Slovakia Club's Comments

Pages (193) [1] 2 3 » ... Last »
Yuukashi | Apr 28, 3:32 PM
Ahojte, toto je krásne anime, ak ste ho ešte nevideli tak odporúčam: https://youtu.be/nfK6UgLra7g?si=rDYe9RA6OuWnjr4E

Je to anime film: S silent voice a je to o dievčaťu, ktoré je hluché (dosť smutné ale zároveň nádherné anime a má pekný ending)

10/10 ak vám nevadí drama.

Vulfreyde | Nov 12, 2023 11:10 PM
Toto som len včera objavil :D To si musím pozrieť.

https://www.youtube.com/watch?v=MLkm9kJWryM

YoukoAkira | Mar 7, 2023 11:18 AM
Ahoj, myslím, že to je rovnaké, ale Čechov je asi 2x viac ;)

Strannik_0 | Mar 6, 2023 12:49 PM
@YoukoAkira Ahoj. Kto miluje anime viac: Česi alebo Slováci?

YoukoAkira | Jan 29, 2023 3:22 AM
Hi @Pleasant_weather I am Slovak living in Prague for 8 years now. We understand each other well, I speak fluent Czech and I am able to write well with not many mistakes. Czechs generally understand us well, their reading and writing in Slovak language tends to be bit worse as Slovak grammar is bit more difficult than the Czech one. Younger generations sometimes have bit harder times understanding each other :)

Verím, že angličtina je OK, ale cením si tvoju snahu písať slovensky, je to od teba pekné :)

Strannik_0 | Jan 28, 2023 12:51 PM
@YoukoAkira maybe I don't understand something. You seem to be from the Czech Republic. Slovaks understand Czechs, but do Czechs understand Slovaks?
Pokúsim sa písať v tomto klube po slovensky cez Google prekladač)

YoukoAkira | Jan 27, 2023 12:35 PM
Hello, welcome :)

Strannik_0 | Jan 21, 2023 10:58 PM
Hi all, greetings from Ukraine to Slovakia and thanks for accepting my request to club

mancer | Sep 22, 2021 2:32 PM
Tiez razim tuto teoriu, idem si na zaspatie pustit este vyber Senzusu a krize namazat Flectorom

N41X | Sep 22, 2021 12:54 PM
Why fix something that works, right ?

mancer | Sep 22, 2021 12:18 PM
Inak nie zeby to niekoho zaujimalo, ale hlasim, ze po tom nasom poslednom nostalgickom vyleve som skukla znova vsetky diely yu yu hakusho, co su na Netflixe. Hlavne, ze som chcela nieco nove, vsakze.

YoukoAkira | Sep 3, 2021 6:38 AM
Dik za feedback, oceňujem. Starý web to mal trochu inak a nemal tieto položky v hodnotení, takže som s tým trochu bojovala. Inak s tebou súhlasím a porozmýšľam ako to co najlepšie zakomponovať. Rátala som s tým, že toto je vec ktorú budem musieť ešte doriešiť.

N41X | Sep 2, 2021 3:29 PM
Ak mozem teda trosku feedbacku.

Urcite niesom expert a ani ziaden zurnalista, ale trosku mi tika v oku ked vidim tu nekonzistenciu v hodnoteniach recenzii. Cisla ako take ma osobne netrapia, kazdy mame svoj nazor a preferencie. Len sa mi, osobne, nepaci ako niektore shows maju viac poloziek v hodnoteni ako ine.

Priklad: Slime vs Violet. Zatial co Slime ma 5 kategorii, Violet ma len 4. Chapem, nie kazde anime ma v sebe humor a teda sa to neda vsade pouzit ako relevantny indikator kvality, ale napriklad Promare ma "zabavnost" co nemusi vzdy byt len humor.

Dovod preco mi to "vadi" je ze v podstate na rozne anime sa ide roznym metrom a teda, cisto teoreticky, je mozne ze nieco co ma hodnotenie 8,0 zo 4 kriterii (8 +8 + 8 +8) moze byt koniec koncov horsie ako nieco co ma 7,6 (9 + 8 + 8 + 8 + 5) lebo tam je o kriterium na viac co inac overall lepsie skore znizuje a keby tam neni a dane 2 serie sa beru cisto len podla rovnakeho meritka / kriterii tak ta druha by bola hodnotena lepsie.

Beriem, ze nie vzdy to je at taky velky rozdiel a vacsinou to mozno ani na finalnom vysledku moc nemeni, ale napr ten Slime keby nema poslednu kolonku: Humor, je 6, zatial co takto je 5,4 co je takmer pol boda, a to uz je celkom badatelny rozdiel. Podobny priklad, Your Name. To keby ma kolonku Humor kde by bola 4 - 5, lebo lets be honest, malo to par usmevnych momentov ale nic z coho by cloveka pichalo v boku, tak uz by to nebola overall 10 ale 9.

Moja pointa je, ze ak jedno hodnotenie obsahuje extra prvky co ine nie, tak by sa bud tieto prvky nemali brat do uvahy pre overall rating, alebo by mali byt zakomponovane vsade aby sa mohlo vsetko porovnavat jednym meritkom.

(Nemusi to byt Humor, kludne staci pouzit Zabavnost ako ma Promare a tam sa potom podla potreby da dat bud vysoke cislo ked chce clovek drzat konzistenciu s ostatnymi kategoriami, alebo nizsie, ked chce vyjadrit nespokojnost s istymi aspektami, ako napr ked nieco proste nie je funny nech sa tvari ako chce)

Just my 2 cents.

YoukoAkira | Sep 2, 2021 11:47 AM
Inak ak nevadí tak si tu spravím reklamu.

Zrovna včera som spustila novú verziu môjho webu www.otakunest.net

Pokiaľ nepoznáte, je tam teraz decentné množstvo recenzií na anime a mangu a pár ďalších vecí k tomu. Budem rada za Váš feedback, návštevu a podobne, pokiaľ by sa niekto chcel pridať k projektu, taktiež vítané! :)


YoukoAkira | Sep 2, 2021 11:45 AM
s tým sa hádať nedá, to je pravda :D

mancer | Sep 2, 2021 9:50 AM
Neboj, k tomu vyhynutiu uz nemame daleko. Sa tu stretla uplna geriatria :D

YoukoAkira | Sep 2, 2021 9:10 AM
neee toto mi nemôžete robiť :D tolko nostalgie... som myslela že ľudia či si toto pamätajú skoro vyhynuli :D som rada, že tomu tak nie je :)

mancer | Sep 1, 2021 10:57 PM
Takze Gintama, ok, got it :D

Ten One Piece mozno neskor, lebo ja mam velmi chaby attention span, stale cakam na den, kedy sa dokopem dopozerat hunter x hunter, lebo tam to zacalo byt nudne okolo chimera ant arcu a odvtedy sa neviem naladit na to, aby som tomu dala druhu sancu. A podla mojich skusenosti sa toto deje pri kazdom dlhsom anime, a zase epizody preskakovat nechcem.

A tie hodnotenia tiez beriem s nadsazkou, lebo polovicu veci z tych najlepsie hodnotenych som aj tak dropla :D

N41X | Sep 1, 2021 2:02 PM
Ked nieco do hrobu tak urcite Gintamu :D

Neni toho AZ tak vela a je velmi dobry dovod preco to je najvyssie hodnotene single anime na MAL a aj overall ma asi najviac entries MAL top liste (4 z 10 vramci top 10, 7 z 20 vramci top 20, na co sa nechyta ani zadaleka ziadny iny franchise)

Alexa play "Samurai Heart by Spyair" (jedna z banger Gintama OP songov)

chumchummaru | Sep 1, 2021 1:58 PM
sestra to teraz sleduje jak na bežiacom páse už má za sebou 785 ep. ja som sa teraz dal na naruta kedže som sa rozhodol že začnem čítať mangu. takže bude jediné dlhé anime ktoré budem mať v mojom zozname. a to som sa mu pocelý čas čo existuje vyhýbal a teraz keď som prečítal 3 zväzky tak ma to dáko chytilo.

Pages (193) [1] 2 3 » ... Last »
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login