Forum Settings
Forums

Anime, ktoré práve pozeráte/ktoré vás oslovilo,...

New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) « First ... « 2 3 [4]
Sep 21, 2009 10:56 AM

May 2008
102
Needless....geniálne niečo. Len sa bojím že bude shorter ako manga, a nebude tam Yamadako-chan.
What I really hate is when stupidity pairs up with effort.
Oct 6, 2009 5:12 PM
May 2009
2
Death note pozeram teraz .)
Oct 10, 2009 1:39 AM
Apr 2009
66
Tak prave som zacal Inuyasha: Kanketsu-hen (The final act) na animefreak.tv je s titulkami
Oct 14, 2009 7:22 AM
Jun 2009
1
tak teraz som zacala pozerat Fairy Tail hoci len prvu cast :D a mangu som necitala vyzera to slubne :3
Oct 14, 2009 1:53 PM

Jul 2009
52
Minuly tyzden som zacala pozerat Bleach, ale pomedzi to stiham aj Kimi ni Todoke a Nyan Koi!.
Oct 16, 2009 7:52 AM

Sep 2009
20
Prave nedavno Peacemaker Kurogane a teraz D.Gray-man
"Anything that can go wrong will go wrong"

Oct 20, 2009 8:10 AM
Oct 2008
10
evica129 said:
tak teraz som zacala pozerat Fairy Tail hoci len prvu cast :D a mangu som necitala vyzera to slubne :3

ja citam mangu uz dlhsi cas ale aj tak si kuknem anime aj ked k tejto prvej casti som ani titulky nepotreboval XD

viac by mi tam ale sedeli trocha ine hlasy inak to bola v tohtorocnej jeseni jasna volba premna
Nov 2, 2009 4:18 AM

Dec 2007
272
waoetfi said:
evica129 said:

ja citam mangu uz dlhsi cas ale aj tak si kuknem anime aj ked k tejto prvej casti som ani titulky nepotreboval XD

viac by mi tam ale sedeli trocha ine hlasy inak to bola v tohtorocnej jeseni jasna volba premna

Ja mangu citam tiez a musim povedat ze som od toho asi vela ocakaval.....menej mature nez to podla mna ma byt...hned len ending je urobeny ako z dakeho shoujo anime pre dievcatka okolo 13 roku....tie hlasy mohli byt tiez urcite ine ale po chvilku sa da zvyknut....dufam :D...

Mna v poslednej dobe co sa mi pacilo bolo CENCOROLL naozaj dobre short movie skoda ze vsak nebolo dlhsie :/ potom sa mi dost pacil Irresponsible Captain Tylor kde hlavna postava Capitain Ueki Tylor, clovek z nenormalnym stastim vo vsetkom co robi a tym vznikaju dobre komicke situacie a nakoniec asi Pandora Hearts o ktorom dufam ze bude mat druhu seriu....i ked manga je asi lepsia nez anime....
SalathielNov 2, 2009 5:42 AM
[center]If you aren't troubling the rest of the world, then there's no harm in being abnormal.
Nov 2, 2009 6:03 AM

Oct 2008
117
Suhlasim ze Irresponsible Captain Tylor je fakt dobre anime...len skoda ze tak dodzubkali k tomu OVU...

No mna v poslednej dobe na celej ciare dostal "Seitokai no Ichizon", "Toaru Kagaku no Railgun" a druha seria "Darker than BLACK" to su proste THE anime tejto jesene

A co sa starsich veci tyka tak urcite "Noein - Mou Hitori no Kimi"
"Dream of nothing and wake to a dream come true."

Nov 2, 2009 9:12 AM

Apr 2009
10
wtf? Seitokai no Ichizon je hrozne nevtipné + eyecancer design a animácia.

Najlepší seriál jesene z tých, čo som videl je určite nový Darker than Black. Som zvedavý ako bude pokračovať, možno bude dokonca lepší než prvá séria.
Nov 2, 2009 2:06 PM

Oct 2008
117
bezuražky ale tvoje nazory su doooooost odveci niekedy (ako napr teraz :D )...staci my videt niektore tvoje hodnotenia a dokozem si urobit obraz :D ....

ale zas kazdemu vonia nieco ine, nebudeme predsa vnucovat vlastne nazory inym

plus....v tomto topicu ide o to co sa ti lubi, nie o komentovanie toho co sa ti NIE ^^

ah som zabudol spomenut..."Martian Successor NADESICO" je celkom usmevne anime....odporucam ked clovek chce nieco lahsie na pozeranie s dobrou davkou humoru a celkom peknym spracovanim na svoj vek :D (a aj ked viem ze po nasledujucich slovach ma 99% ludi tu ukamenuje ale stojim si za svojim - neolutujete ak skusite anglicky DUB !!!! - fakt sa s nim pohrali a vysledok je nadmieru uspokojivy. Sice uznavam ze niektore hlasy mohli byt aj lepsie ale ine naopak sedia ako pozadie na serbel, proste treba skusit XD )

Nov 3, 2009 2:53 AM

Oct 2008
164
X-Ray_Dog said:
...(a aj ked viem ze po nasledujucich slovach ma 99% ludi tu ukamenuje ale stojim si za svojim - neolutujete ak skusite anglicky DUB !!!!...

Kamen #1 :D

inak, Setokai no Ichizon je podla mna celkom slusna parodia a moe kresba mi akosi neprekaza (a ako som si zacal vsimat po tom co to karmarat Mew2 spomenul, topanky su dolezite :D), aj ked za nejake veldielo to teda nepovazujem :P
Nov 3, 2009 6:42 AM

Apr 2009
10
Cencoroll je fakt dobrý film na to, že ho robil jeden človek, mininálne z vizuálnej stránky. Aj keď takáto téma by sa viac hodila pre seriál, pochybujem, že by zasponzorovali celý seriál.

A konečne som si nedávno pozrel My Neighbor Totoro... veľmi príjemné pozeranie a pre deti možno najlepší film, čo som videl.
X-Ray_Dog said:
bezuražky ale tvoje nazory su doooooost odveci niekedy (ako napr teraz :D )...staci my videt niektore tvoje hodnotenia a dokozem si urobit obraz :D ....

ale zas kazdemu vonia nieco ine, nebudeme predsa vnucovat vlastne nazory inym

No podľa MAL sa naše hodnotenia celkom zhodujú.. ale samozrejme vždy platí všeobecné pravidlo "my opinions>your opinions". A aj by som si zatrollil Seitokai no Ichizon, no máš pravdu, že tento thread je pre anime, čo sa nám páči :D
Nov 3, 2009 8:24 AM
Sep 2007
169
Keď už hovoríte o Seitokai tak ako povedal Tweety pekná moe paródia príjemné narážky na rôzne anime (v poslednej časti napr. na Toradora). Nie je to nič svetoborné, ale ani nič nepozerateľné a hodnotenia na MAL, Anidb a pod. treba brať z rezervou.
A celkom dobré je aj First Squad krátke takže to nezačalo ani nudiť aj keď to mohlo byť spôsobené aj podmienkami kedy som to pozeral.
Nov 4, 2009 12:00 AM

Oct 2008
117
@tweety: dik za kamen (bacha aby nebol ako bumerang ;) )

@specter: citaj cele vety ! xD ...povedal som NIEKEDY !!! takze jasne ze sa hodnotenia celkom zhoduju :D

A ked uz sme teda pri Setokai no Ichizon "pre a proti" side-téme. Tak ja to hodnotim napodobne. Celkom usmievava moe parodia, pekne narazky a konecne poriadny harem main charakter :D (plus, ja som dost zatazeny na comedy zaner takze si to mozno uzivam vac ako iny :D ) Uznavam, veldielo to mozno neni ale nepozeratlne to tiez URCITE neni.

Nov 5, 2009 11:06 AM

Oct 2008
12
Kedze az privelmi niekedy zerem parodie tak Seitokai su moje no.1 tejto sezony :D. Snad im to vydrzi a nesklzne to do nekonecnej selfparodie.
Nov 9, 2009 4:27 AM

Oct 2009
19
Teraz pozeram Samurai deeper Kyo, dost dobre. Tiez ma zaujal Lucky star. Je to nadherna parodia na otaku a v mnohom sa vidim;]. Doporucujem
Nov 17, 2009 3:05 AM

May 2008
102
Polyhonica Crimson S - velice fajn len keby main by nebol tak emo...ale Peruse a Prine sú super.
Kampfer - ultra ecchi, chlapec sa mení na dievča v Sailormoon style transforming, geeeez, čo príde potom? XD

Začal som Gundam Seed, som sa zatiaľ vyvaroval bo nemám rád mecha, ale prekvapilo pozitívne, hlavne Destiny.
Nov 17, 2009 11:34 AM

Oct 2008
164
akiranyo said:
Začal som Gundam Seed, som sa zatiaľ vyvaroval bo nemám rád mecha, ale prekvapilo pozitívne, hlavne Destiny.

wat? ved Destiny, aj ked nie je tak zle (okrem toho kkta hlavneho hrdinu Shinna, to je najhorsie co mohlo GS stretnut...) je slabsi plot-copy prvej serie GS...
Nov 18, 2009 1:44 PM
Nov 2007
308
Gundam Seed & Gundam Seed Destiny sice som videl zopar ep neviem ktoreho ale ako v porovnani s UC Gundam to ja sracka viz Gundam 00. tie nove su robene stylom uz nic nove nevymyslime a "sereme" na realistickost... :D
Nov 19, 2009 9:27 AM

Oct 2008
164
DreamerSK said:
Gundam Seed & Gundam Seed Destiny sice som videl zopar ep neviem ktoreho ale ako v porovnani s UC Gundam to ja sracka viz Gundam 00. tie nove su robene stylom uz nic nove nevymyslime a "sereme" na realistickost... :D

no tak by si si to mal pozriet poriadne... lebo GS je skvely, GSD keby nebol kopia GS je tiez vyborny
Nov 25, 2009 1:40 PM

Nov 2009
276
Nevidela som toho anime až tak moc, ale anime som kukala už v detstve (len som nevedela, že to má aj špeciálny názov :))). Je veľmi veľa krásnych a zaujímavých anime, ale len jedno z nich sa ma dotklo tak moc, že mi trvalo, kým som ten príbeh rozchodila. Neviem, či niekto videl 07 Ghost, ale zatiaľ je to u mňa number one. Príbehy druhých anime mám rada, rada si ich pozriem znova, ale 07 GHOST malo takú myšlienku, že som z toho bola mimo dlhšiu dobu, takže keby som mala odpovedať, čo sa ma skutočne dotklo, bolo by to toto anime. :)
Nov 26, 2009 7:33 AM
Sep 2007
169
Tak dobré príbehy majú aj Hotaru No Haka alebo prípadne Toki wo Kakeru Shoujo
Jan 22, 2010 3:22 AM

May 2008
102
Týždeň som nerobil nič s PS, a tak som dopozeral aspoň veci "too long on HDD".

Black Cat - stará klasika, celkom good a Eve highfives.
Umineko na Koro na ni - tak trochu horší Higurash,i ale postavy sú lúzery, jedine tak Battler a Ange.
11eyes - tak to ma prekvapilo, postavy sú geniálne, 9 z 10 for sure.
Sora no Otoshimono - asi naj-naj ecchi tohto roku, Ikaros a Sohara sú cool, Tomokiho vystreliť na mesiac.
Kampfer - dobre to začali, na konci už trápenie, jednie tak Natsuru's boobs...
The Sacred Blacksmith - tak na odreagovanie dobré, len keby Luke a Cecily sa viac zniesli.
Weiss Survive - krátké a vtipné, ide sezóna 2.
Nyan Koi - komédia pre mačkofanov, smial som z plnej duše.
Seitokai no Ichizon - vtipy sú ok, ale inak slabé story, posledné 2 epizody sú ale super.
Jan 22, 2010 7:25 AM

Feb 2009
91
no... jedno z mojich prvých anime ktoré som videl už dávnejšie a stále si myslím že jedno z najlepších bolo Clannad... ako malé decko som čakal rok na ~After Story~ (marec minulý rok...) :) obe boli super, nechcem povedať najlepšie lebo najlepšie nie je žiadne anime, je ich veľa najlepších ;) mám radšej anime so zložitejším príbehom a menej detské (menej tých vtipne vyzerajúcich robotkov čo 2x denne zachraňujú svet) hehe
v poslednej dobe pribudlo k mojim 10 bodovým anime Kaze no Stigma a k tým nie-10 bodovým ale veľmi dobrým pribudlo Darker Than Black 2 ... no a to je vše, inak mám plný notebook anime a nestíham to pozerať... keď mrknem na jedno za týždeň dva tak je to ešte ten lepší prípad heh
Jan 22, 2010 1:04 PM

Oct 2008
164
Sayeth said:
no... jedno z mojich prvých anime ktoré som videl už dávnejšie a stále si myslím že jedno z najlepších bolo Clannad... ako malé decko som čakal rok na ~After Story~ (marec minulý rok...) ...

ak by sa Clannadu dalo dat 11 tak tolko u mna ma....
Jan 22, 2010 6:07 PM

Feb 2009
91
tweety666 said:

poznáš ešte nejaké 11 bodové? rád si poriem niečo dobré :)
Jan 23, 2010 1:09 AM

Oct 2008
164
Sayeth said:
tweety666 said:

poznáš ešte nejaké 11 bodové? rád si poriem niečo dobré :)

no az na 11 by to dotiahlo asi maloco - Full Metal Panic! (ale zas na ten ma kopa ludi iny nazor...), Samurai Champloo a asi aj Higurashi
Jan 23, 2010 2:04 AM

May 2008
102
Pravda.
Totiž ked "Clannad" má 11, tak potom "ef - Tale of Memories" a "ef - Tale of Melodies" má 12 bodov...
A Kanon 2006 asi 11,5 :P
Jan 23, 2010 2:43 AM

Feb 2009
91
no... Kanon má u mňa tiež 10 ale ef iba 8, boli dobré ale hodnotím aj iné veci, neviem prečo ale ef mi neprišlo až tak dobré ako Clannad, bolo to dávno... 11 by som dal aj Wolf's Rain .)
..Higurashi som si chcel už dávnejšie pozrieť ale nejak som sa k tomu nedostal, snáď to napravím keď dopozerám tých 15 anime čo mám v notebooku stiahnutých a ešte som sa k nim nedostal x.x
Jan 23, 2010 4:20 AM

Oct 2008
164
akiranyo said:
Pravda.
Totiž ked "Clannad" má 11, tak potom "ef - Tale of Memories" a "ef - Tale of Melodies" má 12 bodov...
A Kanon 2006 asi 11,5 :P

kanon ma u mna 8 a efko ma hoc aj 13 ale ja som si na rozdiel od teba aj pozrel co Sayeth uz videl :P
Jan 23, 2010 7:11 AM

Feb 2009
91
šikovný :) moc toho nestíham teraz, od septembra som videl 2-3 anime.. a vela mi tam chýba čo som videl pred založením MAL... takže tam nie je všetko .)
Jan 23, 2010 2:10 PM

Apr 2009
10
Sayeth> Mushishi si dal 6? To snáď nemyslíš vážne... hlavne potom, čo hovoril, že máš rád kvalitnejšie príbehy.
Jan 23, 2010 2:17 PM

Feb 2009
91
to som dal kôli grafike a málo pútavému deju, pozri sa kedy som to začal pozerať a ešte som neskončil :D:D dobré anime je také pri ktorom keď začnem tak skončím o 4h ráno s tým že ho mám celé za sebou, keď neviem prestať lebo som zvedavý ako to dopadne a čo sa udeje atď... Mushishi pomálinky pozerám v mobile keď nemám čo robiť .) ale to je iba predbežné skóre, keď ho celé skuknem tak to prehodnotím, už teraz to je minimálne na 7... kolko tam mám? polovicu pozretú? hmm :) idem von seeya.)
Jan 23, 2010 2:30 PM

Apr 2009
10
No Mushishi hlavne nie je dobré pozerať celé naraz, najlepšie je ho pozerať pomaly po jednom príbehu za sedenie (do konca seriálu bude mať taký istý formát, teda jedna epizóda=jeden ucelený príbeh, takže asi ťažko sa niečo zmení na tvojom pohľade naň).

Ak chceš niečo, čo je pútavé a zároveň má kvalitný príbeh, tak si pozri napríklad Monster. Inak, ak ti ide len o ten efekt, že ťa to ťahá do ďalšej časti, tak ti asi viac sadne shonen.
Jan 27, 2010 5:12 PM

Dec 2007
272
Tak zase ale Mushishi a aj Monster patria by som povedal k tym anime ktore maju pribeh merany v odtienoch sivej....zaujimavy pribeh ktory ma hlboky pribeh ako napriklad Monster .....a Mushishi kde je z pohladu tajomneho liecitela v starovekom japonsku z nadychom nadprirodzena a nezapada to do tych kde sa deje nieco co ovplyvnuje celi svet, zabijanie, sekanie obrovskymi mecmi.....dost realneho nadychu spolu s pomalsim pribehom....ja take rad :P...celkovo su taketo anime ale dost narocno pozeratelne.....Mushishi napriklad mna osobne viacej oslovil.....co by som ja este odporucil pozret je napriklad stare klasiky...najde sa ich dost...plus s tych novsich Ergo Proxy,Baccano!,Ouran High School Host Club,Shingetsutan Tsukihime,Black Lagoon,Spice and Wolf.
[center]If you aren't troubling the rest of the world, then there's no harm in being abnormal.
Jan 28, 2010 9:53 AM

Apr 2009
10
No keď to tu už chceme zmeniť na recommendation thread - http://img25.imageshack.us/img25/858/1252065683929.jpg :-)

Monster že má pomalý príbeh? Potom neviem, či sme pozerali rovnaký seriál, pretože ja keď som ho pozeral, tak to bol jeden z najväčších anime maratónov v mojom živote. :-D V prvých 10 epizódach sa toho stalo viac než v celom Bleach dokopy a tie cliffhangery, geniálna mrazivá atmosféra a skvelý (a celkom zložitý) príbeh plný zvratov človeka nútili ísť ďalej.

K téme - Práve pozerám Mononoke. Úžasný vizuálny štýl, charizmatický hlavný hrdina a zaujímavé príbehy. V mnoho veciach sa podobá už spomínanému Mushishi (formát epizodických príbehov a hlavný hrdina, čo chodí z miesta na miesto a rieši problémy, čo spôsobujú Mononoke), ale je to skôr viac abstraktnejšie a také artsy. Salathiel, ak si ešte nevidel, tak ako fanúšikovi Mushishi odporúčam :-)

Oh, a ak sa ti páčilo Tsukihime anime, tak dúfam, že si čítal aj VN.
Jan 29, 2010 11:21 AM

May 2008
102
Nikdy sa mi nelúbil Ghibli style, radšej pozriem hocijaký stupid ecchi.

Ja some teraz vrchol na Phantom - celkom fajn, kopa action aj story good a na Koihime Musou - cool girls, hlavne Kannu a Bachou *highfives*
Jan 29, 2010 11:52 AM

Apr 2009
10
Jan 29, 2010 2:06 PM
Sep 2007
169
pspecter said:
No keď to tu už chceme zmeniť na recommendation thread - http://img25.imageshack.us/img25/858/1252065683929.jpg :-)
Ten list je urobení tak až to bolí.

A k veciam, ktoré ma za posledný rok oslovilo by som asi zaradil.
Aoi Bungaku, Eden of the East (aj keď ešte chýbajú 2 filmy), Bakemonogatari a Basquash!

A k súčasným ongoingom by som odporučil Durarara! a veľké otázniky mi ostali pri Dance in the Vampire Bund a Ookami Kakushi
Sousuke11Jan 29, 2010 2:16 PM
Jan 31, 2010 6:19 AM

Dec 2007
272
mno ten list je dobry do zaciatku http://img25.imageshack.us/img25/858/1252065683929.jpg to urcite ale neni kompletny.....

a co sa tyka toho Monster tak cojaviem podla mna sa ten pribeh pomali rozvyjal...je zase pravda ze som to kukal v jednom kuse ale kym sa tam dozvedel hlavny hrdina niektore odpovede tak preslo aj 10ep...ako to je na tom serialy aj to co ho robi taky dobry ze neni hned vsetko vyhrknute v jednej epizode ale taha sa to dlho....vytvara to hlboky pribeh....mno a zase netreba ma brat uplne vazne lebo som to pozeral uz dost davno.. :D

Inak diky za rec. Mononoke sa uz stahuje :P
Feb 4, 2010 2:39 PM

Oct 2008
164
no ten list je pekny, len dlhy, okrem par stariniek, nejakych shoujoshitov a niekolko veci s ktorymi nesuhlasim mi uz toho tak do polovice vela nechyba :P, kvitujem ten Outlaw Star a Planetes, su to genialne anime, SUNRISE ftw

momentalne ongoingy teda neodporucam vobec, teda okrem Kimi ni Todoke co je shoujo na ktore sa da pozerat a dokonca je aj vtipne, pripadne este Sora no woto ked nemozete zaspat :P
Feb 5, 2010 4:33 AM

Apr 2009
10
Ten list je podľa mňa spravený dobre (teda určite lepšie než iné takéto zoznamy, čo sa na /a/ objavujú) - dá sa z neho ľahko vybrať anime, ktoré by mohlo začiatočníka zaujímať.

To som inak rád, že tu nie som sám Planetes fan. Akurát som si stiahol mangu, ktorá má byť dosť iná ako anime. No každopádne odviedli Sunrise fakt dobrú prácu, ak si príbeh dotvárali sami.

A sranda, že jediné ongoingy, čo stoja fakt za to sú obe shounen (Durarara!! a Fullmetal Alchemist) :-D
May 2, 2010 5:58 AM

Sep 2008
52
ja by som este pridal k ongoingom:
Arakawa under bridge :) best (vela prebrate z bakemonogatari, ale viac comedy)
Major 6th
Giant Killing - zatial podarene ^^
Rainbow - dej je jednoduchy, zatial sa da, uvidi sa kam sa to dotiahne :)
samozrejme top uz spomenute DRRR, FMA
k tomu K-ON!! ^^, a chystam sa na Kaichou wa maid-sama
inak este Kai a OP :3
"PEOPLE'S DREAMS NEVER END!" Marshall D. Teach
I Am The Man Who Will Become the Anime King !!! ^^
May 2, 2010 9:17 AM

Oct 2008
12
No ja by som k tym ongoingom urcite pridal Angel Beats!, co je taka mierne netradicna skolska komedia :D. A +100 za Arakawu, co je genialnost tejto sezony.
May 3, 2010 7:37 AM

Apr 2009
10
PumaDAce said:
Arakawa under bridge :) best (vela prebrate z bakemonogatari, ale viac comedy)

Bakemonogatari nevynašiel nič nové. Odporúčam pozrieť aj iné SHAFT seriály, hlavne Maria+Holic (ktorý sa asi najviac podobá na Arakawa). Inak, Arakawa je pecka :)

A asi najlepšie nové seriály sú z noitamina time slotu: Yojouhan Shinwa Taikei (veľmi netradičný seriál o vysokoškolákovi, čo spomína na svoje školské časy, výborná animácia, dialógy a režíruje Yuasa Masaaki - režisér anime ako Mindgame, Kaiba, Kemonozume, Cat Soup) a House of Five Leaves (seriál z edo prostredia o skupine únoscov, čo sa zameriava členov rôznych nepríjemných alebo nemorálnych rodín, taká na postavy zameraná dráma/slice of life).
May 8, 2010 8:02 AM

Dec 2007
272
ja si myslim ze tato sezona je celkom slusna ak prekoname pociatocny odpor :D...ja by som napriklad pridal aj B gata H kei ktoremu som sa dlho sice vyhybal ale je to celkom sranda.....inak aj Kaichou wa Maid-sama! ale je to shoujo a je to dost citit takze sa to pre mna tazko pozera......urcite ale treba kuknut aj House of Five Leaves je to netradicne kreslene ale myslim ze anime stoji za to taktiez Angel Beats a Arakawa under bridge
May 9, 2010 6:05 AM
Sep 2007
169
Tiež si myslím, že táto sezóna nie je až tak hrozná ako všetci mysleli a celkom pozerateľná.
A pridám niečo čo tu ešte nebolo spomenuté, ale zaslúži si pozornosť:
Hakuouki
a ešte taká priemerné anime Working!! (je to zo 4 panelovej mangy takže nečakajte silný príbeh alebo nejaké zvraty)
May 10, 2010 1:08 AM

Dec 2007
272
Sousuke11 said:
Tiež si myslím, že táto sezóna nie je až tak hrozná ako všetci mysleli a celkom pozerateľná.
A pridám niečo čo tu ešte nebolo spomenuté, ale zaslúži si pozornosť:
Hakuouki
a ešte taká priemerné anime Working!! (je to zo 4 panelovej mangy takže nečakajte silný príbeh alebo nejaké zvraty)

jj este aj na to som zabudol...ale zase si myslim ze je to lepsie ako priemer sa na tom celkom slusne zasmejem :D....tie postavy tam su unikatne jak svina :P
Jun 28, 6:25 AM

Nov 2022
131
Momentálne čítam vizuálne novely School Days a Cicadas When they Cry, z anime - Wangan Midnight, z mangy - Initial D.
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) « First ... « 2 3 [4]

More topics from this board

» Kabura no Gaea - Otaku no Terra

slaidra - Feb 22, 2008

12 by aenri »»
Jul 26, 2021 12:38 PM

» helloooo

Niki-chan - Dec 22, 2013

4 by Saamoot »»
Oct 1, 2015 11:00 AM

» Bliziace sa festivaly

Saamoot - Oct 21, 2012

3 by akiranyo »»
Dec 1, 2012 5:16 AM

» Tržnica-čo kde hladať... ( 1 2 3 4 )

DreamerSK - Jan 16, 2008

192 by Miyu01 »»
Nov 2, 2011 1:02 PM

Poll: » Klubove tricka II. - hlasovanie o motive ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Sousuke11 - Dec 29, 2009

591 by Saamoot »»
Apr 26, 2011 12:53 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login