New
Sep 21, 2008 1:46 PM
| <gdyby był mangową postacią zoastałby narysowany jako białą postać z niedbale narysowanym konturem na ciemnogranatowym tle> (xD) |
| Free Hugs! No Headshoot! |
Sep 21, 2008 1:59 PM
| Skoro wszystko gotowe, to ruszajmy. Im szybciej dotrzemy do szpitala tym lepiej dla niego. <Spojrzał na zegarek. Za każdym razem gdy to robił, dopiero przypominał sobie, że on cały czas tyka. Owy dźwięk niczym fala wolno rozchodził się w każdą stronę dorysowywując białe linie na wszystkich przedmiotach i osobach, dla oczu Tomasa.> Muszę do tego przywyknąć. <Mówiąc do siebie ruszył z resztą w kierunku szpitala.> |
| 92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature.... |
Sep 21, 2008 2:00 PM
| Zamiast Gadać głupoty ruszajcie <widać po jej twarzy że jest poirytowan> Wy tu gadu gadu a ten tu umiera <zaczeła szturchać leżącego pilot> Ty... Ty... i Ty... łapać za nosze i idziemy <wskazała na Aranxa, Yuku i Tomasa> Raz dwa idziemy. <brzmieała jak generał Paton jej głos był dźwięczny i donośny lecz kobiecy> Left... Left... Left right Left |
Sep 21, 2008 2:04 PM
| <podnosi nosze z resztą niosących i maszeruje w rytm kroków> czuje się jak jakiś żołnierz, <szeptem> soldżer <szybkim szeptem> Hajduk <maszeruje w kierunku szpitala, śpiewając> numa numa jej.... (xD) |
AranxSep 21, 2008 2:07 PM
Sep 21, 2008 2:04 PM
| <Yuku z nieukrywaną niechęcią złapał się za "nosze"> Yuku: Skoro mamy iść to szybko nie mam zamiaru potem zwłok nosić. Aki chodź za mną. <Aki wesołym marszem ruszył za bratem podśpiewując "futrzak, futrzak, nanana..."> |
Sep 21, 2008 2:09 PM
| <Metalowy pancerz nie należał do najlżejszych rzeczy na świecie, więc pomógł reszcie z tymi noszami.> Jak gość wyzionie ducha to ja proponuje robić mu pochówek gdzieś z buta, a nie taszczyć trupa. To by było bardziej upierdliwe, niż to co teraz robimy. <Mówiąc z zaciekawieniem patrzył jak niemalże niewidzialna nić wokół ciała pilota, przy każdym tyknięciu zarysowywuje się białą linią. Widzi to po raz enty, lecz nadal go to intryguje.> |
| 92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature.... |
Sep 21, 2008 2:15 PM
| [Ulica budynki, pełno kurzu Asfalt popękany a w oknach nie ma szyb. Samochody duża ilość pozgniatanych jakby jakies giganty zrobiły sobie po nich spacerek ludzi nie widać wedłu wskazówek Miki i tego co pamiętacie to, do szpitala troche macie do przejścia. Czasami przed wami jakieś cienie przemykały przeważnie psy albo koty jakby przed czymś uciekały. niektóre jednak budynki rzucały się w oczy bo miały ślady wybuchów bądź wnęki w krztałcie wilkich ludzi lub maszyn] Aha wiec tutaj już walczyli <uśmiechneła i machała ręką do zdyszanych panów noszących nosze> No panowie oby tak dalej. nie pozwólmy innej śmierci zabrać tego chłopaka <mroczny wzrok i zaczeła zacierać ręce> W szpitalu powino być bezpiecznie wiec tam wszystko wyjaśnie <uśmiechneła się i podskoczyła > Panowie Lewa Prawa lewa <przyłożyła dłonie do twarzy przymrużyła oczy i z radości zaczeła kręcić głową> Mam swój oddział żołnierzyków Yupi |
Sep 21, 2008 2:22 PM
| Coś mi się ta mała siksa nie podoba, zbyt wyluzowana jest <mruknął tak żeby tylko współtowarzysze noszy mogli go zrozumieć> Nie ma co, karnawał w rio to to nie jest, ale może w tym całym szpitalu ogarniemy jakąś nasiadówę, bo w sumie to w bebechach aż mnie skręca od gastrofazy |
Sep 21, 2008 2:26 PM
| Mogłaby na chwilę zamilknąć z tym Lewa Prawa... to strasznie irytuje. <Pomyślał Tomas i jakby na żądanie wszystkie dźwięki wokół umilkły. O dziwo nie tylko komendy Miki, ale i ogień, alarmy samochodów. Kompletnie wszystko.> Jak miło... <Tomas chciał powiedzieć, lecz słowa skończyły swą działalność w jego głowię. Rozejrzał się na resztę.> Hmm... ciekwe czy oni też nie słyszą. <Skoncentrował się na owej ciszy z ciekawości, a zarazem dla testu swojej nowej umiejętności.> Cholera. <W pewnym momencie cisza zamieniła się w upierdliwe piszczenie w uszach i znów zaczął słyszeć wszystko w koło, a z ruchu ust pozostałych wywnioskował, że to działało przez tę pare sekund tylko na niego.> |
IceLevianSep 21, 2008 2:30 PM
Sep 21, 2008 2:27 PM
| <Aki widocznie ucieszony podłapał rytm> Aki: Lewa, lewa, lewa prawa lewa <jednak nie rezygnując> Aki: Futrzak, futrzak, nanana... Yuku: Aki postaraj się choć raz zachować powagę... <widząc totalny brak efektu zrezygnował> Yuku: <szeptem> Myślicie że coś z nią nie tak, nie wygląda na nikogo wrogo nastawionego i chyba nam pomaga. Gdyby nam chciała coś zrobić to dawno by to zrobiła. <spojrzał na nią po czym na swojego brata> Nie zachowuje się aż tak źle. |
AkumuSep 21, 2008 2:32 PM
Sep 21, 2008 2:38 PM
| Daleko jeszcze do tego szpitala? Łapy mi odpadają od tachania tego półżywego zewłoku! |
Sep 21, 2008 2:41 PM
| Ale jaki by był sens w pomocy nam gdyby była zła... Ale to może być pułapka... <włącza się w 'cichą' dyskusję> |
| Adopt kitty or I'll eat you in your nightmares >3 |
Sep 21, 2008 2:44 PM
| <Piszczenie przeszło, ale nie dokońca zrozumiał co inni przez ten czas mówili, więc pozostał cicho dla niepoznaki. Nie był przyzwyczajony do prac siłowych i w sumie powoli zaczęły mu ręce odpadać, ale nie mógł sobie pozwolić na upuszczenie pół żywego pilota.> |
Sep 21, 2008 2:45 PM
| <wlepia w was oczy > obgadujecie mnie ?? <ze słodka lekko posmutniałą buzią spojżała na Akiego > Obgdaują mnie ?? <spytała go słodkim głosem > |
Sep 21, 2008 2:49 PM
| Aki: Futrzak, fut... EEee co? Obgadują kogo? Braciszku obgadujecie Miko? Mogę się przyłączyć Yuku: Nie zwracaj uwagi na nasze narzekania na ciężar bo sam się zmęczysz <spróbowałblefu na szybko> Aki: Aha. Nie, nie obgadują <uśmiechnął się i dalej kontynuował piosenkę> Yuku: Może powiesz czy daleko jeszcze. Nie lubię narzekać ale chyba nie tylko mi ręce zdrętwiały. |
Sep 21, 2008 3:01 PM
| Pseudo kapitan, ile jeszcze? <Powiedział lekko zmęczonym głosem.> Jako jedyny nie jestem z tego zadupia, więc łaskawię proszę o odpowiedź. <Coraz bardziej irytowało go niesienie tego pilota, ale starał się jak mógł zachować spokój.> |
Sep 21, 2008 3:03 PM
| Jeszcze troche <powiedziała spokojnie> O tam [powoli za kurzu wyłaniał się szpital jest to duża budowal w krzształcie U (plan szpitala) widać ślady po próbach go zdobycia od fronyu są jakieś barykady orzaz rozstawione dwie wieżyczki z działkiem gantlinga w każdej. Na dachy można dojżeć małe sylwetki ludzi, a na ziemi szczątki machin i pancerzy też sporo krwi. Lecz jednak widać że to są ślady z przed paru godziny. Na wasz marsz ludzie z szpitala wycelowali jedno działko i przygotowali się do odparcia przypuszczalnego ataku.] <Mika jedynie podniosła ręke na znak by się nie martwili> |
SaperSep 22, 2008 10:36 AM
Sep 22, 2008 1:02 PM
| <Budzi się obolały i wstaje>Co to kurwa za miejsce ??? <Rozgląda się uważnie do okoła> Kurwa co ja robię w szpitalu??? <Wychodzi z sali w której leżał i udaje się do informacji> Ciekawe co się w ogóle stało ??? [Szpital wygląda na dość mocno poturbowany wszędzie pełno krwi, a personel biega chaotycznie we wszystkich kierunkach krzycząc coś do siebie] Co tu jest grane ?? <W końcu dociera do informacji i zauważa że nie ma przy sobie swojej broni> Przepraszam ale co tu się do kurwy nędzy dzieje??? <Nie otrzymuje jednak żadnych odpowiedzi co go niezmiernie irytuje>Ej paniusiu co jest grane?? I gdzie moje klamy ??? <Powiedział z niekrytą złością do facetki w informacji> |
| I watched the world float to the dark side of the moon ... 92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature.... |
Sep 22, 2008 1:50 PM
| <spojrzał sceptycznym wzrokiem na szpital> hmmm.... ładna placówka zdrowia że tak powiem <zerknął na działka gatlinga> ciekawe czy używają ich jako nowatorskich rozwiązań w operacjach? <powiedział głupio szczerząc zęby> <nagle się wzdrygnął się i zapytał Miki> Jaka jest dzisiejsza data? Takie "placówki" nie powstają z dnia na dzień. Skoro ona tu stoi to musieliśmy spać dość długo - ale ile? dzień? dwa? |
Sep 22, 2008 1:55 PM
| Chciała bym wam to teraz powiedzieć ale jednak wole zaczekać jak będziemy w środku <zbliżyła się do stojących strażników i zaczeła z nimi rozmowe, po chwili pomachał do was byście się ruszyli> [strażnicy usoneli część barykady byście mogli przejść bez problemu z ranym, po przejsciu za linie barykad zobaczyliscie jak jeden z stróżów znika w drzwiach widocznie mu się spieszyło] chodźcie nie ma czasu <powiedziała i ruszyla w strone drzwi> [ochroniaże za wami poprawili na nowo Barykade i ustawili się na stanowiskach] |
Sep 22, 2008 1:57 PM
| Edit! <Tomas nic nie mówił. Ruszył ze wszystkimi do środka rozglądając się tylko za wszystkim co ciekawe.> |
IceLevianSep 22, 2008 2:07 PM
Sep 22, 2008 2:04 PM
| <Aki zrobił tak wielkie oczy jak to tylko możliwe i rozgląda się łapczywie> Aki: WOW piewszy raz widzę szpital Yuku: <udając że nie widzi zachowania brata> Odprowadźmy naszego pilota i może w końcu usłyszymy jakieś wytłumaczenia. <stara się nie patrzeć na Miko> |
AkumuSep 22, 2008 2:07 PM
Sep 22, 2008 2:21 PM
| <Nie mogąc doczekać się odpowiedzi sam wybrał się na poszukiwanie swojej ukochanej broni> Ciekawe gdzie mogli schować moje DE ?? <Przemierzał korytarze w poszukiwaniu pomieszczenia odpowiedniego do przechowywania rzeczy groźnych dla otoczenia > O magazyn tu pewnie je schowali < Rozejrzał się uważnie dokoła i wszedł niestety został zauważony przez strażnika> Hmmm..... Gdzie to mogą one być ukryte?? [Przez nie do końca domknięte drzwi do magazynu wszedł strażnik i powiedział] Strażnik: Co ty tutaj robisz kmocie wyłaź ale już!! <Rozzłoszczony rzucił się na strażnika i nie wiedząc jakim sposobem dotarł do niego niewiarygodnie szybko, co wprawiło go w chwilowy stan osłupienia> [Strażnik wykorzystał sytuację i wyprowadził serie cisów pałką, ku jego niezmiernemu zdziwieniu żaden nie doszedł celu] <Konkretnie już wqrwiony uderzył kilkakrotnie ochroniarza unieszkodliwiając go w ten sposób, po czym nie do końca rozumieją co się stało powrócił do poszukiwań> No nareszcie są moje maleństwa :D <Rozpromieniony schował pistolety do kabur pod płaszczem (takie jakby szelki) i udał się w kierunku wyjścia ze szpitala gdzie dotarł u ułamku sekundy> |
| I watched the world float to the dark side of the moon ... 92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature.... |
Sep 22, 2008 2:23 PM
| <Przy wejściu zauważył grupkę osób z 1 ranną na noszach zaciekawiony podszedł do nich> Elo co się stało się ?? < zapytał z ironią w głosie> |
Sep 22, 2008 2:39 PM
| O nowa osoba <powiedziała z uśmiechem na twarzy> [ W ten przybiegła grupa Lekarzy po pilota. Wzieli go ruchome łóżko i zawiezi na sale operacyjną] Lekarz : dziękuje że go tu przynieśliście a to żelastwo możecie dać strażniką przyda się do osłon. <Mika spojżała się ze wzrokiem mordercy na nowo przybyłego> Cześć <w ten widać było zarys nitek> [a chłopak upadł na ziemi zwiazany rekoma do ciała] ciekawe kim ty jesteś <ukucneła i zaczeła się wpatrywać mu w oczy> |
Sep 22, 2008 2:47 PM
| Aki: Jajć bez przemocy. Dlaczego od razu musisz się znęcać nad ludźmi. [doskonale można było poznać po Akim udawaną litość] <maskotka złapała Miko i zaczęła ją odciągać, jednak z taką siłą jakiej człowiek urzywa do oglądania telewizji> |
Sep 22, 2008 2:50 PM
| <Spojżała morderczym wzrokiem na maskotke po czym ją wzieła w rece> Ty... ty... <oczy jej zamigotały i zaczeła tulić maskotke> jak słodka jaka słodka <spojżała na Akiego> gdybym chciała mu zrobić krzywde bym już to zrobiła. Ale ona słodka <zaczeła tulić mocniej maskotke> Słodka Fajna milusia |
Sep 22, 2008 3:22 PM
| Hej mała wypuść mnie!! Co ty sobie w ogóle myślisz?? Co ci strzeliło do głowy ??? <Miotając się po podłodze zaczął rzucać w stronę Miki klątwami, dopiero po dłuższej chwili uspokoił się.> Może jednak przedyskutujemy to na spokojnie? <Zaproponował, ale w jego głosie dało się jeszcze odczuć lekką nutkę złości> |
Sep 22, 2008 3:28 PM
| Co ?? <powiedziała jakby nie widziała o co chodzi a potem znowu wróciła do tulenia maskotki> Jaka słodka <uśmiechneła się i ją puściła> Więc kim ty jesteś i czemu się pozwoliłeś związać <Patrzy mu w oczy z śmiesznym grymasem na twarzy cały czas zbliżając głowe do niego> No kim panie.. panie... <zaczeła stukać się w brode > Jakiś tam |
Sep 22, 2008 3:36 PM
| <Z wielką trudnością opanował emocje, po czym starając się ukryć swoją złość> O w mordę, ale popełniłem Fo-pa. Pozwólcie, że się przedstawię jestem Arashi i przybyłem do tego miasta niedawno. Nie wiecie przypadkiem co się tu stało ?? <Z pewnym zażenowaniem, próbując wskazać na linki> A tak ogólnie to czy nie mogłabyś tego ze mnie zdjąć ?? |
Sep 22, 2008 3:47 PM
| Nasza pani od pajęczyn właśnie planowała nam wyjaśnić co nie co. <Tomas spojrzał jak dokładnie i skąd idą nici.> To miejsce jest zbyt ruchliwe. Może przejdziemy gdzieś gdzie jest spokojniej? <Ruszył korytarzem zaglądając po kolei w sale szukając jakiejś wolnej.> |
Sep 22, 2008 3:53 PM
| Nie mam nic przeciwko, ale hmmm, że tak powiem żeby gdziekolwiek przejść muszę być w stanie iść więc może jednak mnie rozwiążecie ?? <Tylko dzięki niezwykłej determinacji powstrzymał się od wybuchu> |
Sep 23, 2008 5:58 AM
| <Po pewnym czasie szukania znalazł salę z jednym pacjentem.> Tutaj jest wolne. [Pacjent leży na łóżku ze złamaną nogą na jednym z sześciu łóżek rozstawionych w sali.] <Tomas wszedł do środka jakby nigdy nic i usiadł na jednym z łóżek czekając na resztę.> |
Sep 23, 2008 7:24 AM
| ehh... rozwiazać no dobra <ze smutkiem w oczach pusciła Arashiego> Chodzimy tam gdzie ten pan duże uszy poszedł <podreptała za Tomasem> |
Sep 23, 2008 9:31 AM
| <Rozczarowanie w oczach Akiego nei miało granic> Yuku: Ruszajmy więc, może nareszcie się czegoś dowiemy <Wziął brata na barki i ruszył za Tomasem> |
Sep 23, 2008 11:57 AM
| <Po rozwiązaniu go poczuł wielką ulgę, zrobił sprężynkę i podążył za resztą>No nareszcie, może w końcu się dowiemy ocb bo mnie osobiście to już wqrwia ta niewiedza.<Ostatnie słowa powiedział z niekrytą złością> |
Sep 23, 2008 12:19 PM
| <poklepał się po kieszeniach w poszukiwaniu "grassu"> ehhh co za życie, nawet nabicia brak ... trudno <usiadł sobie na jakimś wolnym miejscu> To co Miki? może zacznij od tego jaką mamy dzisiaj datę, a potem przejdż do tego dziwnego snu i naszych umiejętności. <podrzucił swoje tanto i złapał> Ja na przykład nigdy nie miałem miecza w łapie, <trochę ciszej> no może nóż sprężynowy, a posługiwanie się tym cackiem przychodzi mi jakby z łatwościa, no i te "przemiany" <obrzucił spojrzeniem tych członków drużyny których moce widział "w akcji"> i widze że nie jestem sam jeśli cohdzi o unikatowe zdolności. Gdybyś mogła to powiedz wszystko co wiesz na ten temat. |
Sep 23, 2008 12:35 PM
| Słuszna uwaga, mogłabyś wyjaśnić nam co się z nami stało bo ja też zauważyłem u siebie coś niezwykłego co mnie zadziwia <Z zaciekawieniem oczekiwał co na to odpowie dziewczynka> |
Sep 23, 2008 12:38 PM
| Yuku: My też byśmy się nie obrazili gdybyśmy usłyszeli wyjaśnienia <Aki w tym czasię bawi się starając złapać się królika i jednocześnie nim uciec> Yuku: No... |
Sep 23, 2008 12:53 PM
| eh po pierwsze Mika nie Miki <widać po twarzy że się troche wkurzyła, zrobiła zasadniczy szybki ruch ręką> [i Aranx już sobie wisiał rozpięty pod sufitem] będziesz pyskował to będe napinała nitki i ciebie rozciąła <biła złość z jej twarzy> albo zmiarzdże twe kości naporem nitek, a przyzwyczaj się do nie wygody bo będziesz musiał mnie słuchać w takiej pozycji <wróciła znów do miłej siębie > A więc w jaki sposób dostaliście te moca co zwaszymi snami też nie wiem, pociesze was że nie jesteście jedyni paru już takich się zdażył. <spojżała pokoleji na was z wyjątkiem Aranxa> od wybuchu mineły 3 dni nasz planeta stala się miejscem sporu pomiedzy kolonia G12 a tutejszymi władzami. O co dokładnie poszło nie wiem, Wiem tylko tyle że te wszystkie przemiany w ludziach itp. zostały spowodowane przez obiekt ktory spadł a dokładnie Mecha. on puścił w ziemie jakąś fale uderzeniąwą i tyle ja też wtedy straciłam przytomność. Znak na Mechu pochodził właśnie z tamtej koloni lecz pilot wygladal bardziej na rebelianta niż pilota tego mecha. <odetchneła sobie> jakieś pytania... Spojżała na Aranxa póki nie przeprosisz nie nie puszcze cię <szczery serdeczny uśmiech pojawił sie na jej twarzy> |
Sep 23, 2008 12:58 PM
| Aki: Wow <patrzył z podziwem na lewitującego Aranxa nie zwracając uwagi na nitki> Fajną masz moc. Yuku: Aki przestań. <spojrzał na Mike> Sporo wiesz, może powiesz nam w takim wypadku jaka jest twoja rola? |
Sep 23, 2008 1:05 PM
| <Zdziwiony wytrzymałością nici, robiąc zaciekawioną minę> Dobre pytanie XD Może jednak darujesz sobie znęcanie się nad innymi :P <Zaproponował z szczerym uśmiechem na twarzy> |
Sep 23, 2008 1:21 PM
| <Tomas w czasie słuchania wykładu Miki (Tak to się chyba odmienia :P), położył się na jednym z łóżek.> Więc w ciągu trzech dni z waszego i prawdopodobnie i mojego miasta zostały takie oto ruiny. <Wskazał głową za okno.> Ciekawi mnie tylko jedna rzecz. Czy mamy jakiś cel? Nie, że niby co. To co umiem od niedawna jest fajne, ale coś mi się zdaje, że nic za darmo. |
Sep 23, 2008 1:26 PM
| Ja osobiście nie widzę powodu dla którego miałbym zacząć interesować się losem innych i szukać dlaczego dostałem nowe zdolności. Mną się nikt nie interesował więc dlaczego ja miałbym teraz zacząć zgrywać jakiegoś bohatera ?? <Po wypowiedzeniu tych słów z rezygnacją rzucił się na 1 z wolnych łóżek, i udawał, że nic go nie obchodzi to co się stało i dlaczego to się stało> |
Sep 23, 2008 1:31 PM
| Ja tam jestem ostatnio te słowo było w modzie <zamyśliła się> Wiem Stalkerem czyli wydobywam rzeczy z miasta itp. <rozejżała się po grupie> może to do was należy zniszczenie tego wielkiego mecha <wzruszyla ramionami> jak coś moge pomóc przez niego sporo ludzi zgineło |
Sep 23, 2008 1:39 PM
| <parsknął gniewnie wisząc pod sufitem z czego można wydedukować że przeprosić to mu nawet przez myśl nie przeszło> To może nam łaskawie wytłumaczysz czemu słyszeliśmy Twój śmiech przed wybuchem...MI-KI? <ostro zaakcentował każdą sylabę> |
Sep 23, 2008 1:45 PM
| <Yuku spojrzał na Akiego którego mina zaczeła się zmieniać pod wpływem tego, że zaczynał rozumieć sytuację> Yuku: Mogłabyś przestać? Chyba mamy inne sprawy teraz na głowie. <Aki opuścił wzrok i spoważniał> [królik zaczął nerwowo coraz szybciej krążyć wokół pokoju] |
Sep 23, 2008 2:08 PM
| Ja jestem poważna tylko jedna osoba mogła mnie tak nazywać i przez to wszystko ona zgineła <cisneła Aranxem o ściane w jej oczach było widać obłęd, a nitki pwoli się zaciskały na ciele Aranxa> Nie wolno ci tak mówić, a śmiałam się bo widziałam tę osobe znowu w moim śnie żyła <ledwo co panowała nad nerwami z jej wyrazu wyglądało że chciała by go rozszarpać na kawałki> mój Dziadek oddał życie by zatrzymać tą wojne, a teraz jego życie poszło na marne. <upadła na kolana i zaczeła płakać, nitki leko się rozluźniły> [Arenx teraz leżał już na ziemi lecz nadal spętany. a sciana w która mika go rzuciła miała teraz "troche " pęknieć. Aranxowi poszła krew z ust i odczułeś ból w żebrach który po pewnym czasie ustał (regeneracja jaszczurki zadziałała twoja więź zmieczem się pogłebiła)] |
Sep 23, 2008 2:43 PM
| <splunął krwią z pogardą> Myżlisz głupia sikso że co? że my tu też jesteśmy z dobrej woli, hę? być może nasi bliscy gdzieś teraz walczą o życie albo tak samo jak twój dziadek wąchają kwiatki od spodu - przyszło CI to do tej ślicznej główki? może mamy Ci jeszcze podziękować za to że nas tu przyprowadziłaś? Zrobiłaś to bo wynika tak z twojej profesji. Stalker, wydobywca pryzów z ruin. Wzięłaś nas bo jesteśmy cenni ze względu na nasze umiejętności, pilota też uratowaliśmy bo potrzeby CI na przesłuchanie. Ale coś CI powiem Miki, w dupie mam tę całą wojnę, to nie nasza wojna. Więc jeśli chcesz naszej pomocy to traktuj nas jak równych sobie, a jak nie to pozostaw na zewnątrz tego szpitala, jakoś damy sobie radę bez ciebie. <umilkł na chwilę, po czym powiedział szeptem do siebie> Zobaczymy czy twoje nitki da się przeciąć.... Bachiatari Shippou Eki <uaktywniwszy shikai, próbuje wykorzystać jego moc do wyplątania się z więzów> |
Sep 23, 2008 2:55 PM
| <Leżąc podniósł głowę, aby spojrzeć co się dzieje.> Mike ma swoje cele, ale Aranx też ma racje. <Tomas spojrzał na Mike.> My możemy się teraz modlić, albo i nie co się dzieje z naszymi rodzinami. Ja osobiście mam to gdzieś, ale nie wszyscy są tacy jak ja. <Wstał i podszedł do Aranxa.> Nie tnij ich. Nie ma po co. <Zaczął mu pomagać rozwiązywać się z nici.> |
More topics from this board
» Powracamy xDSaper - Mar 22, 2009 |
5 |
by Akumu
»»
Mar 31, 2009 1:30 PM |
|
» Karczma pod Pijanym KogutemAkumu - Nov 12, 2008 |
0 |
by Akumu
»»
Nov 12, 2008 12:50 PM |
|
» Sex &amp; Przemoc &amp; Zajebistosc ( 1 2 )Aranx - Oct 4, 2008 |
52 |
by IceLevian
»»
Oct 18, 2008 4:38 PM |
|
» Ewentualna nazwaIceLevian - Oct 10, 2008 |
11 |
by Saper
»»
Oct 14, 2008 4:00 AM |
|
» RPG - Sprawy Organizacyjene i przygotowanie się do sesji ( 1 2 )Saper - Sep 15, 2008 |
51 |
by Akumu
»»
Oct 12, 2008 3:10 AM |