New
Apr 21, 2021 4:47 AM
| من خودم از اندینگ اصلا خوشم نیومد مثلا در حد ۶ از ۱۰ واقها به نظرم لایق اتک نبود ببنید بد نبود واقها مثلا مثل گیم اف ترنز نبود ولی واقها یه چیزی شبیه اون شد نه به بدی اون ببنید به نظر من واقها ما اگر قرار بود اخرش به داستان عاشقانه تبدیل بشه بیشتر باید رو رابطه میکاسا و ارن از طرف ارن پرداخته می شد و واقها تقریبا از هیچ کجا امد ارن تو چپتر اخر و ارن واقها هیچ کاری نمرد و به هیچی نرسید به صلح و ازادی نرسید و چون بیست درصد مارلی زنده موند چرخه نفرت از بین نرفت و هیچ اتفاقی نیافتد و یه نفر مارلی مینونه ارن جدیدی باشه برای این دنیا حالا تایتان ندارم ولی مثلا تکنولوژی هم پیشرفت میکنه مثلا میتونه با بمب گذاری تو پارادیس به فاک بده همه چیو و زنده موندن بیست درصد مارلی اصلا معنی دار نیست واقها چرا اگه ایسایاما می خواست نشون بده که جنگ هیچ وقت از بین نمی ره می تونست توی پارادیس را نشون بده که یگریست ها تو جنگ هستن با دولت و جنگ از بین نمی ره و ارن بدون هیچ دایلی این کارها رو کرد و فقط وفت اضافی خرید برای خودشون در حال که می تونست تقریبا همه چی رو پایان بده با کلا نابود کردن مارلی |
Reply Disabled for Non-Club Members
Apr 21, 2021 5:14 AM
| اسپویل اندینگ پیچیده ای داشت ولی من به شخصه راضی بودم ، تئوری های مختلفی وجود داره ولی چیزی که مشخصه اینه که ارن در واقع بَرده ی خودش بود ، حتی مجبور شد بخاطر از بین بردن تایتان ها مادر خودش رو قربانی کنه که خودش در گذشته نسبت به تایتان ها نفرت پیدا کنه و بقیه اتفاقات مثل دومینو بودن که در نهایت به نابودی تایتان ها ختم شد ، درسته که هنوز هم جنگ وجود داره ولی الان حداقل همه انسان هستن و خیییییلی راحت تر میتونن به توافق برسن و کاهش جمعیت انسان ها هم رسیدن به صلح رو آسون تر میکنه و همونطور که خود ارن هم گفت جنگ هیچوقت تموم نمیشه ولی این کار ها برای صلح رو بعد از مرگش به دوستاش واگذار کرده ، من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم توی چپتر فکر میکنم یکی مونده به آخر یا دو تا مونده به آخر یه صحنه هایی رو از ارن و میکاسا نشون میده که در حال فرار کردن از دست آرمین و بقیه مردم هستن و ارن میگه میخوام بقیه عمرم رو توی آرامش با میکاسا زندگی کنم ، من فکر میکنم این یک ورژن از واقعیت بود که در واقع اتفاق نیفتاد و اگه ارن مادر خودش رو قربانی نمیکرد این اتفاقات قرار بود بیفته ولی راستش مطمئن نیستم اگه اشتباه میکنم لطفا منو تصحیح کنید ممنون |
Apr 21, 2021 5:34 AM
| راستش واقعا بد تموم شد. ری اکشن های بقیه رو توی یوتوب ببینید میفهمید. البته الان فروکش کرده و مانگا خونا بیخیال اتک شدن. بعضی ها میگن این چپتر دروغ آپریل ایسایاما بوده و ایسا میخواد یه شوخی دارک بکنه آخر اتک. ولی اگر این پایان انیمه بشه مطمئنم که اتک فنای ایرانی راضی میشن. تبدیل شد به گات ۲ اتک. تنیجه اخلاقی هم اینکه تا پایان چیزی نیومده نباید اینقدر هایپ شد. خیلی ها میگن هر پایانی داشت یه عده ناراضی بودن ولی این ۲ چپتر آخر کل سری رومانس شد و آرمین هم ناروتو شد ولی من فقط متعجبم که این همه ارن رید به دنیا برای هیچی بود . در پایان هم بعضی ها دلشون خوش بود همه زنده هستن ولی آخرش برای جنگ میمیرن چون از لحاظ تکنولوژی ۳۰ سال عقبن در مقابل ۲۰ درصد دنیای دیگه تایتان ندارن و همه به فنا میرن |
Mo-ha10716Apr 21, 2021 5:38 AM
Apr 21, 2021 6:52 AM
| نه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 21, 2021 9:26 AM
msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 21, 2021 1:37 PM
| حاوی اسپویل چپتر اخر مانگا ب نظرم مثل ی شمشیر دو لبه بود.حالا میگید چطور بشین واست بگم.اول اینکه ب هیترای ارن نشون داد ارن هدف و قصد بدی نداشته و ی کله خر نیست ک الکی مردمو قتل عام کنه(دیدم هیتش کردن ک میگم) بعدشم از ی جهت اندینگ لایق سری اتک نبود واقعا نبود اصلا ری اکشن خوبینگرفته از طرف بعضی از مانگا خونا ولی خودم ب شخصه دوست داشتم و لذت بردم مخصوصا او دیالوگ هایی ک بین ارمین و ارن رد و بدل میشد خیلی جالب بود میدونم نظر زیاد تخصصی نبود ولی دوس داشتم بگم:/🖤 |
Apr 21, 2021 11:41 PM
| اندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 12:45 AM
Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 1:08 AM
Sonamir said: چجوری زندگی براشون اسون میشد و فک نکنم که الدیایی ها تو تایتان شدن مردن بعد از ذقایقی همه انسان شدن و اخه منم میگم اهمیت نمی داد باید تا اخر می رفت و کلشون رو میکشت تا راحت زندگی کنن نکه اینه 20 درمردم متنفر از اینا رو زنده بزاره و بگه من بای خودتون درست کنین وضعیت رو با تشکر msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 1:17 AM
Sonamir said: من خودم بزرگترین مشکلم نبود ولی تو بخش اول فصل 3 فهمیدیم کهاکرمن ها حافظشون رو نمیشه پاک کرد با فدرت فوندر پدربزرگ کنی میدونست چیز هایی رو که بقیه نمی دونستن حتی کنی ازش خواست که بگه نگفت اون وقت چرا میکاسا یادش رفته بود با گفت و گوش با ارن تو اخر هم به ارمین گفت که تو هم یادت اومد Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 1:19 AM
Sonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 1:22 AM
msj1385 said: نه نه من منظورم چپتر آخر نبود ، همون اوایل جنگ رو میگم اگه یادت باشه زیک نعره زد همه رو تایتان کرد و آرمین و میکاسا و بقیه که تایتان نشده بودن اونا رو کشتن ، اونی که شما میگید برای چپتر آخر هست که دوستای ارن دوباره به انسان تبدیل شدن ولی من همون اوایلش رو میگم ، یعنی انیمه ایش میشه حدودا قسمت دوم یا اول فصل چهار پارت دوSonamir said: چجوری زندگی براشون اسون میشد و فک نکنم که الدیایی ها تو تایتان شدن مردن بعد از ذقایقی همه انسان شدن و اخه منم میگم اهمیت نمی داد باید تا اخر می رفت و کلشون رو میکشت تا راحت زندگی کنن نکه اینه 20 درمردم متنفر از اینا رو زنده بزاره و بگه من بای خودتون درست کنین وضعیت رو با تشکر msj1385 said: نه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 1:29 AM
Sonamir said: من خودم عاشق مانگا تا 3 تای اخر ولی ببخشید خب این چه ربطی داره به زنده گذاشتن 20 درصد مثلا یه نفری که پدر مادرش تو رامبلینگ مردن نمی گه که اینا هم مردن پس اوکی و این که اون ها نسبتشون به رامبلینگ خیلی پایین تر بود اشتباه نکنم من مشکلم اینکه ارنی که فقط برای پارادیس اهمیت می داد چرا گذاشت اونا زنده بموننmsj1385 said: نه نه من منظورم چپتر آخر نبود ، همون اوایل جنگ رو میگم اگه یادت باشه زیک نعره زد همه رو تایتان کرد و آرمین و میکاسا و بقیه که تایتان نشده بودن اونا رو کشتن ، اونی که شما میگید برای چپتر آخر هست که دوستای ارن دوباره به انسان تبدیل شدن ولی من همون اوایلش رو میگم ، یعنی انیمه ایش میشه حدودا قسمت دوم یا اول فصل چهار پارت دوSonamir said: msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 1:35 AM
Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: اندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 1:39 AM
msj1385 said: راستش جواب اونقدر قانع کننده ای ندارم چون توی تحلیل هایی که دیده بودم فقط به همین چیزایی که گفتم اشاره شد و برداشت شخصی خودم هم تا همینجا بود ، باید تا زمستون صبر کنیم ببینیم انیمه رو چیکار میکنن و بررسی های هادی هم هست ولی اگه خیلی کنجکاوی برو یوتیوب خیلی بررسی های خوبی کردن شاید جواب این سوال رو پیدا کردیSonamir said: من خودم عاشق مانگا تا 3 تای اخر ولی ببخشید خب این چه ربطی داره به زنده گذاشتن 20 درصد مثلا یه نفری که پدر مادرش تو رامبلینگ مردن نمی گه که اینا هم مردن پس اوکی و این که اون ها نسبتشون به رامبلینگ خیلی پایین تر بود اشتباه نکنم من مشکلم اینکه ارنی که فقط برای پارادیس اهمیت می داد چرا گذاشت اونا زنده بموننmsj1385 said: Sonamir said: چجوری زندگی براشون اسون میشد و فک نکنم که الدیایی ها تو تایتان شدن مردن بعد از ذقایقی همه انسان شدن و اخه منم میگم اهمیت نمی داد باید تا اخر می رفت و کلشون رو میکشت تا راحت زندگی کنن نکه اینه 20 درمردم متنفر از اینا رو زنده بزاره و بگه من بای خودتون درست کنین وضعیت رو با تشکر msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 1:44 AM
Sonamir said: تو یوتیوب دیدم هیچ کی چیزی خیلی جالبی ندیدم ولی یدونه پلات هول گفت که وفتی ارن با راینر داشت صحبت می کرد دیده بود دیگه همچیو فصل چهار قسمت۵ خودش میدونست که مادرشو خودش کشته پس چرا به راینر گفت تقصیر تو هست این یه ذره خیلی بزرگ بود چون قسمت مورد علاقه من از کل سریال بود اون الان با این اندینگ هم معنی تش از بین داره می ره اگه میدونین اینو توضیح بدین خوشحال میشم و مرسی که نظراتتون رو بدونه تعصب بیان می کنن و منطقی حرف میزنین بحث با حالی داشتیمmsj1385 said: راستش جواب اونقدر قانع کننده ای ندارم چون توی تحلیل هایی که دیده بودم فقط به همین چیزایی که گفتم اشاره شد و برداشت شخصی خودم هم تا همینجا بود ، باید تا زمستون صبر کنیم ببینیم انیمه رو چیکار میکنن و بررسی های هادی هم هست ولی اگه خیلی کنجکاوی برو یوتیوب خیلی بررسی های خوبی کردن شاید جواب این سوال رو پیدا کردیSonamir said: msj1385 said: نه نه من منظورم چپتر آخر نبود ، همون اوایل جنگ رو میگم اگه یادت باشه زیک نعره زد همه رو تایتان کرد و آرمین و میکاسا و بقیه که تایتان نشده بودن اونا رو کشتن ، اونی که شما میگید برای چپتر آخر هست که دوستای ارن دوباره به انسان تبدیل شدن ولی من همون اوایلش رو میگم ، یعنی انیمه ایش میشه حدودا قسمت دوم یا اول فصل چهار پارت دوSonamir said: چجوری زندگی براشون اسون میشد و فک نکنم که الدیایی ها تو تایتان شدن مردن بعد از ذقایقی همه انسان شدن و اخه منم میگم اهمیت نمی داد باید تا اخر می رفت و کلشون رو میکشت تا راحت زندگی کنن نکه اینه 20 درمردم متنفر از اینا رو زنده بزاره و بگه من بای خودتون درست کنین وضعیت رو با تشکر msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 2:03 AM
msj1385 said: ارن توی چپتر آخر گفته بود اینجوری نیست که بتونه آینده یا گذشته رو ببینه و به همین سادگی ها نیست و گفته بود گذشته و آینده و حال همه با هم قاطی شدن و یکجا وجود دارن حتی بعدش هم اگه دقت کنید گفت حتی خودش هم نمیدونست میکاسا قراره چیکار کنه فقط نتیجه ی انتخاب میکاسا رو میدونست که از بین رفتن تایتان ها بود ، من فکر میکنم اون موقعی که توی مراسم تاج گذاری ارن دست هیستوریا رو بوسید تونست ببینه که در نهایت انتخاب میکاسا باعث نابودی تایتان ها میشه ولی دقیق نمیدونست چرا فقط میدونست که برای عملی شدن باید به قول خودش به جلو حرکت کنه ، و یه چیز دیگه ای هم هست اگه دقت کنید در واقع تایتان مهاجم بود که آزادی رو از همه گرفته بود چون عملا کسی که تایتان مهاجم دستش باشه هیچ اراده ای از خودش نداره و توسط گذشته و آینده کنترل میشه ولی با این کاری که ارن کرد و نابودی تایتان ها حداقلش الان دیگه همه آزاد هستن و هیچکس بَرده نیست ، منم از هم صحبتی با شما خیلی لذت بردم ممنون که وقت گذاشتید در نهایت اینا همه برداشت های شخصی خودم بعد از چندین بار خوندن مانگا و دیدن انیمه بود حتی ممکنه اشتباه باشه ولی ممنون که شما لطف کردید و گوش دادیدSonamir said: تو یوتیوب دیدم هیچ کی چیزی خیلی جالبی ندیدم ولی یدونه پلات هول گفت که وفتی ارن با راینر داشت صحبت می کرد دیده بود دیگه همچیو فصل چهار قسمت۵ خودش میدونست که مادرشو خودش کشته پس چرا به راینر گفت تقصیر تو هست این یه ذره خیلی بزرگ بود چون قسمت مورد علاقه من از کل سریال بود اون الان با این اندینگ هم معنی تش از بین داره می ره اگه میدونین اینو توضیح بدین خوشحال میشم و مرسی که نظراتتون رو بدونه تعصب بیان می کنن و منطقی حرف میزنین بحث با حالی داشتیمmsj1385 said: Sonamir said: من خودم عاشق مانگا تا 3 تای اخر ولی ببخشید خب این چه ربطی داره به زنده گذاشتن 20 درصد مثلا یه نفری که پدر مادرش تو رامبلینگ مردن نمی گه که اینا هم مردن پس اوکی و این که اون ها نسبتشون به رامبلینگ خیلی پایین تر بود اشتباه نکنم من مشکلم اینکه ارنی که فقط برای پارادیس اهمیت می داد چرا گذاشت اونا زنده بموننmsj1385 said: نه نه من منظورم چپتر آخر نبود ، همون اوایل جنگ رو میگم اگه یادت باشه زیک نعره زد همه رو تایتان کرد و آرمین و میکاسا و بقیه که تایتان نشده بودن اونا رو کشتن ، اونی که شما میگید برای چپتر آخر هست که دوستای ارن دوباره به انسان تبدیل شدن ولی من همون اوایلش رو میگم ، یعنی انیمه ایش میشه حدودا قسمت دوم یا اول فصل چهار پارت دوSonamir said: چجوری زندگی براشون اسون میشد و فک نکنم که الدیایی ها تو تایتان شدن مردن بعد از ذقایقی همه انسان شدن و اخه منم میگم اهمیت نمی داد باید تا اخر می رفت و کلشون رو میکشت تا راحت زندگی کنن نکه اینه 20 درمردم متنفر از اینا رو زنده بزاره و بگه من بای خودتون درست کنین وضعیت رو با تشکر msj1385 said: فکر میکنم ارن برای این ۲۰ درصد رو زنده گذاشت عملا اگه همه رو میکشت زندگی حتی برای الدیایی ها هم سخت تر میشد اگه یادتون باشه اکثر الدیایی های پارادیس هم بعد از تبدیل شدن به تایتان کشته شدن پس اگه ارن همه رو میکشت زندگی برای اون تعداد کمی که توی پارادیس زنده مونده بودن هم سخت میشد ولی علاوه بر این ارن از همون اول هم کارکتر خودخواهی بود ، ارن فقط براش آینده ی آرمین و میکاسا و بقیه دوستاش مهم بود پس احتمالا زیاد هم اهمیت نمیداد که بعدش چی میشه چون مطمئنا حالا حالا ها کسی قدرت و جرئت حمله به پارادیس رو نداره و همین برای ارن کافی بود ، حتی به هیستوریا و بقیه هم گفته بود که توی این مدت برای برقراری صلح تلاش کنننه چیزی که من اصلا خوشم نیومد این بود که چرا ارن کل مارلی ها رو نابود نکرد و گذاشت زنده بمونن تا باز هم شخصیت های مثل ارن تولید باشه با نفرت از پارادیس در واقع الان ارن خیلی چیز خاصی نکرد فقط شانسشون رو بیشتر کرد واقها میتونست تقربیا شانس زنده موندن رو به تقریبا صد برسونه |
Apr 22, 2021 2:14 AM
Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود |
Apr 22, 2021 2:15 AM
Amirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: Sonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: Sonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه |
Apr 22, 2021 4:50 AM
Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه |
Apr 22, 2021 7:22 PM
Sonamir said: در مورد سندرم استکهلم شاید من درک نمیکنم که یمیر بعد از این همه بلا که فریتز انجام داد همچنان عاشقش بود حالا چطور خدا داند.Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
Apr 23, 2021 1:20 AM
| یه سوال بی جواب که کسی تو چت بهش اشاره نکرده اینه که چرا پدر ارن با اینکه به زیک گفت جلوی ارن رو بگیره ولی بعدش خودش رفت قدرت تایتان هارو داد به ارن؟ اگر خیلی میخواست جلوی ارن رو بگیره در بدترین حالت میتونست خودشو بکشه |
Apr 23, 2021 2:22 AM
| اندینگ اتکا وقتی خوندم احترامم به اتک چند برابر و با چشم در این چند سال دیدم که چطوری اتک اوج گرفت و در اسمان پرواز میکرد و بالاخره به زیبایی تمام روی زمین نشست تا بار دیگه ما را توی شک فرو ببره پایان به قدری زیبا بود که بار ها و بار ها خوندمش و هر دفعه احساس میکردم هیچی از زیباییش درک نکردم و دارم چیزای تازه ای ازش میفهمم و یاد میگیرم انگار کل اتک نوشته شده برای پایانش ولی نه اتک یک تکست جزئش قدرت کلشا داره همه چیز به هم متصله و همه در کنار هم زیباست و ممنونم از استاد ایسایاما که با خلق این شاهکار قلب های یخ زدمون تو این جامعه مدرنا کمی گرم کرد و بهمون چیز هایی رو نشون داد که قبل از اون اصلا نمیدیدم یا نمیخواستیم ببینیم ازش ممنونم که یک نوع دیدگاه را به من هدیه داد که از هر چیزی برای من توی دنیا با ارزشه اتک همیشه در قلب من بوده و خواهد بود شاید بعد ها اون رو فراموش کنم چون این خصلت انسانه که فراموشکاره ولی اتک همیشه با منه چون جزوی از منه و باعث غرور و شادی منه و مطمئنم که من فقط تنها نیستم اتک خدمت بزرگی به نسلش کرد خدمتی که شاید تا سالیان سال مثل اونا نبینیم میکاسا برای اولین بار که دیدمت بهت احترام خاصی میگذاشتم و جذبت همیشه مورد تحسین من بود و جمله دنیا ظالم ولی زیبای تو من رو به فکر فرو برد ممنونم که تو این مدت با ما همراه بودی و خداحافظ |
Apr 23, 2021 3:40 AM
pm2 said: فکر میکنم چون صاحبان تایتان مهاجم تقریبا اراده ای از خودشون ندارن و باید همونجور که براشون تعیین شده به جلو حرکت کنن که مسیر گریشا رو ارن تعیین کرده بود و علاوه بر این گریشا هم آینده رو دیده بود و میدونست که زیک شکست میخوره و ارن پیروز میشه حتی اینو به زیک هم گفت ولی توانایی مقابله با دستورات ارن رو نداشت و بَرده ی ارن بودیه سوال بی جواب که کسی تو چت بهش اشاره نکرده اینه که چرا پدر ارن با اینکه به زیک گفت جلوی ارن رو بگیره ولی بعدش خودش رفت قدرت تایتان هارو داد به ارن؟ اگر خیلی میخواست جلوی ارن رو بگیره در بدترین حالت میتونست خودشو بکشه |
Apr 23, 2021 3:47 AM
Amirrp80 said: همه ی الدیایی ها از نسل یمیر بودن خب پس طبیعیه که آرمین و راینر هم چون الدیایی هستن میتونن تایتان بشن ، در مورد اون سوالت در مورد کارلا هم باید بگم درسته که ارن در هر صورت میخواست به گروه اکتشاف ملحق بشه ولی آیا انقدر اتش انتقام داشت؟ اگه کارلا نمیمرد شک نکنید ارن هیچکدوم از این کار هایی که کرد رو انجام نمیداد و حاضر نبود خودش رو انقدر توی جهنم ببره ، هدف ارن قبل از مرگ مادرش فقط آزادی بود پس مطمئنا وقتی کل جزیره رو پس گرفتن دیگه به مارلی نمیرفت و هیچکدوم از این اتفاقات نمیفتاد ولی مرگ مادرش باعث تنفر از غول ها شد و هدفش از آزادی به کشتن غول ها تغییر کرد ، در مورد بقیه سوال هایی هم که پرسیدی بالاتر برای بقیه توضیح دادم مخصوصا اون حرفی که به راینر زد رو کامل توضیح دادم ولی در کل هر کسی نظر خودش رو داره و از یه دیدگاه خاص به یه اثر نگاه میکنه من از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتید و این بحث مفید رو با هم داشتیم و تونستیم به اطلاعات هم اضافه کنیمSonamir said: در مورد سندرم استکهلم شاید من درک نمیکنم که یمیر بعد از این همه بلا که فریتز انجام داد همچنان عاشقش بود حالا چطور خدا داند.Amirrp80 said: Amirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
Apr 23, 2021 3:57 AM
Sonamir said: منم از بحث استقبال میکنم نمردن کارلا میتونست شرایط تغییر بده نظرات متفاوت هم یه محبته باعث پیشرفت دو طرف میشه تنها چیزی که منتظرشم اینه که هادی چه واکنشی نشون میده کلام آخر اینکه یمیر خودش برده جنگی و راینر یا آنی از نسلش نبودند بلکه الدیایی بودندAmirrp80 said: همه ی الدیایی ها از نسل یمیر بودن خب پس طبیعیه که آرمین و راینر هم چون الدیایی هستن میتونن تایتان بشن ، در مورد اون سوالت در مورد کارلا هم باید بگم درسته که ارن در هر صورت میخواست به گروه اکتشاف ملحق بشه ولی آیا انقدر اتش انتقام داشت؟ اگه کارلا نمیمرد شک نکنید ارن هیچکدوم از این کار هایی که کرد رو انجام نمیداد و حاضر نبود خودش رو انقدر توی جهنم ببره ، هدف ارن قبل از مرگ مادرش فقط آزادی بود پس مطمئنا وقتی کل جزیره رو پس گرفتن دیگه به مارلی نمیرفت و هیچکدوم از این اتفاقات نمیفتاد ولی مرگ مادرش باعث تنفر از غول ها شد و هدفش از آزادی به کشتن غول ها تغییر کرد ، در مورد بقیه سوال هایی هم که پرسیدی بالاتر برای بقیه توضیح دادم مخصوصا اون حرفی که به راینر زد رو کامل توضیح دادم ولی در کل هر کسی نظر خودش رو داره و از یه دیدگاه خاص به یه اثر نگاه میکنه من از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتید و این بحث مفید رو با هم داشتیم و تونستیم به اطلاعات هم اضافه کنیمSonamir said: Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
Apr 25, 2021 10:43 AM
Amirrp80 said: ببخشید فول متال از چه لحاظ پایان بزرگی داشت که با کد گیاس مقایسه کردینSonamir said: در مورد سندرم استکهلم شاید من درک نمیکنم که یمیر بعد از این همه بلا که فریتز انجام داد همچنان عاشقش بود حالا چطور خدا داند.Amirrp80 said: Amirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
Apr 25, 2021 10:58 AM
| [quote=msj1385 message=62917652] Amirrp80 said: ببخشید فول متال از چه لحاظ پایان بزرگی داشت که با کد گیاس مقایسه کردین[/Sonamir said: در مورد سندرم استکهلم شاید من درک نمیکنم که یمیر بعد از این همه بلا که فریتز انجام داد همچنان عاشقش بود حالا چطور خدا داند.Amirrp80 said: Amirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز msj1385 said: ببخشید بابت دیر جواب دادنم اما کد گیاس با فول متال مقایسه نکردم فقط گفتم که هر دو پایانی داشتند خوبی داشتند و اکثریت راضی کردندAmirrp80 said: ببخشید فول متال از چه لحاظ پایان بزرگی داشت که با کد گیاس مقایسه کردینSonamir said: Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
Apr 25, 2021 11:28 AM
| یدونه تاپیک زدم فول[quote=Amirrp80 message=62917789] msj1385 said: تاپیک زدم فول متال اگه خواستدید میشه نظرتون رو در اونجا بگید درباره فول متا واقها می خوام بدونمAmirrp80 said: ببخشید فول متال از چه لحاظ پایان بزرگی داشت که با کد گیاس مقایسه کردین[/Sonamir said: Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز msj1385 said: ببخشید بابت دیر جواب دادنم اما کد گیاس با فول متال مقایسه نکردم فقط گفتم که هر دو پایانی داشتند خوبی داشتند و اکثریت راضی کردندAmirrp80 said: Sonamir said: در مورد سندرم استکهلم شاید من درک نمیکنم که یمیر بعد از این همه بلا که فریتز انجام داد همچنان عاشقش بود حالا چطور خدا داند.Amirrp80 said: بله ولی سندروم استکهلم صرفا برای گروگان نیست و شامل اون مواردی که شما گفتی هم میشه ، در مورد اون سوالی که در مورد الدیایی ها پرسیدی بالا هم توضیح دادم چون یمیر با اون موجود که بهش میگفتن زندگی تماس پیدا کرد و فریتز مجبورش کرد این قدرت رو بعد از مرگش به نسل های بعد هم انتقال بده و دختر هاش رو مجبور کرد مادرشون رو بخورن توضیحات بیشترش بالا هست کامل توضیح دادم ، مسئله بارداری هیستوریا رو قبول دارم بیش از حد روش مانور داده شد ولی دلیل ساده ای داشت و صرفا برای این بود که هیستوریا رو غول نکنن ، ارن هم با خوردن بقیه شخصیتش تغییر میکنه حتی بیشتر از آرمین اصلا بخاطر همین تغییر شخصیت ارن بود که آینده اش تصمیم گرفت مادرش رو بکشه ، اگه یادتون باشه ارن فصل یک خیلی آدم سطحی تری بود ولی هر چی گذشت تغییرات حتی توی ظاهرش هم مشخص بود که موهاش بلند تر شده بود ، خب یمیر رامبلینگ رو اکتیو کرد چون ارن بهش این دستور رو داد و این استارت سرپیچی کردن یمیر از دستورات اربابش بود که باید به حرف زیک گوش میداد ولی به حرف ارن گوش داد و در نهایت هم که از دستور فریتز سرپیچی کرد و تایتان ها رو از زمین پاک کرد ، با حرف شما موافق هستم یه سری از ساب پلات ها کمی دست خورده هست ولی فکر نمیکنم انقدری که بقیه گنده اش کردن بد بوده باشه بنظرم پایان قابل قبولی داشت کلا برای آثار بزرگ پایان بندی خیلی سخته چون انتظارات بالاست ، این موضوع فقط صرفا مربوط به انیمه هم نمیشه مثلا برای سریال بریکینگ بد هم با اینکه پایان مطلوبی داشت ولی خیلی ها اعتراض کرده بودنAmirrp80 said: اون بیماری که شما میگی احتمالا اسمش سندرم استکهلمه توی این سندرم فرد مبتلا به کسی که گروگانش گرفته دفاع میکنه نه صرفاً کسی که تجاوز بکنه و حاملش کنه،این سوال هم هست که الدیایی ها دقیقا چه قومی بودند و چه تفاوتی با بقیه داشتند و چه چیزی باعث شد که تونستند به تایتان بشن اما مارلیایی یا بقیه گروه های نژادی این توانایی نداشتند.Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود Sonamir said: Amirrp80 said: قدرت یمیر از تماس با اون چیزی که بهش میگفتن زندگی میومد که زیک هم راجب بهش توضیح داد که قبل از بوجود اومدن انسان ها تمام مواد متولد میشدن و میمردن تا اینکه یکیشون بالاخره نجات پیدا کرد چون با محیط مطابقت پیدا میکرد و تکثیر میشد البته خیلی بیشتر توضیح داد ولی نمیشه همش رو اینجا بنویسم ،، قبول دارم روی باردار بودن هیستوریا بیش از حد مانور داده شد ولی نکته ی اونقدر خاصی نداشت و تنها دلیلش این بود که تایتانش نکنن ،، اون شیطانی هم که میگی از عقاید مارلیایی ها در مورد یمیر اومده که فکر میکردن قدرتش رو از معامله با شیطان گرفته و یمیر و نوادگانش رو زاده ی شیطان میدونستن ،، عشق یمیر به شاه فریتز هم منشا تمام این بدبختی ها بود چون یمیر با اینکه خدا بود قدرت سرپیچی کردن از دستور شاه فریتز رو نداشت و فریتز بهش گفته بود که قدرت تایتان ها هیچوقت نباید از بین بره و نسل به نسل باید منتقل بشه ولی یمیر با وجود اینکه قدرت مطلق رو داشت ذهنش محدود بود و در واقع همچنان بَرده ی افکار فریتز بود تا اینکه میکاسا با کشتن ارن به یمیر نشون داد همیشه عشق به معنای اطاعت مطلق نیست و هر کس در برابر تصمیم هاش آزاده ،، امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم ولی بعضی از حرف هاتون رو قبول دارم چون اندینگ یکم دست خورده ولی با این وجود بنظرم ایسایاما خوب جمعش کرد و لایق این همه واکنش منفی نبود ولی خیلی دوست دارم واکنش هادی رو وقتی انیمه اومد ببینم ، راستی اون عشق یمیر یه فریتز هم یک سندروم خاصی هست که واقعیه و فرد نسبت به کسی که اذیتش میکنه علاقه پیدا میکنه ، در واقع منشا تمام این اتفاقات یه عشق ناسالم بودهSonamir said: قدرت یمیر از کجا اومد یا شیطانی که چراغ بدست داشت چی بود یا یمیر چرا در وهله اول به ارن اجازه داد رامبلینگ اکتیو بشه و چطور با شاه فریتزی که اون همه بلای وحشتناک سرش آورد عاشقش شد یک چیز دیگه اینکه ایسایاما چرا انقدر ساب پلات هیستوریا مانور میداد نصف چپتر 130 به هیستوریا تعلق داشت و گفت و گو ناتمامش با ارن چی شد؟؟؟ اصلا برای چی باردار شد زیک و ارن که پنهانی نقشه داشتند همه اتانازی کنند نقشه بارداری دیگه چی بود؟؟Amirrp80 said: سلام شاید اندینگ پرفکت نبوده باشه ولی فکر نمیکنم پلات هولی هم مونده باشه ، میشه لطفا بگی به کدوم سوال ها جواب داده نشد؟ آخه من با خودم مرور کردم تقریبا برای همه ی سوال هایی که مطرح شده بود جواب قانع کننده ای گرفتم ، شایدم من اشتباه میکنم و به همه چیز دقت نکردم ولی اگه بهم بگی منظورت کدوم سوال ها هست ممنون میشماندینگ به نظرم خوب نبود حداقل لایق اتک نبود عملا پلات هول هایی گذاشت و با یک جمله فقط یمیر میدونه نا تمام گذاشت اتک با این اندینگی که داشت برام افت کرد خلاصه بگم که بد بود نه اینکه بگم باب میلم نبود،بد بود مسئله بارداری هیستوریا هم برام نامفهومه ارن در ظاهر با زیک همکاری میکرد و میخواست نقشه اتانازی انجام بده که نداد و مسئله بارداری همین جا منتفیه ولی چرا ایسایاما چرا اون پنل بحث برانگیز (نظرت چیه که من بچه داشته باشم) و هنگام گفت و گو ارن و زیک مسئله عشق که پیش میاد ارن به یاد هیستوریا میفته و تو چپتر آخر مشخص میشه ارن سیمپ سرسخت میکاسا ست. جدا از این مسئله ارن به آرمین یادآور میشه که بعد از خوردن برتولت بیشتر شبیه به اون شده و شخص قبل نیست (همون طور که نبود و با نابود شدن مسیر ها در چپتر آخر آرمین منطقی میبینیم)در حالیکه همین مسئله خلافش برای ارنه بعد از خوردن تایتان های متعدد (تایتان پدرش یا خواهر ویلی ) همچنان اون بچه لجوج میمونه و تغییر نمیکنه. و اینکه توضیح ندادی دقیق که یمیر چرا رامبلینگ اکتیو کرد راجب عشق میکاسا و ارن گفتی نه اینکه چرا فعال شد؟ منم درباره پایان بندی اینجور فک میکنم که ایسایاما مجبور به نوشتنش شده بود چون قبلا هم ادیتورش مجبورش کرده بود یه چیزایی تغییر بده و این جا هم فک کنم نذاشته اندینگ خودش بنویسه خود شما گفتی یمیر و دختراش به نسل های بعدی انتقال بدن یعنی زیک و هیستوریا یا راد ریس (که از نسل سلطنتی اند)،اما من درباره قومشون صحبت میکنم آرمین یا راینر که از نسل یمیر نبودند این ها چطوری قابلیتش داشتند که به تایتان خالص تبدیل بشن و تایتان هوشمند بشن. مسئله بارداری هم گفتم منتفیه (نیازی به حاملگیش نبود تا غول بشه) چون نقشه زیک اتانازی بود و ارن هم نقشه نابودی خارج داشت حالا بچه از کجا اومد معلوم نیست. تا اونجا که همه میدونن شخصیت ارن اصلا تغییر نکرد،فصل یک تا سه که کلا یکی بود فقط فصل چهار ساکت تر شد که همه فکر کردند یه چد شده اما چپتر آخر خلافش ثابت شد و بازم همونجوری بود شما حالا اگه معیار تغییر شخصیت ظاهرش هست خب که هیچی. حرف از کشته شده شدن کارلا شد اینجا بازم سوال مطرحه اگه ارن خودش مادرش کشت بازم سوال مطرحه چرا (نیاز به انگیزه داشت!! نه تو سیزن یک میبینیم قبل از مردن مادرش دوست داشت به هنگ اکتشاف بپیوند) اون سوال از راینر میپرسه که «چرا مادرم کشته شد؟؟» در آخر درباره اکتیو شدن رامبلینگ اینکه یمیر میخواست آزاد بشه از نفرینی که فریتز گذاشته بود روش و پیشنهاد ارن هم این بود که باقی دنیا نابود بشن تا مسئولیتی دیگه نداشته باشه یک بار برای همیشه ولی ارن اینجا بازم نارو میزنه و اجازه بیست درصد دنیا باقی بمونند چقدر هم منطقی. آثار بزرگ نیاز به پایان بزرگ دارند همونطور که فول متال و کد گیاس پایان بزرگی داشتند خیلی آثار هم بودند نتونستند پایان خوبی ارائه بدند مثل گانتز |
May 5, 2021 10:09 PM
| من خودم حقیقتا چند سال منتظر انیمه بودم تا همین پارت اول سیزن چهار که خوندم بلاخره ببینید دوستان پایان عالی بود،ولی بی نظیر نبود به شخصه انتظار پایان غیر قابل پیشبینی ای داشتم چون از اواسط پارت یک سیزن چهار به وضوح احساس میشد که دیگه ارن رسما هیچ پلات آرموری نداره و اینکه بمیره یچیز بدیهی بود،نمیدونم ایسایاما تا چه حد از کدگیاس الگو گرفته ولی استارت مانگای اتک دقیقا بعد سیزن دوی کد گیاس میخوره میتونید سالشو چک کنید،نمیگم کپیه در اینکه ایسایاما از اول پایانو میدونسته شکی نیست مخصوصا یکی بودن پنلای اولو آخر که اصلا کار اسونی نیست ولی با سکانس حرف زدن ارن با میکاسا و آرمین احتمال اینکه ارن بخواد مث لولوش همه این چرخه نفرتو به خودش ختم کنه و بعدم به دست یکی از رفیقاش بمیره تقریبا برام صد در صد شد دقیقا مثل سکانس حرف زدن لولوش با نانالی،این حرفا نه دلیل بر بد بودن پایان کد گیاس میشه نه دلیل بر بد بودن یا کپی بودن پایان اتک ولی به شخصه چون اتک از لحاظ ورلد بیلدینگ و پلات و کرکتر پردازی شاهکار بود دوس داشتم غافلگیر کننده تر باشه پایانش ولی خب دیگه داستان از یجایی به بعد یجور پیش میره که پایان غیر از این یا بهتر از این غیر ممکن میشه و محتمل ترین و بهترین پایان همین میشه |
Jul 5, 2021 3:06 AM
| من از بعضی چیرای پایان اتک راضی بودم از بعضی چیزاش ناراضی بخوام کلی بگم و خیلی تایپ نکنم مشکل من بیشتر با کمبود اطلاعات بود ایسایاما خوب تو چپتر اخر یسری چیزا رو توضیح نداده بود و یه دیالوگ هایی رو بهتر بود یجور دیگه مینوشت یجوری نوشته چپتر اخرو که هرکی برداشت خودشو بکنه ولی در کل انقدرا هم بد نبود که بگیم مثه گات شده من حدس میزدم اینجوری بشه تهش مشکلی هم با کارکتر ارن تو چپتر اخر یا عاشقانه شدنش نداشتم ولی اون 8 صفحه ی اضافه شده رو دوست نداشتم یا مثلا یچیزی که درکش نمیکنم عشق یومیر به کینگ فریتز بود که مسخرست یا چرا یلنا رو تو چپتر آخر اصلا نشون ندادن تکلیفش چیشد حامله شدن هیستوریا اصلا به چه دردی خورد یا مثلا من منتظر تایید شدن تیوری تایم لوپ بودم چون اونجوری یسری چیزا با عقل جور در میومد اون پایانی که من دوست داشتم این بود که ارن همه رو بجز پارادیس نابود کنه ولی خب مشکلی با اینکه 20 درصد رو زنده گذاشت و رفیقاش مثلا قهرمان شدن هم نداشتم بقول هادی لولوش بازی در اورد هرجوری تموم میشذ یسریا مشکل داشتن چون تو فندوم اتک ادمای مختلف و دسته های مختلفی هستن که هر کدوم طرف یکی بودن و عقیده ی خودشون رو دارن ولی ایسایاما بازم میتونست بهتر بنویسه چپتر اخرو با کلیتش اوکی بودم چون میدونم از روز اولی که چپتر اولو مینوشت تهشو میدونست ولی یسری چیزا رو مبهم گذاشت و یسری چیزا رو میتونست بهتر کنه چون ماهم از اتک انتظار خیلی بالایی داشتیم |
Suria108_Jul 5, 2021 3:15 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
More topics from this board
» بهترین ویلن ها از نظر شماsam_9000 - Jun 30, 2021 |
29 |
by fakeshinji
»»
Jul 14, 2024 5:46 AM |
|
Sticky: » My Anime List Help & Guidenot_real_amir - Apr 21, 2021 |
38 |
by mrweeb7