Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (25) « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last »
Jun 20, 2010 4:03 AM
May 2008
95
Jajć.. jak ja dawno w kinie nie byłam *_*.. Ale to chyba dlatego, ze wole teatry xd... no i krucho cos z kasa xd, az za bardzo xD
Jun 20, 2010 4:17 AM

Oct 2009
750
Serduszko said:
Blaszak nie umiesz udawać:P A akty desperacji nie są fajne;]
No i olał mój post xD

Primo
Że niby co nie umiem udawać? o_O
Na serio byłem zalany! >_<
Ty nawet nie masz pojęcia ile czasu poświęciłem na pisanie tego wszystkiego! (Postów na SB [które ktoś niestety usunął :/], PM'ki do Ciebie i tego posta tutaj [powyżej].)
Jak tylko zauważyłem coś podkreślonego na czerwono to zaraz szło to do poprawki, dlatego stwierdzam że nawet w stanie nietrzeźwym mogę siedzieć w necie zachowując netykietę. ^_^ (Wyjątkiem były te 4 posty pod rząd w SB które zostały usunięte... -_-)

Secundo
Mi się tam ten akt desperacji podobał! XD

Tertio
Nie miałem jak zarzucić wcześniej hasłem że będę pił, bo też było to całkowicie (jak z resztą temat wskazuje) spontaniczne wyjście. T_T
I have spoken. So it is written. So it shall be done.
Jun 20, 2010 5:44 AM

Dec 2007
732
Blaszak said:
Musisz być bardzo smutnym człowiekiem, żeby trąbić dookoła (w tym: flodować shitboxa, pisać na forum) że się zalałeś.
I wish to be the little girl
Jun 20, 2010 5:49 AM

Sep 2009
233
hilfman said:
Blaszak said:
Musisz być bardzo smutnym człowiekiem, żeby trąbić dookoła (w tym: flodować shitboxa, pisać na forum) że się zalałeś.

Muszę się zgodzić z Hilfem... Musisz być, nie dość, że smutnym, to jeszcze żałosnym człowiekiem, by się tym chwalić D:
Jun 20, 2010 5:59 AM

Oct 2009
750
@hilf
Why not? o_O It's funny! XD

@Kosa
Nie będzie mnie oceniał jakiś narcystyczny wannabe. T_T
Ssij dropsa. -_-
Jun 20, 2010 6:42 AM

Sep 2009
446
A ja właśnie zrezygnowałem z pójścia do kina, chociaż kumpel był już 3 razy (!) na A-Team i mówi, że jest zajebisty.
Ja bym za to sobie poszedł jak już do tej opery na jakąś klasykę :) Tylko czy ktoś by tu jeszcze poszedł? Swoją drogą sam pomysł wyjścia Nyanu do opery jest co najmniej komiczny ;P

W każdym razie, ja w czwartek piję na pewno, bo sesja mi się kończy tego dnia i trzeba to jakoś uczcić (niezależnie od jej wyniku) xD
Tak więc będę, cieszycie się, prawda? ;)
"Death is tragic, but life is miserable."
Jun 20, 2010 6:50 AM
May 2008
95
_RJI_ said:

Ja bym za to sobie poszedł jak już do tej opery na jakąś klasykę :) Tylko czy ktoś by tu jeszcze poszedł?

Ja osobiscie bardzo chetnie bym poszła *_*.. Zamierzam się w sumie od pazdziernika juz z pojsciem, no ale nigdy nie posiadam funduszy na to Oo...

_RJI_ said:

Tak więc będę, cieszycie się, prawda? ;)

Ja się bardzo ciesze *_*.. Umyj włosy xDD
Jun 20, 2010 6:52 AM

Dec 2008
415
Mayuris said:

OMG.. xD To żeś Ryjkowi pocisnęła! ;D *żółwik* xDDD
Kocie uszy: +50 do słodkości, +20 do zajebistości, +10 do telekinezy, +10 do tolerancji angielskiego dubbingu, special skill do miauczenia jak kot + aura mruczenia

=^.^=

Jun 20, 2010 6:55 AM
May 2008
95
Black_Angel said:
Mayuris said:

OMG.. xD To żeś Ryjkowi pocisnęła! ;D *żółwik* xDDD

Eee... Um... ale.. ten no.. Ja tylko chcialam mu na ten fakt zwrócić uwage.. to wszystko! T_T... xDDD. Nie posadzajcie mnie o niecne czyny i słowa! xD

Mar 2010
89
_RJI_ said:
A ja właśnie zrezygnowałem z pójścia do kina, chociaż kumpel był już 3 razy (!) na A-Team i mówi, że jest zajebisty.
Ja bym za to sobie poszedł jak już do tej opery na jakąś klasykę :) Tylko czy ktoś by tu jeszcze poszedł? Swoją drogą sam pomysł wyjścia Nyanu do opery jest co najmniej komiczny ;P

W sumie teatr byłby ciekawszy bo daaaawno nie byłem :( jakoś nigdy fanem opery nei byłem xD
Jul 2009
1292
Hahahhaa ojajebie;D No pocisk maxxxx:P
RJI ma czyste tylko mało i to tak wygląda dlatego;p

Drużyna A-bardzo ją lubię i jeżeli jest taka dobra to pójdę.Podobno zmienili fabułę no i trochę przesadzili z efektami ale i tak pójdę(obojętnie jakie kino nie?)
Ja jestem czw.-piątek w Poznaniu i napić się mogę:d
xxx
Jun 20, 2010 6:57 AM
May 2008
95
aphesia said:

W sumie teatr byłby ciekawszy bo daaaawno nie byłem :( jakoś nigdy fanem opery nei byłem xD

Teatr.. ale Polski.. i to na przedstawienie z Piotrem *_* (dla niewiedzących, jestem jego wielką fanką XDDD)
Jun 20, 2010 7:00 AM

Oct 2009
750
A do tego teatru to na co?
Jakąś poważną sztukę skłaniającą do rozmyślań,komedię czy też może jakiś romansik?
Jun 20, 2010 7:11 AM
Jul 2009
1292
ZAŁÓŻCIE SOBIE OSOBNY TEMAT O TEATRZE-DOŚĆ SPAMU

Czyli narazie Mike,RJI i młoda się zgłosili na wypad;]
hilfmanJun 20, 2010 7:40 AM
xxx
Jun 20, 2010 7:20 AM

Sep 2009
233
Blaszak said:

@Kosa
Nie będzie mnie oceniał jakiś narcystyczny wannabe. T_T
Ssij dropsa. -_-

Well... Narcystyczny, a i owszem, nie kryję się z tym, że mam o sobie dość wysokie mniemanie i uważam się za lepszego od wielu z was... A nawet większości.

Jeśli chodzi o stwierdzenie "wannabe", to nie wiem do czego ono się odnosi, gdyż nie muszę starać się być kimś innym z jednego, prostego powodu... Ja po prostu jestem zajebisty.

A ssać to se możesz mamusiowego cycka... Wydoroślej trochę, bo jak na razie nie dorastasz mi do pięt patałachu!
Jun 20, 2010 7:38 AM

Sep 2009
616
Kosa said:

Well... Narcystyczny, a i owszem, nie kryję się z tym, że mam o sobie dość wysokie mniemanie i uważam się za lepszego od wielu z was... A nawet większości.

Kosa TY narcystyczny, nie zauważyłem XD
moj kom jakby co 796169699 :P

Jun 20, 2010 7:43 AM

Oct 2009
750
Serduszko said:

Spam to masz dwa posty powyżej, a wyjście do teatru też zalicza się pod wyjście w ogóle. :P
Ale dobra założy się osobny temat jak będą chętni.

Serduszko said:

Jak będę w czwartek dostępny to też się zabiorę, ale przydałoby się więcej szczegółów np. do jakiego kina idziemy, czy ktoś rezerwuje bilety i czy to musi być "Drużyna A"?

P.S
Coś się pali czy też ktoś próbuje tutaj jakiś flame zapodać?
Mad_MattJun 20, 2010 11:24 AM
Jun 20, 2010 7:45 AM
May 2008
95
Serduszko said:

Ta młoda się jakoś nazywa, wiesz? ;p
Jun 20, 2010 7:51 AM

Dec 2008
415
Duszek19 said:
Kosa said:

A ja i owszem. Chyba przerwało nasze połączenie Blutututu, że nie dostałeś takiej informacji xDDD
Kocie uszy: +50 do słodkości, +20 do zajebistości, +10 do telekinezy, +10 do tolerancji angielskiego dubbingu, special skill do miauczenia jak kot + aura mruczenia

=^.^=

Jun 20, 2010 7:52 AM
Jul 2009
1292
Jezu ogarnijcie się:D
Tak Mayu to młoda:PP
I ja mówię że idę do kina i pije piwo.To zależy od ludzi czy chcą 2 czy 1 rzecz.Ostatecznie na Iron ciotę 2 mogę iść.
xxx
Jun 20, 2010 8:02 AM

Sep 2009
616
Black_Angel said:
Duszek19 said:
Kosa said:

A ja i owszem. Chyba przerwało nasze połączenie Blutututu, że nie dostałeś takiej informacji xDDD

pewnie Kosa zakłócał sygnał XD
moj kom jakby co 796169699 :P

Jun 20, 2010 8:05 AM

Sep 2009
233
Blaszak said:

P.S
Coś się pali czy też ktoś próbuje tutaj jakiś flame zapodać?

Stary... to ty zacząłeś flejmować. I to ty jako pierwszy mnie uraziłeś. A, że nie należę do ludzi litościwych i nie umiem przejść obojętnie koło negatywnych wypowiedzi na mój temat, wykrzykiwanych przez ludzi, którzy swoim zachowaniem, jak i wypowiedziami, przedstawiają zerowy poziom inteligencji, kultury i obycia.

Jeśli chodzi o czwartek natomiast, to sprawa wygląda tak, że nie mam pojęcia, czy uda mi się wyjść z pewnych problemów. Jeśli tak to się pojawię.
Teatr... Kultura powinna być nieodłącznym elementem naszego życia. Przynajmniej takie jest moje zdanie, co do moich preferencji to kocham opere. Może dlatego, ze moja matka tam pracowała... xD
Jun 20, 2010 8:06 AM

Oct 2009
750
Żelazko 2 grają bodajże już tylko w Kinepolis bo w Multi i Plazie już nie.
Na Księcia piaskownicy nie ma co iść bo nie jest to nic wspaniałego.
I z tego co widzę to faktycznie Drużyna A to najbardziej prawdopodobna opcja.
Jun 20, 2010 9:38 AM
Dec 2008
19
Ja chyba moge w czwartek, o :D. Aczkolwiek nie wiem, czy znajde kase na kino.
Jun 20, 2010 10:18 AM

Mar 2010
89
Blaszak said:
A do tego teatru to na co?
Jakąś poważną sztukę skłaniającą do rozmyślań,komedię czy też może jakiś romansik?

generalnie to komedia tudzież refleksyjna opcja ;)

Blaszak said:
Serduszko said:

Spam to masz jednego posta powyżej, a wyjście do teatru też zalicza się pod wyjście w ogóle. :P

Polać mu, dyć mądrze prawi!

CO do czwartku tudzież jakoś tak, planuje zapoznać parę osób tutaj o czym w sumie równolegle z Serduchem gadam ;]
Jun 20, 2010 10:24 AM
Jul 2009
1292
Mike,Mayu,RJI,Blaszak,Miu,Ja,Aphesia?,Duszek-te osoby mogą iść w czwartek nanoda:P

Co do kina się ustali w tygodniu jeszcze ale warto iść bo podobno kasa nie wywalona w błoto nonooo.Ale i bez tego się obędziemy-poznań jest duży i można zaszaleć nanoda xDDDNo ja idę do kina a na piwko razem:D Albo se daruje zobaczymy noda,trza mieć plan

@edit
Lol już wyprzedził mnie:P a chciałem napisać i zrobić niespodziankę Tobie nanoda;D

@edit 2
To go znajdź

@edit3
Mone mone mone!!
batonikJun 20, 2010 12:08 PM
xxx
Jun 20, 2010 10:26 AM

Mar 2010
89
Serduszko said:
Mike,Mayu,RJI,Blaszak,Miu,Ja,Aphesia-te osoby mogą iść w czwartek nanoda:P

to się okaże w tym tygodniu bo nie mam pod ręką rozkładu jazdy sesji :P nanoda ^^
Jun 20, 2010 11:51 AM

Sep 2009
446
...
Fajnie, że choć jedna osoba się cieszy ;>

Odnośnie moich włosów: fajnie, że się ubawiliście ale ja się w ogóle nie czuję pociśnięty, może dlatego, że Mayuris mówiła mi już o tym kilkukrotnie ;P Wiem, że zazwyczaj są raczej brudne, po prostu nie chce mi się ich myć jakoś super często, częste mycie strasznie też osłabia i niszczy włosy.
Ale ok, Mayuris, specjalnie je dla Ciebie umyję i przyjdę w pachnących czystością włosach ;)

Co do opery, to na razie tylko Mayuris byłaby chętna, a i tak nie ma kasy póki co :/
Widzę, że większość woli jednak teatr, więc chyba nikogo nie przekonam do opery... ^^'
Wolę operę z tego powodu, że ja przeżywam poprzez muzykę, a jeśli muzyka właśnie jest integralną częścią i sposobem przekazywania opowieści, to zdecydowanie wolę to niż mówiony tekst w teatrze, to wszystko ^^
Zresztą nawet używam Opery na necie xD

A jeśli chodzi o czwartkowe wyjście, to do kina miał iść chyba tylko Serduszko, a nie cały klub, wszyscy mieli być za to na piwku... Chyba mnie nie stać obecnie na kino jeszcze tego dnia ;o
Jun 20, 2010 11:53 AM

Dec 2008
415
Też bym chętnie wybrała się do opery albo teatru. Ale najchętniej do opery! Jak ja dawno nie słuchałam czegoś dokulturalniającego xD [jakie słowo.. lol]. Ale z kasą cienko :d

=^.^=

Jun 20, 2010 11:55 AM

Dec 2007
732
Ryuji said:
Co do opery, to na razie tylko Mayuris byłaby chętna, a i tak nie ma kasy póki co :/
Ja też byłbym chętny na operę, nigdy nie byłem, ale zawsze chciałem iść. Ale to dopiero w lipcu.
I wish to be the little girl
Jun 20, 2010 12:03 PM
May 2010
125
Ja sie piszę na kino/opere/teatr - trzeba czasem coś kulturalnego oglądnać :)
Jun 20, 2010 12:31 PM

Sep 2009
233
Well... Operę i teatr można już sobie odpuścić bo tam zazwyczaj się bilety kupuje tydzień przed performance'em... Czyli dupa... JA w czwartek do kina na pewno nie idę ale piwko by wchodziło w grę :D
Jun 20, 2010 12:53 PM
Jul 2009
1292
Nie lubię chodzić do teatru bo nic ciekawego nie grają

@down
Jej ale super się czytało Twoje wytłumaczenie:PP.Spoko dopiszę
batonikJun 21, 2010 10:43 AM
xxx
Jun 20, 2010 2:35 PM

Jul 2009
198
Serduch, może (zależy od planów, które obecnie mozolnie układam na najbliższy tydzień, a i siora ma w piątek zakończenie szkoły, na które obiecałam się stawić i wypadałoby być trzeźwym, nieskacowanym i wyspanym xP) będziesz mógł doliczyć mnie do czwartkowego picia ;P Ale tylko do picia, bo na kino kasy brak.

Co do opery, ja jak najbardziej się piszę, bo uwielbiam tego typu kulturalną rozrywkę na poziomie (gash... ale to sztywno zabrzmiało... ^^") :D Dawno nie byłam, a chętnie bym sobie obejrzała jakiś spektakl. A i kasę też bym wyżuliła od rodziców, jakbym powiedziała, że idę się dokulturowywać ;D

My master pieces xP : http://qiubi.deviantart.com/

Jun 20, 2010 3:53 PM

Apr 2008
64
Po prawie tygodniu siedzenia na wsi u babuni marzy mi sie wyjscie na jakieś picie, chętnie pójde ;P Ale tylko na picie bo na teatr/kino/opere... poprostu mi się niechce ^^
Jun 20, 2010 4:49 PM

Sep 2009
446
No proszę, ilu ludzi jednak wybrałoby się do opery, jestem zaskoczony :P

Kino/opera/teatr to na pewno nie w tym tygodniu, na razie to raczej takie propozycje ewentualnego wspólnego wyjścia ukulturalniającego ^^'

Myślę, że najsensowniejszy i zarazem najrealniejszy termin to dopiero wrzesień/październik, kiedy to wszyscy raczej juz wrócą do Poznania z wszelakich wakacyjnych wojaży gdyż zaczyna się rok szkolny/akademicki. Nie wiem też czy w wakacje teatry/opera nie mają jakiejś przerwy wakacyjnej...
Jun 21, 2010 8:50 AM
Dec 2008
19
Hmhm, a moze w srode ktos chetny na piwo/whatever? Bo mam wolne od pracy caaly dzien i musze to wykorzystac jakos :D
Jun 21, 2010 9:34 AM

Sep 2009
233
Przepraszam wszystkich ale z powodu burdelu na uczelni a także prawdopodobnie powtarzania przeze mnie roku do piątku jest wyłączony z jakichkolwiek czynności wolnoczasowych D:
Jun 21, 2010 10:03 AM
May 2010
125
Hmmm.... w środe też mógłbym się napic, ale dopiero po 17. Wtedy jestem już po robocie.
Jun 21, 2010 10:19 AM
Jan 2009
317
Ja chętnie gdzieś wyjdę w środę LUB w czwartek :]
Jun 21, 2010 10:24 AM

Nov 2007
317
Środa ewentualnie nie brzmi źle, czwartek trąci już powoli następnym egzaminem, ale też nie ma tragedii, ale to sie jeszcze zobaczy xP
Jun 21, 2010 10:43 AM
Jul 2009
1292
Mike,Mayu,RJI,Blaszak,Miu,Ja,Aphesia?,Duszek?,Magnistafa,BadSeed!,Issac,Vega?,Aphesia,Noxagon-te osoby mogą iść w czwartek nanoda:P

PABAMMMM
EDIT

@
Spotkamy się pewnie w SB.Bo na maltę nie chce się nam nie?
batonikJun 21, 2010 11:39 AM
xxx
Jun 21, 2010 10:55 AM

Jun 2010
185
Ja też mogę się przejść a co tam trzeba wyjść , tylko pytanie gdzie? :P
Żona i tatami są najlepsze, gdy nowe
Pasta sojowa, która wygląda jak pasta sojowa, nie jest dobra pastą sojową.
Jun 21, 2010 11:18 AM

Dec 2008
239
W środe też moge gdzieś wyskoczyć bo w czwartek ide dopiero na 15 do pracy ;] ( czwartek za to odpada z dwoch powodów 1. jak pisałem ide na 15 do roboty i koncze o 20, 2. w piątek ide na 10h do roboty)
Jun 21, 2010 11:40 AM
Jul 2009
1292
Też bym poszedł z chęcia gdzieś do pracy.
Post edited wyżej;p

@Kosa pokonaj Gandalfa w takim razie;D
batonikJun 21, 2010 1:38 PM
xxx
Jun 21, 2010 9:50 PM

Oct 2009
750
Jak chcesz to mogę dać Tobie adres gdzie ja poszedłem z kumpelą i Nox'em żeby:
-kumpela pójść na wcześniej umówione spotkanie w sprawie pracy
-Nox i ja żeby się umówić na spotkanie
Efekt jest taki że cała nasza trójka będzie prawdopodobnie pracowała w tym samym miejscu.
Jak chcesz znać szczegóły to wyślij mi PM'kę.

A tak wracając do tematu.
Co z tym czwartkowym kinem w takim razie?
Bo nie wiem czy idzie tylko Serduszko czy ktoś jeszcze i czy można się zabrać?
A jeżeli tak to o której i gdzie?
Bo w SB rozumiem jak zawsze pod Empikiem na 18?
Jun 22, 2010 4:10 AM
Jul 2009
1292
No raczej nikt do kina prócz mnie się nie palił(jak coś i tak jest na 11.45 i 16.15 więc na spontan się wyrobię^^) soł idziemy PIĆtj integrować się:PP
Godzina 17.30 najwcześniej i czekamy 0,5 max na ludzi ^^
Blaszak czytaj uważnie temat, wyżej masz listę kto idzie
xxx
Jun 22, 2010 4:36 AM
May 2010
125
I tak chyba jesteśmy już mocno zintegrowani, ale czemu nie integrowac się mocniej jeszcze :)
Jun 22, 2010 5:36 AM
Dec 2008
19
a ja nie wiem czy w czwartek bede mogla sie zjawic, bo do wieczora jestem poza poznaniem o:
anyway, jesli ktos chetny na srode to moze o 17 przy empiku w browarze.
Jun 22, 2010 5:49 AM
May 2010
125
Możliwe że wpadne też w środe o 17
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (25) « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last »

More topics from this board

» Lubię zapach druku o poranku, czyli co ostatnio czytaliśmy...

_Ryuji_ - May 7, 2010

44 by oliwowy »»
Oct 22, 2017 10:08 AM

» Przywitalnia ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

hilfman - Aug 25, 2009

749 by oliwowy »»
Oct 22, 2017 10:06 AM

» Woodstock 2012

hilfman - Jul 1, 2012

7 by Alucard512 »»
Jul 7, 2012 3:47 PM

» Spamernia XD ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Harmleikur - Sep 27, 2009

432 by Remik »»
Jan 25, 2012 12:38 PM

» Sprzedam/Kupię/Wymienię

Duszek19 - Nov 5, 2009

46 by Mad_Matt »»
Jan 2, 2012 5:07 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login