Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (7) « 1 2 [3] 4 5 » ... Last »
Sep 21, 2008 1:46 PM

Sep 2008
90
<gdyby był mangową postacią zoastałby narysowany jako białą postać z niedbale narysowanym konturem na ciemnogranatowym tle> (xD)
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 21, 2008 1:59 PM

Jun 2008
720
Skoro wszystko gotowe, to ruszajmy. Im szybciej dotrzemy do szpitala tym lepiej dla niego.
<Spojrzał na zegarek. Za każdym razem gdy to robił, dopiero przypominał sobie, że on cały czas tyka. Owy dźwięk niczym fala wolno rozchodził się w każdą stronę dorysowywując białe linie na wszystkich przedmiotach i osobach, dla oczu Tomasa.>
Muszę do tego przywyknąć.
<Mówiąc do siebie ruszył z resztą w kierunku szpitala.>
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature....
Sep 21, 2008 2:00 PM

Sep 2008
128
Zamiast Gadać głupoty ruszajcie
<widać po jej twarzy że jest poirytowan>
Wy tu gadu gadu a ten tu umiera
<zaczeła szturchać leżącego pilot>
Ty... Ty... i Ty... łapać za nosze i idziemy
<wskazała na Aranxa, Yuku i Tomasa>
Raz dwa idziemy.
<brzmieała jak generał Paton jej głos był dźwięczny i donośny lecz kobiecy>
Left... Left... Left right Left
Sep 21, 2008 2:04 PM

Sep 2008
90
<podnosi nosze z resztą niosących i maszeruje w rytm kroków>
czuje się jak jakiś żołnierz,
<szeptem> soldżer
<szybkim szeptem> Hajduk

<maszeruje w kierunku szpitala, śpiewając>
numa numa jej.... (xD)
AranxSep 21, 2008 2:07 PM
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 21, 2008 2:04 PM

Sep 2008
126
<Yuku z nieukrywaną niechęcią złapał się za "nosze">
Yuku: Skoro mamy iść to szybko nie mam zamiaru potem zwłok nosić. Aki chodź za mną.
<Aki wesołym marszem ruszył za bratem podśpiewując "futrzak, futrzak, nanana...">
To right the countless wrongs of our day, we shine this light of true redemption, that this plece may become as paradise. What a wonderful world such would be...

Sep 21, 2008 2:09 PM

Jun 2008
720
<Metalowy pancerz nie należał do najlżejszych rzeczy na świecie, więc pomógł reszcie z tymi noszami.>
Jak gość wyzionie ducha to ja proponuje robić mu pochówek gdzieś z buta, a nie taszczyć trupa. To by było bardziej upierdliwe, niż to co teraz robimy.
<Mówiąc z zaciekawieniem patrzył jak niemalże niewidzialna nić wokół ciała pilota, przy każdym tyknięciu zarysowywuje się białą linią. Widzi to po raz enty, lecz nadal go to intryguje.>
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listens to real music, copy and paste this into your signature....
Sep 21, 2008 2:15 PM

Sep 2008
128
[Ulica budynki, pełno kurzu Asfalt popękany a w oknach nie ma szyb. Samochody duża ilość pozgniatanych jakby jakies giganty zrobiły sobie po nich spacerek ludzi nie widać wedłu wskazówek Miki i tego co pamiętacie to, do szpitala troche macie do przejścia. Czasami przed wami jakieś cienie przemykały przeważnie psy albo koty jakby przed czymś uciekały. niektóre jednak budynki rzucały się w oczy bo miały ślady wybuchów bądź wnęki w krztałcie wilkich ludzi lub maszyn]

Aha wiec tutaj już walczyli
<uśmiechneła i machała ręką do zdyszanych panów noszących nosze>
No panowie oby tak dalej. nie pozwólmy innej śmierci zabrać tego chłopaka
<mroczny wzrok i zaczeła zacierać ręce>
W szpitalu powino być bezpiecznie wiec tam wszystko wyjaśnie
<uśmiechneła się i podskoczyła >
Panowie Lewa Prawa lewa
<przyłożyła dłonie do twarzy przymrużyła oczy i z radości zaczeła kręcić głową>
Mam swój oddział żołnierzyków Yupi
Sep 21, 2008 2:22 PM

Sep 2008
90
Coś mi się ta mała siksa nie podoba, zbyt wyluzowana jest <mruknął tak żeby tylko współtowarzysze noszy mogli go zrozumieć>
Nie ma co, karnawał w rio to to nie jest, ale może w tym całym szpitalu ogarniemy jakąś nasiadówę, bo w sumie to w bebechach aż mnie skręca od gastrofazy
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 21, 2008 2:26 PM

Jun 2008
720
Mogłaby na chwilę zamilknąć z tym Lewa Prawa... to strasznie irytuje.
<Pomyślał Tomas i jakby na żądanie wszystkie dźwięki wokół umilkły. O dziwo nie tylko komendy Miki, ale i ogień, alarmy samochodów. Kompletnie wszystko.>
Jak miło...
<Tomas chciał powiedzieć, lecz słowa skończyły swą działalność w jego głowię. Rozejrzał się na resztę.>
Hmm... ciekwe czy oni też nie słyszą.
<Skoncentrował się na owej ciszy z ciekawości, a zarazem dla testu swojej nowej umiejętności.>
Cholera.
<W pewnym momencie cisza zamieniła się w upierdliwe piszczenie w uszach i znów zaczął słyszeć wszystko w koło, a z ruchu ust pozostałych wywnioskował, że to działało przez tę pare sekund tylko na niego.>
IceLevianSep 21, 2008 2:30 PM
Sep 21, 2008 2:27 PM

Sep 2008
126
<Aki widocznie ucieszony podłapał rytm>
Aki: Lewa, lewa, lewa prawa lewa
<jednak nie rezygnując>
Aki: Futrzak, futrzak, nanana...
Yuku: Aki postaraj się choć raz zachować powagę...
<widząc totalny brak efektu zrezygnował>
Yuku: <szeptem> Myślicie że coś z nią nie tak, nie wygląda na nikogo wrogo nastawionego i chyba nam pomaga. Gdyby nam chciała coś zrobić to dawno by to zrobiła.
<spojrzał na nią po czym na swojego brata>
Nie zachowuje się aż tak źle.

AkumuSep 21, 2008 2:32 PM
To right the countless wrongs of our day, we shine this light of true redemption, that this plece may become as paradise. What a wonderful world such would be...

Sep 21, 2008 2:38 PM

Sep 2008
90
Daleko jeszcze do tego szpitala? Łapy mi odpadają od tachania tego półżywego zewłoku!
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 21, 2008 2:41 PM

Sep 2008
44
Ale jaki by był sens w pomocy nam gdyby była zła... Ale to może być pułapka...
<włącza się w 'cichą' dyskusję>
Adopt kitty or I'll eat you in your nightmares >3
Sep 21, 2008 2:44 PM

Jun 2008
720
<Piszczenie przeszło, ale nie dokońca zrozumiał co inni przez ten czas mówili, więc pozostał cicho dla niepoznaki. Nie był przyzwyczajony do prac siłowych i w sumie powoli zaczęły mu ręce odpadać, ale nie mógł sobie pozwolić na upuszczenie pół żywego pilota.>
Sep 21, 2008 2:45 PM

Sep 2008
128
<wlepia w was oczy >
obgadujecie mnie ??
<ze słodka lekko posmutniałą buzią spojżała na Akiego >
Obgdaują mnie ??
<spytała go słodkim głosem >
Sep 21, 2008 2:49 PM

Sep 2008
126
Aki: Futrzak, fut... EEee co? Obgadują kogo? Braciszku obgadujecie Miko? Mogę się przyłączyć
Yuku: Nie zwracaj uwagi na nasze narzekania na ciężar bo sam się zmęczysz <spróbowałblefu na szybko>
Aki: Aha. Nie, nie obgadują <uśmiechnął się i dalej kontynuował piosenkę>
Yuku: Może powiesz czy daleko jeszcze. Nie lubię narzekać ale chyba nie tylko mi ręce zdrętwiały.

Sep 21, 2008 3:01 PM

Jun 2008
720
Pseudo kapitan, ile jeszcze?
<Powiedział lekko zmęczonym głosem.>
Jako jedyny nie jestem z tego zadupia, więc łaskawię proszę o odpowiedź.
<Coraz bardziej irytowało go niesienie tego pilota, ale starał się jak mógł zachować spokój.>
Sep 21, 2008 3:03 PM

Sep 2008
128
Jeszcze troche
<powiedziała spokojnie>
O tam
[powoli za kurzu wyłaniał się szpital jest to duża budowal w krzształcie U (plan szpitala) widać ślady po próbach go zdobycia od fronyu są jakieś barykady orzaz rozstawione dwie wieżyczki z działkiem gantlinga w każdej. Na dachy można dojżeć małe sylwetki ludzi, a na ziemi szczątki machin i pancerzy też sporo krwi. Lecz jednak widać że to są ślady z przed paru godziny. Na wasz marsz ludzie z szpitala wycelowali jedno działko i przygotowali się do odparcia przypuszczalnego ataku.]
<Mika jedynie podniosła ręke na znak by się nie martwili>
SaperSep 22, 2008 10:36 AM
Sep 22, 2008 1:02 PM

Sep 2008
43
<Budzi się obolały i wstaje>Co to kurwa za miejsce ???
<Rozgląda się uważnie do okoła> Kurwa co ja robię w szpitalu???
<Wychodzi z sali w której leżał i udaje się do informacji> Ciekawe co się w ogóle stało ???
[Szpital wygląda na dość mocno poturbowany wszędzie pełno krwi, a personel biega chaotycznie we wszystkich kierunkach krzycząc coś do siebie] Co tu jest grane ?? <W końcu dociera do informacji i zauważa że nie ma przy sobie swojej broni> Przepraszam ale co tu się do kurwy nędzy dzieje??? <Nie otrzymuje jednak żadnych odpowiedzi co go niezmiernie irytuje>Ej paniusiu co jest grane?? I gdzie moje klamy ??? <Powiedział z niekrytą złością do facetki w informacji>
I watched the world float to the dark side of the moon ...

Sep 22, 2008 1:50 PM

Sep 2008
90
<spojrzał sceptycznym wzrokiem na szpital>
hmmm.... ładna placówka zdrowia że tak powiem

<zerknął na działka gatlinga>
ciekawe czy używają ich jako nowatorskich rozwiązań w operacjach? <powiedział głupio szczerząc zęby>

<nagle się wzdrygnął się i zapytał Miki>
Jaka jest dzisiejsza data? Takie "placówki" nie powstają z dnia na dzień. Skoro ona tu stoi to musieliśmy spać dość długo - ale ile? dzień? dwa?
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 22, 2008 1:55 PM

Sep 2008
128
Chciała bym wam to teraz powiedzieć ale jednak wole zaczekać jak będziemy w środku
<zbliżyła się do stojących strażników i zaczeła z nimi rozmowe, po chwili pomachał do was byście się ruszyli>
[strażnicy usoneli część barykady byście mogli przejść bez problemu z ranym, po przejsciu za linie barykad zobaczyliscie jak jeden z stróżów znika w drzwiach widocznie mu się spieszyło]
chodźcie nie ma czasu
<powiedziała i ruszyla w strone drzwi>
[ochroniaże za wami poprawili na nowo Barykade i ustawili się na stanowiskach]
Sep 22, 2008 1:57 PM

Jun 2008
720
Edit!

<Tomas nic nie mówił. Ruszył ze wszystkimi do środka rozglądając się tylko za wszystkim co ciekawe.>
IceLevianSep 22, 2008 2:07 PM
Sep 22, 2008 2:04 PM

Sep 2008
126
<Aki zrobił tak wielkie oczy jak to tylko możliwe i rozgląda się łapczywie>
Aki: WOW piewszy raz widzę szpital
Yuku: <udając że nie widzi zachowania brata> Odprowadźmy naszego pilota i może w końcu usłyszymy jakieś wytłumaczenia.
<stara się nie patrzeć na Miko>
AkumuSep 22, 2008 2:07 PM

Sep 22, 2008 2:21 PM

Sep 2008
43
<Nie mogąc doczekać się odpowiedzi sam wybrał się na poszukiwanie swojej ukochanej broni> Ciekawe gdzie mogli schować moje DE ?? <Przemierzał korytarze w poszukiwaniu pomieszczenia odpowiedniego do przechowywania rzeczy groźnych dla otoczenia >
O magazyn tu pewnie je schowali < Rozejrzał się uważnie dokoła i wszedł niestety został zauważony przez strażnika> Hmmm..... Gdzie to mogą one być ukryte?? [Przez nie do końca domknięte drzwi do magazynu wszedł strażnik i powiedział] Strażnik: Co ty tutaj robisz kmocie wyłaź ale już!! <Rozzłoszczony rzucił się na strażnika i nie wiedząc jakim sposobem dotarł do niego niewiarygodnie szybko, co wprawiło go w chwilowy stan osłupienia> [Strażnik wykorzystał sytuację i wyprowadził serie cisów pałką, ku jego niezmiernemu zdziwieniu żaden nie doszedł celu] <Konkretnie już wqrwiony uderzył kilkakrotnie ochroniarza unieszkodliwiając go w ten sposób, po czym nie do końca rozumieją co się stało powrócił do poszukiwań> No nareszcie są moje maleństwa :D <Rozpromieniony schował pistolety do kabur pod płaszczem (takie jakby szelki) i udał się w kierunku wyjścia ze szpitala gdzie dotarł u ułamku sekundy>

Sep 22, 2008 2:23 PM

Sep 2008
43
<Przy wejściu zauważył grupkę osób z 1 ranną na noszach zaciekawiony podszedł do nich> Elo co się stało się ?? < zapytał z ironią w głosie>

Sep 22, 2008 2:39 PM

Sep 2008
128
O nowa osoba
<powiedziała z uśmiechem na twarzy>
[ W ten przybiegła grupa Lekarzy po pilota. Wzieli go ruchome łóżko i zawiezi na sale operacyjną]
Lekarz : dziękuje że go tu przynieśliście a to żelastwo możecie dać strażniką przyda się do osłon.
<Mika spojżała się ze wzrokiem mordercy na nowo przybyłego>
Cześć
<w ten widać było zarys nitek>
[a chłopak upadł na ziemi zwiazany rekoma do ciała]
ciekawe kim ty jesteś
<ukucneła i zaczeła się wpatrywać mu w oczy>
Sep 22, 2008 2:47 PM

Sep 2008
126
Aki: Jajć bez przemocy. Dlaczego od razu musisz się znęcać nad ludźmi.
[doskonale można było poznać po Akim udawaną litość]
<maskotka złapała Miko i zaczęła ją odciągać, jednak z taką siłą jakiej człowiek urzywa do oglądania telewizji>

Sep 22, 2008 2:50 PM

Sep 2008
128
<Spojżała morderczym wzrokiem na maskotke po czym ją wzieła w rece>
Ty... ty...
<oczy jej zamigotały i zaczeła tulić maskotke>
jak słodka jaka słodka
<spojżała na Akiego>
gdybym chciała mu zrobić krzywde bym już to zrobiła. Ale ona słodka
<zaczeła tulić mocniej maskotke>
Słodka Fajna milusia
Sep 22, 2008 3:22 PM

Sep 2008
43
Hej mała wypuść mnie!! Co ty sobie w ogóle myślisz?? Co ci strzeliło do głowy ??? <Miotając się po podłodze zaczął rzucać w stronę Miki klątwami, dopiero po dłuższej chwili uspokoił się.> Może jednak przedyskutujemy to na spokojnie? <Zaproponował, ale w jego głosie dało się jeszcze odczuć lekką nutkę złości>

Sep 22, 2008 3:28 PM

Sep 2008
128
Co ??
<powiedziała jakby nie widziała o co chodzi a potem znowu wróciła do tulenia maskotki>
Jaka słodka
<uśmiechneła się i ją puściła>
Więc kim ty jesteś i czemu się pozwoliłeś związać
<Patrzy mu w oczy z śmiesznym grymasem na twarzy cały czas zbliżając głowe do niego>
No kim panie.. panie...
<zaczeła stukać się w brode >
Jakiś tam
Sep 22, 2008 3:36 PM

Sep 2008
43
<Z wielką trudnością opanował emocje, po czym starając się ukryć swoją złość> O w mordę, ale popełniłem Fo-pa. Pozwólcie, że się przedstawię jestem Arashi i przybyłem do tego miasta niedawno. Nie wiecie przypadkiem co się tu stało ?? <Z pewnym zażenowaniem, próbując wskazać na linki> A tak ogólnie to czy nie mogłabyś tego ze mnie zdjąć ??

Sep 22, 2008 3:47 PM

Jun 2008
720
Nasza pani od pajęczyn właśnie planowała nam wyjaśnić co nie co.
<Tomas spojrzał jak dokładnie i skąd idą nici.>
To miejsce jest zbyt ruchliwe. Może przejdziemy gdzieś gdzie jest spokojniej?
<Ruszył korytarzem zaglądając po kolei w sale szukając jakiejś wolnej.>
Sep 22, 2008 3:53 PM

Sep 2008
43
Nie mam nic przeciwko, ale hmmm, że tak powiem żeby gdziekolwiek przejść muszę być w stanie iść więc może jednak mnie rozwiążecie ?? <Tylko dzięki niezwykłej determinacji powstrzymał się od wybuchu>

Sep 23, 2008 5:58 AM

Jun 2008
720
<Po pewnym czasie szukania znalazł salę z jednym pacjentem.>
Tutaj jest wolne.
[Pacjent leży na łóżku ze złamaną nogą na jednym z sześciu łóżek rozstawionych w sali.]
<Tomas wszedł do środka jakby nigdy nic i usiadł na jednym z łóżek czekając na resztę.>
Sep 23, 2008 7:24 AM

Sep 2008
128
ehh... rozwiazać no dobra
<ze smutkiem w oczach pusciła Arashiego>
Chodzimy tam gdzie ten pan duże uszy poszedł
<podreptała za Tomasem>
Sep 23, 2008 9:31 AM

Sep 2008
126
<Rozczarowanie w oczach Akiego nei miało granic>
Yuku: Ruszajmy więc, może nareszcie się czegoś dowiemy
<Wziął brata na barki i ruszył za Tomasem>

Sep 23, 2008 11:57 AM

Sep 2008
43
<Po rozwiązaniu go poczuł wielką ulgę, zrobił sprężynkę i podążył za resztą>No nareszcie, może w końcu się dowiemy ocb bo mnie osobiście to już wqrwia ta niewiedza.<Ostatnie słowa powiedział z niekrytą złością>

Sep 23, 2008 12:19 PM

Sep 2008
90
<poklepał się po kieszeniach w poszukiwaniu "grassu">
ehhh co za życie, nawet nabicia brak ... trudno
<usiadł sobie na jakimś wolnym miejscu>
To co Miki? może zacznij od tego jaką mamy dzisiaj datę, a potem przejdż do tego dziwnego snu i naszych umiejętności.
<podrzucił swoje tanto i złapał>
Ja na przykład nigdy nie miałem miecza w łapie, <trochę ciszej> no może nóż sprężynowy, a posługiwanie się tym cackiem przychodzi mi jakby z łatwościa, no i te "przemiany"
<obrzucił spojrzeniem tych członków drużyny których moce widział "w akcji">
i widze że nie jestem sam jeśli cohdzi o unikatowe zdolności. Gdybyś mogła to powiedz wszystko co wiesz na ten temat.
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 23, 2008 12:35 PM

Sep 2008
43
Słuszna uwaga, mogłabyś wyjaśnić nam co się z nami stało bo ja też zauważyłem u siebie coś niezwykłego co mnie zadziwia <Z zaciekawieniem oczekiwał co na to odpowie dziewczynka>

Sep 23, 2008 12:38 PM

Sep 2008
126
Yuku: My też byśmy się nie obrazili gdybyśmy usłyszeli wyjaśnienia
<Aki w tym czasię bawi się starając złapać się królika i jednocześnie nim uciec>
Yuku: No...

Sep 23, 2008 12:53 PM

Sep 2008
128
eh po pierwsze Mika nie Miki
<widać po twarzy że się troche wkurzyła, zrobiła zasadniczy szybki ruch ręką>
[i Aranx już sobie wisiał rozpięty pod sufitem]
będziesz pyskował to będe napinała nitki i ciebie rozciąła
<biła złość z jej twarzy>
albo zmiarzdże twe kości naporem nitek, a przyzwyczaj się do nie wygody bo będziesz musiał mnie słuchać w takiej pozycji
<wróciła znów do miłej siębie >
A więc w jaki sposób dostaliście te moca co zwaszymi snami też nie wiem, pociesze was że nie jesteście jedyni paru już takich się zdażył.
<spojżała pokoleji na was z wyjątkiem Aranxa>
od wybuchu mineły 3 dni nasz planeta stala się miejscem sporu pomiedzy kolonia G12 a tutejszymi władzami. O co dokładnie poszło nie wiem, Wiem tylko tyle że te wszystkie przemiany w ludziach itp. zostały spowodowane przez obiekt ktory spadł a dokładnie Mecha. on puścił w ziemie jakąś fale uderzeniąwą i tyle ja też wtedy straciłam przytomność. Znak na Mechu pochodził właśnie z tamtej koloni lecz pilot wygladal bardziej na rebelianta niż pilota tego mecha.
<odetchneła sobie>
jakieś pytania... Spojżała na Aranxa póki nie przeprosisz nie nie puszcze cię
<szczery serdeczny uśmiech pojawił sie na jej twarzy>
Sep 23, 2008 12:58 PM

Sep 2008
126
Aki: Wow <patrzył z podziwem na lewitującego Aranxa nie zwracając uwagi na nitki> Fajną masz moc.
Yuku: Aki przestań. <spojrzał na Mike> Sporo wiesz, może powiesz nam w takim wypadku jaka jest twoja rola?

Sep 23, 2008 1:05 PM

Sep 2008
43
<Zdziwiony wytrzymałością nici, robiąc zaciekawioną minę> Dobre pytanie XD Może jednak darujesz sobie znęcanie się nad innymi :P <Zaproponował z szczerym uśmiechem na twarzy>

Sep 23, 2008 1:21 PM

Jun 2008
720
<Tomas w czasie słuchania wykładu Miki (Tak to się chyba odmienia :P), położył się na jednym z łóżek.>
Więc w ciągu trzech dni z waszego i prawdopodobnie i mojego miasta zostały takie oto ruiny.
<Wskazał głową za okno.>
Ciekawi mnie tylko jedna rzecz. Czy mamy jakiś cel? Nie, że niby co. To co umiem od niedawna jest fajne, ale coś mi się zdaje, że nic za darmo.
Sep 23, 2008 1:26 PM

Sep 2008
43
Ja osobiście nie widzę powodu dla którego miałbym zacząć interesować się losem innych i szukać dlaczego dostałem nowe zdolności. Mną się nikt nie interesował więc dlaczego ja miałbym teraz zacząć zgrywać jakiegoś bohatera ?? <Po wypowiedzeniu tych słów z rezygnacją rzucił się na 1 z wolnych łóżek, i udawał, że nic go nie obchodzi to co się stało i dlaczego to się stało>

Sep 23, 2008 1:31 PM

Sep 2008
128
Ja tam jestem ostatnio te słowo było w modzie
<zamyśliła się>
Wiem Stalkerem czyli wydobywam rzeczy z miasta itp.
<rozejżała się po grupie>
może to do was należy zniszczenie tego wielkiego mecha
<wzruszyla ramionami>
jak coś moge pomóc przez niego sporo ludzi zgineło
Sep 23, 2008 1:39 PM

Sep 2008
90
<parsknął gniewnie wisząc pod sufitem z czego można wydedukować że przeprosić to mu nawet przez myśl nie przeszło>

To może nam łaskawie wytłumaczysz czemu słyszeliśmy Twój śmiech przed wybuchem...MI-KI? <ostro zaakcentował każdą sylabę>
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 23, 2008 1:45 PM

Sep 2008
126
<Yuku spojrzał na Akiego którego mina zaczeła się zmieniać pod wpływem tego, że zaczynał rozumieć sytuację>
Yuku: Mogłabyś przestać? Chyba mamy inne sprawy teraz na głowie.
<Aki opuścił wzrok i spoważniał>
[królik zaczął nerwowo coraz szybciej krążyć wokół pokoju]

Sep 23, 2008 2:08 PM

Sep 2008
128
Ja jestem poważna tylko jedna osoba mogła mnie tak nazywać i przez to wszystko ona zgineła
<cisneła Aranxem o ściane w jej oczach było widać obłęd, a nitki pwoli się zaciskały na ciele Aranxa>
Nie wolno ci tak mówić, a śmiałam się bo widziałam tę osobe znowu w moim śnie żyła
<ledwo co panowała nad nerwami z jej wyrazu wyglądało że chciała by go rozszarpać na kawałki>
mój Dziadek oddał życie by zatrzymać tą wojne, a teraz jego życie poszło na marne.
<upadła na kolana i zaczeła płakać, nitki leko się rozluźniły>
[Arenx teraz leżał już na ziemi lecz nadal spętany. a sciana w która mika go rzuciła miała teraz "troche " pęknieć. Aranxowi poszła krew z ust i odczułeś ból w żebrach który po pewnym czasie ustał (regeneracja jaszczurki zadziałała twoja więź zmieczem się pogłebiła)]
Sep 23, 2008 2:43 PM

Sep 2008
90
<splunął krwią z pogardą> Myżlisz głupia sikso że co? że my tu też jesteśmy z dobrej woli, hę? być może nasi bliscy gdzieś teraz walczą o życie albo tak samo jak twój dziadek wąchają kwiatki od spodu - przyszło CI to do tej ślicznej główki? może mamy Ci jeszcze podziękować za to że nas tu przyprowadziłaś? Zrobiłaś to bo wynika tak z twojej profesji. Stalker, wydobywca pryzów z ruin. Wzięłaś nas bo jesteśmy cenni ze względu na nasze umiejętności, pilota też uratowaliśmy bo potrzeby CI na przesłuchanie. Ale coś CI powiem Miki, w dupie mam tę całą wojnę, to nie nasza wojna. Więc jeśli chcesz naszej pomocy to traktuj nas jak równych sobie, a jak nie to pozostaw na zewnątrz tego szpitala, jakoś damy sobie radę bez ciebie.
<umilkł na chwilę, po czym powiedział szeptem do siebie>
Zobaczymy czy twoje nitki da się przeciąć.... Bachiatari Shippou Eki
<uaktywniwszy shikai, próbuje wykorzystać jego moc do wyplątania się z więzów>
Free Hugs! No Headshoot!
Sep 23, 2008 2:55 PM

Jun 2008
720
<Leżąc podniósł głowę, aby spojrzeć co się dzieje.>
Mike ma swoje cele, ale Aranx też ma racje.
<Tomas spojrzał na Mike.>
My możemy się teraz modlić, albo i nie co się dzieje z naszymi rodzinami. Ja osobiście mam to gdzieś, ale nie wszyscy są tacy jak ja.
<Wstał i podszedł do Aranxa.>
Nie tnij ich. Nie ma po co.
<Zaczął mu pomagać rozwiązywać się z nici.>
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (7) « 1 2 [3] 4 5 » ... Last »

More topics from this board

» Powracamy xD

Saper - Mar 22, 2009

5 by Akumu »»
Mar 31, 2009 1:30 PM

» Karczma pod Pijanym Kogutem

Akumu - Nov 12, 2008

0 by Akumu »»
Nov 12, 2008 12:50 PM

» Sex &amp;amp; Przemoc &amp;amp; Zajebistosc ( 1 2 )

Aranx - Oct 4, 2008

52 by IceLevian »»
Oct 18, 2008 4:38 PM

» Ewentualna nazwa

IceLevian - Oct 10, 2008

11 by Saper »»
Oct 14, 2008 4:00 AM

» RPG - Sprawy Organizacyjene i przygotowanie się do sesji ( 1 2 )

Saper - Sep 15, 2008

51 by Akumu »»
Oct 12, 2008 3:10 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login