prace proszę wysyłać do mnie na pw
Jury (admini) wybiorą ich zdaniem 3 najlepsze prace, po czym odbędzie się etap głosowania przez członków klubu i tym samym wybór zwycięzcy! :)
W razie pytań, czy sugestii proszę się zgłosić.
Dziękujemy za Wasze zgłoszenia oraz życzymy miłego pisania i głowy pełnej pomysłów! :P