Forum Settings
Forums
New
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) « 1 [2] 3 4 »
Oct 2, 2013 5:51 AM

Jul 2011
30
Czego nie ogarniasz ? :p
Oct 2, 2013 6:04 AM

Jul 2011
30
Krzysiu powiedzmy sobie szczerze oni to robią by jak najwięcej kasy wyciągnąć przy jak najmniejszym nakładzie pracy :P

Może zacznę te gundamy, zobaczy się :P
Oct 2, 2013 6:22 AM
May 2012
243
Nie ogarniam, bo wątek zgubiłem :P
Widzę, że w końcu zdecydowałeś się na awatar :P
Oct 2, 2013 7:07 AM

Jul 2011
30
hahaha tam nie ogarniasz :P

A no zdecydowałem się, ale jak znajdę lepszy to zmienię.
Oct 2, 2013 7:29 AM
May 2012
243
Dawaj zboczone loli :P

btw. co do tych studiów/twórców tworzących anime, to... Skoro zależy im na reklamie, to coś tu nie gra. No bo, skoro im zależy, to należałoby zrobić to porządnie, aby przyciągało jak największą ilość fanów. Tzn. to jest mało opłacalne dla twórców, jeżeli sera w połowie okazuje się być gównem. Jeżeli by od początku do końca zrobili porządny tytuł, to zapewne by na tym zarobili bardziej, niżeli na tytule z błędami. Więc po prostu nie rozumiem. To wygląda, jak by im się nie chciało, niż by im zależało na pieniądzach -_-
Oct 2, 2013 7:53 AM
May 2012
243
Co chwilę tutaj zaglądam, by sprawdzić, czy nie ma nowych wiadomości :P
Oct 2, 2013 8:13 AM

Jul 2011
30
Nie dostaniesz loli !

A w sumie to ich sprawa jak się nie przykładają do tworzenia anime, oni tracą kasę.

Tęż często zaglądam :P
Oct 2, 2013 8:18 AM
May 2012
243
Trzeba rozkminić ten system powiadomień :P
Abym dostawał za każdym razem eMaila, kiedy jest nowa wiadomość :)

Bo ja klienta pocztowego mam cały czas włączonego >.<
No i w telefonie też powiadomienia o eMailach przychodzą.

Boże, nie uwierzycie co oglądam :P
Takie anime o inteligentnych 15-sto centymetrowych dziewczynko-zabawkach xD
Oct 2, 2013 8:29 AM
May 2012
243
Ruski Extrim:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MiESgZ6vJsc
Uczestnicy programu kradną samochody i jeżeli w ciągu 35 minut nie zostaną złapani przez policję, to mogą odejść wolno ze zdobyczą :)
Oct 2, 2013 8:36 AM

Jul 2011
30
Czyżbyś oglądał Rozen Maiden ?
Oct 2, 2013 8:52 AM
May 2012
243
A co to?
Nie, nie kojarzę tego tytułu :P
Oct 2, 2013 9:17 AM
May 2012
243
Oj nie wiem, nie wiem...
To właśnie Otaku mają wyrobione gusta i byle gównem się nie zaspokoją.

Bardziej to wygląda, jakby robili wiele tytułów dla dzieci.
Oct 2, 2013 9:49 AM
May 2012
243
Taki Danganropa czy Tytani :P
Oct 2, 2013 10:45 AM
May 2012
243
Ej to anime o 15-sto centymetrowych dziewczynkach, które oglądam w międzyczasie, gdy Shana się pobiera, jest nawet całkiem fajne! :P
Oct 3, 2013 8:52 AM
May 2012
243
Od 7 do 17 po za domem :P
Jestem padnięty ja ryba xD
Zresztą rybka to mój znak zodiaku >.<

btw.ostatnio zauważyłem, że coś tak beztrosko żyję, w sumie to mi matka o tym mówiła z pół roku temu, ale ostatnio to się jeszcze bardziej zmieniło. Normalnie wstaję, idę do szkoły, wracam i nic... Nic mnie nie interesuje. Idę do szkoły nie przygotowany, żadnego materiału nie powtarzam, w domu nic nie sprzątam i nic nie robię. O tak sobie przychodzę, rzucam się na łóżko, biorę lapka na brzuch i leżę do wieczora. Nie interesuje mnie to, że ktoś tam w rodzinie umarł, że kot nie ma co jeść, że nawet ja nie mam co jeść, że dostałem szmatę w szkole, że jakaś parada jest w mieście - nic mnie nie interesuje, a wychodzę z domu tylko do szkoły i z powrotem. Mój świat to mój pokój, droga między szkołą, a domem, moja szkoła i na tym koniec. Idę do szkoły - nie śpieszy mi się. Wracam ze szkoły - nie śpieszy mi się. Na wszystko mam czas, a szczególnie na oglądanie anime. Nie interesuje mnie to, że moja klasa przygotowuje się do studniówki, na którą oczywiście nie idę. Chyba nic mnie nie interesuje. Przedwczoraj matka wyjechała do siostry w Anglii i zostałem sam z kotem i ojcem, to z ojcem w ciągu całego dnia zamienię może z parę zdań. Ogólnie to nie lubię z nim rozmawiać. Ogólnie to w ogóle nie lubię rozmawiać. Jeju, jeju... Co ze mnie za dziwadło wyrosło o.O
Oct 3, 2013 10:06 AM
May 2012
243
Najśmieszniejszych?
Mnie wątek z tą młodszą siostrzyczką bardzo poruszył.
Tak bardzo, że aż musiałem przerwać seans i dokończyć w następny dzień.

Ty, ja czasami też mam takie piszczenie w uszach. Właściwie to nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak miałem. Ale jeżeli sięgnę pamięcią w głąb, to najczęściej słyszę pisk, gdy już zasypiam, gdy się wewnętrznie wyciszę i w pomieszczeniu w którym przebywam też jest cicho. Ogólnie to może być od zmęczenia, albo od ciśnienia? Coś związanego właśnie z tym. Tylko ja nigdy nie miałem takiego donośnego pisku, aby mnie on rozpraszał, albo coś w tym stylu.

Panowie, właśnie trzykrotnie polepszył mi się humor :)
Przyszedłem ze szkoły zmęczony i znudzony, posiedziałem trochę na necie i jakieś syfy pooglądałem, a teraz...
Wziąłem się za oglądanie kochanej Shany ^_^

Teraz oglądam takie specjalne oznaczone "Shakugan no Shana S", są one sequelem do drugiego sezonu, a prequelem trzeciego, czyli są po prostu takimi specjalami pomiędzy drugim, a trzecim. No i pierwszy odcinek bardzo mnie rozbawił i rozweselił, bo... No chyba jeden odcinek mogę zaspoilerować :P Bo po prostu nie dość że znów oglądałem Shane, a już się za nią stęskniłem przez te dwa dni, to jeszcze taki fajny odcinek z zamianą ciał xD Yuji był w Shanie, a Shana była w Yujim, normalnie prawie się posikałem ze śmiechu jak to oglądałem. Teraz polecę oglądać trzy kolejne odcinki i może już dzisiaj ruszę trzeci sezon.

I znów będę nołlajfić przy anime :)
A co mi tam :P

Jakieś 30 min po, jak wróciłem ze szkoły, wrócił starszy z poznania i coś do żarcia przygotował. Podjął kilka prób nawiązania ze mną kontaktu, ale ja jakoś nie miałem siły do rozmowy. Olał mnie i poszedł do mojej siostry :P Coś tam ponarzekał, że mógłbym naczynia umyć i poszedł.

Tak naprawdę, to chciałbym pobyć samemu tak przez tydzień, albo dwa :)
Teraz mamy nie ma, to jest prawie tak, jak bym był sam, no ale nadal tata jest >.<
Bo tak naprawdę to nigdy nie zostawili mnie samego na dłuższy okres czasu -.-

Tiaaa, ciekawe jakby mieszkanie wyglądało, jakby mnie zostawili na miesiąc czasu samego :P
Całe by kurzem zarosło ^_^

Siedzę teraz po ciemku, w sumie to nie siedzę, ale leżę z laptopem na brzuchu, w ciemnym, zamkniętym pokoju, bo światło wyłączone, gdzieś kot się po pokoju szlaja, z słuchawkami na uszach i będę oglądał Shane, oo :P W międzyczasie jakieś filmiki na YouTube odsłucham :P

Niezły ze mnie nołlajf -.-
Oct 3, 2013 10:12 AM
May 2012
243
Uwaga: wrócił mi nawyk wciskania nowych linii w akapitach :P
Po prostu jak piszę jakieś zdanie i wciskam na końcu emotkę, to brzydko mi to wygląda, gdy po emotce jest jakiś tekst. Jak kończę myśl, to też odruchowo wciskam enter, by przejść do nowej linii.
Oct 3, 2013 10:38 AM
May 2012
243
Migrenę masz!
Musisz zagadać ze swoim rodzinnym, on cie skieruje na prześwietlenie głowy. Możesz mieć ucisk na mózg, albo w ogóle ciśnienie w głowie zbyt wysokie, w każdym bądź razie, to nie są przelewki.

Buu, moja mama już dawno sobie mnie olała z ocenami itp. :P
Zresztą ja z moją mamą zawsze miałem z tym luz.
Teraz twierdzi, że jestem pełnoletni i to ją już całkowicie nie obchodzi.
Oct 3, 2013 1:11 PM
May 2012
243
A już tego Corpse Party nie pamiętam :P

btw. obczajcie to:
http://blog.isvn.pl/cknauka xD
Oct 4, 2013 4:18 AM
May 2012
243
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKEND!
Z ognistowłosą, więc od teraz jestem nieosiągalny :)
Oct 4, 2013 5:21 AM

Jul 2011
30
Temu odjebało przez tą Shanę :P

Dzisiaj rozkręcałem hamulce i mi olej co w tłoczku jest spadł na bluzę i to moją ulubioną ;/
Oct 4, 2013 5:25 AM

Jul 2011
30
a tak wtf... Kiedy ja nabiłem 50 dni mangi, niedawno było 47 lol xd
Oct 4, 2013 6:19 AM

Jul 2011
30
:P Może być fajne.

A co do bluzy miałem ubranie robocze ale i tak mi przeciekło :P

Wreszcie aktualizuje "About me" :3
Oct 4, 2013 7:37 AM
May 2012
243
Hoho kocham cie ty mój mechaniku <3
I ten tekst "Temu odjebało przez tą Shanę :P" mnie rozwalił, hihihi :3

A Krzysiu ma rację, w dobrych ciuszkach do roboty? Oj, teraz cierp >.<

WTF?
Krzysiu co?
O czyyym mówisz, bo mnie ostro zaciekawiło :>
Co to te Aijin? ^_^
Oct 4, 2013 8:19 AM
May 2012
243
Nosz kurde!
Nigdy więcej nie pobiorę wersji BD -.-

Mam więcej zabawy z tym trzecim sezonem Shany niż przyjemności :/
Oct 4, 2013 8:53 AM
May 2012
243
Haha, Krzysiu :3
To widzę, że ze znalezieniem mangi też są problemy :P

A u mnie już wszystko git :P
To tylko pierwszy odcinek był taki pomieszany z napisami, bo w drugim odcinku przesunąłem napki tylko o około 10 sekund (bo w BD nie ma tych sposnorów) i obejrzałem cały odcinek do końca bez kombinowania. To dobrze, mam nadzieję, że tak będzie do końca anime, bowiem czasami są takie BD, że dodają dodatkowe sceny i wtedy trzeba ostro mieszać w napisach, a tego ja bardzo nie lublju. Miałem tak przy Working i przy Fate Zero.

Co do samego trzeciego sezonu...
To mi się totalnie nie podoba początek -.-
No normalnie co to ma być? Chyba będzie skopany i to ostro. Bardzo nie ładnie łączy się z poprzednim sezonem, a wręcz bym powiedział, że się w ogóle nie łączy. Przejście między pierwszym a drugim sezonem było spoko, ale to przejście tutaj jest totalnie zrąbane. Jestem happy że znów Shana lata mi po ekranie, ale... No ale mam kilka ale xD Po za tym skopanym przejściem, to nie podoba mi się, to co zrobili z głównym bohaterem i na dodatek nie zostało to do końca wyjaśnione. Ale daje temu nadzieję, bo to jest coś innego i z tego można wycisnąć kilka ciekawych akcji i w ogóle ciągnąć z tego dalej fabułę. Może to rozegrają w miarę ciekawy sposób, chociaż powinienem się od samego początku nastawiać na totalną porażkę, bo jak będę oglądać do końca z nędzną nadzieją i potem się rozczaruję, no to będzie nie za ciekawie. Po prostu, tak jak Mati mówił, ten trzeci sezonik nie zapowiada się na ciekawy, no ale póki mam Shanę to nie powinienem narzekać (szczerze, to do tej pory w tym trzecim sezonie to spodobała mi się tylko Shana (właściwie to ona podoba mi się przez cały czas, no ale dobra) no i trochę, ale to tylko trochę opening, który jest nieco lepszy niż drugi OP drugiego sezonu i to wszystko, aha no i może to, że to jest BD i są ciekawe efekty graficzne jak np. znów wrócił efekt płonących włosów).

A tak po za tym, to piździ jak cholera :(
Oct 4, 2013 8:57 AM
May 2012
243
Ten z Dangana brzmi jak oryginał o.O
Oct 4, 2013 8:59 AM
May 2012
243
Ty to chyba fake jest xD
Tzn. oni tam coverują, ale wstawiony jest oryginał :)

Bo nie wieże, że tak dokładnie odwzorowali opening z WataMoe :P
Oct 4, 2013 9:06 AM
May 2012
243
hahahahhahah jaki TRAP o kurwaaaa!: D
ten gościu z elektryczną http://www.youtube.com/watch?v=ArLYM04nG_k :P tzn z tą czerwoną :P
Oct 4, 2013 11:00 AM

Jul 2011
30
O to sobie na pewno poczytam :3
Oct 4, 2013 11:15 AM
May 2012
243
Też właśnie na to zwróciłem uwagę :P
Mojej favlist i tak nikt nie pobije: http://blog.isvn.pl/#favorite-characters :)

btw. oglądam Shane, o kurwa ludzie, jebłem xD
Ten ciotowany głowny bohater zamienił się w takiego kozackiego badassa, że to szok >.<

Edit: myślałem, że to będzie kulą u nogi dla tego sezonu :P
Ale teraz wydaje mi się, że to może być nawet ciekawe! >.<
Oct 4, 2013 2:09 PM
May 2012
243
Weeeee, manga xD
A myślałem że o anime jakimś mówisz :)

Ja tu z podjarania nie mogę wysiedzieć >.<
Taki rozpierdol w tej Shanie zademonstrowali, że o ja cie nie mogę :P

Jest też kilka ważnych momentów, ale nie będę spoilerować ^^
Napiszę tylko, że najbardziej spodobał mi się ten moment:
http://blog.isvn.pl/post/63108321369
Żeby nie spoilerować nie będę mówić kto, co i dlaczego.

Ogólnie zaraz po tym również był cudny moment, ale ciii, już nic nie mówię, tylko lecę dalej oglądać.

Swoją drogą, oglądaliście już coś z jesiennego?
Oct 5, 2013 12:09 AM
May 2012
243
Dobry, albo raczej zły, bo z takim gigantycznym bólem zębów, to nie mogę oglądać Shany :(

Od nieco ponad tygodnia męczę się z zębem, bo mnie pobolewa cały czas, ale od kilku dni, to normalnie nakurwia, a nie pobolewa i to jeszcze odkryłem, że to nie tylko jeden, lecz kilka, jeden na dole i jeden na górze, więc przez to czuje jakbym miał sparaliżowaną połowę mordy, a do dentysty ciężko się dostać -_-

Przyjąłem już prochy i czekam, aż przestanie tak mocno nakurwiać, ale coś długo to trwa :(

Aż boję się iść do dentysty, bo jak teraz tak mocno boli, to co za ból będę czuć podczas rozwiercania tych zębów -_-
Oct 5, 2013 2:46 AM
May 2012
243
Myślałem, że zaraz zejdę z tego świata o.O
Takiego bólu to nie czułem hoho z dobre kilka lat, aż się poryczałem xD
Prędzej wyląduję na pogotowiu, niżeli u prywaciarza, bo na prywaciarza nie ma pieniędzy.
Jestem ostro na prochach. Mam nadzieję, że nie przedawkowałem.

Ja chciałem anime xD
Myślałem, że tamten opis dotyczył anime.

A te Busou Shinki to takie sobie gówienko, nie polecam oglądać, chyba że nie macie co robić i czekacie, aż wam się trzeci sezon Shany pobierze :P Miałem to na kompie tylko dlatego, że kiedy wychodziło, to pobrałem całe, ale nikt tego nie chciał tłumaczyć i tak leżało na dysku z pół roku, jak nie dłużej. Któregoś tam dnia zauważyłem, że ktoś na ansi to przetłumaczył i pobrałem wszystkie napisy. Teraz dopiero to obejrzałem, bo czekałem na trzeci sezon Shany, aż się pobierze.

PS: O, chyba będzie już dobrze, o ile nie będę jadł na bolącej części jamy ustnej :P Przed chwilą zrobiłem takie jakby... Ciężko to opisać... Spróbuj wyssać całe powietrze z gęby, tak aby powstało ciśnienie i policzki zrobiły się wklęsłe. Ja tak zrobiłem (kurwa nie wiem po jaką cholerę) i poczułem kolosalny ból zęba, tak jakby przez to ciśnienie wyssałbym sobie zęba, albo raczej plombę z zęba. Pobolało, popłakałem się, ale teraz przestało i nie wiem, czy to dlatego, że tak mocno nakurwiało, czy to dlatego, że się nałykałem tabletek przeciwbólowych, bo jeżeli to drugie, to będę musiał poprosić tatuśka, by kupił tych konkretnych więcej, bo działają xD Przez to, że się zwijałem z bólu zwątpiłem i pomyślałem "o nie, w takich męczarniach to ja nie chcę oglądać Shany, więc przełożę seans na inny termin", ale jest taka epicka akcja, że nie chcę tego oglądać za tydzień, albo i później (bo tata idzie do dentysty we wtorek i MOŻE (pod wielkim znakiem zapytania) uda mi się wcisnąć na fotel, ale sądząc po tym, co się dzieje z moją mordą, mam tutaj do rozruchania z przynajmniej trzy zęby, więc raczej nic z tego nie wyjdzie).
Oct 5, 2013 3:18 AM
May 2012
243
Wole anime :P
Nie chce mi się czytać mangi, chociaż... w anime to czytam napisy xD

Nie wiem, po prostu wolę anime ^-^

Co to za Haruna?
Los okrętu: złomowany :(
Ładny :)

PS: Na razie nic, a nic nie boli i jestem happy, oby tak zostało do wieczora. Jak nie zacznie boleć za jakieś 10, 15 min to lecę dalej Shane oglądać >.<
Oct 5, 2013 6:11 AM

Jul 2011
30
lol a ja przeczytałem "wale anime" :D

Dziewczyny później uzupełnię.
Oct 5, 2013 6:19 AM
May 2012
243
Walnij się w łeb :P

Hmm...
Przedłużam to oglądanie Shany jak tylko się da, bo wiem, że po zakończeniu będzie gigantyczny ból dupki i nie będę wiedział, co ze sobą zrobić -_-

Zastanawiam się, co będę oglądać po Shanie, ale chyba nic nie będę oglądać, tylko wezmę się za naukę, bo w poniedziałek mam sprawdzian, więc jeżeli dzisiaj ją skończę, to do jutra ból dupki powinien minąć i będę mógł się skupić na przygotowaniu do sprawdzianu. A po za tym, jest nowy sezon i mnóstwo nowych tytułów, więc będę musiał z tego całego syfu wybrać to, co mnie interesuje i znów będę oglądać tygodniowo. Dopiero jak się ogarnę z bałaganem jesiennym i gdy całkowicie ból dupki po Shanie przejdzie, sięgnę po coś równie epickiego, co Shana :P
Oct 5, 2013 6:59 AM
May 2012
243
http://blog.isvn.pl/post/63171445708 wohohohohohohoohoh kocham ♪ ♫ ♪ ♫ ♪
Oct 5, 2013 9:18 AM
May 2012
243
Nie po każdym :P
Bo takim, które mi się bardzo, ale to bardzo spodobało :P

Z tym, że na obecnym poziomie doświadczenia trwa to od jednego do trzech dni (przeważnie jeden dzień), gdzie na niższych, początkowych poziomach potrafiłem być przybity nawet tydzień, jak nie dłużej, o ile dobrze pamięcią sięgam wstecz.
Oct 5, 2013 9:19 AM
May 2012
243
Cholera ból ząbków chyba wrócił, bo byłem już głodny i przekąsiłem sobie płatki z mlekiem, ale to chyba było błędem -_-
Oct 5, 2013 10:24 AM
May 2012
243
Tytani mi się nie podobały :P
Dangan mi się nie podoba :P
Brothers Conflict mi się nie podoba :P
Love Lab mi się nie podoba :P
Photokano mi się nie podobało :P
I wszystko co ma ocenę najbliższą do 5 i niższą od 5 :)

Starszy przyszedł na kompie stacjonarnym oglądać żużel xD
Dobrze, że mam słuchawki dokanałowe, bo gdy oglądam Shane, to nie słyszę tego żużlu
(a laptopa mu nie dam i samemu się z pokoju również nie wyniosę)

Co do Shany to właśnie został mi ostatni odcinek. Końcówka mi się nie podobała, tzn. jeszcze mam ostatni odcinek, ale zakończenie tej całej wojny było... bardzo dziwne, mało zrozumiałem i tak jakby na szybkiego zrobione -.- Więcej dostałem niewiadomych niż wyjaśnienie, np. zejście na świat jakiejś tam bogini... nawet nie wiem kurwa kto to był i po jaki chuj się pokazała, ale dobra. Również denerwowało mnie to, że więcej pokazywali tych pobocznych bohaterów niż samą Shane, czyli powtórkę z drugiego sezonu miałem. To wyglądało tak, że Shana wlaczy, CIACH zmiana miejsca akcji i pokazują mi jakieś tam pierdolenie bohaterów, latanie, nawalanie się itp. i to takie długie było i miało się ogromne wrażenie, że kiedy pokazują akcje tych pobocznych bohaterów, to akcja Shany została zamrożona w czasie, no bo np. jak pokazują tych bohaterów, to Shana powinna cały czas walczyć, nie? No a takiego odczucia w ogóle nie było. A w ogóle, to takie przeciągane było, że o ja cie nie mogę... Właściwie to co zrobili pod koniec przedostatniego odcinka mogli zrobić od razu na początku (tam przygotowywali się do uruchomienia jakiegoś mechanizmu, ale tak naprawdę mogli go uruchomić już na samym początku, bo przygotowywanie tego świństwa zajęło kilka minut ekranowych, a cała akcja trwała dwa, albo trzy odcinki, więc mogli od razu to cudeńko odpalić i tyle).

Ząbek mnie boli :(

btw. od kiedy masz tą sukę z Dangana na awatarze? o.O

Dobra, lecę skończyć Shane i wskakuje się wykąpać, walnę sobie HOOOT wodę, bo cały dzień trzęsę się jak gówno na wietrze... Może to mnie rozgrzeje, tylko muszę uważać, by nie przesadzić, bo jeszcze zemdleje i będzie siara -.-

btw. szukajcie mi jakiejś dobrej alternatywy do Shany xD Bo jeszcze jej nie skończyłem, ale już mam ból dupki i już tęsknie za Shaną >.<
Oct 5, 2013 11:34 AM
May 2012
243
No tą genialno-psychiczną dziewczynkę, która to wszystko zorganizowała, w Danganropie.
Oct 5, 2013 11:41 AM
May 2012
243
bu, obejrzałem Shane!!! :( Cóż, nie powinienem narzekać na zakończenie, bo skoro Shana była happy, no to i zakończenie było okej, ale... No nie do końca mi się podobało, no ale dobra, teraz się zamykam i pogrążam w depresję, bo już nie zobaczę nigdy więcej Shany :( Chyba że rewatch zrobię :P Cóż, poszedłbym teraz spać, bo mnie ząbki nakurwiają, ale ojciec jest w pokoju i muszę jeszcze trochę się czymś zająć, a nowego anime zbtynio nie chcę teraz zaczynać.
Oct 5, 2013 12:00 PM
May 2012
243
Nie chcę jakiejś xD
Obejrzałbym coś również epickiego co Shana :P

Głównie chodzi mi o to, że muszą wystąpić takie elementy jak "miłość", "walka" i "śliczna dziewczyna" :)
Shany nie zapomnę, choćby mi mózg wyprali. Jeżeli za rok któryś z was zapyta się mnie, jak bardzo lubię Shanę, a ja odpowiem "A kto to?", no to wybiorę się do lekarza.

Ale teraz to nic nie obejrzę, no bo jestem zdołowany i niechętnie teraz coś obejrzę. Na pewno dzisiaj już nic nie obejrzę, a jutro... Właśnie planowałem zakończyć dzisiaj Shane, by jutro w ogóle mieć czyste sumienie i mieć czas, by się przygotować do sprawdzianu, a więc jutro pewnie też nic nie obejrzę - chociaż znając samego siebie, pewnie coś sobie wyniucham, bo bez anime to całego dnia nie wysiedzę >.<

Co do awatara, to Junko masz na forum xD
Mi chodziło o awatar forumowy :P
Bo tutaj tak jak na shindenie jest osobny awatar na forum i osobne zdjęcie profilowe.

Brałem kąpiel, cudnie się rozgrzałem :P
Kąpiąc się oglądałem AMV ^_^
Zawsze jak się kąpie, to muszę czegoś słuchać, a teraz wpadłem na pomysł by odpalić sobie playlistę moich ulubionych AMV - nie dość, że świetna muzyka, to jeszcze świetne momenty.

Teraz dodałem sobie Shane do ukochanych bohaterek, a anime do ulubionych tytułów i zastanawiam się, co by tutaj teraz porobić. Odpaliłem YouTube i zacząłem przeglądać suby, a także wbiłem w aktualności fejsbukowe popatrzeć, co tam w świecie słychać, ale... No nudzi mi się, albo raczej tęsknie za Shaną, więc chcę iść już spać, ale nie mogę, bo ojciec żużel ogląda :P Jeszcze trochę wytrzymam ^_^
Oct 5, 2013 11:47 PM
May 2012
243
jakiejś*, mój błąd :P

ohayo :P
dzisiaj bardzo wcześnie wstałem :/
jakoś spać nie mogłem, budziłem się co chwile, a gdy zamykałem oczy to tylko jakieś urywki z Shany widziałem.
Ale jestem wyspany, więc nie mam co narzekać :P
I fajnie tak, cicho wszędzie ^_^
Gdyby nie szkoła, to chętnie bym się przerzucił na nocny tryb >.<

btw. chyba na MAL'u wyłączyli tag IMG w sygnaturkach, bo wcięło ci sygnaturkę :P
Oct 6, 2013 2:12 AM
May 2012
243
Tak dostałem komenta, ale jeszcze na niego nie odpisałem, bo byłem zajęty, sam wiesz czym :P
Dzisiaj postaram się na niego odpisać.

A teraz mam do was gigantyczną prośbę o pomoc, moi drodzy, kochani internetowi przyjaciele:
https://www.dropbox.com/s/ql2js2vvlsjrp2z/Zrzut%20ekranu%202013-10-06%2010.58.04.png
https://www.dropbox.com/s/8zk8f8555e6kaiu/Zrzut%20ekranu%202013-10-06%2010.58.16.png
https://www.dropbox.com/s/l2wnz1qy93feix5/Zrzut%20ekranu%202013-10-06%2011.07.51.png
https://www.dropbox.com/s/19xgds1f0ra7sgo/Zrzut%20ekranu%202013-10-06%2010.58.29.png
Widzicie różnice?

A teraz proszę pomóżcie mi znaleźć tego przyczynę! :(
To musi być coś, co miesza w systemie tak bardzo, że oddziaływuje na trzy różne przeglądarki -_-

Nie chcę robić formata z powodu durnych przeglądarek!

Problem ten nie dotyczy tylko favorite, tak się dzieje na całym MAL'u!

Pls, help me! :(
Oct 6, 2013 3:09 AM
May 2012
243
Nie, nie robię formata! :D
Zaraz powalczę trochę z tym :P

Filipek się wstydzi tutaj pisać :(
Oct 6, 2013 3:10 AM

Jan 2013
24
Nie wstydzę, tylko nie mam co pisać. ;p
Oct 6, 2013 3:59 AM

Jan 2013
24
No dobra, dobra, jak będę pamiętał, to częściej tu będę zaglądał. ;p
Oct 6, 2013 4:04 AM

Jul 2011
30
Miga się od pisania i tyle :P

Btw. Obczajcie to http://zapodaj.net/e7ff2804dbbf3.jpg.html xd
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) « 1 [2] 3 4 »

More topics from this board

» [ENG] Welcome and about Imouto ga hoshii

BartInfinity - Apr 28, 2014

0 by BartInfinity »»
Apr 28, 2014 2:49 AM

» 【 ImoutoAnimeList 】

BartInfinity - Sep 25, 2013

46 by BartInfinity »»
Mar 28, 2014 11:03 AM

Poll: » Nowa nazwa grupy!

BartInfinity - Nov 24, 2013

1 by BartInfinity »»
Nov 24, 2013 12:07 PM

Poll: » Co sądzicie o emigracji grupy z Anime-Shinden do MyAnimeList?

BartInfinity - Sep 26, 2013

5 by BartInfinity »»
Nov 15, 2013 10:24 AM

» FanPage na FaceBooku

BartInfinity - Sep 26, 2013

2 by BartInfinity »»
Oct 12, 2013 2:09 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login