New
Oct 6, 2013 5:31 AM
A właśnie Sigi weź pobierz te mapki do osu, bo nie mam z kim grać. :D |
Oct 6, 2013 6:49 AM
Krzysiu ja nie robię reinstala!!! Ale mało brakowało, a bym musiał robić :P Filipek wszystko wie, bo mu się pożaliłem, co za cuda niewidy zrobiłem ^_^ Ale i tak to wszystko na marne poszło, bo problem nadal występuje -_- |
Imouto ga hoshii • [Tumblr] • [ISVN.pl] • [TeamSpeak 3] |
Oct 6, 2013 10:39 AM
Ha, poruszę teraz ciekawy temat, który przedyskutowałem ostatnio z moją małoletnią znajomą otkau :P Wyobraźcie sobie, że nagle macie tą swoją upragnioną, młodszą siostrzyczkę, taką w wieku gdzieś 13-16 lat, a wy sami jesteście w wieku 17-19 lat i sytuacja wygląda w ten sposób, że mieszkacie razem w jednym pokoju. Ciekawiło mnie to, jak by się zachowywała ta nasza mała siostrzyczka i jakbyśmy my się zachowywali. Ja już znam odpowiedź, bo przedyskutowałem ten temacik z koleżaneczką, ale teraz obgadamy go od tej męskiej strony :3 Pytanie jest takie, czy byście się przebrali przy swojej młodszej siostrzyczce? Bardziej chodzi mi o zmianę bielizny, niż zmianę koszulki. Jakie byłby wasze odczucia? Czy byście się wstydzili swojej siostry, czy może byście się przebierali na spontanie? A może byście wyszli z pokoju, np. do toalety? |
Oct 6, 2013 12:28 PM
Jutro będzie futro xD |
Oct 6, 2013 1:26 PM
Ej stary ja teraz też siedzę na zintegrowanej i mam wszystko normalnie. |
Oct 6, 2013 1:30 PM
Mam dla was moje zboczuszki idealną aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.projectggk.ImageSetApp&hl=pl Łączy ona się z takimi serwisami jak yandere, konachan i coś tam jeszcze :) Bardzo przydatna aplikacja - polecam!!! |
Oct 7, 2013 8:12 AM
wut, co tu taka cisza? o.O |
Oct 7, 2013 1:55 PM
Mnie po szkole to do grania w Terrarie nasz Mati zachęcił :P Właściwie to tylko rzucił hasło, że gra w Terrarie, a że ostatnio mnie zaciekawiła ta gra, bo znajomy łakwowy grał w nią na tablecie, to również chciałem trochę w to pociupać, by sprawdzić co to w ogóle jest i powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego poziomu trudności :o |
Oct 8, 2013 4:22 AM
a to tylko easy był nie wiesz co się dzieje na medium,hard lub hardcore :P |
Oct 8, 2013 1:02 PM
ja mam problemy małe z laptopem, potem opisze co i jak |
Oct 8, 2013 1:20 PM
Castlevania to jest dopiero hardkor, ale czy istnieją w ogóle łatwe gierki na NES'a? A tak apropos trudnych gierek na NES'a to obejrzyjcie to: http://www.youtube.com/watch?v=gvnRBywkUZ0&feature=youtu.be |
filip6666Oct 8, 2013 1:24 PM
Oct 8, 2013 1:25 PM
Kurde nie wiem jak tutaj umieścić filmik z yt w BBCodzie, niby tam pisze, ale nie działa to. -.- |
Oct 8, 2013 2:21 PM
Ja przeszedłem megamana jakiś czas temu, ale to na emulatorze z tymi save'ami. ;p |
Oct 8, 2013 11:27 PM
filipku, bo administrator MyAnimeList zablokował na forum BBCode (większość), bo ludzie umieszczali w takich linkach wirusy, np. wstawili na forum zawirusowany obrazek i wszyscy, którzy otworzyli stronę pobrało obrazek i mieli wirusa. |
Oct 10, 2013 12:05 AM
Dobra, jestem w szkole, ale się nudzę, więc opiszę wam, co mi się z laptopem działo. Ogólnie rzecz biorąc to z laptopem nic się nie działo. Problem dotyczył zasilacza, a mianowicie w poniedziałek (właśnie w szkole) zauważyłem, że mi się laptop nie naładował, a był podłączony do sieci energetycznej, więc się wystraszyłem, że mi się coś popsuło. Od razu na przerwie w kiblu sprawdzałem zasilacz, z kolegą i odkryliśmy, że to wina koniczynki przy zasilaczu, a nie laptopa, czy też samego zasilacza. Na następnej lekcji wystarczyło tylko dokładnie obserwować kontrolkę laptopa, a w razie gdyby zgasła, wystarczyło poprawić kabel sieciowy (energetyczny). Od razu po szkole poszedłem do serwisu, ale planowałem iść do domu i sprawdzić zasilacz na innym kablu sieciowym (energetycznym), no ale że miałem po drodze serwis, to zaszedłem do serwisu. W serwisie dokładnie obejrzeli zasilacz, sprawdzili napięcia i na pierwszy rzut oka wszystko wyglądało dobrze, więc powiedziałem im, aby rozłączyli i podłączyli zasilacz na nowo do sieci. Po tym jak zobaczyli problem na własne oczy, postanowili przystąpić do jego rozwiązania. Pierwsze co im wpadło w oko, to lekko jakby wybrzuszony kabelek przy wtyczce zasilającej laptopa, więc ją upierdolili, niszcząc tym samym mi zasilacz. O dziwo to był błąd, bo napięcie nadal uciekało. Później zaczęli stukać zasilaczem i odkryli, że co jakiś czas "łapie" napięcie, więc stwierdzili, że wewnątrz zasilacza są uszkodzone zimne luty (co jest absurdalne, bo zasilacz nigdy mi nie spadł i nie został uderzony na tyle, by coś się w środku rozjebało). Oddali mi zasilacz i zaproponowali "nowy", dedykowany do mojego laptopa, a że mój rozjebali, a mi był potrzebny laptop, to zgodziłem się na kupno "nowego", dedykowanego zasilacza i wróciłem do domu. Teoretycznie nowy zasilacz miał się mniej grzać, a tak naprawdę grzał się jak smok i od czasu do czasu laptop sygnalizował błąd (migotał kontrolkami zasilacza), ale wystarczyło tylko wypiąć i wpiąć na nowo zasilacz, jednakże bardzo mnie to niepokoiło i wystraszyłem się, że rozwali mi zaraz laptopa. Na drugi dzień poszedłem do tego serwisu i zapytałem się ich, czy naprawią mi mój oryginalny zasilacz, który wcześniej rozjebali. Powiedzieli, abym zostawił zasilacz, bo zrobią to na drugi dzień. Gdy przyszedłem na drugi dzień, to oczywiście zasilacz nie był gotowy, więc na szybko pobiegli do sklepu po nowy kabel zasilający i nową koniczynkę (bo powiedziałem im, że to wina koniczynki, ponieważ wcześniej podłączyłem ten ich "nowy", dedykowany zasilacz do mojej starej, poprzedniej koniczynki i był ten sam problem, co w poniedziałek). Dosztukowali nowy kabelek i dali nową koniczynkę. Wróciłem więc do domu, ale nie mogłem wpiąć tej nowej koniczynki do mojego zasilacza, bo była za ciasna i znów do serwisu. W serwisie dali mi inną koniczynkę i znów do domu. W domu okazało się, że nowy zasilacz po podłączeniu do laptopa od razu wywala błąd laptopa (migają światełka zasilania) i w ogóle nie ładuje, więc znów do serwisu. W serwisie musiałem im dokładnie pokazać, jak wygląda problem. Dopiero kiedy im to pokazałem, to zaczęli wymyślać, że "jednak zasilacz jest uszkodzony" i musiałem się sprzeczać, że "nie, nie, nie... zasilacz jest na pewno sprawny", to zaraz poszli go sprawdzać na miernikach i napięcie było dobre. To zaraz wymyślili mi historyjkę, że układ zasilania jest uszkodzony w laptopie i znów musiałem się sprzeczać, że laptop jest na pewno sprawny. Widząc, że nie wiedzą co z tym zrobić, zaproponowałem, aby odłączyli mi ten dosztukowany kabelek i spróbowali podłączyć moją, starą, oryginalną wtyczkę, o ile w ogóle jeszcze ją mają. Zrobili więc tak jak poprosiłem i o dziwo wszystko zaczęło działać tak jak powinno i dali mi inną koniczynkę, jakąś używaną od innego urządzenia. W domu jednak zauważyłem, że odjebali mi bębenek z rdzeniem ferrytowym na kabelku, ale na forum elektroda.pl http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=12827032#12827032 i w szkole powiedzieli mi, że nie powinno się nic stać, jeżeli go nie ma. Teraz laptop na razie działa, a zasilacz go zasila jak należy, ale jak długo to pochodzi to nie mam pojęcia. Takich kurwa mam fachowców w mieście i już nigdy nie pójdę do serwisu. No i moją wadą jest to, że jestem zbyt łatwo ufny, a także nie potrafię postawić się ludziom, tzn. jestem mało asertywny. Dlatego nie lubię rozmawiać z ludźmi i brać udział w jakiś ostrych konwersacjach. Gdy ktoś na mnie wjeżdża, np. na takim sznindenowym shoutboxie, to nie potrafię się obronić i odszczekać. |
Oct 10, 2013 8:19 AM
z nyana -.- |
Oct 10, 2013 8:26 AM
idę odpowiedzieć na twojego komenta, póki jeszcze pamiętam, że on tam jest, bo zaraz o nim zapomnę, Krzysztofie :3 |
Oct 11, 2013 4:11 AM
buuu muszę zacząć oglądać ten sezon o.O |
Oct 11, 2013 4:56 AM
No właśnie mam ochotę na Coppeliona, Little Busters drugi sezon, Infinite Stratos drugi sezon i Strike The Blod,bo na te ostatnie to czekałem z kilka miesięcy - widziałem, że jakaś fajna bohaterka tam będzie :> |
Oct 11, 2013 5:13 AM
Kiedyś pewien znajomy zapytał się mnie "Co ty widzisz w tych nudnych animcach?" chodziło mu o serie, które oglądam, bo preferuję romanse niżeli akcje, a on właśnie na odwrót. Nie potrafiłem mu odpowiedzieć na jego pytanie, ale dzisiaj wyślę mu to: http://www.youtube.com/watch?v=JddjQLEJ_J4 :) Wydaje mi się, że to ładnie podsumowuje to, co widzę w tych "nudnych" seriach o rozterkach życia i romansach :3 |
Oct 12, 2013 2:11 AM
nie jaram się tylko romansidłami ^^ niech pomyślę... czy oglądałem coś nie romansidłowego? Ooo np. Hanasuku Iroha, tam nie było romansu, a podobało mi się :P btw. te powiadomienia od MAL'a gdy ktoś coś napisze, np. teraz dostałem eMaila, że napisałeś w temacie do FanPage, ale z tego tematu nie dostaje emaili -.- ps: rano próbowałem ci odpisać na komenta, ale chyba wcisnąłem backspace, czy coś i mi stronę cofnęło i pół wiadomości wcięło, więc się wkurwiłem i odpiszę ci kiedyś :P |
Oct 12, 2013 2:49 AM
Dla ciebie? Nudne :P Pamiętam, że zaraz po mnie Mati oglądał i mu też się podobało :3 Ohana (główna bohaterka, fajniutka, ideał dziewczyny) <3 |
Oct 12, 2013 7:04 AM
Od dawna mówiłem, że gry to zło :3 |
Oct 12, 2013 8:29 AM
pobieram anime z tego sezonu :3 jak już pobieram, to pójdzie jak po maśle :P właśnie nie chciało mi się tego szukać :P a teraz już powinno być ok :) |
Oct 12, 2013 12:35 PM
lol, ale napamiłeś :P ja idę spać, a laptop pracować, a mianowicie uruchamiam program, który przez północy będzie kopiować i pakować partycję systemową, w razie czego, gdyby mi system padł, bo jutro zamierzam wgrać do systemu Service Packa, a podobno na niektórych komputerach ten Service Pack psuje system, więc trzeba się zabezpieczyć :) Zrzut ekranu z programu będzie u mnie na fejsie, jakby kogoś to interesowało :P Dobranoc :P |
Oct 13, 2013 6:35 AM
Jakis PietroS dodal mnie do znajomych na MAL'u :/ btw. ohayo :P Walczyłem całą noc i dzisiejszy poranek z Microsoftem o instalacje Service Packa dla mojego systemu ^^ Oczywiscie walke wygralem ja :> No i mam teraz swiety spokoj, moge isc anime ogladac :) |
Oct 14, 2013 7:36 AM
Hmm... Ja tak chyba nie mam, może spróbuj przeinstalować :) |
Oct 14, 2013 10:41 AM
Panowie wiem jakie anime mogę obejrzeć po Shane, oprócz aktualnie wychodzących, ale nie mam bladego pojęcia jak się nazywa :P Jest w nim dziewczyna w białych włosach i podobno po każdym odcinku można się rozpłakać :3 Podacie mi tytuł? :P |
Oct 14, 2013 10:58 AM
https://www.facebook.com/idolwszutrab7/posts/249384515213201 brałbym :3 taką Kuroko to bym brał :3 |
Oct 15, 2013 1:32 PM
oglądaj anime :P mnie dzisiaj coś ostro głowa boli i nie mam siły na nic :( |
Oct 15, 2013 3:13 PM
Panowie, to jest ten gościu, który do nas pisał na fejsie? https://www.dropbox.com/s/pgi5og4ub79wure/Zrzut%20ekranu%202013-10-16%2000.12.40.png |
Oct 16, 2013 11:23 AM
Na razie spytałem tego typka na fejsie ;p Krzysiu a kiedy karte bedziesz miec? Panowie dzisiaj obejrzalem Nagi no Asakura, tutaj jest moj koment: http://www.anime-shinden.info/forum/showthread.php?p=310888#post310888 bardzo ciekawy tytul, spodobal mi sie ;3 |
Oct 16, 2013 11:31 AM
panowie moje sznindenowskie sledztwo dowiodlo, ze ten pan ktory wyslal do nas "petycje" (tak to nazwijmy sobie), to Rhapsody ze sznindena, ktory jest zakochany w Rias Gremory ;> Co wy na to? :D |
Oct 16, 2013 1:09 PM
Przyjęty. Uuu, a no widzisz :( A ja wam powiem panowie, że wczoraj napaliłem się na maluteńi mini router i dzisiaj go kupił mój kolega, dla siebie i dla mnie, ale kasę muszę mu za niego oddać :) Będę z tym routerkiem chodził do szkoły i sobie w sali postawię i podłączę do nauczycielskiego komputera, by mieć w szkole swoje WiFi, bo te szkolne routery to co chwilę się zawieszają. Ogólnie to ten router jest wielkości telefonu, tylko takiego grubego telefonu, a powierzchnią przypomina o takiego Samsunga Note II. Z tym, że ten router ma normalnie zasilanie z gniazdka i mam nadzieję, że mi od jego ładowarki kabelek do gniazdka starczy. Jak jutro przyjdzie,albo pojutrze to wam go pokażę - ogólnie od dawna myślałem nad zakupem małego routerka, bo taki zawsze się do czegoś przyda. |
Oct 16, 2013 11:12 PM
Siemka. Niedawno tutaj dołączyłem. Yoroshiku :) Co do ulubionych siostrzyczek, to moje ulubione to siostry Suminoe: Ako i Riko. |
Oct 18, 2013 6:58 AM
Rhapsody, ale kłamiesz :P Dobrze wiemy, że uwielbiasz Rias Gremory, która również jest siostrą :) ale witamy, serdecznie witamy :) dla własnego bezpieczeństwa, proszę, często się tutaj udzielaj i w ogóle utrzymuj z nami kontakt :) btw. Krzysiu masz Terrarię? aha Rhapsody, tutaj raczej wszyscy się do siebie zwracamy po imieniu, więc na początku będzie ci ciężko ogarnąć, kto jest kim ^_^ |
Oct 18, 2013 7:51 AM
nom zlo wcielone ;p te zlo chce bym gral w terrarie z filipkiem i mateuszem :3 |
Oct 18, 2013 11:40 PM
Rias nie postrzegam jako siostrę, a jako dziewczynę. |
Oct 19, 2013 5:04 AM
Ale ona też jest siostrzyczką, ale dobra :) |
Oct 22, 2013 1:21 PM
Krzysiu, by tam dodawać hentai. Panowie mam laptopa rozwalonego, więc nie będzie mnie przez dłuższy czas. |
Oct 23, 2013 6:29 AM
tak, nie chcę mieć hentaiców na mojej myanimelist. Popatrzyłem na to z innej strony: jakby to wyglądało, jakbym teraz zaczął wrzucać na bloga same hentaiowe fotki? Zrobiłby się on ohydny i nikomu nie mógłbym go już pokazać. To samo dotyczy MyAnimeList - nie chcę, by była ohydna. Panowie, dzisiaj zawiozłem laptopa do serwisu od sklepu ALSEN.pl :) |
Oct 23, 2013 7:15 AM
[video]https://www.youtube.com/watch?v=hYI1jJc6bD4[/video] https://www.youtube.com/watch?v=hYI1jJc6bD4 kurde, podoba mi się to AMV i oglądam już z 30 raz :D |
Oct 27, 2013 4:23 AM
ja nie mam laptopa wiec sry ale bede moze za tydzien, a jak nie zdecyduje sie na naprawe no to cya na dluzszy czas |
Oct 29, 2013 7:02 AM
W co ty grasz człowieku? o.O o.O PS: Piszę ze szkoły -.- |
Oct 30, 2013 12:24 PM
w czwartek powinienem już mieć laptopa z powrotem |
Nov 1, 2013 9:39 AM
sorry jednak nie mam laptopa i może już nie będę mieć w ogóle, poczekam jeszcze do poniedziałku -.- |
Nov 2, 2013 7:50 AM
podoba ci się nepgear? ;> a to coś nowego :3 w ogóle to coś nowego, że oglądasz w ogóle Neptunie, w ogóle o.O |
Nov 2, 2013 12:04 PM
boże... co ja zrobiłem xD ściągnąłem sobie wersję portable Firefoxa, ale to już dawno, bo w szkole i na telefon wrzuciłem. Teraz ją zgrałem na kompa i odpaliłem, bo naprawdę już mam dosyć siedzenia w trybie prywatnym. Chciałem podpiąć tą wersję portable pod moje konto Firefox Sync, ale nie miałem nigdzie kodu odzyskiwania, który jest niezbędny, gdy chce się podpiąć nowe urządzenie - no bo wszystko jest na laptopie. Wcisnąłem, że nie mam tego kodu przy sobie i nie zwróciłem uwagi, że to stworzy nowy kod, a wszystkie stare dane na koncie zostaną na nowo zaszyfrowane, czyli to co było na koncie, łącznie z zakładkami, hasłami i wszystkim co tam było, zostało wymazane. później się kapłem, że firefox na tym kompie też był podpięty pod to samo konto (kurwa, ale późno trochę, bo kod odzyskiwania mogłem wyciągnąć z tego firefoxa już tutaj zainstalowanego, no ale przepadło) i od nowa zrobiłem synchronizacje. Problem jest taki, że na tym firefoxie nie wszystko było synchronizowane. Jedynie co odzyskałem, to zapamiętane hasła, historię i zakładki. A historia to sięga sprzed 6 miesięcy wstecz. Niby jest wszystko to co było, ale ja chciałem sobie dodatki ściągnąć, no i dupa. teraz wszędzie na nowo będę musiał podpinać firefoxy i podawać im nowy klucz. z tym że teraz się wycwaniłem i wrzuciłem klucz na dropboxa :) taaa mądry polak po szkodzie, jak to się mówi. na szczęście na dysku od laptopa jest cały firefox skonfigurowany z dodatkami i ze wszystkim, więc raczej nic nie straciłem. O ile nie podłączę laptopa do sieci, nie włączę firefoxa a ten nie zacznie się synchronizować. Będę musiał to jakoś inaczej rozegrać. Najpierw kopie zrobię, jak już laptopa dostanę. A później zacznę kombinować z podłączaniem laptopowego firefoxa do konta. masakra, ale się zryłem, że wszystko straciłem xD |
More topics from this board
» [ENG] Welcome and about Imouto ga hoshiiBartInfinity - Apr 28, 2014 |
0 |
by BartInfinity
»»
Apr 28, 2014 2:49 AM |
|
» 【 ImoutoAnimeList 】BartInfinity - Sep 25, 2013 |
46 |
by BartInfinity
»»
Mar 28, 2014 11:03 AM |
|
Poll: » Nowa nazwa grupy!BartInfinity - Nov 24, 2013 |
1 |
by BartInfinity
»»
Nov 24, 2013 12:07 PM |
|
Poll: » Co sądzicie o emigracji grupy z Anime-Shinden do MyAnimeList?BartInfinity - Sep 26, 2013 |
5 |
by BartInfinity
»»
Nov 15, 2013 10:24 AM |
|
» FanPage na FaceBookuBartInfinity - Sep 26, 2013 |
2 |
by BartInfinity
»»
Oct 12, 2013 2:09 AM |